Hur man får en japansk IP-adress med ett VPN

Hur man får en japansk IP-adress


De flesta har stött på webbinnehåll som inte är tillgängligt på deras plats. Geobegränsat innehåll är allt vanligare, särskilt när det gäller strömningstjänster. Om du letar efter en japansk IP-adress är det troligt att du har upplevt det själv. Oavsett om du vill avmarkera Netflix Japan eller komma åt japansk TV kan du få en japansk IP-adress med en VPN.

En VPN tillåter dig inte bara åtkomst till geobegränsat innehåll i Japan utan i många länder runt om i världen inklusive USA, Storbritannien och Australien. Förkortning för "Virtual Private Network", en VPN krypterar trafiken som går till och från din surfenhet. Detta döljer din IP-adress och därmed din plats eftersom trafiken dirigeras via en server du väljer. I det här fallet vill du ha en server i Japan. Bortsett från att blockera online-innehåll skyddar du också din integritet online. Vad finns det att inte gilla?

Vi fördjupar var och en av de leverantörer vi presenterar nedan, men om du bara har tid för en sammanfattning, här är vår lista över de bästa VPN: erna för en IP adress i Japan:

 1. ExpressVPN Vårt # 1-val att få en japansk IP-adress! Superrika japanska servrar är utmärkta för att strömma och ladda ner med hög hastighet. Säker, privat och inkluderar 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.
 2. Cyberghost Bästa budgetalternativ. Nybörjarvänliga appar för de flesta enheter och några av de snabbaste servrarna som vi har testat.
 3. NordVPN  Veteranleverantör med tusentals servrar över hela världen.
 4. IPVanish Fungerar bra med Kodi och liknande Android-strömningsenheter, bra för flera enheter.
 5. PrivateVPN Nytt och kommande nätverk med stora avblockeringsfunktioner och bra hastigheter.

Steg för att få en japansk IP-adress

Att få en japansk IP-adress är inte svårt alls. Här är vad du behöver göra:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänst - vi rekommenderar ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera relevant VPN-programvara eller app för din enhet.
 3. Öppna VPN och välj en av servrarna i Japan.
 4. Försök igen det geobegränsade innehållet som nu bör avblockeras. Du kan behöva rensa dina kakor för att ändringen ska träda i kraft.
 5. Njut av obegränsad tillgång till japanskt innehåll samt ökad online-säkerhet!

TIPS: HUR DU FÅR EN GRATIS BETALAD VPN GRATIS: Vi är medvetna om att vissa människor kanske vill få en IP-adress från Japan under en kort tid och därför kanske inte finns på marknaden för ett långsiktigt åtagande. Om du reser utomlands och vill ha åtkomst till ett VPN i mindre än en månad rekommenderar vi att du utnyttjar ExpressVPNs 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du måste betala prenumerationen på förhand men företaget erbjuder en full återbetalning om den avbryts inom den första månaden.

Den bästa VPN för att få en japansk IP-adress

Nu kommer vi till nyckelfrågan. Vid första anblicken är det inte lätt att veta vilket som är den bästa VPN för att få en japansk IP-adress. Anledningen till detta är att det finns så många VPN: n (både betalda och gratis) på marknaden. Dessutom kan kvaliteten på VPN-tjänster variera drastiskt. Det är därför vi har tagit oss tid att undersöka de allra bästa VPN: erna och förhoppningsvis spara dig lite tid i processen. För att kunna övervägas måste en VPN uppfylla följande kriterier:

 • Servrar i Japan såväl som över hela världen
 • Anslutningar som erbjuder hastighet och stabilitet
 • Stark säkerhet med kryptering
 • Ingen loggning av din personliga information
 • Effektiv kundsupport
 • Appar för Windows, Mac, Android och iOS

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.ExpressVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

ExpressVPN är den bästa VPN för att få en japansk IP-adress. Det finns ett antal skäl till att detta är fallet. När du öppnar den mycket användarvänliga ExpressVPN-appen hittar du 3 Tokyo-baserade servrar tillgängliga. I våra tester var servrar hög hastighet och pålitliga, vilket gjorde att vi kan strömma Netflix Japan utan irriterande buffring eller fördröjning. Sammantaget har ExpressVPN över 3 000 servrar på 160 VPN-serverplatser. Servrar är tillgängliga i 94 länder inklusive USA och Storbritannien.

ExpressVPN-appen är inte bara enkel att använda, det finns också möjligheten att ha en ExpressVPN-webbläsareutvidgning för att göra byta servrar snabbare och enklare än någonsin tidigare. ExpressVPN är en utmärkt VPN när det gäller att avblockera geo-begränsat innehåll och Vi tyckte att det fungerade bra med Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer och Hulu. Om du stöter på några problem, erbjuder ExpressVPN 24/7 support inklusive en livechattfunktion - inte många VPN erbjuder detta.

ExpressVPN erbjuder utmärkt total säkerhet. Om VPN-anslutningen misslyckas (detta är sällsynt eftersom ExpressVPN garanterar 99,9% drifttid), avbryter en kill-switch trafik till och från din enhet, vilket hindrar din personliga information från att komprometteras. Du kan också förvänta dig 256-bitars AES-kryptering samt DNS-läckskydd. Dessutom lagrar ExpressVPN ingen aktivitets- eller anslutningsloggar från användare.

ExpressVPN erbjuder appar för Windows, Mac, Android, iOS och Linux samt webbläsarförlängningar för Chrome, Firefox och Safari.

Fördelar:

 • Den överlägset bästa presteraren i våra tester för Japan
 • Appar är smala och enkla att använda
 • Kan avblockera mest geo-begränsat innehåll med HD-hastigheter
 • Svårt att slå på integritet och säkerhet
 • Live chatt tillgänglig dygnet runt som du kan lita på

Nackdelar:

 • Något dyrare än några av sina konkurrenter

Vår poäng:

4,5 ut ur 5

BÄSTA VPN FÖR IP-ADRESS I JAPAN: ExpressVPN är vårt toppval för att avblockera de mest populära japanska streaming- och sporttjänsterna. Exceptionella hastigheter för buffertfri HD-visning och total säkerhet och integritet. Prova det riskfritt med 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Läs vår fullständiga ExpressVPN-recension.

ExpressVPN-kupongSpecialerbjudande - få 3 månader extra FREEGET-HANDELCoupon appliceras automatiskt

2. CyberGhost

Cyberghost

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.Cyberghost.com

Pengar tillbaka garanti: 45 DAGAR

Cyberghost har 33 servrar i Tokyo och över 5 700 över hela världen i 89 länder. Som sådan är det en annan bra VPN om du vill ha en japansk IP-adress eller vill komma åt innehåll i USA eller Storbritannien, till exempel. Förutom att ha ett stort antal servrar erbjuder CyberGhost obegränsad bandbredd och trafik. Vår surf- och streamingupplevelse med detta VPN var faktiskt mycket positiv med snabba och konsekventa anslutningar. Dessutom möjliggör en enda CyberGhost-plan samtidiga anslutningar på upp till sju enheter.

När det gäller CyberGhost-apparna är gränssnittet särskilt lätt att använda, vilket gör det idealiskt för nybörjare. Att välja land och server är enkelt medan det också finns olika funktioner som kan kopplas till och från med ett klick. Dessa inkluderar en ad-blockerare och tvingad HTTPS. Ett av de viktigaste skälen till att överväga CyberGhost för en japansk IP-adress är att det är en av de säkraste VPN: erna på marknaden. Säkerhetsfunktioner inkluderar 256-bitars AES-kryptering, DNS-läcksskydd och en kill-switch. Dessutom har den en strikt policy för icke-loggar.

CyberGhost tillhandahåller appar för Windows, MacOS, Android, iOS och Amazon Fire Stick. Det är också möjligt att använda CyberGhost med Linux eller din router men detta kräver manuell installation.

Fördelar:

 • Över 30 servrar i Japan som är grundade för höghastighetsanslutningar
 • Appar är enkla att installera och använda - ett bra alternativ för nybörjare
 • Solid integritetsfunktioner inklusive kill-switch
 • Möjlighet att ansluta till flera servrar samtidigt på samma enhet

Nackdelar:

 • Brist på konfigurationsalternativ kommer att frustrera elanvändare

Vår poäng:

4 ut ur 5

BÄSTA BUDGET VPN: CyberGhost är ett bra nybörjarval. Ett budgetval. Bra på integritet. Strömmar HD-video pålitligt. Avblockerar de mest populära streamingwebbplatserna. 45-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Läs vår fullständiga CyberGhost-recension.

CyberGhost-kupong NYTTÅRS SPECIAL: SPARA 80% på 3-årsplaner + 2 månader GRATIS FÖRDELNING Rabatt tillämpas automatiskt

3. NordVPN 

NordVPN

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.NordVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

NordVPN har över 5 900 servrar runt om i världen, varav 168 är i Japan. Fördelen med detta är att du aldrig kommer att ha problem med att hitta en server. Oavsett om du vill avmarkera geobegränsat innehåll i Japan, USA eller Storbritannien, fungerar NordVPN mycket bra. Förutom att erbjuda många servrar kan NordVPN avblockera Netflix, HBO GO, Hulu, BBC iPlayer och mer. Detta är en VPN som lovar 99,9% drifttid och vi tyckte att prestandan var utmärkt. Vi kunde strömma HD-videor utan problem medan anslutningen inte tappade en gång.

Detta är en VPN som ger många alternativ när det gäller antalet servrar och till och med typerna av servrar. Den enkla att följa NordVPN-appen visar specialservrar inklusive Double VPN (användning av dubbelkryptering för ett ytterligare lager av säkerhet) och Onion Over VPN (kombination av NordVPN med Onion-nätverket). NordVPN erbjuder också vad den beskriver som ”kryptering av militär kvalitet” som är 256-bitars AES. Andra viktiga säkerhetsfunktioner inkluderar en automatisk dödsbrytare och DNS-läckskydd. Sist men inte minst har NordVPN en strikt policy för loggar utan loggar, vilket innebär att dina privata data inte spåras eller samlas in.

NordVPN-appar är tillgängliga för Windows, MacOS, Android, iOS, Linux och Android TV. En webbläsarextension erbjuds också för Chrome och Firefox.

Fördelar:

 • 168 servrar i Japan är utmärkta för att ladda ner och strömma med bra hastigheter
 • Avblockerar alla stora streamingplattformar, t.ex. Netflix och Amazon Prime Video
 • Högsta säkerhet och integritetsskydd
 • Erbjuder livechatt dygnet runt

Nackdelar:

 • Var beredd att använda supporthjälp för att välja de bästa strömningsservrarna

Vår poäng:

4,5 ut ur 5

VÄRDE OCH PRESTATION: NordVPN är ett bra val. En bra allroundare som också fungerar bra med strömmande innehåll. Solid säkerhets- och sekretessfunktioner och rymmer upp till 6 enheter. Inkluderar en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Läs vår fullständiga recension av NordVPN.

NordVPN-kupongSpara 70% på 3-årsplanen GÄLJEBYGGDrabatt tillämpas automatiskt

4. IPVanish

IPVanish

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.IPVanish.com

Pengar tillbaka garanti: 7 DAGAR

IPVanish är en VPN-leverantör som tillåter 10 samtidiga anslutningar på flera enheter. Detta är stort värde om du delar med familj och vänner. Denna VPN-leverantör har mer än 1 300 servrar världen över, varav sex ligger i Tokyo. En av de viktigaste fördelarna med IPVanish är att surfhastigheterna är mycket bra. Vi använde IPVanish för att avblockera både Amazon Prime Video och BBC iPlayer. IPVanish strömmade HD-videor utan problem och vi stötte inte på några problem med buffring.

Att använda IPVanish-appen är mycket bekvämt med alternativet att bläddra efter stad, land och server. Förutom en karta över servrar kan du genom en filterlista söka efter latens. Men du har också möjligheten att använda funktionen 'QuickConnect' för att spara tid. När det gäller säkerhet erbjuder IPVanish 256-bitars AES-kryptering, DNS-läckskydd och en kill-switch. Det finns också en noll loggpolicy. Vissa användare kanske också uppskattar att det är möjligt att anmäla sig till IPVanish anonymt, vilket inte är fallet med många VPN: er.

IPVanish-appar är tillgängliga för följande plattformar: Windows, MacOS, Android, iOS och Fire TV. Medan IPVanish är tillgängligt för Linux och routrar, behövs manuell installation.

Fördelar:

 • Använder sex höghastighetsservrar i Tokyo
 • Håller inga loggar överhuvudtaget
 • Mycket snabba hastigheter

Nackdelar:

 • Avlägsnar inte pålitligt Netflix, Hulu

Vår poäng:

4 ut ur 5

UPP TILL 10 ENHETER: IPVanish är utmärkt för familjer och flera anslutningar. Lätt att använda med Kodi och föredras av användare som behöver höga standarder för integritet. Det går inte att blockera så många strömningstjänster som några av dess konkurrenter. 7-dagars återbetalningsgaranti.

Läs vår fullständiga recension av IPVanish.

IPVanish-kupongen SPARA 60% på den årliga planenGÅRDBESTÄMMELSE

5. PrivatVPN

PrivateVPN

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.PrivateVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

PrivateVPN är en mindre leverantör baserad i Sverige. Även om det bara har cirka 100 servrar totalt (2 är belägna i Tokyo, Japan) är de spridda över 57 länder. Detta innebär att du inte bör ha problem med att blockera geo-begränsat innehåll. Att ha en japansk IP-adress med PrivateVPN är väl värt att överväga tack vare servrarna av hög kvalitet som VPN erbjuder. Vi använde PrivateVPN för att strömma videor på Netflix Japan, BBC iPlayer och Amazon Prime Video. Strömmar ladda snabbt och spela upp smidigt utan buffring eller fördröjning att tala om.

Vi rekommenderar ofta särskilt PrivateVPN till nybörjare eftersom det är ett VPN som är lätt att använda. Gränssnittet är mycket enkelt, men det finns en avancerad flik med funktioner som en stealth VPN, som tjänar till att kringgå djup paketinspektion genom att dölja VPN-trafik som vanlig webbtrafik. När det gäller säkerhetsfunktioner erbjuder PrivateVPN 256-bitars AES-kryptering, en kill-switch och DNS-läckskydd. Det påstår sig också ha en nollpolicy för dataloggning som skyddar din integritet.

PrivateVPN-appar kan laddas ner för Windows, MacOS, Android och iOS. Linux och routrar kräver manuell konfiguration.

Fördelar:

 • Fungerar med ett brett utbud av streamingtjänster
 • Stark säkerhets- och sekretessfunktioner och anständiga hastigheter
 • Kan ansluta upp till sex enheter samtidigt

Nackdelar:

 • Nytt nätverk med mindre antal servrar att välja mellan
 • Live chatten är offline två timmar per dag

Vår poäng:

4,5 ut ur 5

NO-FUSS STREAMING: PrivateVPN är snabbare än de flesta, loggfritt, säkerhetsfokuserat och kan avblockera envisa tjänster som Netflix utomlands. En 30-dagars återbetalningsgaranti ingår.

Läs vår fullständiga PrivateVPN-recension.

PrivatVPN-kupongSpecialerbjudande - spara 83% på den 2-åriga planen GET DEALBortkort som tillämpas automatiskt

Är VPN lagliga i Japan?

Ja, användningen av VPN i Japan är laglig. Det finns liten eller ingen begränsning eller censur av onlineinnehåll i Japan. Det är dock fortfarande klokt att använda ett VPN för att förbättra din integritet och anonymitet online samt för att få åtkomst till geobegränsat innehåll utanför Japan.

Kan jag ha en japansk IP-adress med ett gratis VPN?

Ja, det finns några gratis VPN med servrar i Japan. Det finns emellertid ett antal skäl till varför vi varnar för användning av gratis VPN: er. Det första är det gratis VPN erbjuder helt enkelt dålig prestanda jämfört med kvalitetsbetalda VPN. Gratis tjänster är alltid populära och det innebär att gratis VPN lockar fler användare än de kan hantera. För många användare och för få servrar innebär att du troligen kommer att ha en mycket långsammare surfupplevelse - strömmande videor kommer troligen att innebära massor av buffring och fördröjning, vilket uppenbarligen kan vara en frustrerande upplevelse.

En annan anledning är det gratis VPN: er är inte lika säkra som de bästa VPN: erna. En av de viktigaste problemen är att vissa gratis VPN: er faktiskt spårar aktivitet och loggar dina personuppgifter innan de säljs till tredje part. En VPN är tänkt att ge dig större integritet online, inte äventyra det. Dessutom tjänar vissa gratis VPN: er med sina pengar genom att skräppa in dig med annonser. Tyvärr kan några av dessa invasiva annonser innehålla skadlig programvara. Det är bara inte värt risken.

Vad kan jag göra med en japansk IP-adress?

Med en japansk IP-adress kan du göra följande:

 • Strömma geobegränsade filmer och TV-program
 • Avblockera webbplatser som endast är avsedda för Japan
 • Tillgång till finansiella tjänster begränsade till Japan
 • Använd offentliga WiFi-platser på ett säkert sätt
 • Dölj din IP-adress och förbättra din integritet

Varför använda ett VPN i Japan??

Om du redan är i Japan betyder det att du har en japansk IP-adress. Av denna anledning kanske du undrar varför du behöver ett VPN. Svaret är att en VPN inte bara kan avblockera geo-begränsat innehåll i Japan, det kan också tillåta dig åtkomst till innehåll i nästan alla länder. VPN: er med till exempel amerikanska servrar tillåter dig att blockera Netflix USA, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Now och mer.

Av ännu större betydelse är säkerheten en VPN kan ge. Även om du är i Japan är det en bra idé att ha ett VPN för att skydda din privata information. Oavsett om du använder onlinebanktjänster eller bara surfar på webben kan du ha en annan japansk IP-adress för att förhindra att din plats och identitet läcker till skrupelfria tredje parter. En VPN gör det också mycket säkrare att använda offentliga WiFi-platser som ofta riktas av hackare.

Vi har en separat artikel som täcker de bästa VPN: erna för Japan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 19