Kuinka ohittaa NBA League Pass -katkos (VPN-kiertotapa)

Kuinka ohittaa NBA League Pass -katkos - VPN-kiertotapa


Kausi 2019–20 NBA alkaa 22. lokakuuta 2019. Vaikka NBA League Pass on loistava tapa katsella pelejä, saatat huomata, että jotkut pelit eivät ole käytettävissä (mustattu). Tämä ongelma vaikuttaa yleisimmin Yhdysvalloissa asuviin, jotka haluavat suoratoistaa paikallisen joukkueen otteluita. Onneksi VPN: n tai virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit ohittaa NBA League Pass -katkokset tekemällä siltä, ​​että olet kuin olisit toisessa paikassa (mutta lisää tästä myöhemmin!).

Kuinka ohittaa NBA League Pass -katkos: pikaopas

Eikö sinulla ole aikaa lukea koko artikkelia? Alta löydät nopean ja helpon vaiheittaiset ohjeet NBA League Pass -katkoksen ohittamiseen.

Näin voit ohittaa NBA League Pass -katkosten käytön VPN: llä:

  1. Ensin rekisteröidy laadukkaalla VPN: llä, joka tarjoaa hyvät nopeudet ja paljon palvelinpaikkoja (etenkin Yhdysvalloissa). Suosittelemme ExpressVPN: tä. NordVPN ja CyberGhost ovat kuitenkin kaksi luotettavaa, arvokasta vaihtoehtoa, jotka kannattaa harkita.
  2. Lataa ja asenna asianmukainen VPN-mobiilisovellus, työpöytäsovellus tai selainlaajennus laitteelle, josta haluat katsoa NBA League Passia.
  3. Avaa VPN-sovellus tai selainlaajennus ja muodostaa yhteyden palvelimeen paikassa, jossa peliä ei pimennetä. Jos peli televisioidaan paikallisesti, haluat muodostaa yhteyden palvelimeen toisessa tilassa. Jos lähetys tapahtuu kansallisesti, muodosta yhteys toisen maan, kuten Kanadan tai Meksikon, palvelimeen. Tämä antaa sinulle paikallisen IP-osoitteen ja huijaa NBA League Passia ajattelemaan, että olet eri paikassa.
  4. Rekisteröidy NBA League Pass -tilille, jos et vielä ole. Se maksaa 28,99 dollaria USD kuukaudessa tai 199,99 dollaria vuodessa. Vaihtoehtoisesti NBA Team Pass on 17,99 dollaria kuukaudessa tai 119,99 dollaria vuodessa. Käytä peliä normaalisti - heidän pitäisi nyt olla vapautettu!
  5. Jos sinulla on edelleen ongelmia, tyhjennä selaimesi välimuisti ja evästeet. Voit vaihtoehtoisesti kokeilla toista palvelinta, jos käyttämäsi palvelin on mustassa listassa. Kaikki yllä suositellut VPN-palvelut tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, jos tarvitset lisäapua.

Jos sinulla on epäilyksiä siitä, vaikuttavatko sähkökatkot alueesi, käytä NBA Blackout Explorer -sovellusta, jonka avulla voit kirjoittaa postinumeroasi saadaksesi lisätietoja.

NBA League Pass -katkosten tutkimusmatkailija

Mikä on suora sähkökatkos ja miksi sitä käytetään?

Ennen kutakin NBA-kautta erilaiset paikalliset ja kansalliset lähetysyhtiöt saavat oikeuden televisioida NBA-pelejä suorana lähetyksenä. Ongelmana on, että kun nämä oikeudet ovat yksinoikeudella, jopa NBA ei voi lähettää näitä pelejä reaaliaikaisesti kyseisillä maantieteellisillä markkinoilla (pelit ovat sen sijaan saatavana vain kolmen tunnin kuluttua niiden esittämisestä). Tämä tarkoittaa että on todennäköistä, että paikallisten joukkueidesi ottelut häviävät. 

Oletetaan, että olet Los Angelesissa ja paikallisella Fox- tai NBC-TV-asemallasi on yksinoikeus suoraa lähetysoikeutta Clippers- ja Lakers-peleihin. Koska paikallinen lähetystoiminnan harjoittaja on paikallaan, nämä pelit häivitetään LA: ssa, ja niitä ei sellaisenaan ole saatavana NBA League Pass -sarjassa. Samoin, jos peli lähetetään kansallisesti esimerkiksi ESPN: ssä tai ABC: ssä, peli peitetään kansallisesti.

NBA League Pass käyttää sinun IP-osoite sijaintisi määrittämiseksi. Sellaisenaan kun paikallisella tai kansallisella lähetystoiminnan harjoittajalla on yksinoikeus televisioida peli suorana lähetyksenä, saatat löytää pelin mustaksi NBA League Pass -sivustolla. Tässä on hyödyllistä muuttaa IP-osoitettasi VPN: llä!

Ohita NBA-sähkökatkot VPN: llä

Kun pääsimme NBA League Passiin New Yorkista, seuraava pimennysilmoitus näkyi:

”Nykyisen sijaintisi perusteella et voi katsella live-Brooklyn Nets- ja New York Knicks -pelejä. Voit kuunnella suoraa radiolähetystä tai katsella näiden pelien arkistoa 3 päivää lähetyksen jälkeen. ”

NBA League Pass -sivuston sähkökatkosilmoitus

kuitenkin, paikalliset sähkökatkot eivät ole ainoita rajoituksia, joita kohtaat kanssa NBA League Pass. Itse asiassa monia kansallisesti lähetettyjä pelejä ei myöskään sisälly:

ESPN-, ABC-, TNT- ja NBA-televisiossa lähetettyjä pelejä ei voi katsella suorana lähetyksenä NBA League Pass -sarjassa. Voit kuunnella suoraa radiolähetystä tai katsella näiden pelien arkistoa 3 tunnin kuluttua lähetyksestä. ”

NBA League Pass -sivuston sähkökatkosilmoitus

Joten miten VPN voi auttaa sinua ohittamaan NBA League Pass -katkokset? Kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, Internet-liikenteesi on salattu. Tämän vuoksi verkkosivustojen ja palveluiden on vaikea tietää todellista sijaintiasi. Yhdistämällä kokonaan toisen Yhdysvaltain osavaltion tai toisen maan palvelimeen sinulle annetaan uusi väliaikainen IP-osoite. Tämä huijaa NBA League Pass -sivustoa ajattelemaan, että olet toisessa paikassa, jolloin voit ohittaa sähkökatkon.

Ohita NBA League Pass -katkokset työpöydän kautta

Voit käyttää PC: tä tai Macia ohittaaksesi NBA League Pass -katkokset. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on muodostaa yhteys VPN-palvelimeen pimennysvyöhykkeen ulkopuolella. Esimerkiksi, jos kyseessä on paikallinen sähkökatkos, sinun on oltava yhteydessä vain palvelimeen toisessa Yhdysvaltain osavaltiossa.

Kansalliset sähkökatkot ovat hiukan erilaisia. Tällöin joudut muodostamaan yhteyden palvelimeen toisessa maassa. Ihannetapauksessa tämän pitäisi olla maa, joka on maantieteellisesti lähimpänä mutta silti pimennysalueen ulkopuolella. Esimerkiksi, jos olet Yhdysvalloissa, sinun tulisi kokeilla palvelimia Kanadassa ja Meksikossa. Pimennetyn pelin pitäisi sitten olla estetty ja saatavana live-katselua varten. Muista tyhjentää selaimesi välimuisti ja evästeet, jos sisältö ei lataudu.

Ohita NBA League Pass -katkosten matkapuhelin

Kuten työpöytälaitteissa, voit ohittaa NBA League Pass -katkosten mobiililaitteissa. Se on kuitenkin syytä tietää NBA käyttää puhelimesi GPS- ja sijaintitiedot määrittää missä olet. Jotkin VPN-verkot eivät siis toimi, etenkin NBA League Pass -sovellusten kanssa. Jos suunnittelet katselua mobiililaitteella, kokeile sen sijaan puhelimesi verkkoselainta.

Kirjoittamishetkellä ExpressVPN: n, NordVPN: n ja CyberGhost: n mobiilisovellukset pystyvät ohittamaan NBA League Pass -katkokset. Jos sinulla on edelleen ongelmia, voit huijata puhelimesi GPS-sijainnin. On sovelluksia, joiden avulla voit tehdä tämän. Tämä vaatii kuitenkin iPhonen purkamisen ja Android-laitteen juurtumisen. Huomaa, että ei ole takeita siitä, että tämä toimii. Prosessi vaihtelee laitteesta toiseen, ja jotkut sovellukset ovat tietoturvariski, joten ole varovainen.

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa NBA League Pass -katkosten ohittamiseen?

Valitettavasti monet ilmaiset VPN: t eivät pysty ohittamaan NBA League Pass -katkoksia. Yksi ongelma on, että heillä on usein vain pieni määrä palvelimia. Sellaisenaan, saatat löytää vaihtoehtoja rajoitetusti etsiessään palvelin toisessa Yhdysvaltain osavaltiossa tai maa. Toinen ongelma on kuitenkin se, että ilmaiset VPN-palvelimet kärsivät suuresta kuormasta. Tämä aiheuttaa hitaita nopeuksia, mikä on erityinen ongelma suoratoistossa. Jotkut ilmaiset VPN-palvelut jopa kurottavat kaistanleveyttäsi yrittääksesi hallita tätä, mikä johtaa viiveeseen ja puskurointiin NBA-pelejä verkossa katsellessasi.

Suosittelemme myös ilmaisten VPN-verkkojen käyttöä turvallisuussyistä. Vaikka ilmainen VPN antaa sinun käyttää kaikenlaista rajoitettua sisältöä, sen pitäisi myös suojata yksityisyyttäsi. Tähän sisältyy tietojen salaaminen ja henkilökohtaisten tietojen suojaaminen vuotoilta. Valitettavasti monilla ilmaisilla VPN-verkkoilla ei ole sellaisia ​​toimenpiteitä käytössä. Kuitenkin, ilmainen VPN on yritys, joka tarkoittaa, että se voi kirjautua sisään selaushistoriaa, myymällä sitä kolmansille osapuolille. Saatat myös pommita epäolennaisia, sopimattomia ponnahdusikkunoita. Kaiken kaikkiaan ilmainen VPN ei vain ole vaivan arvoinen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =