Hoe WWE Network buiten de VS te bekijken met een VPN

Hoe WWE Network buiten de VS te bekijken met een VPN


Hoewel het WWE-netwerk de afgelopen jaren aanzienlijk is uitgebreid, is het niet overal beschikbaar. Als u zich op een locatie bevindt waar u geen toegang hebt tot WWE Network-inhoud, hebt u een VPN nodig om deze te deblokkeren.

Een VPN (Virtual Private Network) is een service die het internetverkeer van uw apparaat via een gecodeerde tunnel naar een server op een door u gekozen locatie stuurt. Als u bijvoorbeeld verbinding maakt met een server in de VS, ontvangt u een Amerikaans IP-adres. Hierdoor lijkt het alsof u op internet surft in de VS, waardoor u inhoud kunt deblokkeren die meestal alleen beschikbaar is in Amerika.

Hoe WWE Network buiten de VS te bekijken met een VPN

Je kunt WWE Network binnen enkele minuten bekijken, waar je ook bent. Het enige wat u hoeft te doen is het volgende:

Een VPN gebruiken om WWE Network buiten de VS te bekijken

 1. Meld u aan bij WWE Network. Het is beschikbaar in de meeste landen en er is een gratis proefperiode van één maand (waarna het $ 10,99 USD per maand kost). Aanmelden vereist uw naam, adres, telefoonnummer en betaalmethode (PayPal of creditcard / betaalpas).
 2. Selecteer en meld u aan met een van de beste VPN's voor WWE Network - we raden met name ExpressVPN aan.
 3. Download en installeer de juiste VPN-app (of browserextensie indien beschikbaar) voor uw apparaat.
 4. Open de VPN-app of browserextensie en maak verbinding met een land waarin WWE Network beschikbaar is, zoals de VS..
 5. Wis het cachegeheugen en de cookies van uw browser om ervoor te zorgen dat het WWE-netwerk uw IP-adres en locatie vergeet. Het zou dan dat van de VPN moeten accepteren.
 6. Ga naar het WWE-netwerk en selecteer wat video-inhoud. Het zou nu gedeblokkeerd moeten zijn! Zo niet, probeer dan een andere server. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van uw VPN.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een VPN. Deze omvatten de grootte van het servernetwerk, de snelheid van servers en het algemene beveiligingsniveau. We hebben de beste VPN's voor WWE Network gekozen door ervoor te zorgen dat ze aan de volgende criteria voldeden:

Criteria voor het selecteren van de beste VPN's

 • Servers in tientallen landen (inclusief de VS) voor het deblokkeren van WWE Network
 • Hoge snelheden en onbeperkte bandbreedte voor ononderbroken streaming
 • Sterke beveiliging met codering en een kill-schakelaar
 • Beschermt uw privacy met een strikt beleid zonder logboeken
 • Klantenservice via live chat en e-mail
 • Hiermee kunt u meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden

Om je wat tijd te besparen, volgt hier een korte samenvatting van de beste VPN's voor het bekijken van WWE Network buiten de VS (we behandelen elke VPN in meer detail verderop):

Beste VPN's voor het bekijken van WWE Network buiten de VS.

 1. ExpressVPN: Onze # 1 keuze voor het bekijken van WWE Network. 3.000 servers in 94 landen, ideaal voor het wereldwijd deblokkeren van WWE Network. Snelle servers en gebruiksvriendelijke apps. 24/7 live ondersteuning en veilig met encryptie.
 2. NordVPN: Beste budget VPN. Enorm netwerk van meer dan 5.000 servers. Werkt goed met WWE Network. Gebruik op maximaal zes apparaten. No-logs VPN met gebruiksvriendelijke apps en 24/7 live chat-ondersteuning.
 3. CyberGhost: Deblokkeert WWE-netwerk met gemak. Duizenden servers wereldwijd. Sluit tegelijkertijd maximaal zeven apparaten aan. Zeer snelle servers en veilig zonder logboeken
 4. IPVanish: Amerikaanse VPN met honderden Amerikaanse servers voor het kijken naar WWE Network in het buitenland. Goede snelheden voor streaming. 10 gelijktijdige verbindingen. Geen logboekbeleid.
 5. PrivateVPN: Zeer snelle servers voor lag- en buffervrije streaming. Blokkeert WWE-netwerk buiten de VS. Veilig met codering en kill-schakelaar. Beginner-friendly.
 6. Surfshark: Onbeperkte gelijktijdige verbindingen. Kijk WWE Network in het buitenland. Biedt 24/7 live chat-ondersteuning en gebruiksvriendelijke apps. Geen logboek bij VPN met codering.

De beste VPN's voor WWE Network

Hier is onze lijst met de beste VPN's voor het bekijken van WWE Network buiten de VS:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 blokkeert WWE-netwerk Getest op januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN heeft meer dan 3.000 servers in 94 landen, waaronder de VS. De onbeperkte bandbreedte van deze VPN, uitstekende deblokkeermogelijkheden en hoge snelheden betekenen dat u services zoals WWE Network, Netflix of HBO Go overal kunt gebruiken, zonder buffering of lag. U kunt deze service gebruiken om maximaal vijf apparaten tegelijkertijd te beveiligen.

Deze VPN kan worden gebruikt met een breed scala aan apparaten dankzij de verschillende apps en browserextensies. Over het algemeen is ExpressVPN snel en gemakkelijk te gebruiken. Maak gewoon verbinding met een server naar keuze en je bent klaar om te gaan! ExpressVPN biedt 24/7 ondersteuning via e-mail en live chat. Bovendien, u kunt deze service zonder risico uitproberen, want deze wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Een ander voordeel van het gebruik van ExpressVPN is de uitstekende beveiliging. Uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit AES-codering, een kill-schakelaar en bescherming tegen DNS- en IPv6-lekken. Er is ook een split tunneling-functie waarmee je kunt kiezen welke apps de VPN gebruiken. Het hoofdkantoor van ExpressVPN bevindt zich op de Britse Maagdeneilanden, die buiten de jurisdictie van 5 Eyes en 14 Eyes valt. Bovendien houdt deze VPN geen identificerende logboeken van gebruikers bij.

U kunt ExpressVPN gebruiken via de apps voor Windows, Mac, Android, iOS, Linux en routers. Browser-extensies zijn ook beschikbaar voor Chrome en Firefox.

Voors:

 • Meer dan 3.000 servers in 94 landen, waaronder de VS.
 • Zeer hoge en betrouwbare snelheden voor het streamen van WWE Network
 • Blokkeert ook de wil van Netflix en Amazon Prime Video
 • Biedt 24/7 klantenondersteuning via live chat en e-mail
 • Beginnersvriendelijke apps en browserextensies
 • Hoofdkantoor in Britse Maagdeneilanden voor meer privacy

nadelen:

 • Enigszins duur in vergelijking met sommige rivaliserende VPN's

BESTE VPN VOOR WWE-NETWERK: ExpressVPN is onze # 1 keuze Servers in 94 landen voor het deblokkeren van WWE-netwerk. Blokkeert ook Netflix en BBC iPlayer. Snelle, betrouwbare servers en beveiligd met codering. Biedt 24/7 ondersteuning en kunt u maximaal vijf apparaten aansluiten. De 30 dagen geld-terug-garantie betekent dat u het zonder risico kunt proberen.

Lees onze volledige ExpressVPN-beoordeling.

ExpressVPN CouponSpeciale Aanbieding - ontvang 3 maanden extra FREEGET DEALCoupon automatisch toegepast

2. NordVPN

NordVPNdeblokkeert WWE-netwerk getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN heeft het grootste servernetwerk van elke VPN op deze lijst. In totaal heeft het meer dan 5.000 servers in 60 landen. Deze omvatten servers in de VS, het VK en Australië, die allemaal WWE Network in het buitenland kunnen deblokkeren. Met name, NordVPN heeft meer dan 1.700 servers in de VS.. Het is de moeite waard om te weten dat het verschillende speciale servers biedt, zoals servers die zijn geoptimaliseerd voor P2P-delen en Double VPN voor verbeterde beveiliging.

Dit is een VPN die 24/7 ondersteuning biedt via live chat en e-mail. De apps en browserextensies zijn echter zeer gebruiksvriendelijk en maken het zoeken naar en verbinden met een server eenvoudig. U kunt NordVPN gebruiken voor maximaal zes gelijktijdige verbindingen. Deze no-logs VPN heeft zijn hoofdkantoor in Panama en biedt 256-bit AES-codering. Er is ook DNS- en IPv6-bescherming, een kill-schakelaar en een CyberSec-functie die advertenties en malware automatisch blokkeert.

NordVPN-apps zijn beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS, Linux en Android TV. Chrome- en Firefox-browserextensies worden ook aangeboden. Handmatige configuratie is vereist voor routers.

Voors:

 • Duizenden servers voor het deblokkeren van WWE Network
 • Deblokkeer Netflix, BBC, iPlayer, Hulu en meer
 • Klantenservice 24/7 beschikbaar via live chat en e-mail
 • Sluit tegelijkertijd maximaal 6 apparaten aan
 • Veel beveiligingsfuncties, waaronder een strikt beleid zonder logboeken

nadelen:

 • Sommige servers kunnen traag zijn (maar de meeste zijn prima)

BESTE WAARDE VPN: NordVPN heeft wereldwijd meer dan 5.000 servers. Het blokkeert WWE Network, Netflix, Amazon Prime Video en meer. No-logs VPN met codering en speciale servers voor verbeterde privacy. 24/7 ondersteuning en kunt u maximaal zes apparaten beveiligen. Inclusief 30 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige NordVPN-beoordeling.

NordVPN Coupon Bespaar 70% op het 3-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokkeert WWE-netwerk getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

CyberGhost voegt regelmatig nieuwe servers toe, waardoor het een van de snelst groeiende VPN's is die er zijn. Op het moment van schrijven heeft het meer dan 4.800 online servers in 61 landen wereldwijd. U kunt deze VPN-service gebruiken om WWE Network en dergelijke zoals Netflix US en BBC iPlayer te deblokkeren. Dit is een uitstekende keuze voor streaming vanwege de betrouwbare, snelle servers. Er is geen beperking waardoor video's zonder onderbreking in 1080p HD kunnen worden gestreamd.

Een enkel CyberGhost-abonnement dekt maximaal zeven apparaten, die allemaal tegelijkertijd kunnen worden verbonden. Het is mogelijk om met een enkele klik verbinding te maken met een server, waardoor CyberGhost zeer eenvoudig te gebruiken is voor beginners. Deze VPN helpt u anoniem online te blijven met behulp van een strikt beleid zonder logboeken en 256-bits AES-codering. Afgezien van DNS- en IPv6-lekbescherming, heeft CyberGhost ook een automatische kill-schakelaar die uw internetverkeer onderbreekt als de VPN-verbinding wegvalt, waardoor wordt voorkomen dat uw gegevens worden gelekt.

CyberGhost-apps kunnen worden gedownload voor de volgende besturingssystemen: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV en Android TV. Browser-extensies zijn beschikbaar voor Chrome en Firefox. Linux en routers vereisen handmatige installatie.

Voors:

 • Snelgroeiend netwerk van servers in 61 landen
 • Werkt goed met WWE Network en Netflix US
 • Zeer hoge snelheden voor streaming en torrenting
 • Sluit tegelijkertijd maximaal 7 apparaten aan
 • Uitstekende privacy dankzij codering en strikt logboekregistratie

nadelen:

 • Kan sommige streaming-sites niet deblokkeren

STRESSVRIJE STREAMING: CyberGhost heeft snelle en betrouwbare servers voor streaming zonder onderbreking. Hiermee kunt u tot zeven apparaten verbinden via één account. Deblokkeert WWE Network en Netflix US. Strikt no-log beleid en maakt gebruik van encryptie. 45 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige CyberGhost review.

CyberGhost Coupon NIEUWJAAR SPECIAAL: BESPAAR 80% op 3-jarige abonnementen + 2 maanden gratis GET DEAL Korting automatisch toegepast

4. IPVanish

IPVanishdeblokkeert WWE-netwerk getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish is een in de VS gevestigde VPN-service met ongeveer 1.300 servers. Het heeft honderden servers in de VS die verspreid zijn over 19 steden, waaronder Los Angeles en New York. Dit maakt het heel eenvoudig om WWE Network buiten de VS te deblokkeren. Dit is een VPN die goede snelheden biedt voor browsen, streamen en torrenting. Wat meer is, het werkt met Netflix VS.. U kunt IPVanish gebruiken om maximaal 10 apparaten tegelijkertijd aan te sluiten.

Bij het zoeken naar een server met IPVanish, kunt u de ping en huidige belasting van elk zien. U kunt ook uw favoriete servers opslaan voor snellere toegang in de toekomst. IPVanish biedt echter ook de optie om verbinding te maken met de best beschikbare stad en server, waardoor het nog eenvoudiger wordt om te beginnen. Deze VPN biedt live chatondersteuning en beveiligt uw gegevens met 256-bit AES-codering. Andere beveiligingsfuncties zijn onder meer DNS- en IPv6-lekbescherming, een automatische kill-switch en een beleid zonder logboeken.

IPVanish-apps worden aangeboden voor Windows, Mac, Android, iOS en Amazon Fire TV / Fire Stick. Volg de handmatige installatie-instructies voor Linux en routers.

Voors:

 • Servers in 19 Amerikaanse steden om WWE Network te bekijken
 • Hiermee kunt u tot 10 apparaten tegelijkertijd aansluiten
 • Goede serversnelheden voor streaming zonder buffering en lag
 • Met apps kunt u snel verbinding maken met de best beschikbare server
 • Houdt u online veilig met codering en een logboekbeleid

nadelen:

 • Biedt geen browserextensies
 • Geen optie om te betalen voor de service in Bitcoin / cryptocurrency

BEVEILIGDE 10 APPARATEN: IPVanish heeft honderden Amerikaanse servers voor het deblokkeren van WWE Network en Netflix US. Tot 10 gelijktijdige verbindingen. Apps maken het vinden en verbinden met servers eenvoudig. Live chat ondersteuning beschikbaar. Veilig met een beleid zonder logboeken. Zeven dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige IPVanish review.

IPVanish Coupon BESPAAR 60% op het jaarplanGET DEALKorting automatisch toegepast

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokkeert WWE-netwerk getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN biedt snelle servers waarmee u kunt streamen zonder merkbare buffering of vertraging. Het netwerk bestaat uit ongeveer 100 servers in 60 landen over de hele wereld. U kunt deze VPN gebruiken om allerlei services te deblokkeren, waaronder WWE Network, Netflix en Amazon Prime Video. De live chat-ondersteuning van PrivateVPN wordt rechtstreeks geleverd door de ontwikkelaars. Ze bieden ook hulp op afstand en installatie als u problemen ondervindt.

U kunt maximaal zes gelijktijdige verbindingen met PrivateVPN hebben. De desktop- en mobiele apps hebben een eenvoudig ontwerp waardoor ze zeer gemakkelijk te navigeren zijn. Qua beveiliging beschermt PrivateVPN uw privacy met 256-bit AES-codering, een kill-schakelaar en DNS- en IPv6-lekbescherming. Deze VPN is gevestigd in Zweden en heeft een logboekbeleid. U kunt zich semi-anoniem aanmelden voor deze service met een wegwerp-e-mailadres.

PrivateVPN biedt apps voor Windows, Mac, Android en iOS. Handmatige configuratie is vereist voor Linux en compatibele routers.

Voors:

 • Hogesnelheidsservers voor het streamen van WWE-netwerk buiten de VS.
 • Gebruik het om Netflix, BBC iPlayer en HBO Go te deblokkeren
 • Live chat ondersteuning evenals hulp en installatie op afstand
 • Hiermee hebt u maximaal 6 gelijktijdige verbindingen

nadelen:

 • Klein netwerk van slechts 100 servers
 • Beperkte selectie apps en geen browserextensies

HIGH SPEED SERVERS: PrivateVPN is erg snel, waardoor het ideaal is voor streaming en torrenting. Hiermee kunt u WWE Network buiten de VS bekijken. Blokkeert ook Netflix en kan op maximaal zes apparaten worden gebruikt. Geen logboekbeleid en optie om semi-anoniem aan te melden. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige PrivateVPN-beoordeling.

PrivateVPN CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokkeert WWE-netwerk getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Surfshark.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

Surfshark werkt goed met WWE Network evenals met Netflix, HBO Go en Hulu. Het heeft ongeveer 800 servers in 55 landen, waardoor het een sterke keuze is voor het deblokkeren van websites en services wereldwijd. Een opvallend kenmerk van deze VPN is dat hiermee kunt u een onbeperkt aantal gelijktijdige verbindingen hebben. Serversnelheden zijn erg snel, wat betekent dat je kunt streamen zonder je zorgen te maken over lag of buffering.

De Surfshark-apps worden geleverd met een aantal handige functies, zoals een adblocker en op privacy gerichte multi-hop servers. Bovendien zijn de apps en browser-extensies van PrivateVPN zeer eenvoudig voor beginners. Naast 24/7 live chatondersteuning heeft Surfshark een indrukwekkend beveiligingsaanbod met 256-bit AES-codering, bescherming tegen DNS- en IPv6-lekken en een kill-schakelaar. Het hanteert ook een strikt no-log beleid en stelt dat het niet eens weet of u de Surfshark-applicaties na aankoop gebruikt.

Surfshark kan worden gebruikt om apparaten op de volgende platforms te beveiligen: Windows, Mac, Android, iOS en Amazon Fire TV / Fire Stick. U kunt browserextensies downloaden voor Chrome en Firefox. Handmatige configuratie is vereist voor Linux en routers.

Voors:

 • Deblokkeert WWE-netwerk, Netflix, Amazon Prime Video en meer
 • Verbind een onbeperkt aantal apparaten via één account
 • Biedt 24/7 live chat-ondersteuning
 • Beveiligingsfuncties zijn onder meer codering en een strikt beleid zonder logboeken

nadelen:

 • Niet het grootste servernetwerk (ongeveer 800 in totaal)
 • Sommige af en toe trage servers

ONBEPERKTE APPARATEN: Met Surfshark kunt u een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd aansluiten. Gebruik het om WWE Network en Netflix te bekijken. Geen log-service met 24/7 ondersteuning via live chat. Goede snelheden voor streaming en veel beveiligingsfuncties. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige Surfshark review.

Surfshark CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% + 3 maanden FREEGET DEALKorting automatisch toegepast

In welke landen kan ik WWE Network bekijken?

Het WWE-netwerk is de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid en is nu bijna overal ter wereld beschikbaar. In feite volgens WWE, de enige landen waar het WWE-netwerk niet beschikbaar is, zijn China en Liechtenstein. Hoewel het WWE-netwerk niet beschikbaar is in China, is het vermeldenswaard dat het beschikbaar is in de speciale administratieve regio's van China, Hong Kong en Macao.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om WWE Network buiten de VS te bekijken?

Hoewel sommige gratis VPN's mogelijk werken bij het deblokkeren van WWE Network buiten de VS, doen velen dat niet. Gratis VPN's staan ​​niet bekend om hun vermogen om geo-beperkte inhoud te deblokkeren. Veel mensen worstelen inderdaad met Netflix en DAZN. Bovendien, gratis VPN's kunnen erg traag zijn vanwege te veel gebruikers op hun kleine aantal servers. Dit betekent dat je veel buffering en vertraging zult tegenkomen wanneer je WWE Network in het buitenland probeert te streamen.

Alsof lage snelheden en geblokkeerde inhoud niet genoeg waren, ontbreken ook gratis VPN's als het gaat om beveiliging. Met name, weinig VPN's bieden een beleid zonder logboeken. Het is zelfs bekend dat velen de persoonlijke informatie en browseactiviteit van hun gebruikers registreren. Deze wordt vervolgens verkocht aan derden. Het kan ook zijn dat gratis VPN's uw gegevens niet beveiligen met codering of andere nuttige beveiligingsfuncties bieden, zoals een kill-schakelaar of een adblocker.

Wat kan ik bekijken op WWE Network?

Het WWE-netwerk bestaat uit een 24-uurs streamingkanaal en on-demand programmering. Originele programmering omvat alle WWE pay-per-view-evenementen en alle exclusieve WWE Network-evenementen. Sommige van de momenteel beschikbare shows omvatten het volgende:

 • Stomping Grounds
 • Super krachtmeting
 • Geld op de bank
 • Wrestlemania
 • Fastlane
 • Eliminatie Kamer
 • Royal Rumble
 • Tabel voor 3
 • WWE Rijd mee
 • WWE 365
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 91