Hoe Ivacy VPN op Amazon Firestick te installeren

Hoe Ivacy VPN op Amazon Firestick te installeren


Ivacy lanceerde onlangs een nieuwe versie van zijn app op maat gemaakt voor Amazon Fire TV-apparaten, waaronder de nieuwe Fire TV Cube en Fire TV Stick. Nu kunt u deze geweldige VPN op uw Firestick krijgen om geolockte videostreams te deblokkeren en uw kijkgedrag privéer te maken.

Zo installeert u Ivacy op een Amazon Firestick:

 • Meld u aan voor elk Ivacy-abonnement (korting hier) als u er nog geen heeft
 • Van de Huis scherm, ga naar de vergrootglaspictogram in de linkerbovenhoek
 • Zoek naar "Ivacy" en selecteer de eerste optie die verschijnt
 • Tik op het geel Krijgen knop om de Ivacy-app te downloaden en te installeren
 • Als het klaar is, klik je nogmaals op de gele knop Open de app
 • Log in met uw Ivacy-gebruikersnaam en -wachtwoord of gebruik de Ivacy-app op uw telefoon om de QR-code te scannen
 • Klik op de balk die zegt automatisch om een ​​server te kiezen en klik vervolgens op aanknop om een ​​verbinding te initialiseren
 • Accepteer het verzoek aan Ivacy om een ​​VPN-verbinding in te stellen door te klikken op OK
 • U bent verbonden! U kunt de app nu verlaten en de VPN blijft op de achtergrond verbonden.

PROBEER HET RISICO GRATIS: Alle Ivacy-plannen worden gedekt door een 30-dagen geld-terug-garantie, dus u kunt het zonder risico proberen.

Ivacy is al lang favoriet bij Kodi-gebruikers en we kunnen bevestigen dat het werkt met alle add-ons die we hebben getest.

READER DEAL: Krijg een enorme korting op elk Ivacy VPN-abonnement met een 30 dagen geld-terug-garantie.

Zie ook: Hoe Kodi op Firestick te installeren

Ivacy VPN voor Amazon Fire TV

Ivacy kan een heleboel streamingdiensten deblokkeren en kost minder dan de meeste VPN's, waardoor het een geweldige optie is voor diegenen die toegang willen hebben tot geografisch vergrendelde videostreams vanuit het buitenland, maar geen ton geld willen uitgeven voor een ander abonnement. Het kan deblokkeren Netflix US en BBC iPlayer, onder andere. Mogelijk moet u contact opnemen met de live chat-ondersteuning van Ivacy om te vragen welke servers met een bepaalde streamingdienst werken.

Het bedrijf slaat geen logboeken op van wat u met de VPN doet. Sterke codering zorgt ervoor dat geen gegevens die uw apparaat verlaten zichtbaar zijn voor derden. Snelheden zijn snel en consistent, perfect voor streaming in hoge kwaliteit zonder buffering.

Ivacy-abonnees kunnen maximaal vijf apparaten tegelijk aansluiten. Apps zijn ook beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Ivacy VPN voor oudere Fire TV-apparaten

De eerste generatie Firestick en sommige andere oudere Fire TV zijn mogelijk helemaal niet compatibel met VPN's. Zelfs als u de app verbinding laat maken, blijft deze niet verbonden wanneer u naar andere apps gaat. Als u PrivateVPN wilt gebruiken met een ouder Fire TV-apparaat, hebt u een aantal opties:

 • Stel een VPN-beveiligde wifi-hotspot in. De meeste laptops kunnen een wifi-hotspot uitzenden naar apparaten in de buurt. Door verbinding te maken met een VPN op de laptop, zal elk apparaat dat verbinding maakt met de hotspot zijn internetverkeer doorgestuurd via de VPN-server. Bekijk onze video over het instellen van een VPN-beveiligde hotspot in Windows 10:
 • Configureer de VPN op een wifi-router. Sommige wifi-routers kunnen VPN's draaien, dus elk apparaat dat ermee verbonden is, gaat door de gecodeerde tunnel. Dit proces varieert afhankelijk van uw routerfirmware en VPN-provider. Als uw routerfirmware geen VPN's ondersteunt, kunt u deze mogelijk vervangen door iets dat dat wel doet, zoals DD-WRT of Tomato. Wees echter gewaarschuwd dat onjuiste installatie van nieuwe apparaatfirmware - een proces dat bekend staat als 'flashen' - uw apparaat permanent kan beschadigen. Wees voorzichtig!

Als deze opties niet haalbaar zijn voor u, is het waarschijnlijk het beste om uw Fire TV-apparaat te upgraden naar een nieuwer model.

Zie ook: Beste VPN's voor Amazon Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 27 =