Cyberghost vs yksityinen Internet-yhteys (PIA)

VPN: n valitseminen voi olla vaikeaa, koska markkinoilla on useita vaihtoehtoja. Jopa kahden palvelun vertailu on haaste. Otetaan esimerkiksi CyberGhost ja Private Internet Access (PIA): molemmat vahvat palvelut, joilla on paljon tarjottavaa. Tässä viestissä vertaamme näitä VPN-verkkoja vierekkäin päättääksesi, kumpi näistä on parempi keskimääräiselle käyttäjälle.


Lue lisää, mikä VPN tuli suosituimmaksi Cyberghost vs PIA -esittelyssä.

CyberGhost vs yksityinen Internet-yhteys (PIA)

kohokohtia

Cyberghost

  • Yhden napsautuksen lukituksen poisto suosittujen suoratoistopalveluiden saamiseksi
  • Käyttäjäystävällinen muotoilu
  • Lokit eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja
  • Sovellukset Windows, MacOS, iOS, Android

Yksityinen Internet-yhteys

  • Laaja valikoima turvavaihtoehtoja
  • halpa
  • Kokeiltu ja testattu nollalokeja koskeva käytäntö
  • Sovellukset Windows, MacOS, iOS, Android

Hinnoittelu ja alennukset

Cyberghost PIA
Tilausajat Yksi kuukausi Yksi kuukausi
Yksi vuosi Yksi vuosi
Kaksi vuotta Kaksi vuotta
Kolme vuotta n / a
Erikoistarjous 79% alennus kolmen vuoden suunnitelmiin 65% alennus kahden vuoden tilauksista
Korkein hinta kuukaudessa $ 12.99 $ 9.99
Alin hinta kuukaudessa $ 2,75 $ 3,49
Yhden vuoden hinta $ 71.88 $ 71.88
Rahat takaisin takuu Kuukausitilauksissa 14 päivää, muissa 45 päivää 7 päivää

CyberGhost on kalliimpi kahdesta palvelusta, jos etsit lyhytaikaista kattavuutta. Hintaero kuitenkin kapenee huomattavasti pidempään aikaan.

Lisäksi CyberGhost tarjoaa paljon pidemmän rahojen palautustakuun.  Se antaa kuukausittaisille tilaajille mahdollisuuden hakea palautusta kahden viikon kuluttua, ja niille, joilla on kuuden kuukauden tai vuoden tilaus, tämä pidennetään 45 päivään. Sen sijaan yksityisen Internet-yhteyden avulla voit hakea palautusta vain seitsemän ensimmäisen päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Plussapuolena kumpikaan palvelu ei edellytä peruuttamisen syiden ilmoittamista.

KYBERGHOST-KAUPPA: Säästä yli 70% CyberGhostin kolmen vuoden suunnitelmalla.

YKSITYINEN INTERNETIN KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Säästä 65% yksityisen Internet-yhteyden kaksivuotisella suunnitelmalla.<

ominaisuudet

Cyberghost PIA
Samanaikaiset yhteydet 7 5
Käyttöjärjestelmän sovellukset Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Windows, MacOS, Android, iOS
Laitteiden manuaalinen asennus Linux, reitittimet, digisovittimet Linux, reitittimet, digisovittimet
Jaettu tunnelointi Ei Ei
Ilmaiset extrat Mainosten estäminen, haittaohjelmien tarkistus, selaimen laajennukset Chromelle ja Firefoxille Mainosten estäminen, haittaohjelmien tarkistus, selaimen laajennukset Chromelle, Firefoxille ja Operalle

Molemmat nämä VPN-verkot tarjoavat samanlaisen yhteensopivuuden, mutta CyberGhostilla on sovellus virallisessa Amazon Fire -sovelluskaupassa, joten sillä on etuna tässä. CyberGhost mahdollistaa myös yhteyden jopa seitsemään laitteeseen kerralla, joten on vähemmän todennäköistä, että joudut poistamaan yhden käytöstä, jotta voit käyttää toista. Jos haluat suojata kaikkia laitteitasi, voit asentaa jommankumman palvelun manuaalisesti reitittimeesi.

PIA ja CyberGhost tarjoavat molemmat automaattisen haittaohjelmien tarkistuksen ja mainosten estämisen. Tämä tekee kummastakin palvelusta vahvan valinnan vähemmän teknistä taitoa käyttäville. Erityisesti CyberGhost tekee turvallisen online-tilassa pysymisen mahdollisimman helpoksi, koska voit valita palvelimen valitsemisen sijasta vain tehtävän (kuten nimettömän selaamisen, suoratoistosivustojen estämisen tai torrentin)..

Luotsauksenaan PIA sisältää Opera-laajennuksen. On kuitenkin tärkeää huomata ero VPN-sovellusten ja selainlaajennusten välillä. VPN-sovellukset salaavat kaiken laitteellesi ja laitteelta tulevan liikenteen, kun taas laajennukset vain salaa selaimen liikenteen. Tämän seurauksena selaimen laajennukset eivät salli turvallista P2P-verkkojen käyttöä, suojautua DDoS-hyökkäyksiltä tai suojata verkkoliikennettä muilta sovelluksiltasi..

Vapauttamisominaisuudet

Cyberghost PIA
Suoratoistopalvelu
Netflix Iso-Britannia, Yhdysvallat, Tanska,
Saksa, Ranska, Italia,
Espanja, Alankomaat, Australia,
ja muutama muu
Iso-Britannia, Yhdysvallat, Kanada
Hulu Yhdysvallat, Japani Yhdysvallat, Japani
Sky Go Joo Joo
Amazonin päävideo Joo Joo
BBC iPlayer Joo Ei
ABC Joo Ei
CBS Joo Joo
NBC Joo Joo
ITV-keskitin Joo Joo
Kanava 4 (kaikki 4) Joo Joo

PIA pystyy poistamaan useiden suosittujen suoratoistoalustojen lukituksen niiden vastaavien lähetysalueiden ulkopuolelta. CyberGhost ei kuitenkaan avaa laajempaa palveluvalikoimaa, vaan voi tehdä sen yhdellä napsautuksella. Käyttäjät löytävät vain palvelun, jota he haluavat käyttää, CyberGhostin palveluista Poista suoratoiston estäminen napsauta sitä, minkä jälkeen ne yhdistetään automaattisesti sopivaan palvelimeen.

Koska sekä CyberGhost että yksityinen Internet-yhteys antavat käyttäjille mahdollisuuden valita paitsi haluamansa maan, myös kaupungin, Voit jopa estää kaupunkien tai osavaltioiden erityisvirtojen eston. Tämä on erityisen hyödyllistä käytettäessä paikallisia televisiolähetyksiä tai ohittamalla NHL: n tai MLB: n lähetystoiminnan harjoittajien asettamat alueelliset sähkökatkot..

Kiina

Kumpaakaan näistä palveluista ei suositella käytettäväksi Kiinassa. CyberGhost on kertonut meille, että sen ohjelmistot toimivat harvoin tässä maassa ja että ongelma on monimutkaisempi kuin vain ohittaa Kiinan suuri palomuuri. Asiakastukitiimin mukaan jopa jotkut paikalliset Internet-palveluntarjoajat estävät pääsyä CyberGhost-verkkosivustoon. Virallisia peilisivuja ei ole, joten on erittäin vaikeaa edes asentaa ohjelmistoa Kiinassa, puhumattakaan siitä, että sitä käytetään.

Yksityinen Internet-yhteys toimii toisinaan Kiinassa, mutta siihen ei voida luottaa. Yhtiö on myöntänyt, että heidän palvelunsa tarjoaminen siellä on ollut ”erittäin vaikeaa”, ja suosittelee L2TP-yhteyksien käyttöä parhaan mahdollisuuden muodostaa yhteys VPN: ään. Pääsivustolle ei kuitenkaan ole tällä hetkellä pääsyä, eikä virallisia peilejä ole saatavana. Tämä tekee laillisen version lataamisesta Kiinassa todellisena ongelmana.

Tutustu tähän artikkeliin Kiinassa toimivien VPN-verkkojen joukosta.

Asennus ja käyttöliittymä

Cyberghost PIA
Ohjattu automaattinen asennus Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire TV / Fire Stick Windows, MacOS, Android, iOS
Pääpaikan valinta Lista- tai tehtäväpohjainen List-pohjainen
Lisäasetussivut Joo Joo
Mobiiliystävällinen Joo Joo

CyberGhostin työpöytäsovellus on käyttäjäystävällinen, yksinkertaistettu ja pääsee suoraan pisteeseen. Valittavana on viisi tehtävää (Surffaa nimettömästi, Poista suoratoiston estäminen, Suojaa Wi-Fi, Torrent nimettömästi, ja Poista perussivustojen esto), tai voit valita palvelimen itse. Asetusvalikko on kuitenkin melko paljasrunkoinen, ja valita on vain kourallinen määritysvaihtoehtoja.

CyberGhost-kuvakaappaus

Ellet muuta asetuksia tai kirjaudu sisään, näet harvoin PIA: n työpöytäsovelluksen. Kun palvelu on käynnissä, voit muuttaa sijaintia ja muodostaa yhteyden napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin kuvaketta. Huomaa: Vaikka PIA antaa sinun muodostaa yhteyden tiettyyn kaupunkiin, sinun on siirryttävä sovelluksen asetusvalikkoon ja muutettava Yhdistä vaihtoehto alue ensimmäinen.

PIA-tehtäväpalkin valikko

Molemmat VPN-verkot tarjoavat helppokäyttöisiä mobiilisovelluksia, joiden avulla voit muodostaa yhteyden yhdellä napsautuksella. Pienemmissä näytöissä CyberGhost vaihtaa kaakeloidun mallin liukuvaksi paneeliksi, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti valita haluamansa tehtävän. Voit silti valita tietyn palvelimen, jos haluat; CyberGhost näyttää jopa olennaista tietoa jokaisesta. Tämä sisältää palvelimen nykyisen kuormituksen ja sen, sallivatko P2P-tiedostojen jakamisen vai käyttävätkö seurannan vastaiset ominaisuudet.

CyberGhost suunnittelee kuvakaappauksia uudelleen

Mobiililaitteissa PIA: n päänäyttö on niin yksinkertainen kuin ne tulevat. Siinä on pikavalintayhteysliukusäädin ja avattava aluevalinta, ja se näyttää nykyisen julkisen IP-osoitteesi. Meillä oli ilo huomata, että suurin osa tämän palvelun toiminnoista säilyi mobiilisovelluksessa; esimerkiksi käyttäjät voivat silti muodostaa yhteyden automaattisesti, ottaa käyttöön tappauskytkimen, muuttaa protokollaa ja estää mainoksia tai haittaohjelmia.

PIA-mobiilikuvat

Palvelimet ja suorituskyky

Cyberghost PIA
Palvelinmaat 61 33
Palvelimien kokonaismäärä 3064 3160

Vaikka PIA: lla ja CyberGhostilla on samanlainen määrä palvelimia, CyberGhost kattaa melkein kaksinkertaisen määrän maita. Lisäksi melkein puolet (1 450) PIA: n käytettävissä olevista palvelimista sijaitsee Yhdysvalloissa, mikä vähentää huomattavasti valintasi tekemistä, jos olet muualla maailmassa.

Vaikka CyberGhostilla on suurempia palvelinklustereita tiheän liikenteen alueilla, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Ranskassa, se ei varaa yhtä suurta osaa verkostaan ​​näihin paikkoihin. Sen sijaan CyberGhost selvittää muutama sata palvelinta näille alueille, jotta se voi kattaa enemmän maailmaa. Käyttäjät voivat halutessaan käyttää jopa nopeimmin saatavilla olevaa palvelinta, mikä on erittäin tervetullut lisäys.

CyberGhost ja PIA tarjoavat ainakin kahdeksan palvelinta kussakin sijainnissaan, mutta vähemmän kysynnällisissä maissa, kuten Vietnam tai Serbia, yleensä on vain palvelimia yhdessä kaupungissa.

Katso alla olevasta taulukosta nähdäksesi missä kussakin näistä VPN: istä on palvelimia:

CyberghostPIA
Albania
Argentiina
Australia
Itävalta
Valko-Venäjä
Belgia
Bosnia ja Hertsegovina
Brasilia
Bulgaria
Kanada
Chile
Kolumbia
Costa Rica
Kroatia
Kypros
Tšekin tasavalta
Tanska
Viro
Suomi
Ranska
Saksa
Kreikka
Hongkong
Unkari
Islanti
Intia
Indonesia
Italia
Irlanti
Israel
Japani
Kenia
Latvia
Liettua
Luxemburg
Makedonia
Malesia
Meksiko
Moldova
Alankomaat
Uusi Seelanti
Norja
Pakistan
Puola
Portugali
Romania
Serbia
Singapore
slovakia
Slovenia
Etelä-Afrikka
Etelä-Korea
Espanja
Ruotsi
Sveitsi
Taiwan
Thaimaa
Turkki
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Yhdistynyt kuningaskunta
Yhdysvallat
Ukraina
Vietnam

turvallisuus

Cyberghost PIA
VPN-protokollat OpenVPN, L2TP, IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP
OpenVPN-tietojen salaus AES-256 AES-256
OpenVPN-ohjauskanavan salaus RSA-4096 RSA-4096
Naamiointitekniikka Ei mitään Ei mitään
Sovellusten suojaus Automaattinen wifi-suojaus, tappaa kytkin Tapa kytkin
DNS-tila Yksityinen DNS Yksityinen DNS

CyberGhost ja yksityinen Internet-yhteys mahdollistavat yhteyden muodostamisen käyttämällä OpenVPN- ja L2TP-protokollia, mutta CyberGhost sisältää myös IKEv2: n, kun taas PIA tarjoaa mahdollisuuden käyttää PPTP: tä. IKEv2 on nopea, turvallinen protokolla, jolla on hyvä tuki mobiiliympäristöille. PPTP: n avulla käyttäjät voivat lisätä nopeuttaan mutta myös vähentää tietoturvaa.

CyberGhost-kuvakaappausasetusten työpöytä

Molemmat palvelut käyttävät 256-bittistä AES-salausta ja 4096-bittisiä RSA-avaimia, mikä tarkoittaa, että kirjoituksen tekohetkellä niiden salaus on käytännössä virheellinen. Lisäksi PIA ja CyberGhost käyttävät kukin omia DNS-palvelimia. Tämä poistaa kolmannen osapuolen DNS-isännät yhtälöstä ja varmistaa, että kukaan muut kuin sinut ja VPN-palveluntarjoaja eivät koskaan pääse käyttämään verkkoliikennettäsi.

PIA-asetusvalikko

Yleensä huomaat, että VPN: t menettävät joitain toiminnallisuuksia mobiilisovelluksissaan, mutta PIA: n ja CyberGhost-versioiden välisissä toiminnallisissa eroissa on vähän. Ehkä tärkeintä, tappajakytkin on läsnä kunkin palvelun vastaavassa sovelluksessa. Lisäksi CyberGhost antaa sinun suojata automaattisesti kaikki yhteydet wifi-verkkoihin, mikä on erityisen hyödyllistä, jos matkustat ja käytät mahdollisesti suojaamattomia julkisia verkkoja..

yksityisyys

Cyberghost PIA
Pääkonttori Romania Yhdysvallat
Yhteyslokit Jonkin verran Ei mitään
Toimintalokit Ei mitään Ei mitään
Käyttäjätiedot rekisteröitymistä varten Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite
Anonyymit maksutavat Bitcoin Minttu, BitPay, 32 kryptovaluuttaa, mukaan lukien Bitcoin, Litecoin ja Ethereum

CyberGhost sijaitsee Romaniassa, joka on Euroopan unionin jäsen. Koska joukkotietojen säilyttämistä pidettiin EU: n laittomana vuonna 2016 (paitsi hyvin erityisissä olosuhteissa), vain sinä ja CyberGhost pääsevät koskaan liikenteeseesi. PIA puolestaan ​​perustuu Yhdysvaltoihin, joka on yksi viiden silmän maista. Teoriassa tämä tarkoittaa, että muut Five Eyes -maat voisivat tutkia Yhdysvaltain kansalaisen ja jakaa nämä tiedot Yhdysvaltain hallituksen kanssa.

Koska molemmat nämä palvelut sallivat sinun rekisteröityä nimettömästi eikä kirjata henkilökohtaisia ​​tietoja, toiminnallasi ei ole riskiä paljastua, vaikka VPN-palveluntarjoajasi kohdistuisi oikeudellista painetta.

CyberGhost pitää joitain yhteyslokeja, mutta vain tilastollisiin tarkoituksiin. Se tarkistaa, oletko kirjautunut sisään kerran päivässä, ja poistaa nämä tiedot kuukauden lopussa. Se ei kuitenkaan seuraa käymiäsi sivustoja, istunnon pituuksia, julkisia IP-osoitteita tai yhteysaikoja.

Yksityinen Internet-yhteys on yksiselitteinen kirjauskäytäntönsä suhteen. Palvelun UKK-sivu kuvaa sitä siten: "PIA ei ehdottomasti pidä minkäänlaista lokia, minkäänlaista ajanjaksoa." Ei ole epätavallista, että VPN: t väittävät tämän, mutta PIA: n tapauksessa meillä on todisteet. Kaksi kertaa palvelua on pyydetty toimittamaan käyttäjälokit meneillään olevaa tutkimusta varten, ja molemmat kertaa ne eivät ole tarjonneet mitään hyötyä.

kokoonpano

Cyberghost PIA
Osoitteen allokointi Yhteiset Yhteiset
Staattinen IP-osoite mahdollinen Ei Ei
DDoS-suojaus Ei Ei
NAT-palomuuri Joo Joo

Nämä palvelut toimivat hyvin samalla tavalla. Molemmat käyttävät esimerkiksi jaettua osoitteen allokointia. Tämä tarkoittaa, että jokaiselle, joka muodostaa yhteyden tiettyyn palvelimeen samanaikaisesti, annetaan sama IP-osoite. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaikka liikennelokeja olisi saatavana (ottaen huomioon, että CyberGhost tai PIA ei tallenna näitä tietoja), olisi kaiken muuta kuin mahdotonta kertoa, mikä kytketty käyttäjä vieraili tietyllä sivustolla.

Vaikka kumpikaan näistä VPN-palveluista ei tarjoa erityisiä DDoS-suojattuja palvelimia, Voit lieventää vaurioita jonkin verran yksinkertaisesti käyttämällä VPN: tä. DDoS-hyökkäykset tulvivat IP-osoitteen pyynnöillä, kunnes järjestelmä ei voi enää vastata. Yhdistettynä VPN-verkkoon hyökkääjä näkee kuitenkin vain palvelimen IP-osoitteen, ei sinun. VPN-verkot kykenevät jakamaan kuormituksen satojen palvelimien kesken, ja voivat yleensä hylätä nämä hyökkäykset ilman ongelmia.

Sekä CyberGhost että PIA sisältävät NAT-palomuurin. Myös langattomalla reitittimelläsi on yksi, mutta koska VPN-salat sekä tulevan että lähtevän liikenteen, reitittimet eivät näe mihin tulevien pakettien on tarkoitus lähettää. VPN: n palomuuri vain tutkii saapuvat paketit, hylätä epäilyttävät ja ohjaa ne, jotka eivät ole asianomaiseen osoitteeseen. Nämä palomuurit vangitsevat suurimman osan ei-toivotuista paketeista, mutta ne eivät ole varmat. Seurauksena on, että parhaat tulokset saadaan pariksi toissijaisen, OS-tason palomuurin kanssa.

Asiakaspalvelu

Cyberghost PIA
Live chat Joo Ei
Lipun tuki Joo Joo
Sähköpostituki Joo Joo
Keskimääräinen vastausaika sähköpostitse 9 tuntia, 40 minuuttia 4 tuntia, 12 minuuttia
Puhelintuki Ei Ei
Haettavissa oleva tietopohja Joo Joo
Video-oppaat Joo Joo

Sähköpostin ja lippujen lisäksi, CyberGhost tarjoaa 24/7 live-chatin. Testasimme tätä eri kellonaikoina ja huomasimme, että useimmissa tapauksissa agentti vastasi minuutin sisällä. Valitettavasti PIA ei tarjoa livekeskustelua, mikä on pettymys sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Molemmilla palveluilla on video-oppaita, opetusohjelmia ja haettavissa oleva tietokanta.

Jotta voimme testata kunkin palvelun sähköpostin vastausajan, lähetimme jokaiselle sähköpostitse kolme kyselyä. Kaksi ensimmäistä ovat melko vakiona, ja asiakastukitiimillä on todennäköisesti valmiita vastauksia heille. Viimeinen kysymys puolestaan ​​on hieman epämääräisempi ja sen tarkoituksena on nähdä, kuinka halukkaat henkilökunta auttaa selittämään monimutkaisempia kysymyksiä.

Cyberghost
Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymys vastattu
Millaisia ​​lokit CyberGhost pitää? 9 tuntia, 47 minuuttia 1 Joo
Voinko asentaa CyberGhostin DD-WRT-reitittimeen? 15 tuntia, 20 minuuttia 1 Joo
Mitä eroa on CyberGhost-sovelluksella ja selainlaajennuksella?? 4 tuntia, 4 minuuttia 1 Joo
PIA
Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymys vastattu
Millaisia ​​lokit PIA pitää? 5 tuntia, 37 minuuttia 1 Joo
Voinko asentaa PIA: n DD-WRT-reitittimeen? 3 tuntia, 49 minuuttia 1 Joo
Mitä eroa on PIA-sovelluksella ja selaimen laajennuksella?? 3 tuntia, 11 minuuttia 1 Joo

Yksityinen Internet-yhteys oli paljon nopeampi vastaus kuin CyberGhost. Itse asiassa ne olivat keskimäärin noin kaksi kertaa nopeampia. Tämä voi kuitenkin johtua siitä, että CyberGhost tarjoaa suuremman määrän tukea live chat-palvelunsa kautta - ominaisuus, jolla PIA: lla ei ole.

Jokaiselle yllä olevalle kysymykselle saimme tiiviin, yhden tai kaksi kohtaa koskevan vastauksen. PIA: n ja CyberGhost-luoton saamiseksi ne sisälsivät aina pyytämämme tiedot (tai linkit asiaan liittyviin oppaisiin). Lisäksi henkilökunta kysyi aina, onko meillä jotain muuta, josta olemme vaikeuksia.

Voittaja: CyberGhost

Cyberghostin kotisivun kuvakaappaus

Vaikka jompikumpi näistä palveluista olisi vahva valinta, uskomme sen CyberGhost on tavalliselle käyttäjälle parempi niistä kahdesta.

Tämä palvelu on suunniteltu aloittelijoita ajatellen, mutta se ei uhraa turvallisuutta käyttäjäystävällisyyden vuoksi. Mikä parasta, asennusta vaaditaan vain vähän: käyttäjät päättävät vain mitä haluavat tehdä, ja ohjelmisto hoitaa loput.

Sitten on sen verkko. Tämä VPN kattaa melkein kaksi kertaa niin monta maata kuin PIA, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä estämään paljon laajemman valikoiman maantieteellisesti rajoitettuja verkkosivustoja. Lisäksi, jopa seitsemällä samanaikaisella yhteydellä, CyberGhost antaa sinun suojata suurimman osan laitteistasi tarvitsematta asentaa sitä reitittimeesi. Jopa tuen saaminen on helppoa 24/7 live chat -tuen ja laajan tietopohjan ansiosta.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =