Kuinka seurata Mestarien liigan loppuottelua verkossa (Real Madrid vs Liverpool)

katsomalla Mestarien liigan ulkomailta VPN: llä


Oletko kiinnostunut näkemään Real Madridin olevan Liverpoolia vastaan ​​Mestarien liigan finaalissa? Tässä artikkelissa selitetään, kuinka voit käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN) streamin suoratoistamiseen teräväpiirtona riippumatta siitä, oletko kotimaassasi vai ulkomailla.

On tärkeää huomata, että suosittelemme vain virallisia suoratoistoja. Vaikka otteluiden virrat järjestetään melkein varmasti muualla, nämä sivustot ovat laittomia ja usein epäluotettavia. Kukaan ei halua, että heidän streaminsa viedään offline-tilaan rangaistuspotkun aikana. Hyvä uutinen on, että Mestarien liigan finaalia voidaan katsella ilmaiseksi useilla eri alustoilla, joten ei ole tarvetta turvautua epävirallisiin lähteisiin.

Tärkeää: Käytä suoratoiston aikana aina VPN-verkkoa

Useimmat suoratoistoympäristöt sallivat vain tiettyjen maiden katsojia, mutta VPN antaa sinun ohittaa tämä rajoitus. Yhdistämällä vaaditussa paikassa olevaan palvelimeen voit huijata palvelun uskovan, että olet tosiasiallisesti sijaintisi. Esimerkiksi yhdistäminen brittiläiseen palvelimeen avaa brittiläiset alustat, kuten BBC iPlayer, Sky GO ja ITV Hub.

Suosittelemme käyttöä ExpressVPN katsella Mestarien liigan. Sillä on laaja nopeiden palvelimien verkko, jonka avulla pääset haluamaasi streamiin murehtimatta viiveestä tai pitkistä puskuriajoista. ExpressVPN tarjoaa laajan valikoiman suojausominaisuuksia, kirjautumattomuuskäytäntöä ja sovelluksia kaikille suosituimmissa käyttöjärjestelmissä. Sen avulla on helppo pysyä turvassa käyttämästäsi laitteesta riippumatta.

PARAS VPN VAPAJEN VAPAUTTAMISEKSI VALMISTELUJOHTAJALLE: ExpressVPN on valinta # 1. Laaja palvelinverkko, joka on optimoitu nopeaan yhteyteen, on täydellinen Mestarien liigan seuraamiseen. Käyttäjäystävälliset sovellukset kaikille käyttöjärjestelmille. Vaikea voittaa yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

Lue koko arvostelu tuotteesta ExpressVPN.

Kuinka katsella Mestarien liigan finaalia VPN: n avulla

  1. Valitse suoratoistoon tarkoitettu VPN. ExpressVPN on suuri nopeus, mutta kaksi halvempaa vaihtoehtoa ovat NordVPN ja CyberGhost.
  2. Siirry VPN-palveluntarjoajan verkkosivuille ja kirjaudu sisään
  3. Lataa laitteellesi oikea VPN-asiakasohjelma
  4. Katso alla olevaa luetteloa ja löydä lähde, jota haluat käyttää
  5. Yhdistä yhteen VPN-palvelimeesi kyseisessä maassa
  6. Käy lähteen verkkosivustolla. Sisällön pitäisi nyt latautua ilman mitään ongelmia

Mistä voin katsella Mestarien liigan finaalia?

Pelin katseleminen riippuu siitä, missä olet maailmassa. Alla olemme eritelleet viralliset virrat alueittain, mutta VPN: n avulla sinun pitäisi voida katsoa mitä haluat.

UK

kuluttajien taustatarkastukset Lähde: Wikimedia Commons

BT Sport on ainoa virallinen Mestarien liigan lähettäjä Isossa-Britanniassa. Tämä palvelu maksaa yleensä 9 puntaa (noin 12 dollaria) kuukaudessa, mutta he todella näyttävät koko ottelun ilmaiseksi ja 4 kt BT Sport YouTube -kanavalla.

Kaikki kommentit ovat englanniksi.

Yhdysvallat

american-flag-2144392_1280

Fox Sports lähettää pelin suorana. Voit katsella ilmaiseksi, jos Fox Sports sisältyy kaapelipakettiin.

Jos ei, voit saada pääsyn kirjautumalla Fox Soccer Match Pass -sivustoon. Tämä maksaa 19,99 dollaria kuukaudessa, mutta mukana tulee seitsemän päivän koeaika. Voit peruuttaa tämän aina ottelun päättymisen jälkeen, joten sinua ei veloiteta.

Fox Sports sisältyy myös Sling TV: n 25 dollarin tilaukseen, joten tämä on toinen tapa seurata ottelua.

Kaikki kommentit ovat englanniksi.

Saksa

Saksan lippu

Saksalaiset katsojat voivat katsella ilmaiseksi ZDF: n verkkosivuilla. Jos olet Sky Deutschland -tilaaja, voit katsella myös Sky Q -sovelluksen kautta.

Nämä lähteet kommentoivat saksaa.

Espanja

espanjan lippu - pixabay

Katsojat Espanjassa voivat katsella Antena 3: n suoraa suoratoistoa ilmaiseksi. Voit myös virittää streamin TV3: ssa. BeIN Sports Spain isännöi myös suoratoistoa, mutta sen seuraaminen vaatii tilauksen (9,99 € kuukaudessa).

Antena 3 ja beIN Sports Spain kommentoivat espanjaa ja TV3 katalaanin kielellä.

Muut sijainnit

Jos et ole vielä nähnyt sijaintiasi, älä huolestu. Mestarien liigan finaalia voi seurata melkein mistä päin maailmaa tahansa. UEFA on luonut kattavan luettelon lähteistä jokaiselle alueelle. Löydä vain maasi luettelosta ja selaa lähteitä, kunnes löydät ilmaisen majoituksen, tai mikäli ei ole maata, jossa on ilmainen kokeilu.

On huomattava, että kaikilla näistä lähteistä ei ole online-pelaajaa. Heiden sisällyttäminen luetteloon osoittaa yksinkertaisesti, että he lähettävät peliä jotenkin, mutta tämä ei välttämättä tarkoita, että he isännöivät suoratoistoa.

Mestarien liigan lopullinen UKK

Milloin Mestarien liigan finaali alkaa?

Kickoff Mestarien liigan finaaliin on kello 19:45 BST 25. toukokuuta. Jos olet Ison-Britannian ulkopuolella, tutustu alla olevaan taulukkoon nähdäksesi, milloin tämä on paikallista aikaa.

Tyynenmeren normaaliaika (PST) 1. tammikuuta 1970
Keskiaika (CT) 1. tammikuuta 1970
Itäinen normaaliaika (EST) 1. tammikuuta 1970
Keski-Euroopan aika (CET) 1. tammikuuta 1970
Länsi-Australian normaaliaika (AWST) 02:45 26. toukokuuta
Australian keskimääräinen normaaliaika (ACST) 04:15 26. toukokuuta
Itäisen Australian normaaliaika (AEST) 04:45 26. toukokuuta
Kiinan normaaliaika (CST) 02:45 26. toukokuuta

Voinko rekisteröityä ulkomaisiin suoratoistopalveluihin?

Tämä riippuu todella palvelusta. Jotkut, kuten Fox Sports, vaativat tietyssä maassa rekisteröityä maksutapaa. Jos palvelu hyväksyy PayPalin, saatat pystyä kirjautumaan riippumatta, mutta usein suoratoistoympäristöt tarkistavat tilillesi rekisteröidyn osoitteen, ja jos se on heidän lähetysalueensa ulkopuolella, estää sinua suorittamasta maksuprosessia..

Ilman virtuaalista luottokorttia tai kohdemaassa olevaa ystävää, joka haluaa jakaa maksutietonsa, ei ole helppoa tapaa rekisteröityä näihin palveluihin.

Kuinka muuten voin katsella Mestarien liigan finaalia?

Jos haluat mieluummin katsella Real Madrid VS Liverpoolia sohvallasi mukavasti, saatat olla kiinnostunut Kodin käytöstä. On olemassa useita erilaisia ​​lisäosia, jotka suoratoistavat ottelua suorana, vaikka useimmat niistä vaativat jonkinlaista rekisteröintiä ennen kuin niitä voidaan käyttää.

Jos et löydä sopivaa verkkolähdettä etkä tunne Kodia, voit aina katsoa sitä televisiosta. Huomaat, että suurin osa urheilukanavista kattaa tämän tapahtuman jollain tavalla, joten niin kauan kuin sinulla on kohtuullinen kaapelitilaus, sinun ei pitäisi olla paljon vaikeuksia löytää kattavuutta, olipa kyse sitten koko pelistä, kohokohdista tai vain keskustelu ottelusta toistaiseksi. Älä kuitenkaan tule liian mukavaksi - World Cup on vain muutaman viikon päässä.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 65