Hur man installerar CyberGhost på Amazon Fire Stick eller Fire TV

Hur man installerar CyberGhost på Amazon Fire Stick eller Fire TV (2)CyberGhost är en av de bästa VPN: n för att strömma video och avblockera geolåst innehåll, och det blev bara bättre med lanseringen av sin app för Amazon Fire TV. Appen kan installeras på alla senaste Fire TV-enheter, inklusive andra generationens eller senare Fire TV Sticks och Fire TV Cube. Ännu bättre är det för närvarande diskonteras med över 70%.


Så här installerar du CyberGhost på Fire TV på bara några minuter:

  1. Från Hem skärmen, gå till förstoringsglas ikon för att visa sökfältet.
  2. Söka efter Cyberghost och klicka på det första resultatet för “CyberGhost VPN”
  3. Klicka på det gula Skaffa sig för att ladda ner och installera CyberGhost-appen
  4. När installationen är klar ändras Get-knappen till Öppen. Klicka på den igen för att starta appen
  5. Hålla med till användarvillkoren och tillåta VPN-åtkomst. Du blir ombedd att låta CyberGhost konfigurera en VPN-anslutning. Välj OK.
  6. Ange ditt användarnamn och lösenord för CyberGhost-kontot och klicka sedan på Logga in
  7. Klicka på reglaget för att initiera en anslutning till en automatiskt vald server eller välja en server från rullgardinsmenyn nedan.

LÄSERHANDEL: Spara över 70% på Cyberghosts 1-årsplan här. Och dra nytta av 6 månader extra gratis.

Observera att om du använder CyberGhost på andra enheter, har du en gräns på sju enheter som kan registreras åt gången. Om du försöker överskrida den gränsen riktas du till en skärm som låter dig ta bort alla andra enheter från ditt konto.

Det här är inte permanent och du kan lägga till eller ta bort enheter när som helst. Men om du inte vill starta upp alla andra enheter från CyberGhost kan du ta bort en i taget genom att logga in på ditt konto-instrumentpanelen på webbplatsen från en dator eller smartphone.

CyberGhost för Amazon Fire TV

Cyberghost amazonfs

CyberGhost är en fantastisk VPN som gör det superlätt att avblockera dina favoritkällor för strömmande video. CyberGhost kan avblockera bland andra USA: s Netflix, BBC iPlayer, Hulu och Amazon Prime Video. Det fungerar också bra med Kodi, som passar bra med Amazon Fire-enheter.

CyberGhost upprätthåller en strikt no-logs-policy och är det enda VPN som får en perfekt poäng i vår senaste VPN-säkerhetsbedömning. Hastigheterna är stora, tillräckligt med bandbredd för att du ska kunna strömma i hög kvalitet utan att buffra.

CyberGhost-appar är också tillgängliga för Windows, MacOS, iOS och Android.

CyberGhost för äldre Fire TV-enheter

Om du använder en äldre Fire-enhet, till exempel en första generationens Firestick, kanske CyberGhost-appen inte fungerar för dig. Om så är fallet måste du antingen konfigurera VPN på din wifi-router eller ställa in en VPN-skyddad virtuell router på en bärbar dator.

Processen för att konfigurera ett VPN på en router varierar mycket beroende på din routermodell och firmware. Din routerfirmware kanske inte stöder VPN som standard, så du kan behöva ersätta firmware med ett öppet källkodsalternativ som Tomato eller DD-WRT. Var försiktig om du går den här vägen, eftersom du byter ut firmware, en process som kallas "blinkande" kan permanent skada din router om den inte görs korrekt.

Att installera en virtuell wifi-router är mindre riskabelt och enklare, men det krävs att du har en bärbar dator. Kolla in videon nedan för att se hur du gör detta på Windows:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 26