5 parasta VPN: ää Mobdrolle vuonna 2020

mobdro-kuvakaappaus


Viime vuosina Kodi on ollut siirrettävä mediakeskusohjelmisto mobiililaitteille. Se on erittäin monipuolinen ja helposti muokattavissa, mutta nämä ominaisuudet voivat myös tehdä siitä pelottavaa uusille käyttäjille. Anna Mobdro, Android-sovellus, joka tarjoaa yhden napsautuksen pääsyn suoratoistettaviin TV-ohjelmiin. Asennettavia lisäosia ei ole, päivitys riippuvuuksia ei ole, ja konfigurointivaihtoehdot ovat vähäiset. Tämän seurauksena Mobdro on yksi aloittelijoille ystävällisimmistä suoratoistosovelluksista.

Ongelmana on, että useimmat Internet-palveluntarjoajat eivät pidä suoratoistosta. Aikaisemmin heidän on tiedetty tarkoituksella polttavan asiakkaiden nopeudet estääkseen sitä. Koska FCC: n kuluttajansuojalainsäädäntö kumottiin viime vuonna, on myös mahdollista, että Internet-palveluntarjoajasi myy henkilökohtaista selaushistoriaasi kolmansille osapuolille tietämättäsi.

Voit pitää online-toiminnot yksityisinä muodostamalla yhteyden VPN-verkkoon. VPN salaa verkkoliikenteen estäen sitä, että kukaan voi lukea sitä ilman salauksen avainta.

Valittavana on monia erilaisia ​​VPN-palveluntarjoajia, mutta kaikki VPN: t eivät ole luotu tasavertaisiksi. Alla on luettelo viidestä VPN: stä, jotka täydentävät Mobdroa hyvin. Tutkimme heidän ominaisuuksiaan ja toiminnallisuuttaan sekä selitämme, mille alustoille he ovat käytettävissä.

Mobdro-käyttäjille parhaiten sopivien palvelujen löytämiseksi etsimme VPN-verkkoja, jotka tarjosivat seuraavia:

  • Vakaa, johdonmukainen yhteys ja minimaalinen vaikutus verkon nopeuteen
  • Selkeästi määritellyt yksityisyys- ja kirjauskäytännöt
  • Omistettu Android-sovellus ja erillinen APK-tiedosto manuaalista asennusta varten
  • Vahvat turvallisuusprotokollat

1. ExpressVPN

ExpressVPN hinnoittelu

ExpressVPN on yksi turvallisuustietoisimmista VPN-yrityksistä. Se käyttää 256-bittistä AES-salausta, ei pidä liikenteen lokitiedostoja, ja mukana tulee tappauskytkin, joka pysäyttää kaiken tiedonsiirron, jos yhteys VPN: ään katkeaa. Lisäksi ExpressVPN sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, sijainti, jossa ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja.

ExpressVPN on ihanteellinen teräväpiirto-suoratoistoon, koska sillä on minimaalinen vaikutus yhteyden nopeuteen. Yli 90 maassa sijaitsevilla palvelimilla se on myös erinomainen tapa päästä maantieteellisesti rajoitettuihin alustoihin. Tämä VPN voi jopa estää Netflixin estämisen ja kiertää Kiinan suuren palomuurin, joten se on erittäin monipuolinen.

ExpressVPN tarjoaa helppo asentaa sovelluksia Windowsille, iOS, Mac, Android, Linux, Amazon Fire Stick ja tietyille Internet-reitittimille. Se toimii myös Chrome OS: n, Apple TV: n, Playstationien ja Xbox Onen kanssa, mutta nämä alustat vaativat manuaalisen määrityksen.

LUKIJALIIKKE: Hanki lisää kolme kuukautta ilmaiseksi täältä ExpressVPN-vuosisuunnitelman avulla. ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten riskiä ei ole.

Lue koko arvostelu tuotteesta ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN: ssä on palvelin jokaiseen vaatimukseen. Esimerkiksi Mobdro-käyttäjät voivat hyödyntää HD-suoratoistoa varten optimoituja palvelimia. Tällä hetkellä NordVPN voi estää yli 150 maantieteellisesti lukittua suoratoistoalustaa, mukaan lukien Netflix, Hulu ja NBC Sports. Mikä vielä parempaa, se sallii jopa kuuden samanaikaisen yhteyden, kun taas useimmat VPN-verkot sallivat vain kaksi tai kolme.

NordVPN suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti. Se ei kirjaa henkilökohtaisia ​​tietoja ja kaikki verkkoliikenne on turvattu 256-bittisellä AES-salauksella. Mukana on myös erittäin muokattava tap-kytkin, jonka avulla voit estää tiettyjä sovelluksia käyttämästä Internetiä, kun VPN on katkaistu.

NordVPN: ssä on sovelluksia Windowsille, MacOS: lle, iOS: lle ja Androidille. Se voidaan asettaa manuaalisesti Linux-pohjaisiin järjestelmiin ja kohtuulliseen valikoimaan WiFi-reitittimiä, ja Chrome- ja Firefox-selaimille on jopa laajennuksia..

SÄÄSTÄ PITKÄN AIKAVALLE: Voit säästää 75%, kun hyödynät NordVPN: n kolmen vuoden suunnitelmaa.

Lue koko NordVPN-arvostelu.

3. CyberGhost

cyberhost-kotisivu

CyberGhost vie vaivan turvassa verkossa pitämisestä. Se käyttää 256-bittistä salausta pitääksesi henkilökohtaiset tietosi yksityisinä. Pakkauksessa on ominaisuuksia, kuten mainosten estäjä, automaattinen haittaohjelmasuojaus ja HTTPS-uudelleenohjaus. Mikä vielä parempaa, CyberGhost ei kirjaa tietoja, joita voitaisiin käyttää tunnistamaan sinua.

CyberGhost optimoi palvelimet useisiin eri tarkoituksiin, mukaan lukien suoratoisto ja nimettömät selaukset. Valittavissa on yli 1300 palvelinta, joilla on korkea keskittymä Euroopassa ja Yhdysvalloissa. CyberGhost mahdollistaa jopa viisi samanaikaista yhteyttä ja voi estää suosittujen suoratoistoalustojen, kuten Netflix USA, BBC iPlayer ja Amazon Prime Video, käytön..

Sovelluksia on saatavana Windowsille, MacOS, iOS ja Android. Manuaalinen asennus tarvitaan Linux- ja WiFi-reitittimille.

ALENNUS: Lukijat voivat säästää yli 70% kirjautumalla CyberGhostin yhden vuoden suunnitelmaan.

Lue koko CyberGhost-arvostelu.

4. IPVanish

IPVanish-tarjoussivu.

IPVanish on erittäin kannettava VPN, jonka nopea nopeus ja laaja palvelinverkko antavat Kodi-käyttäjille suuren suosion. Suurin osa näistä palvelimista on todellisuudessa IPVanishin omistuksessa eikä vuokrauksessa, minkä ansiosta IPVanish pystyy tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmat nopeammin kuin kilpailijat..

IPVanish tarjoaa erinomaisen valikoiman suojausominaisuuksia huolimatta siitä, että hänellä on erittäin kevyt asiakas. Se käyttää 256-bittistä AES-salausta liikenteen piilottamiseen, mutta se on vasta alku. Käyttäjät voivat myös muuttaa IP-osoitettaan säännöllisin väliajoin ja estää LAN-liikenteen, sekä DNS- ja IPv6-vuodonsuojaukset aktivoidaan vakiona.

IPVanish ei ole ihanteellinen suoratoistoalustojen lukituksen poistamiseen, mutta se tekee erinomaisen työn pitämällä sinut turvassa suoratoistoa tai käyttäessäsi P2P-verkkoja. Se toimii jokaisen testatun Kodi-lisäosan kanssa ja voidaan helposti asentaa Windows-, Android-, iOS- ja Amazon Fire Stick -versioihin. IPVanish voidaan asentaa manuaalisesti Linuxiin ja Linux-pohjaisiin laitteisiin, mukaan lukien tietyt reitittimet ja yhden kortin tietokoneet.

SÄÄSTÄ 60%: Comparitech-lukijat voivat säästää jopa 60% yksinoikeudellisella alennuksellamme IPVanish-suunnitelmiin.

Lue koko IPVanish-arvostelu.

5. YksityinenVPN

privatevpn-sopimus

PrivateVPN on VPN, joka asettaa käyttäjän yksityisyyden etusijalle. Se käyttää 256-bittistä salausta ja tarjoaa täydellisen eteenpäin salaisuuden pitämättä mitään lokia. Vaikka PrivateVPN: ssä on vähemmän palvelimia kuin useimmissa muissa palveluntarjoajissa (vain 75, kattaen 56 maata), se tarjoaa suuremman nopeuden ja sen seurauksena sopii täydellisesti HD- tai jopa 4K-sisällön suoratoistoon..

PrivateVPN: tä voidaan käyttää lukitsemaan lukuisten suoratoistoalustojen, kuten Netflix, Hulu ja Amazon Prime Video, estäminen. Voit käyttää sen pikaviestintäpalvelua ratkaistaksesi mahdolliset ongelmasi, vaikkakin on syytä huomata, että vastausajat ovat hiukan pidempiä viikonloppuisin tai työaikojen päättymisen jälkeen.

PrivateVPN: ssä on sovelluksia Androidille, Windowsille ja iOS: lle. Se voidaan asentaa manuaalisesti MacOS-, Linux- ja tiettyihin reitittimiin.

SÄÄSTÄ 67%: Hanki viisi kuukautta ilmaiseksi ja säästä jopa 67%, kun kirjaudut PrivateVPN: n vuosisuunnitelmaan.

Lue koko PrivateVPN-arvostelu.

Voinko käyttää ilmaista VPN-yhteyttä Mobdro-palvelun kanssa?

Vaikka on mahdollista käyttää ilmaista VPN: ää Mobdro kanssa, suosittelemme sitä voimakkaasti. Huomaat, että ilmaiset VPN: t ovat jatkuvasti hitaampia kuin yllä olevat. Tämä johtuu yleensä siitä, että heidän pienemmät palvelinverkostonsa kamppailevat käsitelläkseen suurta määrää odottavia käyttäjiä. Tämä johtaa kompromisseihin, kuten jonot ja tietokatot, joita suositellut VPN-palveluntarjoajamme eivät käytä.

Lisäksi ilmaiset VPN-verkot käyttävät usein kyseenalaisia ​​käytäntöjä hyötyäkseen käyttäjilleen. He kykenevät näyttämään mainoksia jokaisella sivulla, käyttämään evästeitä seuraamaan toimintasi myös irrotuksen jälkeen ja myymään selaushistorian tuntemattomille kolmansille osapuolille. Vaikka Internet-palveluntarjoajasi voi seurata toimintaa, ainakin on olemassa sääntöjä siitä, kuinka he voivat käyttää sitä. Sitä vastoin ei ole mitään takeita siitä, että ilmainen VPN-palveluntarjoaja noudattaa samoja rajoituksia.

Valitettavasti ilmaisissa VPN: issä on aiemmin väärinkäytetty käyttäjien luottamusta. Aikaisemmin olemme nähneet, että ilmaiset VPN: t asentavat haittaohjelmia käyttäjän laitteisiin, myyvät käyttäjän kaistanleveyttä ja johtavat harhaan ihmisiä pitämästään lokista. Turvallisuuden vuoksi suosittelemme hyvämaineisten VPN-palveluiden käyttämistä, joilla on selkeästi määritelty tietosuoja- ja tietosuojakäytäntö.

Kuinka asentaa VPN Android-laitteille

Kaikilla yllä luetelluilla VPN-verkoilla on Android-sovelluksia, jotka voi ladata Google Play -kaupasta. Etsi vain VPN: n nimi, etsi virallinen sovellus ja napauta ladata. Jos laitteesi ei kuitenkaan pääse kauppaan, voit asentaa VPN-asiakkaan suoraan sen APK-tiedoston kautta. Seuraavassa selitetään, kuinka tämä tehdään vaihe vaiheelta.

Useimpien mielestä Google Play -kauppa on ainoa paikka, josta voit löytää sovelluksia, mutta koska Android on suhteellisen avoin, voit asentaa sovelluksia mistä tahansa, kunhan ne on pakattu APK-tiedostoksi. On tärkeää, että lataat vain VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolta, koska kolmannen osapuolen lähteet saattavat sisältää haittaohjelmia, jos ne tarjoavat aitoa APK: ta. Katso sivulta, jolla valitset käyttöympäristön, Android-otsikon alle ja katso onko siellä suora linkki APK-tiedostoon. Jos näin on, napauta sitä aloittaaksesi latauksen.

android salli tuntemattomat lähteet

Seuraavaksi sinun on sallittava asennus tuntemattomista lähteistä. Koska tiedämme, että yllä oleviin VPN-verkkoihin voidaan luottaa, ei ole vaaraa, kannattaa kuitenkin harkita tämän ominaisuuden poistamista käytöstä asennuksen päätyttyä. Seuraavat valikon vaihtoehdot saattavat olla hiukan erilaisia ​​Android-version tai laitevalmistajan mukaan, mutta pitäisi olla melko selvää, mitkä vaihtoehdot valita. Tapauksessamme teimme seuraavan:

  1. Siirry Asetuksiin valikko
  2. Napauta Lukitusnäyttö ja turvallisuus vaihtoehto
  3. Vieritä alas kohtaan Tuntemattomat lähteet asetus. Napauta kerran ottaaksesi sen käyttöön.
  4. Näet ponnahdusikkunan, joka varoittaa sinua riskeistä. Klikkaus kunnossa.
  5. Siirry Lataukset -kansio tiedostoa tutkivassa sovelluksessa
  6. Etsi VPN: n APK-tiedosto ja napsauta sitä aloittaaksesi asennuksen.

Kuinka VPN suojaa yksityisyyttäsi

Koska verkkoliikenteesi on salattu VPN: ää käytettäessä, hakkerit, palveluntarjoajasi tai muut ulkopuoliset tarkkailijat eivät voi lukea sitä. Koska voit muodostaa yhteyden palvelimiin muualla maailmassa, käymäsi sivustot eivät edes näe todellista sijaintiasi. Tämän avulla voit ohittaa maantieteelliset sisältölohkot riippumatta siitä, missä olet maailmassa.

Vaikka Mobdro on tällä hetkellä saatavana vain Androidilla, useimmat VPN-verkot sallivat useita samanaikaisia ​​yhteyksiä. Käytännössä tämä antaa sinun kirjautua sisään useisiin laitteisiin (kotitietokoneeseesi, älypuhelimeesi jne.) Samalla VPN-tilillä, jolloin voit pysyä suojattuna riippumatta siitä, minne menet..

Lisähuomioita

Tällä hetkellä Mobdro on saatavana vain Androidilla. Tutkimuksen aikana löysimme kuitenkin useita verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka väittävät toimivan eri alustoilla. Näihin liittyi usein puolittain vakuuttavia sosiaalisen median sivuja. Mobdro ei ole saatavana Google Play -kaupasta, ja sen voi ladata vain viralliselta sivustolta. Epävirallisen version, joka väittää muuten, asentaminen vaarantaa sinut, järjestelmän ja yksityisyyden.

mobdrovirratKaikki Mobdro-virrat eivät ole laillisia; Vaikka South Park ja The Simpsons ovat vapaasti saatavilla verkossa, Hill of Hill ja Looney Tunes eivät ole.

Vaikka Mobdro kerää laillisia vapaasti katseltavissa olevia suoratoistoja, se tarjoaa valitettavasti myös joitain, jotka lähettävät tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Koska nämä epäviralliset virrat ovat sekoittuneet virallisiin, on tärkeää käyttää järkeä välttää tekijänoikeusrikkomus. Esimerkiksi PBS Kids -tuotetta voidaan katsella ilmaiseksi verkossa, joten sen sisällyttäminen ei ole epätavallista. Näyttää kuten Valtaistuinpeli, toisaalta, vaatii tilauksia katsella, eivätkä sellaisenaan suoratoista virallisista lähteistä Mobdrossa.

Varoitus: Mobdroa tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Comparitech ei suosittele Mobdron käyttöä piratismiin.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − 73 =

map