Kuinka katsella WWE-verkkoa Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: llä

Kuinka katsella WWE-verkkoa Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: llä


WWE-verkko on laajentunut huomattavasti viime vuosina, mutta se ei ole käytettävissä kaikkialla. Jos olet sijainnissa, johon et pääse käsiksi WWE-verkon sisältöön, tarvitset VPN: n sen estämiseksi..

VPN (Virtual Private Network) on palvelu, joka lähettää laitteen Internet-liikenteen salatun tunnelin kautta valitsemallesi palvelimelle. Esimerkiksi yhdistämällä Yhdysvaltojen palvelimeen saat Yhdysvaltain IP-osoitteen. Tämän vuoksi näyttää siltä, ​​että selaat verkkoa Yhdysvalloissa, jolloin voit estää sisällön, joka on yleensä saatavana vain Amerikassa.

Kuinka katsella WWE-verkkoa Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: llä

Voisit katsoa WWE-verkkoa missä tahansa, muutamassa minuutissa. Ainoa mitä sinun on tehtävä on seuraava:

VPN: n käyttäminen WWE-verkon katseluun Yhdysvaltojen ulkopuolella

 1. Rekisteröidy WWE-verkossa. Se on saatavana useimmissa maissa, ja siellä on yhden kuukauden ilmainen kokeilu (jonka jälkeen se maksaa 10,99 dollaria kuukaudessa). Rekisteröinti vaatii nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja maksutavan (PayPal tai luotto / pankkikortti).
 2. Valitse ja rekisteröidy yhdellä parhaista WWE-verkon VPN-palveluista - suosittelemme erityisesti ExpressVPN: tä.
 3. Lataa ja asenna laitteellesi sopiva VPN-sovellus (tai selainlaajennus, jos käytettävissä).
 4. Avaa VPN-sovellus tai selainlaajennus ja muodosta yhteys maahan, jossa WWE-verkko on käytettävissä, kuten Yhdysvaltoihin.
 5. Tyhjennä selaimesi välimuisti ja evästeet varmistaaksesi, että WWE-verkko unohtaa IP-osoitteesi ja sijaintisi. Sen pitäisi sitten hyväksyä VPN-tunnus.
 6. Siirry WWE-verkkoon ja valitse videosisältöä. Sen pitäisi nyt olla vapautettu! Jos ei, kokeile toista palvelinta. Voit myös ottaa yhteyttä VPN: n asiakastukeen.

VPN: ää valittaessa on otettava huomioon monia tekijöitä. Näitä ovat palvelinverkon koko, palvelinten nopeus ja yleinen turvallisuustaso. Valitsimme parhaat VPN-verkot WWE-verkolle varmistamalla, että ne täyttävät seuraavat kriteerit:

Parhaiden VPN-verkkojen valintaperusteet

 • Palvelimet kymmenissä maissa (myös Yhdysvalloissa) WWE-verkon vapauttamiseksi
 • Nopeat ja rajoittamaton kaistanleveys keskeytymättömälle suoratoistolle
 • Vahva suojaus salauksella ja tappamiskytkimellä
 • Suojaa yksityisyyttäsi tiukalla kirjautumattomuuskäytännöllä
 • Asiakastuki live-chatin ja sähköpostin välityksellä
 • Voit yhdistää useita laitteita samanaikaisesti

Säästäksesi aikaa, tässä on lyhyt yhteenveto parhaista VPN: istä WWE-verkon katseluun Yhdysvaltojen ulkopuolella (katamme kutakin VPN: ää yksityiskohtaisesti jäljempänä):

Parhaat VPN-verkot WWE-verkon katseluun Yhdysvaltojen ulkopuolella

 1. ExpressVPN: Valikoimaamme 1 parhaiten WWE-verkon katseluun. 3000 palvelinta 94 maassa, ihanteellinen WWE-verkon vapauttamiseen maailmanlaajuisesti. Nopeat palvelimet ja helppokäyttöiset sovellukset. 24/7 suora tuki ja suojattu salauksella.
 2. NordVPN: Paras budjetti-VPN. Valtava yli 5000 palvelimen verkko. Toimii hyvin WWE-verkon kanssa. Käytä korkeintaan kuudessa laitteessa. Ei kirjaudu VPN: ään käyttäjäystävällisillä sovelluksilla ja 24/7 live chat-tuella.
 3. CyberGhost: Poista WWE-verkon lukitus helposti. Tuhannet palvelimet maailmanlaajuisesti. Kytke jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti. Erittäin nopeat palvelimet ja suojattu ilman lokit
 4. IPVanish: Yhdysvaltalainen VPN, jolla on satoja yhdysvaltalaisia ​​palvelimia WWE-verkon tarkkailemiseen ulkomailla. Hyvät nopeudet suoratoistoon. 10 samanaikaista yhteyttä. Ei kirjautumiskäytäntöä.
 5. PrivateVPN: Erittäin nopeat palvelimet viivettä ja puskuritonta suoratoistoa varten. Poista WWE-verkon esto Yhdysvaltojen ulkopuolella. Suojaa salauksella ja tappaa -kytkimellä. Aloittelijaystävällinen.
 6. Surfshark: Rajoittamaton samanaikainen yhteys. Katso WWE-verkko ulkomailla. Tarjoaa 24/7 live chat -tukea ja käyttäjäystävällisiä sovelluksia. Ei kirjaudu salattua VPN-verkkoa.

Paras WWE-verkon VPN

Tässä on luettelo parhaimmista VPN-verkkoista WWE-verkon katseluun Yhdysvaltojen ulkopuolella:

1. ExpressVPN

ExpressVPNTammikuu 2020 estää WWE-verkon testaamisen tammikuussa 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

ExpressVPN Yhtiöllä on yli 3000 palvelinta 94 maassa, myös Yhdysvalloissa. Tämän VPN: n rajoittamaton kaistaleveys, erinomainen avausominaisuus ja nopea nopeus tarkoittavat, että voit käyttää palveluita, kuten WWE Network, Netflix tai HBO Go, mistä tahansa, ilman puskurointia tai viivettä. Voit käyttää tätä palvelua jopa viiden laitteen suojaamiseen samanaikaisesti.

Tätä VPN: ää voidaan käyttää monenlaisten laitteiden kanssa erilaisten sovellusten ja selainlaajennusten ansiosta. Kaiken kaikkiaan ExpressVPN on nopea ja helppo käyttää. Yhdistä vain valitsemasi palvelimeen ja sinulla on hyvä mennä! ExpressVPN tarjoaa 24/7 sähköpostia ja live chat-tukea. Lisäksi, voit kokeilla tätä palvelua riskittömästi, koska sen mukana tulee 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Toinen ExpressVPN-käytön etu on erinomainen tietoturva. Tietosi suojataan 256-bittisellä AES-salauksella, tappikytkimellä ja suojauksella DNS- ja IPv6-vuotoilta. Siellä on myös jaettu tunnelointitoiminto, jonka avulla voit valita, mitkä sovellukset käyttävät VPN: ää. ExpressVPN: n pääkonttori sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret, joka on 5 tai 14 silmän lainkäyttövallan ulkopuolella. Lisäksi tässä VPN: ssä ei ole käyttäjän tunnistavia lokit.

Voit käyttää ExpressVPN-sovellusta Windows-, Mac-, Android-, iOS-, Linux- ja reitittimien sovellusten kautta. Selainlaajennukset ovat saatavana myös Chromelle ja Firefoxille.

Plussat:

 • Yli 3000 palvelinta 94 maassa, myös Yhdysvalloissa
 • Erittäin nopea ja luotettava nopeus WWE-verkon suoratoistoon
 • Poista myös Netflixin ja Amazon Prime Videon tykkääminen
 • Tarjoaa 24/7 asiakastukea live chatin ja sähköpostin välityksellä
 • Aloittelijaystävälliset sovellukset ja selainlaajennukset
 • Pääkonttori on Ison-Britannian Neitsisaarilla parantaa yksityisyyttä

Haittoja:

 • Hieman kallis verrattuna joihinkin kilpaileviin VPN-verkkoihin

WWE-VERKON PARAS VPN: ExpressVPN on suosituin palvelimemme 94 maassa WWE-verkon vapauttamiseksi. Myös vapauttaa Netflix ja BBC iPlayer. Nopeat, luotettavat palvelimet ja suojattu salauksella. Tarjoaa 24/7 -tukea ja antaa sinun kytkeä jopa viisi laitetta. 30 päivän rahat takaisin -takuu tarkoittaa, että voit kokeilla sitä riskittömästi.

Lue koko ExpressVPN-arvostelu.

ExpressVPN CouponSpecial -tarjous - saat 3 kuukauden ylimääräisen FREEGET DEALCoupon -sovelluksen käyttöön automaattisesti

2. NordVPN

NordVPNvapauttaa WWE NetworkTests tammikuun 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.NordVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

NordVPN on luettelossa olevien VPN-verkkojen suurin palvelinverkko. Kaikkiaan sillä on yli 5000 palvelinta 60 maassa. Näitä ovat palvelimet Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa, jotka kaikki voivat poistaa WWE-verkon käytön ulkomailta. Erityisesti, NordVPN: llä on yli 1 700 palvelinta Yhdysvalloissa. On syytä tietää, että se tarjoaa erilaisia ​​erikoispalvelimia, kuten P2P: n jakamiseen optimoituja, sekä kaksinkertaisen VPN: n suojauksen parantamiseksi.

Tämä on VPN, joka tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea live-chatin ja sähköpostin välityksellä. Sovellukset ja selainlaajennukset ovat kuitenkin erittäin käyttäjäystävällisiä ja tekevät palvelimelle löytämisen ja yhteydenpidon helpoksi. NordVPN: llä voi olla jopa kuusi samanaikaista yhteyttä. Tämän ei-lokit-VPN: n pääkonttori on Panamassa ja se tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen. Mukana on myös DNS- ja IPv6-suojaus, tappikytkin ja CyberSec-ominaisuus, joka estää mainokset ja haittaohjelmat automaattisesti.

NordVPN-sovelluksia on saatavana Windowsille, Macille, Androidille, iOS: lle, Linuxille ja Android TV: lle. Tarjolla on myös Chrome- ja Firefox-selainlaajennuksia. Reitittimet vaaditaan manuaalisesti.

Plussat:

 • Tuhannet palvelimet WWE-verkon vapauttamiseksi
 • Poista Netflix, BBC, iPlayer, Hulu ja muut esto
 • Asiakastuki saatavana ympäri vuorokauden, live-chatin ja sähköpostin kautta
 • Kytke jopa 6 laitetta samanaikaisesti
 • Paljon turvaominaisuuksia, mukaan lukien tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

Haittoja:

 • Jotkut palvelimet voivat olla hitaalla puolella (mutta useimmat ovat hienoja)

PARAS ARVO -VNN: NordVPN: llä on yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa. Se vapauttaa WWE-verkon, Netflixin, Amazon Prime Video: n ja muut. Ei kirjaudu salatulla ja erikoispalvelimella varustettuun VPN: ään yksityisyyden parantamiseksi. 24/7 -tuki ja voit suojata jopa kuusi laitetta. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Lue koko NordVPN-arvostelu.

NordVPN CouponSave 70% 3-vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus sovelletaan automaattisesti

3. CyberGhost

Cyberghostvapauttaa WWE NetworkTests tammikuun 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.Cyberghost.com

Rahat takaisin takuu: 45 PÄIVÄT

CyberGhost lisää säännöllisesti uusia palvelimia, joten se on yksi nopeimmin kasvavista VPN-palveluista. Kirjoittamishetkellä sillä oli yli 4800 palvelinta verkossa 61 maassa ympäri maailmaa. Voit käyttää tätä VPN-palvelua WWE-verkon sekä Netflix USA: n ja BBC iPlayerin tykkäämisen estämiseen.. Tämä on erinomainen valinta suoratoistoon luotettavien, nopeiden palvelimien takia. Ei ole kuristusta, mikä tarkoittaa, että voit suoratoistaa videoita 1080p HD: llä ilman häiriöitä.

Yksi CyberGhost-tilaus kattaa jopa seitsemän laitetta, jotka kaikki voidaan kytkeä samanaikaisesti. On mahdollista muodostaa yhteys palvelimeen yhdellä napsautuksella, mikä tekee CyberGhostin käytöstä helppoa aloittelijoille. Tämä VPN auttaa sinua pysymään nimettömänä verkossa käyttämällä tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä ja 256-bittistä AES-salausta. DNS- ja IPv6-vuodonsuojauksen lisäksi CyberGhostissa on myös automaattinen tappikytkin, joka katkaisee Internet-liikenteen, jos VPN-yhteys putoaa, estäen tietosi vuotoa..

CyberGhost-sovellukset voidaan ladata seuraaville käyttöjärjestelmille: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV ja Android TV. Selainlaajennukset ovat saatavilla Chromelle ja Firefoxille. Linux ja reitittimet vaativat manuaalisen asennuksen.

Plussat:

 • Nopeasti kasvava palvelinverkko 61 maassa
 • Toimii hyvin WWE-verkon ja Netflix USA: n kanssa
 • Erittäin nopea nopeus streaming ja torrenting
 • Kytke jopa 7 laitetta samanaikaisesti
 • Erinomainen yksityisyys salauksen ja tiukan kirjautumattomuuskäytännön ansiosta

Haittoja:

 • Joidenkin suoratoistosivustojen estämistä ei voi poistaa

Stressitön suoratoisto: CyberGhostissa on nopeat ja luotettavat palvelimet suoratoistoa varten ilman häiriöitä. Voit yhdistää jopa seitsemän laitetta yhden tilin kautta. Poista WWE-verkon ja Netflix USA: n esto. Tiukka ei-lokit -käytäntö ja käyttää salausta. 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue koko CyberGhost-arvostelu.

CyberGhost-kuponki UUTTA VUOTTA ERITYISESTI: TALLENNA 80% 3-vuoden suunnitelmiin + 2 kuukauden ilmainen GET DEAL-alennus, jota sovelletaan automaattisesti

4. IPVanish

IPVanishvapauttaa WWE NetworkTests tammikuun 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.IPVanish.com

Rahat takaisin takuu: 7 PÄIVÄÄ

IPVanish on Yhdysvalloissa toimiva VPN-palvelu, jolla on noin 1 300 palvelinta. Sillä on satoja palvelimia Yhdysvalloissa, jotka sijaitsevat 19 kaupungissa, mukaan lukien Los Angeles ja New York. Tämän ansiosta WWE-verkon lukituksen avaaminen on erittäin helppoa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tämä on VPN, joka tarjoaa hyvät nopeudet selaamiseen, suoratoistoon ja torrenttiin. Lisäksi se toimii Netflix US: n kanssa. IPVanishin avulla voit kytkeä jopa 10 laitetta samanaikaisesti.

Kun etsit palvelinta IPVanishilla, näet kunkin pingin ja nykyisen kuorman. Voit myös tallentaa suosikkipalvelimetsi nopeampaa käyttöä varten tulevaisuudessa. IPVanish tarjoaa kuitenkin myös mahdollisuuden muodostaa yhteys parhaaseen käytettävissä olevaan kaupunkiin ja palvelimeen, mikä on entistä helpompaa aloittaa. Tämä VPN tarjoaa live chat -tukea ja suojaa tietosi 256-bittisellä AES-salauksella. Muita turvaominaisuuksia ovat DNS- ja IPv6-vuodonsuojaus, automaattinen tapukytkin ja kirjautumattomuuskäytäntö.

IPVanish-sovelluksia tarjotaan Windowsille, Macille, Androidille, iOS: lle ja Amazon Fire TV / Fire Stick -sovellukselle. Sinun on noudatettava manuaalisia asennusohjeita Linuxille ja reitittimille.

Plussat:

 • Palvelimet 19 Yhdysvaltain kaupungissa WWE-verkon katselua varten
 • Voit yhdistää jopa 10 laitetta samanaikaisesti
 • Hyvät palvelinten nopeudet suoratoistoa varten ilman puskurointia ja viivettä
 • Sovellusten avulla voit nopeasti muodostaa yhteyden parhaaseen käytettävissä olevaan palvelimeen
 • Pitää sinut suojattuna verkossa salaus ja kirjautumattomuus -käytännöllä

Haittoja:

 • Ei tarjoa selaimen laajennuksia
 • Ei vaihtoehtoa maksaa palvelusta Bitcoin / salausvaluutassa

TURVALLISET 10 LAITETTA: IPVanishilla on satoja yhdysvaltalaisia ​​palvelimia WWE-verkon ja Netflix US: n vapauttamiseksi. Jopa 10 samanaikaista yhteyttä. Sovellukset tekevät palvelimista löytämisen ja yhteydenpidon helpoksi. Live chat-tuki on saatavilla. Suojaa ei-kirjautumiskäytännöllä. Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu.

Lue koko IPVanish-arvostelu.

IPVanish CouponSAVE 60% vuotuisesta suunnitelmastaGET DEALDisount lasketaan automaattisesti

5. YksityinenVPN

PrivateVPNvapauttaa WWE NetworkTests tammikuun 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.PrivateVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

PrivateVPN tarjoaa nopeita palvelimia, joiden avulla voit suoratoistaa ilman havaittavissa olevaa puskurointia tai viivettä. Sen verkko koostuu noin 100 palvelimesta 60 maassa ympäri maailmaa. Tämän VPN: n avulla voit estää kaikenlaisten palveluiden käytön, mukaan lukien WWE Network, Netflix ja Amazon Prime Video.. PrivateVPN: n live-chat-tukea tarjoaa suoraan sen kehittäjät. Ne tarjoavat myös etäohjeita ja asennuksia, jos sinulla on ongelmia.

PrivateVPN: llä voi olla jopa kuusi samanaikaista yhteyttä. Pöytätietokoneiden ja mobiilisovellusten suunnittelu on yksinkertainen, joten niiden navigointi on erittäin helppoa. Turvallisuuden kannalta PrivateVPN suojaa yksityisyyttäsi 256-bittisellä AES-salauksella, tappikytkimellä sekä DNS- ja IPv6-vuotosuojauksilla. Tämä VPN sijaitsee Ruotsissa ja sillä on kirjautumattomuuskäytäntö. Voit ilmoittautua palvelun nimettömänä sähköpostiosoitteella.

PrivateVPN tarjoaa sovelluksia Windowsille, Macille, Androidille ja iOS: lle. Manuaalinen määritys vaaditaan Linuxille ja yhteensopiville reitittimille.

Plussat:

 • Nopeat palvelimet WWE-verkon suoratoistoon Yhdysvaltojen ulkopuolella
 • Käytä sitä estämään Netflix, BBC iPlayer ja HBO Go
 • Live chat-tuki sekä etäohjeet ja asennus
 • Voit luoda jopa 6 samanaikaista yhteyttä

Haittoja:

 • Pieni verkko, vain 100 palvelinta
 • Rajoitettu valikoima sovelluksia eikä selainlaajennuksia

KORKEA NOPEUSPALVELIJAT: PrivateVPN on erittäin nopea, joten se on ihanteellinen suoratoistoon ja torrentiaan. Voit katsella WWE-verkkoa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Poista myös Netflixin eston ja sitä voidaan käyttää jopa kuudessa laitteessa. Ei kirjautumiskäytäntöä ja mahdollisuus rekisteröityä puolittain nimettömästi. 30 päivän rahat takaisin takuu.

Lue koko PrivateVPN-arvostelu.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - säästä 83% 2 vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus lisätään automaattisesti

6. Surfshark

SurfShark VPNvapauttaa WWE NetworkTests tammikuun 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.Surfshark.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

Surfshark toimii hyvin WWE Network -verkoston kanssa, samoin kuin Netflixin, HBO Go: n ja Hulun tykkäykset. Sillä on noin 800 palvelinta 55 maassa, joten se on vahva valinta verkkosivustojen ja palveluiden vapauttamiseen maailmanlaajuisesti. Yksi tämän VPN: n erottuvuusominaisuus on Sen avulla sinulla on rajaton määrä samanaikaisia ​​yhteyksiä. Palvelimen nopeudet ovat erittäin nopeita, mikä tarkoittaa, että voit suoratoistaa joutumatta huolehtimaan viiveestä tai puskuroinnista.

Surfshark-sovelluksissa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mainosten esto sekä yksityisyyteen keskittyvät multi-hop-palvelimet. Lisäksi PrivateVPN: n sovellukset ja selainlaajennukset ovat erittäin helppoja aloittelijoille. Surfshark tarjoaa 24/7 live chat -tuen lisäksi vaikuttavan tietoturvatarjouksen, joka sisältää 256-bittisen AES-salauksen, suojan DNS- ja IPv6-vuotoilta sekä tappakytkimen. Se noudattaa myös tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä ja toteaa, että se ei edes tiedä, käytätkö Surfshark-sovelluksia oston jälkeen.

Surfsharkia voidaan käyttää laitteiden suojaamiseen seuraavilla alustoilla: Windows, Mac, Android, iOS ja Amazon Fire TV / Fire Stick. Voit ladata selaimen laajennuksia Chromelle ja Firefoxille. Manuaalinen määritys vaaditaan Linuxille ja reitittimille.

Plussat:

 • Poista WWE-verkon, Netflixin, Amazon Prime Videon ja muiden esto
 • Yhdistä rajaton määrä laitteita yhden tilin kautta
 • Tarjoaa 24/7 live chat-tukea
 • Suojausominaisuuksiin kuuluvat salaus ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

Haittoja:

 • Ei suurin palvelinverkkoja (yhteensä noin 800)
 • Jotkut toisinaan hitaat palvelimet

RAJOITTAMAT LAITTEET: Surfshark antaa sinun kytkeä rajoittamattoman määrän laitteita samanaikaisesti. Käytä sitä WWE-verkon ja Netflixin katsomiseen. Ei kirjautumispalvelua 24/7 tuella live-chatin kautta. Hyvät nopeudet suoratoistoon ja runsaasti turvaominaisuuksia. 30 päivän rahat takaisin takuu.

Lue koko Surfshark-arvostelu.

Surfshark CouponSpecial Deal - säästä 83% + 3 kuukautta FREEGET DEALAlennus sovelletaan automaattisesti

Missä maissa voin katsoa WWE-verkkoa?

WWE-verkko on laajentunut huomattavasti viime vuosina ja on nyt saatavana melkein missä tahansa muualla maailmassa. Itse asiassa WWE: n mukaan, Ainoat maat, joissa WWE-verkkoa ei ole käytettävissä, ovat Kiina ja Liechtenstein. WWE-verkkoa ei ole saatavilla Kiinassa, mutta on syytä huomata, että se on käytettävissä Kiinan erityisillä hallinnollisilla alueilla Hongkongissa ja Macaossa..

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa WWE-verkon katseluun Yhdysvaltojen ulkopuolella?

Vaikka jotkut ilmaiset VPN: t saattavat toimia WWE-verkon vapauttamisessa Yhdysvaltojen ulkopuolella, monet eivät. Ilmaisia ​​VPN-verkkoja ei tunneta kyvystään estää maantieteellisesti rajoitetun sisällön estämistä. Itse asiassa monet kamppailevat Netflixin ja DAZN: n kanssa. Lisäksi, ilmaiset VPN: t voivat olla erittäin hitaita, koska käyttäjiä on liian paljon heidän pienellä määrällä palvelimia. Tämä tarkoittaa, että kohtaat paljon puskurointia ja viivettä yrittäessäsi suoratoistaa WWE-verkkoa ulkomaille.

Ikään kuin hitaat nopeudet ja estetty sisältö eivät olisi riittäviä, myös ilmaisia ​​VPN: iä puuttuu turvallisuudesta. Erityisesti, harvat VPN: t tarjoavat kirjautumattomuuden käytännön. Itse asiassa monien tiedetään kirjaavan käyttäjiensä henkilökohtaiset tiedot ja selaustoiminnot. Se myydään sitten kolmansille osapuolille. Saatat myös huomata, että ilmaiset VPN: t eivät suojaa tietojasi salauksella tai tarjoa muita hyödyllisiä suojausominaisuuksia, kuten tappauskytkin tai mainosten estäjä..

Mitä voin katsoa WWE-verkossa?

WWE-verkko koostuu 24 tunnin virtauskanavasta ja on-demand-ohjelmoinnista. Alkuperäinen ohjelmointi sisältää kaikki WWE-pay-per-view -tapahtumat ja kaikki WWE-verkon yksinoikeudelliset tapahtumat. Joitakin saatavilla olevista näyttelyistä ovat seuraavat:

 • Stomping perusteet
 • Super Showdown
 • Rahaa pankissa
 • Wrestlemania
 • Ohituskaista
 • Hylkäämiskamari
 • Royal Rumble
 • Taulukko 3: lle
 • WWE ajaa pitkin
 • WWE 365
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 15