Hur man installerar ExpressVPN på Amazon Fire Stick

installera ExpressVPN på Amazon Firestick


ExpressVPN har lanserat en app skräddarsydd för Amazon Fire TV-enheter, och du kan få den nu på din andra generationens eller senare Fire Stick, Fire TV eller Fire TV Cube. Denna lätta VPN-app kan avblockera geolåst strömningstjänster och dölja din visningsaktivitet från din ISP och andra snoopers.

LÄSERHANDEL: Få tre månader gratis med ExpressVPN. Inkluderar en 30-dagars återbetalningsgaranti så att du kan prova det riskfritt.

Så här installerar du ExpressVPN på Firestick på bara några minuter:

  1. Från Hem skärmen, gå till förstoringsglas i det övre vänstra hörnet för att visa sökfältet.
  2. Sök efter “ExpressVPN” och välj det första resultatet
  3. Välj det gula Skaffa sig för att ladda ner och installera appen.
  4. När installationen är klar öppnar du appen genom att klicka på den gula knappen igen, som nu står "Öppen
  5. Förutsatt att du redan har ett konto, välj alternativet till Logga in
  6. Klicka genom installationsprocessen genom att trycka på OK när du uppmanas att slutföra konfigurationen och konfigurera en VPN-anslutning
  7. Du kan välja om du vill skicka anonyma diagnosrapporter till ExpressVPN i bakgrunden eller inte. Detta är upp till din personliga preferens.
  8. Klicka på den stora knappen med en kraftikon för att starta en anslutning till en server i närheten, eller välj den mindre Välj plats för att ansluta till en specifik stad eller land
  9. Du är ansluten! VPN kommer att förbli ansluten i bakgrunden medan du använder andra appar.

Navigering till vänster öppnar en meny där du kan hantera ditt konto, justera inställningar, hänvisa till en vän och ställa in andra enheter.

ExpressVPN för Fire TV

ExpressVPN Firetv

ExpressVPN är en fantastisk leverantör som utmärker sig i alla aspekter. Det kan avblockera ett brett utbud av geolåsta webbplatser och strömningskanaler, inklusive Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, och mer. Det går bra ihop Kodi, en populär mediaspelare som ofta körs på Firesticks.

ExpressVPN har inte några loggar som innehåller identifierande information; det betyder inga trafikloggar eller IP-adresser. Säkerhet är heltäckande, och apparna har ett robust läckskydd. Hastigheterna är tillräckligt snabba för att du ska kunna strömma utan att buffra i hög kvalitet.

Appar är också tillgängliga för Windows, MacOS, iOS, Android, Linux och vissa wifi-routrar.

PRÖV DET RISKFRI: Få tre månader gratis här med ExpressVPNs årliga plan. Affären inkluderar en 30-dagars återbetalningsgaranti så att du får en full återbetalning om du inte är nöjd.

Se även: Hur du installerar Kodi på Firestick

ExpressVPN för äldre Fire TV-enheter

Om du använder en äldre Fire TV-enhet, t.ex. första generationens Firestick, du kanske inte kan köra ett VPN som förblir ansluten på enheten. Lyckligtvis har ExpressVPN du täckt.

Varje ExpressVPN-prenumeration kommer med MediaStreamer, en smart DNS-proxy-tjänst som blockerar många av samma strömningskanaler som VPN. Du kan byta ut din enhets standard DNS-servrar i wifi-inställningarna. Det här fungerar också för andra enheter som inte stöder VPN, som Apple TV, Roku och Chromecast.

Alternativt kan du göra det konfigurera VPN på en router. ExpressVPN skapar en egen router-firmware, som du kan installera gratis om din router är kompatibel. Annars kan du köpa en "förblixt" router från ExpressVPN. Alla enheter som är anslutna till routern får sin internettrafik vidarebefordrad via VPN.

Routerns firmware har till och med ett delat tunnelingalternativ, så att du kan välja vilka enheter som använder VPN och vilka inte. All denna mångsidighet gör ExpressVPN till ett bra alternativ om du behöver täcka många olika typer av enheter.

Det sista alternativet är att ställa in en VPN-skyddad wifi-hotspot. De flesta bärbara datorer kan sända sina egna wifi-hotspots, som du kan skydda med en VPN. Den här videon förklarar hur du installerar en VPN-skyddad wifi-hotspot i Windows 10:

Se även: Hur man installerar NordVPN på Firestick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =