Beste Black Friday VPN-deals van 2019

Beste zwarte vrijdag en cyber maandag deals versie 3


We werken deze pagina bij met de nieuwste Black Friday VPN-aanbiedingen, kortingen en aanbiedingen zodra deze beschikbaar komen.

Black Friday en Cyber ​​Monday zijn perfecte gelegenheden om veel te krijgen, van een paar sokken tot een nieuwe auto. En VPN-gebruikers hoeven niets te missen. Dit jaar bieden veel van de best beoordeelde providers een aantal uitstekende Black Friday VPN-deals en geweldige Cyber ​​Monday-aanbiedingen voor u om te profiteren van.

Hier is een korte blik op enkele van de beste Black Friday VPN-deals, met meer deals en details voor elke hieronder vermelde provider.

Onze keuze uit de beste Black Friday VPN-aanbiedingen:

 • ExpressVPN biedt 3 maanden gratis op een 1-jarig abonnement.
 • Het driejarenplan van NordVPN is slechts $ 3,49 per maand plus 3 maanden gratis.
 • IPVanish-gebruikers kunnen tot 73% besparen.
 • Surfshark biedt abonnementen vanaf $ 1,99 per maand plus 3 maanden gratis.
 • VyprVPN-gebruikers kunnen 80% besparen op een tweejarenplan.
 • PureVPN-gebruikers kunnen 88% besparen op een vijfjarenplan.
 • Het vijfjarenplan van Ivacy is $ 0,99 per maand.
 • ProtonVPN biedt 50% korting op zijn 2-jarige bundelovereenkomst.
 • ibVPN's complete VPN, proxy & SmartDNS-abonnement kost slechts $ 0,08 per dag.
 • TorGuard krijgt 50% korting op alle services of add-ons.

In totaal hebben we 39 VPN-aanbiedingen en meer afgerond. Hier is onze volledige lijst met de nieuwste Black Friday-aanbiedingen en kortingen die VPN-providers hebben.

Contents

Black Friday VPN-deals 2019

1. ExpressVPN

ExpressVPN Black Friday VPN-deals.

BLACK FRIDAY EN CYBER MAANDAY DEAL: Wanneer u zich aanmeldt voor een eenjarig plan, krijgt u een extra drie maanden gratis. Dit betekent een besparing van 49%! Een 30 dagen geld-terug-garantie maakt dit een risicovrije deal.

PROMOTIE DATA: Deze aanbieding is nu beschikbaar en loopt ten minste tot Cybermaandag (2 december).

ExpressVPN biedt een eersteklas service en is onze aanbevolen provider. Het beheert servers in 94 landen en biedt gebruikers snelle, betrouwbare verbindingen. De uitstekende deblokkeermogelijkheden - Netflix US, BBC iPlayer, Hulu en vele andere vormen geen problemen - maken het perfect voor streaming. Plus, 24/7 live chat ondersteuning is altijd beschikbaar.

Beveiliging komt in de vorm van 256-bit encryptie met perfecte voorwaartse geheimhouding, evenals een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. ExpressVPN zal uw persoonlijk identificeerbare informatie niet loggen of opslaan. Het is super eenvoudig in te stellen, met apps voor Windows, MacOS, Linux, iOS, Android en bepaalde routers. Elk abonnement omvat maximaal vijf gelijktijdige verbindingen.

Waarom kiezen voor ExpressVPN?

 • Razendsnelle snelheden
 • Uitstekende deblokkeermogelijkheden
 • Uitgebreid servernetwerk
 • Werkt met alle belangrijke besturingssystemen
 • Werkt in China
 • Superieure klantenondersteuning

Lees meer over ExpressVPN in onze review.

2. CyberGhost

CyberGhost Black Friday VPN-deals.

BESPAAR 79%: CyberGhost moet nog een speciale Black Friday-deal aankondigen, maar het huidige beste aanbod is $ 2,75 per maand gedurende 3 jaar, wat u 79% bespaart! Bekijk deze ruimte voor verbeterde CyberGhost Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

CyberGhost heeft u gedekt als u op zoek bent naar een goedkope, gebruikersvriendelijke ervaring. Met de intuïtieve app kunt u een modus kiezen, zoals anoniem browsen of streamen. Met deze laatste heb je met één klik toegang tot een groot aantal sites voor mediastreaming, waaronder Netflix en BBC iPlayer.

CyberGhost beknibbelt niet op beveiliging en u krijgt 256-bit encryptie, DNS-lekbescherming, perfecte voorwaartse geheimhouding en een kill-schakelaar. De installatie is snel en eenvoudig en apps kunnen worden gedownload voor Windows, MacOS, Linux, iOS en Android. Routers kunnen handmatig worden geconfigureerd. Elk plan omvat zeven gelijktijdige verbindingen.

Waarom kiezen voor CyberGhost?

 • Hoge snelheden
 • Werkt met Netflix, Hulu en meer
 • Wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 45 dagen
 • Enorm servernetwerk
 • Royale limiet voor zeven apparaten

Lees meer over CyberGhost in onze gebruikersrecensie.

3. NordVPN

nord cyber deal

CYBER DEAL: Betaal slechts $ 3,49 per maand wanneer u zich aanmeldt voor het 3-jarig plan, plus krijg een extra 3 maanden gratis. Dit bespaart u maar liefst 70%!

PROMOTIE DATA: Deze aanbieding is van kracht vanaf 12 november en loopt ten minste tot Cybermaandag, en waarschijnlijk een week of zo daarna.

NordVPN is uw favoriete leverancier als u op zoek bent naar een enorme keuze aan servers, aangezien deze meer dan 5.000 servers over de hele wereld exploiteert. Bovendien is het ideaal voor streaming en deblokkeert het gemakkelijk Netflix, Hulu en BBC iPlayer, onder andere.

NordVPN gaat ook op het gebied van beveiliging verder, met 256-bit encryptie, een kill-schakelaar, DNS-lekbescherming, perfecte voorwaartse geheimhouding, automatische wifi-bescherming en een zero-logs-beleid. Verbind tot zes apparaten tegelijkertijd en download apps voor MacOS, Windows, iOS en Android. Linux en bepaalde routers kunnen handmatig worden geconfigureerd.

Waarom kiezen voor NordVPN?

 • Sterke codering en andere beveiligingsfuncties
 • Blokkeert meerdere Netflix-bibliotheken
 • Staat maximaal zes verbindingen tegelijk toe
 • Enorm netwerk van servers
 • Werkt in China

Ontdek meer in onze diepgaande NordVPN-review.

4. IPVanish

IPVanish Black Friday-verkoopposter.

UITGEBREIDE CYBERVERKOOP: Alle IPVanish-abonnementen zijn te koop vanaf $ 3,25 per maand. Krijg tot 73% korting op het tweejarenplan. Gebruik code CYBERDEAL19.

PROMOTIE DATA: Deze deal is beschikbaar van 1 november tot en met 2 december.

IPVanish biedt een razendsnelle VPN-service via zijn netwerk van meer dan 1.000 servers. Het is vooral populair bij torrenters en Kodi-gebruikers omdat ze de APK rechtstreeks naar hun apparaat kunnen downloaden. Bovendien is hij gebruiksvriendelijk voor de afstandsbediening, dus het ontbreken van een toetsenbord en muis is geen probleem. U kunt IPVanish gebruiken om tal van streamingdiensten te deblokkeren, waaronder de moeilijk te kraken BBC iPlayer.

Beveiliging en privacy zijn een sterke focus voor deze provider. U kunt genieten van een logvrije ervaring naast beveiligingsfuncties zoals 256-bits codering, een kill-schakelaar, DNS-lekbescherming en perfect voorwaarts geheim. Uw geld gaat veel verder met IPVanish omdat u maar liefst 10 apparaten tegelijk kunt aansluiten. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android. Linux-apparaten en bepaalde routers kunnen handmatig worden geconfigureerd.

Waarom kiezen voor IPVanish?

 • Houdt geen logboeken bij
 • Gebruikt militaire codering
 • Biedt snelle, betrouwbare verbindingen
 • Ideaal voor gebruik met Kodi en Firesticks

Lees meer over IPVanish in onze gedetailleerde review.

5. Surfshark

surfshark cyber deal

BLACK FRIDAY VPN DEAL: Betaal $ 1,99 per maand + 3 maanden gratis (besparing 83%) wanneer u kiest voor een 2-jarig Surfshark-abonnement.

PROMOTIE DATA: Deze deal is actief en loopt tot Black Friday en mogelijk tot Cyber ​​Week.

Surfshark is een minder bekende provider, maar het blijkt een hard-hitter te zijn, vooral als het gaat om het deblokkeren van streaming-sites. Het biedt eenvoudig toegang tot een reeks Netflix-bibliotheken, evenals Hulu en BBC iPlayer.

Surfshark maakt gebruik van krachtige codering en houdt geen logboeken bij van persoonlijk identificeerbare informatie. Apps zijn eenvoudig in te stellen en beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android. Een enorme bonus is dat u momenteel een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten onder één abonnement.

Waarom kiezen voor Surfshark?

 • Deblokkeert tonnen streaming-sites zoals Netflix en BBC iPlayer
 • Werkt goed in China
 • Houdt helemaal geen logs bij
 • Staat een onbeperkt aantal gelijktijdige verbindingen toe

Lees onze volledige recensie van Surfshark.

6. VyprVPN

vyprvpn zwarte vrijdag

CYBER DEAL: de beste deal van VyprVPN op dit moment is 80% korting op het tweejarenplan, wat betekent dat u $ 2,50 per maand betaalt voor Premium-dekking.

UITGEBREIDE DEAL: Deze deal is actief en loopt tot 10 januari 2020.

VyprVPN biedt een snelle, betrouwbare service. Het heeft een netwerk van meer dan 700 servers in meer dan 70 landen en bezit alle servers. Deze provider is geweldig voor het deblokkeren en kan toegang bieden tot een heleboel streaming-sites, waaronder Netflix en BBC iPlayer. Bovendien is het een van de weinige VPN's die in China werken en het Chameleon-protocol gebruiken om blokkering door de overheid te omzeilen.

VyprVPN beschikt over sterke beveiligingsfuncties, waaronder codering van militaire kwaliteit, perfecte voorwaartse geheimhouding, lekbescherming en een kill-schakelaar. Onder elk plan zijn vijf verbindingen tegelijk toegestaan. U kunt apps downloaden voor MacOS, Windows, iOS en Android. De VPN kan handmatig worden geconfigureerd met Linux en bepaalde routers.

Waarom kiezen voor VyprVPN?

 • Houdt geen logboeken meer bij
 • Bezit zijn servers voor betere beveiliging en prestaties
 • Sterke codering
 • Biedt momenteel een gratis 3-daagse proefversie

Meer weten? Duik in onze volledige VyprVPN-beoordeling.

7. PureVPN

purevpn zwarte vrijdag

BLACK FRIDAY UNBEATABLE DEAL: Bespaar 88% en betaal $ 1,32 per maand wanneer je je aanmeldt voor het 5-jarige abonnement!

PROMOTIE DATA: Dit is een huidige promotie die op zijn minst loopt tot Cyber ​​Monday, misschien langer.

PureVPN biedt een snelle, betrouwbare service en is geweldig voor streaming. Het kan sites zoals Hulu, Amazon Prime Video en Netflix deblokkeren, om er maar een paar te noemen. In het verleden waren er enkele problemen met de privacy vanwege het bijhouden van enkele logboeken van sessiegegevens, maar deze problemen zijn naar verluidt opgelost.

Beveiliging is sterk met 256-bit codering, een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android en vijf apparaten kunnen tegelijkertijd worden verbonden.

Waarom kiezen voor PureVPN?

 • Deblokkeert Netflix met gemak
 • Hoge snelheden
 • Limiet voor vijf apparaten
 • Makkelijk te gebruiken apps

Lees meer over deze service in de volledige PureVPN-review.

8. SaferVPN

SaferVPN Black Friday VPN-deals.

BESPAAR 81%: SaferVPN's huidige beste deal is een 3-jarig plan voor $ 2,50 per maand, wat een besparing van 81% betekent. Kom hier terug voor verbeterde SaferVPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

SaferVPN staat bekend om zijn hoge snelheden en uitstekende klantenservice. Het blokkeert probleemloos Amerikaanse Netflix, BBC iPlayer en andere populaire streamingdiensten.

Beveiliging is sterk met 256-bit encryptie, hoewel een perfect voorwaarts geheim ontbreekt. Dat gezegd hebbende, heeft SaferVPN onlangs zijn privacybeleid verbeterd en verzamelt het niet langer persoonlijk identificeerbare informatie. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android en vijf apparaten kunnen tegelijkertijd worden verbonden.

Waarom kiezen voor SaferVPN?

 • Snelle servers
 • Solide klantenondersteuning
 • Intuïtieve apps
 • Blokkeert streamingplatforms

Duik in onze diepgaande evaluatie van SaferVPN.

9. Ivacy

ivacy nieuwe zwarte vrijdag deal

BLACK FRIDAY VPN AANBIEDING: bespaar 90% op een 5-jarig plan ($ 0,99 per maand) Bespaar 66% op een 1-jarig plan ($ 3,33 per maand).

PROMOTIE DATA: Deze aanbieding is nu beschikbaar en zal beschikbaar zijn tot Black Friday, en misschien tot Cyber ​​Week.

Ivacy is een uitstekende keuze voor streaming en deblokkeert gemakkelijk Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video en andere populaire streamingdiensten. Plus, snelheden zijn uitstekend en de apps zijn goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken.

Beveiliging is concurrerend met 256-bit codering, perfecte voorwaartse geheimhouding, een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. Ivacy werkt met een echt no-logs-beleid. Apps kunnen worden gedownload voor Windows, MacOS, iOS en Android, en elk abonnement biedt maximaal vijf gelijktijdige verbindingen.

Waarom Ivacy kiezen??

 • Omzeilt Netflix-beperkingen
 • Voor P2P geoptimaliseerde servers
 • Slanke, moderne apps
 • 24/7 klantenondersteuning

Ontdek meer in onze Ivacy-review.

10. Hotspotschild

Hotspot Shield Black Friday VPN-deals.

EXCLUSIEVE DEAL: de beste deal van Hotspot Shield is gebaseerd op zijn 3-jarig abonnement dat slechts $ 2,99 per maand kost (bespaar 77%). Maak een bladwijzer van deze pagina voor meer informatie over verbeterde Hotspot Shield Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen.

Hotspot-schild biedt een supersnelle service met geweldige deblokkeermogelijkheden. Het werkt met Amazon Prime Video, Netflix, Hulu en meer. Het zou ook in China moeten werken om u toegang te geven tot gecensureerde inhoud.

Beveiliging is sterk met 256-bit encryptie en perfecte voorwaartse geheimhouding, evenals lekbescherming. Hotspot Shield maakt gebruik van het gepatenteerde "Catapult Hydra" -protocol dat wordt onderschreven door enkele topbedrijven voor cyberbeveiliging, waaronder Bitdefender. Apps zijn beschikbaar voor MacOS, Windows, iOS en Android. Er zijn vijf verbindingen tegelijk toegestaan.

Waarom kiezen voor Hotspot Shield?

 • Groot servernetwerk
 • 45 dagen geld-terug-garantie
 • Zou moeten werken in China
 • Blokkeert populaire streamingplatforms

Wil je meer weten? Bekijk onze volledige review van Hotspot Shield.

11. PrivateVPN

PrivateVPN-startpagina.

BESPAAR 65%: Koop 12 maanden en ontvang 12 maanden extra gratis! Dit betekent dat u slechts $ 1,89 per maand betaalt en daarbij 83% bespaart. We werken deze pagina bij met eventuele verbeterde PrivateVPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom kiezen voor PrivateVPN?

 • Staat maximaal zes gelijktijdige verbindingen toe
 • Houdt geen logboeken bij
 • Haringen grote snelheden
 • Deblokkeert meerdere Netflix-bibliotheken en andere sites

Bekijk onze diepgaande PrivateVPN-beoordeling.

12. StrongVPN

StrongVPN-startpagina.

EXCLUSIEVE DEAL VAN 12 MAANDEN: verlaag de maandelijkse prijs tot $ 4,66 wanneer u een StrongVPN-abonnement van 1 jaar koopt. Kom hier terug voor verbeterde deals voor StrongVPN Black Friday en Cyber ​​Monday.

Waarom kiezen voor StrongVPN?

 • Ontgrendelt Netflix, Hulu en meer
 • Houdt geen logs bij
 • Fatsoenlijke beveiligingsfuncties
 • Goed ontworpen apps

Bekijk onze gedetailleerde review van StrongVPN.

13. VPNArea

VPNArea-startpagina.

BESTE AANBIEDING: betaal slechts $ 2,99 per maand wanneer je je aanmeldt voor een 3-jarig StrongVPN-abonnement of $ 4,92 per maand (50% besparing) voor een abonnement van 1 jaar. Bekijk deze ruimte voor eventuele verbeterde VPNArea Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen.

Waarom kiezen voor VPNArea?

 • Staat torrenting toe
 • Werkt met Netflix en andere streamingplatforms
 • Gebruikt sterke codering
 • Streng beleid zonder logboeken

meer informatie nodig? Onze VPNArea-review vertelt alles.

14. Windscribe

Windscribe-startpagina.

BESTE PRIJS: Windscribe's jaarplan levert een besparing op van 55% en kost $ 4,08 per maand. Maak een bladwijzer van deze pagina voor meer informatie over eventuele verbeterde Windscribe Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen.

Waarom kiezen voor Windscribe?

 • Geweldige snelheden
 • Onbeperkt aantal verbindingen
 • Omzeilt Netflix-fouten
 • Registreert geen gebruikersgegevens

Bekijk de volledige Windscribe-review.

15. HideMyAss!

HMA-startpagina.

BESPAAR 64%: kies voor een abonnement van 3 jaar en bespaar 64% (betaal $ 4,29 per maand). Bekijk deze ruimte voor verbeterde HideMyAss! Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom kiezen voor HideMyAss!?

 • Biedt livechat-ondersteuning
 • Werkt met streaming-sites zoals Netflix
 • Gebruikt sterke codering
 • Staat torrenting toe

Onze uitgebreide HideMyAss! recensie heeft veel meer informatie.

16. ProtonVPN

protonvpn zwarte vrijdag

LAAGSTE PRIJS: ProtonVPN's bundeldeal Krijg 50% korting op de ProtonVPN Plus + ProtonMail Plus 2 jaar (bundeldeal): standaardprijs $ 30. Black Friday-deal: $ 7,50. Bekijk hier alle Black Friday-deals van ProtonVPN. Aanbiedingen lopen tot 8 december.

Waarom kiezen voor ProtonVPN?

 • Sterke codering samen met andere beveiligingsfuncties
 • Omzeilt fouten op streaming-sites
 • Geschikt voor P2P
 • Limiet voor vijf apparaten

Benieuwd naar wat ProtonVPN nog meer te bieden heeft? Onze volledige ProtonVPN-review heeft alles wat u moet weten.

17. ZenMate

ZenMate-startpagina.

BESTE DEAL: een 2-jarig ZenMate-abonnement bespaart u 80% tegen slechts $ 1,99 per maand. Dit is de beste huidige deal voor deze VPN, maar let op deze ruimte voor eventuele verbeterde ZenMate Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen.

Waarom kiezen voor ZenMate?

 • Veilige privéverbindingen
 • Omzeilt geografische beperkingen door Netflix
 • Snelle serverwisseling
 • Zeven dagen gratis proberen

Er is veel meer informatie over ZenMate in onze diepgaande evaluatie.

18. GooseVPN

GooseVPN-startpagina.

SPECIALE AANBIEDING: het huidige beste aanbod van GooseVPN staat op het 2-jarig plan. Betaal € 2,99 per maand en bespaar 77%. Kom hier terug voor verbeterde GooseVPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom kiezen voor GooseVPN?

 • Werkt met meerdere streaming-sites
 • Beschikt over hoge snelheden
 • Sterk pakket beveiligingsfuncties
 • Makkelijk te gebruiken apps

Wil je meer informatie? Onze GooseVPN-beoordeling heeft de details.

19. TunnelBear

TunnelBear-startpagina.

HALFPRIJSDEAL: een TunnelBear-pakket van 1 jaar kost $ 4,99 per maand, wat u 50% bespaart. Kom hier terug voor verbeterde TunnelBear Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom kiezen voor TunnelBear?

 • Sterke privacybescherming
 • Intuïtieve interface
 • Werkt voor veel gebruikers in Chian
 • Staat P2P filesharing toe

Ontdek meer over TunnelBear in onze gebruikersrecensie.

20. ibVPN

ibvpn-black vrijdag cyber maandag deals

ZWARTE VRIJDAG & CYBER MAANDAY DEAL: ibVPN's complete VPN, proxy & SmartDNS is $ 29,03 per jaar voor een beperkte tijd. Dit is een korting van 78% en betekent dat u slechts $ 0,08 / dag betaalt.

PROMOTIE DATA: Deze deal is beschikbaar van 27 november tot 4 december 2019.

Waarom kiezen voor ibVPN?

 • Hoge snelheden
 • Werkt met Netflix
 • Biedt live-chat klantenondersteuning
 • Geen logboekaanbieder

Lees meer ibVPN-details in de review.

21. CactusVPN

CactusVPN-startpagina.

DEAL VAN EEN JAAR: De beste maandelijkse prijs van CactusVPN is $ 4,58 volgens een eenjarig abonnement. Kom hier terug voor verbeterde CactusVPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom kiezen voor CactusVPN?

 • Fatsoenlijke snelheden voor streaming
 • Blokkeert Netflix, BBC iPlayer en meer
 • Heeft sterke beveiligingsfuncties
 • Houdt geen verkeer- of verbindingslogboeken bij

Duik in onze uitgebreide CactusVPN-review.

22. TorGuard

Torguard-startpagina.

BLACK FRIDAY BOGO-UITVERKOOP: 50% KORTING OP ALLE SERVICES of add-ons plus een gratis 10 GB PrivateMail gecodeerde e-mail en bestandsopslagaccount. $ 4,99 / maand of $ 29,99 / jaar.

Gebruik promotiecode Zwarte vrijdag op elk factureringsplan (maandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks, jaarlijks, tweejaarlijks) en ontvang automatisch een bijbehorend 10 GB PrivateMail.com-account dat onmiddellijk na aankoop van TorGuard wordt geactiveerd.

PROMOTIE DATA: Deze deal is beschikbaar van 26 november tot 10 december.

Waarom kiezen voor TorGuard?

 • Goede torrenting VPN
 • Geen logboeken bijgehouden
 • Zeven dagen gratis proberen
 • 24-uurs ondersteuning

meer informatie nodig? Lees onze volledige TorGuard-review.

23. Keenow

Keenow-startpagina.

BESTE HUIDIGE DEAL: Ontvang 3 gratis maanden gratis bij aankoop van een abonnement van 12 maanden, wat zich vertaalt in $ 4,63 per maand. Maak een bladwijzer van deze pagina om meer te weten te komen over eventuele verbeterde deals voor Keenow Black Friday en Cyber ​​Monday.

Waarom kiezen voor Keenow?

 • Staat P2P toe
 • Omzeilt Netflix-blokken
 • Hiermee kunt u zoveel apparaten aansluiten als u wilt
 • Sterke beveiligingsfuncties

Ontdek meer details in de Keenow-review.

24. Versnel

Startpagina versnellen.

70% KORTING: kies voor een 3-jarig Speedify-abonnement en ontvang een korting van 70%, wat betekent dat u slechts $ 2,99 per maand betaalt. Bekijk deze ruimte voor verbeterde Speedify Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom Speedify kiezen??

 • Dood schakelaar en andere beveiligingsfuncties
 • Werkt met Netflix US
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Geweldige snelheden

Ontdek meer over Speedify in onze gebruikersrecensie.

25. Hide.me

Hide.me-startpagina.

SPECIALE AANBIEDING: U kunt 64% besparen door 2 jaar Hide.me-dekking te kopen voor $ 5,51 per maand. Maak een bladwijzer van deze pagina voor meer informatie over verbeterde Hide.me Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen.

Waarom kiezen voor Hide.me?

 • Houdt geen logs bij
 • Snelheden zijn snel genoeg om te streamen
 • Meerdere protocolopties
 • Staat 10 gelijktijdige verbindingen toe

Ontdek alle details over Hide.me in onze diepgaande evaluatie.

26. BulletVPN

BulletVPN-startpagina.

EEN JAAR GRATIS: BulletVPN biedt momenteel een jaar gratis wanneer u zich aanmeldt voor een jaarplan. Dit betekent dat u $ 3,75 per maand betaalt (en 66% bespaart). Kom hier terug voor verbeterde BulletVPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom kiezen voor BulletVPN?

 • Makkelijk te gebruiken apps
 • Snelle, betrouwbare verbindingen
 • 30 dagen restitutiebeleid
 • Deblokkeert Netflix US

Lees onze uitgebreide BulletVPN-beoordeling.

27. LiquidVPN

LiquidVPN-startpagina.

BESTE AANBIEDING: LiquidVPN's beste deal zit in het Road Warrior-pakket dat $ 10 per maand kost. Bekijk deze ruimte voor eventuele verbeterde LiquidVPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-specials.

Waarom kiezen voor LiquidVPN?

 • Solide downloadsnelheden
 • Robuuste codering
 • Intuïtieve interface
 • 24/7 ondersteuning

meer informatie nodig? Zie onze LiquidVPN-beoordeling.

28. TigerVPN

TigerVPN-startpagina.

3-JAAR PROMOTIE: TigerVPN biedt 3 jaar VPN-dekking voor € 2,75 per maand. Maak een bladwijzer van deze pagina voor meer informatie over verbeterde CyberGhost Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom kiezen voor TigerVPN?

 • Apps voor alle belangrijke besturingssystemen
 • Ruim servernetwerk
 • Limiet voor vijf apparaten
 • Optionele add-ons beschikbaar

Op het hek? Ontdek meer informatie in onze TigerVPN-review.

29. Gebufferd

BufferedVPN-startpagina.

TOP AANBIEDING: bespaar 68% en betaal $ 4,12 per maand voor een 2-jarig abonnement. Kijk hier terug voor eventuele verbeterde Buffered Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen.

Waarom kiezen voor Buffered?

 • Deblokkeert Netflix en BBC iPlayer
 • Staat maximaal vijf gelijktijdige verbindingen toe
 • Biedt eenvoudige, moderne apps
 • Snelheden snel genoeg voor streaming

Lees meer in onze volledige review van Buffered.

30. IronSocket VPN

IronSocket-startpagina.

JAARLIJKSE BESPARINGEN: als u kiest voor het 1-jarige IronSocket-abonnement, bespaart u 40% en betaalt u $ 4,16 per maand. Kom hier terug voor verbeterde IronSocket VPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen.

Waarom kiezen voor IronSocket VPN?

 • Echte no-logs provider
 • Helpt je toegang te krijgen tot Netflix
 • 24/7 ondersteuning inbegrepen
 • Geoptimaliseerd voor P2P

Lees meer in de volledige gebruikersrecensie van IronSocket.

31. Privé-internettoegang

Private Internet Access-startpagina.

BESTE AANBIEDING: Koop een eenjarig PIA-abonnement voor $ 3,33 per maand (bespaar 67%). Bekijk deze ruimte voor eventuele verbeterde Private Internet Access Black Friday- en Cyber ​​Monday-promoties.

Waarom kiezen voor privé-internettoegang?

 • Limiet voor vijf apparaten
 • Solide klantenondersteuning
 • Geweldige beveiligingsfuncties

Bekijk de volledige PIA-review voor meer informatie.

32. F-Secure Freedome

F-Secure Freedome-startpagina.

TOP DEAL: F-Secure Freedome biedt dekking voor 2 jaar voor $ 89,99 ($ ​​3,75 per maand). Bekijk deze ruimte voor verbeterde F-Secure Freedome Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom kiezen voor F-Secure Freedome?

 • Werkt met BBC iPlayer en Amazon Prime Video
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Apps voor Windows, MacOS, iOS en Android

33. FrootVPN

FrootVPN-startpagina.

LAGE JAARLIJKSE KOSTEN: Als je een abonnement van 1 jaar op FrootVPN koopt, bespaar je 40% en betaal je slechts $ 2,99 per maand. Dit is de beste deal op dit moment, maar kom hier terug voor betere FrootVPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom kiezen voor FrootVPN?

 • Deblokkeert BBC iPlayer en Netflix
 • Lage maandelijkse prijs
 • Werkt met de meeste grote besturingssystemen

34. AirVPN

AirVPN-startpagina.

BESTE AANBIEDING: betaal $ 3,02 per maand voor een 3-jarig AirVPN-abonnement. Maak een bladwijzer van deze pagina voor meer informatie over verbeterde AirVPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-specials.

Waarom kiezen voor AirVPN?

 • Omzeilt geografische beperkingen op Netflix en Hulu
 • Gebruik maximaal vijf apparaten tegelijk
 • Meerdere protocol- en poortopties

35. Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN-startpagina.

EENJAARPLAN: Avast biedt alleen een abonnement van één jaar aan dat jaarlijks $ 79,99 kost ($ 6,67 per maand). Bekijk deze ruimte om meer te weten te komen over verbeterde Avast SecureLine VPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals.

Waarom kiezen voor Avast SecureLine VPN?

 • Deblokkeert BBC iPlayer en Netflix US
 • Gratis proefperiode van 7 dagen
 • Apps voor belangrijke besturingssystemen

36. Norton Secure VPN

Norton Secure VPN-startpagina.

50% KORTING: u krijgt $ 40 korting op een Norton Secure VPN-pakket van 1 jaar en betaalt slechts $ 39,99 ($ ​​3,33 per maand), wat u 50% bespaart. Kom hier terug voor meer informatie over verbeterde Norton Secure VPN Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen.

Waarom kiezen voor Norton Secure VPN?

 • Vijf gelijktijdige verbindingen
 • Biedt toegang tot Netflix en andere streaming-sites
 • Robuuste codering

Als u nog niet helemaal klaar bent om een ​​beslissing te nemen en wilt wachten op meer deals, vergeet dan niet deze pagina te bookmarken en terug te komen om te zien wat er nog meer te bieden heeft. We verwachten dat Black Friday-deals van andere VPN-providers de komende dagen zullen worden aangekondigd.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 24