Hur man ändrar Netflix-regionen och titta på valfri landsversion var som helst

Hur man ändrar Netflix-regionen


Om du har ett Netflix-abonnemang kan du få åtkomst till innehåll från ganska mycket var du än är i världen, utom i en handfull länder. Katalogen över program och filmer du kan se varierar dock beroende på regionen du befinner dig i. I vissa länder är Netflix-biblioteket mycket begränsat. Som sådant kanske du vill lura Netflix att tro att du befinner dig i en annan region, till exempel USA, för att få tillgång till ett bättre innehåll.

Det enklaste sättet att göra detta är att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN). En VPN tunnelar din internettrafik via en mellanhandsserver i ett land du väljer. Den kan maskera din IP-adress och ersätta den med en från ditt valda land, alltså spoofing din plats. Dessutom krypterar ett VPN också all din trafik så att ingen kan övervaka din aktivitet, inte ens din ISP.

När du har konfigurerat ett VPN är det ganska enkelt att få tillgång till det Netflix-bibliotek du vill ha.

Hur kan jag ändra Netflix-region eller land?

Så här ändrar du Netflix-region eller -land:

 1. Ställ in ett Netflix-konto om du inte redan har gjort det.
 2. Ladda ner, installera och logga in på ett VPN från listan nedan. Vi rekommenderar ExpressVPN.
 3. Anslut till en server i ditt valda land.
 4. Gå till Netflix webbplats. Du bör omdirigeras automatiskt till webbplatsen för det land som din valda server är i.
 5. Logga in om du inte redan har gjort det och välj ditt innehåll.

Kan jag titta på Netflix utomlands?

Ja, den här metoden gör att du kan titta på Netflix var som helst utomlands. Om du till exempel är i Storbritannien och vill titta på amerikanska Netflix eller om du är utomlands i Spanien och vill titta på Storbritannien Netflix kommer du att använda en VPN så att du kan byta land.

Vi kommer att ge en detaljerad uppdelning av varje VPN senare i den här artikeln. Här är en sammanfattning av de bästa 7 VPN: erna för att ändra region på Netflix:

 1. ExpressVPN Mest pålitlig VPN för byte av Netflix-länder. Fungerar också bra med de flesta andra streamingtjänster. Snabba hastigheter, 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
 2. Cyberghost Bästa budgetalternativ, fungerar bra med Netflix
 3. NordVPN Ett pålitligt och bra val för Netflix
 4. PrivateVPN Fantastisk kommande VPN som fungerar bra med Netflix
 5. Surfshark Avlägsnar för närvarande Netflix och många andra streamingtjänster
 6. SaferVPN Avblockerar Netflix-bibliotek i USA och Storbritannien.
 7. Hotspot Shield En billig och pålitlig tjänst för att spärra Netflix.

Kom ihåg att Netflix är medveten om att prenumeranter använder denna taktik för att få åtkomst till geobegränsat innehåll och håller på att bryta ner. När den upptäcker att en viss IP-adress tillhör en VPN-leverantör kommer den att blockera trafiken från den adressen. I detta fall, ser du ett proxyfel säger:

”Oj, något gick fel. Strömningsfel. Du verkar använda en avblockerare eller proxy. Stäng av någon av dessa tjänster och försök igen. ”

Ett Netflix-proxyfel.

Tack och lov är många leverantörer engagerade i att tillhandahålla en lösning och underhålla servrar som erbjuder tillförlitlig tillgång till olika Netflix-bibliotek. Trots detta erbjuder inte alla dessa leverantörer en jämförbar tjänst. För streaming måste du se till att ditt VPN är snabbt och pålitligt. Och du vill också veta att din valda leverantör värderar säkerhet och integritet i största möjliga grad.

Med ovanstående i åtanke har vi satt upp en lista över de bästa VPN: erna för att titta på något lands version av Netflix baserat på följande kriterier:

 • Omkopplar Netflix-proxyfelet
 • Har ett stort urval av serverplatser
 • Ger en snabb och pålitlig service
 • Använder stark kryptering med stöd av ytterligare säkerhetsfunktioner
 • Förvara inga loggar över användaraktivitet eller IP-adresser
 • Erbjuder kunnig och tillgänglig kundsupport

De bästa VPN: erna för att ändra region på Netflix

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 Avblockerar Netflix Testat jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.ExpressVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

ExpressVPN är en extremt välrenommerad leverantör baserad på Brittiska Jungfruöarna. Dess mer än gott nätverk med över 1 500 servrar i 94 länder innebär att du har tillgång till ett stort urval av Netflix-bibliotek. Verkligen, ExpressVPN blockerar pålitligt USA: s, Storbritanniens, Japan, Kanada och Frankrike versioner av Netflix, bland andra. Om en vald server inte fungerar, kan du helt enkelt kontakta en live kundtjänstföretag för att ta reda på vilken är den optimala servern att ansluta till.

Förutom Netflix kan ExpressVPN ge dig tillgång till massor av annat geo-begränsat innehåll inklusive det från BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu och HBO. Alla servrar är optimerade för hastighet och detta, tillsammans med en pålitlig tjänst, gör att du kan strömma program och filmer sömlöst.

Som vi nämnde är också sekretess och säkerhet de viktigaste frågorna för att förhindra ISP: er, myndigheter eller hackare som snuffar efter din aktivitet eller tittar på din personliga information. ExpressVPN levererar på denna front med 256-bitars AES-kryptering (anses som militärklass) och perfekt sekretess framåt. Dessa funktioner stöds vidare av en kill switch - som tappar internetanslutningen om VPN-anslutningen tappats - och DNS-läckskydd. ExpressVPN övervakar inte användaraktiviteten och registrerar inte din IP-adress.

Appar är tillgängliga Windows, MacOS, iOS, Android, Linux och vissa wifi-routrar.

Fördelar:

 • Ändra enkelt Netflix-regionen
 • Höga hastigheter för nedladdning och videoströmning
 • Svårt att slå på integritet och säkerhet
 • Betydande nätverk i 94 länder och med över 2 000 servrar
 • Kundsupport dygnet runt via livechatt

Nackdelar:

 • Något dyrare än vissa andra alternativ

Vår poäng:

4,5 ut ur 5

BÄSTA FÖR NETFLIX: ExpressVPN är vårt bästa val. Avlägsnar pålitligt Netflix USA, Storbritannien, AUS, CA, FR, IT, JP, DE och många andra från vilken plats som helst. Fungerar med de flesta andra streamingtjänster som iPlayer och Amazon Prime med stora hastigheter för buffertfri HD-visning. Prova det riskfritt med 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Läs vår fullständiga recension av ExpressVPN.

ExpressVPN-kupongSpecialerbjudande - få 3 månader extra FREEGET-HANDELCoupon appliceras automatiskt

2. CyberGhost

CyberghostAvblockerar NetflixTested jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.Cyberghost.com

Pengar tillbaka garanti: 45 DAGAR

Cyberghost drivs från Rumänien och erbjuder ett växande nätverk av servrar med mer än 5 700 i 90 länder. Även om det inte låser upp så många av de regionala Netflix-katalogerna som ExpressVPN, så är det har åtagit sig att ge tillgång till amerikanska Netflix, vilket är versionen med det största biblioteket. CyberGhost spärrar dessutom Netflix Storbritannien, Frankrike, tyska och ett växande antal andra Netflix-kataloger.

Det kan också avblockera andra populära webbplatser som BBC iPlayer, Hulu och Amazon Prime Video. Många av dessa är lättillgänglig via en dedikerad flik inom CyberGhost-klienten. Klicka bara på den webbplats du vill ha åtkomst så kommer du att vara ansluten till rätt server. Hastigheterna är tillräckligt höga för att strömma i HD eller till och med UHD.

Denna leverantör är en annan toppprestanda för privatliv och säkerhet. Den övervakar inte någon användaraktivitet och registrerar aldrig någon information som kan knytas till en viss användare. 256-bitars kryptering används med perfekt sekretess framåt, stödd av en kill switch och DNS-läckskydd.

Denna leverantör tillåter upp till sju samtidiga anslutningar med en grundläggande plan. Appar är tillgängliga för Windows, MacOS, Android och iOS.

Fördelar:

 • Fungerar med Netflix USA från alla länder
 • Betygade mycket högt i vår hastighetstest
 • Använder ett nätverk med mer än 5 000 servrar i 90 länder
 • Låg kostnad

Nackdelar:

 • WebRTC IPv6 läcker i macOS
 • Inget Linux GUI

Vår poäng:

4 ut ur 5

BÄSTA BUDGETALTION: CyberGhost är det bästa budgetvalet som fungerar bra med Netflix och strömmande webbplatser. Lagrar inga loggar och strömmar HD-video pålitligt. 45 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Läs vår fullständiga recension av CyberGhost.

CyberGhost-kupong NYTTÅRS SPECIAL: SPARA 80% på 3-årsplaner + 2 månader GRATIS FÖRDELNING Rabatt tillämpas automatiskt

3. NordVPN

NordVPNAvblockerar NetflixTested jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.NordVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

NordVPN erbjuder ett enormt nätverk av servrar, som omfattar mer än 3 300 i över 60 länder. Det är känt för det förmåga att avblockera Netflix, inklusive USA, Kanada, Nederländerna, Frankrike, Spanien, Storbritannien, Australien, Brasilien, Italien, Indien och Tyskland.

Den har också tillgång till många andra populära streamingwebbplatser som Amazon Prime Video, Hulu, HBO och BBC iPlayer. Plus dess snabba hastigheter gör det ännu mer idealiskt för att njuta av dina favoritprogram och filmer. Några av NordVPN: s servrar är till och med optimerade specifikt för videoströmning. Och om du har några problem kan du bara klicka kundsupport.

NordVPN är en annan stark aktör ur ett integritets- och säkerhetssynpunkt. Det har inga loggar överhuvudtaget, inte ens data om bandbredd. Säkerhet är i form av 256-bitars kryptering med perfekt sekretess framåt. DNS-läcksskydd och en anpassningsbar kill-switch hjälper till att säkerställa att dina data aldrig lämnar den krypterade tunneln. En mer unik säkerhetsfunktion är att vissa servrar är optimerade för att skydda mot DDoS-attacker (Distribution Denial of Service).

Du kan installera NordVPN på upp till sex enheter samtidigt. Det har stationära klienter för Windows och MacOS, liksom appar för iOS och Android.

Fördelar:

 • Bra värde och prestanda alternativ för att ändra Netflix-regionen
 • Snabba hastigheter för att strömma HD-innehåll utan avbrott
 • Anslut 6 enheter samtidigt
 • Specifika servrar är optimerade för vissa uppgifter, t.ex. torrenta

Nackdelar:

 • Desktop-appen kan vara långsam
 • Ett stort antal servrar men vissa fungerar bättre än andra

Vår poäng:

4,5 ut ur 5

STÄRK ALL-ROUNDER: NordVPN är ett bra värde-alternativ som avblockerar de flesta Netflix-regioner. Stark integritets- och säkerhetsuppgifter. 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Läs vår fullständiga recension av NordVPN.

NordVPN-kupongSpara 70% på 3-årsplanen GÄLJEBYGGDrabatt tillämpas automatiskt

4. PrivatVPN

PrivateVPNAvblockerar NetflixTested jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.PrivateVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

PrivateVPN driver ett litet nätverk av servrar, men det täcker 56 länder, vilket betyder potential tillgång till ett brett utbud av Netflix-bibliotek. Den kan pålitligt få tillgång till kataloger från USA, Storbritannien, Japan, Spanien, Brasilien, Frankrike och Italien, bland andra. Dessutom kan du spärra BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video och andra populära streamingwebbplatser. PrivateVPN gör ingen besvikelse på hastighet och dess pålitliga service gör att du kan se program och videor utan att buffra.

Beroende på vilket protokoll du väljer kommer du att få 128-bitars eller 256-bitars kryptering. Den förstnämnda anses fortfarande vara extremt säker. Du har också DNS-läckskydd och en kill switch som säkerhetskopia. En policy för icke-loggar innebär att du inte behöver oroa dig för att dina data faller i fel händer.

I PrivateVPN-planer kan upp till fem enheter anslutas samtidigt. Desktop-klienter kan installeras på Windows och MacOS, och mobilappar finns tillgängliga för både Android och iOS.

Fördelar:

 • Avblockerar ett brett utbud av Netflix-landskataloger
 • Avblockerar Hulu, Amazon Prime Video och BBC iPlayer
 • Håller inga loggar överhuvudtaget

Nackdelar:

 • Litet antal servrar
 • Har inte livechatt dygnet runt

Vår poäng:

4,5 ut ur 5

FAST SPEEDS: PrivateVPN blockerar USA Netflix och många andra landsversioner. Tillåter upp till 6 enheter på samma konto. Litet nätverk av servrar men snabba anslutningar. 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Läs vår fullständiga recension av PrivateVPN.

PrivatVPN-kupongSpecialerbjudande - spara 83% på den 2-åriga planen GET DEALBortkort som tillämpas automatiskt

5. Surfshark

SurfShark VPNavblockerar netflix Testat jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.Surfshark.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

Surfshark blockerar Netflix USA, Storbritannien, Japan, Nederländerna, Indien och Frankrike. Om du ansluter till något annat land kommer Surfshark att omdirigera dig till US Netflix-biblioteket. Det betyder att varje server blockerar Netflix oavsett var du ansluter. Bäst av allt är att Surfshark är den enda leverantören på denna lista för att tillåta ett obegränsat antal samtidiga anslutningar. Det är ett utmärkt alternativ för en familj eller en grupp husmän.

Om din enhet inte stöder VPN-appar, till exempel en spelkonsol eller Apple TV, har Surfshark du täckt. Liksom ExpressVPN har varje Surfshark-prenumeration en fristående smart DNS-tjänst. Om du ställer in det här kan du avmarkera US Netflix på enheter som gör att du kan ändra DNS-inställningar. Observera att den smarta DNS-proxyn inte är lika säker som det vanliga VPN, som använder stark krypterings- och dödsbrytare för att förhindra dataläckage. Om du stöter på några problem, konsultera bara med supporten för livechatt dygnet runt. Surfshark håller inga loggar och tillåter strömning.

Appar är tillgängliga för Windows, MacOS, iOS, Android och Linux.

Fördelar:

 • Avblockerar Netflix USA, Storbritannien och andra
 • Obegränsade enheter
 • Inkluderar en fristående smart DNS-tjänst

Nackdelar:

 • Relativt litet servernätverk
 • Ibland långsam server

Vår poäng:

4 ut ur 5

OBegränsade enheter: Anslut så många enheter du vill till Surfsharks tjänst och avlägsna Netflix enkelt. Levereras med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Läs vår fullständiga Surfshark-recension.

Surfshark-kupongSpecialerbjudande - spara 83% + 3 månader FREEGET-ERBJUDANDE Rabatt tillämpas automatiskt

6. SaferVPN

SaferVPNAvblockerar NetflixTested jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.safervpn.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

SaferVPN är en USA-baserad leverantör med mer än 700 höghastighetsservrar i över 30 länder. Det blockerar pålitligt Netflix-bibliotek inklusive USA och Storbritanniens kataloger. Specifika servrar är märkta för strömning, så du vet vilka du ska välja utan att kontakta support. Du kan också använda SaferVPN för att titta på innehåll för BBC iPlayer, Amazon Prime Video och mer.

Att vara i USA kan vara ett problem från en integritetssynpunkt, men SaferVPN håller inga loggar över användaraktivitet och registrerar aldrig IP-adresser. Därför finns det ingen information som kunde knytas till en person. Bortsett från integritet kan du också njuta av premiumsäkerhet med 256-bitars AES-kryptering, DNS-läcksskydd och en kill-switch.

En grundläggande plan möjliggör upp till fem samtidiga anslutningar med appar tillgängliga för Windows, MacOS, Android och iOS.

Fördelar:

 • Fungerar bra med Netflix USA
 • Hastigheter är acceptabla

Nackdelar:

 • Begränsade funktioner jämfört med andra VPN: er
 • Fungerar inte i Kina

Vår poäng:

3,5 ut ur 5

ARBETE I KINA: SaferVPN är ett bra val för användare i Kina eftersom det undviker den stora brandväggen. Avlägsnar pålitligt Netflix och har stora integritetsuppgifter.

Läs vår fullständiga recension av SaferVPN.

SaferVPN-kupongSpara 80% på 3-årsplanet GÄLJEBESTÄMMELA Rabatt tillämpas automatiskt

7. Hotspot Shield

Hotspot Shieldavblockerar netflix Testat jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Hemsida: www.Hotspotshield.com

Pengar tillbaka garanti: 45 DAGAR

Hotspot Shield är ett utmärkt lågkostnadsalternativ för att blockera Netflix. Trots att det har ett plånbokvänligt pris, har det ett enormt servernätverk av mer än 3 200 i över 70 länder. Det är otroligt snabbt och avblockerar flera Netflix-bibliotek samt Hulu, Amazon Prime Video och andra populära streamingwebbplatser.

Varje amerikansk server vi testade oblockerade amerikanska Netflix, vilket är bra med tanke på att vissa leverantörer bara ger dig åtkomst till Netflix via några få servrar. Vi hade också tur med andra regioner inklusive Netflix Storbritannien, Sverige och Spanien.

Hotspot Shield lever upp till högst rankade leverantörsstatus på säkerhetsfronten. Funktioner inkluderar 256-bitars AES-kryptering med stöd av perfekt sekretess framåt. Det finns också en kill switch (endast Windows) och skydd mot DNS- och WebRTC-läckor. Mobilappar har automatiskt wifi-skydd. Hotspot Shield har minimala loggar men ingen som kan användas för att spåra aktivitet tillbaka till en enskild användare.

Du kan ladda ner appar för Windows, MacOS, Android och iOS. Upp till fem enheter kan anslutas till VPN när som helst. Support ges via 24/7 livechatt eller ett webbformulär.

Fördelar:

 • Lågprisalternativ för att ändra Netflix-regionen
 • Utmärkta hastigheter för strömmande HD-video
 • Anslut upp till 5 enheter
 • 45-dagars återbetalningsgaranti

Nackdelar:

 • Inget stöd för routrar eller Linux
 • Accepterar inte Bitcoin

Vår poäng:

4,5 ut ur 5

Hög hastighet, låg kostnad Netflix VPN: Hotspot Shield erbjuder utmärkta rabatter på långsiktiga planer och är idealisk för att blockera Netflix och andra streamingwebbplatser. Företaget erbjuder en generös 45-dagars återbetalningsgaranti.

Läs vår fullständiga recension av Hotspot Shield

Hotspot Shield-kupongSpecialerbjudande - spara 75% på 3-årsplanen GET DEALBorttagning automatiskt

Kan jag använda ett gratis VPN för att ändra region på Netflix?

Gratis VPN är definitivt lätt att hitta och kan verkligen vara mycket frestande. Men vi måste ge dig råd av flera skäl. Att tillhandahålla tillgång till Netflix kräver en stor ansträngning från en leverantör och gratis tjänster är helt enkelt inte lönsamma för att motivera dessa resurser fortlöpande. En gratis VPN kan låta dig utforska ett annat lands Netflix-katalog, men när det är dags att titta kommer du stöter nästan säkert på proxyfelet.

Dessutom ger dessa tjänster vanligtvis användare ett begränsat urval av servrar, vilket innebär att det är mindre troligt att du kan komma åt Netflix-biblioteket du letar efter. Även om du får tillgång, är chansen stor att du blir frustrerad med långsam hastighet och till och med att behöva vänta i kö för vissa servrar.

Praktiska är inte det enda problemet med gratistjänster. Vi har lagt stor vikt på integritet och säkerhet ovan eftersom det är viktigt för användare att veta vad som händer med deras data. Leverantörerna av gratis VPN-tjänster måste tjäna pengar på något sätt och ofta göra det genom tvivelaktiga metoder. Vissa avbryter din upplevelse med irriterande annonser, logga in din aktivitet och sälja data till tredje part, eller till och med bära skadlig programvara.

Vilka landsversioner av Netflix är tillgängliga?

Netflix startade långsamt och opererade endast i USA under det första decenniet eller så. Den expanderade äntligen internationellt till Kanada 2010, och då var det ingen stopp. Efter en massiv expansion 2016, Netflix finns nu tillgängligt i de allra flesta länder, undantagen är Kina, Krim, Syrien och Nordkorea. När det gäller Kina, som inte vill missa denna massiva marknad, har Netflix gjort ett tryck för licensavtal i stället för att ha en verklig närvaro i landet.

Även om Netflix är tillgängligt i de flesta länder, varierar katalogen över program och filmer mycket beroende på din region. Förutom att ha olika titlar tillgängliga har vissa regioner ett mycket litet urval. Detta beror på olika licensavtal i varje region. Här är de tolv bästa Netflix-biblioteken när det gäller antalet tillgängliga program och filmer (källa: Finder).

RegionShowsMovies
Förenta staterna 1326 4339
Amerikanska Samoa 1078 4573
Puerto Rico 1073 3807
Martinique 803 3736
Franska Guyana 803 3710
Guadeloupe 769 3731
Aruba 712 3389
Benin (Dahomey) 462 3171
Montserrat 661 2967
Brittiska Jungfruöarna 666 2940
kanada 629 2942
Brasilien 562 2951

Det största urvalet av TV-program finns i USA: s katalog, som enligt Finder har mer än 1 300 program och över 4 000 filmer. Detta i motsats till någonstans som Kroatien som har drygt 200 shower och färre än 600 filmer.

Nedanstående karta från Netflix webbplats visar (i rött) var tjänsten för närvarande är tillgänglig:

En karta som visar var Netflix finns.

Relaterat: Bästa VPN: er för åtkomst till Netflix USA, Netflix Storbritannien, Netflix Japan, Netflix Spanien, Netflix Brasilien, Netflix Frankrike, Netflix Italien.

Tillåter Netflix att VPN: er får tillgång till innehåll?

Som nämnts tidigare har Netflix tappat ned att låta abonnenterna titta på innehåll via en VPN. Om det är känt att en IP-adress kommer från en VPN-server kommer trafik från den IP-adressen att blockeras och du ser ett proxyfel. Detta betyder att hos vissa VPN-leverantörer, du kommer att vara spärrad även om du ansluter till en server i det land du är i, helt enkelt för det faktum att du använder ett VPN.

Denna praxis verkar ologisk ur ett affärsperspektiv eftersom det inte riktigt gör Netflix några fördelar och är frustrerande för tittarna. Det är emellertid förståeligt när du överväger de innehållslicenser som Netflix måste följa. Dessa begränsningar innebär att företaget får inte visa hela biblioteket på alla platser. Utan dessa begränsningar skulle Netflix möjligen vara samma var som helst.

Så du kan se varför Netflix måste åtminstone ses att ha några åtgärder för att förhindra global distribution av hela biblioteket genom användning av VPN: er. Trots att ombud inte är tillåtna enligt företagets användarvillkor, det har faktiskt inte förekommit några dokumenterade fall där någon straffades för att få tillgång till innehåll via en VPN.

Kan jag använda en DNS-proxy för att ändra region på Netflix?

Många leverantörer av DNS-proxytjänster kommer att marknadsföra möjligheten att avblockera Netflix och andra streamingwebbplatser. Så länge IP-adressen de ger inte är blockerad av Netflix, kommer du att kunna få tillgång och njuta av strömmande program och filmer.

Det största problemet är dock att det är det mycket enkelt för Netflix att blockera DNS-proxyer, så de hamnar väldigt opålitliga. De tenderar också att ha färre länder tillgängliga, så du har mindre chans att hitta det bibliotek du vill ha. En proxy som inte drabbas av dessa problem är ExpressVPNs MediaStreamer DNS-tjänst, som ingår i varje prenumeration. Det används som standard när du ansluter till VPN men kan också konfigureras separat.

Viktigare för vissa, en DNS-proxy krypterar inte din trafik, så din aktivitet är öppen för din internetleverantör och alla andra som kanske snuppar. Dessutom är dessa tjänster ofta gratis och på samma sätt som en gratis VPN-tjänst kan de samla in och sälja din information, injicera irriterande annonser eller använda andra skuggiga eller invasiva metoder.

Ändrade region men fortfarande får ett Netflix-proxyfel? Prova detta:

Att använda ett av VPN: n på vår lista ovan bör ge dig tillgång till ett antal Netflix-bibliotek. Det kan dock fortfarande finnas ett eller flera hinder att övervinna. Vi har en checklista som du kan gå igenom för att se till att du kan titta på dina show.

 1. Kontakta VPN-leverantörens kundtjänstteam för att se vilken server du vill använda. De får dessa förfrågningar hela tiden och du borde kunna få ett snabbt svar. Detta är ditt bästa alternativ om din leverantör erbjuder livechatt. Om inte, kan nästa par alternativ vara värt att prova först.
 2. Koppla bort och anslut igen till samma server. Ibland hamnar du med en annan IP-adress som kanske inte är svartlistad.
 3. Försök ansluta till en annan server i samma region. Återigen ger detta dig en annan IP-adress som kanske inte blockeras.
 4. Logga ut från alla konton som cachar din IP-adress, till exempel alla Google-konton.
 5. Gå in på enhetens eller webbläsarinställningarna och inaktivera alla platstjänster.
 6. Prova att rensa din cache, cookies och tillfälliga filer.
 7. Om du använder Windows 10 kan du försöka inaktivera IPv6 i wifi-egenskaperna och spola din DNS-cache med kommandotolken ipconfig / flushdns.
 8. Om du använder ett wifi-nätverk och har åtkomst till routern kan du byta namn på nätverket för att välja bort Googles geolokationstjänster. Lägg till “_nomap” (utan citattecken) i slutet av nätverksnamnet och anslut enheten igen till nätverket.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map