Hur man ändrar land och tittar på Amazon Prime Video USA från vilken plats som helst

Hur man ändrar region på Amazon Prime


På grund av licensbegränsningar begränsar Amazon Prime Video mycket av dess innehåll, så vissa TV-program och filmer kan endast nås från vissa delar av världen. Amazon Prime Video USA-biblioteket är ett av de mest populära eftersom det erbjuder ett större urval av högst rankade innehåll än andra kataloger. Om du vill titta på USA-endast innehåll utanför landet ser du vanligtvis ett meddelande som läser "Den här titeln är inte tillgänglig på din plats" eller "den här artikeln är inte tillgänglig i ditt land."

För att få tillgång till Amazon Prime Video från alla länder är ett Virtual Private Network (VPN) din lösning. En VPN dirigerar din internettrafik via en mellanhandsserver på en plats efter ditt val, maskera din verkliga plats och få det att se ut för Amazon att du är någon annanstans. Dessutom krypterar det din trafik så att ingen kan spåra din aktivitet, inte ens din Internetleverantör (ISP).

Amazon blockerar aktivt VPN-användning så att inte alla leverantörer kan erbjuda åtkomst, och du kan sluta med ett proxy-fel, till exempel "fel 4601."

I det här inlägget kommer vi att förklara hur man ändrar region och tittar på Amazon Prime Video US var som helst, liksom den bästa VPN som kan användas.

Den bästa VPN för Amazon Prime Video USA: ExpressVPN

ExpressVPN Amazon Prime videosida.

ExpressVPN är vår rekommenderade VPN för avblockering av Amazon Prime Video. Det erbjuder en snabb och pålitlig tjänst som är idealisk för strömmande HD-video. Dessutom spänner dess nätverk av servrar 94 länder, så om det finns innehåll från andra regioner som du vill avmarkera, kommer du troligen hitta en server som kan hjälpa. BBC iPlayer, Netflix och Hulu är bara några av de andra tjänsterna vi känner ExpressVPN pålitligt avblockerar.

Förutom att vara bra för streaming är ExpressVPNs tjänst privat och säker. Företaget loggar aldrig personlig identifierbar information och använder 256-bitars kryptering. En dödsbrytare och DNS-läckskydd hjälper till att säkra data ytterligare.

Om du är orolig för att ett VPN är för komplicerat att använda har ExpressVPN du täckt där också. Det är superenkelt att installera och har appar för alla större operativsystem. Dessutom, om du behöver hjälp, är kundsupport för livechatt dygnet runt bara ett klick bort. Välj bara en prenumerationsperiod (en, sex eller tolv månader) och skicka betalning. En 30-dagars återbetalningsgaranti innebär att du kan prova tjänsten riskfri. Detta är också perfekt om du bara vill ta bort blockering av innehåll under en kort tid, till exempel om du är borta på semester.

Vår poäng:

4,5 ut ur 5

BÄSTA VPN FÖR AMAZON PRIME VIDEO OSS: ExpressVPN är snabb, pålitlig och bra när det gäller att blockera geobegränsade webbplatser. Det kommer med en riskfri 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Läs vår fullständiga recension av ExpressVPN.

Hur man ändrar land för Amazon Prime Video

Amazon tillåter dig att ändra regionen som är associerad med ditt konto genom att ange en adress som är associerad med den nya regionen. Tänk på att detta ändrar landet för hela Amazon-kontot, inklusive butiken du använder för att handla fysiska artiklar.

dock, att ändra ditt kontoområde är inte nödvändigt för att blockera Amazon Prime Video-innehåll. Så länge du är ansluten till en amerikansk VPN-server som avblockerar APV, har du tillgång till det amerikanska biblioteket, även om ditt kontoområde är inställt på ett annat land.

Med det sagt, om du någonsin vill ändra din region, är det en relativt enkel process. När du är inloggad på ditt Amazon-konto i en stationär webbläsare, gå till konton & listor > Ditt innehåll och enheter > Inställningar och klicka på nedåtpilen till höger om Land / regioninställningar för att visa ditt nuvarande land.

Amazon-inställningar.

Träffa Förändra och ange den nya adressen du vill koppla till ditt konto.

Landsinställningar.

Klicka till slut Uppdatering, och du är klar.

Hur du avblockerar Amazon Prime Video USA med en VPN

Stegen för att titta på Amazon Prime Video USA-innehåll med en VPN är enkla:

 1. Registrera dig med din valda VPN-leverantör. Vi rekommenderar ExpressVPN, men vi har också lyckats med att blockera Amazon Prime Video USA med dessa fasta alternativ: CyberGhost, NordVPN, PrivateVPN, Surfshark och Ivacy.
 2. Ladda ner och installera relevant desktop VPN-app och ansluta till en amerikansk server.
 3. Logga in på ditt Amazon Prime Video-konto i en stationär webbläsare (se avsnitt nedan för mer information).
 4. Sök efter önskat USA-innehåll. När du hittar titeln bör den ha en Kolla nu -knappen under titeln och suddiga.
 5. Klicka på den här knappen så ska du kunna njuta av din film eller show.

Observera att om en VPN inte lyckas, Kolla nu -knappen kan visas, men försök att spela innehållet kommer att resultera i ett proxy-fel.

Kan jag spärra Amazon Prime Video USA på alla enheter?

Baserat på vår testning tycks det tyvärr att du bara kan avblockera Amazon Prime Video US i en stationär webbläsare. När vi installerar mobilapparna (på Android och iOS) har vi bara tillgång till hemmabiblioteket i det land vi befinner oss i (Kanada). Detta gäller även om vi installerar appen medan vi är anslutna till en amerikansk VPN-server och ändrar vårt Amazon Prime-kontoområde till USA.

Du kanske hoppas att användning av en webbläsare på en mobil enhet skulle hjälpa, men det fungerar inte. Medan Kolla nu -knappen kan visas medan du är ansluten till en amerikansk server, genom att klicka på den kommer inte innehållet att spela. Istället kommer du att omdirigeras till en sida som förklarar hur du tittar på mobila enheter (via mobilappen).

Amazon avslöjar inte vilka metoder den använder för att upptäcka din plats, men det är möjligt att det baserar ditt hembibliotek på det land du befinner dig i när du laddar ner appen (med hjälp av dina enhetens placeringstjänster eller ditt hem för app-butiken) eller huvudbetalningsmetod som är kopplad till ditt konto. Eller det kan finnas andra platsspårningsmetoder att spela.

Amazon.com kontra primevideo.com

När vi testar VPN med Amazon Prime Video, får vi tillgång till strömningstjänsten via webbplatsen amazon.com. Det andra sättet att titta på Amazon Prime Video-innehåll på skrivbordet är via primevideo.com-webbplatsen. Men detta verkar fungerar på liknande sätt som mobilapparna och visar bara ditt hembibliotek med innehåll.

Till exempel, även när vi anslutit oss till en amerikansk server och ändrade vårt kontoregion till USA, kommer en sökning efter Mad Dogs (som vi kunde titta på via amazon.com-webbplatsen) ingenting på primevideo.com-webbplatsen..

Prime Videosökning.

Det är oklart varför detta händer och vad Amazon gör bakom kulisserna, men vad vi kan anta är att det använder olika detekteringsåtgärder på amazon.com-webbplatsen än på primevideo.com-webbplatsen och mobilappar.

Med det sagt, om ditt konto ursprungligen registrerades i USA med en amerikansk betalningsmetod, bör primevideo.com-webbplatsen och mobilapparna fortfarande visa dig USA: s bibliotek. Och att ansluta till en amerikansk VPN-server bör ge dig åtkomst till det biblioteket oavsett var du är.

Observera att för andra lokala versioner av Amazon kan du ha en annan upplevelse. I Kanada och Australien kan du till exempel inte längre titta på Amazon Prime Video via webbplatserna amazon.ca respektive amazon.au. Istället omdirigeras du till primevideo.com.

En lokal version som verkar fortsätta att fungera på samma sätt som amazon.com-webbplatsen (så att du kan visa program genom huvud Amazon-webbplatsen) är den brittiska versionen (amazon.co.uk).

Kan jag använda ett gratis VPN för att avblockera Amazon Prime Video USA?

En snabb Google-sökning kommer att få massor av gratistjänster, och som allt du inte behöver betala för kan dessa vara allvarligt frestande. Vi rekommenderar emellertid att styra klart. Gratis VPN-tjänster kommer sannolikt inte att kunna leverera den strömningsupplevelse du letar efter. De brukar har inte förmågan att avblockera Amazon Prime Video USA till en början, och till och med de gör det, kan du behöva drabbas av en långsam, opålitlig anslutning. Dessa tjänster brukar ha för många användare som tränger in ett litet antal servrar, så mycket att du till och med måste gå med i en kö för att ansluta.

Förutom att det är ett dåligt val för strömning har gratis VPN-skivor ett mindre än stellar rykte på integritets- och säkerhetsfronten. Många övervakar användaraktivitet via spårningskakor och säljer insamlad information till tredje part. Åtminstone måste du tåla annonser, antingen från VPN-leverantören själva eller från annonsörer som de har gjort med.

VPN-användare antar att deras säkerhet förbättras med programvaran, men det är inte alltid verkligheten. Vissa VPN-appar har visat sig ha skadlig programvara, många läckagedata och vissa krypterar inte ens internettrafik. Åtminstone med en ansedd betaltjänst, vet du att grunderna är täckta och du kan vara säker på att det kommer att ge den upplevelse du letar efter.

Vilka är några populära titlar tillgängliga på Amazon Prime Video USA?

Amazon Prime Video USA-biblioteket innehåller mer än 18 000 filmer och nästan 1 500 TV-program, inklusive gott om originalt innehåll. Här är några populära program och filmer tillgängliga (Observera att dessa inte alla är USA-exklusiva):

 1. Blåblodiga
 2. Bones
 3. Läkare som
 4. Mod
 5. In i det vilda
 6. Nightcrawler
 7. Laxfiske i Jemen
 8. Star Trek
 9. suits
 10. Efterlevande
 11. Skymning
 12. Vikings

Se även:

 • Hur man ändrar Netflix-regionen
 • Bästa VPN för Amazon Prime
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 28 =