Romanian 5 parasta VPN-verkkoa vuonna 2020

Romanian 5 parasta VPN-verkkoa vuonna 2018


Romanian kansalaiset, ne, jotka vierailevat maassa huvien tai liiketoiminnan takia, tai kaikki, jotka aikovat muuttaa sinne, voivat kaikki hyötyä vakaasta VPN-yhteydestä.. Ohjelmisto pitää Internet-toiminnan yksityisenä, antaa sinulle torrent-tiedostoja turvallisesti, avaa maantieteellisesti rajoitetut suoratoistosisällöt ja auttaa pääsemään julkiseen wifi-palveluun ilman turvallisuusongelmia.

Lisäksi ulkomaille matkustavat Romanian kansalaiset voivat käyttää VPN: ää päästäkseen suosikki televisiokanaviinsa kotonaan ja kirjautuakseen sisään verkkopankkipalveluihin..

Meillä on paljon yksityiskohtia alla olevista eri palveluntarjoajista, mutta jos sinulla on vain aikaa nopeasti katsoa, ​​tässä on yhteenveto luettelo Romanian parhaista VPN-verkkoista:

 1. ExpressVPN Suosituin valinta! Supernopea palvelinverkko, joka voi kiertää suurimman osan maantieteellisesti estettyä sisältöä. Voi suoratoistaa esityksiä teräväpiirtona, on turvallinen ja yksityinen. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.
 2. NordVPN Budjettivalinta, joka ei riitä yksityisyyteen tai turvallisuuteen. Palvelee riittävän nopeasti HD-suoratoistoon.
 3. CyberGhost Aloittelijaystävällinen vaihtoehto helppokäyttöisillä sovelluksilla koko perheelle.
 4. IPVanish Kytke jopa 10 laitetta samanaikaisesti.
 5. PrivateVPN Upeita suositun suoratoistosisällön estämisessä.

Tässä artikkelissa suositellut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat laajan valikoiman palvelinpaikkoja, joista valita. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista saada IP-osoite Romaniasta, vaikka olisitkin tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Saksassa, Kiinassa tai muualla maailmassa.

Parhaat Romanian VPN: t

Olemme perustaneet luettelon parhaista VPN-palveluista Romanialle seuraaviin standardeihin

 • Sisältää laajan palvelinverkon ympäri maailmaa, mukaan lukien vaihtoehdot Romaniassa (niille, jotka haluavat romanialaista IP-osoitetta)
 • Poista geo-rajoitettujen suoratoistopalvelujen estäminen
 • Tarjoaa nopean ja luotettavan tuotteen pienellä seisokkeilla
 • Käyttää tiukkoja salausparametreja, joten sijaintisi pysyy piilossa
 • Mahdollistaa useita samanaikaisia ​​yhteyksiä
 • Tarjoaa huippuluokan asiakastukea

1. ExpressVPN

ExpressVPNTammikuu 2020Työnteko RomaniassaTestattu tammikuuta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

ExpressVPN on yksityisyyden harrastajien suosikki, koska se käyttää armeijan luokan salausstandardeja, nopeita nopeuksia ja todella maailmanlaajuista verkkoa.

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa yli 2 000 palvelinta, joista valita 94 maasta ympäri maailmaa, mukaan lukien yhteydet palvelimeen Romaniassa. Se voi estää monien maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistomediapalvelujen, kuten Yhdysvaltain Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN ja muut. Nopea nopeus taataan ja asiakastuki live-chatin kautta on saatavana ympäri vuorokauden.

ExpressVPN käyttää maailmanluokan turvastandardeja, mukaan lukien 256-bittinen AES-salaus, joka on 'armeijan luokan' protokolla, johon aiemmin viittasimme. Lisäominaisuuksia ovat Internet-tap-kytkin, DNS-vuodonsuojaus ja täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus.

Tämä palveluntarjoaja tallentaa vain tunnistamattomia metatietoja, joita on käytetty parantamaan yleistä palvelutasoa. IP-osoitteita ei tallenneta missään olosuhteissa. Se tarjoaa puhtaita, minimalistisia sovelluksia Androidille ja iOS: lle sekä vastaavia versioita Windowsille ja MacOS: lle. Yksi tilaus mahdollistaa kolmen samanaikaisen yhteyden.

Plussat:

 • Ylläpitää yli 3000 palvelinta 94 maassa, eikä sillä ole ongelmia kiertää alueellisia Internet-rajoituksia
 • Nopeat vakaat nopeudet
 • Netflix, Amazon Prime Video ja muut
 • Tarjoaa suojatun, salatun yhteyden
 • 24/7 chat-tuki

Haittoja:

 • Hieman kalliimpi kuin jotkut kilpailijat

PARAS VPN-ROMANIA: Express VPN on valintamme ykkönen. Tarjoaa nopeat vakaat nopeudet ja huippuluokan tietoturvan. Toimii hyvin melkein kaikkien suoratoistopalvelujen, mukaan lukien Netflix, Amazon Prime Video ja romanialaisten kanavien, kuten TV1, TV2, PRO TV ja PRO CINEMA, kanssa. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten saat täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen.

Lue arvostelu ExpressVPN: stä.

ExpressVPN CouponSpecial -tarjous - saat 3 kuukauden ylimääräisen FREEGET DEALCoupon -sovelluksen käyttöön automaattisesti

2. NordVPN

NordVPNToimii Romaniassa Testattu tammikuussa 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.NordVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

NordVPN Ylläpito on yli 5100 palvelinta, jotka kattavat 62 maata, ja Romania isännöi 10. Tämä palveluntarjoaja ei tallenna mitään käyttäjän toimintalokkeja, ja se on vuosien mittaan vakiinnuttanut vahvan, yksityisyyteen keskittyvän maineen.

NordVPN pystyy estämään sivustojen, kuten Yhdysvaltain Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN, Sky, Sling TV ja muut, käytön..

Sen muokattavuus on yksi sen vahvuuksista. Käyttäjät voivat valita palvelimen, joka optimoi tietyt tehtävät, kuten HD-videon suoratoiston, kaksinkertaisen VPN: n, Tor: n VPN: n kautta ja paljon muuta. Pöytäversio sisältää yksityiskohtaiset oppaat suosikki mediapalveluiden, kuten Netflix, avaamiseen.

Tietosuojaharrastajat ovat tyytyväisiä vahvojen tietoturvaprotokollien käyttöön. NordVPN käyttää 256-bittistä salausta OpenVPN-protokollaan kaiken verkkoliikenteen turvaamiseksi, samoin kuin Internet-tap-kytkimen ja DNS-vuodonsuojauksen..

Sovelluksia on saatavana Androidille, iOS: lle, Windowsille ja MacOS: lle. Perussuunnitelma sallii kuuden laitteen yhteyden samanaikaisesti.

Plussat:

 • Laaja yli 5000 palvelimen verkko, joka voi kiertää useimmat maantieteellisesti estettyjä sisältörajoituksia
 • Ihmisarvoinen, luotettava nopeus
 • Poista Hulu, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer
 • Tarjoaa 24/7 live-chatin

Haittoja:

 • Ei ole 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa suorakeskustelua
 • Vähemmän palvelimia, joista valita

Hyvä suoratoisto: PrivateVPN on hieno nopeaan suoratoistoon. Netflix-käyttäjille suositeltavaa PrivateVPN toimii romanialaisen ja yhdysvaltalaisen Netflixin kanssa monien muiden maiden versioiden kanssa. Ainoa valituksemme on pieni valikoima palvelimia.

Lue arvostelu yksityisyrityksestä.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - säästä 83% 2 vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus lisätään automaattisesti

Pitäisikö minun käyttää ilmaista VPN-verkkoa Romanialle?

Saatat kohdata joitain ilmaisten VPN-palveluiden mainoksia, mutta suosittelemme, että tarkastelet niitä skeptisella linssillä. Kyllä, ne vaikuttavat houkuttelevalta, koska voit kirjautua sisään ilman luottokorttia ja he ovat yleensä plug-and-play-ohjeita. Heillä on kuitenkin enemmän kuin silmämääräistä.

Ilmaisten VPN-palveluntarjoajien on ansaittava rahaa maksamaan henkilöstön palkat, palvelinten ylläpito ja muut yleiskustannukset. Lisäksi omistajat haluavat voittoa. Jotkut saavuttavat tämän upottamalla sinut jatkuvasti mainoksiin tai louhimalla epäeettisesti tietosi myytäväksi voittoa varten. Sellaisenaan he eivät ole kiinnostuneita premium-tuotteen lähettämisestä. Siksi voit odottaa rajallista palvelinvalikoimaa, heikkoja salausstandardeja, kaistanleveyden katkaisua ja datakattoja sekä olematonta asiakaspalvelua. Jotkut palvelut ovat myös tietoisesti lisänneet haittaohjelmia käyttäjän laitteisiin.

Jos haluat suoratoistaa turvallisesti ja rajoitetusti maantieteellisesti rajoitettuja mediapalveluita, käyttää julkista wifi-palvelua tai kirjautua sisään estettyihin sivustoihin, ilmaiset VPN: t ovat yleensä huonosti sopivia. Sijaintisi paljastetaan nopeammin kuin luuletkaan ja yhteytesi ei ole turvallinen.

Mitä etuja VPN: n käytöstä on Romaniassa?

Romanian Internet-vapaudet ovat jonkin verran sekoitettuja. Yhtäältä maa on allekirjoittanut käyttäjätietojen yksityisyyttä koskevan EU: n lainsäädännön. Siellä rekisteröidyillä VPN-yrityksillä on etuna se, että niiden ei tarvitse noudattaa pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, joten se on positiivinen tekijä. Kuitenkin ensimmäiset merkit Internet-sensuurista ilmenivät vuonna 2015, kun hallitus katsoi, että uhkapelisivustoja on rajoitettava ja valvottava.

Aktivistit ovat väittäneet, että tämä direktiivi avaa portit Romanian Internet-maiseman parempaan seurantaan ja seurantaan ja että tällaisia ​​direktiivejä on kumottava. Jopa ihmisoikeuksien puolustajat ottivat asian esille, sanoen, että se vaikuttaa kansalaisten perusoikeuksiin sananvapauteen.

Freedom House lisää, että Romanian lehdistö on vain "osittain ilmaista". Raportissa ei kuitenkaan käytetä tarkempia yksityiskohtia, tämä sijoitus osoittaa tosiasian, että tavallisille kansalaisille ei ole taattua heidän perusoikeuksiaan ja että lehdistö harjoittaa jonkin verran oma-sensuuria.

Lisäksi piratismin käyttö tai lataaminen on laitonta Romaniassa. Tämä tarkoittaa, että on olemassa ankaria rangaistuksia, jos olet kiinni harjoittamasta kyseistä toimintaa. VPN: n käyttö peittää henkilöllisyytesi Internetissä, joten älä yritä ladata torrentteja suojaamattomalla yhteydellä.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Comparitech ei kannusta käyttämään VPN: ää sisällön suoratoistoon tai lataamiseen laittomasti. Ota etukäteen yhteyttä paikallisiin lakeihin, jos et ole varma seurauksista, ja kysy paikalliselta lakimieheltä asiantuntija-apua.

Related: Onko torrenting turvallinen? Onko se laitonta? Oletko todennäköisesti kiinni?

Vinkkejä VPN: n käyttöön Romaniassa

Asutko Romaniassa tai vain maassa liike- tai lomamatkalla, VPN: n käyttö parantaa huomattavasti Internet-kokemustasi.

Kuinka perustaa VPN Romaniassa

 1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tehdä vankka päätös palveluntarjoajalle, joka vetoaa sinuun. Olemme korostaneet kunkin minikatsauksen pääkohdat, mutta yksityiskohtaisille käyttäjäarvosteluillemme viitataan lopussa vivahteikkaamman päätöksen tekemiseksi.
 2. Kun olet selvittänyt palveluntarjoajan, jatka ja rekisteröidy palveluun valitsemallasi maksutavalla.
 3. Kun maksun todennus onnistui, saat yleensä vahvistusviestin suoraan VPN-palveluntarjoajalta. Jatka lataamaan laitteellesi sopiva sovellus.
 4. Käynnistä laite uudelleen, kun asennus on valmis.
 5. Käytä palveluntarjoajan lähettämiä kirjautumistietoja. Yhdistä palvelimeen Romaniassa (romanialaista IP-osoitetta varten) tai maan ulkopuolelta (muuhun kuin romanialaiseen IP-osoitteeseen).
 6. Nyt Internet-yhteytesi on salattu ja yksityinen, ja voit käyttää kaikkea haluamaasi sisältöä.

Netflix-kirjastojen käyttö Romaniassa

Kun kirjaudut Netflixiin Romaniassa ollessasi, automaattinen paikallisen sisältökirjaston näyttö saadaan näkyviin. Näin on, vaikka alkuperäinen tili olisi rekisteröity toisessa maassa, esimerkiksi Yhdysvalloissa. Jos haluat tarkastella kirjastoa toisesta maasta, ainoa tapa on muodostaa yhteys ensin VPN-palvelimeen. Jotta streaming US Netflix (jolla on suurin sisältökirjasto), sinun on muodostettava yhteys Yhdysvaltain VPN-palvelimeen ennen kirjautumista Netflix-sivustoon tai -sovellukseen.

Netflix estää VPN-verkot tekijänoikeusrajoitusten takia, joita sillä on mediatuotantopartneriensa kanssa. Sellaisenaan kaikki VPN: t eivät ole yhteensopivia palvelun kanssa. Olemme korostaneet ne, jotka sisältyvät minikatsaukseemme, mutta voit aina tarkistaa asiakastuelta, jos joudut ongelmiin.

Romanian television katseleminen ja pankkipalveluiden käyttö ulkomailla

Ulkomailla asuvilla Romanian kansalaisilla voi olla hyödyllistä hankkia IP-osoite kotonaan, jotta voidaan pitää yhteyttä paikallisiin televisio-ohjelmiin tai käyttää heidän verkkopankkitilitään.. Tämä voi tapahtua vain VPN: n kanssa.

Romanian televisio sisältää uutisia, viihdettä ja urheilua. Jotkut suosituista kanavista ovat TV1, TV2, PRO TV ja PRO CINEMA. Jotkut maantieteelliset ryhmät rajoittavat palveluitaan niin, että vain romanialaiset IP-osoitteet saavat pääsyn heidän suoratoistoihinsa. Sieltä VPN on hyödyllinen.

Pankki- ja finanssilaitokset eivät yleensä rajoita pääsyä vain romanialaisiin IP-osoitteisiin, mutta niiden suodattimet ovat erittäin varoittavia ulkomailta tulevien suurten pyyntöjen määrästä. Tämä johtuu siitä, että tämä voisi olla hakkereiden työ, tilanne, jota he haluavat välttää. Se on turvallinen puhelu pääsyyn pankkitileillesi VPN: n avulla ensin, jotta näyttää siltä, ​​että olet Romaniassa, koska se estää sen merkitsemistä. Viimeinen asia, jonka haluat, on olla lukittuna tililtäsi lomalla.

Nicolas Raymond “Romania Grunge Flag”, lisensoitu CC BY 2.0: n nojalla

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =