5 bästa VPN: er för PlayStation Vue: Liveström från var som helst

Vill du komma åt PlayStation Vue från utlandet? I det här inlägget visar vi dig hur du kan streama PlayStation Vue-innehåll oavsett var du är i världen. Med hjälp av ett virtuellt privat nätverk (VPN) kan du kringgå geobegränsningar och se PlayStation Vue live online från länder utanför USA.


Bästa VPN för PlayStation Vue

Streamingplattformar använder ofta geo-låsningsåtgärder för att förhindra att tittare utanför deras sändningsregion stämmer in. VPN: er gör det dock möjligt för användare att ansluta till servrar i olika länder. Du kommer att tilldelas en tillfällig, landsspecifik IP-adress, som gör att webbplatsen eller tjänsten kan tro att du faktiskt är någon annanstans. Dessutom ökar VPN: er online-säkerhet genom att kryptera din trafik. Detta gör det oläsligt för alla som kan övervaka din anslutning, inklusive hackare, nätverksadministratörer eller internetleverantörer.

Det första steget mot att blockera PlayStation Vue är att välja ett lämpligt VPN. Varje tjänst är annorlunda: vissa prioriterar användarvänlighet medan andra erbjuder större servernätverk, mer avancerade säkerhetsalternativ eller bättre avblockeringsfunktioner. För att hitta de bästa tjänsterna för PlayStation Vue såg vi efter VPN som uppfyller följande kriterier:

 1. Använder flera servrar i USA
 2. Har minimal inverkan på dina nätverkshastigheter
 3. Kan avblockera PlayStation Vue och andra populära streamingtjänster
 4. Erbjuder stark kryptering och ytterligare säkerhetsfunktioner
 5. Underhåller minimala loggar, eller helst ingen alls

Hur du avblockerar PlayStation Vue med ett VPN

Oroa dig inte om du aldrig har använt ett VPN förut: att blockera geo-begränsat innehåll är enkelt och fungerar på samma sätt för de flesta plattformar:

 1. Registrera dig till ett av VPN: n nedan (vi rekommenderar ExpressVPN).
 2. Ladda ner och installera programvaran. Det finns flera olika versioner så se till att få rätt version för ditt operativsystem.
 3. Anslut till en amerikansk server.
 4. Prova att komma åt innehåll från PlayStation Vue. Du bör upptäcka att det laddas nästan omedelbart.

FÅ EN PREMIUM VPN GRATIS: Ofta erbjuder VPN-leverantörer bara de lägsta priserna till kunder som är villiga att registrera sig i flera år åt gången. Men om du bara behöver ett VPN för en kort tid, eller bara vill titta på en specifik händelse, kan du dra fördel av ExpressVPNs 30-dagars gratisversion. En förskottsbetalning krävs, men du kan avboka inom 30 dagar för att få en full återbetalning.

Nedan hittar du våra rekommenderade VPN: er för PlayStation Vue:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-Playstation-Vue

ExpressVPN är ett utmärkt val för streaming av PlayStation Vue. Den har 28 amerikanska servrar, spridda över 18 stater och har en försumbar inverkan på dina nätverkshastigheter. Dessutom är detta en av de få VPN som finns kvar som konsekvent kan kringgå de aggressiva geo-restriktionsåtgärder som används av plattformar som Netflix och BBC iPlayer. Med tre tillåtna samtidiga anslutningar kan du skydda dina vanligaste enheter med ett enda konto.

Den här tjänsten håller dig säker online med hjälp av en kombination av 256-bitars kryptering, perfekt sekretess framåt, en kill-switch och DNS-läckskydd. Bäst av allt loggar ExpressVPN inte information som kan identifiera dig personligen. Om du stöter på problem kan du kontakta kundsupport via livechatt dygnet runt.

ExpressVPN har appar för Windows, MacOS, Linux, Android och iOS-enheter. Det kan installeras på trådlösa routrar som stöds, även om detta kräver manuell konfiguration.

EXKLUSIVT HANDEL: Våra läsare kan spara 49% och få tre månader extra genom att registrera sig på ExpressVPNs årliga plan. Detta kommer med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Testa det, och om du inte är nöjd kan du avbryta och få tillbaka dina pengar.

Läs vår fullständiga recension av ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN 3-årsavtal

NordVPN har ett av de största servernätverken för någon större VPN-tjänst. Det finns över 1 900 servrar att välja mellan i USA, med några dedikerade till HD-strömning. Förutom att kringgå geo-restriktioner för PlayStation Vue, kan det pålitligt avblockera populära streamingplattformar som Netflix, Hulu och Amazon Prime Video.

Säkerhet är där NordVPN verkligen sticker ut. Den använder 256-bitars AES-kryptering och ger användarna en mycket anpassningsbar kill-switch, skydd mot DNS / IPv6-läckor och flera mer avancerade funktioner. Dessa inkluderar möjligheten att använda dubbla VPN: er, ansluta till Tor med ett VPN och automatiskt blockera annonser eller skadlig programvara. NordVPN loggar inte in någon personlig identifierbar information, så du vet att dina aktiviteter kommer att hållas privata.

Denna tjänst har dedikerade appar för MacOS, Windows, iOS och Android. Manuell installation krävs för Linux-baserade plattformar och routrar som stöds.

SPARA 77%: Välj NordVPNs treårsplan och sänk priset med enorma 77%. Detta reducerar din månatliga betalning till bara $ 2,75.

Läs vår fullständiga recension av NordVPN.

3. CyberGhost

CyberghostVPN

CyberGhost gör streaming av de flesta geolåsta tjänster väldigt enkel: klicka bara på Avblockera strömning och välj en tjänst. Även om PlayStation Vue inte nämns med namn kan du avblockera det genom att ansluta till en av CyberGhosts 464 snabba amerikanska servrar. Du kommer att upptäcka att dessa är tillräckligt snabba för att strömma live HD-video utan buffring eller fördröjning.

Denna tjänst är utformad för att vara så användarvänlig som möjligt. Med 256-bitars kryptering, en kill switch, tvingad HTTPS-omdirigering, anti-malware-kontroll och ad-blockering fungerar CyberGhost effektivt som ett allt-i-ett-säkerhetsverktyg online. Ingen personlig identifierbar information lagras, och eftersom den skyddar mot läckage av DNS, IPv6 och port, kommer dina aktiviteter inte att avslöjas för någon.

Denna VPN erbjuder appar för Android, iOS, Windows och MacOS. Det fungerar med Linux-enheter och utvalda nätverksrutrar, även om dessa måste konfigureras manuellt.

LÄSERBUD: Registrera dig för CyberGhosts ettårsavtal och spara 77%. Dessutom får du en extra sex månaders täckning helt gratis. Med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti kan du prova den här tjänsten riskfri.

Läs vår fullständiga recension av CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish erbjudandesida.

IPVanish har länge varit en favorit bland användare som gillar att strömma video online. Det erbjuder exceptionellt stöd för flera plattformar, höga hastigheter och ett stort urval av servrar att välja mellan (479 i USA). Med upp till tio anslutningar tillåtna när som helst kan hela familjen strömma PlayStation Vue och mycket mer med bara ett prenumeration.

Med IPVanish stannar inte fördelarna med en användarvänlig upplevelse. Denna leverantör lägger också stor vikt vid säkerhet. Den använder 256-bitars kryptering, DNS- och IPv6-läckeskydd och en dödsbrytare som standard, men du kan också blockera lokal trafik, dölja dina data och byta IP-adresser med jämna mellanrum. Denna VPN loggar inte in några data som kan användas för att identifiera dig.

IPVanish har lätta, användarvänliga appar för MacOS, Windows, Android, iOS och Amazon Fire TV / Fire Stick. Det kan också installeras manuellt på Linux-baserade system och Internet-routrar som stöds.

EXKLUSIV: Comparitech-läsare kan spara upp till 60% på IPVanish-abonnemang här. Dessa har en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så det finns ingen risk överhuvudtaget.

Läs vår fullständiga recension av IPVanish.

5. PrivatVPN

privatevpn-banderoll

Trots att vi bara har tio amerikanska servrar är PrivateVPN fortfarande värt din tid. Det erbjuder högre hastigheter än många av sina konkurrenter och kan blockera stora strömningstjänster inklusive Netflix, Now TV, BBC iPlayer och naturligtvis PlayStation Vue. Det tillåter upp till sex samtidiga anslutningar per konto, så att du kan skydda alla dina enheter på en gång.

PrivateVPN kan skryta med 256-bitars kryptering, skydd mot IPv6- och DNS-läckage och en kill-switch som stoppar dataöverföring vid frånkoppling från VPN. Vidare loggar PrivateVPN inte in några session- eller aktivitetsdata, så att du kan bläddra så anonymt som möjligt. Live chat är tillgängligt dygnet runt och en supportagent kan till och med installera programvaran på distans för dig om du vill.

PrivateVPN har Windows-, Android-, MacOS- och iOS-appar tillgängliga. Valda routrar och Linux-system kan konfigureras manuellt.

ETT ÅRS HANDEL: Sänk priset med mer än 70% och få ytterligare fem månader gratis genom att välja PrivateVPNs årliga plan.

Läs vår fullständiga recension av PrivateVPN.

Kan jag använda ett gratis VPN med PlayStation Vue?

Vid första anblicken verkar gratis VPN-nät som ett enkelt sätt att skydda dig online. Vi rekommenderar dock starkt att de inte används av flera skäl. Dessa tjänster har ett konstant inflöde av användare men saknar serverinfrastruktur för att hantera dem. I praktiken innebär detta att du kommer att uppleva mycket långsam surfhastighet, stamande video och sporadiska frånkopplingar. PlayStation Vue har dessutom försökt sitt bästa för att förhindra VPN-användare att se något. Som sådan kommer gratis VPN: n sannolikt inte att fungera för att avmarkera tjänsten i första hand.

Liksom alla företag finns det gratis VPN för att tjäna pengar. De debiterar inte användaren direkt, men de använder andra metoder för att göra en vinst. Du hittar ofta att gratis VPN: er sätter in annonser på sidorna du besöker, men de kan också använda spårningskakor för att följa dina aktiviteter även efter att du har kopplat bort. Detaljerade loggar över dina surfvanor kan sedan säljas till tredje part utan din vetskap.

Slutligen finns det ingen garanti för att det gratis VPN du använder är legitimt. En ny studie visade att många gratis “VPN” -appar aktivt försökte installera skadlig programvara på användarens system. Även de som inte gjorde det visade sig ha olika säkerhetsbrister, förutsatt att de faktiskt krypterade dina data alls. Även om du väljer ett populärt gratis VPN kan du fortfarande vara i riskzonen: för bara några år sedan såg vi en sälja sina användares bandbredd för att underlätta ett botnet. När det gäller online-säkerhet kan du inte vara för försiktig; Vi rekommenderar att du använder en pålitlig, ansedd VPN som sätter användarnas integritet först.

Kan jag registrera mig för PlayStation Vue?

Medan du kan använda ett VPN för att avblockera PlayStation Vue från utlandet, är det bara människor i USA som kan registrera sig. Det beror på att Sony kontrollerar att din betalningsmetod är registrerad på en amerikansk adress. För närvarande ser användare som försöker registrera sig från andra länder ett meddelande som lyder:

PlayStation Vue är inte tillgängligt

Vi är ledsna, PlayStation Vue är endast tillgängligt i USA.

Om du använder ett VPN ser du inte detta meddelande och istället kan du starta registreringsprocessen. Även om du väljer en kostnadsfri provperiod måste du dock ange faktureringsinformation, och det enda landalternativet för kreditkortfaktureringsadressen är USA.

Tyvärr finns det inget enkelt eller pålitligt sätt att komma runt denna begränsning om du inte har en vän i USA som är villig att registrera dig.

Vilka enheter kan jag använda för PlayStation Vue?

PlayStation Vue-enheter

Det är värt att notera att du inte behöver en PlayStation för att använda PlayStation Vue. Det finns naturliga appar för PlayStation 3 och 4, men du kan också ställa in dig via Roku, Amazon Fire TV / Fire Stick, Android, iOS, Apple TV, Chromecast eller webbspelaren. Även om vissa av dessa system saknar ursprungliga VPN-appar kan du installera ett VPN på din hemmarruter. Detta dirigerar automatiskt trafik till och från alla anslutna enheter via din valda VPN-server. Dessutom kan du välja att använda en virtuell router.

Hur mycket kostar PlayStation Vue?

PlayStation Vues billigaste paket, Access, inkluderar 48 olika kanaler och kostar $ 44,99 per månad. Priserna kan dock gå så högt som $ 79,99 per månad om du vill lägga till sporttäckning, filmer eller andra extra kanaler. Dessutom är vissa tillägg inte tillgängliga som en del av någon plan: om du t.ex. vill titta på spanskspråkigt innehåll kommer det att kosta $ 4,99 extra..

Det finns gratis testperioder för vissa paket. Du måste registrera en betalningsmetod, men om du bestämmer att tjänsten inte är det du letar efter kan du avbryta utan att debiteras.

Vad kan jag titta på PlayStation Vue?

PlayStation Vue erbjuder en rad fristående och paketerade kanaler. Nedan har vi listat några av dess mer populära erbjudanden:

 • Cartoon Network
 • Disney kanalen
 • AMC
 • Showtime
 • RÄV
 • ESPN
 • Upptäckt
 • HBO
 • NBC Sports
 • MLB
 • NBA TV
 • SyFy
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 47