Kuinka saada Netflix UK missä tahansa maassa ja parhaat VPN-verkot Netflix UK: lle

Poista netflix estäminen


Brittiläisellä Netflixillä ei ehkä ole yhtä monta nimikettä kuin amerikkalaisella vastineella, mutta Netflix UK: llä on useita elokuvia ja TV-ohjelmia, jotka eivät ole Netflix-tilaajien saatavilla muualla maailmassa. Tässä artikkelissa näytämme sinulle, miten saada British Netflix missä tahansa maassa, ja suosittelemme parhaita VPN-verkkoja Netflix UK: lle.

VPN tai Virtual Private Network suojaa kaiken Internet-liikenteen laitteelta ja reitittää sen valitsemasi sijainnin välittäjäpalvelimen kautta. Yhdistämällä esimerkiksi Ison-Britannian VPN-palvelimeen, voit poistaa Netflix UK -luetteloiden esityksen.

Netflix on sitoutunut tähän taktiikkaan ja turvautunut tunnettujen VPN-palvelimien yhteyksien estämiseen. Tämä tarkoittaa, että kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät voi auttaa sinua poistamaan Netflix UK: n esto. Jos yrität käyttää Netflixiä estettyllä VPN: llä tai jollain muulla välityspalvelulla, saat seuraavan virheen:

”Hups, jotain meni pieleen. Suoratoistovirhe. Vaikuttaa siltä, ​​että käytät estäjää tai välityspalvelinta. Sammuta kaikki nämä palvelut ja yritä uudelleen. ”

Tämän kiertämiseksi olemme testanneet useita palveluntarjoajia selvittääksemme, mitkä ovat parhaimmat Netflix UK: n VPN-verkot. Kuratoimme luettelomme seuraavien kriteerien perusteella:

 • Irrottaa UK Netflixin luotettavasti
 • Nopeat latausnopeudet keskeytymättömään suoratoistoon
 • Vahva turvallisuus- ja yksityisyyspolitiikka
 • Toimii monentyyppisissä laitteissa
 • Nopea ja osaava asiakaspalvelu

Huomaa, että vaikka VPN-palveluntarjoaja voi poistaa Netflixin eston, on mahdollista, että vain pieni palvelinjoukko voi tehdä niin. Tästä syystä suosittelemme sinua Ota yhteyttä VPN-palveluntarjoajasi asiakastukeen kysyäksesi mikä on paras VPN-palvelin brittiläisen Netflixin katsomiseen ulkomailta. Lisäksi olemme testanneet nämä VPN: t vain Netflix UK: n kanssa tietokoneen verkkoselaimessa. Emme voi taata, toimivatko ne Android-, iOS- ja mediakonsolien Netflix-sovellusten kanssa vai eivät..

1. ExpressVPN

ExpressVPNTammikuuta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

ExpressVPN vapauttaa Netflix UK: n, sekä Netflix USA: n ja Netflix Canada: n. Kaikki palvelimet eivät toimi Netflixin kanssa, mutta pikakeskustelu ExpressVPN: n live-asiakastuen kanssa osoittaa sinut oikeaan suuntaan. ExpressVPN on ollut luotettava Netflix-estäjä siitä lähtien, kun Netflix aloitti VPN-käyttäjien estämisen vuonna 2016. Samoin se voi ohittaa vastaavien geolukkojen muun muassa Amazon Prime Video-, HBO Go / Now-, Sky Go- ja BBC iPlayer -sovelluksissa..

256-bittinen AES-salaus yhdistetään täydelliseen eteenpäin suuntautuvaan salaisuuteen, jotta selaaminen pysyy yksityisenä. Kytkentäkytkin, jota kutsutaan ”verkkolukkoksi” ExpressVPN-äänimerkissä, ja vuodonsuojaus varmistavat, että Internet-liikenne ei pääse VPN-tunneliin. Jokainen palvelin on optimoitu nopeaan nopeuteen, mikä tarkoittaa, että voit yleensä katsella teräväpiirtona ilman puskurointia.

ExpressVPN-sovelluksia on saatavana Windows-, MacOS-, iOS-, Android-, Linux- ja tietyille wifi-reitittimille. Reitittimen VPN on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat katsella mediavirtalaitteissa, älytelevisioissa ja pelikonsoleissa, jotka eivät tue natiivisti VPN: ää. Jokaisessa ExpressVPN-tilauksessa on MediaStreamer, älykäs DNS-välityspalvelin, jota voidaan käyttää VPN: stä riippumattomasti Netflixin ja muiden suoratoistokanavien estämiseen..

YRITÄ RISKITTÖMÄT: Hanki 3 kuukautta ilmaiseksi täällä ExpressVPN: n vuosisuunnitelman avulla. Kauppa sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten saat täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen.

Lue koko ExpressVPN-arvostelu.

2. NordVPN

NordVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.NordVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

NordVPN poistaa Netflixin käytöstä useissa maissa, kuten Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Intiassa, Alankomaissa, Espanjassa ja mahdollisesti muissa maissa, joita emme ole vielä testanneet. Selvittääksesi, mitkä palvelimet toimivat Netflixin kanssa, voit hakea NordVPN: n tietokannasta tai ampua viestin live-asiakastukeen. NordVPN poistaa myös pitkän luettelon muista suoratoistopalveluista, kuten Hulu, Amazon Prime Video, Sky Go ja BBC iPlayer.

Nopeudet ovat yleensä riittävät korkealaatuisen videon suoratoistamiseen puskuroimatta. NordVPN suojaa tietosi 256-bittisellä AES-salauksella ja täydellisellä eteenpäin valaistuksella. Yhtiö ei pidä kirjaa millään tavalla käyttäjien toiminnasta. Vuodonsuojaus ja prosessikohtainen tapikytkin varmistavat, että tietosi eivät koskaan paeta VPN-tunnelia. NordVPN ylläpitää yli 3500 palvelinta yli 60 maassa.

Voit kytkeä kuusi samanaikaista laitetta mihin tahansa suunnitelmaan. Sovelluksia on saatavana Windowsille, MacOS, iOS ja Android.

Alennettu tarjous: Säästä 77% Nord VPN: n kolmen vuoden sopimuksesta täällä.

Lue koko NordVPN-arvostelu.

3. YksityinenVPN

PrivateVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.PrivateVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

PrivateVPN vapauttaa British Netflixin, ja palvelimet on selvästi merkitty sellaisiksi, joten sinun ei tarvitse etsiä verkkosivustoa tai kysyä asiakaspalvelua. Tämä VPN vapauttaa myös Netflix USA: n, Espanjan, Japanin, Brasilian, Ranskan ja Italian - melkein kaikkialla, mitä olemme testanneet tähän asti. Huolimatta suhteellisesta nuoruudestaan ​​ja pienestä palvelinverkostaan ​​verrattuna muihin tässä luettelossa, PrivateVPN ohittaa helposti geolukot myös Amazon Prime Video-, Hulu-, Sky Go- ja BBC iPlayer -sovelluksissa..

Vähemmän palvelimia ei tarkoita tässä tapauksessa hitaampaa nopeutta, koska PrivateVPN etenee HD-videon suoratoistossa puskuroimatta. Saat myös kaikki yksityisyyden ja turvallisuuden ominaisuudet, joita voit odottaa veteraanien VPN-palveluntarjoajilta, mukaan lukien tappikytkin, DNS-vuodonsuojaus ja nollaloki-käytäntö. Valitse 128-bittinen tai 256-bittinen AES-salaus, jotka molemmat ovat enemmän kuin riittäviä tietosi suojaamiseksi.

Voit kytkeä jopa viisi laitetta kerralla. Sovelluksia on saatavana Windowsille, MacOS, iOS ja Android.

Lukija-alennus: Comparitech-lukijat voivat säästää yli 70% PrivateVPN: n vuosisuunnitelmasta ja saada 5 kuukautta ilmaiseksi.

Lue koko PrivateVPN-arvostelu.

4. VyprVPN

VyperVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

VyprVPN vapauttaa Netflix UK, USA ja Japani. Tämä veteraanipalveluntarjoaja omistaa ja käyttää monia verkkonsa palvelimia, mikä varmistaa nopeat latausnopeudet saumattomalle videon suoratoistolle korkealaatuisesti. VyprVPN voi myös poistaa Hulun, HBO: n ja Sky Go: n eston viimeisimmän testisäteemme mukaan. Kaikki palvelimet eivät toimi vapauttamisen estämiseksi, mutta voit keskustella vain live-asiakaspalvelun kanssa saadaksesi selville, mihin ne yhdistetään.

VyprVPN ei kirjaa minkään verkkoliikenteen sisältöä ollessasi yhteydessä verkkoyhteyteen, vaikka jotkut asiakkaat saattavat olla huolissaan siitä, että palvelu tallentaa todellisen IP-osoitteesi 30 päivän ajan. VyprVPN käyttää 256-bittistä salausta, tappikytkintä ja DNS-vuotosuojausta tietojen suojaamiseksi.

Perustaso mahdollistaa kolmen samanaikaisen yhteyden ja premium-tason viisi. Sovelluksia on saatavana Windowsille, MacOS, iOS ja Android.

KOKEILE: Voit kokeilla VyprVPN: ää 30 päivän rahat takaisin -takuulla täällä.

Lue koko VyprVPN-arvostelu.

5. SaferVPN

SaferVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.safervpn.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

SaferVPN vapauttaa Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen Netflixin. Avaa vain sovellus ja valitse palvelin, jonka sanoma on ”UK Streaming” ohittaaksesi palomuurin. SaferVPN helpottaa myös Amazon Prime Video-, Sky Go- ja BBC iPlayer -sovellusten lukituksen estämistä. Yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta verkkosivustolta tai asiakaspalvelusta ei tarvitse selvittää, mitkä palvelimet toimivat Netflixin kanssa. Jos sinulla on ongelmia, 24/7 live chat -tuki on kuitenkin valmis auttamaan.

Nopea latausnopeus ja luotettavat yhteydet takaavat häiriöttömän HD-suoratoiston. Yhtiö ei pidä käyttäjän lokitietoja ja käyttää oletuksena 256-bittistä AES-salausta. Täydellinen DNS-vuodonsuojaus ja tappikytkin estävät kaiken tiedon lähettämisen salatun VPN-tunnelin ulkopuolelta.

Perus ”henkilökohtainen” suunnitelma sallii jopa viiden samanaikaisen yhteyden. Sovelluksia on saatavana Windowsille, MacOS, iOS ja Android.

LUKIJALIIKKE: Säästä 63% SaferVPN: n 2 vuoden suunnitelmasta. Se sisältää myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

Lue koko SaferVPN-arvostelu.

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa Netflix UK: lle?

Suosittelemme välttämään kaikkia ns. Ilmaisia ​​VPN-palveluita Netflix UK: lle. Ilmaisilla VPN: llä ei yleensä ole resursseja ylittää Netflixin VPN-vastaista taktiikkaa. Ne sisältävät myös tiettyjä riskejä ja rajoituksia, joista hyvämaineiset maksetut VPN: t pidättäytyvät. Jos yrität käyttää ilmaista VPN-verkkoa Netflix UK: lle, kohtaat melkein varmasti pelätyn välityspalvelimen virheen etkä voi katsella videota.

Monet ilmaiset VPN-palvelut asettavat tietokattoja tai kaistanleveysrajoja, jotka estävät kaistanleveyttä vaativaa toimintaa, kuten videon suoratoisto. Palvelimen valinnat ovat rajoitetusti rajoitettuja, ja joudut joutumaan odottamaan jonossa ennen yhteyden muodostamista.

Vaikka VPN-palvelu mainostaakin itsensä ilmaiseksi, sen on ansaittava rahaa jotenkin; nämä eivät ole hyväntekeväisyystoimenpiteitä. Ilmaisen palvelun tarjoaja voi turvautua seurantakirjastojen sijoittamiseen laitteellesi, käyttäytymisen seuraamiseen ja tietojen myymiseen mainostajille. Jotkut ilmaiset VPN-verkot lisäävät mainoksia suoraan selaimeesi, ja harvat jopa kuljettavat haittaohjelmien hyötykuormia.

Lyhyesti sanottuna, maksa muutama ylimääräinen dollari ja saat mielenrauhan, joka tulee hyvän VPN: n mukana.

Salliiko Netflix VPN: t?

Välityspalvelimet ovat teknisesti kiellettyjä Netflixin käyttöehtojen mukaan. Yhtiöllä ei kuitenkaan ole mitään ennakkotapausta rangaista käyttäjiä, jotka katsovat tai yrittävät katsoa VPN-verkkojen kautta. Vaikka suurin osa VPN-palvelimista on estetty, Netflix näyttää kääntävän toisen posken, kun käyttäjät yrittävät ohittaa palomuurin.

Netflix määräsi VPN-kiellon vuonna 2016 pian sen globaalin käyttöönoton jälkeen. Televisio-ohjelmien ja elokuvien sisällön lisensointirajoitusten vuoksi Netflix on velvollinen rajoittamaan katsojien määrän tiettyihin maihin, vaikka sen tekeminen ei olisi asiakkaiden tai Netflixin itsensä etujen mukaista.

VPN-verkot ovat sataprosenttisesti laillisia melkein kaikissa maissa.

Mikä on yksinomaista UK Netflixille?

Huolimatta siitä, että Yhdysvaltain Netflixillä on lähes 1000 otsikkoa enemmän kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, brittiläisessä versiossa on silti muutamia nimikkeitä, joita et löydä lampiosta. Joitakin trendikkäitä TV-ohjelmia, joita voit katsella vain UK Netflixissä, ovat:

 • Orpo musta
 • Star Trek: Löytö
 • Laajennus
 • Jousimies
 • Rooma

TV-ohjelmien lisäksi, Netflix UK: llä on paljon elokuvia, joita ei ole saatavilla osavaltiossa. Netflixin amerikkalainen elokuvaluettelo on todella kutistunut muutaman viime vuoden aikana, kun yritys käyttää resurssejaan hankkia lisää tv-ohjelmia ja alkuperäistä sisältöä. Näiden elokuvien suoratoistolisenssit ovat oletettavasti huomattavasti halvempia Isossa-Britanniassa, mikä tarkoittaa, että vanhemmat elokuvat ja klassikot ovat edelleen Yhdistyneen kuningaskunnan arkistossa.

Bollywood-faneille löytyy paljon rakkautta myös Netflixin englanninkielisestä versiosta. Netflix UK: n ulkomaiset elokuvaosat ovat paisuneet sekä vanhojen että uusien Bollywood-nimikkeiden kanssa.

Saako edelleen Netflix-välityspalvelimen virhe? Kokeile tätä:

Jos olet muodostanut yhteyden johonkin yllä suosittelemasi VPN-verkkoon, mutta saat silti Netflix-välityspalvelinvirheen yrittäessäsi suoratoistaa videota, kokeile näitä vaiheita:

 1. Kysy palveluntarjoajalta kysyäksesi mitkä palvelimet estävät Netflix UK: n eston. On mahdollista, että kaikki palvelimet eivät pysty ohittamaan palomuuria.
 2. Kirjaudu ulos kaikista Google-tileistä, mukaan lukien Chrome-selaimen tilit. Google tallentaa välimuistiin IP-osoitteet ja voi paljastaa todellisen sijaintisi Netflixille.
 3. Poista GPS ja kaikki muut sijaintiperusteiset palvelut laitteestasi ja selaimesta. Jos olet antanut Netflixille nähdä sijaintisi aiemmin, poista tämä lupa käytöstä selaimen asetuksissa.
 4. Tyhjennä selaimen evästeet, välimuisti ja väliaikaiset tiedostot. Katso ohjeet evästeiden tyhjentämiseen ja selaimen välimuistin tyhjentämiseen kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä.
 5. Poista IPv6 käytöstä. Tämä on pääasiassa Windows 10 -käyttäjille, mutta se saattaa aiheuttaa ongelmia muissa käyttöjärjestelmissä. Windows 10: ssä voit poistaa IPv6: n käytöstä wifi-ominaisuuksissa.
 6. Huuhtele DNS-välimuisti. Avaa Windowsissa komentokehote järjestelmänvalvojan tilassa ja kirjoita komento: ipconfig / flushdns
 7. Säädä laitteen aikavyöhyke maahan, jota yrität katsoa Netflixiä. Ison-Britannian aikavyöhyke on kesällä UTC + 0 ja talvella UTC + 1.
 8. Jos olet yhteydessä wifi-verkkoon ja voit käyttää wifi-reititintä, nimeä wifi-verkko tai SSID uudelleen. Lisää ”_nomap” verkon nimen loppuun (miinus lainausmerkit). Tämä poistaa käytöstä Googlen paikannuspalvelut, jotka käyttävät wifi-verkkoja ihmisten sijainnin määrittämiseen. Laite on kytkettävä uudelleen nimettyyn verkkoon.
 9. Irrota yhteys ja muodosta yhteys uudelleen samaan palvelinpaikkaan nähdäksesi, saatko toisen IP-osoitteen, jota Netflix ei ole lisännyt mustalle listalle.

Katso myös: Parhaat Netflix USA: n VPN: t

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1