Kuinka asentaa yksityinen Internet-yhteys (PIA) Firestickiin

Kuinka asentaa yksityinen Internet-yhteys Firestickiin


VPN: t salaavat verkkoliikennettä pitämällä sen turvassa Internet-palveluntarjoajan, ISP: n, hallituksen ja työnantajan uteliailta silmiltä. Tämä ei vain lisää yksityisyyttäsi, se vähentää mahdollisuutta, että Internet-palveluntarjoajasi kuristaa nopeutesi, mikä on erityisen hyödyllistä, jos käytät säännöllisesti Kodia Firestickillä.

VPN-verkoilla on kuitenkin toinen suuri etu: kyky huijata sijaintiasi ja käyttää maantieteellisesti estettyjä palveluita ulkomailta. Tämä tarkoittaa, että oikealla VPN: llä voit käyttää Netflix USA: n, ITV Hubin ja Hulun kaltaisia ​​alustoja mistä päin maailmaa tahansa..

Monet VPN-verkot tarjoavat nyt omistettuja Firestick-sovelluksia, mutta PIA ei ole yksi niistä. Tästä huolimatta PIA: n asentaminen Amazon Firestick- tai Fire TV -laitteeseen on suhteellisen yksinkertaista ja vie vain muutaman minuutin. Olemme myös luetellut alla muutamia korkealaatuisia vaihtoehtoja, jos haluat mieluummin käyttää VPN: ää virallisen Firestick-sovelluksen kanssa.

Vaihtoehtoiset VPN: t omistetuilla Firestick-sovelluksilla

Palvelun käyttämisellä omalla Amazon Fire -sovelluksella on muutama etu. Ensinnäkin, heille taataan, että ne toimivat moitteettomasti Amazon Firestick -kaukosäätimen kanssa. Toiseksi nämä sovellukset päivittyvät automaattisesti, mikä tarkoittaa, että sovelluksesi on aina käyttövalmis kun tarvitset sitä.

ExpressVPN on Amazon Firestick -sovelluksen paras VPN. Se on nopea, turvallinen VPN, jolla on poikkeuksellinen nopeus ja sisällön vapauttamiskyky. Voit asentaa sen suoraan Amazon-sovelluskaupasta alle minuutissa. ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu joten voit kokeilla palvelua riskittömästi. Jos et ole tyytyväinen, peruuta vain saadaksesi täyden hyvityksen, ilman kysymyksiä.

IPVanish on myös erinomainen valinta. Tämä edullinen VPN tarjoaa nopeita nopeuksia, vahvoja suojausominaisuuksia ja kirjautumattomuuden käytäntöä. Se toimii vähemmän suoratoistopalveluilla kuin ExpressVPN, mutta kevyet sovellukset ja vahvat tietosuojatodistukset tekevät siitä suosion Kodi-käyttäjien keskuudessa. IPVanish tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuun.

Älä koskaan lataa APK-tiedostoja kolmansien osapuolien sivustoilta

Alla olevassa opetusohjelmassa asennamme PIA: n sen APK-tiedoston avulla. Tämä on Androidin vastaava EXE-tiedosto Windowsissa tai APP-tiedosto Macissa. PIA antaa käyttäjille ladata virallisen APK-tiedoston suoraan verkkosivustolta ja Emme suosittele hankkimasta sitä muualta. Nämä tiedostot pakataan usein uudelleen haittaohjelmilla ja ladataan tavoitteena huijata käyttäjiä tartuttamaan omia järjestelmiään..

Tarkastuksen puutteen vuoksi haitallisia APK: ita voidaan jopa ylläpitää näennäisesti hyvämaineisilla verkkosivustoilla. Sinänsä ainoa tapa varmistaa tiedostosi turvallisuus on saada se suoraan VPN-palveluntarjoajalta.

Kuinka asentaa PIA Amazon Firestick- tai Fire TV -sovellukseen

Ennen kuin aloitamme, tarvitset muutamia asioita, joita tarvitset: toisen tai kolmannen sukupolven Firestick tai Fire TV (vaikka tarjoamme kiertotavan vanhemmille laitteille alla) ja PIA-tilauksen. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kuitenkin tarkistaa, sopiiko se sinulle ennen sitoutumista..

Vaihe 1: Salli sovellusten asentaminen tuntemattomista lähteistä

firestick vpn tuntemattomat lähteet

Oletuksena Amazon Firestick sallii sinun asentaa sovelluksia vain sovelluskaupasta. Koska PIA: lla ei ole sovellusta myymälässä, meidän on muutettava tämä. Toimi vain noudattamalla alla olevia vaiheita:

 1. Siirry aloitusnäytössä kohtaan asetukset vaihtoehto yläpalkissa.
 2. Valitse seuraavaksi Oma palo-TV.
 3. Klikkaa Sovellukset tuntemattomista lähteistä. Sen pitäisi nyt sanoa “Päällä”.
 4. Palaa päänäyttöön painamalla kaukosäätimen kotipainiketta.

Vaihe 2: Asenna Downloader-sovellus

firestick vpn downloader

Helpoin tapa asentaa APK-tiedostoja Firestickiin on käyttää Downloader-nimistä sovellusta. Asentaaksesi tämän sovelluksen pidä joko kaukosäätimen mikrofonipainiketta ja sano ”Downloader” tai etsi se manuaalisesti aloitusnäytön yläosassa olevan hakupalkin avulla. Kun olet löytänyt sovelluksen, napsauta ladata asentaa se.

Vaihe 3: Asenna yksityinen Internet-yhteys

Avaa Downloader-sovellus. Näet tekstinsyöttöruudun oikealla puolella, joten siirry siihen ja paina kaukosäätimen keskipainiketta. Kirjoita tähän APK: n osoite, jonka haluamme asentaa, joten kirjoita seuraava tarkalleen kuvan osoittamalla tavalla, mutta ilman lainausmerkkejä:

”Https://www.privateinternetaccess.com/installer/download_installer_android”

PIA firestick - downloader-URL-osoitteessa

Napsauta seuraavaksi Mennä -painiketta näytön alareunassa. Tiedostosi pitäisi alkaa ladata, ja kun se on valmis, sinua pyydetään vahvistamaan sovelluksen käyttöoikeudet. Klikkaus ASENTAA täällä, ja AVATA seuraavassa näytössä.

Hyvä uutinen on, että PIA: n Android-sovellus toimii täydellisesti Amazon Firestickin kaukosäätimen kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa aloittamisen heti ilman mitään lisäohjelmia. Kirjaudu sisään käyttämällä PIA-käyttäjänimeäsi ja salasanaasi. Sovellus pyytää pääsyä VPN-kokoonpanoihisi, joten napsauta kunnossa, ja kunnossa jälleen seuraavalla sivulla.

PIA firestickissä - päänäyttö

Nyt voit itse käyttää PIA-sovellusta. Ennen yhteyden muodostamista suosittelemme, että tappauskytkin ja adblocker-asetukset otetaan käyttöön näytön oikealla puolella. Sinun tulisi myös napsauttaa asetukset, vieritä luetteloa alas ja ota se käyttöön Yhdistä käynnistyksen yhteydessä jotta VPN muodostaa yhteyden automaattisesti aina, kun käynnistät Firestickin.

Kun olet valmis, palaa vasemmalle puolelle, valitse mitä palvelinta haluat käyttää, paina kaukosäätimen ylöspäin ja napsauta painiketta muodostaaksesi yhteyden VPN: ään.

Kuinka päästä maantieteellisesti estettyihin palveluihin ulkomaille VPN: n avulla

Nyt kun sovelluksesi on oikein asennettu, on erittäin helppo poistaa maantieteellisesti rajoitettujen alustojen esto ulkomailta.

 1. Päätä, mitä suoratoistopalvelua haluat käyttää.
 2. Kirjaudu VPN-sovellukseen.
 3. Yhdistä palvelimeen sopivassa paikassa. Esimerkiksi, käytät brittiläistä palvelinta ITV Hub -sovelluksen avaamiseen tai amerikkalaista palvelinta Netflix US -sovelluksen poistamiseen..
 4. Kokeile suoratoistaa sisältöä valitsemallasi alustalla. Sen pitäisi latautua ilman ongelmia, mutta jos ei, ota yhteyttä VPN-tukitiimiisi tarkistaaksesi, onko olemassa tiettyjä palvelimia, joita sinun tulisi käyttää.

Kuinka päivittää PIA manuaalisesti Amazon Firestickissä

Amazon Fire -laitteet tarjoavat automaattiset päivitykset vain sovelluskaupasta saatavissa oleville sovelluksille. Sinun on siis päivitettävä PIA-sovelluksesi manuaalisesti. Onneksi tämä on nopea ja helppo prosessi.

Päivittääksesi PIA: n Firestick-laitteessa, kirjoita APK-tiedoston linkki Downloader-sovellukseen ikään kuin asentaisit sen uudelleen. Ainoa ero on, että tällä kertaa näet Päivittää -painiketta Asentaa yksi. Napsauta tätä asentaaksesi viimeisimmän version yksityisestä Internet-käytöstä. Suosittelemme tarkistamaan verkkosivusto säännöllisesti, onko uusia päivityksiä.

Voinko käyttää VPN: tä ensimmäisen sukupolven Firestickissä?

Ensimmäisen sukupolven Firesticks ei tue VPN-tunnelointia, ja siksi et voi asentaa VPN-sovellusta suoraan niihin. Joten miten selvittää, käytätkö ensimmäisen sukupolven laitetta vai et? Etsi FCC-tunnus takaa: jos se on 2ABDU-0509, sinulla on ensimmäisen sukupolven Firestick.

Joissain tapauksissa voit silti suoratoistaa turvallisesti asentamalla VPN-reitittimeesi. Tämä on hieman monimutkaisempi, mutta se automaattisesti salaa ja suojaa liikennettä, joka menee verkon jokaiselle laitteelle. Yksityisellä Internet-yhteydellä on jopa vaiheittaiset ohjeet palvelun asentamiseen Tomato- ja DD-WRT-reitittimiin.

Miksi VPN-palveluni ei toimi kunnolla?

Onko sinulla ongelmia VPN-sovelluksesi kanssa? Jos yhteyden muodostaminen ei onnistu tai sinulla on vaikeuksia estää tietyn suoratoistopalvelun poistamista, saatat pystyä ratkaisemaan ongelman tyhjentämällä Firestickin välimuisti. Tämä on hyvin suoraviivaista ja vie vain minuutin:

 1. Valita asetukset pääruudun navigointipalkista.
 2. Klikkaa Sovellukset, sitten Hallitse asennettuja sovelluksia.
 3. Etsi VPN-sovelluksesi (esimerkiksi PIA) asennettujen ohjelmien luettelosta.
 4. Klikkaa Pakkopysähdys ja Tyhjennä välimuisti painikkeet.
 5. Käynnistä VPN-sovellus uudelleen ja katso onko ongelmasi ratkaistu.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2