Hoe Braziliaanse Netflix (Netflix Brasil) in het buitenland in elk land te bekijken

netflix brazil 2


De vraag naar VPN's die de Amerikaanse versie van Netflix kunnen deblokkeren is veruit hoger dan enig ander land. Maar wist je dat Brazilië een grotere en betere selectie films op Netflix heeft dan zelfs de VS? Terwijl Amerikaanse Netflix de duidelijke winnaar is als het gaat om de populairste tv-programma's, neemt de Braziliaanse Netflix de kroon op het gebied van films. Brazilië is zelfs een van de grootste succesverhalen van Netflix buiten Noord-Amerika.

We gaan verderop dieper in op meer details over de beste VPN's, maar als je geen tijd hebt om het hele bericht te lezen, zijn hier onze topkeuzes:

 1. NordVPN Onze topkeuze. Geweldige all-rounder met snelle Braziliaanse servers, deblokkeert Netflix en de meeste andere populaire streaming-inhoud uit Brazilië. Solide privacy- en beveiligingsfuncties. Inclusief 30 dagen geld-terug-garantie
 2. PrivateVPN Blokkeert Brazillian Netflix en andere populaire streaming inhoud met goede beveiliging en behoorlijke snelheden.
 3. gebufferde Eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Goede streaming snelheden. Goede privacy en veiligheid. Niet de goedkoopste optie hier.

De Amerikaanse filmcatalogus krimpt eigenlijk omdat het bedrijf meer van zijn budget wil besteden aan de distributie van films naar het aanschaffen van nieuwere tv-programma's en originele inhoud. In Brazilië blijven veel van die films echter in de catalogus. Van de 250 beste films aller tijden op IMDb heeft Brazilië het aantal titels bijna verdrievoudigd als de VS..

In het buitenland wonende Brazilianen kunnen ook Netflix Brasil gebruiken om te profiteren van Portugese ondertitels en nasynchronisatie.

Maar abonnees die proberen toegang te krijgen tot Braziliaanse Netflix van buiten het land, worden automatisch doorgestuurd naar de lokale versie van de site en zijn beperkt tot shows en films uit de catalogus van dat land. Om Netflix Brasil te bekijken, hebt u een Braziliaans IP-adres nodig. Een IP-adres is een unieke reeks cijfers en decimalen die worden gebruikt om uw apparaat en zijn geschatte locatie te identificeren. De beste manier om een ​​Braziliaans IP-adres te krijgen, is door een VPN te gebruiken.

Afkorting van Virtual Private Network, een VPN codeert al het internetverkeer van uw apparaat en stuurt het via een intermediaire server op een locatie naar keuze. Dit vervangt effectief uw normale IP-adres door een dat door de VPN-server wordt gebruikt. In dit geval moet u verbinding maken met een VPN-server in Brazilië.

Wees echter gewaarschuwd dat Netflix nu de meeste verbindingen van VPN-servers blokkeert, met een fout tot gevolg. Als u Netflix Brazilië probeert te bekijken via een VPN-server op de zwarte lijst, krijgt u het volgende foutbericht te zien:

Desculpe, tivemos um problemema ... Erro de transmissão. Parece que você está usando um proxy ou desbloqueador. Desative esses recursos e tente acessar novamente.

Of, in het Engels:

“Oeps, er is iets misgegaan ... Streamingfout. U lijkt een deblokker of proxy te gebruiken. Schakel een van deze services uit en probeer het opnieuw. "

Beste VPN's voor Braziliaanse Netflix

Slechts een handvol VPN's kunnen deze beperking omzeilen. We hebben het zware werk voor je gedaan en meer dan een dozijn getest. We hebben de volgende lijst van de beste VPN's voor Braziliaanse Netflix samengesteld op basis van de volgende criteria:

 • Opereert servers in Brazilië die Netflix deblokkeren
 • Hoge en stabiele snelheid voor HD-streaming zonder onderbreking
 • Sterke beveiligingsstandaarden en privacybeleid
 • Snelle en competente klantenondersteuning
 • Ondersteunt meerdere soorten apparaten

Houd er rekening mee dat we deze VPN's alleen hebben getest met een desktopwebbrowser en niet kunnen instaan ​​voor het al dan niet werken met de Netflix-app voor smartphones, tablets en streaming mediaconsoles.

1. NordVPN

NordVPNJan 2020 Blokkeert Netflix Brazilië Getest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN bewijst opnieuw bovenop het spel te zitten als het gaat om het deblokkeren van Netflix. Het heeft de blokkering opgeheven van elk land dat we tot nu toe hebben getest, en Brazilië is niet anders. De SmartPlay DNS van het bedrijf is ingebakken in de app en het werkt geweldig. NordVPN beheert meer dan 5.400 servers over de hele wereld. Snelheden zijn solide, dus u zou geen probleem moeten hebben met het streamen van video van hoge kwaliteit. NordVPN deblokkeert ook Netflix US, Hulu, HBO Now en BBC iPlayer, onder anderen.

Het bedrijf hanteert een waar nul logboekbeleid, dat in het verleden op de proef is gesteld toen autoriteiten zijn servers overvielen en gerechtelijke bevelen dienden om toegang te krijgen tot informatie. Alle verbindingen gebruiken standaard militaire codering om de OpenVPN-tunnel te beveiligen. Met één abonnement kunt u maximaal zes gelijktijdige apparaten aansluiten.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Voors:

 • Opereert 24 servers in Brazilië die goed werken met Netflix
 • Goed voor streaming, zelfs bij HD-snelheden
 • Uitstekende beveiligings- en coderingsstandaarden
 • Blokkeert ook de meeste andere geo-beperkte inhoud en streaming-sites
 • Kan 6 apparaten tegelijk verbinden met het basispakket

nadelen:

 • Mobiele apps en settopboxen lijken beter te presteren dan de desktop-app

Beste VPN voor Braziliaanse Netflix: NordVPN is onze topkeuze. De weg wijzen met een uitgebreid netwerk van servers over de hele wereld. Blokkeert betrouwbaar Braziliaanse Netflix met indrukwekkende snelheden. Presteert ook goed met de meeste andere populaire streamingdiensten. Toppunten voor veiligheid en privacy. Probeer het zonder risico met de 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige NordVPN-beoordeling.

NordVPN Coupon Bespaar 70% op het 3-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

2. PrivateVPN

PrivateVPNBlokkeert Netflix Brazilië getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN is veel nieuwer in de scene dan NordVPN, maar het houdt gelijke tred als het gaat om het deblokkeren van Netflix. We konden de proxyfout eenvoudig omzeilen wanneer we waren verbonden met de locatie in Sao Paulo. Snelheden zijn uitstekend en zorgen voor een ononderbroken high-definition videostream. De serverselectie is relatief beperkt - momenteel slechts een fractie van enkele van de grotere providers - maar PrivateVPN laat zien dat de kwaliteit ervan, en niet de kwantiteit, het meest telt.

Het is ook geen one-trick pony. Het bedrijf is niet verslapt als het gaat om beveiliging en functies. U krijgt 256-bit AES-codering en een beleid zonder logboeken, plus een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. Eén plan biedt u maximaal vijf gelijktijdige verbindingen.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Voors:

 • Blokkeert Netflix Brazilië met goede snelheden
 • Apps hebben veilige, gecodeerde verbindingen
 • Houdt geen logs bij
 • Aan populariteit winnen vanwege hun groeiende lijst met sites die ze deblokkeren

nadelen:

 • Minder servers om uit te kiezen dan andere providers

GROTE WAARDE: PrivateVPN is een budgetkeuze. Werkt goed met Braziliaanse Netflix en andere streamingdiensten. Staat maximaal 6 apparaten toe op hetzelfde account. Kleine servers tellen. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige PrivateVPN-beoordeling.

PrivateVPN CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

3. Gebufferd

Gebufferde VPNBlokkeert Netflix Brazilië getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Geldteruggarantie: 30 dagen

Brazilië lijkt het enige land waar gebufferde kan Netflix nog steeds deblokkeren. Buffered was in staat om US Netflix te deblokkeren, maar dat is niet langer het geval. Tot onze verbazing konden we het proxyverbod omzeilen wanneer we verbonden waren met Brazilië. Buffered is een solide provider met eenvoudig te gebruiken apps die niet beknibbelen op snelheid of beveiliging. U zou geen probleem moeten hebben met het streamen van video zonder buffering.

Het bedrijf beheert servers in meer dan 30 landen. Het maakt gebruik van 128-bit codering, die sterk genoeg is om niet te worden gekraakt en een beetje sneller dan de 256-bit variant. U kunt maximaal vijf apparaten op één abonnement aansluiten.

Apps zijn beschikbaar voor Windows en MacOS.

Voors:

 • Werkt met Netflix Brazilië
 • Snelheden zijn goed genoeg voor streaming zonder buffering
 • Hongaarse provider die geen verkeerslogboeken bijhoudt
 • Desktop-app is gemakkelijk te gebruiken

nadelen:

 • Niet de goedkoopste optie hier
 • Accepteert geen betaling in Bitcoin
 • Mobiele gebruikers moeten op apps van derden vertrouwen om verbinding te maken

EENVOUDIG IN GEBRUIK: Buffered is een goede keuze voor beginners. Werkt goed met Braziliaanse Netflix. Verwerkt tot vijf apparaten op één account. Niet de goedkoopste optie. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige bufferrecensie.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Netflix Brazilië te bekijken?

Het is zeer onwaarschijnlijk dat u een gratis vindt die betrouwbaar met Netflix werkt. Gratis VPN-services hebben eenvoudigweg niet de middelen om het proxyverbod van Netflix te bestrijden, waardoor de IP-adressen van bekende VPN-servers periodiek op de zwarte lijst worden geplaatst.

We raden meestal af om gratis VPN-services te gebruiken. Ze hebben zeer beperkte serverselecties, beperken uw gegevenslimiet en beperken de maximale bandbreedte.

Bovendien staan ​​gratis VPN's bekend om snode anti-privacyprocedures, zoals loggen, trackingcookies in de browsers van gebruikers injecteren en advertenties invoegen in webpagina's. Te vaak worden gratis VPN-apps gebruikt om malware te dumpen op apparaten van nietsvermoedende gebruikers.

VPN's die niet werken met Braziliaanse Netflix

Hier is een lijst met VPN's die niet werken met Braziliaanse Netflix, hetzij door onze eigen toelating of volgens onze tests:

 • ExpressVPN
 • Zenmate
 • PureVPN
 • Hotspot-schild
 • LiquidVPN
 • Hallo
 • SaferVPN
 • VyprVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Private Internet Access (PIA)

Merk op dat de overgrote meerderheid van VPN's Netflix helemaal niet deblokkeert. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de namen die u mogelijk tegenkomt in uw zoekopdracht.

Werkt Netflix nog steeds niet? Probeer dit…

Als u een van de VPN's gebruikt die we hierboven hebben aanbevolen maar nog steeds de proxy-foutmelding krijgt, probeer dan elk van de volgende stappen om ervoor te zorgen dat u uw locatie niet lekt:

 1. Google bewaart IP-adressen, die uw werkelijke locatie kunnen onthullen. Meld u af bij al uw Google-accounts op het apparaat, inclusief Chrome als u het gebruikt.
 2. Schakel alle locatieservices uit in uw browser en op uw apparaat (GPS, enz.). Als je in het verleden Netflix toestemming hebt gegeven om je locatie te bekijken, moet je dit uitschakelen in je browserinstellingen.
 3. Wis de cookies, cache en tijdelijke bestanden van uw browser. Leer hier hoe u uw cache kunt wissen en hoe u uw cookies hier kunt wissen.
 4. Schakel IPv6 uit op uw apparaat. In Windows kunt u dit uitschakelen in uw Wifi-eigenschappen. Mogelijk moet u uw apparaat daarna opnieuw opstarten.
 5. Spoel uw DNS-cache. In Windows kunt u dit doen door de opdrachtprompt uit te voeren en ipconfig / flushdns te typen
 6. Wijzig de tijdzone van uw apparaat in het servicegebied van de provider en pas de tijd aan op de lokale tijd. Brazilië heeft drie tijdzones: UTC-2, UTC-3 en UTC-4.
 7. Als u bent verbonden met een wifi-netwerk en toegang hebt tot de router, hernoem dan de naam van het wifi-netwerk (SSID). Voeg "" nomap "" aan het einde toe (zonder aanhalingstekens). Bijvoorbeeld "comparitechnomap". Hiermee wordt uw netwerk afgemeld voor de geolocatieservices van Google. U moet uw apparaat opnieuw verbinden met het nieuwe netwerk om weer internettoegang te krijgen.
 8. Verbreek de verbinding en maak opnieuw verbinding met de geselecteerde serverlocatie om een ​​nieuw IP-adres te verkrijgen.

Zie ook:

 • Beste VPN voor Netflix Italia
 • Beste VPN voor Netflix Frankrijk
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 13