Hoe Netflix USA vanuit Duitsland te bekijken met een VPN

Netflix-abonnees in Duitsland krijgen minder tv-programma's dan hun Amerikaanse tegenhangers, hoewel ze evenveel betalen voor hun abonnementen. Amerikaanse Netflix-gebruikers krijgen 1155 tv-programma's, terwijl Duitse abonnees slechts 930 krijgen. Als je in Duitsland bent en het gevoel hebt dat je wordt opgelicht, zijn we hier om je te laten zien hoe je Netflix USA uit Duitsland kunt deblokkeren.


us netflix uit duitsland

Het enige dat u nodig hebt is een VPN of Virtual Private Network. Een VPN versleutelt de internetverbinding van uw apparaat en leidt deze via een intermediaire server naar een locatie naar keuze. Door verbinding te maken met een VPN in de VS, hebt u toegang tot de volledige bibliotheek met films en tv-programma's op Amerikaanse Netflix uit Duitsland.

Maar niet elke VPN kan de klus klaren. Netflix blokkeert verbindingen van de overgrote meerderheid van VPN-servers. Slechts een handvol VPN-providers is erin geslaagd de anti-proxy-firewall van Netflix te omzeilen.

We hebben onze lijst met de beste VPN's samengesteld om Amerikaanse Netflix vanuit Duitsland te bekijken op basis van de volgende criteria:

 • Blokkeert Amerikaanse Netflix en omzeilt proxyverbod
 • Hoge snelheden voor ononderbroken streaming van hoge kwaliteit
 • Sterke beveiliging en een privacybeleid zonder logbestanden
 • Snelle, competente klantenondersteuning (ondersteuning in de Duitse taal is een pluspunt!)
 • Geldteruggarantie

Beste VPN's om Amerikaanse Netflix in Duitsland te streamen

Hier is onze lijst met de beste VPN's om Netflix US vanuit Duitsland te bekijken:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

Onze topaanbeveling, ExpressVPN deblokkeert betrouwbaar Amerikaanse Netflix op een handvol van zijn servers. Soms veranderen die servers, dus het is het beste om snel te chatten met de 24/7 live klantenondersteuning en te vragen welke te gebruiken. Het blokkeert ook Netflix UK en Netflix Canada, evenals Hulu, Amazon Prime Video, HBO, BBC iPlayer en meer.

Ondersteuningsdocumenten zijn beschikbaar in het Duits, maar de live ondersteuning is alleen in het Engels. Toen we probeerden te chatten met een ondersteuningsvertegenwoordiger in het Duits, bood hij aan om ons te helpen bij het gebruik van Google Translate, wat op zijn minst een echte bereidheid toont om te helpen.

ExpressVPN is een van de meest geavanceerde VPN's verpakt in een eenvoudige en intuïtieve app. Je krijgt de allerbeste coderingsstandaarden, de beste lekbescherming in de game en een "netwerkvergrendeling" die al het internetverkeer stopt in het geval van een verbroken verbinding. Downloadsnelheden zijn snel genoeg om in HD te streamen zonder buffering.

Als u Netflix bekijkt op een apparaat dat geen VPN's ondersteunt, heeft ExpressVPN u nog steeds gedekt. U kunt de MediaStreamer slimme DNS-proxyservice gebruiken op gameconsoles en Apple TV. Als alternatief kan het installeren van ExpressVPN's aangepaste firmware op een wifi-router elk apparaat in uw huis tunnelen via de VPN, inclusief smart TV, Roku en Chromecast.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, bepaalde wifi-routers en Amazon Fire TV. ExpressVPN deblokkeert Netflix zowel in de app als in een webbrowser.

PROBEER HET RISICOVRIJ: Ontvang het 1-jarig plan van ExpressVPN en pak een extra 3 maanden gratis aan. De deal bevat een 30-dagen niet-geld-terug-garantie.

Lees onze volledige ExpressVPN-beoordeling.

2. NordVPN

NordVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN deblokkeert Netflix in verschillende landen, waaronder de VS. De online kennisbank van Nord geeft een overzicht van de servers die moeten worden gebruikt om elke streamingdienst te deblokkeren, inclusief Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video en Hulu. Als je obstakels tegenkomt, staat 24/7 live chat-ondersteuning klaar om te helpen. De hoofdwebsite is beschikbaar in het Duits, maar alle ondersteunende documenten en medewerkers zijn in het Engels.

NordVPN heeft een enorm servernetwerk, dus een snelle verbinding voor videostreaming is altijd beschikbaar. Elke verbinding wordt beschermd door sterke codering, lekbescherming en een aanpasbare kill-schakelaar. Het bedrijf slaat geen logboeken op.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android, die allemaal Netflix US in de app of in een webbrowser moeten deblokkeren. U kunt maximaal zes apparaten tegelijkertijd aansluiten op één abonnement.

66% KORTING: Bespaar 66% op het 2-jarig plan van NordVPN hier.

Lees onze volledige NordVPN-beoordeling.

3. Cyberghost

Cyberghost

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

Cyberghost maakt het gemakkelijker dan ooit om Amerikaanse Netflix uit Duitsland te deblokkeren. Nadat u zich hebt aangemeld bij de app, kunt u de modus “streaming” selecteren om een ​​lijst met populaire online videosites weer te geven, waaronder US Netflix. De app kiest de juiste server op basis van uw selectie. Op die lijst staan ​​ook BBC iPlayer, Amazon Prime Video en vele anderen.

Als u problemen ondervindt, kunt u profiteren van de 24/7 live chat-ondersteuning. Cyberghost is de enige aanbieder op deze lijst die live chatondersteuning in het Duits biedt, hoewel de Duitstalige ondersteuningsdesk alleen beschikbaar is tijdens Europese openingstijden.

Cyberghost is een van de snelste VPN's die we hebben getest en zou meer dan in staat moeten zijn om high-definition video te streamen. Het bedrijf houdt geen identificerende logboeken bij en gebruikt sterke coderingsstandaarden. Een kill-schakelaar, automatische wifi-beveiliging en lekbescherming zijn gebundeld in de apps.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android. U kunt maximaal zeven apparaten tegelijkertijd aansluiten.

EXCLUSIEVE KORTING: Ontvang zes maanden gratis wanneer u zich aanmeldt voor het eenjarenplan.

Lees onze volledige CyberGhost review.

4. IPVanish

IPVanish

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish heeft onlangs de mogelijkheid om US Netflix te deblokkeren weer teruggevonden. Gecombineerd met enkele van de hoogste snelheden die we van elke VPN hebben gezien, is het perfect voor het streamen van video van hoge kwaliteit. Livechat is niet beschikbaar, maar de e-mailondersteuning is 24/7 bemand en kan u helpen de juiste server te vinden om Netflix te deblokkeren. We hebben ook IPVanish gebruikt om BBC iPlayer en Amazon Prime Video te deblokkeren.

IPVanish beschermt elke verbinding met codering van militaire kwaliteit, lekbescherming en een kill-schakelaar. Er worden geen logboeken opgeslagen.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS, Android en Fire TV. IPVanish is vooral populair bij Kodi-gebruikers en werkt met elke Kodi-add-on.

LEZERDEAL: Bespaar tot 60% op IPVanish-abonnementen.

Lees onze volledige IPVanish review.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN heeft vrijwel alles gedeblokkeerd dat we tot nu toe hebben gegooid, inclusief Netflix, Sky Go, BBC iPlayer en Hulu. Streaming servers zijn duidelijk gelabeld in de app, dus u hoeft de klant niet te raden of te vragen welke werken. Als je problemen hebt, staat live chat-ondersteuning klaar om te helpen. De website is beschikbaar in het Duits, maar ondersteunend personeel spreekt alleen Engels.

De relatief jonge provider heeft ook enkele indrukwekkende downloadsnelheden in onze tests gepost, dus het heeft de benodigde bandbreedte voor HD-streams. De VPN biedt onkraakbare codering, perfecte voorwaartse geheimhouding, lekbescherming en een kill-schakelaar.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android. Met één abonnement kunt u maximaal zes apparaten tegelijkertijd aansluiten.

LEZERKORTING: Bespaar meer dan 70% op het 1-jarige abonnement van PrivateVPN en voeg 5 extra maanden gratis toe.

Lees onze volledige PrivateVPN-beoordeling.

Hoe een VPN te gebruiken om Amerikaanse Netflix uit Duitsland te deblokkeren

Nadat je je hebt aangemeld voor een van de aanbevolen VPN-providers hierboven, is het instellen van US Netflix eenvoudig:

 1. Download en installeer de VPN-app op het apparaat van uw voorkeur.
 2. Log in bij de app en selecteer een Amerikaanse server die Netflix kan deblokkeren. Mogelijk moet u de klantenservice raadplegen om erachter te komen welke werken.
 3. Maak verbinding met de server en wacht tot de verbinding tot stand is gebracht.
 4. Open Netflix zoals gewoonlijk en begin met streamen!

Krijgt u nog steeds de proxy-fout? Probeer dit.

Als Netflix detecteert dat je een VPN gebruikt, wordt de toegang tot de video verhinderd en wordt het volgende foutbericht weergegeven:

“Oeps, er is iets misgegaan. Streamingfout. U lijkt een deblokker of proxy te gebruiken. Schakel een van deze services uit en probeer het opnieuw. "

Als u een van de VPN's gebruikt die we hierboven aanbevelen en nog steeds dit bericht ontvangt, probeer dan deze stappen voor probleemoplossing:

 1. Vraag uw VPN-provider welke server US Netflix kan deblokkeren. Doorgaans kunnen niet alle servers de firewall van Netflix omzeilen.
 2. Schakel IPv6 uit, vooral als u Windows 10 gebruikt.
 3. Log uit bij Google-accounts, inclusief Chrome-browser. Google slaat IP-adressen op in het cachegeheugen en kan uw echte locatie onthullen aan Netflix.
 4. Schakel GPS en andere locatiegebaseerde services uit. Als je Netflix je locatie in het verleden hebt laten zien, schakel je deze toestemming uit in je apparaat- en / of browserinstellingen.
 5. Wis browsercookies, cache en tijdelijke bestanden.
 6. Spoel uw DNS-cache. Open in Windows de opdrachtprompt in de beheerdersmodus en voer de opdracht in: ipconfig / flushdns
 7. Wijzig de tijdzone van uw apparaat in het land waar u Netflix probeert te bekijken. De continentale VS overspant UTC -4 tot UTC -8.
 8. Verbreek de verbinding en maak opnieuw verbinding met dezelfde VPN-serverlocatie om een ​​ander IP-adres te krijgen dat niet op de zwarte lijst staat door Netflix.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Netflix te deblokkeren?

We hebben nog geen gratis VPN gevonden die Netflix betrouwbaar kan deblokkeren. Gratis VPN's hebben gewoon niet de middelen die nodig zijn om de anti-VPN-maatregelen van Netflix te overtreffen.

Bovendien zijn gratis VPN's meestal minder betrouwbaar en bieden ze een slechte gebruikerservaring. Ze leggen vaak datacaps, bandbreedtelimieten en wachtrijen op. Velen plaatsen tracking cookies en advertenties in uw webbrowser om geld te verdienen, wat slecht is voor uw privacy. Sommigen dragen zelfs malware.

Kortom, geef gratis VPN's door.

Waarom kan ik Netflix US niet vanuit Duitsland bekijken?

Netflix moet inhoudlicentieovereenkomsten met auteursrechthouders naleven om alleen video's in bepaalde landen te streamen. Het dwingt die overeenkomsten af ​​door het IP-adres van elke gebruiker te controleren telkens wanneer hij een video probeert te bekijken.

Een IP-adres is een unieke identificatie die bestaat uit cijfers en decimalen. Het kan worden gebruikt om de locatie van een apparaat te bepalen en dienovereenkomstig toegang tot een video toe te staan ​​of te weigeren.

Een VPN maskeert uw echte IP-adres met dat van de VPN-server, waardoor het voor Netflix lijkt alsof u zich in een ander land bevindt, zoals de VS. Wanneer u verbinding maakt met een Amerikaanse VPN-server, krijgt u toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek met shows en films.

Helaas heeft Netflix deze tactiek overgenomen. Hoewel er geen precedent is dat Netflix VPN-gebruikers bestraft, worden veel bekende VPN-server-IP-adressen op de zwarte lijst gezet. Dat is waarom de meeste VPN's je niet in Netflix kunnen krijgen.

De beste VPN's om Amerikaanse Netflix uit Duitsland te bekijken, hebben manieren gevonden om die zwarte lijst te omzeilen en gebruikers volledige toegang tot de grotere Amerikaanse bibliotheek te bieden.

Verwant:
Een Amerikaans IP-adres krijgen
Hoe u uw IP-adres kunt wijzigen of verbergen

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =