Bijna de helft van de Netflix-abonnees delen hun accountwachtwoorden

half-Netflix-gebruikers-share-wachtwoorden-header


Tegenwoordig heeft bijna iedereen het over "het afsnijden van de kabel" van dure satelliet- en kabelpakketten en migratie naar op abonnementen gebaseerde services. Met slimme tv's, streaming media-apparaten zoals Apple TV en de Amazon Fire TV Stick en razendsnelle internetopties, kunt u de kabel weggooien en toch op uw eigen voorwaarden genieten van de gouden eeuw van tv.

Afhankelijk van het aantal streamingdiensten waarop u zich abonneert, zijn de besparingen echter niet altijd overvloedig. Als je de basis wilt (zoals Netflix of Hulu), live sport (zoals MLB.TV of het NFL-netwerk), en een prestigekanaal (zoals HBO NU), zou je maandelijkse kabeltabblad kunnen kloppen.

Dat wil zeggen, deze streamingdiensten kunnen oplopen als u ervoor betaalt. Als je er een van je ouders 'leent', een ander deelt met een huisgenoot en de kosten van een derde deelt met je partner, steel je misschien de weg naar een redelijk goede deal.

Dus welke streamingdiensten zijn het populairst en welke worden het meest gedeeld?? We hebben 1000 streamers onderzocht om te weten te komen hoe ethisch ze denken dat het is om hun wachtwoorden te delen met vrienden en familie, die schuldiger zijn als het gaat om gemeenschappelijke aanmeldingen, en hoeveel voelen zich onder druk gezet om hun persoonlijke gegevens door te geven. Blijf lezen om te zien wat we hebben ontdekt.

Streamen of stelen?

Service-popularity-en-rate-of-rekening-sharing

Tegen het einde van 2018 hebben naar schatting 33 miljoen volwassenen in de VS officieel "het koord doorgesneden" en zijn ze overgestapt van kabel- en satellietproviders naar streamingdiensten. Dat is een stijging van bijna 33 procent ten opzichte van 2017.

Als gevolg van lagere prijzen en meer controle is streaming een populaire oplossing voor tv en films geworden. Onder de beschikbare platforms valt één service op: Netflix. Terwijl ongeveer 3 miljoen abonnees Netflix nog steeds gebruiken voor hun dvd-verhuuraanbod, gebruiken nog eens 130 miljoen mensen over de hele wereld Netflix voor zijn streamingdienst.

Hoewel Netflix de populairste service was onder ondervraagde streamers (bijna 86 procent), was het niet de meest gedeelde. Dat onderscheid werd bewaard voor MLB.TV, waar bijna 77 procent van de mensen die de service gebruikten, toegaven hun toegang te geven of te ontvangen via een gedeeld wachtwoord. Voor sportfans kan het stoppen met kabel bijzonder moeilijk zijn, en de relatief hoge prijs van MLB.TV blijft stijgen.

Regelmatig gedeelde streamingplatforms omvatten ook HBO NU (64 procent), CBS All Access (55 procent) en Starz (55 procent). Muziekstreamingservices waaronder Spotify (22 procent) en Pandora (13,5 procent) werden het minst waarschijnlijk gedeeld tussen gebruikers.

Ethisch gecompromitteerd?

ethiek-of-sharing-streaming-diensten

Het delen van uw Netflix-wachtwoord kost het bedrijf niet alleen meer dan $ 500 miljoen aan inkomsten per jaar - het is technisch gezien illegaal.

Natuurlijk is de wettigheid van passworhttps: //www.thesimpledollar.com/is-it-ok-to-share-your-netflix-account-the-lowdown-on-log-in-sharing-at-nine-popular- services / d delen is ook extreem technisch, waardoor het moeilijk te handhaven is en gemakkelijk te negeren is. Van alle leeftijden was een meerderheid op de hoogte van het beleid voor delen van hun streamingplatforms. Zoals we ontdekten, voelden velen zich toch op hun gemak.

Meer dan 3 op 4 Gen Zers en meer dan 3 op 5 millennials waren het erover eens dat het ethisch was om niet-betalende consumenten toegang te geven tot gestreamde inhoud. Bijna evenveel mensen vonden hetzelfde over het ontvangen van toegang tot gestreamde inhoud.

De consensus was minder positief onder oudere generaties. Slechts 34 procent van Gen Xers en babyboomers vond het weggeven van betaalde toegang tot ethische streamingdiensten ethisch minder belangrijk en minder gebruikers voelden zich comfortabel bij het ontvangen van die toegang.

Berispelijke acties

effect-of-sharing-streaming-diensten

Als het delen van uw betaalde streaming-account het beleid van een bedrijf schendt, wie is er meer schuldig wanneer het gebeurt: de gevende of ontvangende partij?

Het antwoord is misschien niet helemaal duidelijk. Hoewel de meerderheid van Gen Xers en babyboomers het erover eens waren dat beide partijen even schuldig waren, waren ze niet eensgezind. Aan de ontvangende kant is op zijn minst de minst ethisch compromitterende positie.

Hooguit 10 procent van de babyboomers identificeerde de ontvanger van het delen van accounts als enige schuldige voor het overtreden van de regels. Als één partij een fout had begaan, waren alle vier generaties het erover eens dat de persoon die hun inloggegevens gaf de schuldige was.

Maar alleen omdat de regels zeggen dat je je wachtwoord niet mag geven, wil nog niet zeggen dat het je doet mis, volgens sommigen tenminste niet. Bijna 49 procent van Gen Zers en 33 procent van de millennials suggereerde dat geen van beide partijen schuldig was toen accountinformatie handen uitwisselde. Jongere generaties waren ook het minst waarschijnlijk dat account delen schadelijk is voor de bedrijven die streamingdiensten aanbieden, en zelfs meer geloofden dat het delen van accounts de makers van die inhoud niet schaadt.

Een redelijke verklaring

redenen-for-sharing-streaming-diensten

Ja, het delen van uw streamingwachtwoord is een federale misdaad. Maar de meeste analisten zeggen dat als je het doet, je je echt geen zorgen hoeft te maken.

Misschien om deze reden was de verklaring nr. 1 voor mensen die hun geloofsbrieven afgeven eenvoudig: vriendelijk zijn. Volgens meer dan 62 procent van de streamers was het delen van toegang tot hun accounts een vriendelijk gebaar. Nog eens 39 procent deelde hun account omdat de ontvanger een andere service met hen deelde, en 25 procent deed dit misschien onbedoeld - ze meldden zich eenmaal aan en de ontvanger bleef het account gebruiken. Onder degenen die hun streamingdiensten met anderen deelden, voelde minder dan 1 op 5 zich slecht over het doorgeven van hun wachtwoorden.

Hetzelfde was meestal het geval voor mensen die accounttoegang accepteerden. Terwijl 38 procent van degenen die zich aanmeldden met de informatie van iemand anders niet voor de service wilden betalen, zei 69 procent dit te doen omdat de accounteigenaar hen toestemming gaf. Ongeveer 29 procent van de respondenten gaf toe dat ze zich geen geleende streamingdienst konden veroorloven.

Een ver bereik

streaming-dienst-sharing-diensten

Dus hoe ver reizen deze malafide streaming-accounts? Gen Zers was eerder dan enige andere generatie geneigd om toegang tot hun inloginformatie te geven aan iemand buiten hun huishouden. Vergeleken met slechts 30 procent van de babyboomers, 32 procent van Gen Xers en 48 procent van de millennials, gaf bijna 56 procent van Gen Zers toe dat ze hun streamingtoegang delen met mensen buiten hun huishouden.

In de meeste gevallen waren het belangrijke anderen en vrienden die profiteerden van hun vrijgevigheid. Veel mensen die toegang bieden tot gratis streaming, waren minder waarschijnlijk zo goedwillend tegenover hun familieleden, waaronder ouders (50 procent), broers en zussen (44 procent) en kinderen (15 procent).

Terwijl bijna 59 procent van Gen Zers bekende toegang te hebben tot het account van iemand anders buiten hun huishouden, zei slechts 21 procent van Gen Xers en 19 procent van de babyboomers hetzelfde.

Inhoud consumeren, per generatie

primaire doel-of-streaming-diensten

Streaming is meer dan alleen maar binge-kijken naar het nieuwste seizoen van 'Stranger Things'.

In 2016 bloeide de exclusiviteit van streaming op in de muziekindustrie. Met de introductie van concurrerende platforms zoals Tidal en Apple Music aan titanen Pandora en Spotify in de industrie, begonnen bepaalde artiesten met een grote naam hun tracks uitsluitend in licentie te geven aan de ene of de andere service. Zelfs Netflix is ​​niet tevreden met het feit dat het exclusief bekend staat om zijn tv-inhoud (hoewel goed beoordeeld) en blijft ook zoeken naar zijn bekendheid als een prestigieus filmproductiebedrijf.

Bijna 27 procent van Gen Zers identificeerde streamingdiensten als cruciaal om toegang te krijgen tot muziek, meer dan elke andere generatie. Streaming tv kwam daarentegen vaker voor bij millennials dan oudere of jongere generaties streamers.

Terwijl ongeveer 39 procent van de Gen Xers en 28 procent van de babyboomers ook streamingdiensten gebruikten om toegang te krijgen tot tv, gebruikten veel meer (waaronder 61 procent van de babyboomers) programma's zoals Netflix en Hulu voor hun lange filminhoud.

Een betere streamingoplossing

Als je populaire shows zoals 'The Handmaid's Tale' of 'The Crown' wilt bekijken, kun je niet ontsnappen aan het betalen of lenen van iemands inloggegevens voor Hulu of Netflix. Hoe populair streaming ook is geworden voor alles, van tv en films tot muziek en sport, er wordt nog steeds volop gedeeld. Vaker gemeen met MLB.TV en HBO NU dan enig ander platform, geven veel mensen uit of ontvangen gedeelde toegang tot deze programma's.

Met de grootste prijsstijging in de Netflix-geschiedenis in 2019, moet je nadenken over hoe je het meeste uit je account kunt halen - en de minst ervoor. Netflix-prijzen verschillen per land en afhankelijk van de grootte van uw regionale Netflix-bibliotheek krijgt u mogelijk een ruwe deal. Het goede nieuws is dat je Netflix via een VPN kunt bekijken om toegang te krijgen tot de bibliotheken van andere landen, zolang je weet welke VPN's je moet gebruiken. Comparitech heeft duizenden uren diepgaand onderzoek vastgelegd om u te helpen bij het kiezen van een VPN en het deblokkeren van geo-geblokkeerde inhoud van over de hele wereld. Bezoek ons ​​online op Comparitech vandaag om meer te leren!

Methodologie

We hebben reacties verzameld van 1000 mensen die een vorm van online inhoud van Amazon’s Mechanical Turk streamen. Vierenvijftig procent van onze deelnemers was vrouw, 45 procent was man en 1 procent was niet-binair. Deelnemers varieerden in leeftijd van 18 tot 84 met een gemiddelde van 36 en een standaardafwijking van 11.3. Deelnemers die momenteel geen abonnementstreaming-service gebruikten op het moment dat ze de enquête namen, werden uitgesloten. Er is geen statistische test uitgevoerd, dus de bovenstaande claims zijn gebaseerd op alleen middelen.

bronnen

  • https://www.bostonglobe.com/business/2018/08/27/how-cut-cable-cord-and-still-able-watch/IGS0OE2FVR54N16zpEULBI/story.html
  • https://www.usatoday.com/story/tech/2018/08/31/cutting-cord-may-not-save-you-money-but-way-better-tv-experience/1149581002/
  • https://www.bankrate.com/personal-finance/smart-money/cost-of-cable-tv-vs-internet-streaming/
  • https://www.indiewire.com/2018/08/netflix-dvd-subscribers-three-million-1201997787/
  • https://www.washingtonpost.com/news/early-lead/wp/2018/01/09/cord-cutting-i-pulled-the-plug-and-kept-my-live-sports-heres-how/ ? utm_term = .cf6c62ccb5ee
  • https://tvanswerman.com/2018/01/14/mlb-tv-no-price-increase-for-2018/
  • https://www.theverge.com/2016/12/23/14047090/music-exclusives-apple-music-vs-tidal-2016
  • https://www.theringer.com/movies/2018/11/9/18078702/netflix-outlaw-king-roma-ballad-of-buster-scruggs-22-july-prestige-films-oscars
  • https://www.marketwatch.com/story/sharing-netflix-and-hbo-passwords-is-now-a-federal-crime-but-heres-why-not-to-worry-2016-07-12

Fair Use Statement

Het delen van dit verhaal is geen federaal misdrijf en je hoeft je buddy zelfs niet om zijn inloggegevens te vragen. We verwelkomen de verspreiding van dit onderzoek en alle bijbehorende afbeeldingen voor niet-commercieel gebruik met een link naar deze pagina in uw artikel.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 77