Paras VPN torrentia varten Reddit-käyttäjien mukaan (ilmainen ja maksettu)

Paras VPN torrentia varten reddit-käyttäjien mukaan


Jos Redditors rakastaa yhtä asiaa ennen kaikkea, se on yksityisyyttä. Redditin suunnittelu korostaa käyttäjien nimettömyyttä vaatimalla vain vähän tietoa kirjautumiseen. Ei siis ole yllättävää, että monet redditorit ja erityisesti torrentit käyttävät myös VPN-verkkoja (Virtual Private Networks) ja suosittelevat niitä. Vaikka markkinoilla on selvästi yli 100 VPN-verkkoa, Reddit-käyttäjät suosittelevat vain pientä kourallista niistä.

reddit torrent vpnsLähde: Reddit

Vedimme useita foorumeita, jotka ovat suosittuja Redditorien keskuudessa ja jotka haluavat vastata yksinkertaiseen kysymykseen: Mikä on Reddit-käyttäjien mukaan paras VPN torrentia varten? Redditorilla on joitakin rakastamiaan VPN-verkkoja (ja joita he vihaavat), mutta torrentin vuoksi on yksi selkeä voittaja.

TL; DR: NordVPN on eniten äänestänyt Redditissä

Jos haet Redditistä, löydät todennäköisesti erilaiset VPN: t, jotka on mainittu täällä tai siellä. Palvelu, josta puhutaan useimmat torrentia varten on NordVPN.

reddit torrent vpns nordvpnLähde: Reddit

Tämä ei tarkoita, että se olisi ainoa Reddit-käyttäjien tällä hetkellä suosittelema VPN-palvelu siellä. Yksityinen Internet-yhteys (PIA) ja Mullvad mainitaan myös melko usein redditorien keskuudessa. Torrentin käyttäjien suosimien Reddit-foorumeiden analyysissä havaitaan kuitenkin, että NordVPN mainitaan useimmiten ja nykyisten käyttäjien lukuisilla positiivisilla suosituksilla.

Miksi valita NordVPN torrentia varten?

Palvelu tarjoaa yli 5500 palvelinta 60 maassa. Mitä tahansa palvelinta voidaan teknisesti käyttää torrenttiin, mutta NordVPN tarjoaa ainutlaatuisen tarjoamalla omistettuja P2P-palvelimia. Nämä palvelimet auttavat maksimoimaan latausnopeudet samalla kun ylläpidetään odotettua verkkoturvallisuuden tasoa. 

reddit torrent vpns nordLähde: Reddit

NordVPN tarjoaa myös käyttäjille suojan löytöiltä tiukalla kirjautumattomuuskäytännöllä. Mikään online-toiminnasta palvelun kautta ei ylläpitä.

Tärkeintä on, että NordVPN integroituu hyvin torrent-asiakkaisiin auttaakseen varmistamaan ja ylläpitämään nimettömyyssi torrent-verkoissa. Palvelu peittää IP-osoitteesi yhdistämällä sinut suojattuihin palvelimiin yksityisen VPN-tunnelin kautta. Se ylläpitää myös ominaisuuksia, kuten tappikytkin ja DNS-vuodonsuojaus, jotta todellinen sijaintisi ei vuota, kun yhteys VPN-verkkoon.

NordVPN sisältää jopa ominaisuuden, jonka avulla voit valita tietyt sovellukset, jotka peitetään tappakytkimelläsi. Tämä estää määritettyjen sovellusten (kuten torrent-asiakkaan) pääsyn Internetiin, jos VPN: n kanssa tapahtuu jotain vikaa.

reddit torrent vpns nordLähde: Reddit

NordVPN yhdistää useita keskeisiä tekniikoita, jotka auttavat tarjoamaan mahtavia latausnopeuksia torrentia varten. Seurauksena on, että siitä on tullut erittäin suosiota Reddit-käyttäjien keskuudessa, jotka torrentit (ja jotka eivät myöskään ole ujo ilmaistakseen suosionsa sille).

reddit torrent vpns nordvpnLähde: Reddit

Siitä huolimatta, NordVPN: llä on puutteita torrentia varten. Säännöllisesti päivitettävissä nopeustesteissämme on havaittu, että NordVPN ei ole lohkon nopein VPN. Nopeudet kuitenkin vaihtelevat, ja voit nostaa keskimääräistä nopeutta käyttämällä palvelinta lähempänä todellista sijaintiasi ja valitsemalla vähemmän tungosta palvelin

Saatat myös toisinaan nähdä, että jotkut Redditorit arvostelevat suurempia VPN-verkkoja, kuten NordVPN, siitä, etteivät ne tarjoa satamansiirtoa. Keskustelemme portin edelleenlähettämisestä hiukan jäljempänä. Huomaa kuitenkin, että vaikka portin edelleenlähetys voi lisätä latausnopeutta, se myös tekee yhteydestäsi vähemmän varman. 

NordVPN CouponSave 70% 3-vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus sovelletaan automaattisesti

Kuulin, että NordVPN harjoittaa tiedon louhintaa. Onko se totta?

Noita huhut hälvennetään: NordVPN ei kaivo tietoja, vaikka Redditissä levittäisivät väärät huhut. Yhtiö puolusti itseään blogissaan, kun taas riippumaton tutkimus vahvisti, että yritys ei ollut mukana huonoissa toiminnoissa käyttäjän tietojen avulla. Samanaikaisesti huhuja on vaikea tappaa Redditissä, vaikka monet Redditin käyttäjät yrittävät nyt parhaansa varmistaakseen, että tämä huhu kuolee..

reddit torrent vpns nordvpnLähde: Reddit

Muut VPN-redditit rakastavat torrentia

NordVPN saattaa olla puhuttavin ja kuumimmin keskusteltu VPN torrentia varten, mutta se ei ole ainoa vaihtoehto. Yksityinen Internet-yhteys (PIA), Mullvad, Windscribe ja TorGuard ovat kunniamerkkejä. Havaitsimme, että kun torrent-VPN-aiheita esiintyy Redditissä, kutakin näistä suositellaan usein NordVPN-vaihtoehdoiksi, ja ne saavat yleensä positiivista palautetta ja positiivisia äänestyksiä.

Redditorit rakastavat PIA: n edullisia ja todennettuja tietosuojaominaisuuksia

Yksityinen Internet-yhteys on yksi suurimmista ja vanhimmista VPN-palveluntarjoajista. NordVPN: n ja ExpressVPN: n (jota suositaan suoratoistopalvelujen estämisen estämisen) ohella, tällä palvelulla on tuhansia palvelimia kymmenissä maissa.

Tarkemmin sanottuna PIA: lla on nopeaa palvelinta yli 30 maassa, yli 3 300 palvelinta. Siinä on myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, AES-256-salaus, DNS-vuodonsuojaus, nopeat nopeudet ja rajoittamaton kaistanleveys. 

Palvelu on tarkistettu tuomioistuimessa kahdesti varmistamalla, että siinä ei ole lokitietoja ja että käyttäjän tiedot anonyymisoidaan täysin.

reddit torrent vpns yksityinen Internet-yhteysLähde: Reddit

Onneksi PIA integroituu suosittujen torrent-asiakkaiden kanssa varmistaaksesi, että anonyymisi verkossa on suojattu, vaikka sovellus tai Internet-yhteys epäonnistuisi.

reddit torrent vpns pia yksityinen Internet-yhteysLähde: Reddit

Jos tarvitset ehdottomasti satamansiirtoa VPN-vaihtoehdon kanssa, PIA on hyvä ja suosittu vaihtoehto NordVPN: lle. Palvelu tarjoaa myös ohjeet portin edelleenlähetysten määrittämiseksi, kun ne ovat yhteydessä VPN-palvelimiin.

Redditorit rakastavat Mullvadin nopeutta

Verrattuna yksityiseen Internet-yhteyteen ja NordVPN: ään, Mullvad voi näyttää pieneltä haastattelijalta. Yli 400 palvelimella vajaassa 40 maassa, sillä ei ole niin paljon resursseja valita. Yhtiö ylläpitää kuitenkin korkeita yksityisyyden ja turvallisuuden vaatimuksia ja käyttää jopa numeroituja tilejä, joista puuttuu henkilökohtaisia ​​tietoja. Mullvad on myös yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joiden avulla voit maksaa hienovaraisesti fyysisellä käteisellä, mikä vähentää käytettävissä olevaa henkilöllisyysjalanjälkeä. 

Kuten muutkin palvelut, myös Mullvadilla on tiukat kirjautumattomuuden periaatteet ja armeijan luokan salausstandardit. Valitettavasti Mullvadista puuttuu tapikytkin (jonka löydät NordVPN: n tai PIA: n avulla). Yhtiö tarjoaa verkkosivustollaan ohjeita sellaisten hankkimiseksi, mutta jos haluat täydellisen paketin, Mullvad ei välttämättä tarjoa juuri sitä mitä tarvitset.

reddit torrent vpns mullvadLähde: Reddit

Kuten PIA, Mullvad sallii myös satamansiirron palvelunsa avulla. Palvelu tarjoaa myös ohjeet porttien edelleenlähettämiseen palvelimiensa kautta.

Redditorit rakastavat Windscriptin hintaa ja nopeutta

Yksi asia, jota yleensä suosittelemme (ja selitämme yksityiskohtaisemmin alla), ovat ilmaiset VPN: t. Säännöstä on kuitenkin aina muutama poikkeus, ja siihen sisältyy myös Windscribe. Tällä palvelulla on ilmainen ja maksettu vaihtoehto. Kuten saatat odottaa, ilmaisella vaihtoehdolla on tietokattoja: 2 Gt kuukaudessa tai 10 Gt kuukaudessa, jos annat heille sähköpostiosoitteesi ja muut tiedot. 

reddit torrent vpns windscribeLähde: Reddit

Windscribe ei ole myöskään turvallisin vaihtoehto, mutta se tarjoaa joitain tarvittavia ominaisuuksia suojaamaan sinua torrentin aikana. Se on maininnut säännöllisesti Reddit-julkaisussa torrentit, ja meillä on muutamia kielteisiä huomautuksia siitä.

reddit torrent vpns windscribeLähde: Reddit

Palvelu tarjoaa tappikytkimen ja portinsiirron niille, jotka tarvitsevat siemeniä torrentin aikana. Jos haluat rajoittamattoman vaihtoehdon, Windscribe tarjoaa edullisen vuosisuunnitelman, ”Suunnittele suunnitelma” -vaihtoehdon, joka alkaa 1 dollarista kuukaudessa, ja mahdollisuuden ostaa staattisen IP: n, joka myöntää portin edelleenlähetyksen. Sinulla on myös pääsy kaikkiin Windscribe-palvelimiin ja palvelinpaikkoihin.

Redditorit rakastavat TorGuardin ominaisuuksia

Torguardia ei mainita niin usein kuin NordVPN tai PIA, mutta kun se tapahtuu, se yleensä julkaistaan ​​vaihtoehtona näille. Redditorit suosittelevat TorGuardia yleensä sen ominaisuuksien joukosta: tappava kytkin, vahvat salausstandardit, portin edelleenlähettäminen, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja vähintään 3000 palvelinta 50 maassa.

reddit torrent vpns torguardLähde: Reddit

Kun tätä VPN: ää suositellaan, sitä suositellaan usein Mullvadin rinnalle.

reddit torrent vpns torguardLähde: Reddit

TorGuard ei ole halvin vaihtoehto, mutta palvelu on usein saatavana alennuskoodeilla. 

Redditorit pitävät yleisesti innostuneita ja luottamattomia VPN-verkkoja

Nimettömyyden ohella Redditin käyttäjät rakastavat säästää rahaa. Sellaisenaan ilmaisten VPN-verkkojen aihe esiintyy niin usein. Ne, jotka ovat uusia VPN-verkkoja, pyrkivät usein esittämään tämän kysymyksen ja syystä. Loppujen lopuksi, jos tuotteelle on hyviä maksettuja vaihtoehtoja, niin varmasti on myös hyviä ilmaisia ​​vaihtoehtoja?

VPN-yhteyksissä tämä ei vain ole tilanne.

reddit torrent vpns ilmaiset vpnsLähde: Reddit

Vaikka ilmaisilla VPN-verkoilla voidaan säästää rahaa, niissä on huomattavia rajoituksia, jotka tekevät heistä huonon korvauksen maksetulle vaihtoehdolle. Ne ovat myös yksityisyyden painajainen torrentia varten, kuten yksi Reddit-käyttäjä huomautti:

reddit torrent vpns ilmaiseksiLähde: Reddit

Tämän käyttäjän kokemus auttaa erittäin tärkeää syytä ilmaisten VPN-verkkojen välttämiseen: heistä puuttuu asianmukaiset yksityisyydensuojat.

Tämän lisäksi ilmaisissa VPN-verkoissa on tyypillisesti matala datakatto ja heikko kaistaleveys, mikä tekee niistä käyttökelvottomia useimpien asioiden torrentia varten. Myös monet ilmaiset VPN-verkot ansaitsevat ansaitsemalla keräämällä ja myymällä käyttäjätietoja.

Mikä on satamansiirto? Tarvitsenko portin edelleenlähetystä torrenttiin?

Kun pyydät Redditiä neuvoaksesi yksityisesti ja turvallisesti torrentia varten, saatat ajaa termin ”portin huolinta”. Redditin kokeneimmat torrentin käyttäjät luulevat tietäväsi mitä tämä tarkoittaa, joten sinulla voi olla vaikea saada selkeää selitystä Redditin foorumeilla.

Yksinkertaisesti sanottuna portin edelleenlähetys luo turvallisen yhteyden yhden laitteen ja toisen etälaitteen välillä. Voit esimerkiksi käyttää portin edelleenlähetystä etäyhteyden muodostamiseen kodin turvakameraan, kun olet poissa kotoa. Prosessia kutsutaan joskus puhelinnumeroon soittamiseksi alaliittymän avulla - kun muodostat yhteyden verkkoon etäyhteyden kautta, pääset tarkkaan sijaintiin verkossa sen sijaan, että olet saanut oletusarvon tiettyyn sijaintiin (tai porttiin).. 

Related: Satamahuolinta ja sataman laukaisu - mitkä ovat erot?

Portin edelleenlähettäminen on kuitenkin ongelmallista torrentia varten, koska se ohittaa palomuurin, jota VPN-palvelusi saattaa käyttää. Tämä helpottaa todellisen henkilöllisyytesi löytämistä verkossa. Joten vaikka nopeus saattaa nousta, satamansiirto vähentää myös tietoturvaa. Samoin VPN-palomuurit häiritsevät useimmiten siemennystä (jakamista) verkossa sen sijaan, että ne verkostaisivat (lataisivat) verkosta..

Jotkut torrent-verkot kuitenkin rankaisevat sinua nopeuden alennuksella, jos et myös siemenä, kun lataat torrentteja. Asennettavasta torrent-verkosta riippuen voi olla tarpeen käyttää VPN-palvelua portin edelleenlähetyksellä, jotta latausnopeutesi eivät pienentyisi. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 39