Hoe My5 vanuit het buitenland (buiten het VK) te bekijken met een VPN

Wilt u My5 online bekijken? Misschien verlaat u het VK op vakantie en wilt u Channel 5, 5Star, 5Spike of BLAZE naar het buitenland streamen? In dit bericht leggen we uit wat je kunt bekijken op My5 en hoe je My5 overal kunt streamen met een Virtual Private Network (VPN), inclusief de beste VPN's voor My5.


Hoe My5 overal online te bekijken

My5-regio vergrendelt de inhoud, wat betekent dat je alleen kunt kijken als je in het VK bent. Als je ergens anders een video probeert te laden, zie je het bericht 'Het spijt ons, maar u moet zich op de Britse eilanden bevinden om deze inhoud te bekijken."Dit is een groot probleem voor mensen die op de hoogte willen blijven van hun favoriete shows tijdens het reizen, maar gelukkig kun je My5 met een VPN naar het buitenland streamen.

Met VPN's kunt u uw netwerkverkeer via servers over de hele wereld routeren. Dit is handig omdat wanneer u verbinding maakt, u een IP-adres krijgt van het door u gekozen land. Als een website of service uw IP-adres controleert, lijkt het alsof u zich daadwerkelijk in de juiste regio bevindt en krijgt u toegang. Verder, aangezien VPN's uw verkeer coderen, kunnen ze worden gebruikt om uw online activiteiten uit de buurt van nieuwsgierige blikken van hackers, uw internetprovider (ISP) en andere snoopers te houden.

Hoe My5 in het buitenland te bekijken met een VPN

Nieuw bij VPN's? Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Hieronder leggen we uit hoe u My5 met een VPN kunt deblokkeren:

 1. Begin met het aanmelden bij een geschikte VPN-service (we raden ExpressVPN aan).
 2. Download en installeer de relevante versie van de app voor uw apparaat.
 3. Open de app en log in.
 4. Maak verbinding met een van de Britse servers van de VPN.
 5. Probeer video te bekijken op My5. Het zou bijna onmiddellijk moeten laden, maar als dit niet het geval is, probeer dan het cachegeheugen en de cookies van uw browser te wissen en vernieuw de pagina.

KRIJG EEN PREMIUM VPN GRATIS: Gewoonlijk bieden VPN's alleen de laagste prijzen aan gebruikers die zich voor een jaar of langer willen binden. Dat gezegd hebbende, als je bijvoorbeeld alleen dekking op de korte termijn nodig hebt, als je op vakantie gaat, kun je in plaats daarvan profiteren van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van ExpressVPN. Hoewel u vooraf moet betalen, kunt u op elk gewenst moment annuleren om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen, zonder vragen te stellen.

De beste VPN kiezen voor My5

Het kiezen van een VPN kan een ontmoedigend vooruitzicht zijn: honderden diensten strijden om uw aandacht en elk van hen is iets anders. Sommigen geven bijvoorbeeld prioriteit aan beveiliging boven alles, terwijl anderen bogen op grotere netwerken, gespecialiseerde servers of hogere snelheden. Bij het onderzoeken van de beste VPN's voor My5 hebben we gezocht naar diensten met de volgende kenmerken:

 1. In staat om My5 en andere populaire streamingplatforms vanuit het buitenland te deblokkeren
 2. Gebruikt krachtige codering en biedt extra beveiligingsfuncties
 3. Heeft meerdere servers in het VK
 4. Registreert geen gegevens die u kunnen identificeren, of beter nog, helemaal geen gegevens
 5. Heeft sterke ondersteuning voor meerdere platforms

Beste VPN's voor My5

Hieronder hebben we de beste VPN's weergegeven voor het bekijken van My5 in het buitenland:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN heeft meer dan 2.000 servers over de hele wereld, waaronder enkele in vier verschillende Britse steden. Haar snel genoeg om live content te streamen, zelfs in HD, dus de on-demand bibliotheek van My5 is niet echt een uitdaging. ExpressVPN kan streamingplatforms zelfs betrouwbaar deblokkeren waar veel andere VPN's mee worstelen, zoals Netflix, BBC iPlayer en Amazon Prime Video.

Deze VPN maakt gebruik van een combinatie van 256-bit AES-codering, een kill-schakelaar (alleen desktop-apps), perfecte voorwaartse geheimhouding en bescherming tegen DNS- en IPv6-lekken om uw verkeer te allen tijde veilig te houden. ExpressVPN registreert geen informatie die kan worden gebruikt om u te identificeren en accepteert bitcoin-betalingen voor extra anonimiteit. U kunt 24/7 klantenservice bereiken via live chat in geval van problemen.

ExpressVPN wordt geleverd met apps voor Windows, MacOS, Linux, Android en iOS. Ondersteunde routers vereisen handmatige configuratie, maar deze service biedt aangepaste firmware die dit zo eenvoudig mogelijk maakt.

BESTE VOOR MY5: ExpressVPN is onze topkeuze. Biedt razendsnelle snelheden, geweldige beveiligingsfuncties en de mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud, zoals Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer en vele andere streamingdiensten te deblokkeren. Er is een 30 dagen geld-terug-garantie voor extra gemoedsrust.

Lees onze volledige review van ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN heeft momenteel 671 servers in het VK en meer dan 5.000 wereldwijd. Het is een zeer veelzijdige VPN, met hoge snelheden en specifieke servers geoptimaliseerd voor P2P-bestandsuitwisseling, DDoS-bescherming en privacy. Deze service staat maximaal zes gelijktijdige verbindingen toe en omdat het platforms zoals Netflix, My5 en Hulu kan deblokkeren, kun je het gebruiken om te streamen wat je maar wilt, vanaf welk apparaat je maar wilt.

NordVPN maakt gebruik van 256-bit encryptie en beschermt tegen port forwarding, IPv6, WebRTC en DNS-lekken. Het bevat echter ook een reeks opties die uniek zijn voor deze service, zoals Tor over VPN en dubbele VPN-functionaliteit, evenals de mogelijkheid om te kiezen welke apps worden beïnvloed door de kill-schakelaar. Er is zelfs een ingebouwde ad-blocker en malware-scanner. NordVPN registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie en accepteert Bitcoin-betalingen, waardoor het een sterke keuze is voor veiligheidsbewuste gebruikers.

Deze VPN bevat Windows-, Android-, Linux-, MacOS- en iOS-apps. Het werkt ook met bepaalde netwerkrouters, maar u moet het handmatig installeren.

BESTE BEGROTINGSOPTIE: NordVPN is een geweldige VPN tegen lage kosten. Het scoort hoog voor privacy en blokkeert de meeste beperkte inhoud waardoor het populair is voor streaming. Er is een groot aantal servers om uit te kiezen. Inclusief 30 dagen geld-terug-garantie. 

Lees onze volledige review van NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

Cyberghost probeert zo toegankelijk mogelijk te zijn voor beginners. Gebruikers kunnen handmatig een specifieke server kiezen - er zijn in totaal meer dan 3.000, met 345 in het VK - of er een wordt toegewezen op basis van of u anoniem wilt bladeren, bestanden veilig wilt delen of streaming in het buitenland wilt deblokkeren. Met CyberGhost kunt u met één klik populaire platforms zoals Sky Go, TVPlayer en All4 deblokkeren. Hoewel My5 niet specifiek wordt vermeld, kunnen we bevestigen dat deze service het probleemloos deblokkeert.

CyberGhost heeft een altijd-kill-schakelaar die al het webverkeer stopt als uw verbinding onverwacht verbroken wordt. Er is ook 256-bit encryptie, evenals DNS- en IPv6-lekbescherming, om ervoor te zorgen dat uw online activiteiten privé blijven. Deze service accepteert Bitcoin en registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie, wat betekent dat u zich kunt aanmelden en vrijwel volledig anoniem kunt bladeren. 24/7 klantenondersteuning is beschikbaar via live chat.

CyberGhost-apps zijn beschikbaar voor MacOS-, Windows-, iOS- en Android-apparaten. Op Linux gebaseerde platforms en draadloze routers worden ondersteund, maar handmatige configuratie is vereist.

GROTE WAARDE: CyberGhost werkt met My5. Lage prijzen en hoge snelheden maken dit een populaire VPN. Werkt goed met My5 en Netflix, maar deblokkeert niet alle streamingdiensten

Lees onze volledige review van CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish heeft meer dan 1.100 servers verspreid over meer dan 60 landen, waarvan 101 in het VK. Het is een zeer snelle VPN, geschikt voor het streamen van HD-inhoud van platforms zoals My5, TVPlayer en YouTube TV zonder merkbare buffering. IPVanish beschikt over lichtgewicht apps en biedt maximaal tien gelijktijdige verbindingen, waardoor het een sterke keuze is voor gebruikers die veel apparaten moeten beschermen of die graag streamen wanneer ze niet thuis zijn.

256-bit encryptie, DNS- en IPv6-lekbescherming en een kill-schakelaar zijn aanwezig in zowel desktop- als mobiele versies van IPVanish. Er zijn ook nog een paar ongewone beveiligingsopties, zoals de mogelijkheid om al het LAN-verkeer te blokkeren, OpenVPN-verkeer te verdoezelen en uw IP-adres op vooraf bepaalde intervallen te wijzigen. IPVanish registreert geen informatie die u zou kunnen identificeren. 24/7 live chat is beschikbaar voor het geval u problemen tegenkomt.

Deze service biedt Android-, iOS-, Windows-, MacOS- en Amazon Fire-apps. Het kan handmatig worden geconfigureerd om te werken op Linux-systemen en bepaalde routers.

SNELLE SNELHEDEN: IPVanish werkt met My5. Scoorde hoog in onze snelheidstests. Sterke privacyfuncties maken deze VPN populair voor torrenting en bij Kodi-gebruikers. Minder betrouwbaar voor het deblokkeren van Netflix, BBC iPlayer en andere locatiegebonden services.

Lees onze volledige review van IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN heeft misschien niet het grootste netwerk (ongeveer 80 servers wereldwijd, waarvan vier in het VK), maar het biedt hogere snelheden dan veel van zijn rivalen. Alleen dit zou het goed maken voor streaming, maar het heeft ook uitstekende deblokkeringsmogelijkheden. Met PrivateVPN hebt u overal ter wereld toegang tot services zoals Netflix, My5, Hulu en YouTube TV.

Deze VPN houdt geen sessie- of verbindingslogboeken bij, zodat details van uw activiteiten niet kunnen worden bekendgemaakt, zelfs niet als daarom wordt gevraagd. Het maakt standaard gebruik van 256-bit encryptie en een kill-schakelaar en beschermt tegen DNS-, WebRTC- en IPv6-lekken. PrivateVPN blinkt uit in klantenservice: ondersteuning is 24/7 beschikbaar via live chat en met uw toestemming kan het personeel de software zelfs op afstand voor u configureren.

PrivateVPN heeft apps voor iOS-, MacOS-, Android- en Windows-apparaten. Het werkt met Linux-platforms en draadloze routers via handmatige installatie.

GESCHIKT VOOR NETFLIX: PrivateVPN deblokkeert My5. Een goede optie voor streaming. PrivateVPN werkt met de versie van bijna elk land van Netflix die we hebben getest. Het biedt hoge snelheden maar heeft een relatief klein aantal servers.

Lees onze volledige review van PrivateVPN.

Kan ik My5 online streamen met een gratis VPN?

Op het eerste gezicht lijken gratis VPN's een goed idee, maar eigenlijk hebben ze een aantal grote nadelen. Allereerst zijn ze een slechte keuze voor streaming. Met meer gebruikers dan hun beperkte servernetwerken voldoende kunnen ondersteunen, zult u waarschijnlijk extreem lage browsersnelheden ervaren, video die lang duurt om te bufferen, en mogelijk zelfs willekeurige verbroken verbindingen. Ook zijn gratis VPN's meestal de eerste die worden geblokkeerd door streamingplatforms, dus er is geen garantie dat je helemaal niet kunt kijken.

Gratis VPN's zijn niet uit het goede van het hart van een bedrijf. Zoals elk bedrijf is hun primaire doel om geld te verdienen, zij het op een enigszins rotonde manier. Sommigen gebruiken een advertentie-ondersteund model, maar anderen ondermijnen actief de voordelen van hun eigen software door details te verzamelen over uw online gewoonten met behulp van tracking cookies. Zodra voldoende gegevens zijn verzameld, kunnen deze worden verkocht aan derden, vaak zonder uw medeweten of uitdrukkelijke toestemming.

Ten slotte kan het moeilijk zijn om zelfs een veilige, gratis VPN te vinden om te gebruiken. Een recente studie heeft dat aangetoond van de 283 onderzochte gratis Android VPN-apps, bevatte meer dan 38% malware. Bovendien versleutelde 18% van de apps het verkeer niet en lekte 84% persoonlijke informatie via IPv6. Het zijn echter niet alleen weinig bekende services die een bedreiging vormen; we hebben zelfs een grote gratis VPN-bandbreedte onder zijn gebruikers zien verkopen. Om uzelf en uw gegevens veilig te houden, raden we aan een gevestigde VPN te gebruiken met een bewezen staat van opkomen voor de privacy van gebruikers.

My5 Veelgestelde vragen

Kan ik live tv kijken op My5?

Met My5 kun je momenteel alleen on-demand kijken. Vijf van My5’s kanalen (Channel 5, BET, 5Star, 5Spike en Together) kunnen echter gratis worden gestreamd op TVPlayer.com. U moet echter eerst een account maken en net als My5 vereist TVPlayer dat u zich in het VK bevindt of verbonden bent met een Britse VPN-server.

Kan ik me aanmelden voor My5 vanuit het buitenland?

Absoluut, hoewel u tijdens het registratieproces wordt gevraagd om een ​​geldige postcode in te voeren. Maak je hier geen zorgen over, elke postcode in het VK werkt en My5 gebruikt deze niet om je locatie te verifiëren. Nadat u uw e-mailadres heeft geverifieerd en bent verbonden met een Britse VPN-server, kunt u My5 zonder problemen streamen.

Zie ook: Hoe een UK IP-adres te krijgen

Is My5 gratis?

My5 is helemaal gratis om te bekijken, en omdat het geen livestreams biedt, heb je zelfs geen tv-licentie nodig. Je hebt er een nodig om My5-kanalen live op TVPlayer.com te bekijken, maar er is geen verificatieproces, wat betekent dat deze site effectief werkt op een eresysteem.

Wat kan ik bekijken op My5?

My5 biedt on-demand content van 12 verschillende kanalen: Channel 5, 5USA, 5Star, 5Spike, 5SELECT, Paramount Network, BLAZE, BET, PBS America, Together, Spark en Real Stories. Hieronder hebben we enkele van de populairste titels van My5 op een rijtje gezet:

 • rijk
 • Grote broer
 • Sleepy Hollow
 • Vikingen
 • Thuis en weg
 • Buren
 • Ice Road Truckers
 • De gadgetshow
 • NCIS: New Orleans
 • Pakken
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 45