ExpressVPN gratis proefhack (getest in januari 2020)

ExpressVPN Gratis proefhack


We hebben deze ExpressVPN gratis proefhack bijgewerkt en kunnen bevestigen dat deze nog steeds werkt in januari 2020.

ExpressVPN is regelmatig gepland als het aanbieden van de beste VPN-service die beschikbaar is, met een van de breedste servernetwerken in de industrie, solide beveiliging, uitstekende deblokkeermogelijkheden, en meer. Het is een redelijk geprijsde service en biedt hoge kortingen voor langere periodes. Het ondertekenen van een lang contract voor een service die u nog niet eens hebt geprobeerd, zal bij veel gebruikers echter niet goed werken.

Hoewel een klein aantal VPN's direct gratis proefversies bieden waarbij u vooraf niets betaalt, worden deze steeds minder gebruikelijk. Gratis proefversies hebben sowieso hun nadelen, die we hieronder zullen bespreken. In plaats daarvan biedt ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie (deze link geeft u ook 3 extra maanden gratis bij het 12-maandenplan als u besluit het na de proefperiode te houden).

Dit is in wezen een gratis proefaccount van een maand, het enige verschil is dat u betaalt en vervolgens een terugbetaling krijgt. Het ding aan de gratis proefperiode van ExpressVPN dat het anders maakt dan anderen, is dat er geen verborgen beperkingen zijn en dat de terugbetaling eenvoudig is, waardoor het een risicovrije deal is.

Hier leggen we precies uit hoe u zich kunt aanmelden voor de service en hoe u uw account kunt annuleren voordat de proefperiode is afgelopen. We zullen ook meer bespreken over geld-terug-garanties en gratis proefversies in de VPN-industrie, zodat u kunt zien waarom deze opvalt.

Hoe de geld-terug-garantie van ExpressVPN te hacken

Volg deze stappen om de geld-terug-garantie te hacken om er een gratis proefaccount van te maken en een volledige te krijgen 30 dagen gratis VPN-service. De sleutel hier is ervoor te zorgen dat u eraan denkt het abonnement te annuleren voordat de 30 dagen voorbij zijn.

Abonneer u op ExpressVPN

Om uw gratis proefperiode van 30 dagen te krijgen, moet u zich eerst abonneren op de service zoals elke reguliere betalende klant.

  1. Ga naar de ExpressVPN-site en klik op GetExpressVPN.

ExpressVPN-startpagina.

  • Kies een term. Als je zeker weet dat je gaat annuleren, maakt het niet uit welke je kiest, maar houd er rekening mee dat als je voor een langere termijn gaat, je bracht de volledige som van de termijn vooraf in rekening. Een abonnement van één maand is het duurste per maand ($ 12,95), maar omvat ook de kleinste initiële betaling. Als u besluit de service te behouden, kunt u altijd annuleren en een terugbetaling krijgen en u vervolgens aanmelden voor een langere termijn tegen een gereduceerd tarief.

ExpressVPN gratis proef prijzen.

  • Voer uw e-mailadres in en selecteer uw betaalmethode. ExpressVPN biedt veel opties voor betaalmethoden, waaronder grote creditcards, PayPal, BitPay en Paymentwall (waaronder UnionPay, Alipay, Mint en andere). Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om met creditcard of PayPal te betalen, er automatisch een schema voor terugkerende betalingen wordt ingesteld, maar dit kan eenvoudig worden geannuleerd. Als u betaalt met BitPay of Paymentwall, is dit een eenmalige betaling. De geld-terug-garantie is van toepassing op alle betaalwijzen.

ExpressVPN gratis proefbetaling.

  • Nadat u uw betaling heeft verzonden, ontvangt u een bevestigingspop-up met uw nieuwe wachtwoord. U kunt kiezen of u wilt doorgaan met dit wachtwoord of uw eigen wachtwoord wilt maken. U ontvangt ook een e-mail met uw nieuwe accountgegevens.

ExpressVPN gratis proefwachtwoord.

  • Nadat u een nieuw wachtwoord hebt gemaakt (als u ervoor kiest dit te doen), wordt in het volgende scherm uw activeringscode weergegeven voor gebruik bij de installatie op Windows, MacOS, Linux en routers.

ExpressVPN gratis proef activeringscode.

  • Volg nu de toepasselijke instructies om de software op uw apparaat in te stellen. Als u op een desktop werkt, zou de juiste download automatisch moeten verschijnen. Als dit niet het geval is of voor andere apparaten, vindt u installatie-instructies in de Ondersteuning gedeelte van de website.
  • Het enige dat u nog moet doen, is genieten van 30 dagen gratis service zonder grenzen. ExpressVPN heeft geweldige snelheden en eersteklas beveiligingsmaatregelen, zodat u kunt bladeren, streamen, downloaden, torrent en wat u verder nog online wilt doen.

Notitie: De garantie duurt exact 30 dagen. Als u zich bijvoorbeeld om 1 uur op 1 mei inschrijft, heeft u tot 31 uur op 31 mei de tijd om uw terugbetaling te claimen.

Annuleer uw abonnement

Als je, eenmaal je de service 30 dagen of minder hebt gebruikt, besluit dat je deze niet wilt behouden, dan is het tijd om je geld terug te krijgen.

Dit gaat snel en probleemloos en u kunt hiervoor live chatten of e-mailen. Voor livechat, start u eenvoudig het gesprek en zegt u dat u wilt annuleren en dat u zich binnen de geld-terug-garantieperiode bevindt.

ExpressVPN gratis proef annuleringsverzoek.

De vertegenwoordiger kan vragen of u feedback hebt over de service. Dit is een eerlijke manier voor het bedrijf om erachter te komen of er problemen zijn met zijn product, maar u moet het niet zien als druk om uw abonnement te behouden. U hoeft geen reden te geven om te annuleren en kunt eenvoudig herhalen dat u wilt annuleren.

ExpressVPN gratis proef annuleringsverzoek.

De vertegenwoordiger moet dan bevestigen dat uw abonnement is geannuleerd en dat uw restitutie onderweg is.

Restitutie van ExpressVPN gratis proef.

Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de terugbetaling is verwerkt en het geld aan u is teruggestort.

VPN geld-terug-garanties en gratis proefversies

Een geld-terug-garantie kan een geweldige manier zijn om een ​​service uit te proberen of gratis te gebruiken. In theorie wel. Helaas geven te veel VPN's deze aanbiedingen een slechte naam door reclame te maken voor geld-terug-garanties lokken klanten naar binnen, maar falen hen vervolgens te eren. Laten we eerlijk zijn, veel gewetenloze providers gebruiken het idee van een geld-terug-garantie om die eerste betaling te krijgen en te behouden. Hier zijn een paar problemen die we tegenkwamen toen we in het verleden een terugbetaling probeerden te krijgen:

  • De provider is moeilijk te bereiken. Velen hebben geen live-chatfaciliteit of hebben er een, maar ze zijn meestal geneigd om niet te werken. Je zou denken dat contact met hen opnemen via e-mail de logische stap zou zijn, maar sommige maken contactgegevens moeilijk te vinden en anderen reageren simpelweg niet op e-mails die om annulering van het account en een terugbetaling vragen.
  • De garanties zijn alleen beschikbaar voor bepaalde betaalmethoden. Veel VPN's bieden verschillende betaalmethoden en terugbetalingen worden anders verwerkt, afhankelijk van de entiteit die het heeft verwerkt. Dit is een veel voorkomende zondebok voor een VPN-provider omdat ze kunnen zeggen dat uw betaalmethode niet onder de garantie viel. Informatie met betrekking tot deze beperkingen wordt natuurlijk niet duidelijk vermeld op het moment van betaling, maar is in plaats daarvan verborgen in een kleine lettertjes.
  • U heeft een resource-limiet overschreden. Een ander ding dat verborgen kan zijn in de zelden gelezen kleine lettertjes is een aantal beperkingen op de hoeveelheid middelen die kunnen worden gebruikt om de garantie geldig te maken. Als u bijvoorbeeld een limiet voor de bandbreedte heeft overschreden, kunt u mogelijk geen geld terugkrijgen. Nogmaals, deze dingen worden zelden duidelijk vermeld wanneer u zich aanmeldt voor de service.

Gelukkig, zoals hierboven aangetoond, is ExpressVPN niet geïnteresseerd in deze tactieken. In plaats daarvan beseft het bedrijf dat door zijn belofte na te komen, mensen eerder geneigd zullen zijn om als klant terug te keren of vrienden naar de service te verwijzen.

VPN gratis proefversies

U ziet mogelijk een geld-terug-garantie en aarzelt om een ​​aanbetaling te doen. En het zal je vergeven worden, vooral omdat sommige providers het erg moeilijk voor je maken om dat geld ooit terug te krijgen. Als zodanig kan een gratis proefversie, waarbij u helemaal geen betalingsinformatie hoeft in te dienen, erg verleidelijk klinken.

Deze hebben echter ook nadelen, met als belangrijkste de korte proefperiode. Met slechts een paar dagen om een ​​service uit te proberen, is het echt moeilijk om een ​​goed beeld te krijgen van wat de provider kan bieden. Tenzij u bewust tijd vrijmaakt om de service te testen, is het waarschijnlijk niet genoeg tijd om alle taken uit te voeren waarvoor u een VPN zou gebruiken. Bovendien krijgt u waarschijnlijk geen kans om het op verschillende tijdstippen van de dag of week uit te proberen, zoals tijdens piekmomenten wanneer servers mogelijk hogere belastingen ervaren, wat resulteert in lagere snelheden.

Typische duur van gratis proeven zijn één tot zeven dagen. In sommige gevallen ziet u een gratis proefperiode van 14 dagen, maar meestal is er een zeer beperkte service. Dit brengt ons bij het volgende nadeel. Veel providers zetten zware beperkingen op wat u kunt doen tijdens een gratis proefperiode. U kunt bijvoorbeeld worden geslagen met dagelijkse datacaps, bandbreedtelimieten en slechts een kleine keuze aan servers. Het laatste is vooral nutteloos als u de service test om te zien of deze werkt met een regio-vergrendelde service waarvoor een server op een geschikte locatie vereist is.

Het is waar dat sommige VPN-providers nog steeds gratis proefversies aanbieden, maar deze worden steeds minder. Met degenen die nog steeds actief zijn, moet je op je hoede zijn, omdat sommige providers duistere redenen hebben om een ​​gratis proefperiode zonder beperkingen aan te bieden. Ze zullen in deze periode een eersteklas service bieden en vervolgens, als u eenmaal hebt betaald, middelen ophalen die u trage, onbetrouwbare verbindingen achterlaten.

We kunnen dat bevestigen De uitstekende servicekwaliteit van ExpressVPN doet niet af tijdens of na de garantieperiode van 30 dagen.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map