Hur man får en tysk IP-adress

Hur man får en tysk IP-adress


Det finns många orsaker till att en person skulle vilja surfa på internet med en IP-adress från Tyskland. Medborgare som för närvarande bor utomlands kanske vill få tillgång till banktjänster som Deutsche Bank eller Commerzbank. Andra användningsfall kan innebära avblockering av strömmande medietjänster som ARD Mediathek eller Prosieben Video.

Det snabbaste, enklaste och mest effektiva sättet att beväpna dig med en tysk IP-adress är genom att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN). Programvaran krypterar all trafik som flyter till och från din enhet och dirigerar den via en mellanhandsserver. Därför är det möjligt att förfalska din plats och se ut som att du kommer åt webben från Tyskland.

Steg för att få en tysk IP-adress

 1. Det första du behöver göra är att registrera dig för ett VPN. Programvaran öppnar upp en rad serverplatser. Du kan välja en från Tyskland så att det ser ut som att du också kommer åt webben därifrån. Vi rekommenderar ExpressVPN.
 2. Registrera dig för tjänsten och fortsätt att ladda ner VPN-programvaran eller appen.
 3. Rensa alla cookies och starta om din enhet.
 4. Logga in på VPN-leverantörens app eller stationära klient.
 5. Klicka på en serverplats i Tyskland. När en anslutning har upprättats har du nu en tysk IP-adress.

TIPS: HUR DU FÅR EN GRATIS BETALAD VPN GRATIS: Vi är medvetna om att vissa människor kanske vill få en IP-adress från Tyskland under en kort tid och därför kanske inte finns på marknaden för ett långsiktigt åtagande. Om du reser utomlands och behöver tillgång till ett VPN i mindre än en månad rekommenderar vi att du utnyttjar ExpressVPNs 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du måste betala kostnaden för abonnemanget på förhand, men företaget erbjuder en full återbetalning om den avbokas inom den första månaden.

Brott mot denna politik är nästan obefintlig så att du kan andas lätt.

Även om du är i USA, Frankrike, Storbritannien, Kanada, Australien, Indien, Singapore, Thailand eller någon annanstans, kan du använda en VPN hjälpa dig att få en IP-adress från Tyskland.

I den här artikeln kommer vi att lära dig hur du får en tysk IP-adress och de bästa VPN: er som du kan använda för detta ändamål.

Videoinstruktioner för att få en tysk IP-adress

Du kan kontrollera din nuvarande IP-adressplats och land här.

Vad är den bästa VPN för att få en tysk IP-adress?

Vår lista över de effektivaste tyska IP-adress-VPN: erna har formulerats med hänsyn till dessa faktorer:

 • Har flera servrar i Tyskland
 • Tar bort blockering av geobegränsat innehåll
 • Inkluderar styva krypteringsprotokoll
 • Tillhandahåller appar för Android och iOS
 • Lagrar minimala trafikloggar
 • Erbjuder valuta för pengarna

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.ExpressVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

ExpressVPN rankas högst upp i vår lista över rekommenderade VPN på grund av dess överlägsna service. När du registrerar dig hittar du över 1 500 höghastighetsserverplatser spridda över hela världen. Det finns alternativ i Tyskland och mer spridda över Europa och Nordamerika. Denna leverantör är känd för sin förmåga att avblockera geobegränsat innehåll.

ExpressVPN innehåller krypteringsprotokoll av militär kvalitet utan att kompromissa med hastigheten. Den utnyttjar 256-bitars AES-CBC som standardkrypteringsstandard samt HMAC-autentisering och perfekt sekretess framåt. En internet-kill-switch ingår, som den refererar till som ett "nätverkslås".

Företaget lagrar inga detaljerade trafikloggar på sina servrar. Det behåller dock en del metadata men det är för att förbättra kvaliteten på tjänsten. Det är införlivat på de brittiska Jungfruöarna vilket innebär att det ligger utanför myndigheternas jurisdiktion i både USA och Storbritannien.

ExpressVPN erbjuder appar för Windows, MacOS, Android och iOS.

LÄSERHANDLING: Få tre månader gratis med ExpressVPNs årliga plan. Detta inkluderar 30-dagars återbetalningsgaranti så att du kan få en full återbetalning om du inte är nöjd med tjänsten.

Här är vår djupgående granskning av ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.NordVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

NordVPN har varit i VPN-branschen i över ett decennium och gör det möjligt för användare att välja servrar baserat på deras preferenser som dubbel VPN, anti-DDoS och mer. Det erbjuder mer än 4 000 servrar spridda över 62 länder. Tyska servrar är totalt 257.

Krypteringsstandarder anses vara toppnivå. Tjänsten använder 256-bitars AES-protokollet som standard tillsammans med 2,048-bitars SSL-nycklar. DNS-läckskydd är aktiverat. NordVPN loggar inte personlig identifierbar information och är ett exempel på en helt logglös VPN-tjänst.

Appar är tillgängliga för Android, iOS, Windows och MacOS.

RABATTFÖRSÄLJNING: Du kan spara 75% på NordVPN: s treårsavtal, vilket är $ 3,99 / månad.

Här är vår fullständiga recension av NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.Cyberghost.com

Pengar tillbaka garanti: 45 DAGAR

CyberGhost kommer att vädja till nybörjare för en budget. Tjänsten är snabb, intuitiv och levereras med en ständigt växande lista över serverplatser. I skrivande stund finns det mer än 1 700 servrar online med cirka 200 av dem baserade i Tyskland. Om du vill strömma tyskt innehåll är CyberGhost ett utmärkt val. Genom att välja strömningsläge kan du välja från en lista över kanaler, inklusive tyskbaserade 7TV, ARD och ZDF Mediathek. Vid val kommer du automatiskt att vara ansluten till rätt server.

All trafik säkerställs med 256-bitars AES-kryptering på OpenVPN-protokollet som standard tillsammans med perfekt sekretess framåt. En internet-kill-switch ingår. CyberGhost är baserat i Rumänien och omfattas därför inte av någon obligatorisk lagring av uppgifter. Det säkerhetskopieras med en intern policy för att inte lagra någon användardata.

Ytterligare säkerhetsfunktioner inkluderar en ad-blockerare, anti-malware-försvar och anti-tracking.

Appar är tillgängliga för Android, iOS, Windows och MacOS.

EXKLUSIVT RABATT: Spara mer än 70% på en 1-årig CyberGhost-prenumeration.

Här är vår omfattande CyberGhost-granskning.

4. IPVanish

IPVanish

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.IPVanish.com

Pengar tillbaka garanti: 7 DAGAR

IPVanish är ett utmärkt val för användare som vill dra nytta av expresshastigheter och hårda krypteringsprotokoll. Det erbjuder mer än 1 000 globala servrar spridda över 60 länder. Tyska servrar är totalt 57 och det finns alternativ i grannländerna också.

Krypteringsstandarder är toppnivå. IPVanish använder 256-bitars kryptering på OpenVPN-protokollet som standard, SHA512-verifiering och ett DHE-RSA 2,048-bitars nyckelutbyte med perfekt sekretess framåt. Annat än när ett konto registreras för första gången, har IPVanish inte några loggar. Detta kommer att behaga integritetsförespråkare.

IPVanish är populärt bland Kodi-användare eftersom det låter dem ladda ner Android APK direkt till deras enhet. Gränssnittet är också fjärrkontrollvänligt för Kodi-enheter som saknar tangentbord och mus.

Appar är tillgängliga för Android, iOS, Windows och MacOS.

EXKLUSIVT FÖR Jämförelseläsare: Spara upp till 60% på IPVanish-planer.

Läs vår fullständiga recension av IPVanish.

5. PrivatVPN

PrivateVPN

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.PrivateVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

PrivateVPN är en relativt nykomling i VPN: s värld men det är tillräckligt säkert att erbjuda en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla paket. Det finns totalt 56 serverplatser inklusive 3 i Tyskland. Detta är lite lägre än de andra leverantörerna som vi har rekommenderat men det borde fortfarande göra jobbet. Plus PrivateVPN är känt för sin förmåga att avblockera populära streamingtjänster.

I vår användarrecension utförde denna leverantör, som är baserad i Sverige, beundransvärt på hastighets- och integritetstester. Det betyder att det definitivt är i nivå med de andra leverantörerna på den här listan.

PrivateVPN använder den branschledande 256-bitars AES-krypteringen tillsammans med perfekt sekretess framåt i OpenVPN-protokollet. En internet-kill-switch erbjuds också. Tjänsten lagrar inga användarloggar så det skulle underlätta oro för sekretessvinkeln.

Appar är tillgängliga för Android, iOS, Windows och MacOS.

TIDLIGT HANDLING: Comparitech-läsare kan spara över 70% på PrivateVPNs årliga plan och få fem månader gratis.

Här är vår recension av PrivateVPN.

Kan jag använda ett gratis VPN för att få en tysk IP-adress?

När du registrerar dig för ett VPN vill du vara säker på att ditt digitala fotavtryck är doldt och säkert. Gratis VPN-tjänster finns i överflöd över interwebben och de annonseras starkt för att starta. Men sådana leverantörer kommer inte med de anpassningsbara alternativen som är ett kännetecken för betalda tjänster.

I vår omfattande testning har vi funnit att gratis VPN-enheter bara erbjuder ett litet urval av servrar, innehåller svaga krypteringsstandarder, engagerar sig i bandbreddstrottling, och i vissa fall, oetiskt bryter dina data för att sälja till tredjepartsannonsörer. Du kan ha tur och kunna ansluta till en tysk server men din upplevelse kommer definitivt att vara underpar.

Sådana tjänster är inte välgörenhetsorganisationer och de vill tjäna pengar. När de erbjuder sin produkt gratis bör du vara medveten om att det definitivt finns en fångst. Vissa kommer att översvämma dig med migränframkallande popup-annonser, medan andra ständigt kan plåga dig att uppgradera till en premium (läs: betald) plan. Och de mest oetiska kommer att spåra din surfhistorik och sälja din profil till annonsörer.

Sammantaget är det i ditt bästa att investera några dollar och få en betald VPN-tjänst. Det ger dig sinnesfrid.

Jag har laddat ner ett VPN. Vad gör jag nu?

När du har nöjt dig med en VPN-tjänst och registrerat dig, behöver du bara ladda ner klientprogramvaran för din enhet.

När installationen är klar kan du öppna appen och logga in på ditt konto. Bläddra igenom listan över tillgängliga serverplatser tills du hittar alternativ för Tyskland. Varje leverantör som nämns på denna lista innehåller tyska servrar. Vissa leverantörer låter dig välja baserat på land enbart, medan andra ger dig val baserat på stadens plats.

En framgångsrik anslutning indikeras vanligtvis med en grön ikon i aktivitetsfältet eller en VPN-symbol högst upp på din smarttelefonskärm. Nu kan du surfa på webben anonymt och med en tysk IP-adress, vilket ger dig tillgång till allt det tyska innehållet du vill ha.

Varför behöver jag en tysk IP-adress?

Advokatorganet Freedom House tilldelar Tysklands internetlandskap en "fri" status, och noterar att "öppna diskussioner om kontroversiell utveckling är möjliga och ofta, och involverar ett brett spektrum av intressenter." Det tillägger att ett "oberoende domstolssystem spelar sin roll i kontrollen av åtgärder av verkställande direktören och lagstiftaren. ”

Tyska statliga myndigheter inför inte blockader på innehåll eller utövar andra former av internetfiltrering. Webben är okensurerad, gratis och tillgänglig för alla. Några undantag från denna regel är tillämpningen av upphovsrättslagar. torrenterande upphovsrättsskyddat material anses vara olagligt i landet och YouTube har också blockerat några videor i Tyskland för att inte förfalla av statens politik.

Om ditt mål är att få tillgång till den kostnadsfria, okänsliga webben, är det en bra idé att få en tysk IP-adress. Detta kan vara särskilt användbart för nätverk i länder som Iran, Kina och Ryssland där statliga myndigheter arbetar dygnet runt för att övervaka och blockera innehåll.

För tyska invånare som reser utomlands kommer en VPN att hjälpa dig att hålla kontakten med lokalt innehåll hemifrån som DW, Zattoo och MySpass. Det hjälper dig också att streama de senaste Bundesliga-matcherna. Om du letar efter mer tyskt innehåll har Streema en omfattande lista med tyska onlinekanaler online. Vissa är fria att strömma, medan andra kräver att du loggar in med ett användarnamn och lösenord.

Med hjälp av en tysk DNS-server

Din IP-adress är bara ett sätt webbplatser bestämmer din faktiska fysiska plats. DNS eller Domain Name System fungerar som ett hybridregister där webbnamn (domäner) verifieras med IP-adresser. När man försöker få åtkomst till geobegränsat innehåll kommer de flesta webbplatser att kontrollera var DNS-begäran härstammar från. Det är viktigt att din IP-adress och DNS-server är i samma land (Tyskland, i det här fallet). Annars kommer webbplatsen eller appen att fortsätta att blockera dig.

VPN: erna som vi har rekommenderat i den här artikeln tar hand om det här för dig. Efter en lyckad anslutning till en VPN-server dirigeras dina DNS-förfrågningar också genom samma krypterade tunnel. Dessa leverantörer driver sina egna privata DNS-servrar, så din webbaktivitet kan inte avslöjas genom att bara övervaka DNS-förfrågningar.

Det finns exempel på snuskiga VPN-tjänster som skickar dina DNS-förfrågningar genom den krypterade tunneln men sedan använder en offentlig DNS-tjänst på andra sidan. Detta innebär att sökmotorer kan spåra vilka webbplatser du besöker, vilket äventyrar integriteten.

Det är möjligt att manuellt konfigurera DNS-servrar på de flesta enheter. OpenNIC kan göra tricket för dig; det erbjuder gratis DNS-servrar i specifika länder.

Vilka är de andra metoderna för att få en tysk IP-adress?

För extremt kassabandade användare finns det alltid möjlighet att ladda ner Tor-webbläsaren. Det bärs av Tor-projektet, som syftar till att skydda mot nätverksövervakning och kränkning av konfidentiella affärsrelationer och integritet.

Tor-webbläsaren är gratis och innehåller sofistikerade krypterings- och anonymitetsstandarder. Det är populärt bland journalister, mänskliga rättighetsaktivister och visselpipa eftersom det gör att de kan dölja sin identitet gratis.

Men Tor är inget bra alternativ om du letar efter en tysk IP-adress för att göra finansiella transaktioner eller videoströmning. Hastigheterna är extremt buggy och långsamma. Du kan fortfarande välja att få en tysk IP-adress med Tor om du så önskar och den här guiden kommer att dela upp den mer detaljerat.

Ett annat alternativ är att koppla in en gratis proxyserver. Detta liknar emellertid hur gratis VPN: er fungerar med nedladdningslockor och otroliga sekretesspolicyer. De flesta strömleverantörer som Netflix har börjat blockera proxyer och det finns en stor chans att de inte fungerar som du vill ha dem i alla fall.

Det största problemet är emellertid att proxyservrarna inte krypterar din trafik på samma sätt som en VPN gör, så du lämnar dig mottaglig för online-övervakning av en Internetleverantör eller andra snoopers. Proxyleverantören kan också övervaka ditt beteende online.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 38