5 parasta AMC: n VPN: ää, jotta voit katsella ulkomailla (Yhdysvaltojen ulkopuolella)

Osoitamme sinulle myös, kuinka pääset AMC: hen pääsyä mistä päin maailmaa tahansa VPN: llä ja parhaimmista käytettävistä. Osoitamme sinulle myös, kuinka voit kanavoida televisioaseman Roku-kentän kautta Yhdysvaltojen ulkopuolelle.


Parhaat AMC: n VPN: t: Kuinka poistaa AMC: n esto ulkomailta

AMC on koti ihmisiin, Kävelevä kuollut, saarnaaja, ja Dietland. AMC: n viihde on korkealaatuista ja kanava on saatavana osana kotitelevisiokaapelia tai lautasen pakkausta. Kanava on saatavana TV-paketeilla, joita myy AT&T U-jae, perämies,  DirecTV, Lautasen verkot, Paras mahdollinen, Spektri, Verizonin fios, ja Xfinity.

Jos saat AMC: n kotona, voit katsoa sitä myös verkossa. Voit kuitenkin katsoa sitä vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Jos täytät verkkopalvelun kotikaapeliyhteyden ansiosta, mutta menet sitten kotimaasi ulkopuolelle lomalle tai töihin, et voi lähettää AMC: tä ulkomailta.

On tapa päästä eroon tästä ongelmasta. Sinun tarvitsee vain asentaa VPN sen vuoksi näyttää siltä, ​​että olet Yhdysvalloissa tai Kanadassa antamalla sinulle Yhdysvaltain tai Kanadan IP-osoitteen. Tällä menetelmällä voit katsella AMC: tä verkossa Australiasta, Isosta-Britanniasta, Ranskasta tai muualta maailmasta.

Tarkastelemme lähemmin kutakin VPN-verkkoa, joka pääsi siihen viiden parhaan luettelomme joukkoon, mutta Jos sinulla ei ole aikaa lukea koko artikkeli, tässä on suosittelumme:

 1. ExpressVPN Valittavanamme AMC: lle. Nopea palvelin, upea suoratoisto. Poista AMC: n esto mistä tahansa suosituimmista suoratoistoympäristöistä. Helppo käyttää sovelluksia. 30 päivän rahat takaisin takuu.
 2. NordVPN Budjetin tarjoaja, joka ei riitä laadun parantamiseen. Laaja palvelinverkko, mukaan lukien palvelimet Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Hyvät nopeudet suoratoistoon ja lataamiseen.
 3. CyberGhost Vaikuttava nopeus tarjoajalle markkinoiden budjetin lopussa. Helppo asentaa ja aloittaa tekee siitä turvallisen vedon aloittelijoille.
 4. IPVanish Monipuolinen toimittaja, joka voidaan asentaa melkein mihin tahansa alustaan. Luotettavat palvelimet, jotka tarjoavat kohtuullisen suoratoistonopeuden.
 5. PrivateVPN Uusin palveluntarjoaja tässä luettelossa jatkuvasti kasvavalla nopeiden palvelimien verkolla. Poista AMC: n ja kaiken muun streaming-sisällön esto.

Parhaat VPN: t AMC: n katsomiseen ulkomailla

Kun etsit verkosta VPN-palveluita, havaitsemasi VPN: t voivat olla elinkelpoisia tai kasa roskaa. Koska joudut maksamaan VPN-tilauksista etukäteen, jokaisen VPN: n kokeilu AMC: lle voi olla kallista ja aikaa vievää. Olemme tehneet raskaan nostamisen sinulle löytääksesi parhaat VPN: t AMC: lle.

Sinun on oltava varma, että VPN-palvelullasi on seuraavat ominaisuudet:

 • Suuri nopeus videoiden suoratoistossa (joten se ei puskuroi)
 • Luotettava, jatkuva palvelu
 • Palvelimet Yhdysvalloissa tai Kanadassa
 • Sovellukset, jotka on helppo asentaa ja käyttää

Jokainen alla lueteltu AMC VPN voi estää streamien sekä AMC: n verkkosivustolla että sen mobiili- ja digisovittimien sovelluksissa.

1. ExpressVPN

ExpressVPNTammikuu 2020. Estää AMC-testin

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.ExpressVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

ExpressVPN sillä ei ole vaikeuksia kiertää mediasivustojen alueellisia rajoituksia, ja sillä on erinomainen nopeus videon suoratoistoon. ExpressVPN-palvelu sisältää pääsyn yli 3000 palvelinta 94 maassa. ExpressVPN: ssä on palvelimia, jotka palvelevat AMC-katsojia sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa.

ExpressVPN-sovellus asentaa itse itsensä ja lataa yrityksen verkkosivustolta. Voit hankkia sovelluksia Windows, Mac-käyttöjärjestelmän kymmenes versio, Mac käyttöjärjestelmä, iOS, Android, ja Linux. ExpressVPN-sovellus on saatavana myös Amazon Fire -tabletit, Amazon Fire TV, ja Amazonin tulitikku. Voit myös määrittää VPN: n manuaalisesti Karhunvatukka puhelimet.

ExpressVPN tekee sovelluksen valikoimaan wifi-reitittimiä, jotka reitittävät Internet-liikenteen kaikista liitetyistä laitteista VPN: n kautta. Reitittimen sovellusta on paljon helpompi käyttää kuin mitä tahansa avoimen lähdekoodin vaihtoehtoa, ja se on täydellinen laitteille, jotka eivät tue VPN-sovelluksia, kuten Roku ja älytelevisiot. Voit asentaa sen itse, jos sinulla on yhteensopiva reititin, tai ostaa reitittimen esiasennetulla VPN: llä suoraan ExpressVPN: ltä.

Selainlaajennus, joka ohjaa VPN-sovellusta, on saatavana Kromi, Firefox, ja Safari-selaimet. ExpressVPN ajaa myös DNS-välityspalvelinta, jota kutsutaan MediaStreamer joka välttää videon suoratoistosivustojen alueelliset rajoitukset, mutta ei sisällä täydellisen VPN: n salausta ja yksityisyyden suojaa. MediaStreamer on täydellinen streaming-laitteille, kuten Xbox ja Apple TV, jotka eivät tue kaikkia VPN-sovelluksia, mutta sallivat sinun muuttaa DNS-oletusasetuksia.

ExpressVPN antaa jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuden yhdistä palveluun kolme kertaa kerralla. Reitittimen yhteys lasketaan yhdeksi kolmesta laitteesta, vaikka se kattaa kaikki kodin laitteet.

Tukitiimiin voidaan ottaa yhteyttä 24 tuntia vuorokauden ympäri suoraa chat-palvelua käyttämällä ExpressVPN-verkkosivustolla. Voit myös nostaa tukilipun käyttäjäalueelle päästävän verkkolomakkeen kautta.

Plussat:

 • Supernopeat palvelimet, jotka on pistetty ympäri maailmaa ja optimoitu HD-suoratoistoon puskuroimatta
 • Toimii palvelimilla kymmenissä Yhdysvaltojen ja Kanadan kaupungeissa, voi helposti poistaa useimpien ulkomaisten suoratoistosivustojen lukituksen
 • Korkealaatuinen salaus, turvallisuus ja yksityisyys kaikkialla
 • Helppo käyttää ja asentaa sovelluksille monille alustoille
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 24/7 live chat-tuki

Haittoja:

 • Ei tule halvalla, käytä alennuskuponkia

PARAS VPN katsomassa AMC: tä ulkomailla: ExpressVPN on meidän paras valinta. Nopeasta tulla AMC-käyttäjien suosikiksi laajalla palvelinverkolla, joka on hienosäädetty nopealle yhteydelle. Käyttäjäystävälliset sovellukset kaikille käyttöjärjestelmille. Toimii hyvin kaikkien tärkeimpien suoratoistopalveluiden, kuten Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer ja SkyGo, kanssa. Vaikea voittaa yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen. Rahat takaisin -takuu on 30 päivän no-quibbles, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

Lue koko arvostelu tuotteesta ExpressVPN.

ExpressVPN CouponSpecial -tarjous - saat 3 kuukauden ylimääräisen FREEGET DEALCoupon -sovelluksen käyttöön automaattisesti

2. NordVPN

NordVPNPoista esto AMCTposed-tammikuusta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.NordVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

NordVPN tekee loistavan sovelluksen, joka näyttää maailmankartan merkinnällä jokaisessa maassa, jossa yrityksellä on palvelimia. Sinun tarvitsee vain napsauttaa merkkiä yhdistääksesi siihen sijaintiin. NordVPN-palvelinverkko koostuu 5133 palvelinta 60 maassa mukaan lukien Kanada ja Yhdysvallat. Vaihtoehtoinen palvelinvalintanäyttö näyttää kaikki luettelossa olevat palvelimet. Jokainen palvelintietue näyttää latenssi ja palvelimen lataus auttaa sinua valitsemaan palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.

Sovellus toimii Windows, Mac-käyttöjärjestelmän kymmenes versio, Mac käyttöjärjestelmä, Android, ja iOS laitteet. Voit myös asettaa VPN: n päälle Linux tietokoneet ja reitittimet. NordVPN-selainlaajennus verkkotunnukselle Kromi ja Firefox riittää kiertämään alueelliset rajoitukset AMC: n verkkosivustolla.

Saat korvaus kuudesta samanaikaisesta yhteydestä NordVPN: n kanssa. Kuten muidenkin luettelon muiden VPN-verkkojen kanssa, reititinyhteys käyttää vain yhtä yhteysrajoitusta ja kattaa kaikki kodin laitteet.

NordVPN: n verkkosivustolla on chat-palvelu josta saat ohjeita perusasetuksista ja vianetsinnästä. Vaikeammat ongelmat hoidetaan teknikkojen kautta lipun lähetyslomake verkkosivustolla tai sähköposti.

NordVPN-palvelu tarjoaa nopeita videoiden suoratoistoa ja on hyvä kiertämään videosivustojen, kuten Netflix ja Hulu, alueellisia rajoituksia..

Plussat:

 • Toimii paljon HD-streaming-optimoituja palvelimia ympäri maailmaa
 • Yli 2000 palvelinta Yhdysvalloissa & Kanada voi estää käytöstä melkein mitä tahansa
 • Huippuluokan turvallisuus ja yksityisyyden suoja
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • Tarjoaa 24/7 live-chatin

Haittoja:

 • Voi valita palvelimien sijainnin kaupungissa, mutta ei tiettyjä palvelimia

PARAS TALOUSARVIO VPN: NordVPN on hyvä valinta. Hyvä monivuotinen, joka toimii hyvin AMC: n kanssa ulkomailla. Vahvat suojausominaisuudet ja mahdollistaa jopa 6 laitteen käyttämisen samanaikaisesti yhdestä tilistä. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Lue koko arvostelu NordVPN: stä.

NordVPN CouponSave 70% 3-vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus sovelletaan automaattisesti

3. CyberGhost

CyberghostPoista esto AMCTposed-tammikuusta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.Cyberghost.com

Rahat takaisin takuu: 45 PÄIVÄT

Sovellus CyberGhost poistaa AMC: n eston ulkomailta. Saat seitsemän samanaikaista yhteyttä. Kuten muidenkin luettelon muiden VPN-verkkojen kanssa, voit aseta se manuaalisesti reitittimelle kattamaan kaikki kodin laitteet, kun käytät vain yhtä seitsemästä yhteydestäsi. Voit asentaa CyberGhost-sovelluksen Windows, Mac-käyttöjärjestelmän kymmenes versio, Mac käyttöjärjestelmä, Android, ja iOS laitteet. Sinun on asennettava VPN verkkoon Linux tietokoneet manuaalisesti.

CyberGhost-palvelinverkko ulottuu 59 maahan, mukaan lukien Yhdysvallat ja Kanada. Se on yksi nopeimmista testaamistamme VPN-verkoista, joten sujuva HD-suoratoisto on varmasti mahdollista. CyberGhost-sovellus luettelee useita suoratoistosivustoja, jotka se voi poistaa, mutta AMC: tä ei ole luettelossa. Siitä huolimatta, että meillä ei ollut mitään ongelmia AMC: n vapauttamisella, kun se oli yhteydessä yhdysvaltalaiseen palvelimeen.

CyberGhost-tukikeskuksen pääpaino on verkkosivuston kautta tietopohja osiossa. Jos et löydä vastausta ongelmiisi siellä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu verkkosivun kautta tai sähköpostitse.

Plussat:

 • Toimii lähes 900 palvelinta eri kaupungeissa ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa
 • Joitakin nopeimpia testaamiamme palvelimia
 • Kiinteät tietosuoja- ja suojausominaisuudet ovat oletuksena käytössä
 • Sovelluksia on helppo asentaa ja käyttää - hyvä vaihtoehto aloittelijoille

Haittoja:

 • Ei sovellu niille, jotka tarvitsevat edistyneiden ominaisuuksien hallintaa

Erinomainen suoratoisto: CyberGhost tarjoaa pääsyn monille maantieteellisesti rajoitetulle sisällölle, ja sen helppokäyttöiset sovellukset ovat ihanteellisia aloittelijoille. Suunnitelmissa on 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue koko CyberGhost-arvostelu.

CyberGhost-kuponki UUTTA VUOTTA ERITYISESTI: TALLENNA 80% 3-vuoden suunnitelmiin + 2 kuukauden ilmainen GET DEAL-alennus, jota sovelletaan automaattisesti

4. IPVanish

IPVanishPoista esto AMCTposed-tammikuusta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.IPVanish.com

Rahat takaisin takuu: 7 PÄIVÄÄ

IPVanish On joka perustuu Yhdysvaltoihin ja sillä on erittäin nopea nopeus, joten se on hieno videoiden suoratoistoon. Sovellus toimii Windows, Mac-käyttöjärjestelmän kymmenes versio, Mac käyttöjärjestelmä, Android, iOS, Amazon Fire -tabletit, Amazon Fire TV, ja Amazonin tulitikku. Voit myös määrittää VPN: n manuaalisesti reitittimet. Reititinliitäntä kattaa kaikki kodin laitteet ja käyttää vain yhtä määräsi kymmenen samanaikaista yhteyttä.

Yhtiöllä on yli 1 300 palvelinta 75 sijainnissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Kanada ja USA.

IPVanish-tukitiimi ei ole käytettävissä verkossa. kuitenkin, voit nostaa tukilipun käyttöalueen kautta IPVanish-verkkosivustolla, ja voit myös yhdistää tukipalvelun kautta sähköposti.

Plussat:

 • Pohjois-Amerikassa on noin 690 palvelinta, joten se voi estää kaiken HD-nopeudella toimivan suoratoistosivuston
 • Toimii hyvin kauko-ohjaimen käyttäjien Kodi-lisäosien kanssa
 • Vaikuttava nopeus ja luotettavat yhteydet
 • Käsittelee useita samanaikaisia ​​yhteyksiä hyvin

Haittoja:

 • Asiakastuki on vähän hidasta
 • Kaikki palvelimet eivät poista Netflixin estämistä

Jopa 10 laitetta: IPVanishilla on suuri palvelinverkko ja se käsittelee useita yhteyksiä hyvin. Helppo käyttää ja suosii käyttäjiä, jotka tarvitsevat korkeita yksityisyyden suojaa. Ei voi estää niin monta suoratoistopalvelua kuin jotkut sen kilpailijat. 7 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue koko arvostelu IPVanishista.

IPVanish CouponSAVE 60% vuotuisesta suunnitelmastaGET DEALDisount lasketaan automaattisesti

5. YksityinenVPN

PrivateVPNPoista esto AMCTposed-tammikuusta 2020

Käytettävissä olevat sovellukset:

 • PC
 • mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Verkkosivusto: www.PrivateVPN.com

Rahat takaisin takuu: 30 PÄIVÄÄ

PrivateVPN on toinen hyvä valinta AMC: hen pääsyä varten ulkomailla. Tämä yritys perustettiin alun perin tukemaan torrentereita, joten sillä on nopeat nopeudet ja vahva yksityisyyden suoja. Sovellus voi toimia Windows, Mac-käyttöjärjestelmän kymmenes versio, Mac käyttöjärjestelmä, Android, ja iOS. Voit myös saada VPN: n päälle Linux ja reitittimet asettamalla se manuaalisesti.

YksityinenVPN sallii kuusi samanaikaista yhteyttä, ja reititin käyttää vain yhtä, vaikka se kattaa kaikki talosi laitteet.

Palvelinverkko sisältää 100 palvelinta 56 maassa. Yhdysvallat ja Kanada ovat luettelossa, joten voit päästä AMC: hen tämän palvelun avulla. PrivateVPN on erittäin hyvä pääsemään läpi monien videosivustojen alueellisista rajoituksista, joten voit pysyä kaikkien suosikkikanaiesi alla ulkomailla.

Tukihenkilöstö on erittäin avulias ja hänen pitäisi voida selvittää mahdolliset ongelmat. Sinä pystyt nosta tukilippu verkkosivustolla tai ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. live chat-palvelu verkkosivustolla voit puhua suoraan teknikolle. Tämä chat-palvelu on miehitetty Ruotsin aukioloaikoina.

Plussat:

 • Saavan vankan maineen kasvavan luettelonsa sivustoista, joita he estävät
 • Testimme paljastivat vaikuttavat teräväpiirtonopeudet
 • Voi kytkeä jopa kuusi laitetta samanaikaisesti

Haittoja:

 • Vähemmän palvelimia valittavissa kuin muut luettelossa olevat palveluntarjoajat
 • Tarvitsee manuaalista säätämistä toimiakseen Kiinassa
 • Tukihenkilöstö on asiantuntevaa, mutta toimii vain Ruotsin aukioloaikoina

SUURI NOPEUS: YksityinenVPN on hyvä perheen valinta. Poista Yhdysvaltojen suoratoistosisällön, mukaan lukien AMC ja Netflix, estäminen. Mahdollistaa jopa 6 laitetta samalla tilillä. Pieni palvelinverkko, mutta nopeat yhteydet. 30 päivän rahat takaisin takuu.

Lue koko arvostelu yksityisyrityksestä.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - säästä 83% 2 vuoden suunnitelmastaGET DEALAlennus lisätään automaattisesti

Voinko käyttää ilmaista VPN: ää AMC: lle?

Yleensä et saa jotain turhaan. Sivustoihin, kuten Netflix ja AMC, on erittäin vaikea päästä. Harvat maksetut VPN: t eivät pysty onnistuneesti murtamaan alueellisia rajoituksia.

Niin, harvat maksetut VPN: t eivät pysty estämään AMC: tä, puhumattakaan ilmaisesta. Useimmissa tapauksissa, ilmaiseen VPN: ään asetetut rajoitukset tekevät niistä käyttökelvottomia pääsyyn videoiden suoratoistopalveluihin. Videoiden suoratoisto tarkoittaa paljon tiedon siirtoa ja niin edelleen osuu tietosuojaan muutamassa päivässä, varsinkin jos suoratoistaa HD-muodossa. Jos tietokattoa ei ole, kaistaleveys on todennäköisesti rajoitettu, mikä johtaa puskurointiin ja heikkolaatuiseen videoon.

Monet ilmaiset VPN-verkot käyttävät häikäilemättömiä taktiikoita tulojen tuottamiseksi. Jotkut lisäävät mainoksia verkkosivuille, lisäävät seurantaevästeitä selaimeesi tai kantavat haittaohjelmia.

Miksi AMC on estetty??

Jotta voitaisiin valvoa maan lakeja ja lähetystoiminnan harjoittajien lisensointioikeuksia, suoratoiston tarjoajan on havaita katsojan sijainti, joko valita sopiva video tai estää pääsy.

Kuten AMC on kiinnostunut lähetystoiminnasta vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa, se ostaa vain oikeuden näyttää video kyseisissä maissa. Se ei osta oikeuksia videon näyttämiseen Meksikossa, Brasiliassa, Isossa-Britanniassa tai muualla. Muut lähetystoiminnan harjoittajat ostavat nämä oikeudet.

Jokainen sopimusehto on pantava täytäntöön. Sisällön lisensointirajoitukset koskevat kaikkia median suoratoistopalveluita, mukaan lukien Internet-radio. AMC ei vain estä ulkomaisia ​​katsojia, vaan tarkistaa myös VPN-toiminnan. Mediayritykset tietävät VPN-verkkoista, ja heidän lakisääteiset velvoitteensa vaativat niitä ryhtymään kaikkiin mahdollisiin toimiin rajojen yli pääsyn estämiseksi. Näihin toimiin sisältyy VPN: ien havaitseminen ja estäminen.

Monet VPN: t luopuvat yrittämisestä päästä median suoratoistosivustoille kuten AMC. On erittäin vaikea löytää ilmainen VPN, joka vie sinut AMC: hen - heillä ei vain ole varaa AMC: n luotettavan avaamisen edellyttämiin yleiskustannuksiin.

Määritä reitittimen VPN Roku-, Chromecast- ja älytelevisiota varten

Kaikki laitteet eivät tue VPN-verkkoja. Jos haluat katsella AMC: tä Roku-, Chromecast- tai Smart TV: ssä, sinun on löydettävä toinen tapa yhdistää ne VPN: ään..

VPN fyysisessä wifi-reitittimessä

Yksi ratkaisu on Asenna VPN wifi-reitittimeen. Suuri etu tästä on, että se kattaa kaikki kodisi Internet-yhteydellä varustetut laitteet samanaikaisesti.

Asennusprosessi on erilainen kullakin reitittimellä ja VPN-palvelulla. Jokainen yllä suosittelema VPN sisältää tietopohja sen verkkosivustolta, josta löydät ohjeet järjestelmän asentamiseen reitittimiin.

Kaikilla wifi-reitittimillä ei ole asetuksia, joiden avulla voit määrittää VPN: n. Näissä tapauksissa joudut ehkä vaihtamaan sen laiteohjelmiston. Tätä kutsutaan "vilkkuva”Reititin, ja jos hämmentät prosessin, rikkoat reitittimen. Tätä kutsutaan "bricking”Reititin, joten ole varovainen.

Tarkista, toimiiko reitittimen malli ja malli jollain seuraavista laiteohjelmistoista, jotka yleensä tukevat VPN: iä:

 • Tomaatti
 • DD-WRT
 • AsusWRT
 • OpenWRT

VPN-suojattu virtuaalireititin

Toinen vaihtoehto on kanavoi yhteys Roku-ruutuun tietokoneesi tai Macin kautta. Tämä menetelmä tekee tietokoneesta wifi-hotspotin tai virtuaalireitittimen. mennessä Mac- tai PC-yhteyden kytkeminen VPN: ään, kaikki yhteyspisteeseen yhdistävät laitteet kanavoidaan vuorostaan ​​VPN: n kautta.

Usko tai älä, useimmissa kannettavissa tietokoneissa on mahdollisuus lähettää omat wifi-pisteensä. Katso Mac- ja PC-tietokoneita koskevat ohjeet.

screencasting

Viimeinen vaihtoehto on videon siirtäminen toisesta laitteesta Roku- tai Smart TV -laitteeseesi. Minkä tahansa verkkosivuston videosoitin, joka toimii selaimen läpi voidaan siirtää tietokoneeltasi tai älypuhelimesta älytelevisioon, Rokuun tai Chromecastiin. Kytke siis tietokoneesi tai älypuhelimen VPN-sovellus päälle, avaa sitten videon kyseisessä laitteessa ja siirrä se sieltä älytelevisioon, Rokuun tai Chromecastiin.

Katso myös:

Kuinka asentaa Windows-virtuaalireititin VPN-yhteensopivan wifi-hotspot-pisteen luomiseksi

Kuinka tehdä Macista VPN-suojattu wifi-reititin

Kuinka asentaa VPN Amazon Fire Stick / Fire TV: hen

Parhaat VPN: t Amazon Fire Stick- ja Fire TV: lle

Valitse VPC AMC: lle

Listamme VPN-verkot vie sinut AMC: hen sekä kaikkiin muihin kaapeli-TV-pakettiisi kanaviin, jotka virtaavat verkossa. AMC ei tarjoa vain online-tilausta. Voit suoratoistaa AMC-ohjelmia vain, jos sinulla on jo AMC kotona ja olet kotimaassasi.

AMC: n lisäksi VPN voi estää monia muita suoratoistopalveluita peittämällä sijaintisi. Suurin osa yllä suositetuista VPN-verkoista poistaa myös Netflixin, Hulun ja muiden suoratoistosivustojen eston.

Käytätkö jo VPN-verkkoa? Onko teillä yksi VPN: eistä luettelossamme? Käytätkö toista VPN-yhteyttä päästäksesi AMC: hen ulkomailta? Jätä viesti alla olevaan Kommentit-osioon ja jaa kokemuksesi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 6