Haluatko suoratoistaa AMC: tä? Lue AMC Kodi Addon -ohjeet

AMC on amerikkalainen televisiokanava, jonka omistaa AMC Verkkoon. Se lähettää yhdistelmän elokuvia ja muutamaa alkuperäistä TV-ohjelmaa. Jos olet AMC: n fani, voit suoratoistaa AMC: tä Kodilla käyttämällä useita erilaisia ​​lisäosia.


Jos olet Kodi-käyttäjä tai vaikka et ole koskaan kuullut Kodista ja haluat live-streamin AMC, sitten tämä opetusohjelma on sinulle.

Alla on lueteltu täysin lailliset lisävaihtoehdot. Vaikka jotkin lisäosat ovat olemassa tämän lisäksi, olemme korostaneet kaikkia Kodin kautta saatavissa olevia laillisia suoratoistovaihtoehtoja. Emme suosittele käyttäjiä kääntymään laittomasti suoratoistoihin AMC: n tai muun streaming-sisällön suhteen. Sen sijaan etsi laillisia suoratoistovaihtoehtoja.

Olemme kuitenkin toimittaneet lyhyen luettelon epävirallisista kolmansien osapuolien lisäosista, joita yleensä käytetään pääsyyn AMC-virroihin. Olemme selittäneet, mitä nämä lisäosat ovat, miten ne toimivat ja miksi uskomme niiden välttävän.

Comparitech ei suvaitse tai rohkaise tekijänoikeusrajoitusten rikkomista, mukaan lukien laiton suoratoisto Kodin kautta. Kodi -sovellusta voidaan käyttää moniin erinomaisiin, laillisiin online-suoratoistotarkoituksiin. Ota huomioon laki, uhrit ja piratismiriskit ennen lataamista tai suoratoistoa tekijänoikeuksien alaisella aineistolla ilman lupaa.

Mikä on Kodi?

kodi_comparitech

Kodi on ilmainen avoimen lähdekoodin mediasovellus, jonka on kehittänyt XBMC-säätiö. Sitä on saatavana monille laitteille, kuten Windows- ja Mac-tietokoneille, Android-laitteille, jailbroken iOS -laitteille, Raspberry Pis ja muille. Voit hallita Kodia kätevästi kaukosäätimellä tai peliohjaimella sekä äänen että videon suoratoistamiseksi monista lähteistä.

Katso myös: Opas Kodi-elokuviin.

Käytä VPN: ää Kodin kanssa

VPN: t salaavat Internet-liikenteesi ja reitittävät sen uudelleen valitsemasi sijainnin palvelimen kautta piilottaen sijaintisi ja henkilöllisyytesi. Internet-palveluntarjoajasi saattaa asettaa datarajoja online-suoratoistotapoillesi IPTV-palveluista, kuten USTVNow ja PlayStation Vue. Tämän mielessä he voivat sitten yrittää kuristaa yhteyden, kun käytät Kodi-tyyppistä palvelua, tai yrittää kokonaan estää pääsyäsi tällaiseen palveluun tai lähettää uhkaavia laillisia kirjeitä..

Tämän välttämiseksi yhdistämistä VPN-verkkoon suositellaan käytettäessä Kodia. Huomaa, että VPN: ien avulla voit käyttää myös maantieteellisesti rajoitettua sisältöä ja suojata online-yksityisyyttäsi.

Suoratoisto vaatii suuren määrän kaistaa. Erityisesti suoratoistot eivät pakata videoita niin paljon ja vaativat siten enemmän latauskaistanleveyttä. Luotettava, nopea ja turvallinen VPN-palveluntarjoaja on välttämätöntä. Suosittelemme IPVanishia, joka on suosittu valinta Kodi-yhteisössä ja tarjoaa tarvittavan tukevan yhteyden, runsaan kapasiteetin ja korkeatasoisen yksityisyyden suojan..

IpVanish Kodi aloitussivu

Lisäksi jopa virallisissa Kodi-lisäosissa voi olla merkittäviä turvallisuusriskejä. Vaikka lisäosat ovat yleensä turvallisia, ne voidaan kaapata arkiston kautta. Kaapattuja lisäosia voidaan käyttää toimittamaan tietokoneesi keskeiset hyökkäykset, joiden avulla hakkeri voi tarkastella verkkosivustosi toimintaa ja on jopa mahdollista, että hakkeri pääsee tietokonejärjestelmään. Tämä on vähemmän huolissaan virallisista lisäosista, mutta on tärkeä huolenaihe kolmansien osapuolien lisäosista.

VPN auttaa estämään toimintasi vakoilua ja kiertää keskeisiä ihmisten hyökkäyksiä, jotka uhkaavat tietojasi.

Voimme vahvistaa, että IPVanish toimii kaikkien testattujen Kodi-lisäosien kanssa. Jos haluat kokeilla vaihtoehtoista palveluntarjoajaa, tutustu täydelliseen luetteloon suositeltavista Kodi VPN -palveluista.

HARJOITUS: Lukijamme voivat säästää 60% vuotuisesta IPVanish-suunnitelmasta täällä.

Kodi v17.3 “Krypton” on viimeisin vakaa versio Kodista, joka on ladattavissa

Kuinka elää stream AMC Kodi

USTVNow Plus

Jos olet amerikkalainen ulkomailla tai osa amerikkalaista armeijaa ulkomailla, tietokoneella, mobiililaitteella tai televisiossa voi katsella monenlaisia ​​live-amerikkalaisia ​​kanavia USTVNow ja laajentamalla USTVNow Plus lisäosan. USTVNow Plus pohjimmiltaan antaa sinun käyttää USTVnow liittymä Kodissa.

Ennen käyttöä USTVNow Plus, sinun on ensin kirjauduttava tiliin täällä. Huomaa, että joudut kirjautumaan tilille sähköpostiosoitteella tai muuten et voi kirjautua sisään USTVNow Plus lisäosalla. Älä kirjaudu tilille sosiaalisen median tietojesi kautta.

kodi_AMC_live_stream_ustvnow_email

Sinun on tilattava vähintään Kaikki kanavat Suunnittelet 19 dollaria (14,84 puntaa) voidaksesi katsella AMC: tä, kuitenkin. Sinua pyydetään myös vahvistamaan, että olet Yhdysvaltain kansalainen rekisteröintiprosessin aikana.

USTV väittää nyt olevansa täysin laillinen palvelu Yhdysvaltojen ulkopuolella asuville amerikkalaisille. Vaikka sen käyttö Yhdysvaltojen sisäpuolelta on rajoitettua, jotkut käyttäjät ovat huomanneet, että USTV Now ei tarkista kirjautumisen yhteydessä antamaasi sijaintia, ja suoratoistoihin pääsee silti pääsemään Yhdysvaltojen sisällä, jos muodostat yhteyden VPN-palvelimeen maan ulkopuolella.

kodi_AMC_live_stream_ustvnow_subscription

USTVNow Plus löytyy Kodilistä (Kodisreal) säilytyspaikka.

Jotta voit käyttää tätä lisäosaa, sinun on ensin lisättävä Kodil arkisto lähteillesi. Voit lisätä Kodilin arkiston lataamalla zip-tiedoston suoraan seuraavasta sijainnista: http: //kdil.co/repo

Napsauta sivustolla sijaitsevaa zip-tiedostoa. Avaa sitten Kodi ja tee seuraava:

 • Suunnata Lisäosia > Pakkaussymboli (vasen yläosa) > Asenna zip-tiedostosta  
 • Etsi zip-tiedosto tietokoneesi latauspaikasta
 • Asenna Kodisreal-arkisto napsauttamalla sitä

Asenna USTVNow Plus Kodil Reposta:

 • alkaen Lisäosia > Pakkauksen symboli, valita Asenna arkistosta
 • Etsi Kodisreal-arkisto ja napsauta sitä
 • valita Video-lisäosat
 • löytö USTVNow Plus ja asenna se napsauttamalla
 • Voit nyt käyttää tätä lisäosaa osoitteesta lisät jakso

Muita vaihtoehtoja

Etsitkö lisävaihtoehtoa? Harkitsee PlayStation Vue -yrityksen kokeilua.

PlayStation Vue

playstation-arvon

PlayStation Vue on johtoleikkurin televisiovaihtoehto, jota PlayStation tarjoaa asiakkaille. Sinun ei tosiasiallisesti tarvitse olla PlayStationia käyttääksesi sitä. Kun olet ostanut tilauksen palveluun (ja tosin mojova 39,99 dollarin hintalappu edullisimpaan vaihtoehtoon), voit ladata ja asentaa Kodi-sovelluksen, jonka avulla voit muodostaa yhteyden PlayStation Vue -tiliisi..

Asenna PlayStation Vue Kodiin seuraavasti:

 • alkaen Lisäosia > Pakkauksen symboli, valita Asenna arkistosta
 • Etsi virallinen Kodi-lisäosavarasto ja napsauta sitä
 • valita Video-lisäosat
 • löytö PSVue ja asenna se napsauttamalla
 • Voit nyt käyttää tätä lisäosaa osoitteesta Lisäosia jakso

Huomaa, että sinun täytyy oikealla painikkeella lisäosassa ennen avaamista, jotta voit lisätä käyttäjänimen ja salasanan. Jos et tee tätä ensin, et voi käyttää suoratoistoja.

Epäviralliset lisäosat AMC: n suoratoistoon Kodissa

Suosituksestaan ​​huolimatta useimmat kolmansien osapuolien lisäosat, jotka tarjoavat AMC-suoratoistoja, tekevät niin epävirallisilla menetelmillä. Nämä virrat lähetetään tyypillisesti edelleen ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa, mikä tekee niistä laittoman ja useimmissa tapauksissa laitonta edelleenlähettämistä. Seuraavien Kodi-lisäosien tiedetään tarjoavan merirosvovirtoja Kodin läpi.

liitto

liitto
Mikä se on? Covenant on laajalti käytetty Kodi-lisäosa, joka syntyi Exodus Kodi -lisäosan korvaajana. Covenant kaavittaa verkkosivun verkkosivustoilta, jotka tarjoavat suoratoistosisältöä, ja näyttää tämän sisällön Kodissa. Monet käyttäjät kääntyvät Covenantin puoleen, koska siinä luetellaan suuri joukko suoratoistosivustoja ja automatisoidaan niiden löytämis- ja suoratoistomenettelyt niiden kautta.

Miksi sinun tulisi välttää sitä?  Ensinnäkin et voi käyttää suoraa suoratoistoa täällä. Lisäksi saat vain merirosvovirtoja, joita Covenant-luetteloiden sivustoilla ei ole oikeutta lähettää tai lähettää uudelleen. Emme suosittele Kodin käyttäjiä kääntymään Covenant for AMC -virtoihin.

maastamuutto

maastamuutto
Mikä se on? Exodus ehti liittoa ja toimii täsmälleen samalla tavalla. Se vetää virtaja sivustoilta ja näyttää kyseisen sisällön Kodissa. Jotkut lailliset vaihtoehdot ovat olemassa Exoduksessa, kuten julkisesti saatavilla olevat elokuvat, kuten Pikku Kauhujen aikaisimman version versio. Näitä vaihtoehtoja on kuitenkin vähän ja kaukana toisistaan.

Miksi sinun tulisi välttää sitä? Exodus oli kerran suosituin streaming Kodi -lisäosa. Vaikka se toimii edelleen ja on edelleen suosittu, sitä ei enää tueta, joten se on paitsi huono vaihtoehto sisällön suoratoistoon, mutta myös ainutlaatuisesti vaarallinen. Exodusta on aikaisemmin käytetty järjestelmien kaappaamiseen ja sitä on käytetty DDoS-bottiverkkona. Emme suosittele käyttäjiä kääntymään Exodukseen AMC: n suoratoistoa varten, koska se tarjoaa vain merirosvovirtoja eikä se välttämättä ole turvallisin lisäosa.

Nousevat vuorovedet

isingtides kuvakaappaus
Mikä se on? Rising Tides on viimeaikainen Kodi-lisäosa, joka on saanut hieman huomiota. Tämä lisäosa houkuttelee suoraa suoratoistoa eri verkoissa. Koska nämä virrat eivät ylläpitä aktiivisia lähetysoikeuksia, nämä virrat ovat laittomasti valmistettuja.

Miksi sinun tulisi välttää sitä? Emme suosittele nousevia vuorovesiä koska sillä ei ole uudelleenlähetysoikeuksia AMC-streamille. Vaikka joillekin kansainvälisille kanaville voi täällä olla olemassa laillista sisältöä, suurin osa vaihtoehdoista keskittyy laittomasti saatuihin lähetyksiin.

Asiantuntijavinkki suoratoistossa

Huomaa, että yllä olevista lisäosista löytyvien suoravirtojen vakaudelle ei ole takeita. Ne voivat tarttua, puskuroida paljon tai vain eivät toimi. Jotkut virrat saattavat jopa lakata olemasta jonkin ajan kuluttua. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien on yleensä tehtävä jonkin verran aloitetta löytääkseen toimintakanavia, jotka näyttävät suosikkikanavansa.

Edellä mainitut lisäosat eivät kuitenkaan yleensä tee sinua työskentelemään liian ahkerasti löytääksesi suosikkisisältösi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 88