Kuinka saada IP-osoite Kolumbialle

Kolumbian IP-osoite


Kolumbian suoratoistosivustot, kuten Canal 1, Canal A, Nova Television ja Win Sports, sekä kapeat sisältösivustot rajoittavat pääsyä usein IP-osoitteesi perusteella, mikä voi kertoa heille, oletko fyysisesti Kolumbiassa vai et..

Suosittu tapa estää näiden palvelujen saaminen Kolumbian IP-osoitteelta on tilata tukeva virtuaalinen yksityinen verkko (VPN). VPN salaa kaiken laitteellesi kulkevan liikenteen ja reitittää sen valitsemasi välittäjäpalvelimen kautta. Valitsemalla palvelin Kolumbiassa, todellinen IP-osoitteesi korvataan Kolumbian osoitteella. Tämä on paikkatieteellinen menetelmä, joka tarkoittaa, että se toimii missä tahansa vakaan Internet-yhteyden avulla.

Lisäksi VPN: n käytön salaus tarkoittaa, että liikenteesi ei ole luettavissa kaikille snooppereille, mukaan lukien hakkereille tai Internet-palveluntarjoajallesi..

Tässä artikkelissa paljastetaan kuinka saada IP-osoite Kolumbialle ja parhaat VPN: t työlle.

Kuinka saada IP-osoite Kolumbialle

VPN: t on suunniteltu pitäen mielessä tekniset aloittelijat. Niiden asentaminen ja aloittaminen on erittäin helppoa.

Noudata näitä vaiheita saadaksesi IP-osoite Kolumbialle:

 1. Valitse palvelu, joka vastaa tarpeitasi (suosittelemme ExpressVPN).
 2. Kun maksusi on todennettu onnistuneesti, lataa laitteen alkuperäinen ohjelmisto. Luotta vain virallisiin sovellusliikkeisiin ja verkkosivustoihin; hylkää kolmansien osapuolien sivustot.
 3. Yhdistä palvelimeen Kolumbiassa ja odota yhteyden muodostumista.
 4. Kokeile käyttää maantieteellisesti rajoitettua kolumbialaista sisältöä.
 5. Älä paniikkia, jos se ei toimi heti. Saatat joutua tyhjentää selaimesi välimuistin ja evästeet ja yrittää uudelleen.
 6. Onnittelut! Olet nyt aseistettu Kolumbian IP-osoitteella ja voit käyttää suosikkisisältöäsi

VIHJE: MITEN MAKSETUN VPN: N SAAMINEN ILMAISEKSI: Vaikka parhaat (ja halvimmat) VPN-sopimukset vaativat yleensä sinun kirjautumisen vuodeksi tai pidemmäksi, on mahdollista, että et ole markkinoilla niin pitkäaikaiseen sitoutumiseen. Älä raivota, koska olemme peittäneet sinut. On mahdollista käyttää ExpressVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuuta saadaksesi pääsyn premium-VPN: ään ilmaiseksi. Sinun on aluksi kirjauduttava luottokorttitietoihisi (ja suoritettava maksu), mutta yritys käsittelee kaikki palautuspyynnöt ensimmäisen 30 päivän aikana. Lisäksi se ei kysy mitään siitä, miksi peruutat. Se on riskitön kauppa.

Jokaisesta alla olevasta VPN-palveluntarjoajasta on runsaasti yksityiskohtia, mutta jos sinulla on aikaa vain yhteenvedon tekemiseen, tässä on luettelo parhaista VPN-palveluista Columbian IP-osoitteen saamiseksi:

Parhaat VPN: t Kolumbian IP-osoitteelle:

 1. ExpressVPN: Valintamme nr 1 Columbian IP-osoitteen saamiseksi. Uskomattoman nopeat palvelimet ja luotettavat yhteydet. Laadukas tietoturva sovelluksissa, eikä pidä lokia. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.
 2. CyberGhost: Paras budjettivaihtoehto. Jotkut nopeimmista suoratoistopalvelimista, joita olemme testanneet aloittelijaystävällisillä sovelluksilla.
 3. IPVanish: Helppokäyttöiset sovellukset suoratoiston käyttäjille kaukosäätimellä. Nopea ja turvallinen.
 4. PrivateVPN: Erinomainen suosittujen suoratoistosivustojen vapauttamiseen. Hyvät yksityisyyden suojatiedot.
 5. VyprVPN: Pidämme heidän tietoturvaominaisuuksistaan. Ei halvin vaihtoehto täällä.

VPN-palveluita on runsaasti Internetissä. Mutta et voi tehdä virhettä olettamalla, että palvelutasot ovat vertailukelpoisia. Olemme valinneet parhaiden VPN-luettelomme saadaksesi Kolumbian IP-osoitteen seuraavien tekijöiden perusteella:

 • Tarjoaa nopean ja vakaan yhteyden
 • Ylläpitää useita palvelimia Kolumbiassa
 • Poista maantieteellisesti rajoitetun sisällön esto ilman mitään havaittavissa olevia ongelmia
 • Käyttää ylimmän tason salausprotokollia, jotta tietosi ovat aina suojattuja
 • Tarjoaa sovelluksia Androidille, iOS: lle, Windowsille ja MacOS: lle
 • Ei tallenna käyttäjän käyttäytymistä koskevia tietoja

[/ Ctech_content_w_bk]

Mitkä ovat parhaat VPN: t IP-osoitteen saamiseksi Kolumbialle?

Tässä on täydelliset hylätyt parhaat VPN: t Columbian IP-osoitteen saamiseksi.

1. ExpressVPN

ExpressVPNTammikuuta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

ExpressVPN on paras valinta Kolumbian IP-osoitteelle sen luotettavuuden, nopeuksien ja hyvin suunniteltu käyttöliittymän vuoksi. Kirjoittamishetkellä se tarjoaa yli 3000 palvelinta 94 maassa, Kolumbia mukaan lukien.

Yksi ExpressVPN: n monenlaisista eduista on sen kyky järkyttää jatkuvasti maantieteellisesti rajoitettuja suoratoistomediapalveluita. Se tarjoaa tukea Netflix USA: lle, Hululle, BBC iPlayerille, Foxille, Skylle, Acorn TV: lle ja muille. Lisäksi se voi suoratoistaa HD- ja 4K-videota ilman havaittavissa olevaa puskurointia (tietysti ottaen huomioon, että Internet-yhteytesi tukee sitä ensisijaisesti).

Suojausparametrit ovat vankat. ExpressVPN käyttää 256-bittistä salausta, jota kutsutaan myös 'armeijan luokkaksi'. Lisävarusteisiin kuuluvat Internet-tap-kytkin, täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus ja suojaus DNS-vuotoilta. WebRTC- ja IPv6-vuotojen kattavuus on osa pakettia.

ExpressVPN tukee torrentiaa ja noudattaa käytäntöä, joka koskee tietojen tallentamatta jättämistä, jotka voivat tunnistaa sen käyttäjät. Metatietojen säilyttämistä on vähän, mutta palvelimille ei tallenneta henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten IP-osoitteita.

Asiakastuki live-chatin kautta on saatavana ympäri vuorokauden. Tietosuojakäyttäjät ovat iloisia siitä, että on mahdollista maksaa Bitcoinin kautta. Yksi tili antaa mahdollisuuden kolmen laitteen yhdistämiseen samanaikaisesti ja voit käyttää sovellusta tietyissä wifi-reitittimissä.

ExpressVPN tarjoaa sovelluksia Windowsille, MacOSille, Androidille ja iOS: lle.

Plussat:

 • Nopeat, luotettavat nopeudet - HD-sisällön suoratoisto tai suurten tiedostojen lataaminen / lähettäminen
 • Huippuluokan turvallisuus- ja yksityisyyden suojausominaisuudet
 • Poista Netflix USA: n, UK: n ja muiden esto
 • Tarjoaa 24/7 live-chatin
 • Poikkeuksellinen palvelinpeitto (94 maata)

Haittoja:

 • Hieman kalliimpaa

COLOMBIAN PARAS VPN: ExpressVPN on paras valinta. Se on maailmanluokan palvelu ja vastaa odotuksiasi nopeudesta, vakaudesta ja turvallisuudesta. Kokeile sitä riskivapaasti 30 päivän palautustakuun avulla.

Lue arvostelu ExpressVPN: stä.

ExpressVPN CouponSpecial -tarjous - saat 3 kuukauden ylimääräisen FREEGET DEALCoupon -sovelluksen käyttöön automaattisesti

2. CyberGhost

Cyberghost

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.Cyberghost.com

Rahat takaisin takuu: 45 PÄIVÄT

CyberGhost ylläpitää yli 3700 palvelinta 65 maassa, mukaan lukien neljä palvelinta Kolumbiassa. Se ei ole vain nopea ja tehokas, vaan myös erittäin helppo asentaa ja aloittaa.

Tämä palveluntarjoaja on suosittu suoratoisto- ja esto-ominaisuuksiensa ansiosta; Ohjeet tiettyjen sovellusten, kuten Netflixin, käyttämiseen ovat saatavilla sovelluksen sisällä. Valitse vain poista esto suoratoistotilasta ja noudata vaiheittaisia ​​ohjeita.

Maksullinen tili mahdollistaa seitsemän laitteen yhdistymisen samanaikaisesti ja palvelu toimitetaan useilla lisäosilla, mukaan lukien adblocker, haittaohjelmien torjunta ja seuranta. Mitään käyttäjän tietoja ei kirjata, mukaan lukien henkilökohtaiset tunnistetiedot tai aikaleimat.

Kaikki verkkoliikenne turvataan oletuksena 256-bittisellä AES-salauksella OpenVPN-protokollassa. Nämä ovat ylimmän tason protokollia, joten digitaalinen jalanjälkesi on suojattu. Lisäksi mukana on aina päällä oleva internettappikytkin (työpöytäsovelluksessa), samoin kuin täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus ja DNS, WebRTC ja IPv6 -suojaus

Yhtiö on rekisteröity Romaniassa, missä ei ole voimassa pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Live-chat on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Sovelluksia on saatavana Androidille, iOS: lle, Windowsille ja MacOS: lle.

Plussat:

 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Nopea, luotettava palvelu
 • Ylläpitää yli 3000 palvelimen verkkoa 61 maassa
 • Turvallinen ja yksityinen

Haittoja:

 • Lisäominaisuuksien puute

PARAS BUDJETTIVAIHTOEHTO: CyberGhost on edullinen VPN-palvelu, joka ei tuhlaa premium-ominaisuuksia. Sen palvelun laatu on noussut jatkuvasti. Hintaan sisältyy 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Tässä on syvällinen CyberGhost-arvostelu.

CyberGhost-kuponki UUTTA VUOTTA ERITYISESTI: TALLENNA 80% 3-vuoden suunnitelmiin + 2 kuukauden ilmainen GET DEAL-alennus, jota sovelletaan automaattisesti

3. IPVanish

IPVanish

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.IPVanish.com

Rahat takaisin takuu: 7 PÄIVÄÄ

IPVanish Yhtiöllä on yli 1 300 palvelimen maailmanlaajuinen verkko yli 75 sijaintipaikassa. Kolumbia isännöi neljää palvelinta, joista kaikki sijaitsevat pääkaupungissa Bogotassa.

IPVanish on nopea ja turvallinen ja pystyy poistamaan lukumäärän suoratoistopalveluita, kuten Netflix US, HBO Now ja Sling TV..

Tämä palveluntarjoaja tunnetaan sitoutumisestaan ​​turvallisuuteen ja yksityisyyteen. Se omistaa kaikki käyttämänsä palvelimet, mikä poikkeaa normaalista VPN-käytännöstä joko vuokrata tilaa tai ulkoistaa toimintoja kolmannelle osapuolelle. Lisäksi sitä kutsutaan "ei kirjautumiseksi" -toimittajaksi, koska edes sen oma henkilökunta ei pysty tunnistamaan käyttäjien digitaalisia jalanjälkiä..

IPVanish käyttää 256-bittistä AES-salausta kaiken käyttäjän liikenteen ja suojausten suojaamiseksi DNS- ja IPv6-vuotoilta. Lisäominaisuuksiin kuuluu Internet kill -kytkin. Torrenting on myös sallittu.

IPVanish on Kodi-käyttäjien suosikki parista syystä. Ensinnäkin se antaa heille mahdollisuuden ladata Android APK suoraan laitteeseensa. Toinen syy on se, että käyttöliittymä on kauko-ohjattava ystävälliselle Kodi-laitteille, joissa puuttuu näppäimistö ja hiiri.

Maksettu tili pystyy tukemaan 10 kytkettyä laitetta samanaikaisesti, mikä on paljon enemmän kuin viiden alan standardi. Windows-, MacOS-, Android- ja iOS-sovellukset ovat mukana.

Plussat:

 • Tarjoaa suojatun, salatun yhteyden
 • Ei pidä mitään tukkia
 • Käytä jopa kymmentä laitetta samanaikaisesti

Haittoja:

 • Ei hyväksy bitcoineja

ALL-ROUNDER: IPVanish on nopea ja yksityinen, ja sillä on runsas varaus samanaikaisia ​​yhteyksiä. Se sisältää 7 päivän rahat takaisin -takuun kaikilla paketeilla.

Lue koko arvostelu IPVanishista.

IPVanish CouponSAVE 60% vuotuisesta suunnitelmastaGET DEALDisount lasketaan automaattisesti

4. YksityinenVPN

PrivateVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.PrivateVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

PrivateVPN ei ole ollut olemassa niin kauan kuin jotkut muut suosittelemasi palvelut, mutta se ei tee tuotteestaan ​​heikompaa. Lisäksi Kolumbia on mukana, joten se tekee työn saadakseen Kolumbian IP-osoitteen milloin haluat.

Tällä palveluntarjoajalla on erinomaiset nopeudet ja vankka turvallisuus, ja se tekee erittäin hyvää työtä avaamalla maantieteellisesti rajoitetun sisällön.

Tällä hetkellä sillä on hiukan vähemmän kuin 90 palvelinta 59 paikassa, ja yksi virtuaalipalvelin sijaitsee Kolumbiassa. Älä huolestu siitä, että se on virtuaalinen palvelin eikä fyysinen. Se toimii edelleen haluamallasi tavalla.

Käyttäjäliikenteen turvaamiseksi PrivateVPN käyttää 256-bittistä AES-salausta täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden kanssa OpenVPN-protokollassa. Internet kill -kytkin on mukana.

Kuten aiemmin mainitsimme, PrivateVPN saa arvokkaita arvosteluja streaming-mediasisällön estämiseksi. Se ohittaa rajoitukset Netflixille, BBC iPlayerille ja monille muille. Vaikka asiakastukea ei ole saatavana ympäri vuorokauden, se auttaa sinua silti, kunnes tukipyyntösi on ratkaistu.

Sovelluksia on saatavana Androidille, iOS: lle, Windowsille ja MacOS: lle. Yksi tili mahdollistaa kuuden laitteen yhteyden samanaikaisesti.

Plussat:

 • Vahvat turvallisuus- ja yksityisyyden suojaominaisuudet
 • Ei pidä mitään tukkia
 • Maineen saaminen suosittujen suoratoistosivustojen lukituksen poistamisesta

Haittoja:

 • Pieni määrä palvelimia
 • Ei ole 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa suorakeskustelua

PAKKAUS PUNCH: PrivateVPN on vaikuttava palvelu ja tukee sitoutumistaan ​​käyttäjän tyytyväisyyteen 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Tässä on täydellinen arvostelumme PrivateVPN: stä.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - säästä 83% 2 vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus lisätään automaattisesti

5. VyprVPN

VyprVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.VyprVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

VyprVPN on yksityisyyden ja nimettömyyden kannalta maailman hienoimpia VPN-verkkoja. Yrityksellä on yli 700 palvelinta ympäri maailmaa, joista jotkut sijaitsevat Kolumbiassa.

Palvelu pystyy poistamaan Netflixin, BBC iPlayerin, Hulun ja muiden suoratoistotoimittajien eston. Jos haluat lisätukea, ota vain yhteyttä asiakastukeen ja he voivat opastaa sinua tietyissä palveluissa.

VyprVPN kirjautui aiemmin henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta tämä on menneisyyttä. Mitään erityistä käyttäjätietoa, mukaan lukien IP-osoitteet, ei kirjata. Tietosuojatietoiset käyttäjät voivat käyttää sen omistamaa Chameleon ™ -verhotustekniikkaa, vaikkakin lisämaksusta. Tätä pidetään alan parhaiden joukossa paikkansapitävästä näkökulmasta katsottuna.

VyprVPN sisältää ilmaisen kolmen päivän kokeiluversion, joten voit kokeilla sitä ja peruuttaa, jos se ei täytä vaatimuksiasi.

Mukana ovat Android- ja iOS-sovellukset, samoin kuin Windows- ja MacOS-tietokoneiden versiot. Yhden tilauksen avulla kolme laitetta voi muodostaa yhteyden samanaikaisesti.

Plussat:

 • Nopeudet ovat nopeita ja vakaita
 • Ylivoimainen turvallisuudesta ja yksityisyydestä
 • Ei kirjaa henkilökohtaisia ​​tietoja

Haittoja:

 • Hieman kalliimpi kuin jotkut VPN: t
 • Ei hyväksy Bitcoinia

TIETOSUOJA: VyprVPN pitää kaikki snooperit loitolla maailmanluokan salaustekniikansa ansiosta. Lisäksi se toimitetaan 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Lue arvostelu VyprVPN: stä.

VyprVPN CouponSave 81% 2 vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus on käytössä automaattisesti

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa Kolumbian IP-osoitteen hankkimiseen?

Voit löytää ilmaisia ​​VPN-palveluja yksinkertaisella haulla Internetistä, mutta suosittelemme, että et ota tätä reittiä.

Ymmärrämme kuinka houkuttelevat tällaiset palvelut voivat tuntua. Pitkäaikaista sopimusta ei ole ennakkomaksua tai sitoumusta. Mutta ilmaiset VPN: t eivät ole hyväntekeväisyysjärjestöjä tai voittoa tavoittelemattomia organisaatioita; Heidän on ansaittava rahaa maksamaan yleiskustannukset, kuten henkilöstön palkat ja palvelinten ylläpitokustannukset. Lopputulos on, että he odottavat ansaitsevan tuottamansa liikenteen.

Joitakin harhaanjohtavia ilmaisten VPN-palveluntarjoajia on kiinni kaivattu käyttäjän tietoja, jotta ne voivat myydä digitaalisia profiileja kolmansien osapuolien mainostajille. Toiset ovat salaperäisesti siphonyneet tietoja takaisin ja lähettäneet ne valtion viranomaisille. Moniin ilmaisiin VPN-sovelluksiin sisältyy jopa haittaohjelmia, jotka voivat johtaa pysyvään tietojen menetykseen, mutta voivat myös aiheuttaa uhkia ja kiristyksiä.

Rajoitettu nopeus ja matala kaistanleveyden saatavuus tarkoittavat, että ne sopivat erittäin heikosti, jos lopputavoitteesi on joko sisällön tai torrent-tiedostojen suoratoisto. Lisäksi useimmat ilmaiset VPN: t eivät tarjoa ylellisyyttä valita palvelimia laajasta pudotusluettelosta. Sinun on siis painostettava tapaamaan ilmainen VPN, joka antaa sinulle mahdollisuuden muodostaa yhteys palvelimeen Kolumbiassa.

Kaiken kaikkiaan on sinun etujen mukaista pysyä poissa ilmaisista VPN-verkkoista. Lyhytaikaista korjausta etsivät käyttäjät voivat hyödyntää artikkelin alussa korostettua vinkkiä (hyödyntämällä ExpressVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuuta). Muussa tapauksessa kehotamme sinua sijoittamaan muutama dollari kuukaudessa maksettuun VPN: ään, koska sijoitus on sen arvoinen.

Voinko käyttää VPN: ää katsomaan Kolumbian televisiota verkossa?

Kun olet ladannut VPN: n ja vaihtanut IP-osoitteesi Kolumbiaan, jokainen myöhemmin käyttämäsi verkkosivusto ja sovellus toimii olettaen, että olet fyysisesti maassa.

Paikallisten kanavien, kuten Canal 1, Canal A, Nova Television ja Win Sports, pitäisi toimia hyvin, mutta jos et saa yhteyttä heti, ota yhteys asiakastukeen, koska heillä saattaa olla kiertotapa. Joissain tapauksissa he voivat pyytää sinua kirjautumaan ja hankkimaan käyttäjänimen ja salasanan ennen käyttöoikeuden myöntämistä, joten muista tehdä tämä ennen prosessin aloittamista..

Katso myös: Parhaat VPN: t Kolumbialle

Mitä sivustoja estetään Kolumbiassa?

Kolumbian viranomaiset eivät ota ystävällisesti vastaan ​​online-pelaamista koskevia sivustoja. Yli 1000 heistä on estetty tietotekniikkaministeriön ja paikallisen poliisin yhteisestä työstä.

Kolumbian toimittajia on kohdeltu osana jatkuvaa yritystä rajoittaa sananvapautta. Jotkut joutuvat fyysiseen pelotteluun ja väkivaltaan, ja paikallisten huumekartellien ja vastaavien väkivaltaisten jengien tekemistä kuoleman uhkauksista ja murhista on ilmoitettu. Seurauksena on, että monet tiedotusvälineiden henkilökunnat harjoittavat itsesensuuria.

Jos olet toimittaja tai ilmiantaja Kolumbiassa, voit hyötyä oppaastamme bloggata turvallisesti ja varmasti.

Mitä muuta voin tehdä Kolumbian IP-osoitteella?

VPN-verkkoja käytetään rutiininomaisesti sisällön suoratoistoon, mutta on myös muutama muu käyttötapaus. Kolumbian IP-osoite auttaa sinua pääsemään online-pankkitiliisi Bancolombiassa, Banco Popularissa, Banco AV Villasissa ja muissa. Tämä on erityistä silloin, kun yrität käydä kauppaa toisesta maasta - käyttämällä ensin VPN: tä, petosten havaitsemisalgoritmit eivät aktivoi punaisia ​​lippuja, koska niiden oletetaan olevan tosiasiassa Kolumbiassa.

VPN-verkkojen avulla on myös turvallista käyttää julkista wifi-palvelua. Tämä johtuu erityisesti siitä, että he salaavat liikennettä - pitäen himoja hakkereita käden pituudessa. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka turvalliset julkiset wifi-verkot ovat - esimerkkejä löytyy lentokentiltä, ​​hotelleista, ostoskeskuksista ja kahviloista. Haitalliset kokonaisuudet saattavat odottaa pilataksesi tietojasi heti, kun napsautat yhteyden muodostamista.

Mitä muita menetelmiä voin käyttää Kolumbian IP-osoitteen hankkimiseen?

VPN-verkot ovat ylivoimaisesti nopein ja tehokkain menetelmä, mutta on olemassa muutama tapa, joilla voit siirtää sijaintisi Etelä-Amerikan maahan. Tor-selain yhdessä sellaisessa vaihtoehdossa.

Tor-selain on ollut toiminnassa pari vuosikymmentä. Sen alkuperäinen tarkoitus oli auttaa yksilöitä kiertämään valtion viranomaisten suorittamia joukkovalvontayrityksiä. Sen voi ladata ilmaiseksi, ja sitä käyttävät toimittajat, ihmisoikeusaktivistit ja ilmiantajat, jotka yrittävät pysyä nimettömänä verkossa seuraten yleisen edun mukaisia ​​toimiaan. Valitettavasti se on erittäin hidasta, joten sitä ei voida käyttää suoratoistoon. Lisäksi Torilla on ollut huono maine sen jälkeen kun se on tunnistettu menetelmäksi käyttää pimeää verkkoa, joten voi olla parempi pysyä poissa tästä syystä yksin.

Voit myös piilottaa todellisen IP-osoitteesi ilmaisella välityspalvelimella. Mutta näillä on todella huonot salausstandardit, ja ne havaitaan helposti Netflixin tai Hulun kaltaisten tapaan. Ole valmis pettymään, jos tutkit tätä vaihtoehtoa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 79