5 beste VPN’s voor USTVNow zodat je het overal kunt bekijken

Beste VPN voor USTVNow Main


USTVNow biedt Amerikaanse live tv-kanalen aan Amerikaanse expats en militairen. Hun gratis abonnement wordt geleverd met zes kanalen, terwijl hun betaalde opties meer kanalen en DVR-functionaliteit bieden. Hoewel de live tv-dienst van USTVNow gericht is op Amerikanen die in het buitenland wonen, is deze ook toegankelijk voor mensen die in de VS wonen.

Films zijn te huur via de service, maar sommige titels hebben geografische beperkingen en kunnen alleen worden bekeken vanuit de VS. Als u toegang probeert te krijgen buiten de VS, kan dit leiden tot een foutmelding: "Alleen beschikbaar op Amerikaanse bodem."

USTVNow Ondemand Beschikbaar Alleen VS Issue

Een bewezen manier om deze geolocking te omzeilen is door het gebruik van een Virtual Private Network (VPN). VPN's leiden uw internetverbinding om via een server op een locatie naar keuze en versleutelen ook de verzonden gegevens. Als u zich buiten de VS bevindt maar toegang wilt tot USTVNow-filmverhuur, krijgt u via een verbinding met een Amerikaanse VPN-server toegang. Dit betekent dat u USTVNow kunt openen vanuit Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en overal ter wereld. U kunt ook andere services deblokkeren die doorgaans alleen beschikbaar zijn voor mensen die in de VS wonen, zoals de US Netflix-bibliotheek, Hulu en HBO.

We gaan dieper in op elk van de VPN-providers die we hieronder aanbieden, maar in het geval dat je weinig tijd hebt, hier is onze lijst met de beste VPN's voor USTVNow:

 1. ExpressVPN Onze topkeuze. Supersnelle Amerikaanse servers deblokkeren streaming inhoud met hoge snelheden. Apps zijn veilig, privé en gemakkelijk te gebruiken. Inclusief 30 dagen geld-terug-garantie.
 2. NordVPN Veteraan-budgetprovider met honderden servers in de VS. Goed voor veilig en privé streamen.
 3. CyberGhost Voordelige VPN met eenvoudig te gebruiken apps. We waren onder de indruk van hun streamingsnelheden.
 4. PrivateVPN Aan populariteit winnen vanwege hun deblokkeermogelijkheden, streamingsnelheden en privacyfuncties.
 5. IPVanish Een favoriet bij Kodi-gebruikers vanwege hun gebruiksvriendelijke apps en streamingsnelheid.

De beste VPN's voor USTVNow

Niet alle VPN's zijn hetzelfde en u moet op uw hoede zijn wanneer u er een selecteert. We hebben een lijst met VPN's samengesteld die geschikt zijn om USTVNow-films en livestreams te deblokkeren om u te helpen bij het kiezen van een effectieve VPN. Onze keuzes voor de beste VPN's voor USTVNow zijn gebaseerd op de volgende criteria:

 • Amerikaanse servers beschikbaar
 • Hoge verbindingssnelheden
 • Sterke beveiliging en codering
 • Minimale tot geen registratie van gebruikersgegevens
 • Snelle klantenondersteuning

Disclaimer: Comparitech moedigt het gebruik van een VPN om illegaal inhoud te streamen niet aan. We adviseren u de wetgeving van uw land en de gebruiksvoorwaarden voor specifieke streamingplatforms te onderzoeken voordat u een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot inhoud.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 Blokkeert USTVNowTested januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN biedt 32 servers in de VS. Dit zijn hogesnelheidsservers die het streamen van HD-inhoud mogelijk maken. Naast toegang tot USTVNow's filmverhuur, kan ExpressVPN ook deblokkeren Netflix, Comedy Central en BBC iPlayer. ExpressVPN maakt ook vijf gelijktijdige verbindingen mogelijk, wat geweldig is voor iedereen met meerdere apparaten.

ExpressVPN biedt veilige verbindingen door 256-bit codering. Betaling wordt geaccepteerd via bitcoin die zijn eigen anonimiteitsvoordelen heeft. Bovendien heeft ExpressVPN een kill-switchfunctie die ervoor zorgt dat de gegevens van gebruikers niet worden gelekt in het geval dat hun VPN-verbinding wegvalt.

Minimale verbindingslogboeken worden opgeslagen met Express VPN, maar er moet worden opgemerkt dat IP-adressen niet worden opgeslagen. DNS-lekbescherming wordt ook aangeboden om ervoor te zorgen dat de gegevens van gebruikers niet worden gelekt via de VPN-verbinding. IPv4 wordt ook gedwongen wanneer verbinding wordt gemaakt met een ExpressVPN-server. Dit wordt gedaan omdat sommige netwerken de nieuwere IPv6 niet ondersteunen, waardoor IPv6-verkeer buiten VPN-servers wordt gerouteerd. Verhoogde anonimiteit wordt ook aangeboden via de .onion-site die anonieme registratie mogelijk maakt.

U zult ook merken dat ExpressVPN uitstekende klantenservice biedt via een 24/7 live chat-systeem.

Native apps zijn beschikbaar voor MacOS, Windows, iOS, Android, sommige Linux-distributies en sommige routers. Chrome-, Firefox- en Safari-extensies zijn ook beschikbaar waarmee de VPN-app kan worden beheerd die wordt uitgevoerd op de machine waarop de extensie is geïnstalleerd. Voor routers die niet door de app worden ondersteund en Linux-distro's die geen ExpressVPN-app hebben, is er een handmatige configuratie-optie beschikbaar waarmee gebruikers toegang kunnen krijgen tot de functionaliteit van ExpressVPN.

Voors:

 • Servers in 18 steden in de VS kunnen geo-beperkte inhoud vrijwel overal deblokkeren
 • Supersnel servernetwerk is geweldig voor streaming en downloaden
 • Hoogwaardige beveiligingsfuncties en geen logboekbeleid beschermen uw privacy
 • Apps voor Windows, MacOS, Android, iOS en Linux
 • 24/7 live chat ondersteunend personeel is op de bal

nadelen:

 • Een beetje duurder dan sommige rivalen

BESTE VPN VOOR USTVNow: ExpressVPN is onze # 1 keuze. Een supersnelle en betrouwbare keuze die USTVNow in elk land en de meeste andere grote streamingdiensten blokkeert. De beste beveiliging en privacy met 256-bit AES-codering, houdt geen browsergegevens bij, schakelt de schakelaar uit en beschermt tegen lekken. Probeer het zonder risico met de 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige review van ExpressVPN.

ExpressVPN CouponSpeciale Aanbieding - ontvang 3 maanden extra FREEGET DEALCoupon automatisch toegepast

2. NordVPN

NordVPNBlokkeert USTVNowTested januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN heeft alleen al in de VS meer dan 1.700 servers. Dit betekent dat gebruikers niet alleen USTVNow-filmverhuur kunnen ontgrendelen, maar ook inhoud kunnen omzeilen die is vergrendeld voor specifieke staten in de VS. Veel servers zijn geoptimaliseerd voor specifieke doeleinden, waaronder snelle streaming in HD.

In aanvulling op USTVNow, werkt NordVPN om Netflix, Hulu, HBO en andere streamingdiensten en netwerken te deblokkeren. De service biedt zes gelijktijdige verbindingen met één account. NordVPN heeft een grote database met zelfstudies en veelgestelde vragen en biedt 24/7 live chatondersteuning en ondersteuning via e-mail.

Deze provider zorgt voor de privacy en beveiliging van zijn klanten door geen logboeken bij te houden en 256-bits AES-codering te gebruiken. DNS-lekbescherming wordt ook geboden, waardoor wordt voorkomen dat DNS-aanvragen naar uw ISP worden gerouteerd en deze binnen de DNS-servers van NordVPN worden bewaard. Bovendien is er een kill-schakelaar ingebouwd in de apps van NordVPN. Dit voorkomt dat informatie naar uw ISP wordt gelekt. IPv4 is ook gedwongen.

In overeenstemming met de beveiligingsfocus van NordVPN wordt betaling geaccepteerd via bitcoin en andere cryptocurrencies, wat zorgt voor meer anonimiteit in vergelijking met traditionele betaalmethoden.

NordVPN kan worden gebruikt met een breed scala aan apparaten. Er zijn apps beschikbaar voor Android, Windows, MacOS en iOS en extensies voor Chrome en Firefox. Dit vertaalt zich in een veelvoud aan opties voor het beveiligen van uw internetverbinding. U kunt ook veel apparaten handmatig configureren waarvoor er geen native app is.

Voors:

 • Meer dan 1.700 servers in de VS kunnen vrijwel alles deblokkeren
 • Snelheden zijn snel genoeg voor HD-streaming
 • Verbind 6 apparaten tegelijkertijd op verschillende platforms
 • Geniet van volledige anonimiteit zonder logboeken en cryptocurrency-betalingen
 • 24/7 live chat-ondersteuning aangeboden

nadelen:

 • Het vinden van een betrouwbare server is soms een proces van vallen en opstaan

BESTE BUDGET VPN: NordVPN is een goede keuze. Een voordelige optie die betrouwbaar werkt met USTVNow en de populairste streaming-sites. Verbindt tot 6 apparaten tegelijkertijd. Eersteklas privacy en beveiliging. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige review van NordVPN.

NordVPN Coupon Bespaar 70% op het 3-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

3. CyberGhost

CyberghostBlokkeert USTVNowTested januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

CyberGhost biedt hoge verbindingssnelheden met meer dan 700 servers in de VS. Dit betekent dat als u zich buiten de VS bevindt, toegang tot de films van USTVNow geen probleem is. Daarnaast werkt CyberGhost ook voor services zoals Hulu en Showtime. Maximaal zeven gelijktijdige verbindingen zijn toegestaan.

Uw privacy wordt beschermd bij deze provider, omdat deze een beleid zonder logboeken heeft. Daarnaast, verkeer gerouteerd via de VPN-servers wordt gecodeerd met behulp van de 256-bit AES-standaard. DNS- en IPv6-lekbescherming wordt geboden en er is een automatische kill-schakelaar, zodat er geen gegevens naar uw ISP kunnen worden gelekt. Bitcoin-betalingen worden geaccepteerd die helpen om transacties anoniem te houden.

CyberGhost biedt een uitgebreide ondersteuningspagina met handleidingen, veelgestelde vragen en pagina's voor probleemoplossing. Als je hulp van een mens nodig hebt, kun je een ticket indienen of de 24/7 live chat-ondersteuning pingen.

CyberGhost VPN-apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android. U kunt handmatig configureren met Linux en sommige routers.

Voors:

 • Meer dan 700 servers in de VS omzeilen de meeste geografische beperkingen.
 • Snelle, voor streaming geoptimaliseerde servers
 • Houdt geen logboeken van gebruikersactiviteiten bij en biedt krachtige codering om activiteitsdetectie te omzeilen
 • Apps zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken - een goede optie voor beginners

nadelen:

 • Vereist handmatige configuratie voor Linux-gebruikers

BUDGET KEUZE: CyberGhost is geweldig voor beginners. Makkelijk te gebruiken. Goede serververtegenwoordiging in de VS maakt ze ideaal voor USTVNow. Slaat geen logs op en streamt betrouwbaar HD-video. Kan worstelen met sommige andere populaire streaming-sites. 45 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige CyberGhost review.

CyberGhost Coupon NIEUWJAAR SPECIAAL: BESPAAR 80% op 3-jarige abonnementen + 2 maanden gratis GET DEAL Korting automatisch toegepast

4. PrivateVPN

PrivateVPNBlokkeert USTVNowTested januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN beveiligt internetverbindingen met het extra voordeel van toegang tot geo-beperkte inhoud. Dit omvat het deblokkeren van de filmservice van USTVNow buiten de VS. PrivateVPN kan ook toegang bieden tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

Er zijn tien servers in de VS die allemaal hoge streaming-snelheden bieden. Bovendien zijn zes gelijktijdige verbindingen toegestaan ​​met PrivateVPN, wat best handig is in dit tijdperk van multi-device eigendom.

Deze provider houdt geen logboeken bij van het gegevensverkeer van gebruikers, zodat privégegevens van gebruikers zo blijven. Daar komt nog bij dat 256-bit encryptie wordt gebruikt om uw verbinding te beveiligen. IPv6-lekken worden voorkomen door IPv4 te forceren en apps worden geleverd met DNS-lekbescherming en een kill-schakelaar. Bitcoin-betalingen worden geaccepteerd om vrijwel anonieme transacties mogelijk te maken.

In termen van klantenservice, PrivateVPN biedt 24/7 live chat en ondersteuning voor afstandsbediening. Dit laatste kan met name handig zijn voor gebruikers die hulp nodig hebben bij het instellen van de VPN of algemene probleemoplossing.

Speciale Windows-, Android-, MacOS- en iOS-apps zijn beschikbaar voor PrivateVPN en het is mogelijk om Linux en ondersteunde draadloze routers handmatig te configureren om met de service te werken.

Voors:

 • Een reputatie opbouwen voor het deblokkeren van populaire streaming-sites
 • Servers kunnen streamen in HD zonder bufferen vanuit het buitenland
 • Gebruik maximaal zes apparaten tegelijkertijd
 • Nieuw opkomend uitbreidend netwerk

nadelen:

 • Klein aantal servers om uit te kiezen
 • Moet handmatig worden aangepast om in China te werken

GROTE SNELHEID: PrivateVPN is een goede keuze voor het gezin. Blokkeert USTVNow. Goed voor browsen en torrenting. Zou kunnen doen met meer servers en mist 24/7 ondersteuning. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige review van PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

5. IPVanish

IPVanishBlokkeert USTVNowTested januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish biedt hoge verbindingssnelheden en meer dan 650 servers in de VS. Toegang tot USTVNow's filmverhuurservice in andere landen is eenvoudig te bereiken. IPVanish kan Comedy Central en Hulu ook deblokkeren. Deze provider heeft de ante recentelijk verhoogd met zijn apparaatbeleid. U kunt nu u gebruikenp tot tien apparaten tegelijkertijd op een single abonnement, wat alles betekent van de apparaten in een huishouden kunnen gemakkelijk worden ondergebracht.

Verbindingen die via IPVanish worden gemaakt, zijn beveiligd met 256-bits codering. Bovendien biedt deze service DNS-lekbescherming en is een kill-schakelaar ingebouwd voor een betere beveiliging. Gebruikers hebben de mogelijkheid om IPv6-lekbescherming in te schakelen in de IPVanish-app. Er worden geen logboeken bijgehouden van gebruikersgegevens en Bitcoin-betalingen worden geaccepteerd, wat zorgt voor meer anonimiteit in vergelijking met traditionele betaalmethoden.

Medewerkers van de klantenservice zijn 24/7 beschikbaar via een e-mailformulier en een uitgebreide kennisbank is beschikbaar op de IPVanish-website.

Native apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone en sommige routers. De service kan handmatig worden ingesteld op routers die niet door de native app worden ondersteund en op Linux- en Chromebook-machines.

Voors:

 • Met ongeveer 650 Amerikaanse servers kan het vrijwel elke streaming-site met HD-snelheden deblokkeren
 • Klantondersteuning wordt niet uitbesteed, een goede privacy-overweging
 • Sta 10 gelijktijdige verbindingen per account toe

nadelen:

 • Blokkeert Netflix, Hulu niet betrouwbaar op alle servers
 • Klantenservice is een beetje traag

GROTE SNELHEID: PrivateVPN is een goede keuze voor het gezin. Blokkeert USTVNow. Goed voor browsen en torrenting. Zou kunnen doen met meer servers en mist 24/7 ondersteuning. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige review van IPVanish.

IPVanish Coupon BESPAAR 60% op het jaarplanGET DEALKorting automatisch toegepast

Kan ik een gratis VPN gebruiken om films te huren op USTVNow?

Er zijn enkele gratis VPN's beschikbaar die kunnen worden gebruikt om verbinding te maken met Amerikaanse servers. Er zijn echter enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het gebruik van een gratis VPN.

Over het algemeen hebben gratis VPN's geen grote serverselectie. Er zijn meestal ook datacaps, wachtrijen en limieten voor de hoeveelheid beschikbare bandbreedte. In veel gevallen kunnen gratis VPN-servers overbelast raken doordat een groot aantal gebruikers proberen te profiteren van de gratis servers. Serveroverbelasting leidt snel tot lage verbindingssnelheden.

Bovendien vanuit privacy-oogpunt, het gebruik van de diensten van sommige gratis VPN-providers kan riskant zijn. Sommige van deze providers hebben de neiging logboeken bij te houden, advertenties uit te voeren en trackingcookies in uw browser te injecteren. Het ergste van alles is dat sommige gratis VPN's malware kunnen bevatten. Dit geldt met name voor gratis VPN's die beschikbaar zijn voor Android-apparaten.

Om deze redenen raden we gebruikers meestal aan om gratis VPN-services te vermijden.

Hoe een VPN te gebruiken met USTVNow

Als u zich buiten de VS bevindt, zal een poging om een ​​film te huren een fout veroorzaken. Om dit te omzeilen, moet je gewoon:

 1. Start de VPN-software van uw keuze.
 2. Maak verbinding met een Amerikaanse VPN-server.
 3. Sluit, heropen en wis het cachegeheugen van de software die u gebruikt om toegang te krijgen tot USTVNow.

Daarna zou u moeten kunnen doorgaan met het huren van een film.

Verwant: Hoe de USTVNow Kodi-add-on te installeren en te gebruiken

Wat heeft USTVNow nog meer te bieden?

USTVNow heeft veel live tv-opties. Met zijn gratis pakket heeft u toegang tot ABC, CBS, de CW, Fox, PBS en Mijn 9. Er zijn nog meer live-tv-opties beschikbaar met de betaalde pakketten van USTVNow, samen met HD-streams en DVR-mogelijkheden. De combinatie van live-tv en on-demand-opties maken USTVNow een aantrekkelijke service om te genieten van uw favoriete inhoud zonder een traditioneel kabelabonnement.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 85