5 beste VPN’s voor YuppTV zodat je het vanuit het buitenland kunt bekijken

Wil je YuppTV online kijken in het buitenland? Deze over-the-top provider van Zuid-Aziatische inhoud geeft je toegang tot kanalen zoals ZeeTV, BBO, KBO en ET Now. In dit bericht laten we je zien hoe je YuppTV live kunt streamen waar je ook bent in de wereld. We leggen uit hoe u een Virtual Private Network (VPN) kunt gebruiken om regionale beperkingen te omzeilen en YuppTV te bekijken vanuit Canada, Nieuw-Zeeland, Japan, Frankrijk, Duitsland en waar ook ter wereld.


Hoe YuppTV online in het buitenland te kijken

Meestal hebben streamingplatforms alleen het recht om hun inhoud in specifieke regio's te tonen. En sommige, zoals YuppTV, tonen verschillende inhoud, afhankelijk van waar u zich bevindt. Met VPN's kunnen gebruikers echter verbinding maken met servers in een land naar keuze. Dit laat websites geloven dat ze zich daadwerkelijk in dat land bevinden en blokkeert geo-beperkte inhoud. VPN's coderen ook uw verkeer, waardoor uw activiteiten niet kunnen worden gecontroleerd door hackers, uw internetprovider of netwerkbeheerders.

Het kiezen van de juiste VPN is van vitaal belang, omdat elk iets anders is. Sommigen geven bijvoorbeeld prioriteit aan beveiliging boven alles, terwijl anderen hogere snelheden bieden of de mogelijkheid om een ​​breder scala aan streamingplatforms te deblokkeren. Om de beste VPN voor YuppTV te vinden, zochten we naar diensten met de volgende kenmerken:

 1. Bedient meerdere servers in verschillende uitzendregio's van YuppTV
 2. Biedt betrouwbare, snelle verbindingen
 3. Kan YuppTV en andere populaire streamingdiensten deblokkeren
 4. Gebruikt sterke codering en een reeks extra beveiligingsopties
 5. Registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie of idealiter helemaal niets

Hoe YuppTV te deblokkeren met een VPN

Maak je geen zorgen als je nog nooit een VPN hebt gebruikt: het deblokkeren van geo-beperkte inhoud is vrij eenvoudig als je eenmaal weet hoe. Zo kunt u YuppTV deblokkeren met een VPN:

 1. Registreer u bij een van de onderstaande VPN's (we raden ExpressVPN aan).
 2. Installeer de VPN-client en zorg ervoor dat u de juiste versie krijgt voor het besturingssysteem van uw apparaat.
 3. Maak verbinding met een server in een van de toegestane landen van YuppTV (de VS, het VK, Australië en India werken allemaal).
 4. Probeer een video te laden. U zou moeten merken dat het onmiddellijk laadt, zonder enige vertraging of fouten.

EEN GRATIS PREMIUM VPN KRIJGEN: Om de laagste prijs voor een bepaalde provider te krijgen, wordt u vaak gevraagd om u voor meerdere jaren dekking aan te melden. Als u echter slechts een VPN voor een korte tijd nodig heeft (bijvoorbeeld als u op vakantie bent of een specifiek evenement wilt bekijken), kunt u de proefversie van 30 dagen van ExpressVPN gebruiken. U moet vooraf betalen, maar u kunt binnen 30 dagen annuleren om uw geld terug te krijgen.

Hier is onze lijst met de beste VPN's voor YuppTV:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN heeft meer dan 2.000 servers verspreid over 94 landen, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die live video willen streamen. Het is snel genoeg om HD-inhoud te bekijken zonder merkbare vertraging, en het beste van alles, in staat om een ​​enorme verscheidenheid aan streamingplatforms te deblokkeren, waaronder Netflix, BBC iPlayer en YuppTV.

Er is ook een goede reeks beveiligingsfuncties ingebouwd. ExpressVPN maakt gebruik van 256-bit encryptie, een kill-schakelaar, perfecte voorwaartse geheimhouding en DNS-lekbescherming om uw verkeer te allen tijde veilig te houden. Het registreert geen informatie die u zou kunnen identificeren, wat een enorm pluspunt is. Als u problemen ondervindt, is klantenondersteuning 24/7 beschikbaar via livechat.

Deze service heeft apps voor MacOS-, Windows-, Linux-, iOS- en Android-apparaten. Met een kleine handmatige configuratie kan het zelfs op uw draadloze router worden geïnstalleerd.

BESTE VPN VOOR YUPPTV:  ExpressVPN is uit # 1 keuze. ExpressVPN heeft geweldige snelheden, geweldige privacyfuncties en werkt met alle populaire streamingdiensten. Inclusief 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat u het zonder risico kunt proberen.

Lees onze volledige review van ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN heeft een bijna ongehoorde 4.853 servers, waarvan sommige zijn geoptimaliseerd voor streaming, het delen van bestanden of gaming. Het is een geweldige algemene VPN, niet in de laatste plaats dankzij de superieure deblokkeermogelijkheden. NordVPN omzeilt gemakkelijk geobeperkingen op platforms zoals Hulu, Netflix en Amazon Prime Video, dus YuppTV is niet zo'n groot probleem.

Met NordVPN hebt u de vrijheid om zeer geavanceerde beveiligingsinstellingen te maken. 256-bit AES-codering en DNS / IPv6-lekbescherming zijn standaard ingeschakeld, maar u kunt ook gebruik maken van een applicatiespecifieke kill-schakelaar. Er is zelfs de optie om twee VPN's tegelijk te gebruiken of Tor te gebruiken met een VPN. NordVPN registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie en accepteert bitcoin-betalingen, zodat u zo anoniem mogelijk online kunt blijven.

NordVPN heeft eenvoudig te installeren apps voor Windows, Android, MacOS en iOS. Het werkt ook op Linux-gebaseerde apparaten en geselecteerde netwerkrouters, hoewel handmatige configuratie vereist is.

BESTE BEGROTINGSOPTIE: Verlaag uw maandelijkse betaling tot slechts $ 3,99 door u aan te melden voor het tweejarenplan van NordVPN. Dit verlaagt de kosten met maar liefst 66%.

Lees onze volledige review van NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

Met meer dan 2500 servers en een zeer gestroomlijnde interface maakt CyberGhost het veilig online blijven heel eenvoudig. Gebruikers kunnen handmatig een server kiezen of een server toegewezen krijgen die het meest geschikt is voor een specifieke taak, zoals het deblokkeren van streaming-sites of anoniem torrenten. U zult merken dat CyberGhost u niet alleen in staat stelt om YuppTV te deblokkeren, maar dat u ook live HD-content zonder vertraging kunt bekijken en geen merkbare buffering.

Deze service houdt uw informatie veilig met behulp van 256-bit encryptie, een ad-blocker, automatische malwarecontrole, automatische HTTPS-omleiding en een kill-schakelaar. Het beschermt tegen lekken van DNS, IPv6 en port forwarding. CyberGhost registreert geen sessie- of verkeersgegevens, zodat uw activiteiten niet tot u kunnen worden herleid.

Speciale CyberGhost-apps zijn beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. Handmatige installatie is vereist voor Linux-apparaten en ondersteunde internetrouters.

ZES MAANDEN GRATIS: Kies het jaarplan van CyberGhost om meer dan 70% te besparen en een extra dekking van zes maanden te krijgen zonder extra kosten.

Lees onze volledige review van CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish heeft verschillende kenmerken waardoor het een sterke keuze is voor streaming. Ten eerste heeft het 1095 high-speed servers verspreid over 60 landen, wat betekent dat je YuppTV zonder problemen live kunt bekijken. Dan is er de uitstekende ondersteuning voor meerdere platforms en het feit dat u tot tien gelijktijdige verbindingen per account kunt hebben. Dit is ongehoord: de meeste VPN's staan ​​alleen tussen drie en zes toe.

Zoals je zou verwachten, wordt IPVanish geleverd met 256-bit codering, bescherming tegen DNS- en IPv6-lekken en een kill-schakelaar die standaard is ingeschakeld. Er zijn echter een paar meer geavanceerde opties om uit te kiezen: u kunt ook lokaal verkeer blokkeren, uw IP-adres met vaste intervallen wijzigen en OpenVPN-verkeer verdoezelen. IPVanish registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie, wat betekent dat ze geen details van uw activiteiten kunnen onthullen, zelfs als u wordt gevraagd om.

Deze VPN is een van de weinige die is opgenomen in de Amazon Fire Stick-app store. Er zijn extra apps voor MacOS-, Windows-, iOS- en Android-apparaten, hoewel u deze handmatig op Linux-platforms en routers moet installeren.

EXCLUSIEVE AANBIEDING: Onze lezers kunnen tot 60% besparen op IPVanish-abonnementen. Elk van deze wordt geleverd met een zevendaagse, risicovrije proef. Als u niet tevreden bent, kunt u annuleren en een volledige terugbetaling ontvangen.

Lees onze volledige review van IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN heeft slechts 78 servers wereldwijd, maar het biedt hogere snelheden dan veel vergelijkbare services. Het is uitstekend in het deblokkeren van sites met agressieve geografische beperkingen, zelfs grote platforms zoals Netflix en BBC iPlayer. Met maximaal zes verbindingen tegelijk toegestaan, kunt u YuppTV gemakkelijk online en in de hoogste kwaliteit streamen, zonder buffering.

256-bit codering is standaard ingeschakeld, net als DNS- en IPv6-lekbescherming. PrivateVPN bevat een kill-schakelaar die al het verkeer stopt bij het verliezen van de verbinding met de VPN. Deze service registreert geen gegevens die u kunnen identificeren, dus u bent verzekerd van gemoedsrust tijdens het browsen. Livechat is 24/7 beschikbaar voor het geval u hulp nodig hebt en het personeel kan de software zelfs op afstand voor u installeren, met uw toestemming.

Deze service biedt apps voor Android-, iOS-, Windows- en MacOS-apparaten. Linux-systemen en routers moeten handmatig worden geconfigureerd.

SNELLE SNELHEDEN: Het annaul-plan van PrivateVPN heeft een korting van meer dan 70%, waardoor het grote waarde biedt voor een goede allround VPN met indrukwekkende snelheden.

Lees onze volledige review van PrivateVPN.

Kan ik YuppTV kijken met een gratis VPN?

Gratis VPN's kunnen een aantrekkelijk vooruitzicht zijn, maar we raden het gebruik ervan om verschillende redenen ten zeerste af. In de eerste plaats missen hun infrastructuren de middelen om de gebruikersvraag bij te houden. Dit heeft ertoe geleid dat sommige gratis VPN's maandelijkse datacaps en wachtrijsystemen hebben ingesteld. Deze factoren maken gratis VPN's ongeschikt om te streamen: zelfs als uw video wordt geladen, zal deze waarschijnlijk stotteren en bufferen voor lange tijd. Verder hebben veel platforms de laatste tijd hun geo-locking maatregelen opgevoerd, met gratis VPN's als een van de eerste te blokkeren services.

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe een gratis VPN het zich kan veroorloven om te werken. Gebruikers betalen niet voor de service, dus inkomsten moeten via andere methoden worden gegenereerd. Gewoonlijk voegen gratis VPN's advertenties toe aan de sites die u bezoekt, maar dat is niet de enige manier om geld te verdienen. Ze kunnen ook trackingcookies gebruiken om u in de gaten te houden, zelfs nadat u de verbinding heeft verbroken. De informatie die deze cookies verzamelen kan vervolgens worden gebruikt om een ​​consumentenprofiel op te bouwen dat zonder uw medeweten aan de hoogste bieder wordt verkocht.

In plaats van uw beveiliging te verhogen, vormen deze services eigenlijk een aanzienlijk beveiligingsrisico. Een onderzoek uit 2016 toonde aan dat tientallen apps die zogenaamd gratis VPN's waren, helemaal geen netwerkverkeer versleutelden. Verder hebben veel van deze geprobeerd om malware op het apparaat van de gebruiker te installeren. En het zijn niet alleen weinig bekende apps die een bedreiging vormen: we hebben zelfs een bekende service gezien die de bandbreedte van zijn gebruikers verkoopt om een ​​botnet te helpen runnen. Om uzelf en uw persoonlijke gegevens te beschermen, raden we u aan een gerenommeerde service te gebruiken met een bewezen staat van dienst waarbij de privacy van klanten voorop staat.

Zie ook: Beste VPN's voor Netflix

Waar is YuppTV beschikbaar?

wereldkaart van de wereld

YuppTV is momenteel beschikbaar in meer dan 90 landen, waaronder het VK, de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Maleisië, India en verschillende locaties in het Midden-Oosten. Net als Netflix heeft YuppTV echter verschillende inhoudsbibliotheken voor verschillende landen.

Voor de meeste landen worden vermeldingen weergegeven in India Standard Time (IST). Er zijn echter een paar locaties met verschillende regels:

Als u in de VS bent, je kunt ervoor kiezen om lijsten weer te geven voor de meeste kanalen in IST of CST. ZeeTV, Zee Cinema en Star Vijay zullen echter alleen starttijden van programma's weergeven in EST.

Als u in het VK bent, kunt u kiezen tussen IST- of GMT-vermeldingen. ZeeTV, Zee Cinema, Zing, Zee Café, Zee Punjabi bieden alleen GMT-vermeldingen.

Als je in Australië bent, de meeste kanalen hebben IST-vermeldingen. De enige uitzondering is ZeeTV, die vermeldingen in AEST toont.

Abonnees kunnen ervoor kiezen om te kijken met de online webplayer of via de YuppTV-app voor Android en iOS. Bovendien kan YuppTV worden geïnstalleerd op Apple TV, Android TV, Roku en sommige smart-tv's.

Wat kan ik bekijken op YuppTV?

YuppTV biedt een breed scala aan live en on-demand content. Hieronder hebben we enkele van de meest populaire aanbiedingen op een rijtje gezet:

 1. Raja de grote
 2. Mahanati
 3. Schetsen
 4. theri
 5. Sethupathi
 6. Een heer
 7. Ninnu Kori
 8. Hallo Krishna
 9. Mana Mugguri Love
 10. Zwart schaap
 11. Ctrl Alt Del
 12. Vijay
 13. KBO
 14. India vandaag
 15. Tarang TV

In welke talen biedt YuppTV inhoud aan?

Momenteel heeft YuppTV video's in Hindi, Tamil, Telugu, Marathi, Malayalam, Bengali, Oriya, Punjabi, Kannada, Bhojpuri en Gujarati. Elke taal heeft zijn eigen selectie van beschikbare inhoudspakketten. Het basis Hindi-pakket bevat bijvoorbeeld 177 kanalen, maar het equivalente Marathi-pakket bevat slechts 132. Deze abonnementen hebben echter allemaal dezelfde prijs: $ 12,99 USD per maand.

Helaas is deze service redelijk inconsistent als het gaat om ondertitels. Sommige on-demand video's hebben ondertitels in verschillende talen, terwijl anderen ondertitels hebben in slechts één of twee talen. Er zijn zelfs geselecteerde titels zoals Kabali die Engelstalige onderschriften bieden, hoewel er geen manier is om uitsluitend naar dergelijke inhoud te zoeken.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 76