Kuinka saada Pakistanin IP-osoite mistä tahansa vuonna 2020 VPN: n avulla

IP-osoite Pakistanille


Pakistanin streaming-sivustot, kuten ARY, Hum TV, PTV, PTV Sports ja Dunya TV, rajoittavat usein pääsyä suoratoistoihin sijaintisi perusteella. Tämä tarkoittaa, että et saa täydellistä palveluiden luetteloa jos kirjaudut sisään ilman Pakistanin IP-osoitetta. Sinulla voi myös olla vaikeuksia käyttää muita sivustoja tai tilejä, kuten verkkopankkipalveluita Habib Pankilta tai MCB Pankilta.

Luotettava menetelmä näiden palveluiden lukituksen estämiseksi ja rajoittamattoman Internet-kokemuksen saamiseksi on tilata Virtual Private Network (VPN). VPN salaa kaiken laitteellesi kulkevan liikenteen ja reitittää sen välittäjäpalvelimen kautta. Sinulla on mahdollisuus valita palvelin Pakistanissa, jonka jälkeen todellinen IP-osoitteesi korvataan yhdellä Pakistanista. Tämä on sijainti-agnostinen menetelmä, mikä tarkoittaa, että voisit olla missä tahansa maailmassa ja se toimii edelleen.

VPN ei ole vain sijainnin väärinkäyttäminen, ja VPN: ien salausnäkökohta tarkoittaa, että liikenteesi ei ole luettavissa kaikille snooppereille, mukaan lukien hakkereille tai Internet-palveluntarjoajallesi. Lue lisää saadaksesi tietoa Pakistanin IP-osoitteen ja parhaiden VPN-osoitteiden hankkimisesta.

Kuinka saada Pakistanin IP-osoite

VPN-verkot eivät ole ollenkaan monimutkaisia. Noudata alla olevia vaiheittaisia ​​ohjeita selataksesi Internetiä Pakistanin IP-osoitteella.

Näin saat Pakistanin IP-osoitteen mistä tahansa VPN: n avulla:

 1. Ensinnäkin, asetu palvelulle, joka täyttää vaatimuksesi (suosittelemme ExpressVPN).
 2. Kun maksusi on todennettu, lataa laitteen alkuperäinen ohjelmisto joko suoraan palveluntarjoajalta tai viralliselta sovelluskaupalta. Älä missään olosuhteissa käytä kolmansien osapuolien sivustoja.
 3. Yhdistä palvelimeen Pakistanissa.
 4. Kokeile käyttää maantieteellisesti rajoitettua pakistanilaista sisältöä. Jos se ei toimi heti, tyhjennä selaimesi välimuisti ja evästeet ja yritä uudelleen.

VIHJE: MITEN MAKSETUN VPN: N SAAMINEN ILMAISEKSI: On mahdollista, että et ole kiinnostunut pitkäaikaisesta sitoutumisesta. Vaikka parhaimmat (ja halvimmat) VPN-sopimukset edellyttävät yleensä vuosisuunnitelmaa tai pidempää, on olemassa mahdollisuus käyttää ExpressVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuuta. Sinua pyydetään rekisteröimään ja maksamaan etukäteen toimivalla luottokortilla, mutta yritys käsittelee kaikki palautuspyynnöt 30 päivän kuluessa kyselyttömyyden käytännöllä. Se on riskitön vaihtoehto.

Jokaisesta alla olevasta palveluntarjoajasta on paljon yksityiskohtia, mutta jos et voi pysyttää koko viestiä, tässä on yhteenvetoluettelo parhaat VPN: t IP-osoitteen saamiseksi Pakistanista:

 1. ExpressVPN: Suosituin tapa saada Pakistanin IP-osoite! Tällä operaattorilla on nopeimpia palvelimia, jotka on pistetty ympäri maailmaa. Heidän sovelluksensa ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä ja yhteydet ovat yksityisiä. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.
 2. CyberGhost: Budjetin tarjoaja, jolla on joitain nopeimmista suoratoistopalvelimista, joita olemme tavanneet kokeissamme. Sovelluksia on helppo käyttää ja suojata.
 3. VyprVPN: Pidä omat hämärtävä tekniikka pitää yhteydet yksityisinä. Hyvät nopeudet ja erittäin turvallinen.
 4. PureVPN: Alan vakaa yritys, jolla on vahva maine kiertää maantieteellisesti rajoitettuja lohkoja.
 5. HideMyAss !: Saa työnsä päätökseen, mutta samoin jotkut edullisemmat kilpailijat olisivat korkeammat tässä luettelossa.

VPN-palveluita on runsaasti Internetissä. Älä kuitenkaan tee virhettä sijoittamalla ne samaan luokkaan. Luettelo parhaimmista VPN-osoitteista Pakistan-IP-osoitteen saamiseksi riippuu seuraavista standardeista:

Parhaiden VPN-verkkojen valintaperusteet

 • Ylläpitää useita palvelimia Pakistanissa
 • Pystyy avaamaan useita geo-rajoitettuja suoratoistopalveluita
 • Käyttää kovia salausprotokollia, joten tietosi ovat suojattuja
 • Tarjoaa sovelluksia Androidille, iOS: lle, Windowsille ja MacOS: lle
 • Ei tallenna käyttäjän käyttäytymistä koskevia tietoja

Mikä on paras VPN saada Pakistanin IP-osoite?

Lopuksi voit selata Internetiä Pakistanin IP-osoitteella ja saada pääsyn kaikkeen suosikkisisältöösi ja -palveluihisi. Tässä on täydellinen luettelo parhaista VPN-verkoista, joita voit käyttää IP-osoitteen saamiseksi Pakistanille:

1. ExpressVPN

ExpressVPNTammikuuta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

ExpressVPN on paras valinta hankkia IP-osoite Pakistanista monista syistä, mukaan lukien sen luotettavuus, nopea nopeus ja käyttäjäystävälliset sovellukset. Kirjoittamishetkellä se tarjoaa yli 3000 palvelinta 94 maassa, Pakistan mukaan lukien.

Yksi ExpressVPN: n eduista on sen kyky järkyttää jatkuvasti maantieteellisesti rajoitettuja suoratoistomediapalveluita. Se voi estää Netflix USA: n, Hulun, BBC iPlayerin, Foxin, Skyn, Acorn TV: n ja muun, joten ARY: n, Hum TV: n ja PTV: n käyttö ei saisi aiheuttaa ongelmia. ExpressVPN voi auttaa virtaamaan HD- ja 4K-videota ilman havaittavissa olevaa viivettä.

Suojausparametrit ovat ylin. Palvelu käyttää 256-bittistä salausta, jota kutsutaan myös 'armeijan luokkaksi'. Muita suojausominaisuuksia ovat Internet-tap-kytkin, täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus ja DNS-vuodonsuojaus..

Toinen yksityisyyden voitto on, että ExpressVPN: llä on sisäinen käytäntö, jonka mukaan se ei tallenna liikennelokeja. Metatietojen säilyttämistä on joitain tunnistamattomia, mutta niitä käytetään sisäiseen käytettävyyteen. Yksi tili mahdollistaa viiden laitteen yhteyden muodostamisen samanaikaisesti.

Asiakastuki live-chatin kautta on saatavana ympäri vuorokauden. Yksityisyyden suojaaville käyttäjille on mahdollista maksaa Bitcoinin kautta.

ExpressVPN tarjoaa sovelluksia Windowsille, MacOSille, Androidille ja iOS: lle.

Plussat:

 • Erittäin nopeat ja luotettavat palvelimet
 • Erinomainen HD-suoratoisto ja lataus
 • Vahva turvallisuus
 • Pystyy ohittamaan maantieteelliset rajoitukset
 • Hyvin suunnitellut sovellukset

Haittoja:

 • Hieman kalliimpaa kuin kilpailevat palvelut

PAKISTANIN PARAS VPN: ExpressVPN on paras valintamme ja on epäilemättä maailmanluokan palvelu, joka tarjoaa nopeat nopeudet, vahvan turvallisuuden ja erinomaiset vapauttamiskyvyt. Kokeile sitä riskivapaasti 30 päivän palautustakuun avulla.

Lue arvostelu ExpressVPN: stä.

ExpressVPN CouponSpecial -tarjous - saat 3 kuukauden ylimääräisen FREEGET DEALCoupon -sovelluksen käyttöön automaattisesti

2. CyberGhost

Cyberghost

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.Cyberghost.com

Rahat takaisin takuu: 45 PÄIVÄT

CyberGhost hallinnoi yli 3500 palvelinta 59 maassa, mukaan lukien 10 palvelinta Pakistanissa. Se on nopea, tehokas palvelu, joka on helppo asentaa ja joka on suunniteltu VPN-verkkojen uusille tulokkaille.

CyberGhost tunnetaan parhaiten suoratoisto- ja vapauttamisominaisuuksistaan. Jotkut sivustot, joiden kanssa se toimii, ovat Netflix, BBC iPlayer ja Amazon Prime Video.

Tämän palveluntarjoajan avulla on helppo poistaa tiettyjen suoratoistopalvelujen estäminen sovelluksessaan. Maksullinen tili mahdollistaa seitsemän laitteen yhteyden samanaikaisesti ja on olemassa erilaisia ​​sisäänrakennettuja palveluita, kuten adblocker, haittaohjelmien torjunta ja seurannan esto.

Kaikki käyttäjäliikenne varmistetaan 256-bittisellä AES-salauksella OpenVPN-protokollassa, joka on ylin taso. Lisää yksityisyyttä, Internet-tappokytkin on aina päällä ja täydellinen eteenpäin salaisuus.

Yhtiö on rekisteröity Romaniassa, missä ei ole voimassa pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Se noudattaa käytäntöä, jonka mukaan henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevia tietoja ei tallenneta. Live-chat on käytettävissä 24/7.

Sovelluksia on saatavana Androidille, iOS: lle, Windowsille ja MacOS: lle.

Plussat:

 • Nopea palvelu, joka on hyvä suoratoistoon
 • Aloittelijaystävälliset sovellukset, jotka on helppo asentaa ja käyttää
 • Turvallinen ja yksityinen
 • Erittäin helppo aloittaa

Haittoja:

 • Puuttuu lisäominaisuuksista

PARAS BUDJETTIVAIHTO: CyberGhost on halpa VPN-palvelu, joka on nopea, turvallinen ja upea suoratoisto. Hintaan sisältyy 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Tässä on syvällinen CyberGhost-arvostelu.

CyberGhost-kuponki UUTTA VUOTTA ERITYISESTI: TALLENNA 80% 3-vuoden suunnitelmiin + 2 kuukauden ilmainen GET DEAL-alennus, jota sovelletaan automaattisesti

3. VyprVPN

VyprVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.VyprVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

VyprVPN tunnetaan yhdestä maailman edistyneimmistä VPN-palveluista uskomatonta sijainti hämärtävän tekniikan ansiosta. Sillä on yli 700 palvelinta ympäri maailmaa, mukaan lukien mahdollisuus muodostaa yhteys palvelimeen Karachissa, Pakistanin suurimmassa kaupungissa.

Palvelu pystyy poistamaan Netflixin, BBC iPlayerin, Hulun ja muiden suoratoistosivustojen eston, joten paikallisten Pakistanin verkkojen ei pitäisi olla ongelmia. Asiakastuen edustajat, jotka ovat käytettävissä ympäri vuorokauden, voivat tarjota lisätukea, jos sinulla on tietty palvelu, jota haluat käyttää.

Tämä palveluntarjoaja päivitti äskettäin tietosuojakäytäntöään, eikä nyt tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja. Aikaisemmin se kirjasi IP-osoitteita ja joitain muita käyttäjätietoja.

VyprVPN on osoittautunut toimijaksi, kun kyse on Kiinan erityispalvelujen vapauttamisesta. Sen omistama Chameleon ™ naamiointitekniikkaa pidetään alan parhaimpien joukossa. Tämä kuitenkin maksaa sinulle muutama ylimääräinen dollari.

VyprVPN sisältää ilmaisen kolmen päivän kokeiluversion kaikilla paketeilla, joten voit kokeilla sitä ja peruuttaa, jos se ei täytä vaatimuksiasi.

Android- ja iOS-sovellukset ovat mukana, samoin kuin Windows- ja MacOS-tietokoneiden versiot. Yhden tilauksen avulla kolme laitetta voi muodostaa yhteyden samanaikaisesti.

Plussat:

 • Nopeat ja vakaa yhteys
 • Poista Netflixin ja muiden palveluiden esto
 • Vahvat salausstandardit

Haittoja:

 • Ei hyväksy Bitcoinia

YLEISVAATTAVA JA Luotettava: VyprVPN pitää kaikki snooperit loitolla maailmanluokan salaustekniikansa vuoksi.

Lue arvostelu VyprVPN: stä.

VyprVPN CouponSave 81% 2 vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus on käytössä automaattisesti

4. PureVPN

PureVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.PureVPN.com

Rahat takaisin takuu: 31 PÄIVÄT

PureVPN ylläpitää melko vankkaa verkkoa, joka sisältää yli 1 750 palvelinta ympäri maailmaa, mukaan lukien vaihtoehdot Islamabadissa, Pakistanin pääkaupungissa.

Palvelun pääkonttori sijaitsee Hongkongissa, ja sillä on Aasia-erityinen kallistus palvelimien valintaa varten. Vaikka mainetta pidettiin kerran erittäin maineikkaana VPN-palveluna, tämä maine kesti jonkin verran pettymysta sen jälkeen, kun tiedotusvälineiden mukaan yritys ei paljastanut sitä, että se kirjaa tietoja.

PureVPN on kuitenkin pyrkinyt yhdessä luomaan takaisin käyttäjien luottamuksen. Nyt on olemassa selkeä tietosuojakäytäntö, joka toteaa yksiselitteisesti, että se ei tallenna käyttäjätietoja. Sillä on myös uusia, hyvin suunniteltuja sovelluksia.

PureVPN pystyy poistamaan useiden maantieteellisesti rajoitettujen palveluiden, kuten Netflix, Hulu ja Amazon Prime Video, eston. Voit suoratoistaa 1080p-videota ilman puskurointia. Kaikki liikenne salataan käyttämällä 256-bittistä AES-salausta samoin kuin muita yksityisyysominaisuuksia, kuten Internet kill -kytkin. Se on samanlainen kuin VyprVPN siinä mielessä, että se on yksi harvoista VPN-verkoista, jolla on palvelimia Kiinassa.

Sovellukset Windows, MacOS, Android ja iOS ovat saatavana. Yksi tili antaa viiden laitteen yhteyden samanaikaisesti ja asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden, 365 päivää vuodessa.

Plussat:

 • Nopeudet olivat riittävän hyviä HD-suoratoistoon testin aikana
 • Poista estona maantieteellisesti rajoitetut palvelut, kuten Netflix
 • Parannettu käyttöliittymä ja ominaisuudet

Haittoja:

 • Jotkut yhteysongelmat muutaman palvelimen kanssa
 • Aikaisemmat yksityisyyttä koskevat huolet

Nopea ja luotettava: PureVPN tarjoaa nopean, luotettavan palvelun hintaan, joka on edullinen ja joka ei riko pankkia. Se tarjoaa myös 31 päivän rahat takaisin -takuun.

Tässä on täydellinen PureVPN-arvostelu.

PureVPN CouponHOLIDAY SPECIAL - Säästä 88% 5 vuoden suunnitelmastaGET DEALAvatus lasketaan automaattisesti

5. PiilotaMyAss

Piilota My Ass VPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.HideMyAss.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

HideMyAss ylläpitää 930 palvelinta 190 maassa. Yhtiö on toiminut VPN-alalla pitkään ja on kerännyt yli 400 miljoonaa käyttäjää. Se tarjoaa palvelinvaihtoehtoja melkein jokaisessa maassa ympäri maailmaa, mukaan lukien Pakistan.

HideMyAss on nopea, vakaa ja riittävän päättäväinen ylittämään rajoitukset useiden suoratoistopalveluiden, kuten Netflix, Hulu ja BBC iPlayer, ympärillä..

Tämä palveluntarjoaja käyttää 256-bittistä AES-salausta käyttäjän liikenteen suojelemiseksi yhdessä 4.096-bittisten RSA-avainten ja täydellisen eteenpäin salaisuuden kanssa. Valitettavasti se kirjaa käyttäjän tiedot oletuksena, mukaan lukien IP-osoitteet. Voit kuitenkin säätää tätä oletusasetusta sovelluksessa. Jos sinulla on ongelmia, ota vain yhteyttä live-chat-tiimiin ja he auttavat apua.

Löydät sovelluksia Windowsille, MacOSille, Androidille ja iOS: lle. Yksi yhteys mahdollistaa viiden laitteen yhteyden samanaikaisesti.

Plussat:

 • Suuri joukko maita
 • Ihmisarvoiset nopeudet suoratoistoa varten
 • Live chat-tuki

Haittoja:

 • Tietojen kirjauskäytäntö
 • Kalliimpaa kuin kilpailijat

KÄYTTÄJÄystävä: HideMyAss toimii monien suoratoistopalveluiden kanssa ja sillä on vakaa nopeus. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue koko arvostelu HideMyAssista

Piilota My Ass CouponGet 64% pois 36 kuukauden suunnitelmasta GET DEALCoupon, jota käytetään automaattisesti

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa IP-osoitteen saamiseksi Pakistanista?

On ehdottomasti mahdollista rekisteröityä ilmaisiin VPN-palveluihin, mutta sinun on vaikea löytää palvelua, joka tarjoaa palvelimia myös Pakistanissa. Samaan aikaan ilmaiset VPN: t ovat huonosti sopivia, koska heidän tarjoamansa kokemukset ovat lievästi sanottuna pettymys.

Ymmärrämme, miksi käyttäjillä saattaa olla houkutus valita ilmainen VPN. Käteismaksua ei ole suoritettu etukäteen, ja käyttöönotto voi kestää vain muutaman napsautuksen. Mutta ilmaista lounasta ei ole.

Jotkut ilmaiset VPN-palveluntarjoajat ovat saaneet kiinni kaivoa käyttäjän tietoja ja myydä niitä kolmansien osapuolien mainostajille. Päivän lopussa he ovat rekisteröityjä yrityksiä, ja heidän on ansaittava rahaa palvelimien ja muiden yleiskustannusten maksamiseksi. Kaupallistaaksesi liikennettä yksi palveluntarjoaja on jopa ottanut askeleen askeleen pidemmälle ja käyttänyt tyhjäkäynnin kaistanleveyttä bottiverkkoarmeijoiden rakentamiseen..

Lisäksi moniin ilmaisiin VPN-sovelluksiin sisältyy haittaohjelmia, jotka voivat johtaa kiristykseen ja tietojen menetykseen. Jos tavoitteena on suoratoistaa sisältöä tai käyttää turvallisesti pankkipalveluita, et aio saavuttaa sitä ilmaisella VPN: llä.

Kaiken kaikkiaan on sinun etujen mukaista välttää ilmaisia ​​VPN-verkkoja. Jos tarvitset VPN: n lyhyeksi ajaksi, noudata tämän artikkelin alussa antamaa suositusta (hyödyntämällä ExpressVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuuta). Muuten on parasta hyödyntää maksettu VPN ja nauttia vaivatta kokemuksesta joka kerta.

Katso myös: Parhaat Pakistanin VPN: t

Voinko käyttää VPN: ää katsomaan Pakistanin televisiota verkossa?

Yhdistäminen VPN: ään Pakistanin palvelimen kanssa antaa sinulle automaattisesti paikallisen IP-osoitteen. Tämä tarkoittaa, että online-televisiolähetykset, kuten PTV, PTV Sports, Hum TV, ARY, Geo ja muut, tulevat automaattisesti saatavillesi.

On mahdollista, että jotkut kanavat saattavat edellyttää sinun kirjautumista ja käyttäjänimen ja salasanan hankkimista (tämä voi edellyttää myös paikallisen osoitteen antamista) ennen kuin sinulla on oikeus suoratoistaa sisältöä. Tässä tapauksessa on parasta tarkistaa yksittäisten sivustojen selvyys.

Paikallinen Netflix-kirjasto Pakistanista on käytettävissä niin kauan kuin kirjaudut sisään maan IP-osoitteella.

Mitä sivustoja estetään Pakistanissa?

Internetin vapaudet Pakistanissa ovat kokeneet kohtuullisen vaihtelua, mutta sosiaalisen median sovelluksiin tai VoIP-palveluihin ei ole tällä hetkellä asetettu rajoituksia, vaikka aiemmin on ollut estoja. Jotkut uutiset ja tiedotusvälineet, etenkin Intiasta tulevat, ovat estettyjä. Torrentit istuvat laillisella harmaalla alueella ilman todellista selvyyttä siitä, sallitaanko ne. Kaikissa aikeissa ja tarkoituksissa on parasta käyttää VPN: ää navigoidaksesi Webissä turvallisesti.

Mitä muuta voin tehdä Pakistanin IP-osoitteella??

Toinen VPN-verkkojen yleinen käyttötapa on kyky käyttää turvallisesti verkkopankkia. Pakistanin IP-osoite tarkoittaa, että online-pankkitilisi on helpompi tarkistaa HBL: ltä, UBL: ltä, Standard Chartered Bankista, Allied Bankista ja muilta. Pankille näyttää siltä, ​​että kirjaudut sisään Pakistanin sisäisestä paikasta etkä nosta vaatimustenmukaisuuden punaisia ​​lippuja, jotka ovat saattaneet johtua muusta kuin Pakistanin sijainnista.

VPN-verkkoihin sisältyvät salausominaisuudet tekevät siitä vaivatonta pääsyä julkiseen wifi-palveluun. Nämä ovat lentokentistä, hotelleista, ostoskeskuksista ja kahviloista löytyvät turvaamattomat wifi-verkot, joissa hakkerit voivat odottaa ja yrittää varastaa tietojasi. VPN: n kanssa yhteys on kuitenkin käytännössä toimimaton.

Mitä muita tapoja saada IP-osoite Pakistanista?

VPN-palvelut ovat yksi monista vaihtoehdoista, jotka sinun on muutettava IP-osoitteesi turvallisesti. Ne ovat varmasti tehokkain ja nopein vaihtoehto, mutta toinen tapa on käyttää Tor-selainta piilottaa IP-osoitteesi.

Tor-hankkeen alkuperäinen tarkoitus oli tukahduttaa valtion virastojen joukkovalvontayritykset. Sen lippulaiva, Tor-selain, on ladattavissa ilmaiseksi ja se on suosittu ilmiantajien ja toimittajien keskuudessa. Valitettavasti se on hyvin hidasta, joten se ei sovellu hyvin dataintensiivisiin tehtäviin, kuten suoratoistoon tai lataamiseen.

Toinen tapa piilottaa oikea IP-osoitteesi on käyttää välityspalvelimia. Mutta nämä ovat samanlaisia ​​kuin ilmaiset VPN: t siinä mielessä, että niissä on datakatot, pieni valikoima sijainteja ja kyseenalaiset tietosuojakäytännöt.

Netflixin kaltaiset streaming-palveluntarjoajat ovat jo jonkin aikaa seuranneet ja estäneet välityspalvelimia. Ole valmis pettymykseksi, jos aiot luottaa heihin pääsyyn suosikki-ohjelmiin ja elokuviin.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 16 =