Hoe NRK online te bekijken buiten Noorwegen met een VPN

Hoe NRK buiten Noorwegen te bekijken met een VPN


Probeer NRK online te bekijken, buiten Noorwegen, en de kans is groot dat u het volgende bericht tegenkomt dat ruwweg wordt vertaald als "Niet beschikbaar buiten Noorwegen":

“Ikke tilgjengelig utenfor Norge”.

NRK-streamingfout

Regio-vergrendelde websites en diensten komen steeds vaker voor, zoals te zien is bij streamingdiensten zoals Netflix, BBC iPlayer en DAZN. U kunt NRK echter ook buiten Noorwegen bekijken met een VPN. Kort voor Virtual Private Network, routeren ze het internetverkeer van uw apparaat door een gecodeerde tunnel naar een van hun servers elders in de wereld. U kunt een Noors IP-adres verkrijgen door verbinding te maken met een VPN-server in Noorwegen, zodat u NRK naar het buitenland kunt streamen.

Hoe NRK online te bekijken buiten Noorwegen met een VPN

Het zal je misschien verbazen dat het opzetten en gebruiken van een VPN erg snel en eenvoudig is. Volg de onderstaande stappen zodat je NRK buiten Noorwegen kunt bekijken met een VPN:

Zo gebruikt u een VPN om NRK online te bekijken buiten Noorwegen:

 1. NRK is gratis en u hoeft zich niet aan te melden voor een account om de inhoud te bekijken. Als u een account maakt, hebt u echter toegang tot enkele kleine functies.
 2. Meld u aan met een van de beste VPN's voor NRK - we raden met name ExpressVPN aan.
 3. Download en installeer de juiste VPN-app of browserextensie voor uw apparaat.
 4. Open de VPN-app of browserextensie en klik om verbinding te maken met een server in Noorwegen.
 5. Ga naar NRK en bekijk de nieuwe niet-geblokkeerde inhoud zonder beperking!
 6. Mogelijk moet u het cachegeheugen en de cookies van uw browser wissen om de wijzigingen door te voeren. We hebben echter geconstateerd dat dit niet nodig was tijdens ons testen van VPN's met NRK.

Met zoveel VPN's op de markt, vinden we het nuttig om services te evalueren met behulp van een aantal belangrijke criteria. De beste VPN's om NRK online te bekijken, bieden het volgende:

Criteria voor het selecteren van de beste VPN's voor het online streamen van NRK

 • Snelle, consistente servers in Noorwegen voor NRK-streaming
 • Een wereldwijd netwerk van servers in tientallen landen
 • Hoog beveiligingsniveau met codering en een logboekbeleid
 • Gebruiksvriendelijke apps voor desktop- en mobiele platforms
 • Klantenservice via live chat en e-mail (bij voorkeur 24/7)
 • Risicovrije geld-terug-garantie van minimaal 7 dagen

Heb je nog geen tijd om het volledige artikel te lezen? Hier is een korte samenvatting van de beste VPN's om NRK buiten Noorwegen te bekijken:

Beste VPN's om NRK in het buitenland te bekijken

 1. ExpressVPN: Onze topkeuze voor het deblokkeren van NRK! Servers in 94 landen, waaronder Noorwegen. Zeer hoge snelheden. Blokkeert NRK en Netflix. Sterke beveiliging, 24/7 ondersteuning en vijf gelijktijdige verbindingen.
 2. NordVPN: Beste budget VPN. Tientallen servers in Noorwegen om NRK in het buitenland te bekijken. Blokkeert ook Netflix. 5.000 servers wereldwijd. Sluit zes apparaten aan. No-logs VPN met 24/7 ondersteuning.
 3. CyberGhost: Hogesnelheidsservers in Noorwegen en krachtige beveiliging met strikt beleid zonder logboeken. Staat maximaal zeven gelijktijdige verbindingen toe. Blokkeert NRK en Netflix US.
 4. IPVanish: Hiermee kunt u 10 apparaten tegelijkertijd aansluiten. Goede snelheden voor het streamen van NRK buiten Noorwegen. Beveiligt uw gegevens met een beleid zonder logs en codering.
 5. PrivateVPN: Hogesnelheidsservers in tientallen landen, waaronder Noorwegen. Werkt met NRK, Netflix en meer. Beginnersvriendelijke apps en vriendelijke livechatondersteuning.
 6. VyprVPN: No-logs VPN voor NRK-streaming. Blokkeert Netflix en Amazon Prime Video. Biedt 24/7 live chat-ondersteuning en een hoog beveiligingsniveau met een kill-schakelaar.

De beste VPN's om NRK online te bekijken

Hier is onze lijst met de beste VPN's voor het bekijken van NRK wanneer u buiten Noorwegen reist:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 blokkeert nrk Getest op januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN is een van de beste VPN's als het gaat om het deblokkeren van geo-beperkte inhoud. Afgezien van het feit dat u NRK online buiten Noorwegen kunt bekijken, werkt het ook goed met Netflix en BBC iPlayer. Een grote reden hiervoor is het indrukwekkende netwerk van ExpressVPN van meer dan 3.000 servers in 94 landen, waaronder Noorwegen. Net zo belangrijk, deze VPN heeft snelle en betrouwbare verbindingen voor stressvrij streamen.

Deze VPN besteedt bijzondere aandacht aan uw privacy en veiligheid. Om te beginnen beveiligt het uw gegevens met 256-bit AES-codering, DNS- en IPv6-lekbescherming en een kill-schakelaar. Het hoofdkantoor bevindt zich ook op de Britse Maagdeneilanden, wat buiten de jurisdictie van de Five Eyes-inlichtingenalliantie valt. Hoe dan ook, deze VPN-provider houdt geen logboeken bij waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd. Als je hulp nodig hebt, kun je 24/7 contact opnemen met de klantenservice via live chat of e-mail.

ExpressVPN wordt geleverd met app voor Windows, Mac, Linux, Android, iOS en routers. U kunt ook browserextensies voor Chrome en Firefox downloaden.

Voors:

 • Zeer snelle servers voor het streamen van NRK online buiten Noorwegen
 • Blokkeert ook Netflix, BBC iPlayer, HBO Go en meer
 • Servers in 94 landen voor het wereldwijd deblokkeren van inhoud
 • Uitstekende klantenservice die 24/7 beschikbaar is via live chat
 • Verbind maximaal vijf apparaten via één account
 • Beschermt uw gegevens met een hoog coderingsniveau

nadelen:

 • Redelijk duur in vergelijking met veel rivaliserende VPN's

BESTE VPN VOOR NRK: ExpressVPN is onze topaanbeveling. Het biedt snelle en betrouwbare servers voor streaming. Bekijk NRK, Netflix, BBC iPlayer en meer. Uitstekende gebruiksvriendelijke apps en 24/7 ondersteuning. Veilig met codering en een kill-schakelaar. U kunt ExpressVPN zonder risico proberen met de 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige ExpressVPN-beoordeling.

ExpressVPN CouponSpeciale Aanbieding - ontvang 3 maanden extra FREEGET DEALCoupon automatisch toegepast

2. NordVPN

NordVPNdeblokkeert nrkGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN heeft 72 servers in Noorwegen, meer dan elke andere VPN op deze lijst. Dit maakt het bijzonder gemakkelijk om NRK online in het buitenland te bekijken. Wat nog indrukwekkender is, is dat deze VPN wereldwijd meer dan 5.500 servers heeft, waarmee je Netflix, Amazon Prime Video, Hulu en meer kunt deblokkeren. Servers zijn over het algemeen snel genoeg om te streamen zonder buffering of lag en omdat er geen bandbreedtebeperking is, zijn downloads bijzonder snel. Deze service kan tegelijkertijd op maximaal zes apparaten worden gebruikt.

Er zijn een aantal manieren waarop NordVPN uw privacy beschermt. In het bijzonder heeft deze op Panama gebaseerde VPN een strikt no-log beleid. Er is ook 256-bit AES-codering, een kill-schakelaar en DNS- en IPv6-lekbescherming. Sommige servers van NordVPN zijn zelfs geoptimaliseerd voor P2P-delen. Als je vragen hebt, is er 24/7 live chat-ondersteuning.

NordVPN-apps kunnen worden gedownload voor de volgende: Windows, Mac, Linux, Android, iOS en Android TV. Browser-extensies zijn ook beschikbaar voor Chrome en Firefox. Compatibele routers vereisen handmatige configuratie.

Voors:

 • 72 servers in Noorwegen voor het deblokkeren van NRK in het buitenland
 • Werkt ook met Netflix, Amazon Prime Video en BBC iPlayer
 • Sluit tegelijkertijd maximaal zes apparaten aan
 • Klantenservice via e-mail en livechat, 24/7
 • Streng beleid zonder logs en speciale servers voor extra beveiliging

nadelen:

 • Enkele langzame serversnelheden

BESTE VOOR HET GELD: NordVPN heeft meer servers in Noorwegen dan de meeste VPN's. Meer dan 5.000 servers wereldwijd. Bekijk NRK online in het buitenland en Netflix. Hiermee kunt u maximaal zes apparaten tegelijkertijd aansluiten. Geen logboekbeleid, codering en 24/7 ondersteuning. Inclusief 30 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige NordVPN-beoordeling.

NordVPN Coupon Bespaar 70% op het 3-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokkeert nrkGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

CyberGhost biedt snelle servers voor het streamen van NRK buiten Noorwegen. Dit is een VPN die je verbinding niet ondermijnt, waardoor deze ideaal is voor streaming en torrenting. Het heeft duizenden servers in 59 landen wereldwijd, waaronder 30 in Noorwegen. CyberGhost deblokkeert gemakkelijk geo-beperkte platforms zoals Netflix US en de BBC iPlayer in het buitenland, en omdat je maar liefst zeven apparaten tegelijkertijd kunt verbinden, kun je zowel thuis als onderweg streamen.

Je zult het gemakkelijk vinden om CyberGhost te gebruiken dankzij de beginnersvriendelijke apps en browserextensies waarmee je in seconden verbinding kunt maken met een server. Dit is een zeer veilige VPN, zoals blijkt uit het gebruik van 256-bit encryptie en DNS- en IPv6-lekbescherming. CyberGhost is een no-logs VPN die ook een automatische kill-switch, ad blocker en malware blocker biedt. Het beste van alles is dat deze functies standaard allemaal zijn ingeschakeld, dus er is een minimale configuratie vereist.

Met een CyberGhost-abonnement hebt u toegang tot apps voor Windows, Mac, Android, iOS, Android TV en Amazon Fire Stick / Fire TV. U kunt ook Chrome- en Firefox-browserextensies vinden. Handmatige installatie is vereist voor Linux en routers.

Voors:

 • Snelle VPN voor het bekijken van NRK buiten Noorwegen
 • Gebruik het om Netflix US en BBC iPlayer te bekijken
 • Zeer veilige service met een adblocker en geen logboekbeleid
 • Hiermee hebt u maximaal zeven gelijktijdige verbindingen
 • Apps en browserextensies zijn eenvoudig te gebruiken voor beginners

nadelen:

 • Kan sommige streaming-sites niet deblokkeren

IDEAAL VOOR STREAMING: CyberGhost is een snelle VPN-service voor streaming en torrenting. Kijk NRK online buiten Noorwegen. Blokkeert ook Netflix US. Gebruiksvriendelijke apps, 24/7 live chatondersteuning en krachtige beveiliging met een strikt logboekregistratie. Tot zeven gelijktijdige verbindingen. 45 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige CyberGhost review.

CyberGhost Coupon NIEUWJAAR SPECIAAL: BESPAAR 80% op 3-jarige abonnementen + 2 maanden gratis GET DEAL Korting automatisch toegepast

4. IPVanish

IPVanishdeblokkeert nrkGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish heeft meer dan 1.300 servers in 60+ landen over de hele wereld. Dit omvat servers in Oslo, Noorwegen. Je kunt deze VPN daarom gebruiken om NRK naar het buitenland te streamen. De onbeperkte bandbreedte en het onbeperkte P2P-verkeer zorgen ervoor dat je zonder beperking kunt streamen en torrenten. Serversnelheden zijn erg snel en je kunt deze VPN ook gebruiken om Netflix US te deblokkeren waar je ook bent.

Een gebied waarin IPVanish opvalt, is de mogelijkheid tot 10 gelijktijdige verbindingen. Afgezien van 24/7 live chat-ondersteuning, kunt u apps verwachten die snel en gemakkelijk te navigeren zijn. In tegenstelling tot veel van zijn rivalen bezit IPVanish zijn eigen servers. Deze in de VS gevestigde VPN-provider hanteert een no-logs-beleid en beschermt uw gegevens met 256-bit AES-codering. Het bevat ook bescherming tegen DNS- en IPv6-lekken en een automatische kill-schakelaar.

IPVanish biedt apps voor desktop (Windows en Mac), mobiel (Android en iOS) en Amazon Fire TV / Fire Stick. Handmatige installatie is vereist voor Linux en compatibele routers.

Voors:

 • Servers in Oslo, Noorwegen voor het deblokkeren van NRK
 • Kan tegelijkertijd op maximaal 10 apparaten worden gebruikt
 • Makkelijk te gebruiken dankzij de 24/7 live chat-ondersteuningsservice
 • Bezit zijn eigen servers en hanteert een no-logs beleid

nadelen:

 • De desktop-app kan traag worden geladen
 • Het hoofdkantoor is gevestigd in de VS, die lid is van Five Eyes

VERBIND 10 APPARATEN: IPVanish heeft servers in Oslo, Noorwegen voor het streamen van NRK in het buitenland. Blokkeert ook Netflix US. Goede snelheden voor streamen en hiermee kunt u tot 10 apparaten tegelijkertijd aansluiten. No-logs VPN met codering en live chat-ondersteuning. 7 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige IPVanish review.

IPVanish Coupon BESPAAR 60% op het jaarplanGET DEALKorting automatisch toegepast

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokkeert nrkGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN is een van de snellere VPN's op de markt. In staat om NRK in het buitenland te deblokkeren, het is een geweldige keuze voor het streamen van uw favoriete tv-programma's en films. Deze VPN heeft servers in 60 landen, wat betekent dat u toegang hebt tot regio-geblokkeerde websites en services wereldwijd. Met name, PrivateVPN blinkt uit in het deblokkeren van populaire streamingdiensten zoals Netflix, BBC iPlayer en Amazon Prime Video.

De desktop- en mobiele apps zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor PrivateVPN een sterke keuze is voor beginners. Live chatondersteuning is beschikbaar als u deze nodig hebt. U kunt maximaal zes apparaten tegelijkertijd aansluiten. PrivateVPN heeft zijn hoofdkantoor in Zweden en biedt 256-bit AES-codering, DNS- en IPv6-lekbescherming en een kill-schakelaar. Het houdt geen verkeerslogboeken bij en biedt eenvoudige, semi-anonieme aanmelding - de enige vereiste persoonlijke gegevens zijn een e-mailadres.

Wanneer u zich aanmeldt voor PrivateVPN, kunt u apps downloaden voor Windows, Mac, Android en iOS. Linux en routers vereisen handmatige installatie.

Voors:

 • Ideaal voor streaming dankzij snelle servers en onbeperkte bandbreedte
 • Deblokkeert de meeste websites en services inclusief NRK en Netflix
 • Beginner-vriendelijk met eenvoudig te gebruiken apps en installatie op afstand
 • Beschermt uw privacy online met codering en een kill-schakelaar

nadelen:

 • Kleiner netwerk van ongeveer 100 servers
 • Biedt alleen apps voor desktop en mobiel (en geen browserextensies)

EXCELS BIJ ONTGRENDELING: PrivateVPN deblokkeert NRK evenals van Netflix en BBC iPlayer. Zeer snelle servers voor buffer- en lag-free streaming. Tot zes gelijktijdige verbindingen. Beginnersvriendelijke apps, live chatondersteuning en een logboekbeleid. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige PrivateVPN-beoordeling.

PrivateVPN CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

6. VyprVPN

VyprVPNdeblokkeert nrkGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.VyprVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

VyprVPN heeft een groeiend netwerk van 700+ servers in ongeveer 70 landen wereldwijd, waaronder Noorwegen. Het biedt meer dan 200.000 IP-adressen, waardoor het gemakkelijk is om allerlei websites en services te deblokkeren waar u ook bent. Je kunt deze VPN zelfs gebruiken om NRK en Netflix, Hulu en Amazon Prime Video te deblokkeren. Snelheden zijn meer dan snel genoeg voor het streamen van inhoud in 1080p HD zonder prestatieproblemen.

Deze VPN bevat ook tal van beveiligingsfuncties met hoogwaardige 256-bits AES-codering, DNS- en IPv6-lekbescherming en een kill-schakelaar. Hiermee kunt u maximaal vijf apparaten tegelijkertijd aansluiten met het premium VyprVPN-abonnement, plus er is 24/7 klantenondersteuning voor het geval u problemen ondervindt. Wat vooral interessant is, is dat VyprVPN is gecontroleerd om te bewijzen dat het geen logboeken bijhoudt, wat betekent dat uw privacy is gegarandeerd.

VyprVPN-apps zijn beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS en Android TV. Handmatige installatie is noodzakelijk voor Linux en routers.

Voors:

 • Gebruik deze VPN om een ​​onbeperkt aantal apparaten te beveiligen
 • Stream NRK, Netflix, Amazon Prime Video en HBO Go
 • Snelle en vriendelijke klantenservice 24/7 beschikbaar via live chat
 • Gecontroleerd om te bewijzen dat het geen logboeken bijhoudt

nadelen:

 • Niet het grootste servernetwerk (ongeveer 800 servers)
 • Sommige servers zijn aan de trage kant

VEILIGE, GEEN LOGBOEKEN VPN: VyprVPN is gecontroleerd om te bewijzen dat het geen logboeken bijhoudt. Gebruikt ook codering om uw privacy te beschermen. Servers in tientallen landen, waaronder Noorwegen. Werkt goed met NRK en Netflix. Inclusief 24/7 live chat ondersteuning. 3 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige VyprVPN-beoordeling.

VyprVPN Coupon Bespaar 81% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

Kan ik een gratis VPN gebruiken om NRK buiten Noorwegen te bekijken?

helaas, veel gratis VPN's kunnen NRK niet deblokkeren (zelfs sommige betaalde VPN's zoals Surfshark werken niet met NRK). Zelfs gratis VPN's die NRK deblokkeren, zijn echter meestal veel te traag voor streaming. Velen smoren je bandbreedte, wat betekent dat je veel buffering en lag tegenkomt. Gratis VPN's worstelen ook om Netflix en DAZN te deblokkeren.

Een andere reden waarom we het gebruik van gratis VPN's afraden, is het gebrek aan beveiliging. De gemiddelde gratis VPN codeert uw gegevens niet of beschermt u tegen datalekken. Nog minder gratis VPN's hebben een logboekregistratie, wat betekent uw gegevens en browsegeschiedenis wordt waarschijnlijk geoogst en verkocht. Als u uw online privacy waardeert, is een gratis VPN gewoon niet de juiste keuze.

Last but not least, gratis VPN's zijn erg licht op andere functies. De beste VPN's die u kunt gebruiken om NRK online te bekijken, bieden bijvoorbeeld servers die zijn geoptimaliseerd voor verbeterde privacy of voor P2P-bestandsuitwisseling. Uw VPN moet klantenondersteuning bieden via livechat en e-mail, evenals een geld-terug-garantie, zodat u het zonder risico kunt proberen. Misschien vindt u het ook handig om meerdere apparaten tegelijkertijd te kunnen verbinden. Dit alles is mogelijk met de beste VPN's voor Noorwegen en NRK.

Wat kan ik bekijken op NRK?

De NRK-website ondersteunt de verschillende tv- en radioprogramma's van de Norwegian Broadcasting Corporation. Tv-kanalen omvatten NRK1, NRK2, NRK3 en NRK Super. Radiostations zijn NRK P1, NRK Super en NRK Sport.

Veel van de inhoud van de website is gericht op actuele evenementen en sport. Het NRK TV-gedeelte van de website biedt echter volledige afleveringen van zowel Noorse als internationale tv-programma's. U kunt de volgende tv-programma's op NRK bekijken wanneer u een VPN gebruikt om een ​​Noors IP-adres te verkrijgen:

 • Dagsnytt Atten
 • Poldark
 • Louis Theroux
 • Skam
 • Valkyrien
 • Bonusfamilien
 • Het vetgedrukte type
 • Unsynlege heltar
 • De scheiding
 • Eagles

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 81