Overal ter wereld Tata Sky bekijken met een VPN

Hoe je Tata Sky overal ter wereld kunt bekijken


Of u nu een Indiase expat bent die in het buitenland woont of een vakantieganger die de nieuwste sportverslaggeving probeert te streamen, Tata Sky heeft het allemaal. Als je Tata Sky wilt bekijken, is het helaas alleen toegankelijk voor degenen die inloggen met een Indiaas IP-adres. Dat is ondanks het feit dat het gedeeltelijk in handen is van Sky, een belangrijke speler in de Britse televisie.

Als u probeert in te loggen bij Tata Sky van buiten India, ontvangt u een foutmelding. De beste oplossing voor dit probleem is om eerst verbinding te maken met een Virtual Private Network (VPN).

VPN's helpen bij het streamen van Tata Sky overal ter wereld, zolang je een stabiele internetverbinding hebt. Ze coderen uw webverkeer en leiden het via een intermediaire server naar een locatie naar keuze. Wanneer u een server in India selecteert, uw werkelijke IP-adres wordt vervangen door een Indiaas adres, en host websites en apps veronderstellen dat u zich in het Zuid-Aziatische land bevindt.

Een ander voordeel van VPN's is dat hun gebruik van codering het onmogelijk maakt voor hackers en snoopers om uw online activiteiten af ​​te luisteren of te proberen uw privégegevens te stelen.

Hoe bekijk ik Tata Sky in het buitenland met een VPN?

Tata Sky is een van de beste aanbieders van kabeltelevisie in India. Als zodanig hebt u een bestaand account bij het bedrijf nodig voordat u probeert in te loggen. Het is niet mogelijk om u buiten India te registreren, omdat u een lokaal mobiel telefoonnummer, een thuisadres en een India-specifieke betaalmethode zoals een lokale creditcard of Paytm.

Ervan uitgaande dat u een bestaand account hebt, moet u een IP-adres uit India verkrijgen om Tata Sky vanuit het buitenland te streamen.

Zo kunt u Tata Sky van buiten India bekijken:

 1. Registreer u bij een van de VPN's die we in deze lijst hebben aanbevolen. Onze topkeuze is ExpressVPN.
 2. Nadat uw betaling is verwerkt, gaat u verder met het downloaden en installeren van de native VPN-client rechtstreeks van de site van uw gekozen provider of de officiële app store.
 3. Open de VPN en maak verbinding met een server in India. Zodra u bent verbonden, navigeert u naar de pagina van Tata Sky en logt u in met uw accountgegevens.
 4. Gefeliciteerd. Alle inhoud van Tata Sky zou nu beschikbaar moeten zijn.

VPN's zijn dertien in een dozijn, maar elke VPN op onze aanbevolen lijst, waarnaar hieronder wordt verwezen, onderscheidt zich van de menigte. Deze providers, geoptimaliseerd om Tata Sky van buiten India te deblokkeren, zijn geëvalueerd op de volgende parameters:

 • Geschikt voor het deblokkeren van geo-beperkte mediastreams
 • Biedt een groot aantal servers in India
 • Hoge snelheden voor HD-streaming zonder merkbare vertraging
 • Resolute privacy- en coderingsfuncties
 • Vriendelijke en behulpzame klantenondersteuning
 • Voorziening voor meerdere gelijktijdige verbindingen

Haast hebben? Hier is een momentopname van onze top 6 aanbevelingen om Tata Sky van buiten India te streamen.

Beste VPN om Tata Sky buiten India te bekijken:

 1. ExpressVPN: Onze # 1 keuze om Tata Sky te streamen overal ter wereld. Stellaire snelheden, onkraakbare codering en geoptimaliseerde servers in India maken deze provider een natuurlijke pasvorm.
 2. NordVPN: Geweldige budgetoptie. Biedt robuuste snelheden, uitstekende privacy- en anonimiteitsnormen en 24/7 klantenondersteuning.
 3. CyberGhost: Waardevolle keuze voor nieuwkomers en amateurgebruikers. Wordt geleverd met goed ontworpen, intuïtieve apps en heeft een uitstekende staat van dienst met het deblokkeren van geo-beperkte media.
 4. IPVanish: Fatsoenlijke snelheden, onhackbare codering en een groot aantal gelijktijdige verbindingen maken het een waardevolle mededinger.
 5. Surfshark: Opkomende provider die snel nieuwe servers toevoegt en een reputatie opbouwt voor het deblokkeren van streaming media. Verbind onbeperkte apparaten met één account.
 6. PrivateVPN: Enkele van de snelste snelheden die we hebben getest. Maakt anonieme aanmeldingen mogelijk en maakt gebruik van eersteklas coderingsprotocollen.

Beste VPN's voor Tata Sky

Hier is onze lijst met de beste VPN's om Tata Sky overal ter wereld te bekijken:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 blokkeert tata sky Getest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN neemt de bovenste slot om Tata Sky buiten India te streamen. Deze provider heeft meer dan 3.000 servers in 94 landen, waaronder veel servers in India. Het levert zeer hoge snelheden en betrouwbare verbindingen met hoge uptime-snelheden. ExpressVPN is bedreven in het deblokkeren van veel inhoud, waaronder de Indiase bibliotheken voor zowel Netflix als Amazon Prime Video. Het geeft ook toegang tot Hotstar.

256-bit AES-codering is standaard ingeschakeld. Aanvullende beveiligingsmaatregelen zijn onder meer DNS- en IPv6-lekbescherming, een internet-kill-schakelaar, perfecte voorwaartse geheimhouding en gesplitste tunneling. ExpressVPN registreert geen activiteits- of websessiegegevens, dus uw digitale voetafdruk is voor iedereen verborgen.

Deze VPN-provider ondersteunt alle belangrijke platforms, met apps voor Windows, MacOS, iOS, Android en Linux. Er is ook firmware voor sommige wifi-routers. Vijf apparaten kunnen tegelijkertijd verbinding maken met één account. Klantenservice is 24/7 beschikbaar via livechat, zodat u snel problemen kunt oplossen.

Voors:

 • Extreem hoge download / streaming snelheden
 • Een van de beste all-round VPN's
 • De beste beveiliging en privacy
 • Blokkeert Netflix VS, VK en anderen
 • Biedt 24/7 live chat

nadelen:

 • Geavanceerde configuratie voor power-users is een beetje beperkt

Onze score:

4.5 uit 5

BESTE VPN VOOR TATA SKY: ExpressVPN is onze # 1 keuze Niet alleen kan het Tata Sky overal ter wereld deblokkeren, maar het kan ook toegang tot Hotstar, Netflix en andere populaire sites mogelijk maken. Hoge snelheden, betrouwbare uptime en ironclad-beveiliging zijn inbegrepen. Probeer het zonder risico met een 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige ExpressVPN Review.

ExpressVPN CouponSpeciale Aanbieding - ontvang 3 maanden extra FREEGET DEALCoupon automatisch toegepast

2. NordVPN

NordVPNdeblokkeert tata skyGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN biedt 18 servers in India, dus er zijn tal van opties voor een betrouwbare verbinding om Tata Sky te deblokkeren. Anders dan India host deze provider ten noorden van 5.200 servers in 60 landen, waaronder verschillende locaties in Noord-Amerika, Europa en Australië.

De service is extreem snel; NordVPN deblokkeert veel streaming-sites zoals Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hotstar en Star Sports. Je kunt de bestaande belasting van elke server bekijken, dus als je denkt dat er teveel gebruikers zijn, verander dan gewoon je eerste keuze.

NordVPN wordt geleverd met een heleboel geavanceerde functies en opties - deze omvatten dubbele VPN-bescherming, Tor over VPN en automatische wifi-dekking. Deze provider maakt gebruik van 256-bit AES-codering, een internet-kill-schakelaar en DNS-, IPv6- en WebRTC-lekbescherming, zorgt voor een ijzersterke beveiliging en een onaantastbare verbinding.

Voor de meest privacybewuste gebruikers maakt de service Bitcoin-betalingen en registratie via een e-mailaccount mogelijk.

Apps voor Windows, MacOS, Linux, Android en iOS zijn beschikbaar, evenals Chrome- en Firefox-browserextensies. Eén account zorgt voor zes gelijktijdige verbindingen en er is 24/7 live chat-ondersteuning beschikbaar.

Voors:

 • Uitgebreid servernetwerk
 • Houdt geen logs bij
 • Snelle en betrouwbare download- en streaming-snelheden
 • Taakspecifieke geoptimaliseerde servers

nadelen:

 • Verbindingen via de desktop-app kunnen traag zijn

Onze score:

4.5 uit 5

UITSTEKENDE BEGROTINGSOPTIE: NordVPN is een aanbieder van wereldklasse en is beschikbaar tegen een zeer lage prijs. Het helpt je Tata Sky te streamen en je account tijdens het proces te beveiligen. Probeer het met een 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige NordVPN-beoordeling.

NordVPN Coupon Bespaar 70% op het 3-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokkeert tata skyGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

CyberGhost is een van de snelste providers op deze lijst en maakt het voor beginnende gebruikers uiterst eenvoudig om met VPN's aan de slag te gaan. Met 20 geoptimaliseerde hogesnelheidsservers in India zal het Tata Sky probleemloos deblokkeren.

Er is ondersteuning voor nog eens 58 landen, dus u kunt CyberGhost gebruiken om een ​​IP-adres van veel verschillende locaties te krijgen.

Anders dan Tata Sky, biedt CyberGhost op betrouwbare wijze toegang tot Netflix US, Hulu, BBC iPlayer en meer. Streamers krijgen onbeperkte bandbreedte. 256-bit AES-codering beveiligt verbindingen, en privacy-opties omvatten DNS-lekbescherming, een internet-kill-schakelaar, verdediging tegen malware en een ad-blocker.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, Android en iOS. Een enkel account zorgt voor zeven gelijktijdige verbindingen en klantenondersteuning is beschikbaar wanneer u het nodig hebt.

Voors:

 • Streamt naadloos HD-video
 • Houdt geen logs bij
 • Split-exclude-functie voor websites en split-include-functie voor applicaties
 • Eenvoudig in gebruik, selecteer het type activiteit en wordt verbonden met de meest geschikte server

nadelen:

 • Niet geschikt voor diegenen die controle nodig hebben over geavanceerde functies

Onze score:

4 uit 5

SNEL EN INTUÏTIEF: CyberGhost levert express snelheden, een eenvoudige gebruikersinterface en veel servers in India. Probeer het met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Lees onze volledige CyberGhost VPN-review.

CyberGhost Coupon NIEUWJAAR SPECIAAL: BESPAAR 80% op 3-jarige abonnementen + 2 maanden gratis GET DEAL Korting automatisch toegepast

4. IPVanish

IPVanishdeblokkeert tata skyGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish heeft ondersteuning voor een Indisch IP-adres. Hoewel het slechts twee servers in India biedt, beide in de hoofdstad Delhi, beveiligt het ze met de beste encryptie en een beleid om geen gegevenslogboeken of sessiedetails op te slaan. Wereldwijde servers tellen meer dan 1.300 op 75 locaties.

Anders dan Tata Sky, kan deze provider Netflix VS en verschillende andere populaire streamingbronnen deblokkeren. Het maakt gebruik van 256-bit AES-codering samen met perfecte voorwaartse geheimhouding en DNS-lekbescherming. Alle servers worden intern beheerd waardoor het veel meer controle heeft over het verkeer en lekkages buiten de gecodeerde tunnel voorkomt.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, Android en iOS en klantenondersteuning is de klok rond aanwezig.

Voors:

 • Biedt 24/7 live chat
 • Beheert een netwerk van meer dan 1.300 servers vanuit 75 stadslocaties over de hele wereld
 • Zeer hoge snelheden

nadelen:

 • Biedt geen browserextensies

Onze score:

4 uit 5

BETROUWBARE VPN: IPVanish biedt een consistente ervaring om Tata Sky van buiten India te streamen. Probeer het met een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Lees onze volledige IPVanish review.

IPVanish Coupon BESPAAR 60% op het jaarplanGET DEALKorting automatisch toegepast

5. Surfshark

SurfShark VPNdeblokkeert tata skyGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Surfshark.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

Surfshark is geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden en is dus beschermd tegen verplichte datalogs. Bovendien geeft het vrij duidelijk aan dat het zich niet overgeeft aan het vasthouden van verkeer, inclusief IP-adressen, browsegeschiedenis of tijdstempels.

De service heeft indrukwekkende snelheden geklokt tijdens onze tests en kon zowel Netflix US als BBC iPlayer deblokkeren. Het biedt onbeperkte gegevens en bandbreedte en ondersteunt torrenting. Het netwerk beschikt over meer dan 800 servers, waaronder enkele in India.

Beveiligingsfuncties zijn eersteklas; Surfshark maakt gebruik van 256-bit AES-codering, perfecte voorwaartse geheimhouding, een internet-kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. De gepatenteerde technologie blokkeert advertenties en malware en bevat een optie voor gesplitste tunneling.

Apps zijn inbegrepen voor Windows, MacOS, Android en iOS. Eén account zorgt voor een onbeperkt aantal gelijktijdige verbindingen, dus het is gemakkelijk te splitsen met vrienden en familie. Klantenservice is 24/7.

Voors:

 • Onbeperkte apparaten
 • Fatsoenlijke, betrouwbare snelheden
 • Automatische wifi-beveiliging

nadelen:

 • Hun servernetwerk is kleiner dan de meeste andere VPN's

Onze score:

4 uit 5

OP-EN-KOMENDE PROVIDER: Surfshark deblokkeert betrouwbaar veel streamingdiensten op alle belangrijke platforms. Het is beschikbaar tegen een lage prijs en wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige Surfshark review.

Surfshark CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% + 3 maanden FREEGET DEALKorting automatisch toegepast

6. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokkeert tata skyGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN heeft geen gigantisch servernetwerk (en op basis van anekdotisch bewijs lijkt het er niet op dat er binnenkort meer wordt toegevoegd). Het maakt dit relatieve nadeel echter goed met superieure service en extreem snelle verbindingen.

Er is een fysieke server in Chennai en een andere virtuele in Bangalore, dus een Indiaas IP-adres is zeker bereikbaar. Er zijn in totaal 60 wereldwijde serverlocaties, met veel servers die zijn geoptimaliseerd voor het streamen en deblokkeren van HD-video.

Naast Tata Sky is bewezen dat deze provider Netflix US, Amazon Prime Video, Hulu en meer deblokkeert.

Beveiligingsfuncties zijn 256-bit AES-codering, bescherming tegen DNS- en IPv6-lekken, perfecte voorwaartse geheimhouding en een internet-kill-schakelaar. Bovendien slaat PrivateVPN geen gebruikerslogboeken op zijn servers op.

Apps zijn beschikbaar voor alle belangrijke streamingplatforms - Android, Windows, iOS en MacOS. Met één account kunnen maximaal zes apparaten tegelijkertijd verbinding maken. Klantenservice is beschikbaar tijdens Europese openingstijden.

Voors:

 • Een reputatie opbouwen voor het deblokkeren van populaire streaming-sites
 • Zeer hoge snelheden
 • Houdt geen logs bij

nadelen:

 • Een klein aantal servers om uit te kiezen
 • Ondersteunend personeel is goed, maar werkt alleen tijdens Europese kantooruren

Onze score:

4.5 uit 5

GEPRIMED VOOR STREAMING: PrivateVPN is erg snel en is getest om te werken met verschillende streamingplatforms. Probeer het met een 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige privé VPN-beoordeling.

PrivateVPN CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

Moet ik een gratis VPN gebruiken voor Tata Sky?

Als het gaat om het streamen van geo-beperkte media, komen alleen de beste VPN's aan bod. Dat komt omdat deze taak geen eenvoudige aangelegenheid is en strikte cloaking-normen vereist om een ​​betrouwbare en robuuste verbinding te leveren.

Terwijl de interwebs overspoeld zijn met gratis VPN's, zijn dergelijke providers verschillende inkepingen onder hun betaalde tegenhangers. Gratis VPN's zijn niet uitgerust met militaire coderingsprotocollen of extra beveiligingsfuncties zoals automatische wifi-bescherming, split tunneling of perfect forward geheimhouding. De meeste bieden een versleten product dat is ontworpen om op de een of andere manier geld aan je te verdienen.

Als u kiest voor een gratis VPN, verwacht dan geen hoge snelheden, toegewijde klantenondersteuning of opties om over te schakelen naar IP-adressen van over de hele wereld. U zult waarschijnlijk worden onderworpen aan datacaps, bandbreedtebeperking en wachttijden om verbinding te maken met een server tijdens piekuren. Wat meer is, je zult misschien ook veel vervelende, opdringerige advertenties moeten doorstaan ​​en te maken krijgen met de mogelijkheid van een inbreuk op de privacy.

Deze eigenschappen druisen in tegen de redenen waarom u in de eerste plaats voor VPN's zou moeten kiezen. U probeert tenslotte uw gegevens en online voetafdruk te beschermen, niet bloot te stellen. Bovendien betekenen de extreem lage snelheden van gratis VPN's dat het streamen van Tata Sky een omslachtige en frustrerende ervaring zal zijn.

Het is beter om geen onnodige risico's te nemen. Met een betaalde VPN hebt u gemoedsrust en een eersteklas gebruikerservaring.

Waarom is Tata Sky geo-beperkt?

Tata Sky is een gelicentieerde omroep en is niet bezig met het produceren van eigen inhoud. De meeste populaire shows op het platform, zoals ICC World Cup Cricket, Adventures of Tarzan, Bodyguard, Men in Black, Kinnari en Blunt Talk, zijn door externe productiehuizen aan het Indiase bedrijf verstrekt..

Streamingrechten en licentieovereenkomsten voor alle inhoud dwingen Tata Sky om zijn uitzendregio alleen tot India te beperken. Als het zijn platform zou openen voor streamers over de hele wereld, zou het overeenkomsten schenden en omroepen bedreigen die soortgelijke deals hebben voor hun thuisland.

DISCLAIMER: Comparitech moedigt het gebruik van een VPN om illegaal inhoud te streamen niet aan. Raadpleeg de lokale wetgeving voordat u besluit aan deze route te beginnen. Als u vragen heeft, kunt u het beste met een advocaat in uw woonland praten.

Wat kan ik nog meer doen met een VPN?

VPN's zijn geweldig om toegang tot streaming-media met geografische beperking mogelijk te maken, maar ze hebben ook andere trucjes in petto.

VPN's creëren een gecodeerde, bijna ondoordringbare verbinding. Dit betekent dat het een stressvrije taak is om toegang te krijgen tot openbare wifi-netwerken - het soort wifi-netwerken dat je vindt in coffeeshops, winkelcentra en luchthavens. Vanwege het openbare karakter van deze netwerken liggen zogenaamde hackers op de loer, wetende dat grote delen van gebruikers op elk moment zijn verbonden. Phishing-pogingen en man-in-the-middle-aanvallen zijn twee veel voorkomende methoden om uw gegevens te extraheren, en een VPN kan helpen beschermen tegen beide.

Een VPN is ook een uitstekende keuze om veilig en beveiligd in te loggen bij online bankdiensten. Wanneer u buiten uw eigen land reist, voor werk of plezier, is het mogelijk dat u geld wilt overboeken of een creditcardrekening wilt betalen. VPN's beveiligen uw verbinding zodat uw financiële gegevens niet worden aangetast. Bovendien kan een VPN ervoor zorgen dat u zich in uw thuisland bevindt, waardoor fraudemeldingen worden voorkomen die anders uw bank ertoe kunnen brengen uw account te blokkeren.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 74