Enkel MLB.tv Blackout-lösning med hjälp av en VPN | Testat mars 2019

Skopade upp


I den här artikeln visar vi dig hur du går förbi MLB.tv-blackout och tittar på alla MLB-spel från 2019 både från och utanför USA. Du behöver ett aktivt MLB.tv-abonnemang, skrivbordswebbläsare som Chrome eller Firefox och en VPN. Detta innebär att om du reser kan du fortfarande få tillgång till dina vanliga hemströmningstjänster oavsett var du är och slå över blackout-begränsningarna.

Hur man går förbi MLB.tv-blackouts: snabbguide

Enkel MLB.tv Blackout-lösning med hjälp av en VPN | Testat mars 2019

Här är en snabb sammanfattning för de av er som inte vill bry sig om att läsa hela artikeln.

Så här tittar du på blackout-spel:

 1. Registrera dig för och ladda ner ett bra VPN med massor av bandbredd och serverplatser. Vi har använt ExpressVPN i våra tester och det fungerar bra.
 2. Installera VPN-appen på din Macbook eller PC och kör den.
 3. Anslut till en server på en plats där spelet du vill titta inte är utsvärtat. Vi har haft lycka till med servrar i Kanada och Mexiko, som gör att du till och med kan kringgå nationella blackouter, som de på MLB Playoff-spel 2018.
 4. Öppna din webbläsare och gå till MLB.tv för att titta på spelet som du normalt skulle göra.

3 MÅNADER GRATIS: Få ytterligare tre månader gratis här när du registrerar dig för ExpressVPNs årliga plan. Affären inkluderar 30-dagars inga återbetalningsgarantier så att du får en full återbetalning om du inte är nöjd.

Bypass MLB-blackouts med VPN

Major League Baseball fans i USA som köpte prenumerationer på MLB.tv känner sig förrådda av det faktum att de inte kan titta på alla spel som de lovat dem på grund av live blackouts. MLB.com: s egen webbplats hävdar att prenumeranter, som betalar $ 25 per månad eller $ 120 per år, kan "titta på varje out-of-market-spel vanliga säsongsspel live eller på begäran på över 400 stödda enheter."

Rulla dock ner till det finstilta, och verkligheten är ganska annorlunda. Fans har uttryckt ilska gentemot MLB.tv att många spel är geo-låsta på grund av lokala licensvillkor och tvingar dem att köpa en kabel- eller satellit-TV-prenumeration för att titta på. Enligt MLB.TV: s blackout-policy:

”Alla live-spel som strömmas på alla MLB.TV-produkter och tillgängliga via MLB.com At Bat är föremål för lokala, regionala eller nationella blackouter. Med undantag för vissa MLB-ordinarie säsong- och postsäsongspel som beskrivs nedan eller i vissa MLB-klubbens hemtv-territorier för vilka MLBAM kan erbjuda abonnemangstjänster på marknaden, kommer alla live-spel att försvinna i varje gällande klubbs hemtv-territorium. Om ett spel är mörkt i ett område, är det inte tillgängligt för live-spelvisning via MLB.TV. ”

Lyckligtvis finns det en lösning. Ett VPN eller virtuellt privat nätverk omdirigerar all enhetens internettrafik genom en plats som användaren väljer. Fans kan få det att se ut som om de tittar från ett annat tillstånd eller till och med land för att kringgå blackout. Bra VPN kräver vanligtvis en månatlig prenumerationsavgift, men det är mycket billigare än att köpa kabel. Vi har testat den här metoden igen från oktober 2018 och kan bekräfta att den fortfarande fungerar.

Vad är en live blackout, exakt?

Före varje MLB-säsong sätter chefer ner sig och bestämmer vilka sändningsföretag som får rättigheterna till vilka spel. Ofta får en regional TV-filial, som din lokala Fox, NBC eller ABC TV-station, exklusiva rättigheter till spel som spelas av de lokala lagen, och de delar inte. De lever inte heller strömspel online mycket av tiden. Till och med MLB kan inte sända dessa spel online eller på TV inom den geografiska marknaden.

Du kan ta reda på vilka spel som ska försvinna i förväg med MLB.tv: s regelbundna uppdaterade lista eller med hjälp av MLB-blackout-kartan nedan.

MLB_Blackout_Areas

Dessa innehållsrättigheter hindrar ofta prenumeranter på MLB.tv från att se de lag de bryr sig mest om - de närmast dem. När en fan tittar på ett spel i en webbläsare eller på MLB.tv-appen, kontrollerar appen eller webbplatsen enhetens IP-adress. IP-adressen används för att bestämma tittarens plats. Om visaren faller inom blackout-regionen blockeras liveströmmen. Istället för en liveström får du ett av följande felmeddelanden:

 • "Vi är ledsna. Sändarnas nödvändiga blackout-kontroller kan inte utföras för närvarande. Försök igen om några ögonblick. ”

 • "Vi är ledsna. Vi har fastställt att du är belägen i ett av de gällande klubbens hemtv-territorier och därför försvinner från att titta på spelet du valt. Live-ljud från det här spelet är tillgängligt som en del av ditt MLB.TV-abonnemang. "

 • ”På grund av Major League Baseball-exklusiviteter kommer live-spel som inträffar varje lördag med en schemalagd starttid efter 13:10 ET eller före 20:00 ET och varje söndag med en schemalagd starttid efter 17:00 ET kommer att försvinna i USA."

 • “Mediefel. Detta spel är tillfälligt inte tillgängligt. Försök igen om några ögonblick. ”
 • Den här videon är för närvarande inte tillgänglig på grund av lokala eller nationella blackout-begränsningar. Klicka på "Läs mer" om du behöver hjälp.

Situationen har förvärrats av konflikter mellan TV-företag som Comcast och Time Warner Cable, vilket ytterligare fragmenterar de tillgängliga kanalerna på kabeln.

Bypass MLB.tv-blackouts i en webbläsare

Bland andra funktioner kan en VPN ändra din IP-adress till en annan plats. När du har anslutit dig till ett VPN, rensa bara dina kakor och uppdatera sidan där spelet du vill titta på strömmar.

De flesta VPN har ursprungliga klienter som du enkelt kan ladda ner och installera. Efter installationen, välj bara en serverplats och tryck på connect.

Vi testade detta genom att ansluta till en Chicago-server och försöka se ett Cubs-spel. Visst nog, vi fick ett meddelande som varnar oss om att spelet är under en lokal blackout.

mlb blackout chicago

Därefter anslöt vi oss till servrar i Kanada med ExpressVPN, som fungerade felfri. En snabb uppdatering var allt som behövdes för att avblockera strömmen; inga fler blackout-meddelanden.

mlb blackout chicago fixad

Vissa spel är under nationella blackouts, så för detta testade vi servrar i Mexiko och Argentina. Det fungerade också bra. Helst skulle du emellertid vilja ansluta till den plats som ligger geografiskt närmast dig men fortfarande utanför blackout-regionen. Detta påskyndar anslutningen och resulterar i en ström av högre kvalitet. Vid en landsomfattande blackout bör dock anslutningen till ett annat land fungera. Det ena undantaget kan vara Kanada, där vissa MLB-lag kommer från.

Omkoppla MLB.tv-blackouts på Android och iOS MLB At Bat-appen

Om du vill kringgå en blackout på MLB At Bat-appen på antingen iOS eller Android, är vi ledsna att informera dig om att det nu är mycket svårare från och med 2017. När vi testade det tidigare rekommenderade vi användare att ansluta till ett VPN server med en IP-adress utanför deras blackout-marknad. Android-användare kan sedan använda en falsk GPS-app för att förfalska sin plats så att den matchar den som sattes i deras VPN.

Den här metoden fungerar inte längre. At Bat kräver nu din GPS-plats innan du tittar på något spel och kan upptäcka om en hålig plats används i Android. I stället blockerar den strömmen i stället och visar felmeddelandet:

”At bat kan inte pålitligt verifiera din plats. Klicka på Hjälp nedan för mer information om blackout-begränsningar. ”

Från och med säsongen 2017 krävs det att Android-telefoner och surfplattor är rotade och att iPhones och iPads ska fängsla.

Nedan visar vi dig några strategier du kan prova, men vi gör det inga garantier för att de kommer att fungera.

Bypass MLB At Bat blackouts på Android

 1. Rot din Android-telefon. Processen för att göra detta är komplicerad och kan bygga din enhet om den inte görs ordentligt, så fortsätt med försiktighet. Eftersom rotprocessen varierar beroende på enhet ger vi inte instruktioner för detta steg.
 2. Ladda ner och installera FakeGPS eller din GPS-plats-spoofing-app efter eget val (med undantag för alternativ C).
 3. Ladda ner och installera MLB At Bat (utom alternativ C). Om det redan är installerat rensar du appens cachedata i enhetens lagringsinställningar.

Härifrån har du tre alternativ att prova:

Alternativ A:

 1. Installera Hide Mock Locations från Xposed-modulen (kräver root).
 2. I Inställningar > Utvecklaralternativ aktiverar "Tillåt håna platser" eller, i nyare versioner av Android, välj din GPS-plats-spoofing-app
 3. Öppna Hide Mock Locations och ställ in den till svartlistläge.
 4. Lägg till MLB At Bat på svartlistan
 5. Öppna din GPS-plats-spoofing-app och släpp stiftet någonstans utanför din blackout-region där en VPN-server är tillgänglig.
 6. Öppna din VPN-app och anslut till en server nära den plats du valde i föregående steg.
 7. Öppna MLB At Bat och strömma spelet!

Alternativ B:

 1. Flytta din GPS-app från / Data / app till / System / app använder Root Explorer eller en liknande filhanteringsapp (kräver root)
 2. Starta om enheten.
 3. I Inställningar > Utvecklaralternativ inaktiverar Mock Locations (om aktiverat)
 4. Öppna din plats-spoofing-app och ställ in din plats till någonstans utanför blackout-regionen där en VPN-server är tillgänglig
 5. Öppna din VPN-app och anslut till en server nära den plats du valde i föregående steg.
 6. Öppna MLB At Bat och strömma spelet!

Alternativ C:

 1. Installera XPrivacy från Xposed-modulen (kräver root).
 2. När du installerar MLB At Bat ser du en lista över behörigheter. När listan visas öppnar du enhetens inställningar
 3. Tryck på Slumpa fram nu knapp.
 4. Ställ in en IP-adress till en plats utanför din blackout-region (du kan använda din VPNs IP-adress om du vill)
 5. Begränsa alla behörigheter utom Internet
 6. Ställ plats till i dina Android-inställningar Hög precision läge
 7. Slutför installationen av MLB At Bat, öppna den och strömma spelet!

Om du stöter på problem med alternativ B har vissa användare rapporterat att omstart av återställning och rensning av cache / Dalvik-cache kan lösa vissa problem. Du kan också försöka kassera din inloggningsinformation genom att använda "ta bort data" i inställningarna för MLB At Bat och sedan logga in igen.

Bypass MLB At Bat blackouts på iOS

 1. Jailbreak din iPhone eller iPad. Processen för att göra detta är komplicerad och kan permanent bygga din enhet om den inte görs ordentligt, så fortsätt med försiktighet. Jailbreaking varierar beroende på din iPad eller iPhone-modell, så vi ger inte instruktioner för detta steg.
 2. Ladda ner och installera Protect My Privacy (PMP) från Cydia-butiken
 3. Ladda ner och installera MLB At Bat och öppna strömmen.
 4. När MLB At Bat ber om tillåtelse att visa din plats med din GPS, kommer PMP att visa en prompt. Välj alternativet för att "skydda" din plats, vilket kommer att ersätta en slumpmässig GPS-plats snarare än att helt enkelt blockera åtkomst
 5. Du kan också behöva ansluta till ett VPN för att ändra din IP-adress (för att bekräftas)
 6. Strömma spelet!

Bild: “Scuffed up” av slgckgc licenserat under CC BY 2.0

“MLB Blackout Areas” av Braindrain0000 licensierade under CC BY 3.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 91