Overal met een VPN een Turks IP-adres krijgen

Hoe een IP-adres voor Turkije te krijgenOf u nu worstelt met de internetcensuur van Turkije of probeert toegang te krijgen tot Turkse websites en diensten vanuit het buitenland, een VPN is de gemakkelijkste manier om een ​​Turks IP-adres te krijgen. Een VPN is een "Virtual Private Network". Het stuurt uw internetverkeer door via een VPN-server, waarbij de informatie tijdens het proces wordt gecodeerd. Hiermee kunt u anoniem op internet surfen terwijl u regio-geblokkeerde inhoud kunt deblokkeren.


Hoe een IP-adres van Turkije te krijgen

U kunt vandaag een Turks IP-adres krijgen door deze snelle en eenvoudige stappen te volgen.

Hier leest u hoe u een VPN gebruikt om een ​​IP-adres voor Turkije te krijgen

 1. Meld u aan met een VPN met servers in Turkije. We bevelen met name ExpressVPN aan.
 2. Download en installeer een VPN-app of browserextensie voor uw apparaat.
 3. Wis uw cookies zodat de website of service waartoe u toegang wilt hebben uw ware IP-adres en locatie vergeet.
 4. Open de VPN-app en maak verbinding met een server in Turkije. Als u zich in Turkije bevindt en toegang wilt krijgen tot inhoud die in het land is geblokkeerd, moet u een server in een ander land kiezen.
 5. De regio-vergrendelde inhoud zou nu moeten worden gedeblokkeerd! Als dit niet het geval is, probeer dan een andere server of neem contact op met de klantenservice van uw VPN.

KRIJG EEN BETAALDE VPN GRATIS: Als u slechts een VPN voor een korte periode nodig hebt (misschien gaat u op vakantie naar het buitenland), kunt u profiteren van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van ExpressVPN. Hoewel je vooraf moet betalen, kun je op elk moment tijdens deze periode annuleren om een ​​volledige terugbetaling te krijgen, waardoor je effectief een gratis VPN-dekking krijgt voor maximaal een maand.

We zullen hieronder elke aanbieder diepgaand behandelen. Als u echter niet het hele artikel wilt lezen, volgt hier onze korte samenvatting lijst van de beste VPN's voor het verkrijgen van een IP-adres van Turkije:

 1. ExpressVPN: Onze # 1 keuze voor het verkrijgen van een Turks IP-adres! Gewoon de beste VPN voor een IP-adres voor Turkije. Snel, gemakkelijk te gebruiken en biedt 24/7 ondersteuning. Zeer veilig met codering.
 2. NordVPN: Grote waarde VPN voor Turkije. 18 servers in Turkije en 5.700 wereldwijd. Biedt 24/7 ondersteuning en zes gelijktijdige verbindingen. Streng beleid zonder logboeken.
 3. PrivateVPN: Een kleinere VPN-provider met uitstekende snelheid voor het streamen van Turkse tv. Blokkeert Netflix. Beginnersvriendelijke apps voor desktop en mobiel.
 4. Surfshark: Onbeperkte gelijktijdige verbindingen. Blokkeert websites met geografische beperkingen in Turkije. 24/7 ondersteuning en gebruiksvriendelijke apps. Streng beleid zonder logboeken.
 5. VyprVPN: Een no-logs VPN met servers in tientallen landen, waaronder Turkije. Biedt 24/7 live chatondersteuning en deblokkeert Netflix. Veel beveiligingsfuncties.

De Turkse overheid heeft veel VPN's verboden in een poging te voorkomen dat de bevolking toegang krijgt tot verboden sites en services. We hebben contact opgenomen met veel verschillende VPN-providers om erachter te komen welke nog steeds werken in Turkije, ondanks de blokkades.

Om te worden geselecteerd, moest elke VPN aan de volgende criteria voldoen:

 • VPN is niet geblokkeerd in Turkije
 • Heeft een wereldwijd netwerk van servers, ook in Turkije
 • Verbindingen die snel en consistent zijn
 • Sterke beveiligingsfuncties zoals codering
 • Een beleid zonder logboek om uw privacy te beschermen
 • Snelle en efficiënte klantenondersteuning
 • Beschikbaarheid van desktop- en mobiele apps

De beste VPN's om een ​​IP-adres van Turkije te krijgen

Hier is onze lijst met de beste VPN's voor het verkrijgen van een Turks IP-adres:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN is uw beste keuze als u een IP-adres van Turkije wilt krijgen. Hoewel veel VPN's in Turkije zijn verboden, heeft ExpressVPN dergelijke problemen voorkomen. Dit is sindsdien de beste VPN voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud over de hele wereld het heeft meer dan 3.000 servers in 94 landen, waaronder Turkije. Met ExpressVPN kun je allerlei populaire streamingdiensten deblokkeren, waaronder Netflix, Amazon Prime Video en BBC iPlayer.

ExpressVPN is niet alleen uitstekend in het deblokkeren van beperkte websites en services, maar het is ook erg snel. We konden HD-video's streamen zonder buffering of vertraging. Voor het grootste deel zijn servers uiterst betrouwbaar, meer nog dan de meeste VPN's die we hebben getest (de service garandeert een uptime van 99,9%). ExpressVPN biedt ook uitstekende live chat-ondersteuning. Het is vermeldenswaard dat de VPN-apps zeer eenvoudig te gebruiken zijn en dat de browserextensies bijdragen aan het hoge gebruiksgemak.

ExpressVPN codeert uw internetverkeer met 256-bit AES-codering. Het biedt ook DNS- en IPv6-lekbescherming, een kill-schakelaar en split tunneling waarmee u kunt kiezen welke apparaten of apps via de VPN worden gerouteerd. ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en is niet onderworpen aan de wetgeving inzake gegevensbewaring en houdt geen identificerende logboeken bij van zijn gebruikers. De inbeslagname van een ExpressVPN-server door Turkse autoriteiten in 2017 heeft inderdaad geen nuttige informatie opgeleverd, waardoor het no-logs-beleid van ExpressVPN is geverifieerd.

U kunt ExpressVPN-apps downloaden voor Windows, Android, Mac, iOS, Linux en routers. Als u een gameconsole of smart TV hebt, kan de MediaStreamer van ExpressVPN worden gebruikt. ExpressVPN biedt ook browserextensies voor Chrome, Firefox en Safari.

Voors:

 • Consistent beschikbaar in Turkije
 • Deblokkeert de meeste geo-beperkte inhoud inclusief Netflix
 • Snelle en stabiele verbindingen
 • Uitstekende live chat-ondersteuning
 • Biedt een hoog beveiligingsniveau
 • Goed ontworpen apps voor verschillende besturingssystemen

nadelen:

 • Niet de goedkoopste VPN's

BESTE VPN VOOR TURKIJE: het heeft snelle servers en blokkeert de meeste geo-geblokkeerde websites en services. Uitstekende gebruiksvriendelijke apps, vriendelijke 24/7 ondersteuning en krachtige beveiliging met codering. Probeer het zonder risico met de 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige ExpressVPN-beoordeling.

ExpressVPN CouponSpeciale Aanbieding - ontvang 3 maanden extra FREEGET DEALCoupon automatisch toegepast

2. NordVPN

NordVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN heeft 10 servers in Turkije en meer dan 5.700 servers wereldwijd in 60 landen. Als u zo'n groot netwerk hebt, moet u altijd een voldoende snelle server kunnen vinden. NordVPN is een van de weinige VPN's die consequent in Turkije is blijven werken. Naast een groot aantal servers, staat NordVPN erom bekend hoogwaardige verbindingen te bieden die snel en stabiel zijn. Inderdaad, dit is een geweldige VPN voor het deblokkeren van Netflix, Amazon Prime Video en Hulu, om maar een paar streamingdiensten te noemen.

De NordVPN-apps zijn goed ontworpen en voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Een server selecteren is eenvoudig. Servers worden weergegeven per land en krijgen vervolgens prioriteit op basis van serverbelasting, terwijl u ook de optie hebt om de voorkeur te geven aan servers. NordVPN doet geen concessies aan de beveiliging en biedt wat het "militaire codering" (256-bit AES), een automatische kill-switch en DNS- en IPv6-lekbescherming noemt. Gespecialiseerde servers omvatten Double VPN, dat uw internetverkeer twee keer codeert voor een extra beveiligingslaag. Met NordVPN worden uw gegevens niet bijgehouden of verzameld, omdat er een strikt beleid zonder logboeken is.

Als u NordVPN kiest, kunt u apps downloaden voor Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV, Linux en zelfs Android TV. Chrome- en Firefox-browserextensies worden ook aangeboden. Compatibele routers vereisen echter handmatige installatie.

Voors:

 • Tal van servers in Turkije en over de hele wereld
 • Snelle servers en stabiele verbindingen
 • Blokkeert Netflix, Amazon Prime en meer
 • Sterke beveiliging inclusief codering en een logboekbeleid
 • Biedt gebruiksvriendelijke apps en browserextensies

nadelen:

 • Geen app voor routers die handmatig moeten worden geconfigureerd

GROTE WAARDE: Het heeft een uitgebreid netwerk van meer dan 5.700 servers, waarvan 10 in Turkije. Deblokkeert de meest populaire streamingdiensten. No-logs VPN met 24/7 ondersteuning. Staat zes gelijktijdige verbindingen toe. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige NordVPN-beoordeling.

NordVPN Coupon Bespaar 70% op het 3-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN is een in Zweden gevestigde VPN die zeer hoge snelheden biedt, waardoor het ideaal is voor online streaming. In staat om alles te deblokkeren, van Netflix tot Amazon Prime Video, PrivateVPN is het overwegen waard. Hoewel dit een kleinere VPN-service is, heeft PrivateVPN op het moment van schrijven wel servers in 60 landen. Dit omvat Istanbul, Turkije. Onbeperkte bandbreedte betekent dat het onwaarschijnlijk is dat u tijdens het streamen buffering tegenkomt.

Dit is een VPN-service met een bijzonder goede prijs, omdat u hiermee maximaal zes apparaten tegelijkertijd kunt verbinden. Als je nieuw bent in het gebruik van een VPN, waardeer je de gebruiksvriendelijke apps van PrivateVPN misschien wel. We houden vooral van de beschikbaarheid van eenvoudige en geavanceerde menu's, wat enige flexibiliteit toevoegt. Beveiligingsfuncties zijn 256-bit AES-codering, een ingebouwde kill-schakelaar en DNS- en IPv6-lekbescherming. PrivateVPN heeft een no-logs beleid en verklaart dat het niet weet wat zijn gebruikers online doen.

PrivateVPN-apps zijn beschikbaar voor de volgende besturingssystemen: Windows, Android, Mac en iOS. Handmatige configuratie is vereist voor Linux en routers.

Voors:

 • Hoge snelheden maken het ideaal voor online streaming
 • Blokkeert Netflix en andere populaire streamingdiensten
 • Gebruik het op maximaal zes apparaten tegelijkertijd
 • Veilig met een beleid zonder logboeken

nadelen:

 • Geen apps voor Linux en routers
 • Livechat is niet 24/7 beschikbaar

geo-beperkte inhoud zoals Netflix. Gebruik deze VPN op maximaal zes apparaten tegelijkertijd. Beginnersvriendelijke desktop- en mobiele apps en een logboekbeleid. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige PrivateVPN-beoordeling.

PrivateVPN CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

4. Surfshark

SurfShark VPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Surfshark.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

Surfshark is een geweldige keuze voor gezinnen omdat het een onbeperkt aantal gelijktijdige verbindingen mogelijk maakt. Afgezien van servers in Turkije is de server aanwezig in tientallen landen, inclusief de VS, het VK en Australië. Dat betekent dat u het kunt gebruiken om regio-vergrendelde inhoud bijna overal te deblokkeren. Dit omvat Netflix en BBC iPlayer. Surfshark biedt inderdaad goede snelheden voor streaming zonder onderbreking.

Dankzij de uitstekende apps en browserextensies van Surfshark is het eenvoudig om verbinding te maken met een server in Turkije. Mocht u problemen ondervinden, biedt deze VPN 24/7 live chat-ondersteuning. Wat meer is, het komt zelfs met een 30-dagen geld-terug-garantie. Surfshark heeft zijn hoofdkantoor op de Britse Maagdeneilanden en hanteert een strikt beleid zonder logboeken. Verdere beveiligingsfuncties zijn 256-bit AES-codering, DNS- en IPv6-lekbescherming en een kill-schakelaar.

U kunt Surfshark-apps downloaden voor het volgende: Windows, Mac, Android, iOS en Amazon Fire TV. Chrome- en Firefox-browserextensies worden ook aangeboden. Handmatige configuratie is vereist voor gebruik met Linux en routers.

Voors:

 • Verbind tegelijkertijd een onbeperkt aantal apparaten
 • Deblokkeer websites en services in meer dan 50 landen, inclusief Turkije
 • Gebruiksvriendelijke apps en browser-extensies voor beginners
 • Hoog beveiligingsniveau dankzij codering en een logboekbeleid

nadelen:

 • Kleiner netwerk van 800 servers
 • Sommige servers kunnen een beetje traag zijn

ONBEPERKTE GELIJKTIJDIGE AANSLUITINGEN: en hiermee kunt u een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd aansluiten. Biedt 24/7 ondersteuning en gebruiksvriendelijke apps. Beschermt uw privacy met codering en geen logboekbeleid. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige Surfshark review.

Surfshark CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% + 3 maanden FREEGET DEALKorting automatisch toegepast

5. VyprVPN

VyprVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.VyprVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

VyprVPN is een VPN die nog steeds werkt in Turkije, ondanks de verschillende VPN-blokken. Het heeft wereldwijd iets meer dan 700 servers, waaronder in Istanbul, Turkije. In onze testen van VyprVPN hebben we vastgesteld dat het snel en betrouwbaar is. We konden HD-inhoud zonder onderbreking streamen op Netflix en Amazon Prime Video. VyprVPN positioneert zichzelf als een VPN die geen snelheidsbeperkingen stelt (geen beperking), bandbreedte en serveromschakeling.

Dit is een VPN-service die 24/7 live chat-klantenondersteuning biedt. Wat beveiliging betreft, is VyprVPN gevestigd in Zwitserland en bezit en beheert het zijn eigen servers, wat betekent dat derden uw gegevens niet hosten. VyprVPN is onafhankelijk gecontroleerd om te bewijzen dat het geen logboeken bijhoudt. Het biedt ook 256-bit AES-codering, DNS- en IPv6-lekbescherming en een kill-schakelaar die uw verbinding blokkeert als VyprVPN wordt losgekoppeld. Dit voorkomt dat uw persoonlijke gegevens worden blootgesteld.

U kunt VyprVPN gebruiken op Windows, Android, Mac, iOS en bepaalde routers. Linux vereist handmatige installatie.

Voors:

 • Servers in tientallen landen, waaronder Turkije
 • Onbeperkte bandbreedte en serveromschakeling
 • 24/7 live chat ondersteuning
 • Gecontroleerd om te bewijzen dat het geen logboeken bijhoudt

nadelen:

 • Geen app voor Linux
 • Niet zo goedkoop als sommige andere VPN's op de markt

STERKE VEILIGHEID: met sterke beveiligingsfuncties. Het biedt goede snelheden voor browsen en streamen. Deblokkeert Netflix en biedt 24/7 live chat-ondersteuning. Gecontroleerd om te bewijzen dat het geen logboeken bijhoudt. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige VyprVPN-beoordeling.

VyprVPN Coupon Bespaar 81% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

Kan ik een gratis VPN gebruiken om een ​​IP-adres voor Turkije te krijgen?

Nee, het is onwaarschijnlijk dat een gratis VPN in Turkije zal werken, omdat de Turkse regering hard op VPN's heeft gereageerd. Gratis VPN's trekken vaak de meeste aandacht in dergelijke gevallen, vanwege het grote aantal gebruikers dat toegang probeert te krijgen tot dezelfde servers. Om deze reden, er werken maar heel weinig gratis VPN's in Turkije.

Zelfs degenen die een paar gratis VPN's selecteren die in Turkije werken, hebben vaak andere problemen. Met name, gratis VPN's bieden inferieure prestaties. Dit komt door het grote aantal gebruikers dat de services gebruikt en de bandbreedtelimieten die hierdoor worden ingesteld. Als je in Turkije bent en bijvoorbeeld Netflix in de VS wilt kijken, kun je veel buffering en lag verwachten met een gratis VPN, wat erg frustrerend kan zijn.

Afgezien van het feit dat ze niet vaak goed presteren, velen gratis VPN's kunnen populaire geo-beperkte sites en services niet deblokkeren. Veel sites zoals Netflix hebben anti-VPN-maatregelen geïmplementeerd waar gratis VPN's meestal niet in kunnen navigeren. De best betaalde VPN's vinden consequent manieren om dergelijke obstakels te omzeilen.

Tenslotte, gratis VPN's zijn geen goed idee in Turkije omdat ze niet zo veilig zijn. Turkije heeft een hoog niveau van internetcensuur en gratis VPN's missen beveiligingsfuncties zoals codering en een kill-schakelaar. Zo kunnen uw gegevens naar uw ISP worden gelekt. Nog steeds slechter, sommige gratis VPN's infecteren uw apparaat daadwerkelijk met malware terwijl sommigen uw gegevens zelfs aan derden verkopen. Over het algemeen zijn ze het risico niet waard.

Zie ook: Beste VPN's voor Turkije

Waarom heb ik een VPN nodig voor Turkije?

Je hebt een VPN nodig in Turkije omdat het een land is met een hoge mate van internetcensuur. Vrijheid op het internet door Vrijheidshuis beoordeeld Turkije “Niet gratis” met een score van 66/100 (0 is de beste en 100 is de slechtste). Freedom House ging verder met het beschrijven van de internetvrijheid van Turkije als "zeer beperkt" vanwege zelfcensuur, het blokkeren van nieuwssites en arrestaties voor degenen die president Erdoğan bekritiseerden.

Een VPN kan u helpen websites in Turkije te deblokkeren. Dit omvat Wikipedia, dat in april 2017 in Turkije werd geblokkeerd. Andere geblokkeerde sites bevatten Imgur, de site voor het delen van afbeeldingen, evenals de meeste inhoud voor volwassenen. De wil van Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Skype en WhatsApp op een bepaald moment allemaal blokken hebben meegemaakt. Censuur treedt vaak op tijdens perioden van politieke onrust, zoals de mislukte poging tot staatsgreep in 2016.

Hoewel een VPN voor Turkije u toegang kan geven tot door de overheid gecensureerde inhoud in het land, kan het ook geo-beperkte inhoud deblokkeren. Niet alleen kan een VPN van hoge kwaliteit u helpen geblokkeerde en geo-beperkte websites, apps en services te deblokkeren, het kan ook uw privacy beschermen, waardoor uw ISP (en mogelijk de Turkse overheid) niet kan zien wat u online doet.

Hoe kan ik Turkse tv in het buitenland kijken met een VPN?

Als u Turkse tv in het buitenland wilt kijken, hoeft u alleen maar uw VPN-app of browserextensie te openen en een server in Turkije te selecteren. Zodra verbinding is gemaakt, moet alle geo-beperkte inhoud uit Turkije worden gedeblokkeerd. Zo niet, maak je geen zorgen. Mogelijk moet u de cookies van uw browser wissen om de wijzigingen door te voeren. U kunt ook een andere server proberen of contact opnemen met de klantenservice van uw VPN.

Als u een Turkse server gebruikt, kunt u inhoud van Turkse tv-zenders in het buitenland bekijken inclusief ATV, Fox en Kanal D, evenals Turkse streamingdiensten zoals PuhuTV en BluTV. VPN's met servers wereldwijd stellen u ook in staat om Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer en ESPN te deblokkeren.

Zijn VPN's legaal in Turkije?

Hoewel er in Turkije geen wet is die VPN's illegaal maakt, maakt de blokkering van Tor door de overheid, evenals vele populaire VPN-services, dit iets van een grijs gebied. We hebben echter geen meldingen gezien van iemand die is gearresteerd of beschuldigd van een misdrijf voor het gebruik van een VPN. Om deze reden, we begrijpen dat het nog steeds legaal is om een ​​VPN in Turkije te gebruiken. We raden u echter aan de wetgeving van uw land te onderzoeken als u niet zeker bent.

Welke VPN's zijn geblokkeerd in Turkije?

Volgens ons onderzoek zijn de volgende VPN's geblokkeerd in Turkije op het moment van schrijven:

 • CyberGhost
 • IPVanish

Het is ook vermeldenswaard dat Tor geblokkeerd is in Turkije. Als u vindt dat een bepaalde VPN wordt geblokkeerd, is het de moeite waard om het later nog eens te proberen, omdat veel blokken tijdelijk zijn gebleken. U kunt onze handige tool gebruiken om te testen of een site is geblokkeerd in Turkije.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 29