Hoe Netflix UK in elk land te krijgen en de beste VPN’s voor Netflix UK

deblokkeer netflix uk


Britse Netflix heeft misschien niet zoveel titels als zijn Amerikaanse tegenhanger, maar Netflix UK heeft verschillende films en tv-programma's die niet beschikbaar zijn voor Netflix-abonnees in andere delen van de wereld. In dit artikel laten we je zien hoe je Britse Netflix in elk land kunt krijgen en raden we enkele van de beste VPN's voor Netflix UK aan.

Een VPN, of Virtual Private Network, codeert al het internetverkeer van een apparaat en leidt het via een intermediaire server op een locatie naar keuze. Door verbinding te maken met een VPN-server in het VK, kunt u bijvoorbeeld de Netflix UK-catalogus met shows deblokkeren.

Netflix heeft deze tactiek overgenomen en heeft zijn toevlucht genomen tot het blokkeren van verbindingen van bekende VPN-servers. Dat betekent dat niet alle VPN-providers u kunnen helpen Netflix UK te deblokkeren. Als je probeert toegang te krijgen tot Netflix met een geblokkeerde VPN of een andere proxy-service, krijg je de volgende foutmelding:

“Oeps, er is iets misgegaan. Streamingfout. U lijkt een deblokker of proxy te gebruiken. Schakel een van deze services uit en probeer het opnieuw. "

Om dit te omzeilen, hebben we verschillende providers getest om erachter te komen welke de beste VPN's voor Netflix UK zijn. We hebben onze lijst samengesteld op basis van de volgende criteria:

 • Blokkeert Britse Netflix betrouwbaar
 • Hoge downloadsnelheden voor ononderbroken streaming
 • Sterk beveiligings- en privacybeleid
 • Werkt op meerdere soorten apparaten
 • Snelle en competente klantenservice

Merk op dat zelfs als een VPN-provider Netflix kan deblokkeren, het mogelijk is dat slechts een kleine subset van servers dit kan. Om deze reden raden wij u aan neem contact op met de klantenservice van uw VPN-provider om te vragen welke de beste VPN-server is voor het kijken naar Britse Netflix vanuit het buitenland. Bovendien hebben we deze VPN's alleen met Netflix UK in een desktopwebbrowser getest. We kunnen niet garanderen dat ze werken met de Netflix-apps voor Android, iOS en mediaconsoles.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN deblokkeert Netflix UK, evenals Netflix US en Netflix Canada. Niet alle servers werken met Netflix, maar een snelle chat met de live klantenondersteuning van ExpressVPN zal u in de goede richting wijzen. ExpressVPN is een betrouwbare Netflix-deblokker sinds Netflix VPN-gebruikers in 2016 begon te blokkeren. Evenzo kan het vergelijkbare geolocks passeren op Amazon Prime Video, HBO Go / Now, Sky Go en BBC iPlayer, onder andere.

256-bit AES-codering gaat gepaard met een perfecte voorwaartse geheimhouding om uw browsen privé te houden. Een kill-schakelaar - een "netwerkvergrendeling" genoemd in ExpressVPN-taal - en lekbeveiliging zorgen ervoor dat er geen internetverkeer de VPN-tunnel verlaat. Elke server is geoptimaliseerd voor hoge snelheid, wat betekent dat u meestal in HD kunt kijken zonder te bufferen.

ExpressVPN-apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS, Android, Linux en bepaalde wifi-routers. Een router-VPN is een goede optie voor degenen die graag kijken op media-streaming-apparaten, smart-tv's en gameconsoles die geen native VPN's ondersteunen. Elk ExpressVPN-abonnement wordt geleverd met MediaStreamer, een slimme DNS-proxyservice die onafhankelijk van de VPN kan worden gebruikt om Netflix en andere streamingkanalen te deblokkeren.

PROBEER HET RISICOVRIJ: Ontvang hier 3 maanden gratis met het jaarplan van ExpressVPN. De deal bevat een 30-dagen niet-geld-terug-garantie, dus u ontvangt een volledige terugbetaling als u niet tevreden bent.

Lees onze volledige ExpressVPN-beoordeling.

2. NordVPN

NordVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN deblokkeert Netflix in verschillende landen, waaronder het VK, de VS, Frankrijk, India, Nederland, Spanje en mogelijk andere landen die we nog niet hebben getest. Om erachter te komen welke servers met Netflix werken, kunt u zoeken in de kennisbank van NordVPN of een bericht sturen naar de live klantenondersteuning. NordVPN deblokkeert ook een lange lijst van andere streamingdiensten, waaronder Hulu, Amazon Prime Video, Sky Go en BBC iPlayer.

Snelheden zijn meestal voldoende om video van hoge kwaliteit te streamen zonder buffering. NordVPN beschermt uw gegevens met 256-bit AES-codering en perfecte voorwaartse geheimhouding. Het bedrijf houdt geen enkele logboek bij van de activiteiten van gebruikers. Lekbescherming en een processpecifieke kill-schakelaar zorgen ervoor dat uw gegevens nooit uit de VPN-tunnel ontsnappen. NordVPN beheert meer dan 3500 servers in meer dan 60 landen.

U kunt op elk abonnement zes gelijktijdige apparaten aansluiten. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

KORTING DEAL: Bespaar 77% op de driejarige deal van Nord VPN hier.

Lees onze volledige NordVPN-beoordeling.

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN deblokkeert Britse Netflix en de servers zijn duidelijk als zodanig gemarkeerd, zodat u niet op de website hoeft te zoeken of de klantenservice hoeft te vragen. Deze VPN deblokkeert ook Netflix VS, Spanje, Japan, Brazilië, Frankrijk en Italië - vrijwel overal waar we tot nu toe hebben getest. Ondanks zijn relatieve jeugd en kleine servernetwerk in vergelijking met anderen op deze lijst, omzeilt PrivateVPN gemakkelijk geolocks op Amazon Prime Video, Hulu, Sky Go en BBC iPlayer.

Minder servers betekent in dit geval niet lagere snelheden, omdat PrivateVPN uitblinkt in het streamen van HD-video zonder buffering. Je krijgt ook alle privacy- en beveiligingsfuncties die je van een ervaren VPN-provider mag verwachten, waaronder een kill-switch, DNS-lekbescherming en een nullogboekbeleid. Kies tussen 128-bit of 256-bit AES-codering, die beide meer dan voldoende zijn om uw gegevens te beschermen.

U kunt maximaal vijf apparaten tegelijkertijd aansluiten. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

LEZERKORTING: Comparitech-lezers kunnen meer dan 70% besparen op het jaarplan van PrivateVPN, plus 5 maanden extra gratis.

Lees onze volledige PrivateVPN-beoordeling.

4. VyprVPN

VyperVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

VyprVPN deblokkeert Netflix UK, VS en Japan. Deze ervaren provider is eigenaar en beheerder van veel van de servers op zijn netwerk en zorgt voor hoge downloadsnelheden voor naadloze videostreaming in hoge kwaliteit. VyprVPN kan ook Hulu, HBO en Sky Go deblokkeren, volgens onze nieuwste reeks tests. Niet alle servers werken voor het deblokkeren, maar u kunt eenvoudig chatten met een live klantenservice om erachter te komen met welke servers u verbinding kunt maken.

VyprVPN registreert niet de inhoud van enig webverkeer terwijl u verbonden bent, hoewel sommige klanten bezorgd kunnen zijn dat de dienst uw echte IP-adres gedurende 30 dagen registreert. VyprVPN maakt gebruik van 256-bit encryptie, een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming om uw gegevens veilig te houden.

De basislaag maakt drie gelijktijdige verbindingen mogelijk en de premiumlaag biedt vijf verbindingen. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

PROBEER HET: U kunt VyprVPN proberen met een 30-dagen geld-terug-garantie hier.

Lees onze volledige VyprVPN-beoordeling.

5. SaferVPN

SaferVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.safervpn.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

SaferVPN deblokkeert Britse en Amerikaanse Netflix. Open gewoon de app en kies de server die 'UK Streaming' zegt om de firewall te omzeilen. SaferVPN maakt het ook gemakkelijk om Amazon Prime Video, Sky Go en BBC iPlayer te deblokkeren. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve interface is het niet nodig om de website of klantenservice te raadplegen om erachter te komen welke servers met Netflix werken. Als u echter problemen ondervindt, staat 24/7 live chat-ondersteuning klaar om te helpen.

Hoge downloadsnelheden en betrouwbare verbindingen garanderen ononderbroken HD-streaming. Het bedrijf houdt geen logboeken bij van gebruikersactiviteit en gebruikt standaard 256-bit AES-codering. Volledige DNS-lekbescherming en een kill-schakelaar voorkomen dat gegevens buiten de gecodeerde VPN-tunnel worden verzonden.

Het basis "persoonlijke" plan staat maximaal vijf gelijktijdige verbindingen toe. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

LEZERDEAL: Bespaar 63% op het 2-jarig plan van SaferVPN. Het bevat ook een 30 dagen geld-terug-garantie, zodat u het zonder risico kunt proberen.

Lees onze volledige SaferVPN-beoordeling.

Kan ik een gratis VPN gebruiken voor Netflix UK?

We raden aan om zogenaamde gratis VPN-services voor Netflix UK te vermijden. Gratis VPN's beschikken over het algemeen niet over de middelen om de anti-VPN-tactieken van Netflix te slim af te zijn. Ze dragen ook bepaalde risico's en beperkingen waar gerenommeerde betaalde VPN's zich van onthouden. Als je probeert een gratis VPN te gebruiken voor Netflix UK, zul je vrijwel zeker de gevreesde proxy-fout tegenkomen en de video niet kunnen bekijken.

Veel gratis VPN-services leggen datacaps of bandbreedtebeperkingen op die bandbreedte-intensieve activiteiten zoals videostreaming belemmeren. Server-selecties zijn ernstig beperkt en u moet mogelijk in een wachtrij wachten voordat u verbinding maakt.

Zelfs als een VPN-service zichzelf als gratis adverteert, moet deze op de een of andere manier geld verdienen; dit zijn geen liefdadigheidsoperaties. Een aanbieder van een gratis service kan zijn toevlucht nemen tot het plaatsen van volgbibliotheken op uw apparaat, het volgen van uw gedrag en het verkopen van de gegevens aan adverteerders. Sommige gratis VPN's injecteren advertenties rechtstreeks in uw browser, en een paar hebben zelfs malware-lading.

Kortom, betaal een paar extra geld en krijg de gemoedsrust die wordt geleverd met een goede VPN.

Staat Netflix VPN's toe?

Technisch gezien zijn proxy's verboden volgens de gebruiksvoorwaarden van Netflix. Dat gezegd hebbende, heeft het bedrijf geen precedent geschapen aan het benadelen van gebruikers die kijken of proberen te kijken via VPN's. Terwijl de meeste VPN-servers worden geblokkeerd, lijkt Netflix de andere wang toe te keren wanneer gebruikers proberen de firewall te omzeilen.

Netflix heeft het VPN-verbod in 2016 opgelegd kort na de wereldwijde uitrol. Vanwege beperkingen met betrekking tot inhoudlicenties voor tv-shows en films, is Netflix verplicht het aantal kijkers te beperken tot specifieke landen, zelfs als dit niet in het belang van haar klanten of Netflix zelf is.

VPN's zijn in bijna alle landen 100% legaal.

Wat is exclusief voor UK Netflix?

Ondanks het feit dat US Netflix bijna 1.000 meer titels heeft dan het VK, heeft de Britse versie nog steeds een paar titels die je niet overal zult vinden. Sommige van de populaire tv-programma's die u alleen op UK Netflix kunt bekijken, zijn onder meer:

 • Zwarte wees
 • Star Trek: Discovery
 • The Expanse
 • Boogschutter
 • Rome

Naast tv-programma's, Netflix UK heeft veel films die niet beschikbaar zijn in de VS.. De Amerikaanse filmcatalogus van Netflix is ​​de afgelopen jaren zelfs gekrompen naarmate het bedrijf meer middelen aanwendt om meer tv-programma's en originele inhoud te kopen. De licenties om die films te streamen zijn vermoedelijk veel goedkoper in het VK, wat betekent dat oudere films en klassiekers nog steeds in het VK-archief staan.

Bollywood-fans vinden ook veel om van te houden in de Britse versie van Netflix. De sectie buitenlandse films van Netflix UK is gezwollen met Bollywood-titels, zowel oud als nieuw.

Krijg je nog steeds de Netflix-proxyfout? Probeer dit:

Als je verbinding hebt gemaakt met een van de VPN's die we hierboven hebben aanbevolen, maar nog steeds de Netflix-proxyfout krijgt wanneer je probeert een video te streamen, probeer dan deze stappen:

 1. Vraag uw provider om te vragen welke servers Netflix UK deblokkeren. De kans is groot dat niet alle servers de firewall kunnen omzeilen.
 2. Meld u af bij alle Google-accounts, inclusief die in de Chrome-browser. Google slaat IP-adressen op in het cachegeheugen en kan uw echte locatie onthullen aan Netflix.
 3. Schakel uw GPS en alle andere locatiegebaseerde services in uw apparaat en browser uit. Als je Netflix je locatie in het verleden hebt laten zien, schakel je deze toestemming uit in je browserinstellingen.
 4. Wis browsercookies, cache en tijdelijke bestanden. Bekijk onze tutorials over hoe u uw cookies kunt wissen en de browsercache op elk van de belangrijkste besturingssystemen kunt wissen.
 5. Schakel IPv6 uit. Dit is voornamelijk voor gebruikers van Windows 10, maar het kan problemen veroorzaken op andere besturingssystemen. In Windows 10 kunt u IPv6 uitschakelen in uw wifi-eigenschappen.
 6. Spoel uw DNS-cache. Open in Windows de opdrachtprompt in de beheerdersmodus en voer de opdracht in: ipconfig / flushdns
 7. Pas de tijdzone van het apparaat aan naar het land waar je Netflix probeert te bekijken. De tijdzone van het VK is UTC + 0 in de zomer en UTC + 1 in de winter.
 8. Als je bent verbonden met een wifi-netwerk en toegang hebt tot de wifi-router, hernoem je het wifi-netwerk of SSID. Voeg "_nomap" toe aan het einde van de netwerknaam (minus aanhalingstekens). Hiermee wordt u afgemeld voor de geolocatieservices van Google, die wifi-netwerken gebruiken om de locatie van mensen te bepalen. U moet uw apparaat opnieuw verbinden met het hernoemde netwerk.
 9. Verbreek de verbinding en maak opnieuw verbinding met dezelfde serverlocatie om te zien of u een ander IP-adres kunt krijgen dat niet op de zwarte lijst staat door Netflix.

Zie ook: Beste VPN's voor Netflix VS.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1