De 20+ bästa Kodi Sports Addons: Uppdaterad januari 2020

Att titta på sport är valt tidsfördriv för många av oss. Om du inte kan vara där personligen, är det näst bästa att titta på ditt favoritspel live på TV. Kodi-användare kommer att bli stolta över att veta att rätt tillägg gör det enkelt att fånga dina favoritlivssportar. Allt från NCAA-fotboll till måste-se-boxning och MMA-evenemang som UFC 232 Jones vs. Gustafsson är lätt tillgängliga via Kodi. Addons som DAZN, Fox Sports Go, PlayStation Vue, SportsDevil, cCloud TV och mer erbjuder fantastiska tittarupplevelser, men några av dessa är alternativ du bör undvika.


Vårt toppsats för idrott för januari 2020: AMA Pro Racing

AMA Pro Racing Kodi Addon

2020 är en bra tid att plocka upp ditt Motorcross-beroende. AMA är den enskilt största leverantören för Motorcross och Supercross sportevenemang. Du kan enkelt titta på hundratals Motorcross- och Supercross-evenemang både live och på begäran med AMA Pro Racing Kodi-tillägget.

Denna tillägg är helt gratis att ladda ner och hämtar också innehåll från den officiella AMA Pro Racing YouTube-kanalen. Du kommer att kunna se liveevenemang när det är tillgängligt via addon.

Vår Kodi-idrottsguide

Nedan diskuterar vi några av de tillägg som människor vänder sig till sport och några alternativ du bör undvika. Se nedan för recensioner och installationsguider för bästa tillgängliga Kodi-sporttillägg.

Var försiktig med många sport-Kodi-tillägg. Vid denna skrivning ger alternativen som vi rekommenderat nedan flera gratis och lagliga strömningsalternativ för Kodi-användare. Men några av de mest populära tilläggarna får tillgång till inofficiella idrottsströmmar.

Längst ner har vi lagt ut några vanligt listade tredjepartstillägg, samt förklarat vad du behöver veta om dessa tillägg.

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Bästa Kodi-tillägg för sport

De bästa Kodi-tilläggarna för sportströmning inkluderar:

 • DAZN
 • Fox Sports Go
 • PS Vue
 • USTVnow
 • Sportsnet nu
 • XUMO
 • Pluto TV
 • CBC
 • BBC iPlayer (iPlayer WWW)
 • iTV
 • Tablo
 • SVT Play
 • SR Mediathek
 • ORF TVthek
 • NHL TV
 • NBC Sports Live Extra
 • NFL.com
 • NFL-lag
 • MLB.tv
 • Eurosport Player
 • ESPN-spelare
 • ESPN 3
 • Fite.tv
 • AMA Pro Racing

Några av dessa tillägg erbjuder helt gratis sportströmmar. Andra kommer att kräva att du ansluter till en betald tjänst. De flesta är geografiskt låsta till specifika platser, så du kan behöva ett VPN för att få tillgång till deras strömmar.

Varning: Din Internetleverantör kan se dina Kodi-strömmar

När du strömmar innehåll genom Kodi kan din Internetleverantör se allt du gör. På grund av de senaste lagändringarna kan din internetleverantör samla in dina uppgifter och sälja dem till tredje part. Dessutom kan din Internet-leverantör stärka dina strömningshastigheter. För sportströmmar betyder det video och buffring av lägre kvalitet.

Om du försöker strömma lite innehåll kan du också upptäcka att det är blockerat tack vare geografiskt innehållsblockering. Många webbplatser och tjänster, speciellt för sport, blockerar användare från att få åtkomst till innehåll utanför deras regionala tjänstesoner.

Ett virtuellt privat nätverk, eller VPN, kan hjälpa dig att komma runt ISP-övervakning, strypning och strömningstjänstplatsblockering. VPN döljer din verkliga plats och identitet från webbplatser du besöker och döljer din strömningsaktivitet helt från din internetleverantör eller någon annan.

Det bästa alternativet för Kodi-användare har vi hittat IPVanish. Vi kan bekräfta att IPVanish fungerar med alla Kodi-tillägg som vi har testat och är mycket populära inom Kodi-gemenskapen. Ännu bättre är att våra läsare får 60% rabatt på årsplanen. Om du vill prova en alternativ leverantör kan du hitta vår fullständiga lista här med rekommenderade Kodi VPN-tjänster.

LÄSERHANDEL: Spara upp till 60% på IPVanish

Kodi v17.6 “Krypton” är den senaste stabila versionen av Kodi som kan laddas ner.

Bästa officiella Kodi-sporttillägg

Var och en av dessa tillägg gör att du kan titta på levande sporter främst genom att samla IPTV-länkar från hela webben. Många kommer också att låta dig titta på repetitioner och annat on-demand sportrelaterat innehåll. Ännu bättre, alla alternativ som listas här finns tillgängliga i officiella Kodi Addon Repository, vilket gör dem superenkla att installera och använda även med Kodi-installationen.

DAZN

De 20+ bästa Kodi Sports Addons: Uppdaterad januari 2020

DAZN, som uttalas "da zon", är en brittisk strömningstjänst för sport som nu finns tillgänglig i en handfull länder, som Kanada, Tyskland, Japan och mer. Tjänsten erbjuder ett brett urval av populära sporter som NFL, NHL, motorsport, cykling, tennis och andra i de flesta länder där den finns tillgänglig.

I USA är tjänsten emellertid en one-stop-shop för kampsporter, vilket minskar de höga kostnaderna för kampsports Pay-Per-View. DAZN erbjuder olika innehåll i varje region där det är tillgängligt, men vi har funnit att ExpressVPN arbetar för att få användare till den kanadensiska versionen av tjänsten. Det betyder att om du är i USA och registrerar dig för DAZN kan du utöka dina sportalternativ och göra DAZN till ett av de bästa tillgängliga sportalternativen.

Populär: Kan du titta på McGregor vs Khabib på Kodi?

Fox Sports Go

rävsport går till kodi-sporttillägg

Om du använder någon prenumerationstjänst som inkluderar Fox Sports (som PlayStation Vue, Sling TV, Fubo eller ett vanligt kabelabonnemang där Fox Sports ingår), kan du strömma Fox Sports via Kodi.

Med Fox Sports Go-tillägget kan du ansluta till ditt Fox Sports-konto genom att komma åt din abonnemangstjänst för live-tv och använda dessa referenser. Du kan sedan strömma både live-spel och innehåll på begäran genom Fox Sports Go-tillägget. Du hittar detta tillägg enkelt genom det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

PS Vue

sport på kodi

PS Vue Kodi-tillägget är det plugin som du kan använda för att komma åt ditt PlayStation Vue-konto. PlayStation Vue förser användare med flera dussin kanaler för 39,99 dollar per månad. Det inkluderar flera av de mest populära sportkanalerna, till exempel Fox Sports och ESPN.

Tillgängliga via det officiella Kodi Add-on Repository, kan Kodi-användare ansluta sina referenser till PS Vue och titta på innehållet via Kodi. Inställningarna kan nås genom att högerklicka på tillägget eller genom att trycka på länge om du är en Amazon Fire TV-enhet. att använda Den mer gynnsamma tittarupplevelsen genom Kodi gör det mer än värt ansträngningen.

USTVNow

kodi_ustvnow_install
USTVnow-tillägget är en unik, betald tjänst som erbjuder ett par gratis livekanaler från överdrivna nätverk. Du kan komma åt ESPN om du bestämmer dig för att betala $ 29 / månad-priset för ytterligare 21 kanaler genom tjänsten. Denna tillägg är främst designad för USA: s expat och militär, men vem som helst kan registrera sig. Du kan behöva ett VPN för att få tillgång till innehållet dock.

Sportsnet nu

Sport Kodi Addons sportsnät

Sportsnet Now är en kanadensisk sportkanal som erbjuder en mängd fantastiskt sportinnehåll. Medan ett månadsabonnemang endast kostar cirka $ 25 per månad, kan användare logga in och få åtkomst till sina konton via ett mycket användbart Kodi-tillägg. Detta tillägg är tillgängligt via det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Sportsnet erbjuder massor av sportströmmar över ett antal olika kategorier, inklusive MLB, NHL, NBA och till och med några NFL-matcher.

XUMO

Xumo kodi sporttillägg

Xumo, som är ett gratis IPTV-tillägg tillgängligt via det officiella arkivet, har ett antal sportrelaterade kanaler som är lätt tillgängliga för Kodi-användare, inklusive kanaler för fotboll, lacrosse, surfing, fiske, MMA, fotboll och mer. Ännu bättre är kvaliteten nästan alltid bra.

Pluto TV

Pluto.TV Kodi addon

Liksom Xumo ger Pluto TV en ganska omfattande och gratis lista över TV-kanaler. Även om du inte hittar några av de mest populära TV-kanalalternativen genom Pluto TV, hittar du ett stort urval av nyheter, underhållning, sport och mer som är mycket attraktiva erbjudanden till det enkla priset på $ 0.

Till skillnad från Xumo, som kommer att spela gratis på Kodi utan inloggningsuppgifter, måste du skapa ett konto på Pluto och logga in via Kodi för att få strömmarna. Kontot registreringen är dock gratis.

CBC

De 20+ bästa Kodi Sports Addons: Uppdaterad januari 2020

Canadian Broadcasting Company är en helt gratis TV-tjänst, tillgänglig för alla - i Kanada, det vill säga. Du kan titta på CBCs gratis innehåll både live och på begäran om du använder CBC Kodi-tillägget. Du kommer också att kunna se några av de sporter som finns tillgängliga via CBC live-sändningar också, till exempel Hockey Night och OS.

Om du inte är i Kanada kan du fortfarande komma åt CBC: s sändning enkelt med en VPN ansluten till en kanadensisk server. Observera att CBC: s live-strömmar kan variera beroende på plats, så olika VPN-servrar kan resultera i olika strömmar.

BBC iPlayer (iPlayer WWW)

iplayer www

BBC iPlayer Kodi-tillägget heter iPlayer WWW. Du kan ladda ner och installera detta tillägg från det officiella arkivet. BBC iPlayer-tjänsten är tillgänglig för alla bosatta i Storbritannien med en TV-licens.

Även om BBC är känt för sina högkvalitativa drama, dokumentärer och komedier, hittar du också en bra mängd sportinnehåll live streaming från tjänsten också, och genom Kodi. Många globala sportevenemang måste se till BBC, till exempel VM eller OS, men också några andra sporter, inklusive några NFL-spel.

Om du reser från Storbritannien kan du fortfarande få åtkomst till iPlayer WWW-tillägget via en VPN ansluten till en UK-server.

iTV

installera itv-spelaren

Liksom BBC iPlayer, är iTV en mestadels gratis streamingtjänst som erbjuder en stor mängd kanaler för Storbritanniens invånare. En TV-licens krävs också för iTV-innehåll, men webbplatsen verkar också låta användare ladda upp strömmar och skapa ett konto med faktiskt verifiering av TV-licensägande.

Du kan enkelt strömma sport genom iTV när det är tillgängligt, eftersom iTV ofta förvärvar rättigheterna att strömma sport under hela året. Du hittar inte några av de bästa fotbollsmatcherna, men du hittar ett stort antal andra sporter här. Du kan kontrollera iTVs kalender på deras webbplats för mer information.

Om du reser utanför Storbritannien kommer iTVs innehåll att blockeras oavsett om du använder det på webben, appen eller Kodi. En VPN ansluten till en brittisk server kommer att kringgå det geografiska blocket.

Till skillnad från de andra alternativen på vår lista är iTV inte tillgängligt via officiella Kodi Addon Repository. Läs mer genom vår installationsguide för iTV Kodi addon. 

Tablo

tablo kodi addon sport kodi addons

Tablo är ett intressant alternativ att lägga till. Det här tillägget fungerar inte som ett fristående alternativ. Istället är Tablo en front-end för dem som har digitala antenner som är utformade för att hämta TV-signaler som är i luften. Med några justeringar kan du få Tablo igång på din Kodi-installation utan extra programvara.

För sladdar är luft-TV ett växande och allt populärare alternativ med tanke på att det finns fler OTA-digitala kanaler tillgängliga än någonsin tidigare. Eftersom många OTA-sändningsnätverk regelbundet skaffar och live-stream sportinnehåll (som MLB, NFL, NBA och NCAA-matcher) är det bara meningsfullt att använda din Kodi Tablo-app med en digital mottagare och några extra hårdvarulösningar..

Observera att Tablo också är en DVR, vilket innebär att du kan spara dina liveströmmar och komma åt dem från din Tablo-enhet via Kodi. Lär dig mer om hur Tablo fungerar och få en Tablo själv direkt från TabloTV-webbplatsen.

SVT Play

SVT Spela Kodi addon

Om du kan tala svenska, eller njuta av att titta på några av dina sporter gratis trots språkbarriärer, är SVT Play och några av de andra alternativen nedan ett bra val. SVT Play är alternativet för direktuppspelning och on-demand för SVT, det svenska TV-nätverket. Det här alternativet är helt gratis, och du kan hitta en stor handfull sportsändningar genom SVT Play under hela året.

SVT Play är låst för Sverige, så om du är utanför det landet kommer en VPN att krävas för att titta på strömmar.

SR Mediathek

SR Mediathek Kodi addon

Tyskland har ett stort antal gratis TV-nätverk och streamingalternativ. SR Mediathek är bara en av dem, men den är också en med ett mycket funktionellt Kodi-tillägg tillgängligt. Genom SR Mediathek kommer du att kunna se en bra mängd sportinnehåll, både live och on-demand, även om vi tyckte att det är mycket lättare att få tillgång till innehåll på begäran här.

Detta tilläggs innehåll är låst till Tyskland, så en VPN ansluten till en tysk server krävs om du är utanför det landet. 

ORF TVthek

ORF TVthek Kodi addon

Det finns ett stort antal gratis TV-stationer i Österrike. ORF TVthek är ett av flera online-streamingalternativ som är tillgängliga för österrikare och erbjuder en mängd live-TV och ett stort antal on-demand-alternativ. Du kan enkelt få tillgång till det hela via Kodi-tillägget, inklusive den ganska stora mängden sportprogrammering som finns tillgänglig via kanalen.

ORF TVthek är geolockad till Österrike. En VPN ansluten till en server i det landet krävs för att se strömmar genom Kodi eller på webben.

NHL TV

NHL TV kodi sporttillägg

NHL har en av de mest komplexa uppsättningarna för strömningsrättigheter vi någonsin har sett. Helt uppriktigt sagt är det en huvudvärk, som vi upptäckte när vi undersökte vårt stycke om hur man tittar på NHL Global Series. Vad vi dock hittade var att användningen av NHL TV: s strömningstjänst förmodligen är ett av dina bästa alternativ för att åtminstone minska antalet huvudvärk du kommer att försöka hitta var du kan titta på ishockey.

När du har registrerat dig kan du också minska den stressen ytterligare genom att titta igenom Kodi. Kodis gränssnitt kommer att effektivisera processen för dig, vilket gör det lättare att navigera genom NHL: s innehåll. Om du inte betalar för tjänsten, kan du fortfarande få lite gratis innehåll via tjänsten och genom Kodi, inklusive spelrapporter och höjdpunkter, samt full strömmar av klassiska spel från NHL-historien.

NHL TV är geolockad till USA. Dessutom kräver registreringen amerikansk betalningsinformation. Du kan dock använda ett VPN för att få tillgång till det gratis innehållet var som helst. 

NBC Sports Live Extra

nbc sport extra

NBC Sports är hem för ett stort antal måste-se-sporter. De flesta tror att ESPN har alla de spel de vill se, men NBC förvärvar faktiskt ett stort antal strömningsrättigheter för sportevenemang, inklusive Nascar, Premier League och golf. Du behöver ett betalt konto innan du använder den här tjänsten och du måste också aktivera din enhet (operativsystemet eller strömningsenheten) för att använda den på Kodi. Det finns emellertid en del gratisinnehåll tillgängligt i avsnittet "Höjdpunkter".

NBC Sports Live Extra är endast tillgängligt för amerikanska invånare och kräver en amerikansk betalningsmetod för dem som registrerar sig. De fria höjdpunkterna kan ses av vem som helst utan att kringgå det geografiska innehållet som blockeras.

NFL.com

nfl.com kodi addon

NFL: s webbplats har en stor mängd innehåll fritt tillgängligt online. Eftersom det är något lätt att skrapa, finns det ett Kodi-tillägg tillgängligt för att titta på innehåll från NFL.com.

Utan att betala en krona finns det hundratals korta klipp från olika spel. Du kan till och med använda "Team" -menyn för att titta på olika spelhöjdpunkter och klipp separerade av dina favoritlag.

NFL-lag

nfl team kodi addon

Om du vill fördjupa dig i innehåll från varje NFL-team är NFL Teams Kodi-addon definitivt ett måste. Denna tillägg drar från ett stort antal resurser för att tillhandahålla bettstorleks innehåll relaterat till varje NFL-team. Du hittar videor om allt från träningsläger till bakom kulisserna efter enskilda spelare. Du får också spelhöjdpunkter, även om du inte får fullständiga spel genom det här tillägget.

MLB.tv

MLB.tv Kodi installera

Liksom med NFL har MLB en egen strömningstjänst som låter dig få de spel du vill ha, särskilt om du letar efter spel med ett lag. Du måste registrera dig för ett betalt konto för att få ut mesta möjliga av Kodi-tillägget, men du kan få korta 1-2 minuters höjdpunkter av olika spel med hjälp av avsnittet "Yesterday's Game's" i addon.

MLB är ganska strikt för att geografiskt innehåll blockeras och tillämpar dessa regler även till USA-baserade prenumeranter som är utanför olika regioner som betjänar olika team. En VPN är en bra idé för alla som använder denna tjänst för att komma förbi de ganska rejäl block som MLB sätter på plats. Som sagt är ett MLB.tv-konto endast tillgängligt för amerikanska invånare med USA-baserade betalningsmetoder.

Eurosport Player

Eurosport-spelare

Du behöver ett prenumeration på Eurosport Player-tjänsten för att använda det här tillägget. Som sagt, om du är en prenumerant och vill använda det vänligare UI som är tillgängligt via Kodi, är detta ett bra tillägg att installera.

ESPN-spelare

ESPN-spelare

Det här är en som vi har rekommenderat i olika recensioner tidigare. ESPN Player Kodi-tillägget är utformat för dem som betalar för åtkomst till flera av ESPN: s tjänster. Player addon skrapar dessa alternativ och visar dem i Kodi åt dig. Om du inte har ett ESPN Player-konto måste du registrera dig för ett och ange din inloggningsinformation i tilläggsinställningarna innan du kan använda den.

ESPN 3

ESPN3 Kodi addon

På en gång var ESPN 3 ESPN: s officiella strömningstjänst. Det har nu övergått (och kanske släppts samman) till deras ESPN + -tjänst. Men du kan fortfarande komma åt strömmar genom det här tillägget och om du hade ett ESPN 3-konto. Du måste autentisera ditt konto och din enhet i tillägget för att få de flesta funktioner, inklusive fullständiga live-spel.

Men utan ett konto kan du fortfarande titta på gratis innehåll, till exempel repriser och höjdpunkter för varje sport som ESPN-omfattar. Geolocking är på plats, så du behöver en VPN om du är utanför USA för att titta på något av gratis eller betalt innehåll.

Fite.tv

Fite.tv bästa sporttillägg

En gratis streamingtjänst som också erbjuder betal-per-vy-strömmar. Fite.tv är ett måste-tillägg för sportfans. Denna tillägg ansluts direkt till webbplatsen med samma namn. Du hittar timmars kampsport att titta på, med mycket innehåll tillgängligt från hela världen och som täcker ett brett urval av kampsporter.

Det här tillägget är tillgängligt på utvecklarens GitHub-sida.

AMA Pro Racing

AMA Pro Racing

Dirtcykeltävling blir mycket lättare att titta live och på begäran med AMA Pro Racing Kodi addon. Denna addon erbjuder tillgång till hundratals evenemang på begäran, såväl som live-evenemang när de blir tillgängliga.

Du hittar detta tillägg gratis från det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Inofficiella Kodi-sporttillägg

De inofficiella Kodi-tillägg används ofta av ett stort antal Kodi-användare. Vi rekommenderar dock inte dessa tillägg på grund av hur de piratkopierar idrottsströmmar. Med undantag för USTVNow som anges ovan, är eventuellt tillägg som erbjuder "gratis" strömmar för levande sporter sannolikt omutsändning av innehållet utan tillstånd.

Star Tec

star tec kodi sports addons

Vad är det? Star Tec är ett on-demand och IPTV Kodi-tillägg som drar in innehåll för en mängd olika kanaler. Dessa strömmar erhålls via webbplatser som får tillgång till innehållet från ibland tvivelaktiga källor.

Varför ska du undvika det?? Som ett IPTV-tillägg erbjuds inget av innehållet som erbjuds genom Good Fellas lagligt. Detta tillägg tillhandahåller endast piratkopierade strömmar och saknar officiella rätt till återinsändningar från upphovsrättsinnehavarna. Av den anledningen, Vi rekommenderar inte att användare vänder sig till Goodfellas för några strömningsändamål.  

cCloud TV

kodi_best_sports_addons_ccloud

Vad är det? cCloud TV är känt för att ge Kodi-användare tillgång till flera typer av innehåll. Sport är inte uteslutet. Denna tillägg är utformad på ett sådant sätt att det är lätt att hitta olika typer av live-tv-strömmar skrapade från ett antal olika onlinekällor.

Varför ska du undvika det?? cCloud TV har några begränsade lagliga alternativ. Dessa är specifikt begränsade till länder som inte begränsar omutsändningar. Men de mest populära idrottsströmmarna, som de från USA, Storbritannien och Kanada, återutsänds inte lagligt här. Vi rekommenderar inte cCloud TV för Kodi-användare, eftersom detta tillägg fokuserar mer specifikt på piratkopierad streaming.

Kvant

kvanta kodi-sporttillägg

Vad är det? Quantum är ett stort Kodi-tillägg som är mer en kombination av olika tillägg. Utvecklarna bakom Quantum hämtar andra tillägg som har tappat utvecklarstödet. Mest streaming i Quantum är live-TV, även om tillägget använder streaming on-demand.

Varför ska du undvika det?? Quantum lider av samma problem som de andra inofficiella tillägg som anges ovan. Vissa lagliga alternativ kan finnas här, men Quantum är specialiserat på piratkopierad strömning. Få, om några, strömmar som finns tillgängliga i Quantum sänds med rätt rätt till kringutsändning. Av denna anledning rekommenderar vi inte Quantum.  Andra, legala Kodi-sporttillägg i den här guiden ger en bättre upplevelse.

SportsDevil

De 20+ bästa Kodi Sports Addons: Uppdaterad januari 2020

Vad är det? SportsDevil är ett tillägg som skrapar webben för sportströmmar och erbjuder dessa strömmar upp till Kodi-användare. Det är inte vanligt att Kodi-användare litar på SportsDevil som ett fristående tillägg. Istället används det ofta som ett beroende för andra tillägg.

Varför ska du undvika det?? Enkelt uttryckt har SportsDevil inte tillgång till många lagligt tillgängliga strömmar. Vissa av dess strömmar kan vara lagliga och erbjudas via platser som YouTube, men majoriteten är det inte. Vi rekommenderar inte SportsDevil eller några tillägg som använder SportsDevil som ett beroende. 

Relaterade Kodi-sportguider:

Hur man tittar på UFC på Kodi inklusive repriser
Hur man tittar på NBA på Kodi och de bästa tilläggsprogrammen
Hur man tittar på MLB på Kodi och våra favorittillägg
Hur man tittar på NFL på Kodi och vilka tillägg som ska användas

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 1 = 6

map