20 Kickass Torrents-alternativ och hur man använder dem säkert och lagligt

Vad hände med Kickass Torrents? Kat.cr eller KAT, kort sagt, var en gång den mest populära sällskapssidan. Kat.cr- och KAT-spegelplatserna har helt gått offline efter beslag av den amerikanska regeringen. Webbplatsens ägare, Artem Vaulin, sitter också i fängelse som ett resultat, och till och med två år sedan Kat.cr stängde, kämpar han fortfarande utlämning till USA.


Som ett resultat är Kickass nere. Det finns flera Kickass-alternativ du kanske vill utforska som fortfarande är igång.

kickass torrents alternativ

Kickass-alternativ: mest använda alternativ

Enligt vår forskning är detta de 20 bästa alternativen till Kickass Torrents efter popularitet:

 1. Kat.sx
 2. The Pirate Bay
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. ExtraTorrent
 6. YTS
 7. Torrentz2
 8. Limetorrents
 9. Zooqle
 10. demonoid
 11. Torrentnedladdningar
 12. TorLock
 13. GloTorrents
 14. Torrent Funk
 15. YourBitTorrent
 16. BitLord
 17. Mkvcage
 18. iDope
 19. Toros
 20. Torrent.tm

Var och en av dessa webbplatser fokuserar främst på att söka efter och ladda ner torrentlänkar och filer. Vi undersöker lite mer om var och en av dessa webbplatser nedan. Observera att vi inte kan garantera den typ av innehåll som finns tillgängligt på dessa webbplatser; som alltid vara säker på att du inte bryter mot upphovsrättslagar när du strömmar.

En anteckning om torrenting

Till sin natur är torrentering inte olagligt. Men mycket av det som händer på flödande webbplatser är ofta olagligt, främst med fokus på intrång i upphovsrätten. Upphovsrättsinnehavare patrullerar ofta torrentwebbplatser, publicerar kopior av sina verk för att sådd i hopp om att fånga användarnas IP-adresser och identifiera vem som laddar ner eller delar innehåll olagligt.

Läs mer: Är torrenting säkert och lagligt?

Comparitech rekommenderar inte torrentersidor för olaglig aktivitet. Du kan lagligt få tillgång till en mängd filmer, TV-program, videor, programvara, annat innehåll som du äger rätt till åtkomst till eller som är licensfritt via någon torrent-webbplats. Vi anser dock att det är viktigt att skydda din integritet, identitet och säkerhet när du använder dessa webbplatser.

För det, ett VPN eller virtuellt privat nätverk, som ExpressVPN kommer att helt maskera din identitet och göra det omöjligt för alla som delar ett torrentnätverk att veta din riktiga IP, din riktiga plats eller din verkliga identitet.

BÄSTA VPN FÖR TORRENTING & P2P: ExpressVPN är vårt toppval och ett nöje att använda för strömning & P2P. Det har ett stort nätverk av servrar som är finjusterade för höghastighetsanslutningar. Användarvänliga appar för alla operativsystem. Tuff att slå på integritet och säkerhet. Det finns en 30-dagars återbetalningsgaranti så att du kan prova det riskfritt.

Läs vår Express VPN-recension för att få en mer ingående titt på varför vi gav denna tjänst en 9/10.

* Som sidoanteckning överväger vissa av er möjligheten att använda BitTorrent över Tor. Som en allmän tumregel är detta en dålig idé eftersom:

 • Tor är inte utformad för att hantera dessa data effektivt
 • Tor kanske läcker din IP-adress

Tor-projektet har en grundlig (även om något daterad) förklaring till varför detta inte är klokt.

Bästa officiella Kickass Torrents (KAT) -alternativ

I motsats till vad man tror, ​​kan du torrent lagligt genom en handfull olika torrentwebbplatser. Följande torrentwebbplatser och tjänster erbjuder endast lagligt tillgängligt innehåll för torrentanvändare.

Internetarkiv

Internetarkivet är en av de bästa platserna på webben gratis, lagligt tillgängligt innehåll. Webbplatsens arkiv tiotals miljoner av olika typer av media, från spel till filmer till musik. Du hittar även massor av digitala böcker, arkiverade webbplatser, bilder och en mängd olika digitala diverse.

Användare kan hitta torrenter genom att gå till arkivet Torrentsavsnittet på webbplatsen. Eftersom webbplatsen använder BitTorrent-nätverket kan du komma åt arkivets extremt stora bibliotek med nästan vilken torrentklient som helst. Archive.org rekommenderar överföring, µTorrent och Vuze.

Public Domain Torrents

Det finns nästan 1 000 offentliga filmer tillgängliga online. Public Domain Torrents-webbplatsen har filmer som spänner över alla kategorier. Sci-fi, komedi, action, drama; det är allt där och lätt tillgängligt för torrent.

Public Domain Torrents fungerar med alla BitTorrent-klienter. Du kan också gå till en sida som visar vilka filmer som har mest aktivitet baserat på antalet såddar och igångare. Webbplatsen är dock mer än lite daterad. Även om det fortfarande fungerar, finns det några aspekter som inte är särskilt användbara längre, inklusive det avsnitt som låter dig köpa versioner av filmerna för iPod och PSP.

Legit Torrents

Legit Torrents är hur det låter som. Alla tillgängliga torrenter på webbplatsen är lagligt tillgängliga och gratis att ladda ner. Med Legit Torrents kan du hitta spel, filmer, musik, böcker och annan form av programvara.

Medan du kan söka efter aktivt innehåll kommer du att upptäcka att inget nytt innehåll har lagts till sedan 2014.

Vuze

Även om Vuze främst är en BitTorrent-klient, ger tjänsten också ett avsnitt för lagliga torrentnedladdningar och delning.

Vuze Studio HD-nätverket fokuserar enbart på videor och filmer. Dessa täcker några utvalda kategorier, inklusive komedi, spel och teknik, motorer och sport, musikvideor, natur och vetenskap, nyheter, TV och filmer.

Letar du efter fler lagliga torrentalternativ? Vuze tillhandahåller en detaljerad lista på sin wikisida som innehåller ett stort antal olika lagliga alternativ. Några av dessa webbplatser inkluderar:

 • Vodo.net - en webbplats för public domain-filmer och indiefilmer
 • http://bt.etree.org/ - en torrentwebbplats för konserter och spelningar
 • http://academictorrents.com/ - en torrentwebbplats för akademiska ansträngningar, med över 22 terabyte offentligt tillgängligt innehåll att ladda ner

Mest använda Kickass Torrents (Kat.cr) -alternativ

Följande Kickass.to-alternativ kan användas för att hitta lagligt innehåll. Men alla dessa webbplatser prioriterar olagligt innehåll. Vi rekommenderar inte att användare vänder sig till dessa webbplatser för de flesta torrentändamål. Vissa lagligt tillgängliga TV-program, filmer och programvara kan hittas via dessa webbplatser, men du hittar att dessa webbplatser främst erbjuder olicensierat innehåll.

Kat.sx

P2P-filtyp: Magnetlänkar och torrentfiler

Det ser ut som att Kickass Torrents inte är helt död. Kat.sx är en Kickass Torrents-klon som erbjuder samma exakta upplevelse som du antagligen fick med de ursprungliga Kickass Torrents. Var bara försiktig med att använda den här webbplatsen eftersom den kan innehålla virus och verkar ladda ytterligare, icke relaterade sidor när du klickar på nästan vad som helst.

The Pirate Bay

P2P-filtyp: Magnetlänkar och torrentfiler

Pirate Bay har lyckats tåla både tidens test och fortsatta lagliga strider. Som sagt, The Pirate Bay (TPB) är vanligtvis huvudmålet för ISP-blockering. I februari 2017 gick hela webbplatsen till The Pirate Bay, inklusive speglar, av en okänd anledning. Detta kan hända med The Pirate Bay när som helst, så det är en bra idé att ha andra alternativ än den här. Pirate Bay har ett stort urval av gratis programvara och annat innehåll, så det är ett bra val för dig som vill strömma för legitima ändamål, men det fortfarande dabbar mer specifikt i olaglig torrenting.

1337X

P2P-filtyp: Magnetlänkar och torrentfiler

1337X steg snabbt i popularitet efter att Kickass Torrents gick offline för gott. Nu är det en av de mest använda webbplatserna på webben. Den har inte samma typ av notoritet som är associerad med varken Kickass Torrents eller The Pirate Bay, trots att den är bland de mest använda webbplatserna i världen (inom de bästa 400 webbplatserna baserade på trafikdata). De som använder denna webbplats tycker sannolikt om att den vanligtvis har få, om några annonser på sina sidor och ett relativt enkelt gränssnitt.

RARBG

P2P-filtyp: Magnetlänkar och torrentfiler

Även om det inte är den mest populära torrentwebbplatsen där ute, får Rarbg fortfarande mycket trafik. Även om det inte är så ökänt som The Pirate Bay eller Kickass Torrents, är det i korsstolarna på grund av dess långsamt ökande popularitet, så det är något att tänka på innan du använder det.

För närvarande är det inte blockerat i de flesta länder och har sällan upplevt det problem som de större och mer populära webbplatserna ofta upplever. Ändå kan du fortfarande ladda ner filer, även om du inte kommer att kunna fungera som seeder och ladda upp dina filer till webbplatsen på grund av registreringsbegränsningar.

ExtraTorrent

P2P-filtyp: Magnetlänkar och torrentfiler

Denna webbplats har ökat stadigt i popularitet. Det har inte den mest tilltalande layouten, men återigen, det är inte något du troligen kommer att bry dig för mycket om. Det finns flera Extratorrent-åtkomstsajter.

Juridiska nedladdningar kan hittas här för public domain-filmer, open source-programvara och bilder och musik som är gratis att ladda ner.

YTS

P2P-filtyp: Magnetlänkar och torrentfiler

YTS.AG har irriterat (kanske ironiskt nog) vissa i torrentsamhället för att påstås ”namnkapa” från en annan populär, men nu avstängd, torrenttjänst, YTS (YIFY). (Historielektion: Den gamla YTS-webbplatsen, som en gång var en mycket populär torrentspårare, stängdes av och tvingades nå en lösning med MPAA). Trots lite klagande använder många fortfarande YTS, även om du kanske tycker att andra torrenttjänster vägrar att arbeta med det. YTS kan ha ett av de snyggare formaten, men det är inte mindre kontroversiellt än de andra alternativen.

YTS är främst inriktat på filmer, så om du vill torrentprogramvara måste du använda ett av de andra alternativen.

Huvudsidan, YTS.AG är igång i skrivande stund.

Torrentz2

P2P-filtyp: Torrentfiler

Torrentz2 öppnade efter att webbplatsen Torrentz.eu stängde. Till skillnad från YTS.AG såg Torrentz2 till att torrentgemenskapen visste att det inte var originalet, utan ett stand-in efter att den ursprungliga webbplatsen stängde. Torrentz2 söker efter torrenter på över 60 webbplatser och specialiserade privata spårare.

Torrentz2 tillåter användare att hitta de flesta typer av innehåll, som innehåller lagligt och fritt tillgängligt innehåll. Men de flesta användare vänder sig till Torrentz2 för olaglig fildelning, något vi inte accepterar. Torrentz2 kan vara användbart för laglig strömning, men själva webbplatsen fungerar olagligt i de flesta länder eftersom huvuddelen av innehållet som finns tillgängligt genom den bryter upphovsrätten.

Limetorrent

P2P-filtyp: Torrentfiler och magnetlänkar

Det finns en chans att du inte har hört talas om Limetorrents, och det är helt okej. Denna nyaktiga torrentwebbplats kommer troligen att starta i framtiden eftersom den fortsätter att få mer närvaro i kölvattnet av andra borttagningar av torrentwebbplatser.

Limetorrents lämnar lite av en konstig smak i munnen, eftersom den regelbundet laddar en matblogg medan du är ansluten till den. Utöver detta kan något juridiskt innehåll hittas här om du är ute efter.

Zooqle

P2P-filtyp: Torrentfiler, magnetlänkar och direktnedladdningar

Zooqle är ett unikt och något annorlunda alternativ. Du kan få både torrentfiler och magnetlänkar här, men du kan också göra direkta nedladdningar om du vill undvika att torrentera helt. Som sagt, det finns massor av misstänkt innehåll här, så var försiktig.

demonoid

P2P-filtyp: Torrentfiler

Demonoid är en sluten gemenskap. Vem som helst kan använda webbplatsen för att leta efter och ladda ner torrentfiler. Men webbplatsen är vanligtvis stängd för anmälningar för nya deltagare som kanske vill bidra.

Torrentnedladdningar

P2P-filtyp: Torrentfiler och direktnedladdningar

Som namnet tycks antyda erbjuder Torrent Downloads många ... torrentnedladdningar. Det finns direkt nedladdningar tillgängliga här, liksom de förväntade nedladdningarna av torrentfiler.

TorLock

P2P-filtyp: Torrentfiler

Så långt vi kunde veta är TorLock igång. Webbplatsen listar konstigt objekt med "inget namn" på hemsidan, vilket gör det mer tråkigt att använda än de flesta andra Kickass Torrents-alternativ du hittar.

GloTorrents

P2P-filtyp: Torrentfiler, magnetlänkar och direktnedladdningar

GloTorrents är en ganska run-of-the-mill torrentwebbplats som publicerar torrentfiler, magnetlänkar och direktnedladdningar för alla att använda. All den förväntade informationen, som såmaskiner, iglar och uppladdningsdatum, är tillgänglig.

Torrent Funk

P2P-filtyp: Torrentfiler och Usenet-nedladdningar

Torrent Funk gör ett försök att tillhandahålla ett trevligare användargränssnitt över andra torrentwebbplatser. Information om varje torrent finns längst ner på sidan till höger, medan webbplatsen också listar hur många torrentfiler som totalt har den (över 10 miljoner, varav 3 miljoner + är "verifierade"). I vissa fall kan du se vem som laddade upp torrenten. Till exempel listas YTS (nämns ovan) som uppladdaren. Denna webbplats erbjuder unikt några Usenet-nedladdningar tillsammans med torrentfiler.

YourBitTorrent

P2P-filtyp: Torrentfiler, magnetlänkar och direktnedladdningar

Denna torrentwebbplats försöker lägga till lite mer personlighet i processen, åtminstone med sin logotyp och gränssnitt. Den här webbplatsen innehåller nyhetsuppdateringar från nyhetswebbplatsen Torrent Freak längst ner på sidan. Det finns direkta nedladdningar bredvid torrentfilerna, men de direkta nedladdningarna verkar vara mycket misstänkta när du klickar på den.

BitLord

P2P-filtyp: Torrentfiler och magnetlänkar

Om det är möjligt att ha en "familjevänlig" torrentwebbplats, skulle detta vara det. BitLord tillhandahåller en växel för att filtrera bort vuxeninnehåll och gör det möjligt för användare att rapportera vuxeninnehåll för att göra webbplatsen mer familjevänlig med det vuxna innehållsfiltret aktivt. Mer intressant är att den här webbplatsen har ett strömningsalternativ för torrent på mycket innehåll.

Mkvcage

P2P-filtyp: Torrentfiler, magnetlänkar, direktnedladdningar

Det råder liten tvekan om vad den här webbplatsen erbjuder. Först och främst med fokus på DVD-rippor, detta är en torrentwebbplats som tydligt fokuserar på olicensierat innehåll. Åtminstone har den en modernare webbplatsdesign än de andra torrentwebbplatser som vi har sett eller listat. Med tanke på att webbplatsen också innehåller strömningslänkar till webbplatser som Openload, är det en av de torrentwebbplatser som lämnar lite armbåge för alla som vill ladda ner lagligt tillgängligt innehåll.

iDope

P2P-filtyp: Magnetlänkar

Om du definitivt är bekymrad över att hitta Kickass Torrents-alternativ, ja, den här webbplatsen har det i namnet: "iDope: En hyllning till Kickass Torrents". Den som designade sajten skulle ha en "Google of torrents" -känsla, så du hittar inte den långa listan med torrentfiler här. Istället måste du söka efter det du vill ha. Du kan också ladda ner filer som öppnas i Stremio, även om det inte verkar detta är ett strömningsalternativ för torrent.

Toros

P2P-filtyp: Torrentfiler, magnetlänkar och direktnedladdningar

Användare se upp: denna webbplats är absolut staplad med porrannonser när du kommer bortom hemsidan. Om du inte redan har en adblockerare, kanske du vill installera en i din webbläsare först innan du fortsätter. Utanför den chockerande (speciellt om du söker igenom sajten på en offentlig plats som jag var) har vissa videor på den här webbplatsen strömmar tillgängliga.

Torrent.tm

P2P-filtyp: Ingen

Som sagt är Torrent.tm värd för torrentfiler eller magnetlänkar. Istället är det mer en torrentaggregator och sökmotor för andra webbplatser som har laddat upp torrenter. Det är mer av en Google för torrenter än iDope. Det verkar också rippa av Firefox med sin logotyp.

Farorna med att torrentera

Men inte Allt torrenting är dåligt, torrenting i allmänhet får vanligtvis ett dåligt rykte. Det beror på att en betydande strömning är starkt fokuserad på piratkopiering. Vissa webbplatser, till exempel The Pirate Bay, vill betona att de bara är där för att fungera som en söktjänst; hur användarna beslutar att använda tjänsten är upp till dem. Olika regeringar och brottsbekämpande myndigheter har inte exakt köpt in det, varför TPB: s främsta grundare arresterades och böter för brott mot upphovsrätt, och varför Kickass Torrents togs offline och dess ägare arresterades.

"Men jag äger inte torrentwebbplatsen", hör vi dig säga i ditt huvud. "Jag använder det bara!" Tyvärr finns det lagliga och sekretessrelaterade faror för till och med vanliga torrentanvändare som gör att det inte går att promenera i parken även för de tillfälliga användare.

Juridiska frågor

På grund av hur torrenter fungerar, om du använder torrentwebbplatser kan du oavsiktligt ladda ner upphovsrättsskyddat material. I nästan alla länder betraktas detta som olagligt. De flesta länder försöker dock inte åtala din genomsnittliga torrentanvändare. De följer vanligtvis webbplatsägarna och de tunga såmaskinerna.

Mer troligt än inte, om du använder en torrentwebbplats kommer du att engagera dig i sådd och blöja. Torrenter fungerar genom att dela över nätverk från användare till användare. När du laddar ner (eller lägger ner) delar av en fil, såar du (eller laddar upp) delar du laddade ner till andra. Alla i ett nätverk som laddar ner samma fil gör samma sak. Det är därför torrenter är så mycket snabbare än raka FTP-nedladdningar och varför de är så populära. De är snabba och effektiva. I verkligheten är det ett stort tekniskt under.

Men när du torrent blir du också en fil delare, vilket är den klassificering som landar människor i mest problem. Polisorganisationer riktar sig vanligtvis inte till personer som arkiverar delar här eller där, men de som delar dussintals spelningar per månad kan vara ett mål, även om de av misstag delar dessa filer. Om du aldrig ändrade inställningarna på din BitTorrent-klient, kanske du kanske delar filer just nu och inte ens inser det.

Frågor om sekretess och säkerhet

Sekretessfrågan relaterad till torrents är det viktigaste skälet till att de flesta som använder torrentwebbplatser väljer en VPN-tjänst. När du torrent är din IP-adress där för alla på torrentwebbplatsen att se. Det finns några viktiga problem med detta.

Först om din IP-adress inte är maskerad bakom en proxyserver eller en VPN kan alla som har den använda den som en bakdörr för att hacka ditt system, ta reda på personlig information om dig eller till och med trakassera dig hemma. Din IP-adress är som din hemadress, men för din dator. Någon som vet det kan ta reda på var du är.

Twitch streamers vet detta alltför väl. "Swatting", där någon kommer att ringa ett falskt telefonsamtal till polisen, som sedan skickar ut SWAT-teamet, är vanligt förekommande i Twitch-samhället. Vissa tittare kommer att skaffa strömmarens IP-adress, ansluta den till användarens namn och deras riktiga adress och sedan ringa dessa falska telefonsamtal. En Twitch-streamer sköts till och med dödades av polisen efter att han hade "svettats".

På säkerhetsfronten måste du kämpa med falska och virulenta torrenter som laddas upp på vissa torrentwebbplatser. De mer ansedda webbplatserna, som de vi har listat ovan, har vissa skyddsåtgärder för att förhindra detta. Vissa, som Rarbg, tillåter bara registrerade användare att ladda upp filer till webbplatsen. Andra, som The Pirate Bay, har inga verkliga skyddsåtgärder på plats och litar på att de flesta såddarna är ärliga.

Även om de mindre skyddsåtgärder som finns på vissa webbplatser hjälper till att skydda mot skadlig programvara som infogats för att se ut som filmen, programvaran eller TV-serien du försöker ladda ner, är de inte 100 procent säkra. Med tusentals registrerade användare på många av dessa webbplatser och bristen på ett sådant system på plats på vissa platser som The Pirate Bay, riskerar du att få virus på din maskin. Att ha ett bra antivirusprogram installerat när du använder torrentwebbplatser är en absolut nödvändighet.

Medan du använder en VPN kommer inte att skydda dig från falska eller virulenta torrenter, kommer det att hjälpa dig att ge bort personlig information eller göra dig själv till ett enkelt hacking eller swatting-mål.

Vad gör en VPN bra för att torrentera?

En bra VPN för strömning bör uppfylla dessa kriterier:

 • Leta efter ett VPN som har en tydligt angiven policy för loggning. Detta innebär att VPN inte håller loggar över dina aktiviteter som är kopplade till din personliga identifiering. Detta inkluderar inte metadata, som inte har din identitet kopplad till den.
 • Välj ett VPN med snabba hastigheter. Även om torrenting i allmänhet vanligtvis är utformat för att göra nedladdning snabbare även med långsammare anslutningar, är det fortfarande nödvändigt att använda VPN-tjänsterna med bästa bandbredd. Se vår sammanställning av de snabbaste VPN-tjänsterna för mer information.
 • Använd en tjänst med obegränsad bandbredd. Förutom en tjänst som har snabba hastigheter, se till att tjänsten också ger obegränsad bandbredd. Vissa tjänster anger uttryckligen att de inte tillåter strömning. Torrent kräver ofta betydande bandbredd på grund av krav på uppladdning och nedladdning.
 • Välj en VPN-tjänst som har DNS- och IP-läcksskydd. Med tanke på din anledning till att använda ett VPN när du torrent är främst att maskera din identitet, gå med en VPN-tjänst som skyddar dig från att läcka den informationen. Vissa använder olika metoder för att göra detta, inklusive automatiska dödsbrytare som stänger av vissa program eller ditt internet om en läcka upptäcks. Du kan kontrollera om din VPN har en DNS-läcka här.
 • Använd en VPN-tjänst baserad i ett vänligt land. Vissa länder är inte särskilt vänliga mot VPN-tjänster. Det betyder att tjänster i dessa länder kan behöva ge upp privata användardata (och även varför de kanske inte har någon loggpolicy). Vänliga platser inkluderar Brittiska Jungfruöarna eller Schweiz.

Usenet: ett alternativ till strömning

Usenet är ett populärt torrentingalternativ som inte använder ett peer-to-peer-nätverk för att distribuera filer. I stället finns filer på centraliserade servrar som drivs av Usenet-leverantörer. Det betyder att det inte finns någon skyldighet att fröa filer för andra att ladda ner. Nedladdning av en fil från Usenet är vanligtvis mycket snabbare än en torrent av denna anledning och kommer enkelt att maximera din tillgängliga bandbredd för nedladdning.

Usenet kräver ett betalt prenumeration, men nedladdning av upphovsrättsskyddat innehåll är lika olagligt via Usenet som det är när man torrent. Usenet är emellertid mer privat och mindre populärt än BitTorrent, så chansen att få lagliga återverkningar är lägre. Vi rekommenderar fortfarande att använda ett VPN när du hämtar från Usenet.

Usenet kräver allt följande:

 1. Ett prenumeration på en leverantör
 2. En nyhetsläsarklient
 3. En indexerare / sökmotor

Vissa leverantörer förpackar alla dessa saker i ett snyggt paket. Om det inte är så är gratis nyhetsläsare och indexerare tillgängliga online. Kolla in vår lista över de bästa Usenet-leverantörerna tillsammans med fördjupade recensioner.

Det finns lite av en inlärningskurva, men Usenet har många fördelar jämfört med sin mer utbredda P2P-motsvarighet.

Vad hände med Kickass Torrents?

Oavsett om du är väldigt intresserad av torrenting-scenen eller bara kommer igång, kanske du redan har hört: Den populära torrenting-webbplatsen Kickass Torrents har officiellt tagits i besittning av den amerikanska regeringen. Deras primära webbplatser, Kickass.to och Kat.cr, är nu offline och visar bara en stor anmälan om beslag. Som ett resultat kommer du sannolikt att leta efter några alternativ till Kickass.to, Kat.cr och andra Kickass Torrents-spegelplatser.

alternativ till kickass.to

Kickass Torrents-problem sträcker sig dock utöver bara USA. I Australien till exempel är Kickass Torrents bland ett stort antal torrentwebbplatser som för närvarande är blockerade av australiska internetleverantörer. Vissa andra länder (till exempel USA) försöker fortfarande att få webbplatsens polska ägare, Artem Vaulin, utlämnad för att få åtala brott. Med webbplatsen som står så mycket värme i dessa dagar, är det mycket meningsfullt att leta efter ett Kickass Torrents-alternativ.

Även om vi täckte ett stort antal torrentwebbplatser, där det finns tillgängliga, kan man ladda ner olika former av media gratis och lagligt. Vi rekommenderar att användare först vänder sig till lagliga torrentersidor för nedladdning och delning.

Comparitech kondenserar inte eller uppmuntrar till brott mot upphovsrättsbegränsningar. Torrenting är en helt laglig nedladdnings- och delningsprocess när den används korrekt och används genom lagliga och officiella webbplatser och tjänster. Tänk på lagen, offren och riskerna för piratkopiering innan du laddar ner eller strömmar upphovsrättsskyddat material utan tillstånd.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =