Hoe UK TV overal in het buitenland online te kijken met een VPN

Hoe Britse tv online in het buitenland te kijken met een VPN (1)


In deze zelfstudie laten we u zien hoe u Britse tv-programma's in het buitenland kunt bekijken met een VPN, of u zich nu in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Canada, Australië, de VS of elders in de wereld bevindt. U kunt een oplossing voor Britse tv krijgen, inclusief livestreamstreams en inhoud op aanvraag.

Als je wilt ga je gang en ontdek welke VPN je kunt gebruiken om Britse tv vanuit het buitenland te kijken zonder het hele artikel te lezen, hier is een samenvatting van onze topkeuzes:

 1. ExpressVPN Onze topkeuze. Supersnelle servers in het VK maken streaming moeiteloos. Deblokkeert alle belangrijke Britse streaming-sites. Eersteklas privacy en beveiliging. Inclusief 30 dagen geld-terug-garantie.
 2. CyberGhost Budgetaanbieder. Deblokkeert populaire Britse shows. Geweldige privacy en beveiliging.
 3. NordVPN Goede keuze met veel servers in het VK die in staat zijn om de meeste geo-beperkte inhoud te deblokkeren. Solide beveiliging en privacy.
 4. PrivateVPN Goede opkomende VPN die goed werkt met BBC iPlayer en andere streamingdiensten.
 5. IPVanish Hoge snelheden en goede privacyfuncties. Werkt niet betrouwbaar met Netflix of iPlayer.

Het lijdt geen twijfel dat veel Britse tv-zenders fantastische inhoud bevatten die u nergens anders kunt krijgen. Of u nu permanent het land uit bent of gewoon op reis bent, de kans is groot dat u uw probleem wilt verhelpen. Helaas is veel van de inhoud die je in het VK misschien gewend bent, geolocked. Dit betekent dat als de provider een niet-VK IP-adres detecteert, hij geen toegang tot de inhoud toestaat.

Als u bijvoorbeeld probeert toegang te krijgen tot BBC iPlayer vanaf een niet-Britse server, kan dit het volgende bericht opleveren:

“BBC iPlayer werkt alleen in het VK. Sorry, het is vanwege rechtenkwesties. "

Een BBC iPlayer-foutmelding.

Gelukkig is er een manier om dit te omzeilen waarmee je vrij content van sites zoals BBC iPlayer, ITV Hub (voorheen ITV Player), All4 (voorheen 4OD), Netflix UK en meer kunt bekijken. De oplossing is een Virtual Private Network (VPN), dat al uw verkeer versleutelt en via een intermediaire server naar een locatie van uw keuze leidt. Een VPN-service maskeert uw echte IP-adres en vervangt dit door een van uw gekozen land. Dus door verbinding te maken met een Britse server, kunt u Britse tv-kanalen bekijken alsof u zich in het VK bevindt, waar ook ter wereld.

Bovendien krijgt u met een VPN extra voordelen, zoals verbeterde privacy en beveiliging en toegang tot andere sites met geografische beperkingen. Niet alle providers bieden dezelfde service, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen.

VPN's zijn een ongelooflijk populair middel voor miljoenen mensen om hun favoriete tv-programma's bij te houden, maar u moet alleen toegang krijgen tot inhoud waar u het wettelijke recht hebt om dit te doen.

Beste VPN's om Britse tv in het buitenland te kijken

Veel streaming-sites blokkeren IP-adressen waarvan bekend is dat ze bij VPN-providers horen. Het feit dat een netwerk servers in het VK bevat, betekent niet dat u gegarandeerd toegang hebt tot populaire Britse inhoud. Daarom moet u weten dat uw gekozen provider in feite alle beperkingen omzeilt. Afgezien van streamingmogelijkheden, wilt u bij het zoeken naar de beste VPN om Britse kanalen online te bekijken zaken als veiligheid, snelheid, betrouwbaarheid en het niveau van klantenondersteuning overwegen.

We hebben veel VPN's getest en een lijst samengesteld met de beste voor toegang tot Britse tv in het buitenland. Onze keuzes zijn gebaseerd op de volgende criteria:

 • Heeft een selectie van Britse servers
 • Biedt toegang tot Britse inhoud, zoals die van Netflix UK en BBC iPlayer
 • Biedt een snelle, betrouwbare verbinding
 • Gebruikt sterke codering ondersteund door aanvullende beveiligingsfuncties
 • Houdt geen logs bij van gebruikersactiviteit of IP-adressen

We hebben de toegang tot specifieke Britse streaming-sites - BBC iPlayer, ITV Hub, Channel 4, Sky Go en BT Sport - behandeld in afzonderlijke artikelen. Als u op zoek bent naar de beste VPN's om te gebruiken terwijl in in het VK hebben we daar ook een artikel voor. In dit stuk gaan we in op welke VPN's over het algemeen het beste zijn voor toegang tot Britse inhoud in het buitenland.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN staat bekend om zijn vermogen om geo-geblokkeerde inhoud, waaronder populaire streaming-sites, te deblokkeren. Het heeft een netwerk van meer dan 1500 servers in meer dan 94 landen, waaronder een selectie van Britse locaties. Het deblokkeert Netflix-bibliotheken uit verschillende landen, waaronder het VK. Je hebt ook toegang tot inhoud van andere populaire sites zoals BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go en BT Sport. Uitstekende snelheden en een betrouwbare verbinding betekent dat u niet te maken hoeft te hebben met bufferen tijdens het bekijken van uw favoriete shows.

Een ander verkoopargument van ExpressVPN is de uitstekende klantenservice. Mocht je problemen ondervinden bij het openen van inhoud, dan kan dat contact opnemen met een vertegenwoordiger via livechat om een ​​snelle oplossing te krijgen.

Beveiliging is een ander sterk kenmerk van deze provider. Het maakt gebruik van 256-bit AES-codering en perfecte voorwaartse geheimhouding. Een kill-schakelaar betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken als de VPN-verbinding verloren gaat en er een DNS-lekbescherming is om op te starten. Het duidelijke logboekbeleid van ExpressVPN vertelt ons dat gebruikersactiviteit nooit wordt gecontroleerd en dat er geen IP-adressen worden vastgelegd.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS, Android, Linux en sommige wifi-routers.

Voors:

 • Bedient servers in 7 steden in het VK die geo-beperkte inhoud vrijwel overal kunnen deblokkeren
 • Deblokkeert alle belangrijke Britse streaming-sites
 • Supersnel servernetwerk is geweldig voor streaming en downloaden
 • Hoogwaardige beveiligingsfuncties en geen logboekbeleid beschermen uw privacy
 • Sluit tegelijkertijd maximaal 3 apparaten aan
 • Live chat ondersteuning 24/7

nadelen:

 • Niet zo goedkoop als sommige andere diensten

Onze score:

4.5 uit 5

Beste VPN voor Britse tv in het buitenland: ExpressVPN is onze topkeuze. Een razendsnelle en betrouwbare keuze die alle belangrijke Britse tv-streamingdiensten, waaronder Netflix, Hulu en Amazon Prime, blokkeert. Een geweldige selectie Britse servers, allemaal geoptimaliseerd voor snelheid. Toont de weg met geweldige beveiligings- en privacyfuncties en houdt geen logboeken bij. Probeer het zonder risico met de 30-dagen geld-terug-garantie.

Bekijk onze volledige review van ExpressVPN.

ExpressVPN CouponSpeciale Aanbieding - ontvang 3 maanden extra FREEGET DEALCoupon automatisch toegepast

2. CyberGhost

Cyberghost

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

CyberGhost is gevestigd in Roemenië en blijft zijn netwerk van meer dan 5.700 servers uitbreiden. CyberGhost doet veel moeite om ervoor te zorgen dat gebruikers toegang hebben tot geo-vergrendelde inhoud, en met meer dan 150 servers in het VK, zullen fans van Britse tv niet missen. U kunt toegang krijgen tot sites zoals ITV Hub, All 4 en Eurosport door elk kanaal te selecteren via de VPN-client. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, zal CyberGhost u automatisch verbinden met de juiste server.

U zult Netflix UK niet als een optie zien, maar u kunt toegang krijgen tot de Amerikaanse bibliotheek (die toch uitgebreider is) via een Amerikaanse server. CyberGhost heeft wel een vreemd probleem met BBC iPlayer, dus als het niet in de lijst staat, is het tijdelijk niet beschikbaar. Deze provider koppelt een aantal grote snelheden, zelfs wanneer deze is verbonden met geografisch verre servers, dus je zou tijdens het streamen geen problemen moeten tegenkomen.

CyberGhost is een andere veilige provider, met sterke 256-bit encryptie en perfecte voorwaartse geheimhouding. Het logboekbeleid stelt duidelijk dat het geen verkeerslogboeken bijhoudt en nooit verbindingslogboeken bijhoudt die kunnen worden herleid tot een individuele gebruiker. Verdere privacy wordt geboden door een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. CyberGhost-abonnementen staan ​​maximaal vijf gelijktijdige verbindingen toe.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Voors:

 • Groot contingent van meer dan 400 servers in het VK kan de meeste geo-beperkte streaming content deblokkeren
 • Gebruiksvriendelijke apps; selecteer de site die u wilt deblokkeren en vervolgens maakt de app automatisch verbinding met de beste server
 • Sterke codering en solide privacybeleid
 • Zeer goede streamingsnelheden

nadelen:

 • Werkt niet in China of de VAE

Onze score:

4 uit 5

BESTE BUDGET VPN: CyberGhost heeft een eenvoudige installatie. Een gebruiksvriendelijke service die een breed scala aan geo-geblokkeerde Britse streaming-tv en sportinhoud deblokkeert. Grote keuze aan Britse servers die snel en betrouwbaar zijn. Goede cijfers met veiligheid en privacy. Deblokkeer niet zoveel streaming-sites als naaste rivalen. 45 dagen geld-terug-garantie.

Zie onze volledige review van CyberGhost.

CyberGhost Coupon NIEUWJAAR SPECIAAL: BESPAAR 80% op 3-jarige abonnementen + 2 maanden gratis GET DEAL Korting automatisch toegepast

3. NordVPN

NordVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

Panama-gebaseerde NordVPN beheert een groot netwerk van meer dan 3.300 servers, waarvan er meer dan 400 zich in het VK bevinden. Dit betekent dat het goed is uitgerust om u te helpen toegang krijgen tot inhoud van sites zoals Netflix UK, BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go, All 4 en meer. De hoge snelheden maken het bijzonder geschikt voor toegang tot inhoud via geografisch verre servers.

NordVPN werkt met een strikt beleid zonder logboek om de privacy van zijn gebruikers te helpen handhaven. Voor de veiligheid heb je 256-bit AES-codering, perfecte voorwaartse geheimhouding, DNS-lekbescherming en een kill-schakelaar. Een bonus bij deze aanbieder is automatische wifi-beveiliging, wat betekent dat u zich tijdens uw reizen nooit zorgen hoeft te maken over het verbinden met een onbeveiligd netwerk.

Een NordVPN-abonnement staat maximaal vijf gelijktijdige verbindingen toe, wat geweldig is voor gezinnen of als u vaak van apparaat wisselt.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Voors:

 • Veteraan budgetprovider met meer dan 650 servers in het Verenigd Koninkrijk
 • Deblokkeert de populairste Britse streaming content met HD-snelheden vanuit het buitenland
 • 256-bit codering van militaire kwaliteit voor geweldige privacy
 • Klantenservice beschikbaar via 24/7 live chat
 • Geen logboekbeleid

nadelen:

 • Kan plaatslocatie van servers selecteren, maar geen specifieke servers

Onze score:

4.5 uit 5

WAARDE EN PRESTATIES: NordVPN scoort topscores op waarde. Een goede budget-allrounder die goed werkt voor het bekijken van Britse tv in het buitenland met een goede selectie Britse servers. Sterke beveiligingsfuncties en verwerkt tot 6 apparaten die tegelijkertijd vanaf één account worden gebruikt. Inclusief 30 dagen geld-terug-garantie.

Zie onze volledige review van NordVPN.

NordVPN Coupon Bespaar 70% op het 3-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN legt een grote nadruk op het verzekeren dat gebruikers toegang hebben tot geo-vergrendelde inhoud. Het heeft een kleiner netwerk van servers dan andere op deze lijst, maar het heeft een aantal concurrerende snelheden en kan anders beperkte inhoud leveren. PrivateVPN heeft vier servers in het VK, waarvan sommige specifiek zijn gelabeld met de populaire streamingdiensten die ze kunnen deblokkeren. Tussen deze servers zou je dat moeten kunnen toegang krijgen tot inhoud van Netflix UK, BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go en BT Sport.

Deze aanbieder stelt niet teleur op het gebied van privacy en beveiliging. Een strikt nullogboekbeleid wordt ondersteund door een sterke beveiliging, waaronder 128-bits of 256-bits codering en een perfecte voorwaartse geheimhouding. Een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming helpen uw informatie verder te beveiligen. PrivateVPN biedt maximaal vijf gelijktijdige verbindingen met een basisplan.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Voors:

 • Het verkrijgen van een solide reputatie voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud, ook vanuit het VK
 • Minfluss gedoe deblokkeren Netflix UK, BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go en BT Sport
 • Sterke functies voor beveiliging en privacybescherming
 • Houdt geen logs bij
 • Sneller dan veel andere providers

nadelen:

 • Moet handmatig worden aangepast om het in China te laten werken
 • Heeft mogelijk hulp nodig van het ondersteunend personeel voor het vinden van de beste server voor elke site die u wilt deblokkeren

Onze score:

4.5 uit 5

GROTE SNELHEID: PrivateVPN is een goede keuze voor het gezin. Deblokkeert op betrouwbare wijze een goede selectie van Britse streaming content. Staat maximaal 6 apparaten toe op hetzelfde account - heeft een klein netwerk van servers maar snelle verbindingen. 30-dagen geld terug garantie.

Bekijk onze volledige review van PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

5. IPVanish

IPVanish

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

Met meer dan 1.000 servers in meer dan 60 landen, is deze in de VS gevestigde provider populair bij torrenters en Kodi-gebruikers. IPVanish concurreert meestal niet zo goed op het gebied van streaming, omdat het geen grote nadruk legt op het deblokkeren van Netflix. U bent echter op zoek naar Britse inhoud en in dat geval kan IPVanish leveren. Met vijf Britse servers biedt het toegang tot inhoud, waaronder die van BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go en All 4.

Er worden geen verkeer- of verbindingslogboeken bijgehouden, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw informatie wordt vrijgegeven. Beveiliging is in de vorm van 256-bit AES-codering samen met een perfecte voorwaartse geheimhouding. Apps worden geleverd met een ingebouwde kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. U kunt maximaal vijf apparaten tegelijk aansluiten met een basisplan.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Voors:

 • Deblokkeert alle belangrijke Britse streaming-sites vanuit het buitenland
 • Vooral favoriet bij gebruikers van afstandsbedieningen met Kodi-apparaten of Fire TV Sticks
 • Houdt geen verkeerslogboeken of verbindingslogboeken bij

nadelen:

 • Apps werken niet in China
 • Geen live klantenondersteuning
 • Accepteert geen bitcoin

Onze score:

4 uit 5

TOT 10 APPARATEN: IPVanish heeft een groot netwerk van servers. Deblokkeert verschillende Britse streamingdiensten. Geweldig voor gezinnen die meerdere gelijktijdige verbindingen nodig hebben. Werkt goed met Kodi, maar kijk elders of u het uit China gaat gebruiken. 7 dagen geld-terug-garantie.

Bekijk onze volledige review van IPVanish.

IPVanish Coupon BESPAAR 60% op het jaarplanGET DEALKorting automatisch toegepast

Hoe Britse tv in het buitenland te kijken met een VPN

Nadat je je hebt aangemeld voor een van de hierboven aanbevolen VPN's, volg je deze stappen om je favoriete Britse tv-streams te deblokkeren:

 1. Download en installeer de VPN-app op uw apparaat vanaf de website van de provider of uw officiële app store.
 2. Start de app en selecteer een VPN-server in het VK.
 3. Druk op de knop Verbinden om de verbinding tot stand te brengen.
 4. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, opent u de video die u wilt streamen. Het zou nu gedeblokkeerd moeten zijn alsof je in het VK bent.

Merk op dat voor sommige sites u mogelijk uw browsercookies en / of webcache moet wissen om eventuele eerdere locatie-ID's die op uw apparaat zijn opgeslagen, te verwijderen. Als de video nog steeds wordt geblokkeerd, doe dit dan en vernieuw de pagina.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Britse tv in het buitenland te kijken?

Wanneer u verschillende VPN-providers onderzoekt, zult u waarschijnlijk een aantal aantrekkelijke gratis aanbiedingen tegenkomen. Hoewel sommige van deze u mogelijk toegang kunnen geven tot bepaalde Britse inhoud, hebben gratis services meestal enkele nadelen.

Een van de grootste problemen vanuit een streamingstandpunt is dat een gratis VPN-service doorgaans langzamer en minder betrouwbaar is dan een betaalde. Je hebt meer kans om langzame of verbroken verbindingen en buffering te verdragen tijdens het kijken naar shows. Bovendien hebt u toegang tot minder servers en moet u mogelijk in een wachtrij wachten om verbinding te maken met de servers die u wilt.

Afgezien van het ontbreken van een praktisch perspectief, schieten gratis VPN-providers vaak ook tekort vanuit een privacy- en beveiligingsstandpunt. Ze moeten meestal op de een of andere manier geld verdienen en bij gangbare bedrijfsmodellen worden gebruikersgegevens verzameld en verkocht en advertenties weergegeven via de service. Van sommige providers is zelfs bekend dat ze malware bevatten.

Verbinding maken en tv kijken via streaming-sites

Als je eenmaal bent ingesteld met een VPN, is het kijken naar Britse tv vrij eenvoudig. U start eerst uw VPN-verbinding met een Britse server. Hieronder maken we bijvoorbeeld verbinding met een Britse server via NordVPN.

NordVPN UK-verbinding.

U kunt dan zoals gebruikelijk toegang krijgen tot uw gewenste inhoud. Voor Netflix heb je een betaald abonnement nodig, waar je ook bent. Het verschil is dat terwijl u verbonden bent met een Britse server, u de Netflix UK-bibliotheek ziet in plaats van die voor het land waar u zich bevindt.

Andere sites bieden gratis inhoud aan, maar u moet zich nog steeds aanmelden bij een account. Voor sites zoals BBC iPlayer en ITV Hub kunt u gewoon een account instellen als u er nog geen heeft. Mogelijk wordt u gevraagd om een ​​postcode in te voeren, dus zorg ervoor dat het een Engelse is.

Aanmeldpagina voor ITVHub.

Als u eerder toegang tot een site hebt geprobeerd zonder eerst verbinding te maken met een Britse server, kunt u nog steeds problemen ondervinden. Als dit het geval is, kunt u proberen de cache en cookies te wissen of over te schakelen naar een andere browser.

Zodra u uw VPN-abonnement hebt, kunt u dit gebruiken voor toegang tot alle soorten inhoud, niet alleen Britse tv. U kunt bijvoorbeeld verbinding maken met een Amerikaanse server om toegang te krijgen tot US Netflix, HBO, Hulu en meer.

Hoe Britse tv te kijken via streaming-apps

Als je Britse tv-kanalen wilt bekijken via een mobiele app voor Android of iPhone, kan een VPN daar ook bij helpen. U hoeft alleen de VPN in te stellen op elk apparaat dat u gebruikt, zodat u uw IP op dat apparaat kunt maskeren. In alle plannen waar we het hierboven over hebben gehad, kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd worden verbonden, dus u kunt zonder problemen op uw gemak schakelen.

Hoewel uw IP-adres wordt gemaskeerd door de VPN, kan de GPS, afhankelijk van uw apparaatinstellingen, nog steeds uw echte locatie weggeven. Als u problemen ondervindt, probeer dan de GPS uit te schakelen in uw instellingenmenu.

Hoe zit het met de Britse tv-licentie?

Iedereen die in het VK live tv kijkt, moet een tv-licentie hebben of boetes tot £ 1000 krijgen. Een Britse tv-licentie is vereist als u live tv kijkt of opneemt. Als u toegang hebt tot on-demand of inhaal-tv, is meestal geen licentie vereist.

Een illustratie die laat zien wanneer een tv-licentie nodig is.

De uitzondering hierop is als u inhoud op BBC iPlayer bekijkt, in welk geval wordt bepaald dat u een licentie moet hebben. Voordat u een programma afspeelt, wordt u in een pop-up gevraagd of u een tv-licentie hebt. Het wordt een beetje lastig als je vanuit het buitenland kijkt. Als u bijvoorbeeld niet in het VK woont, heeft u geen licentie. Het lijkt er echter op dat de controle van de tv-licentie vrijwel is gebaseerd op het honorensysteem en niet goed wordt gehandhaafd.

De website voor tv-licenties richt zich tot op zekere hoogte op reizen. In een antwoord op een veelgestelde vraag staat in wezen dat als je een tv-licentie voor je adres hebt, het prima is om BBC iPlayer op je apparaat te bekijken terwijl je op reis bent. De uitzondering is als uw apparaat op een ander adres op het elektriciteitsnet is aangesloten. Dit lijkt misschien een beetje moeilijk te handhaven, maar dit zijn regels.

Als het gaat om reizen buiten het VK, staat in hetzelfde gedeelte eenvoudigweg dat de iPlayer niet toegankelijk zal zijn vanuit het buitenland, maar u kunt programma's bekijken die u voorafgaand aan reizen (voor een beperkte periode) hebt gedownload. Het is dus niet echt duidelijk of de licentiewetten van toepassing zouden zijn op personen in het buitenland.

Hoewel het niet rechtstreeks wordt geadresseerd, lijkt het goed om BBC iPlayer in het buitenland te bekijken als je een tv-licentie op je thuisadres hebt en je apparaat niet is aangesloten. naar eerder gedownloade inhoud of shows van andere sites. Je wilt tenslotte niet vast komen te zitten met een nare boete.

Verwant:

 • Hoe een UK IP-adres te krijgen
 • Bekijk EastEnders in het buitenland
 • Kijk Love Island in het buitenland

Afstandsbediening”Van Adriano Gadini onder licentie van CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 85