PureVPN Coupon: enorme besparingen, maar probeer dit in plaats daarvan

SPECIALE PureVPN-couponHOLIDAY - bespaar 88% op het 5-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast


PureVPN biedt toegang tot meer dan 2.000 servers in 140+ landen. Hoewel het misschien niet concurreert met de beste VPN's, heeft het toch behoorlijke snelheden, redelijke beveiliging en enige blokkeermogelijkheden.

KRIJG EEN BETERE VPN VOOR EEN SOORTGELIJKE KOSTEN: PureVPN presteerde goed in onze tests, het was niet de ergste, maar het was een van de best presterende VPN's. Als u op zoek bent naar een goedkope, snelle VPN met geweldige beveiliging die werkt met populaire streamingdiensten, raden we CyberGhost VPN aan. Met de huidige korting kost het een vergelijkbaar bedrag als PureVPN en is naar onze mening een superieure service.

Beste deal: Bespaar 80% op CyberGhost VPN

Met apps voor alle populaire besturingssystemen en maximaal vijf gelijktijdige verbindingen toegestaan, kunt u overal veilig browsen. Sterker nog, onze lezers kunnen meer dan 40% besparen op jaarabonnementen of de kosten nog verder verlagen met 88% korting op vijfjarenplannen.

purevpn deal

Onze kortingsbon biedt momenteel een grotere korting op PureVPN dan u ergens anders zult vinden. Verder, we kunnen bevestigen dat deze coupon nog steeds actief is vanaf januari 2020.

Wil je PureVPN proberen voordat je je eraan verbindt? Deze service heeft een geld-terug-garantie van 31 dagen. Als u niet tevreden bent (of de service slechts voor een korte tijd nodig heeft), kunt u eenvoudig annuleren tijdens deze periode om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen, geen vragen gesteld.

Wat voor soort besparingen biedt onze PureVPN-coupon?

ONVERSLAANBARE NIEUWJAARSVERKOOP: bespaar 88% wanneer u zich aanmeldt voor een 5-jarig plan. Dat is slechts $ 1,32 per maand!

Met PureVPN kunt u meestal kiezen tussen een jaarabonnement en een tweejarig abonnement, die respectievelijk $ 10,95, $ 69,72 en $ 79,92 kosten. Met onze korting kunt u echter een jaardekking krijgen van $ 69,72 (47% korting). Deze VPN biedt Comparitech-lezers ook toegang tot zijn tweejarenplan: voor slechts $ 79,92 is het 70% goedkoper dan de prijs van twee gelijktijdige jaarlijkse abonnementen.

Hoe onze PureVPN kortingsbon te gebruiken

Onze PureVPN-korting is snel en gemakkelijk toe te passen; volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Klik eerst op onze exclusieve PureVPN kortingslink. De korting wordt automatisch toegepast, wat betekent dat u niets hoeft in te voeren bij het afrekenen.
  2. Klik op de sinaasappel Download PureVPN knop.
  3. U ziet de abonnementsopties van PureVPN. Controleer of de aangeboden korting overeenkomt met wat we hierboven hebben vermeld, kies dan uw plan en check uit zoals normaal.

Zijn er betere aanbiedingen beschikbaar?

Niet op het moment. Zoals de meeste VPN's gaat PureVPN het hele jaar door op bepaalde punten in de verkoop (meestal vlak voor vakanties of grote sportevenementen). Hoewel deze promoties de prijs vaak aanzienlijk verlagen, verlagen ze deze niet zoveel als onze kortingsbon. Bovendien is onze korting het hele jaar door beschikbaar, terwijl de verkoop meestal een paar weken duurt.

Hoe kom ik te weten over eventuele komende PureVPN-kortingen?

U kunt de website van PureVPN regelmatig controleren op nieuwe kortingen. Deze worden meestal prominent weergegeven op de startpagina, zodat u niet te hard hoeft te zoeken. U kunt ook een bericht sturen naar de klantenservice met de laagste prijs die momenteel beschikbaar is. Ga naar de ondersteuningspagina van PureVPN, klik op het pictogram van de tekstballon rechtsonder en typ uw zoekopdracht.

Als u wilt, kunt u contact met ons opnemen. We laten u weten welke aankomende verkopen een hogere korting bieden dan onze kortingsbon.

PureVPN-overzicht

PureVPN

Beschikbare apps:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Website: www.PureVPN.com

Geldteruggarantie: 31 dagen

Beveiligingsfuncties 256-bit AES-codering, SHA-256-authenticatie, WebRTC, IPv6 en DNS-lekbeveiliging, kill-schakelaar
Server netwerk 2.000+ servers in 140+ landen (sommige virtueel)
logs Geen verbinding of activiteitenlogboeken
Klantenservice 24/7 live chat, e-mail
Ondersteunde besturingssystemen Windows, Android, MacOS, iOS,
Gelijktijdige verbindingen toegestaan 5

Lees onze volledige PureVPN-beoordeling.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =