5 parasta VPNS Stremio- ja Stremio-lisäosille 2020

Etsitkö yksityistä, turvallista ja suojattua pääsyä Stremio-videoihisi ja televisio-ohjelmiin? Tarkastelimme viittä VPN-verkkoa, jotka saavat työn aikaan.


Stremio VPN: t

Stremio-mediasoitin on erinomainen tapa katsella televisio-ohjelmia ja elokuvia joko paikallisesti tietokoneelta tai suoratoistettuna verkossa. Stremio toimii paljon kuten muut suositut mediasoittimet, kuten Kodi. Vaikka voit toistaa videoita ja musiikkitiedostoja paikallisesti tietokoneeltasi, ensisijainen vetäytyminen ohjelmaan on sen kyky toistaa suoratoistovideoita suoraan sovelluksen kautta käyttämällä lisäosina kutsuttuja laajennuksia.

Stremiossa on kourallinen lisäosia saatavana ilmaiseksi. Suurin osa palvelun käytettävissä olevista lisäosista on tarkoitettu tavallisille ja ilmaisille suoratoistopalveluille, kuten Twitch ja YouTube. Ja vaikka Stremiossa on tarjolla olevien laajennusten lukumäärä erittäin rajoitettu, se on yksi ainoista laatuaan olevista mediasoittimista, joissa on täysin toimiva Netflix-lisäosa.

Sen ulkopuolella on muutama epätavallinen Stremio-lisäosa, joka on erityisesti suunniteltu online-sisällön laittoman valmistamisen ympärille. Nämä lisäosat, kuten Popcorn Time ja Juan Carlos 2, ovat kaikki kolmannen osapuolen liitännäisiä, joita emme suosittele Stremion käyttäjille. Riippumatta siitä, mitä Stremion lisäyksiä käytät, sinun kannattaa ottaa huomioon tietosuoja- ja turvallisuusongelmasi videoiden suoratoistossa verkossa.

Koska Stremio keskittyy ensisijaisesti verkkovideoiden suoratoistoon, on hyvä mahdollisuus, että haluat välttää nopeuden kuristamisen Internet-palveluntarjoajalta. Voit myös ohittaa maantieteellisen sisällön estämisen Stremion käytön aikana. Katsotko YouTubea tai Netflixiä mediasoittimen kautta, on olemassa useita virtuaalisia yksityisiä verkkoja (VPN), jotka voivat varmistaa yksityisyytesi, välttää Internet-palveluntarjoajien nopeuden kuristamista ja ohittaa maantieteellisen sisällön rajoitukset.

Kriteerit Stremio VPN -sovelluksille

Seuraavat 5 VPN-verkkoa ovat parhaita niille, jotka haluavat taata yksityisyytensä suoratoistettaessa Stremion kautta. Muussa tässä viestissä tutustumme kunkin tämän luettelon tehneen VPN: n yksityiskohtiin, mutta jos sinulla on aikaa, tässä on yhteenveto luettelo Stremion parhaista VPN: istä:

 1. ExpressVPN Valintamme # 1. Suuri palvelinverkosto, jota voidaan valita ympäri maailmaa. Nopea ja upea suoratoisto. Mitään lokitietosuoja ei suojaa yksityisyyttäsi. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.
 2. NordVPN Suuri arvo sellaiselle laajalle palvelinverkolle, joka on hieno suoratoistoa varten. Erinomaisesti poistamalla maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukitus.
 3. CyberGhost Budjettivaihtoehto helppokäyttöisillä sovelluksilla, jotka sopivat hyvin aloittelijoille. Yllättävän hyvä suoratoistonopeus testin aikana.
 4. PrivateVPN Tuleva ja tuleva verkko lisääntyvällä luettelolla nopeita palvelimia. Hyvä suoratoistoon.
 5. IPVanish Kodi-käyttäjien ja torrentereiden suosikki nopeuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi.

Kun etsit parhaat Stremion VPN: t, on joitain tärkeitä kriteerejä, joita todennäköisesti haluat:

 • Nopeat palvelimet käytettävissä olevalla kaistanleveydellä
 • Paljon palvelinvaihtoehtoja
 • Tiukka ei-kirjautumiskäytäntö
 • Useita laitteen kirjautumisia
 • Halpa
 • Korkean tason salaus
 • Mahdollisuus ohittaa maantieteellisen sisällön esto

Stremion parhaat VPN: t

Nämä kriteerit huomioon ottaen tässä on Stremion ja sen saatavien lisäosien parhaat VPN-vaihtoehdot.

1. ExpressVPN

ExpressVPNTammikuuta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

Niille, jotka haluavat ohittaa Netflixin maantieteelliset rajoitukset Stremion käytön aikana, ExpressVPN tulee menemään vaihtoehtona. Etsimme säännöllisesti VPN-verkkoja, jotka ohittavat Netflix-välityspalvelinkiellon, ja ExpressVPN on jatkuvasti laskeutunut kyseiseen luetteloon epäonnistumatta. Tämän ominaisuuden lisäksi huomaat, että ExpressVPN noudattaa myös kaikkia muita kriteerejä, joiden mielestämme Stremio VPN on hyödyllinen. Palvelulla on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, 24 tunnin asiakastuki ja se tukee samanaikaisia ​​kirjautumisia useilta laitteilta.

Lisäksi huomaat, että ExpressVPN: llä on yksi suurimmista käytettävissä olevista palvelimista useimmissa paikoissa. Yli 3000 palvelimella 94 maassa löydät helposti nopean palvelimen, jolla on hyvä kaistaleveys. Ja suuren määrän palvelimien ansiosta voit helposti geo-hypätä mihin tahansa melkein mihin tahansa alueeseen ja käyttää alueellista sisältöä Netflixin kautta.

Yhdistä kaikki nämä ominaisuudet palvelun armeijan luokan salaukseen (AES-256, sama standardi, jota Yhdysvaltain hallitus käyttää) ja ExpressVPN: stä tulee hieno vaihtoehto pariksi Stremion kanssa.

Stremio toimii tällä hetkellä Windows, Mac, Linux, iOS ja Android. ExpressVPN toimii kaikissa näissä käyttöjärjestelmissä, samoin kuin Chromen, Firefoxin ja Safarin selainlaajennuksen kautta. Voit asentaa ExpressVPN: n myös reitittimiin, joten se on hyvä vaihtoehto niille, joiden Stremio on asennettu useisiin paikkoihin.

Plussat:

 • Suuri nopeus lataamiseen ja videoiden suoratoistoon
 • Paras luokan turvallisuus ja yksityisyys
 • Poista kaikkien tärkeimpien suoratoistopalvelujen lukitus
 • Käytä maantieteellisesti rajoitettua sisältöä mistä tahansa
 • Live-chat-yhteys tuen henkilökunnan kanssa
 • Laaja palvelinverkko, kattavuus 94 maassa

Haittoja:

 • Ei tule halvalla, käytä alennuskuponkia

Stremion paras VPN: ExpressVPN on valintamme # 1. Laaja palvelinverkko, joka on optimoitu nopeille yhteyksille, toimii virheetömästi Stremion kanssa ja on huipputekijä purkavan sisällön estämisessä. Käyttäjäystävälliset sovellukset kaikille käyttöjärjestelmille. Vaikea voittaa yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

Lue koko arvostelu ExpressVPN: stä.

ExpressVPN CouponSpecial -tarjous - saat 3 kuukauden ylimääräisen FREEGET DEALCoupon -sovelluksen käyttöön automaattisesti

2. NordVPN

NordVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.NordVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

Niille, jotka käyttävät Stremioa ​​kourallisilla laitteilla, NordVPN on yksi parempia vaihtoehtoja. Sen avulla pyritään ohittamaan Netflixin maantieteellisen sisällön rajoitukset, mutta käyttäjät voivat myös yhdistää jopa kuusi laitetta samanaikaisesti. NordVPN tarjoaa myös enemmän VPN-palvelimia kuin ExpressVPN, yli 5 100 palvelimella. Jos kuitenkin haluat tehdä geopisteitä Stremio-sovelluksessasi, ExpressVPN saattaa olla parempi vaihtoehto, koska Nordilla on palvelimia harvemmassa maassa (59 maata verrattuna ExpressVPN: n 94 maahan)..

Silti NordVPN täyttää kaikki kriteerit, joita etsimme hyvästä Stremio VPN -palvelusta. Korkean tason salaus, nopeat palvelimet, useita palvelinvaihtoehtoja ja kirjautumattomuuskäytäntö ovat kaikki tämän palvelun vakioita. Se on myös yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka tarjoavat erilaisia ​​palvelintyyppejä, kuten Sipuli VPN: llä, P2P: lle suunnitellut VPN: t, hävitetyt palvelimet ja anti-DDoS. Ja onneksi NordVPN on halvimpia löytämiäsi VPN-palveluita, jotka tarjoavat yleensä suuria alennuksia erilaisista suunnitelmista. Positiivisesti voit kokeilla NordVPN: ää 30 päivän ajan ennen lopullisten päätösten tekemistä.

NordVPN voidaan asentaa Windows, Mac, iOS, Android, Chrome OS, Linux ja melkein mihin tahansa muuhun käyttöjärjestelmään. Voit asentaa ohjelmiston myös reitittimille, joissa on DD-WRT, Tomato ja muut reitittimen laiteohjelmistot.

Plussat:

 • Erinomainen edullinen vaihtoehto suoratoistoon
 • Pääpaino turvallisuudelle ja yksityisyydelle
 • Vapauttaa helposti laajan valikoiman geologisesti lukittuja sivustoja
 • Henkilötiedot ovat suojattuja, koska niissä ei ole lokitietoja
 • 24/7 live chat-tuki tarjolla

Haittoja:

 • Pöytäsovellus ja nopeudet eivät ole aina luotettavia

PARAS BUDJETTI -VNN: NordVPN on arvokas. Hyvä monipuolinen, joka toimii myös hyvin Stremion kanssa. Vahvat turvaominaisuudet ja siihen mahtuu jopa 6 laitetta. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Lue koko arvostelu NordVPN: stä.

NordVPN CouponSave 70% 3-vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus sovelletaan automaattisesti

3. CyberGhost

Cyberghost

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.Cyberghost.com

Rahat takaisin takuu: 45 PÄIVÄT

Vaikka se ei kuulu luettelossamme tunnetuimpiin vaihtoehtoihin, CyberGhost tekee loistavan parin Stremion kanssa. Kuten olemme havainneet, se on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka voivat ohittaa Netflixin maantieteellisen sisällön rajoitukset, joten on helppo nauttia Netflixistä Stremiossa. Koska CyberGhost käyttää huipputason VPN-tekniikkaa, sen nopeudet ja palvelimen laatu vastaavat tunnetuimpia palveluita. Ja koska CyberGhostilla on pienempi käyttäjäjoukko, sinun on myös vähemmän todennäköistä kokea palvelinten ruuhkia verrattuna kilpaileviin palveluihin, kuten ExpressVPN ja NordVPN.

Stremio VPN: n kaikki tarvittavat kriteerit täyttyvät tässä. Yhtiö tarjoaa kirjautumattomuuskäytäntöä, AES-256-salausta, usean laitteen kirjautumisia ja tulee edullisesti ostaessaan 2-vuoden tilauksen (alle 4 dollaria kuukaudessa).

Kuten NordVPN, myös CyberGhostilla on palvelimia 60 maassa. CyberGhost tarjoaa myös yli 3700 palvelinta, joiden kaistanleveys kaikilla palvelimilla on noin 50 gigabittiä sekunnissa..

CyberGhost on käytettävissä kaikissa käyttöjärjestelmissä, joita voit käyttää Stremiossa, mukaan lukien Windows, MacOS, iOS ja Android. On myös vaihtoehtoja Linuxille ja joillekin reitittimille.

Plussat:

 • Suoratoistaa HD-videota saumattomasti
 • Ei pidä lokkeja
 • Jotkut nopeimmista testaamistamme palvelimista
 • Budjetin tarjoaja, joka ei tee kompromisseja turvallisuudesta ja yksityisyydestä

Haittoja:

 • Ei sovellu niille, jotka tarvitsevat edistyneiden ominaisuuksien hallintaa

Helppo käyttää: CyberGhost on hieno aloittelijoiden valinta. Budjettivalinta. Hyvä yksityisyydelle. Toimii hyvin Stremion kanssa. Löydä ja unohda yhteydet suosittuihin suoratoistosivustoihin. 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue koko arvostelu CyberGhostista.

CyberGhost-kuponki UUTTA VUOTTA ERITYISESTI: TALLENNA 80% 3-vuoden suunnitelmiin + 2 kuukauden ilmainen GET DEAL-alennus, jota sovelletaan automaattisesti

4. YksityinenVPN

PrivateVPN

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.PrivateVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

Jos etsit jotain vähän pienempää, PrivateVPN saattaa olla hyvä vaihtoehto sinulle. Stremion käyttäjille PrivateVPN noudattaa enimmäkseen kaikkia kriteerejä, joita etsimme. Siinä on nopeat palvelimet, edullinen, kirjautumattomuuskäytäntö, rajaton kaistanleveys ja ohittaa maantieteellisen sisällön rajoitukset. PrivateVPN: llä on myös palvelimia yli 50 maassa, mikä helpottaa useiden Netflix-alueiden käyttämistä Stremion kautta.

Ainoa PrivateVPN: n haittapuoli on, että siinä on paljon vähemmän VPN-palvelimia kuin useimmissa kilpailijoissa, vain 100. Se ei kuitenkaan välttämättä ole niin paha kuin miltä se kuulostaa. Koska pienempi koko ja vähemmän käyttäjiä, PrivateVPN voi tarjota yhtä nopeita palvelimiensa kautta, koska palvelinten ruuhkia on paljon vähemmän.

Toisin kuin luettelon muut vaihtoehdot, PrivateVPN antaa erittäin antelias 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä tekee PrivateVPN: stä parhaan vaihtoehdon Stremio VPN-käyttäjille, jotka haluavat kokeilla ennen sitoutumistaan.

PrivateVPN: ssä on saatavana sovelluksia Android- ja iOS-laitteille sekä Windows- ja Mac-tietokoneille.

Plussat:

 • Nopeat ja luotettavat palvelimet tarjoavat yhdenmukaiset yhteydet
 • Hyvän maineen saaminen sivustoille ja palveluille, joita he voivat poistaa
 • Nollapalkien tarjoaja
 • Yksityisyys ja turvallisuus ovat huippuluokkaa

Haittoja:

 • Pieni määrä palvelimia, joista valita
 • Tarvitsee manuaalista säätämistä toimiakseen Kiinassa

SUURI NOPEUS: YksityinenVPN on hyvä perheen valinta. Toimii Stremion kanssa ja sallii jopa 6 laitteen käyttämisen samalle tilille. Ei niin monta palvelinta valittavana kuin muut luettelossa olevat palveluntarjoajat. 30 päivän rahat takaisin takuu.

Lue koko arvostelu yksityisyrityksestä.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - säästä 83% 2 vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus lisätään automaattisesti

5. IPVanish

IPVanish

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.IPVanish.com

Rahat takaisin takuu: 7 PÄIVÄÄ

IPVanish on yksi suosituimmista VPN-palveluntarjoajista, joita löydät. Se kuitenkin tyhjentää luettelomme, koska siitä puuttuu yksi merkittävä ominaisuus: ohittaa Netflix-välityspalvelinkielto. IPVanish on kuitenkin erinomainen kaikilla muilla Stremio VPN: lle tärkeillä alueilla. Palvelussa on armeijan luokan salaus, kirjautumattomuuskäytäntö, ja se tulee käyttäjille erittäin alhaisin kustannuksin.

Lisäksi huomaat, että IPVanishilla on yli 1 000 nopeaa palvelinta yli 60 maassa. IPVanish tarjoaa suuren määrän valinnanvaraa Stremion käyttäjille..

IPVanish on käytettävissä kaikilla käyttämilläsi laitteilla, mukaan lukien Windows, Mac, Android-laitteet, iOS-laitteet, reitittimet ja muut. Se on myös yksi harvoista VPN-palveluista, joissa on Amazon Firestick -sovelluksen alkuperäinen sovellus.

Plussat:

 • Palvelimet ovat nopeita suoratoistoa ja lataamista varten
 • Paras esiintyjä Android-pohjaisille Kodi-laitteille testissämme
 • Ei pidä liikenne- tai yhteyslokeja

Haittoja:

 • Ei estä luotettavasti Netflix, Hulu
 • Asiakastuki on vähän hidasta
 • Ei hyväksy kryptovaluuttoja

SUURI PALVELINVERKO: IPVanish toimii jopa 10 kytketyn laitteen kanssa. Nopeat yhteydet, kevyet ja helppokäyttöiset sovellukset, hyvä monialustainen tuki. Luotettava Stremion kanssa, mutta ei voi estää niin monta suoratoistosivustoa kuin jotkut sen kilpailijat. 7 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue koko arvostelu IPVanishista.

IPVanish CouponSAVE 60% vuotuisesta suunnitelmastaGET DEALDisount lasketaan automaattisesti

Stremio vs Kodi vs Plex: Mikä ero on??

Vaikka Stremiolla on selkeä kilpailuetu toiminnallisen Netflix-laajennuksensa ansiosta, Stremio on tosin melko pieni ja rajoitettu vaihtoehto verrattuna muihin mediasoittimiin. Sen pääkilpailu on Kodi-mediasoitin ja Plex-mediapalvelin. Vaikka kaikki kolme vaihtoehtoa sallivat laajennuspohjaisen suoratoiston, kukin toimii mediasoittimen tilassa eri tavalla.

Stremio toimii pääasiassa verkkoselaimena. Voit asentaa laajennuksia ja suorittaa näitä laajennuksia sovelluksesta, mutta Stremio on hyödyllisin uuden sisällön selaamisessa. Siksi löydät paljon elokuva- ja TV-ohjelmatietoja, jotka ovat oletuksena saatavilla Stremio-sovelluksesi kautta.

Kodi on mediasoitin, johon ei ole asennettu laajennuksia ja jolla ei ole alkuperäisiä integraatioita muihin palveluihin. Sen sijaan voit asentaa valtuutettuja ja laillisia laajennuksia Kodi-lisäosien arkistosta (joka on saatavana asennuksen yhteydessä) tai ladata kolmansien osapuolien lisäosia ja lisäosien arkistoja. Huomaat, että Kodi on hieman monipuolisempi kuin Stremio, ja koska Kodi on toiminut paljon kauemmin, sillä on paljon suurempi laajennuskirjasto ja myös paljon suurempi käyttäjäkunta. Se tarjoaa myös selkeämmän ja hienostuneemman katselukokemuksen, koska sitä on hiottu yli kymmenen vuoden aikana suuren kehittäjätiimin avulla.

Plex on erilainen sovellus kuin kaksi muuta. Plex on vähemmän mediasoitin ja enemmän ”mediapalvelin”, kuten nimi osoittaa. Plex on suunniteltu siten, että voit suoratoistaa kaiken median, elokuvista musiikkiin, mistä tahansa laitteesta. Plex keskittyy ensisijaisesti online-yhteyden luomiseen tallennettuun mediaan, jotta voit käyttää sitä mistä tahansa, tien päällä. Plex toimii kuitenkin mediasoittimena, se voidaan asentaa useisiin laitteisiin ja siinä on suuri kirjasto kolmansien osapuolien ja virallisia lisäosia, joita voit käyttää. Kuten Stremio, myös Plexillä on pienempi käyttäjäkunta, joten sen laajennustietokanta on paljon pienempi, mutta se tarjoaa siinä enemmän vaihtoehtoja kuin Stremio.

Katso lisätietoja näistä mediasoittimista tutustumalla aloittelijamme oppaisiin Kodi, Plex ja Stremio.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 45 =