Kuinka asentaa Hotspot Shield Amazon Fire Stickiin 2 minuutissa

Kuinka asentaa Hotspot Shield Amazon Firestickiin 2 minuutissa


Hotspot-kilpi on julkaissut sovelluksen erityisesti Fire TV -laitteille, mukaan lukien Fire Stick ja Fire TV Cube. Voit nyt saada kaikki Hotspot Shield VPN: n edut Firestickillä, mukaan lukien alueellisesti lukittujen videovirtojen estäminen ja katselutoimintojen pitäminen yksityisenä. Hotspot Shield for Fire OS -sovelluksen hankkiminen vie vain muutaman minuutin, ja näytämme sinulle kuinka.

Huomaa, että jos sinulla on ensimmäisen sukupolven Firestick, Hotspot Shield -sovellus Fire TV: lle ei toimi. Tarvitset toisen sukupolven tai uudemman laitteen, jotta voit käyttää mitä tahansa VPN: ää Firestickissä. Valitettavasti Hotspot Shield ei tällä hetkellä tue wifi-reitittimiä, joten ensimmäisen sukupolven Firestick-omistajille on vähän vaihtoehtoja. Voit harkita sen sijaan ExpressVPN- tai NordVPN-palveluita, jotka molemmat tarjoavat reitittimen tukea.

Seuraavassa opetusohjelmassa oletetaan, että sinulla on jo aktiivinen Hotspot Shield -tili ja tilauksesi.

Minulla ei ole vielä Hotspot-kilpiä? Säästä yli 70% 3 vuoden suunnitelmasta täällä (sisältää 45 päivän rahat takaisin -takuun).

Kuinka asentaa Hotspot Shield Firestickiin 2 minuutissa

Uusi Hotspot Shield -sovellus Firestickiin on saatavana suoraan Amazonilta, mikä tekee asennuksesta helpon. Asenna uusi Hotspot Shield -sovellus Firestickiin noudattamalla alla olevia yksinkertaisia ​​ohjeita.

Hotspot Shield for Firestick asennetaan seuraavasti:

  1. Käynnistä Fire TV -laitteesi ja siirry Kotinäyttö-ruutuun suurennuslasi tuo näkyviin hakupalkin vasemmassa yläkulmassa oleva kuvake.hotspot kilpi palo-tv 1
  2. Etsi ”Hotspot Shield” ja valitse ensimmäinen tulos kehittäjä Pangosta.hotspot kilpi palo-tv 2
  3. Napsauta keltaista Saada -painike ladataksesi ja asentaaksesi sovelluksen.hotspot kilpi palo-tv 3
  4. Kun asennus on valmis, napsauta keltaista painiketta uudelleen Avata sovellus. Tämän jälkeen pääset sovellukseen aloitusnäytöltä.
  5. Sovelluksen ensimmäistä kertaa käyttäessäsi sinua kehotetaan aktivoimaan se kirjautumalla sisään toiseen laitteeseen. Skannaa QR-koodi tai kirjoita Fire TV: ssä näkyvä URL-osoite toisella laitteella, kuten kannettavalla tai älypuhelimella.hotspot kilpi palo-tv 4
  6. Kirjaudu toisella laitteellasi Hotspot Shield -sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla. Kun olet kirjautunut sisään, Firestick-sovelluksesi aktivoidaan ja ohjataan Hotspot Shield -pääliitäntään.hotspot-kilpi palo-tv irti
  7. Täältä voit joko napsauttaa päälle / pois -kuvaketta yhdistääksesi tai valitaksesi Toimipaikat muodostaa yhteys palvelimeen tietyssä paikassa.hotspot-kilpi palo-tv-sijainnit
  8. Kun olet muodostanut yhteyden, niin se on! Voit poistua sovelluksesta ja VPN pysyy yhteydessä taustalla.hotspot kilpi palo-tv kytketty

Voit katkaista yhteyden milloin tahansa palaamalla sovellukseen ja napsauttamalla virtapainiketta.

Kuinka avata alueellisesti lukittu sisältö Firestickissä HSS: n avulla

Nyt kun Hotspot Shield on valmis ja käynnissä Firestick-laitteessasi, voit käyttää sitä streamiin kaikenlaisiin alueellisiin videoihin ulkomailta. Tähän kuuluvat muun muassa Netflix, BBC iPlayer, Hulu ja Amazon Prime Video.

Kaikki nämä palvelut ovat alueellisesti lukittuja, mikä tarkoittaa, että kaikki tai osa niiden sisällöstä on vain tiettyjen maiden käyttäjien saatavilla. Ne määrittävät maasi laitteen IP-osoitteen perusteella - ainutlaatuinen numero- ja desimaalijakso, jota käytetään laitteen tunnistamiseen ja kommunikointiin Internetissä.

VPN salaa Internet-yhteytesi ja reitittää sen välittäjäpalvelimen kautta toiseen sijaintiin. Vaikka suoratoistopalvelut ovat kasvaneet viisaiksi moniksi kiertotyökaluiksi, Hotspot Shield voi ohittaa aluerajoitukset muuttamalla IP-osoitteesi.

Liitä vain palvelinpaikkaan, joka vastaa katsottavaa suoratoistopalvelua. Suoratoistopalvelu näkee vain VPN-palvelimen IP-osoitteen, ei Firestick-tiedostosi.

Tämän avulla voit katsella kaikkea suosikkisisältöäsi kotona ulkomailla. Esimerkiksi: yöpyminen vieraan maan hotellissa? Kytke vain Firestick-virta hotellin televisioon ja käännä Hotspot Shield päälle kaikkien virtajesi estämiseksi. VPN-salauksen ansiosta katselutoimintasi piilotetaan myös hotellilta ja sen Internet-palveluntarjoajalta.

Hotspot Shield toimii myös Kodin ja kaikkien testattujen Kodi-lisäosien kanssa. Kaikki katsomasi tiedot ja streaming-lähteesi pysyvät yksityisinä.

Katso myös:

  • Parhaat VPN: t Firestickille
  • Hotspot Shield -arvio
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1