Kuinka saada ranskalainen IP-osoite VPN: llä viidessä helpossa vaiheessa

Kuinka saada ranskalainen IP-osoite


Haluatko käyttää Ranskan maantieteellisesti lukittuja sivustoja ulkomailla? Ehkä olet lomalla ja haluat silti kirjautua sisään Credit Agricole- tai Societe Generale-verkkopankkipalveluun. Ehkä haluat vain katsella Netflix Francea, Ligue 1, TF1 tai Canal + matkoillasi. Joka tapauksessa, voit tehdä niin käyttämällä VPN: tä (Virtual Private Network) saadaksesi ranskalaisen IP-osoitteen missä tahansa oletkin maailmassa.

Tänään selitämme kuinka voit hankkia ranskalaisen IP-osoitteen riippumatta siitä, missä maassa olet. VPN: n avulla voit salata verkkoliikenteen pitämällä toiminnot piilossa Internet-palveluntarjoajan uteliailta silmiltä ( ISP), verkon järjestelmänvalvoja tai hakkerit.

VPN-verkon avulla voidaan kuitenkin myös ohittaa alueelliset rajoitukset ja muodostaa yhteys valitsemasi maan palvelimiin. Yhdistämällä ranskalaiseen palvelimeen sinulle annetaan väliaikainen ranskalainen IP-osoite; tämä huijaa sivustoja uskomaan, että olet tosiasiassa Ranskassa. Voit käyttää normaalisti rajattuja ranskalaisia ​​palveluita Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Espanjasta, Kanadasta tai mistä tahansa muusta maasta maailmassa.

Kuinka saada ranskalainen IP-osoite VPN: llä

Noudata näitä vaiheita ja voit muodostaa yhteyden ranskalaiseen suosikki sisältöösi ja palveluihisi mistä tahansa.

Ranskan IP-osoitteen saaminen:

 1. Aloita valitsemalla sopiva VPN-palvelu (suosittelemme ExpressVPN).
 2. Lataa ja asenna ohjelmisto huolehtimalla siitä, että saat oikean version käyttöjärjestelmällesi.
 3. Kirjaudu sisään VPN-sovellukseen käyttöoikeustietojesi avulla.
 4. Valitse ranskalainen palvelin luettelosta ja muodosta yhteys.
 5. Kokeile käyttää maantieteellisesti lukittua palvelua. Sinun pitäisi huomata, että se latautuu ilman ongelmia, mutta joudut ehkä päivittämään sivun tai käynnistämään web-selaimen ensin.

VIHJE: KUINKA SAA RANSKAN IP-ILMAISEKSI: Jos tarvitset vain ranskalaisen IP-osoitteen vain hetkeksi, et todennäköisesti halua käyttää paljon rahaa VPN: ään. Tässä tapauksessa voit hyödyntää ExpressVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuuta. Tämä vaatii ennakkomaksun, mutta voit peruuttaa milloin tahansa saadaksesi rahat takaisin, jolloin voit käyttää sitä riskitöntä, lyhytaikaista VPN-suojausta varten.

Mikä on paras VPN ranskalaisen IP-osoitteen saamiseksi?

Markkinoilla on satoja VPN: iä, ja ne eivät ole kaikki samoja. Esimerkiksi jotkut tarjoavat lukemattomia turvaominaisuuksia, toiset keskittyvät tarjoamaan mahdollisimman nopeita nopeuksia, ja toiset onnistuvat tarjoamaan kaiken. Löytääksemme parhaat VPN-verkot ranskalaisen IP-osoitteen saamiseksi etsimme palveluita, joilla on seuraavat ominaisuudet:

 • Valittavana on useita ranskalaisia ​​palvelimia
 • Pystyy vapauttamaan suosittujen ranskalaisten sivustojen ja palveluiden lukituksen
 • Suojaa liikennettä voimakkaalla salauksella ja monilla lisäominaisuuksilla
 • Ei kirjaa henkilökohtaisia ​​tietoja. Bonuspisteet, mikäli siinä ei ole lokitietoja
 • On vahva monialustainen tuki

1. ExpressVPN

ExpressVPNTammikuuta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

ExpressVPN: llä on tällä hetkellä kolme ranskalaista palvelinta (kaksi Pariisissa ja yksi Strasbourgissa) ja lisäksi 2 000 palvelinta ympäri maailmaa. Se on ihanteellinen myös suoraa HD-videon suoratoistoa varten nopeiden nopeuksien, vahvan monialustaisen tuen ja kyvyn avulla estää suurten suoratoistoympäristöjen lähettäminen ulkomailta. Esimerkiksi, voit käyttää ExpressVPN: ää suoratoistaa Netflix, TF1 ja Canal + mistä päin maailmaa tahansa..

Tämä palvelu pitää sinut turvassa käyttämällä yhdistelmää, joka sisältää 256-bittisen salauksen, DNS / IPv6-vuotosuojauksen, täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden ja tappauskytkimen, joka pysäyttää kaiken liikenteen, kun yhteys katkeaa (vain työpöytäsovellukset). Mikä parasta, se ei kirjaa tietoja, jotka voisivat tunnistaa sinut ja joiden avulla voit kirjautua nimettömästi. Tuki on saatavana suorana chatina, 24/7.

ExpressVPN sisältää Windows-, Linux-, MacOS-, iOS- ja Android-sovelluksia. Vaikka ExpressVPN on asennettava manuaalisesti verkkoreitittimiin, se tarjoaa mukautetun laiteohjelmiston, joka on suunniteltu tekemään tämä mahdollisimman helpoksi.

RISKITTÖMÄ KOKE: ExpressVPN: n vuosisuunnitelmassa on 49% alennus ja kolme kuukautta ilmaista. 30 päivän kokeiluversiossa ei ole mitään riskiä.

Lue koko arvostelu tuotteesta ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.NordVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

Muutamilla muilla VPN-verkoilla on yhtä monta ranskalaista palvelinta kuin NordVPN: llä; valittavissa on 150, ja jopa jotkut, jotka on optimoitu P2P-tiedostojen jakamiseen. NordVPN on riittävän nopea HD-videoiden suoratoistoon ilman huomattavaa puskurointia, ja se voi estää palveluita, joiden kanssa monet muut VPN: t kamppailevat, kuten Netflix (se vapauttaa Netflix Ranskan, Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja monet muut), BBC iPlayer ja Amazon Prime Video. Jopa kuusi samanaikaista yhteyttä sallitaan, voit suojata kaikki laitteet yhdellä tilillä.

NordVPN tarjoaa myös enemmän suojausominaisuuksia kuin useimmat. 256-bittinen AES-salaus ja IPv6-, WebRTC- ja DNS-vuodonsuojaus ovat oletusarvoisesti käytössä, mutta siellä on myös sovelluskohtainen tappikytkin, automaattinen haittaohjelmaskanneri ja mainosten estäjä. Voit jopa käyttää kaksinkertaisia ​​VPN-yhteyksiä tai käyttää Toria VPN: n kautta. NordVPN ei kirjaa henkilökohtaisia ​​tietoja ja hyväksyy Bitcoinin, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä melkein täysin nimettömästi kirjautumalla sähköpostiosoitteeseen.

Tämä palvelu tarjoaa sovelluksia Windows-, MacOS-, Android- ja iOS-laitteille. Se toimii Linuxin ja tuettujen langattomien reitittimien kanssa, mutta nämä on määritettävä manuaalisesti.

KOLMIVUOTIN TARJOUS: Säästä 75% täällä ja laske kuukausittainen hinta vain 2,99 dollariin valitsemalla NordVPN: n kolmivuotinen tilaus.

Lue koko arvostelu NordVPN: stä.

3. CyberGhost

Cyberghost

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.Cyberghost.com

Rahat takaisin takuu: 45 PÄIVÄT

CyberGhost on tarkoitettu aloittelijoille, mutta siitä voi olla paljon, sen suuret nopeudet ja verkko esimerkiksi. Pelkästään Ranskassa on 280 palvelinta. Haluatko suoratoistaa? Tämän VPN: n avulla voit estää useiden tärkeiden suoratoistoalustojen, kuten Netflix France, TF1 ja Canal +, yhdellä napsautuksella. Mikä vielä parempaa, korkeintaan seitsemän samanaikaista yhteyttä on sallittu. Tämä on erittäin antelias ja mahdollistaa suoratoiston millä tahansa laitteella.

Tämä palvelu sisältää aina päällä olevan tap-kytkimen, joten et koskaan vahingossa selaa ilman suojausta. Se suojaa liikennettäsi 256-bittisellä salauksella ja estää DNS-, IPv6-, WebRTC- ja portin edelleenlähetysvuotoja. CyberGhost ei kirjaa tietoja, joita voitaisiin käyttää tunnistamaan sinua, joten toimintasi ovat aina yksityisiä.

CyberGhostissa on Windows-, Android-, MacOS- ja iOS-sovellukset. Se voidaan asentaa manuaalisesti Linux-pohjaisiin alustoihin ja tiettyihin Internet-reitittimiin.

LUKIJALIIKKE: Hanki vielä kuusi kuukautta ilmaiseksi ja leikkaa kustannuksia yli 70% CyberGhostin yhden vuoden sopimuksella.

Lue koko arvostelu CyberGhostista.

4. IPVanish

IPVanish

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.IPVanish.com

Rahat takaisin takuu: 7 PÄIVÄÄ

IPVanish tarjoaa tällä hetkellä 26 Pariisissa sijaitsevaa palvelinta ja yli 1 000 muualla maailmassa. Se on kevyt VPN, joka tarjoaa nopeita nopeuksia ja mahdollisuuden kytkeä jopa kymmenen laitetta samanaikaisesti, mikä on paljon enemmän kuin suurin osa kilpailijoistaan ​​sallii. Se pystyy jopa estämään suoratoistopalvelujen, kuten TF1 ja Canal, käytön+.

Tämä palvelu käyttää 256-bittistä salausta, mutta sen suojausominaisuudet eivät lopu siihen. Mukana on myös DNS- ja IPv6-vuodot, suojakytkin (sekä työpöydällä että mobiilisovelluksissa), mahdollisuus vaihtaa IP-osoitteita määräajoin, paikallinen liikenteen estäjä ja OpenVPN hämärtäminen. Henkilökohtaisia ​​tietoja ei kirjata. Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä tukeen reaaliaikaisen chatin kautta, ympäri vuorokauden.

Tämä VPN tarjoaa erinomaisen monialustaisen tuen Windows-, MacOS-, Android-, iOS- ja Amazon Fire TV- ja Firestick-sovelluksilla. Voit myös asentaa sen manuaalisesti Linux-laitteisiin tai langattomiin reitittimiin.

LÄHETTÄVÄ ALENNUS: Säästä jopa 60% IPVanish-tilauksessasi täällä. Jokaisessa mukana on 7 päivän kokeiluversio, joten voit arvioida sen riskittömästi.

Lue koko arvostelu IPVanishista.

5. YksityinenVPN

PrivateVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.PrivateVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

Vaikka PrivateVPN: llä on pienempi palvelinverkko kuin kilpailijoillaan (yhteensä noin 80 palvelinta ja kaksi Ranskassa), se on yksi nopeimmista mitä olemme nähneet. Itse asiassa voit käyttää sitä HD- tai jopa 4K-sisällön suoratoistoon ilman huomattavaa puskurointia. PrivateVPN on erinomainen tapa ohittaa alueelliset estämiset ja antaa sinun suoratoistaa sisältöä sellaisista sivustoista, kuten Netflix France, TF1 ja Canal +, ilman ongelmia.

PrivateVPN käyttää 256-bittistä salausta ja DNS-, IPv6- ja WebRTC-vuodonsuojausta toiminnan pitämiseksi yksityisenä aina.. Se ei tallenna mitään istunto- tai aktiviteettitietoja ja antaa sinun maksaa Bitcoinissa, joten voit selata melkein täysin nimettömästi. Missä se todella loistaa, on sen asiakaspalvelu. Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin 24 tuntia vuorokauden ympäri live-chatin välityksellä. Jos olet todella vaikeuksissa, he voivat jopa asentaa tai määrittää palvelun etäyhteydessä sinulle.

Palvelussa on sovelluksia iOS-, Android-, Windows- ja MacOS-laitteille. Se voidaan määrittää manuaalisesti toimimaan Linux-pohjaisten järjestelmien ja tuettujen verkkoreitittimien kanssa.

YHTEENVUOSINEN alennus: Voit säästää täällä yli 70% valitsemalla PrivateVPN: n vuosisuunnitelman. Saat jopa viiden kuukauden ylimääräisen kattavuuden, täysin ilmaiseksi.

Lue koko arvostelu yksityisyrityksestä.

Voinko saada ranskalaisen IP-osoitteen ilmaisella VPN: llä?

Ilmaiset VPN: t voivat tuntua ensi silmäyksellä hyvältä idealta, mutta niihin liittyy tosiasiallisesti melko merkittäviä ongelmia. Esimerkiksi heidän verkkonsa ovat yleensä melko pieniä verrattuna premium-kilpailijoiden verkkoihin. Ilmaisissa VPN-verkoissa on yleensä enemmän käyttäjiä, mikä johtaa huomattaviin verkon hidastumisiin ja tekee HD-videon suoratoistosta turhauttavan ja erittäin hitaan kokemuksen. Lisäksi monet suuret verkkosivustot tarkistavat, käytätkö VPN-verkkoa; premium-palvelut jäävät enimmäkseen huomaamatta, mutta ilmaiset VPN: t estetään melkein aina.

Kuten kaikki yritykset, myös ilmaiset VPN-palvelut ansaitsevat rahaa. He eivät kuitenkaan veloita käyttäjiään etukäteen, joten heidän on löydettävä muita tapoja ansaita tuloja. Toisinaan he lisäävät mainoksia vierailemillesi sivuille, mutta jotkut jopa käyttävät seurantaevästeitä seurataksesi, mitkä sivustot pidät ja kuinka usein vierailet sivuilla. Tätä ei kuitenkaan tallenneta ilman syytä; se on arvokasta kuluttajatietoa, joka voidaan myydä korkeimmalle tarjoajalle, yleensä tietämättäsi.

Lopuksi on vaikea sanoa, onko käyttämäsi VPN todella turvassa. Ilmaisilla VPN-verkoilla ei yleensä ole yhtä turvallista tasoa kuin heidän maksetuilla vastaavilla. Itse asiassa monet tahattomasti vuotavat tietosi IPv6: n kautta. Tietenkin tämä olettaa, ettet ole vahingossa asentanut yhtä monista haittaohjelmia kantavista sovelluksista, jotka piiloutuvat Google Play Kauppaan. Jopa tunnettuihin VPN-verkkoihin liittyy riskejä, kuten havaitsimme vuonna 2015, kun Hola sai kiinni myydä käyttäjiensä käyttämättömän kaistanleveyden bottiverkon suorittamiseksi..

Paras tapa pysyä turvassa verkossa on käyttää hyvämaineista VPN-verkkoa avoimella ja asiakkaan ensisijaisella tietosuojakäytännöllä.

Voinko katsoa ranskalaista televisiota ulkomailla VPN: n avulla?

Ehdottomasti! Yhdistämällä yhteen VPN-palvelimesi Ranskassa sinun pitäisi pystyä suoratoistamaan ja tilattavia videoita joidenkin Ranskan suosituimmista suoratoistopalveluista, kuten TF1, Ligue 1 ja Canal +. Yritetä käyttää näitä sivustoja ulkomailta ilman VPN: tä saadaan yleensä virhe, kuten TF1: n "Se contenu est disponible dans votre regionion ” ("Tämä sisältö ei ole käytettävissä alueellasi").

On syytä huomata, että jotkut näistä streaming-alustoista vaativat kuitenkin ranskalaiseen osoitteeseen rekisteröidyn maksutavan käyttämistä. Nämä toimenpiteet estävät ulkomaalaisia ​​käyttäjiä rekisteröitymästä ollenkaan, koska heillä ei ole helppoa kiertää tätä.

Katso myös: Ranskan paras VPN

Yläkuva: Ranskan lippu Bobo Boom, lisensoitu CC BY 2.0: lla

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 56