Venäjän parhaat VPN: t vuonna 2020

Paras vpn VenäjälleVenäjän internet liukuu kohti autoritaarisuutta ja sananvapauden täydellistä kuplia. Digitaalisten oikeuksien aktivisteja vangitaan rutiininomaisesti ja heille kohdistetaan väkivaltaa ja tietoverkkohyökkäyksiä. Kaikki tämä on johtanut VPN-käytön nopeaan kasvuun.


Jos et voi pysyä lukemassa loppua tästä artikkelista, tässä on yhteenveto aiheesta suosituimmat Venäjän VPN-valinnat:

Parhaat Venäjän VPN: t

 1. ExpressVPN Paras monipuolinen VPN Venäjälle. Laaja palvelinverkko, loistavat nopeudet ja toimii kaikkien suosittujen suoratoistopalveluiden kanssa. Luokan johtava turvallisuus ja yksityisyys. 30 päivän rahat takaisin takuu.
 2. CyberGhost Paras budjettivaihtoehto nopeimmilla palvelimilla, joita olemme testanneet suoratoistoa ja lataamista varten. Helppo asentaa ja aloittaa.
 3. NordVPN Upea monipuolinen ja valtava palvelinverkko, joka kykenee kiertämään kaikkein rajoitetut ja geosuojatut sivustot. Vahvat yksityisyys- ja suojausominaisuudet.
 4. IPVanish Kodi- ja Fire TV Stick -käyttäjien suosima sovellusohjelman helppo etäintegrointi. Hyvät nopeudet ja erinomaiset turvaominaisuudet.
 5. VyprVPN Vaikuttava nopeus ja kestää jonkin verran yksityisyyttä ja turvallisuutta. Ei halvin vaihtoehto tässä luettelossa.
 6. ZenMate Hyvä valinta suosittujen suoratoistosivustojen lukituksen poistamiseen, mutta alttiita DNS-vuotoille, joten se sopii pääasiassa niille, jotka juuri käyvät Venäjällä.

Verkkovapauksien heikentyvä luonne Venäjällä edellyttää VPN: n käyttöä Web-selailun aikana. Lyhenne sanoista Virtual Private Network, VPN salaa kaiken laitteellesi kulkevan liikenteen ja reitittää sen valitsemasi välittäjäpalvelimen kautta. Se huijaa sijaintiasi huonojen valvontatoimistojen ja hakkereiden toimesta ja vaikeuttaa tunkeilevien tekijöiden käyttämistä online-käyttäytymisessäsi.

Myös bloggaajat, sosiaalisen median aktivistit ja muut, jotka taistelevat digitaalisten oikeuksien puolesta, voivat käyttää VPN-verkkoja jatkaakseen postittamista verkossa nimettömästi ja pelkäämällä huomattavasti, että heidät jää kiinni (lisätietoja tästä tämän artikkelin myöhemmässä vaiheessa). Samaan aikaan VPN parantaa huomattavasti selauskokemustasi avaamalla maantieteellisesti rajoitetun sisällön suoratoistovideosivustoilla, kuten Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN ja Vudu.

Venäjän parhaat VPN: t

Luettelo Venäjän parhaimmista VPN-verkoista perustuu seuraaviin tekijöihin:

 • Palvelun nopeus ja vakaus
 • Laaja palvelinverkko ympäri maailmaa.
 • Työskentele suosittujen suoratoistopalveluiden, mukaan lukien Netlfix, kanssa
 • Vahvat salausparametrit yksityisyyden ja nimettömyyden ylläpitämiseksi
 • Helppokäyttöisyys
 • Lukitsee maantieteellisesti rajoitetun sisällön ilman ongelmia
 • Soveltuu torrenting
 • Sovellukset Androidille ja iOS: lle

Huhtikuu 2019 päivitys: Venäjä on vaatinut useita suosittuja VPN-palveluntarjoajia linkittämään palvelimet maassa valtion sensuuriviraston kanssa. Seurauksena on, että monet alla olevista palveluntarjoajista ovat kieltäytyneet noudattamasta vaatimuksia, joten niillä ei tällä hetkellä ole palvelimia Venäjällä. Voit kuitenkin käyttää näitä palveluntarjoajia Venäjällä sensuurin ohittamiseksi. Et voi vain muodostaa yhteyttä venäläiseen palvelimeen tai saada venäläistä IP-osoitetta.

1. ExpressVPN

ExpressVPNTammikuu 2020Työvoimat VenäjälläTestattu tammikuu 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

ExpressVPN on yksi parhaimmista VPN-palveluista, koska se on sitoutunut palvelemaan käyttäjiä, esteettisesti miellyttävä muotoilu ja vankat nopeudet ja turvallisuus. Asettelu on yksinkertainen ja intuitiivinen minimaalisilla seisokkeilla. En ole koskaan tavannut palvelun käytön ongelmia kuukausien aikana.

Se tarjoaa suuren, yli 3000 palvelimen verkon, jotka sijaitsevat 94 maassa, mukaan lukien Venäjä - vaikka siinä ei määritetä kuinka monta tarkalleen sijaitsevat kyseisessä maassa. Venäjällä asuvien ulkomaalaisten ja ulkomaille matkustavien paikallisten kansalaisten ei pitäisi olla ongelmia nopean ja vakaan yhteyden saamisessa. Tilaajilla on myös mahdollisuus muodostaa yhteys älykkääseen sijaintiin - tässä tapauksessa sisäänrakennettu AI valitsee sinulle parhaan palvelimen nykyisen sijaintisi perusteella.

Venäjän internetiä valvotaan, joten ExpressVPN: n politiikka, jonka mukaan liikennelokeja ei pidä tallentaa, olisi hävitettävä yksityisyyden suojaan liittyvät huolet. Ainoat mikroskooppiset metatiedot säilyttävät yhteyden päivämäärän (ei ajan), palvelimen sijainnin valinnan ja käytetyn kaistanleveyden kokonaisuuden. Yrityksen mukaan henkilökohtaista IP-osoitettasi ei kirjata.

Jotkut käyttäjät saattavat tuntea olonsa epämukavaksi, joten jos haluat peittää kappaleesi kokonaan, suosittelemme, että kirjaudut polttimen sähköpostitilille ja maksat Bitcoinin kautta.

Salausprotokollat ​​ovat tinkimättömiä. ExpressVPN käyttää 256-bittistä AES-CBC-tekniikkaa sekä HMAC-todennuksen että täydellisen eteenpäin salaisuuden hyödyntämiseksi. Kaikkien pakettien mukana tulee Internet kill -kytkin. Yhtiö viittaa tähän "verkkolukkoon" - ominaisuus pysäyttää väliaikaisesti kaiken verkkoliikenteen, jos yhteys putoaa.

ExpressVPN avaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön Netflixissä rikkomatta hikeä. Se toimii myös Hulun ja BBC iPlayerin kanssa ja tukee torrentteja kaikilla palvelimilla.

Siellä on sovelluksia Androidille ja iOS: lle. On myös mahdollista käyttää työpöytäohjelmaa Windowsille ja MacOS: lle.

Plussat:

 • Supernopea palvelinverkko on hieno suoratoistoon ja lataamiseen
 • Ylläpitää yli 3000 palvelinta 94 maassa
 • Käyttäjän sijainti pysyy piilossa korkealaatuisella salauksella
 • Voi estää suurimman osan maantieteellisesti rajoitetusta sisällöstä HD-nopeudella
 • Gets torrent -seurannasivustojen ympärillä estää yksityisyyttä vaarantamatta
 • Laaja valikoima sovelluksia - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux ja tietyt Wi-Fi-reitittimet

Haittoja:

 • Käytä alla olevaa alennuskupongia, joka on hiukan kalliimpi kuin jotkut muut vaihtoehdot

VENÄJÄN PARHAA VPN: ExpressVPN on valintamme # 1. Optimoitu nopeaan yhteyteen. Pisteet kilpailijoidensa yläpuolella Netflixin ja muiden suoratoistosivustojen vapauttamiseksi. Vaikea voittaa yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen. Rahat takaisin -takuu on 30 päivän no-quibbles, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

Lue arvostelu ExpressVPN: stä.

ExpressVPN CouponSpecial -tarjous - saat 3 kuukauden ylimääräisen FREEGET DEALCoupon -sovelluksen käyttöön automaattisesti

2. CyberGhost

CyberghostToimii VenäjälläTestattu tammikuussa 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.Cyberghost.com

Rahat takaisin takuu: 45 PÄIVÄT

CyberGhost vetoaa budjetin käyttäjiin, jotka eivät halua hienoa VPN-puhelinta, jolla on paljon muokattavia vaihtoehtoja. Se tekee työnsä hiljaisesti ja tehokkaasti, mutta siinä ei ole luettelossa olevien hinnoiteltujen VPN: ien kelloja ja pilliä. Tämän jälkeen palvelinverkko on riittävä ja sekä nopeudet että salausstandardit ovat kunnolliset.

Yrityksellä on sisäinen käytäntö, jonka mukaan se ei tallenna käyttäjälokeja tai tietoja. Sen pääkonttori sijaitsee myös Romaniassa - joten se ei lain mukaan pakota tallentamaan tietoja ensisijaisesti. Mutta hiljattain Cyberghost osti yrityksen, jonka pääkonttori sijaitsee Lontoossa, mikä saattaa vaikuttaa sen käyttöehtoihin. Päivitämme tämän artikkelin, jos siinä on muutoksia.

Tällä hetkellä yli 5700 palvelinta on 90 maassa, mukaan lukien 48 Venäjällä ja kohtuullinen määrä Itä-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Sovelluksia on saatavana sekä Androidille että iOS: lle sekä työpöytätukea Windowsille, Linuxille ja MacOS: lle. Torrentit ovat sallittuja kaikilla palvelimilla paitsi Yhdysvalloissa, Singaporessa, Australiassa ja Hongkongissa.

Salausstandardit ovat tiukkoja. Yhtiö käyttää oletuksena 256-bittistä AES-salausta OpenVPN-protokollassa 2 048-bittisillä RSA-avaimilla ja MD5 HMAC -todennuksella. Mukana on Internet kill -kytkin.

Plussat:

 • Suoratoistaa HD-videota saumattomasti
 • Ei pidä käyttäjän toimintalokkeja ja tarjoaa vahvan salauksen toimintojen havaitsemisen ohittamiseksi
 • Joitakin nopeimpia testaamiamme palvelimia
 • Toimii yli 3700 palvelinta ympäri maailmaa 59 maassa

Haittoja:

 • Ei toimi Kiinassa

PARAS BUDJETTIVALINTA: CyberGhost on helppo asentaa. Toimii hyvin Venäjällä. Hyvä vaihtoehto, jos etsit nopeaa, luotettavaa yhteyttä ja helppokäyttöistä käyttöliittymää. 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Tässä on täydellinen arvostelumme CyberGhostista.

CyberGhost-kuponki UUTTA VUOTTA ERITYISESTI: TALLENNA 80% 3-vuoden suunnitelmiin + 2 kuukauden ilmainen GET DEAL-alennus, jota sovelletaan automaattisesti

3. NordVPN

NordVPNToimii VenäjälläTestattu tammikuussa 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.NordVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

NordVPN on kypsä VPN-palveluntarjoaja, kun se on toiminut liiketoiminnassa yli kymmenen vuoden ajan. Intuitiiviseen sovellukseen on pakattu joukko tehokkaita ominaisuuksia - mukaan lukien yhteydet palvelimeen sen mukaan, kuinka haluat käyttää sitä, kuten suoratoisto-tv, erittäin turvallinen yksityisyys, anti-DDoS tai nimettömyys.

Sekä nopeudet että yksityisyys olivat erinomaisia ​​tuotteen laajan testauksen aikana - auttoimme sitä saamaan vaikuttavan 9/10-arvosanan.

Se noudattaa tiukkaa lokittomuuskäytäntöä, mikä tarkoittaa, että se ei säilytä mitään tietoja käyttäjän istunnoista, liikenteestä tai aikaleimoista.

Tämä käytäntö on ollut apuna ihmisille, jotka arvostavat yksityisyyttä. Ainakin kahdessa tapauksessa valtion virastot ovat ottaneet yhteyttä NordVPN: ään ja vaatineet, että yritys haastaa käyttäjätiedot. Mutta palvelimillaan ei yksinkertaisesti ollut mitään syyttävää tietoa. Viranomaiset takavarikoivat jopa fyysiset palvelimet kerran, mutta eivät voineet kerätä siitä mitään tietoa. Lisäksi yritys on perustettu Panamassa, mikä tarkoittaa, että siihen ei ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia.

NordVPN käyttää yhtä suuremmista palvelinverkoista, joita olemme nähneet 5 201 palvelimen kanssa 60 maassa. Kuten aiemmin mainitsimme, voit valita yhden tarpeitasi varten.

Palvelu toimii monien online-suoratoistopalveluiden, kuten Netflix, Hulu ja BBC iPlayer, kanssa. Se sallii torrentin.

Salausstandardit ovat tiukat. Kaikki liikenne turvataan oletuksena 256-bittisellä AES-protokollalla ja käyttää 2 048-bittisiä SSL-avaimia. DNS-vuodonsuojaus on käytössä. Yksityisyytesi ja nimettömyys ovat melko varmoja.

Siellä on tuki Windowsille, MacOS: lle, iOS: lle ja Androidille.

Plussat:

 • Budjetin tarjoaja nopeilla ja luotettavilla palvelimilla HD-suoratoistoa varten
 • Ylläpitää yli 5000 palvelinta 60 maassa ympäri maailmaa
 • Vapauttaa helposti laajan valikoiman geologisesti lukittuja sivustoja
 • Vahva salaus eikä lokit takaa turvallisuutta ja yksityisyyttä
 • Live-chat voi auttaa sinua manuaalisten määritysten tekemisessä

Haittoja:

 • Heidän työpöytäsovelluksensa on päivätty

VAHVA KAIKKI-YMPÄRISTÖ: NordVPN on suuri arvo. Vahva turvallisuus ja yksityisyys ja toimii luotettavasti Venäjällä. Käytä korkeintaan 6 laitetta kerralla, erittäin nopeilla yhteyksillä. 30 päivän rahat takaisin takuu.

Tässä on syvällinen katsaus NordVPN: ään.

NordVPN CouponSave 70% 3-vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus sovelletaan automaattisesti

4. IPVanish

IPVanishToimii VenäjälläTestattu tammikuussa 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.IPVanish.com

Rahat takaisin takuu: 7 PÄIVÄÄ

IPVanish korostaa nopeutta, turvallisuutta ja yksityisyyttä. Se on suositeltava vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat ladata torrentteja ja ylläpitää korkeimpia yksityisyysasetuksia. Käyttäjäarviointimme antoi palvelulle vaikuttavan 8/10-arvosanan ja on helppo nähdä miksi.

Venäjän käyttäjät tietävät mielellään, että IPVanish kieltäytyy tallentamasta käyttäjän tietoja. Kaikki yksityiskohdat, kuten istuntohistoria, palvelinten valinta ja kaistanleveys, ovat piilotettuja.

Salausparametrit ovat avautumattomia. IPVanish hyödyntää 256-bittistä salausta OpenVPN-protokollassa oletuksena, SHA512-todennusta ja DHE-RSA 2,048-avaimenvaihtoa täydellisellä eteenpäin salaisudella. Jälkimmäinen ominaisuus tarkoittaa, että vaikka hakkerit tunkeutuvat tilillesi, mikä on aluksi kaukaa haettu skenaario, heidän on silti mahdotonta purkaa aiemman istunnon tietoja..

Kaikkien pakettien mukana on Internet kill -kytkin - lisäämällä tietoturvakerros.

Palvelu tarjoaa yli 1 300 palvelinta 75 maassa. Tällä hetkellä Venäjälle ei ole vaihtoehtoa, mutta entisissä Neuvostoliiton tasavalloissa, kuten Romaniassa, Serbiassa, Slovakiassa, Ukrainassa, Latviassa, Liettuassa, Virossa ja Bulgariassa, on runsaasti palvelimia..

IPVanish ei avaa Netflixin tai Hulun sisältöä, mutta toimii BBC iPlayerin kanssa saumattomasti. Se sallii myös torrentin kaikilla palvelimilla.

On sovelluksia sekä iOS: lle että Androidille sekä työpöytäohjelma Windowsille ja MacOS: lle.

Monien käyttäjien mielestä se on erinomainen vaihtoehto Kodille, koska sen avulla he voivat ladata Android APK: n suoraan laitteeseensa. Käyttöliittymä on myös kaukosäädin ystävällinen Kodi-laitteille, joilla ei ole näppäimistöä ja hiirtä.

Plussat:

 • Täysin lokiton palvelu ei vaaranna yksityisyyttäsi
 • Testauksen aikana saavutettiin vaikuttavia 4K: n suoratoistonopeuksia
 • Poista kaikkien tärkeimpien ulkomaisten suoratoistosivustojen lukitus
 • Toimii hyvin kaukosäätimien, kuten Kodi, kanssa

Haittoja:

 • Asiakastuki on vähän hidasta

SUURI PALVELINVERKO: IPVanish toimii jopa 10 kytketyn laitteen kanssa. Nopeat yhteydet, kevyet ja helppokäyttöiset sovellukset, hyvä monialustainen tuki. Luotettava Venäjällä, mutta ei Netflixin kanssa. 7 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue arvostelu IPVanishista.

IPVanish CouponSAVE 60% vuotuisesta suunnitelmastaGET DEALDisount lasketaan automaattisesti

5. VyprVPN

VyperVPNToimii VenäjälläTestattu tammikuussa 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

VyprVPN on joitakin vaativimmista salausprotokollisista, joita olemme nähneet. Se täydentää tätä ympäri vuorokauden tapahtuvalla online-asiakastukipalvelulla, ilmaisella 3 päivän kokeiluversiolla ja uskomattomalla palvelinverkolla. Yhtiö kykenee pääsemään jopa tiukeimmista esteistä, jotka hallitukset asettavat netizenille.

Sen kirjauskäytäntö saattaa koskea joitain käyttäjiä. VyprVPN sanoo tallentavansa “käyttäjän lähteen IP-osoitteen, käyttäjän käyttämän VyprVPN-IP-osoitteen, yhteyden aloitus- ja lopetusajan sekä käytettyjen tavujen kokonaismäärän.” Mutta kaikki tiedot säilytetään vain 30 päivän ajan, ja niitä käytetään palvelun parantamiseen. VyprVPN korostaa, että on mahdotonta seurata sivustoja, joissa käyttäjät käyvät.

Yritys on erittäin suosittu käyttäjien keskuudessa Kiinassa, jossa se vapauttaa suuren palomuurin helposti. Tämä tarkoittaa, että sen oma tekniikka on riittävän hienostunut estämään tuhansia valtion nimittämiä insinöörejä, jotka työskentelevät vuorokauden ympäri kutomaan massiivista verkkoa. Se on huomattava saavutus.

VyprVPN teki viisaan päätöksen omistaa ja hallita fyysisesti kokonaisia ​​tietokeskuksia, jotka auttavat sitä hienosäätämään palvelua ja asettamaan sen luokkaan muiden VPN-yritysten yläpuolelle. Tavallinen alan standardi on joko vuokrata palvelimia tai ulkoistaa palveluita kolmansille osapuolille. Tämä auttaa VyprVPN-verkkoa edelleen suojaamaan käyttäjäliikennettä.

Mainittu liikenne salataan OpenVPN-protokollan, 256-bittisen AES-salauksen, 2 048-bittisten RSA-avainten kautta ilman täydellistä eteenpäinsalaisuutta ja SHA256-todennusta. Mukana on Internet kill -kytkin. Se pystyy myös avaamaan sisällön Netflixissä, Hulussa ja BBC iPlayerissa.

Paketin premium-versio sallii pääsyn Chameleon ™ -protokollaan, joka sekoittaa OpenVPN-metatiedot, joten syvä pakettivalvonta ei tunnista sitä.

Palvelimia on yli 700, mukaan lukien vaihtoehdot venäläisen IP-osoitteen saamiseksi.

Sovelluksia on saatavana sekä Androidille että iOS: lle sekä työpöytäohjelmaa Windowsille ja MacOS: lle. Se tukee torrentia.

Plussat:

 • Nopeudet ovat nopeita ja vakaita
 • Ei pidä lokkeja
 • Hyödyntää AES-256-salausta, tappikytkintä ja DNS-vuodonsuojausta
 • Voi kytkeä jopa 6 laitetta samanaikaisesti

Haittoja:

 • Sovellukset ovat liukas, mutta niissä ei ole edistyneitä määritysvaihtoehtoja
 • Ei halvin vaihtoehto tässä luettelossa

RIIPPUMATON VERKOS: VyprVPN on käyttäjäystävällinen. Hyvät nopeudet ja käyttöaika, koska kaikki palvelimet ovat VyprVPN: n omistuksessa. Ei halvin vaihtoehto tässä luettelossa. 30 päivän rahat takaisin takuu.

Lue koko arvostelu VyprVPN: stä.

VyprVPN CouponSave 81% 2 vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus on käytössä automaattisesti

6. ZenMate

ZenmateTammikuu 2020Työvoimat VenäjälläTestattu tammikuu 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android

Verkkosivusto: www.zenmate.com

Rahat takaisin takuu: 30 päivää

ZenMate on hieman sekoitettu laukku. Se sopii suoratoistoon ja nopeaan selaamiseen, mutta se on alttiita DNS-vuotoille. Se saattaa syrjäyttää tietyt käyttäjät, erityisesti heidän yksityisyydestään huolissaan. Yhtiö tarjoaa alkuperäisen 14 päivän rahat takaisin -takuun, jotta voit testata palvelua ja nähdä onko se mitä haluat jatkaa.

Premium-paketit avaavat yli 1 000 palvelinta 28 maassa. Et voi itse valita palvelinta - palvelu valitsee automaattisesti palvelimen sijainnistasi riippuen. Se on vähän ala-arvoista.

Palveluntarjoaja käyttää 128-bittistä AES-salausta 2048-bittisten RSA-avaimien ja SHA 256: n kanssa todennukseen. Internet kill -kytkin on mukana. ZenMatella on myös käytäntö, ettei se tallenna mitään lokitietoja.

Sovelluksia on saatavana sekä Androidille että iOS: lle sekä työpöytäohjelmaa Windowsille ja MacOS: lle.

Plussat:

 • Vapauttaa paljon maantieteellisesti rajoitettua sisältöä
 • Vahvat turvaominaisuudet, mukaan lukien automaattinen tap-kytkin
 • Paljon luotettavia streaming-optimoituja palvelimia

Haittoja:

 • Meillä oli joitain DNS-vuotoja testauksen aikana
 • Vain sähköpostituki on turhauttavaa
 • Et estä niin monta suoratoistosivustoa kuin muut luettelossa korkeammat tarjoajat

HELPPO ASENNUS: ZenMate on helppo asentaa. Erinomaisesti estetty suoratoistosisältö. Ei nopein valinta tässä luettelossa, mutta voi suoratoistaa teräväpiirtona. 14 päivän rahat takaisin -takuu

Lue koko arvostelu ZenMatesta.

Pitäisikö minun käyttää ilmaista VPN-verkkoa?

Ilmaisia ​​VPN-verkkoja on tusina senttiä ja ne voivat esiintyä hakutuloksissa, koska niitä mainostetaan voimakkaasti. Mutta jos etsit korkealaatuista selauskokemusta, älä kiinnitä toiveitasi niihin.

Ilmaisilla VPN-verkkoilla on tapana ansaita rahaa blittoimalla sinut hyökkäävillä mainoksilla, lisäämällä seurantaevästeitä ja myymällä tietosi mainostajille. Jotkut ovat myös kaapaneet kaistanleveyksesi muuttaaksesi sinut jalkasotilaiksi massiivisessa botnet-armeijassa.

Odottaa kaistanleveyden katkaisua, datakattoja ja erittäin rajoitettua palvelinvalikoimaa.

Jotkut artikkelissa luetelluista VPN-verkoista tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Tämä on sopiva vaihtoehto, jos et ole varma siitä, valitaanko VPN kokonaan. Mutta suosittelemme, että vältät satunnaisia, joita on Internetissä. Ilmaista lounasta ei ole olemassa.

Jotkut vältettävät VPN: t

Venäjän internetiä sensuroidaan voimakkaasti ja sitä valvotaan, joten jokaiselle, joka päättää käyttää VPN: ää, on varmistettava, että heidän yksityisiin tietoihinsa ei pääse. Tässä luettelossa suosittelemamme VPN toimivat hyvin, mutta jotkut saattavat loukkaa luottamustasi. Tämä on vaarallinen tilanne yhä uhanalaisemmassa online-tilassa, minkä vuoksi mielestämme sinun tulisi välttää niitä.

Tässä on kaksi esimerkkiä:

1. HolaVPN

Israelilla sijaitsevalla Holalla, jolla oli suosittu VPN-laajennus Chromelle, oli kerran vaikuttava 50 miljoonan käyttäjäkanta. Mutta huolimatta ajasta ja ponnisteluista, jotka se oli investoinut tämän yhteisön rakentamiseen, se päätti hylätä kaiken hyvän työn eräiden erittäin epäeettisten tekojen vuoksi. Vuonna 2015 yritys hyödynsi osaa kunkin käyttäjän yksilöllisestä kaistanleveydestä ja muutti sen sotilaan massiivisessa botnet-armeijassa. Jos olit Hola-käyttäjää, laitettasi käytettiin DDoS (Distributed Service Denial) -hyökkäyksiin, tekijänoikeuksien alaisen sisällön ja pornografian mainostamiseen..

2. Hotspot-kilpi

Olet ehkä törmännyt Hotspot Shieldiin selatessasi verkkoa, koska se oli erityisen suosittu freemium-vaihtoehto, jonka rekisteröinti ei edellyttänyt luottokorttia. Mutta asiat eivät olleet niin yksinkertaisia.

Heinäkuussa yksityisyyden suojan ryhmä syytti yritystä asettamasta seurantaevästeet pakollisesti käyttäjän tietoihin ilman heidän tietämistään tai suostumustaan ​​ja myymällä ne kolmansien osapuolien mainostajille. Valituksessa lisättiin, että Hotspot Shield ohjasi verkkokaupan liikennettä kumppanidomeeneihin - tämä tarkoitti laillisia HTTP-pyyntöjä, kuten nike.com, siirrettiin tietoisesti kumppanien tytäryhtiöiden sivustoille, joissa palveluntarjoaja seisoi ansaitsevan voittoa joka kerta kun myynti tapahtui..

Syytöksiä ei ole vielä todistettu - liittovaltion kauppakomissio tutkii edelleen asiaa eikä ole tehnyt päätöstä. Emme kiirehdi johtopäätöksiin täällä, mutta yksityisyyttä ja nimettömyyttä koskevat kysymykset ovat hankalia huolenaiheita. Suosituksenamme on välttää Hotspot Shieldiä, kunnes heidät vapautetaan kaikista maksuista.

Syy siihen, että annamme nämä varoitukset, johtuu vakaasta uskomuksesta, että VPN-palveluntarjoajien on oltava avoimia ja läpinäkyviä käyttäjien kanssa. Tiedonkeruu- ja seurantakäytännöt on ilmoitettava etukäteen, jotta kaikki mahdolliset käyttäjät voivat tehdä tietoon perustuvan päätöksen ja ymmärtää, mihin he joutuvat. Kun palvelu yrittää hämärtää, mikä todella tapahtuu, se on punainen lippu.

Kuinka käytän VPN: ää Venäjällä?

Tässä osiossa käydään läpi kaksi esimerkkiä. Noudata tässä kuvattuja vaiheita, jos olet Venäjällä asuva ulkomaalainen ulkomaalainen, joka haluaa saada IP-osoitteen kotona tai muussa kuin Venäjällä sijaitsevassa paikassa:

 1. Selaa suositeltua luetteloa VPN-palveluistamme ja päätä suunnitelmasta, joka sopii sinulle
 2. Rekisteröidy ja maksa palvelusta
 3. Kun olet valmis, lataa täydennyssovellukset (puhelimellesi) tai ohjelmistot (PC: lle tai MacOS: lle)
 4. Tyhjennä evästeet ja välimuisti kaikista selaimista (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Opera, UCWeb) vanhojen sijaintitunnisteiden poistamiseksi
 5. Käynnistä laite uudelleen
 6. Avaa VPN-kumppaniohjelmisto ja kirjaudu sisään
 7. Valitse palvelin maasta, josta yrität saada IP-osoitetta, kuten Kanada tai Espanja
 8. Anna muutaman sekunnin yhteyden muodostumiseen. Kun tämä on tehty, tehtäväpalkissa tai älypuhelimen näytön yläosassa tulisi olla vihreä ilmoituskuvake
 9. Selaa verkkoa kuten normaalisti. Huomaat, että isäntäsivustot olettavat sijaintisi maassa, johon olet tällä hetkellä yhteydessä, ja joukko aiemmin poissa ollutta sisältöä on nyt käytettävissä

Toinen esimerkki tässä osiossa on venäläisille, jotka matkustavat ulkomaille etsimään paikallista IP-osoitetta:

 1. Selaa suosituksiamme ja sovi palveluntarjoajalle, jolla on palvelimia Venäjällä
 2. Rekisteröidy ja maksa palvelusta - valitse tarpeitasi parhaiten vastaava suunnitelma
 3. Kun olet valmis, lataa täydennyssovellukset (puhelimellesi) tai ohjelmistot (PC: lle tai MacOS: lle)
 4. Poista evästeet kaikista selaimista (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Opera, UC Web) vanhojen sijaintitunnisteiden poistamiseksi
 5. Käynnistä laite uudelleen Avaa VPN-ohjelmisto ja kirjaudu sisään
 6. Valitse palvelin Venäjällä ja napsauta yhteyden muodostaminen
 7. Anna muutaman sekunnin yhteyden muodostumiseen
 8. Kun tämä on tehty, tehtäväpalkissa tai älypuhelimen näytön yläosassa tulisi olla vihreä ilmoituskuvake
 9. Selaa verkkoa kuten normaalisti - isäntäsivustot olettaa nyt olevan Venäjällä

Mikä on Internetin tulevaisuus Venäjällä?

Internetin edustaja Freedom House sanoo, että maan digitaalinen maisema ei ole "vapaa", ja viittaa joukkoon uusia Yarovayan lakiin kutsuttuja lakimuutoksia, jotka heikentävät salatun viestinnän turvallisuutta ja lisäävät hallituksen pääsyä käyttäjätietoihin. Terrorismin "yllyttäminen" tai "oikeuttaminen" verkossa on nyt rangaistava enimmäisrangaistuksella, joka on 7 vuotta vankeutta, jolloin Venäjän hallinto käyttää lakiesityksessä epämääräistä ja laajaa kieltä sosiaalisen median käyttäjille.

Tarkkailuvirasto syyttää sormea ​​Venäjän presidentistä Vladimir Putinista sanomalla, että online-vapauden torjunta on suora yritys vahvistaa hänen auktoriteettiaan. Hallituksen Krimin toimiin kriittinen sisältö ja osallistuminen Ukrainan konfliktiin suodatetaan jatkuvasti riippumattomien uutistoimintojen kautta, joihin kohdistuu Kremlin oikeudellisia ja taloudellisia paineita..

Jos muutama viimeinen vuosi on mittapuu, on epätodennäköistä, että Venäjän Internet-maisema osoittaa suurempaa vapautta. Viranomaiset ovat edelleen käyttäneet uutta lainsäädäntöä rajoittaakseen radikaalin islamin, Ukrainan kanssa käytävien konfliktien tai kaikenlaisen järjestäytyneen poliittisen opposition sisältöä..

Tuhansia verkkosivustoja estetään edelleen ilman asianmukaista perustetta. Heinäkuussa yli 2000 ihmistä marssi Moskovan kaduilla vaatien hallitusta lopettamaan kaikki pyrkimykset hallita ja seurata verkossa lähetettyä sisältöä..

Sarja uusia, parlamentissa käyttöön otettuja lakia, joita ei vielä ole hyväksytty, yrittää pakottaa maassa toimivat VPN-palveluntarjoajat noudattamaan hallituksen määräämää luetteloa estettyjen sivustojen luettelosta. Laki sisältää myös lausekkeen, jonka mukaan Internet-palveluntarjoajat pitävät kuuden kuukauden luettelon käyttäjien käymistä verkkosivustoista. Lisäksi se pakottaa pikaviestintäpalvelut, kuten WhatsApp, luovuttamaan salausavaimet, jotta viranomaiset voivat valvoa viestinnän sisältöä.

Human Rights Watch selittää Venäjän väliintulon Internetissä ollut tärkeä valtion politiikka vuodesta 2012 lähtien sen jälkeen kun valtion viranomaiset ymmärsivät tarpeen estää sellainen joukkotuho, jota havaittiin vuosina 2011-12. Aikaisemmin Internetiä oli pidetty jonkinlaisena hyvänlaatuisena tilanna, jolla ei ollut vaikutusta yleiseen mielipiteeseen, ja ministeriöt olivat keskittyneet suurelta osin toimiensa rajoittamiseen televisiossa, painotuotteissa ja radiossa.

Internetiä pidetään nyt ainoana välineenä, jossa vallitsevan puolueen politiikkaa vastustettiin huomattavasti ja jota on saatava hallintaan. Nyt tilanne on niin huono, että tavalliset Venäjän kansalaiset eivät tiedä mitä sananvapaus tarkoittaa ja mikä ei. Lain mielivaltaisia ​​määritelmiä käytetään totuuden hiljentämiseen, kun taas valtion johtamat tiedotusvälineet jatkavat puolueellista raportointia, etenkin kun kyse on alueellisista konflikteista.

Kuinka blogin nimettömästi Venäjällä?

Olemme aiemmin maininneet, kuinka Kreml yrittää hiljentää bloggaajia vankeuden ja väkivaltaisten fyysisten hyökkäysten uhalla. Se on pelottava ajatus. Mutta jos olet aktivisti tai toimittaja, ymmärrämme, kuinka tärkeää on saada viestisi ulos. Tiedotusvälineet ovat loppujen lopuksi valtion neljäs pylväs, ja sananvapaus on välttämätöntä demokratioiden kukoistamiseksi.

Opas-oppaassamme on riittävästi yksityiskohtia ja parhaita käytäntöjä siitä, kuinka piiloutua blogittaessasi Internetiä. Yritä noudattaa yksityiskohtaisesti kuvattuja vaiheita. Ei voida taata, että tietosuojasi pysyvät piilossa ikuisesti, mutta uskomme, että voit suojautua riittävällä tavalla, jos ryhdyt tarvittaviin toimiin digitaalisen jalanjäljen minimoimiseksi.

Dmitry Dzhus ”Петергоф”, lisensoitu CC BY 2.0: n nojalla

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 25