Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Kuinka peruuttaa nordvpn-korvaus kokonaan (1)


NordVPN, kuten monet muut korkean tason VPN-palvelut, tarjoaa rahojen palautustakuun, mikäli peruutat tilauksesi ensimmäisen 30 päivän aikana. Testatimme tätä sitoutumista ja palveluntarjoaja toteutti lupauksensa.

Comparitech-lukijat voivat hyödyntää yksinoikeudellista 75% alennusta - rahat takaisin -takuu sisältyy kauppaan.

Huomautus: Kun alun perin kirjaudut NordVPN: ään, näyttää siltä, ​​että vain kolmen vuoden sopimus on kelvollinen 30 päivän rahat takaisin takuu politiikkaa koskeva huomautus näkyy vain korostetun kolmivuotisen suunnitelman yhteydessä. Kaikissa suunnitelmissa on kuitenkin sama vaihtoehto (kunkin napsauttaminen paljastaa takuun), joten sinun ei tarvitse valita pidempää kestoa, jos et halua.

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Kuinka peruuttaa NordVPN ja saada täysi hyvitys

Noudata tätä vaiheittaista prosessia lopettaaksesi NordVPN-tilisi (älä huolestu, voit aina kirjautua myöhemmin, jos tarvitset käyttöoikeutta uudelleen).

Näin voit peruuttaa NordVPN-tilauksesi ja saada täyden hyvityksen:

 1. Kirjaudu sisään NordVPN.com-tilillesi tililläsi.
 2. Siirry tilisivulle.
 3. Napsauta Muuta suunnitelma -kohdan vieressä olevaa kuvaketta ja vahvista peruutus.
 4. Aloita keskustelu live chat-agentin kanssa.
 5. Vahvista, että haluat peruuttaa ja pyytää palautusta.
 6. Odota, että rahat hyvitetään pankkitilillesi!

Katsotaanpa tätä prosessia yksityiskohtaisemmin.

Vaihe 1

Siirry osoitteeseen NordVPN.com ja kirjaudu sisään tiliisi.

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Vaihe 2

Siirry Tilit-sivulle ja napsauta kuvaketta, jota edustavat kolme pistettä Vaihda suunnitelma -painikkeen vieressä. Valitse Peruuta automaattiset maksut.

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Vaihe 3

Kun napsautat painiketta, uusi näyttö avautuu. Sinulta kysytään, haluatko todella jatkaa peruutusprosessia. Tätä painiketta napsauttamalla tiliäsi ei peruuteta heti. se vain pysäyttää kaikki automaattiset maksut. Tämä tarkoittaa, että voit edelleen käyttää palvelua seuraavaan maksusykliin asti.

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Kun napsautat Vahvista peruuttaminen -painiketta, näyttöön tulee tämä näyttö:

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Vaihe 4

Kun olet vahvistanut peruutuksen, saatat olettaa, että palautus on matkalla. Näin ei kuitenkaan ole. Sinun on pyydettävä palautusta joko live-chatin kautta tai käyttämällä sähköpostipyyntölomaketta.

Suoran chatin vaihtoehdon valitseminen on nopeampaa ja antaa sinulle mahdollisuuden puhua todellisen ihmisen edustajan kanssa. Näin pääset alkuun:

Napsauta chat-kuvaketta - kyseessä on puhekupla NordVPN: n verkkosivuston oikeassa alakulmassa. Esiin tulee usein kysytyt kysymykset -osa, joka liittyy yleisiin kyselyihin. Jatka napsauttamalla alaosassa olevaa Chat-painiketta. Syötä nimesi, NordVPN-tiliisi liittyvä sähköpostiosoite ja lyhyt kuvaus pyynnöstäsi (olemme sisällyttäneet alla kuvakaappauksen viitetiedoksi). Napsauta Aloita juttelu -painiketta ja odota asiakastuen edustajan liittymistä keskusteluhuoneeseen.

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Vaihe 5

Ymmärrettävästi tukiedustajat yrittävät pitää sinut asiakkaana. Loppujen lopuksi mikään yritys ei halua menettää asiakkaita. He ovat kuitenkin erittäin ystävällisiä, eikä niissä ole mitään aggressiivista kyseenalaistamista. Itse asiassa he yrittävät selvittää, onko heidän palvelussaan jotain puutteellista, ja voivatko he tehdä jotain sen parantamiseksi.

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi
Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Vaihe 6

Nyt kun sinulla on vahvistus palautuspyynnöstäsi, sinun tarvitsee vain istua alas ja odottaa, että luottokorttiyhtiösi käsittelee tehtävän. Kuten asiakastuki mainitsi, sen ei pitäisi kestää yli 10 arkipäivää. Jos maksoit PayPalin kautta, kirjaudu vain tilillesi ja varmista, että myös sieltä peruutetaan automaattiset maksut.

NordVPN-tilauksesi peruuttaminen sähköpostitse

Kuten aiemmin mainitsimme, on myös mahdollista peruuttaa tilauksesi sähköpostilipulomakkeella. Seuraa tätä menetelmää vaiheiden 1 - 3 tavoin, kuten selitimme edellisessä osassa. Kun olet valmis, napsauta sähköposti-kuvaketta NordVPN-verkkosivustolla ja kirjoita pyyntösi.

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi täyden hyvityksen vuoksi

Kun napsautat Lähetä, prosessi on yksinkertainen. Sinun pitäisi saada vahvistusviesti, jossa ilmoitetaan peruuttaneen NordVPN: n tunnin sisällä. Sen jälkeen saattaa olla kysymys siitä, miksi haluat peruuttaa. Kun olet ilmoittanut aikomuksestaan ​​jatkaa, asiakaspalvelu jatkuu ja käsittelee hyvityksesi.

NordVPN-vaihtoehdot

Arvostamme NordVPN: ää erittäin, mutta jos haluat peruuttaa palvelun, saatat olla vaihtoehtoisen palvelun markkinoilla. Tässä osiossa puhumme kolmesta arvokkaasta vaihtoehdosta, joita voisit harkita sen sijaan.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

ExpressVPN on yksi suosituimmista VPN-palveluista ja syystä. Tämä palveluntarjoaja on poikkeuksellisen nopea, käyttää hyvin suunniteltuja ja intuitiivisia sovelluksia ja tarjoaa asiakastukea ympäri vuorokauden. Yli 3000 palvelimella 94 maassa ExpressVPN voi auttaa sinua saamaan IP-osoitteen kirjaimellisesti mistä päin maailmaa tahansa, mukaan lukien Pohjois-Amerikka, Aasia, Eurooppa, Australia ja Etelä-Amerikka..

ExpressVPN ei kirjaa käyttäjän tietoja, joten digitaalinen jalanjälkesi on turvallisesti piilotettu. Lisäksi se käyttää armeijan luokan salausprotokollia, joten kaikki hakkerit tai snooperit pidetään turvallisesti loitolla. Voit käyttää tätä palveluntarjoajaa estämään useiden suoratoistopalvelujen, kuten Netflix, Hulu, ESPN, BBC iPlayer ja muut, käytön..

PARAS NORDVPN-VAIHTOEHTO: ExpressVPN on suojattu, ExpressVPN on turvallinen, nopea ja helppo käyttää. Kokeile sitä riskittömällä 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Tässä on täydellinen arvostelu ExpressVPN: stä.

2. CyberGhost

Cyberghost

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.Cyberghost.com

Rahat takaisin takuu: 45 PÄIVÄT

CyberGhost on toinen arvokas haastaja, varsinkin jos etsit budjettisopimusta. Se tarjoaa yli 4800 palvelinta 58 maassa, joten vakaa, yksityinen Internet-yhteys ei ole kaukana. Lisäksi tarjottavat nopeudet ovat erittäin nopeita, alhaisella palvelimen viiveellä ja korkealla käyttöajalla.

Tämä palveluntarjoaja on perustana aloittelijoille ja on erittäin helppo muodostaa yhteys. Lisäksi se tarjoaa useiden suoratoistopalveluiden, kuten Netflix, vapauttamisen yhdellä napsautuksella. Koko verkkoliikennettä suojataan 256-bittisellä AES-salauksella, ja ylimääräiset turvallisuustoimenpiteet, kuten haittaohjelmien torjunta ja mainosten estäjä, varmistavat, että pysyt turvallisena verkossa.

PARAS BUDJETTIVAIHTO: CyberGhost tekee VPN-verkkojen käytöstä erittäin helpon. Sen nopeudet ovat suuret ja asiakaspalvelusta apua. Kokeile sitä 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Tässä on CyberGhost-arvostelu.

3. YksityinenVPN

PrivateVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.PrivateVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

PrivateVPN on erinomainen aikataulu erittäin nopeasta, turvallisesta suoratoistosta. Vaikka sen palvelinverkko on pienempi kuin ExpressVPN: n ja CyberGhostin, se kattaa silti 60 sijaintia.

PrivateVPN ei kirjaa henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien IP-osoitteet. Kaikki liikenne varmistetaan 256-bittisellä salauksella sekä ylimääräisillä turvatoimilla, kuten täydellisellä eteenpäin salaisudella. Lisäksi se mahdollistaa pääsyn palveluihin, kuten Netflix, Hulu, BBC iPlayer ja muut.

Nopea ja turvallinen: PrivateVPN antaa sinulle yhdenmukaiset nopeudet yhdessä luotettavan tuotteen kanssa. Hyödynnä sen 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue PrivateVPN-arvostelu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 11