5 beste VPN’s voor TF1 zodat je het overal kunt bekijken

5 beste VPN's voor TF1 zodat je het overal kunt bekijken


Het Franse tv-station TF1 streamt tonnen van de beste live en on-demand video van Frankrijk. Het probleem is, zoals vele online videostreamingdiensten, TF1 beperkt de toegang tot die in het eigen land. Dus als je TF1 in Australië, het VK, Duitsland of de VS wilt bekijken, wordt je geblokkeerd. In dit artikel behandelen we de beste VPN's voor TF1 om de inhoud te blokkeren.

Een VPN kan je vanuit het buitenland naar TF1 brengen door het te laten lijken alsof je in Frankrijk bent, ook al ben je dat niet. Een VPN versleutelt al het internetverkeer en leidt het via een server op een externe locatie - in dit geval Frankrijk. Dit wijzigt uw IP-adres zodat het op de TF1-website verschijnt alsof u zich in Frankrijk bevindt.

U vindt hieronder veel details over elk van de providers die we aanbieden, maar in het geval u alleen tijd hebt voor een samenvatting, hier is onze lijst met de beste VPN's voor TF1:

 1. ExpressVPN Onze eerste keuze voor TF1. Met supersnelle servers in Frankrijk en over de hele wereld, heeft deze provider geen problemen met het deblokkeren van bijna alle streaming content die je maar kunt bedenken. Privé en beveiligde apps. Inclusief 30 dagen geld-terug-garantie.
 2. NordVPN Tal van servers in Frankrijk die in staat zijn om de meest populaire Franse inhoud te deblokkeren. Een budgetprovider met sterke beveiligingsfuncties.
 3. CyberGhost Grote waarde en gemakkelijk te gebruiken maken van deze aanbieder een populaire keuze voor beginners. Onze tests onthulden indrukwekkende streamingsnelheden.
 4. IPVanish Hoge scores voor snelheid. Zeer populair bij Kodi-gebruikers, maar niet betrouwbaar voor het deblokkeren van Netflix.
 5. PrivateVPN Nieuwe provider wint een reputatie voor hun deblokkeringsmogelijkheden en streaming-snelheden. Apps zijn privé en veilig.

De beste VPN's voor TF1

De VPN-markt is erg druk en niet alle bieden de beveiliging, snelheid en deblokkeermogelijkheden die u nodig hebt om TF1 vanuit het buitenland te deblokkeren. Onze lijst met de beste TF1 VPN's is gebaseerd op de volgende criteria:

 • Opereert servers in Frankrijk
 • Heeft toegang tot de TF1 online streamingdienst
 • Hoge snelheid en geen bandbreedtegrenzen
 • Eenvoudig te installeren en uit te voeren
 • Goede klantenservice

We hebben de vandaag beschikbare VPN's onderzocht en de lijst beperkt tot de vijf beste VPN's voor TF1.

Hier is onze lijst van de 5 beste VPN's voor TF1:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 Blokkeert TF1 getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN is een van de gemakkelijkste VPN-services om te gebruiken. U hoeft helemaal niets te weten over technologie om dit systeem op uw computer te laten werken. De service is beschikbaar voor ramen, MacOS, Mac OS X, Linux, iOS, en Android. U kunt ExpressVPN op bepaalde routers installeren, Amazon Fire TV-stick, Amazon Fire TV, en Kindle Fire-tabletten.

ExpressVPN is snel en betrouwbaar genoeg voor live streaming. Dit is belangrijk omdat als een VPN een overdracht vertraagt, dit kan resulteren in verbroken verbindingen, pauzes voor buffering en beeldpixel door slecht verkeersbeheer wanneer de videostream naar uw computer reist.

Wanneer u verbinding maakt met een online tv-service, die videostreaming-server gaat controleren waar je bent om te beslissen of u in aanmerking komt om te kijken. Deze locatiecontroles omvatten vaak scant op VPN-activiteit. ExpressVPN is in staat detectie op enkele van de meest uitgebreide locaties en VPN-controles te voorkomen, zodat u toegang krijgt tot TF1.

Het bedrijf beheert servers op drie locaties in Frankrijk, die zou moeten helpen om eventuele spanningspieken tijdens het evenement te verminderen. Het heeft een uitstekend klantenserviceteam en u kunt 24 uur per dag online hulp krijgen via livechat.

U hebt toegang tot de ExpressVPN-service op drie apparaten tegelijk. Dat betekent dat u tegelijkertijd een actieve verbinding kunt hebben op uw thuiscomputer, op een mobiel apparaat en op een laptop. Als u de VPN op uw router activeert, telt dat als slechts één verbinding hoewel het alle apparaten in uw huis dekt.

Voors:

 • Werkt verbazingwekkend snelle servers in Parijs en Straatsburg
 • Deblokkeert eenvoudig TF1 en andere streamingdiensten vanuit het buitenland, waaronder Netflix Frankrijk
 • Server snelheden zijn geweldig voor HD-streaming en snelle downloads
 • Hoogwaardige beveiligingsfuncties met goede privacybescherming
 • Sluit tegelijkertijd maximaal 3 apparaten aan
 • Biedt 24/7 live chat

nadelen:

 • Kan slechts 3 apparaten tegelijkertijd aansluiten

BESTE VPN VOOR TF1: ExpressVPN is onze # 1 keuze. Een supersnelle en betrouwbare keuze die TF1 in elk land en de meeste andere grote streamingdiensten blokkeert. De beste beveiliging en privacy met 256-bit AES-codering, houdt geen browsergegevens bij, schakelt de schakelaar uit en beschermt tegen lekken. Probeer het zonder risico met de 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige review van ExpressVPN.

ExpressVPN CouponSpeciale Aanbieding - ontvang 3 maanden extra FREEGET DEALCoupon automatisch toegepast

2. NordVPN

NordVPNDeblokkeert TF1 getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN is een geweldige service voor tv-streaming overal ter wereld. Het bedrijf heeft 5.111 servers in 60 landen, waaronder Frankrijk. Het bedrijf is actief 189 servers in Frankrijk, waar gebruikers kunnen profiteren van een dubbele VPN-optie en extra verduistering als ze dat willen. De snelheden die NordVPN bereikt zijn snel genoeg om video via internet te streamen. Die extra beveiligingsmaatregelen maken NordVPN een bijzonder goede service als u zich in een land bevindt met een zeer beperkte internetdienst, zoals China of Iran.

Het bedrijf biedt apps voor ramen, Mac OS X, MacOS, iOS, en Android. U kunt ook een browserextensie voor Chrome en Firefox. Als u ervoor kiest om de browserversie te gebruiken, worden alleen de verbindingen die via de browser zijn gemaakt, gedekt door de VPN. U kunt NordVPN handmatig installeren op Linux computers en de braambes en Raspberry Pi besturingssystemen. Je kan ook installeer de VPN op compatibele routers.

U ontvang een vergoeding voor zes gelijktijdige verbindingen, en, net als bij de andere VPN's op deze lijst, telt een routerverbinding als slechts één van die zes.

Het klantenservice team kan gecontacteerd worden via live chat op de site. De live chat-service wordt niet altijd bezocht, maar u kunt een ondersteuningsverzoekformulier op de website invullen of een e-mail sturen voor hulp.

Voors:

 • Opereert meer dan 180 servers in Frankrijk, ideaal voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud
 • Budgetaanbieder die niet beknibbelt op beveiligings- of privacyfuncties
 • Apps voor Windows, MacOS, iOS, Linux en Android
 • Servers zijn geoptimaliseerd voor HD-streaming
 • 24/7 klantenondersteuning via live chat

nadelen:

 • De desktop-app voelt gedateerd aan

BESTE BUDGET VPN: NordVPN is een goede keuze. Een voordelige optie die betrouwbaar werkt met TF1 en de populairste streaming-sites. Verbindt tot 6 apparaten tegelijkertijd. Eersteklas privacy en beveiliging. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige review van NordVPN.

NordVPN Coupon Bespaar 70% op het 3-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

3. CyberGhost

CyberghostDeblokkeert TF1 getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

CyberGhost bevat een specifieke optie om video te streamen. Selecteer op het startscherm van de app nadat u bent ingelogd de streamingoptie om een ​​lijst met de populairste streamingdiensten weer te geven. Wanneer u de optie TF1 selecteert, CyberGhost past zijn configuratie aan om te optimaliseren voor streaming, kiest de best beschikbare server en opent de TF1-videospeler in uw standaardbrowser.  De app neemt dus alle beslissingen voor u en neemt alle nodige stappen om u op de TF1-site te krijgen, maakt niet uit waar je bent. Let op: u hebt nog steeds een TF1-account nodig.

Het bedrijf maakt apps voor ramen, Mac OS X, MacOS, iOS, en Android. U kunt de VPN handmatig installeren op Linux computers en compatibel routers. CyberGhost geeft u een vergoeding van zeven gelijktijdige verbindingen en een routerverbinding telt slechts als één.

Het bedrijf doet veel moeite om de privacy van zijn klanten te waarborgen, zelfs tot het punt dat er geen gegevens van elke klant worden bewaard, behalve een rekeningnummer en de abonnementsperiode. Een afzonderlijk bedrijf incasseert betalingen. Live chat-ondersteuning is beschikbaar tijdens Europese openingstijden.

De CyberGhost-app installeert zichzelf en is zeer gemakkelijk te gebruiken en de snelheden staan ​​bovenaan de top van onze testresultaten. De streamingkwaliteit op TF1 via CyberGhost is foutloos.

Voors:

 • Opereert meer dan 300 servers in Frankrijk en kan de meeste Franse inhoud in het buitenland deblokkeren
 • Bovengemiddelde HD-streaming-snelheden
 • Houdt geen logboeken van gebruikersactiviteiten bij en biedt krachtige codering om activiteitsdetectie te omzeilen
 • Apps zijn geweldig voor beginners

nadelen:

 • Heeft toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, maar niet tot de Netflix Frankrijk-bibliotheek

BUDGET KEUZE: CyberGhost is geweldig voor beginners. Makkelijk te gebruiken. Goede serververtegenwoordiging in Frankrijk maakt ze ideaal voor TF1. Slaat geen logs op en streamt betrouwbaar HD-video. Kan worstelen met sommige andere populaire streaming-sites. 45 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige CyberGhost review.

CyberGhost Coupon NIEUWJAAR SPECIAAL: BESPAAR 80% op 3-jarige abonnementen + 2 maanden gratis GET DEAL Korting automatisch toegepast

4. IPVanish

IPVanishDeblokkeert TF1 getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish's robuust netwerk maakt het ideaal voor het streamen van video over lange afstanden. Het bedrijf heeft veel geld geïnvesteerd in zijn infrastructuur en beheert al zijn eigen servers om ervoor te zorgen dat het een service van topkwaliteit kan bieden. In onze snelheidstests scoort deze service vaak als de snelste VPN die beschikbaar is. IPVanish heeft 26 servers in Frankrijk waarmee u TF1 van buiten het land kunt bereiken.

Het bedrijf biedt apps voor ramen, Mac OS X, MacOS, iOS, Android en Fire TV. U kunt de service handmatig installeren op compatibele routers. IPVanish staat je een ongelooflijke tien gelijktijdige verbindingen. Als u de service op uw router installeert, gebeurt dat bedek alle apparaten in uw huis, maar tellen als slechts één verbinding, zodat u nog eens negen apparaten buiten het huis kunt aansluiten.

IPVanish heeft geen live ondersteuning. U kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam via een formulier op de website of via e-mail.

Voors:

 • Opereert meer dan 25 servers in Frankrijk, ideaal voor het streamen van Franse inhoud naar het buitenland
 • Snelheden zijn geweldig voor HD-streaming op de meeste servers
 • Eersteklas veiligheids- en privacyoverwegingen
 • Vooral favoriet bij gebruikers van afstandsbedieningen met Kodi-apparaten of Fire TV Sticks

nadelen:

 • Apps werken niet in China
 • Ondersteuning per e-mail en ticket

GROTE SNELHEID: PrivateVPN is een goede keuze voor het gezin. Deblokkeert TF1. Goed voor browsen en torrenting. Zou kunnen doen met meer servers en mist 24/7 ondersteuning. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige review van IPVanish.

IPVanish Coupon BESPAAR 60% op het jaarplanGET DEALKorting automatisch toegepast

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokkeert TF1 getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN is onze vijfde aanbeveling die toegang tot de TF1-videospeler van buiten Frankrijk mogelijk maakt. Deze VPN heeft geweldige snelheden en de betrouwbaarheid die nodig is om een ​​show of voetbalwedstrijd helemaal te bekijken zonder buffering of verbroken verbindingen.

De app installeert zichzelf en is heel eenvoudig, maar als u het niet kunt laten werken, zult u merken dat het online help-team echt ongelooflijk is. Live chat-ondersteuning is beschikbaar tijdens Zweedse openingstijden. Als u hun instructies niet kunt volgen, met uw toestemming ze kunnen de controle over uw computer overnemen, het probleem onderzoeken en oplossen.

PrivateVPN heeft het kleinste servernetwerk van de vijf VPN's op deze lijst met een beetje meer dan 100 servers in 56 landen. Frankrijk staat echter op die lijst en dat is alles wat je nodig hebt om in TF1 te komen. Er zijn eigenlijk twee servers in Parijs.

Dit systeem is een van de snelste VPN's op de markt, dus je kunt het op meerdere apparaten gebruiken om te downloaden of streamen zonder vertragingen. Je krijgt een vergoeding van zes gelijktijdige verbindingen met deze service.

U kunt de PrivateVPN-app installeren op ramen, Mac OS X, MacOS, Android, iOS en Amazon Fire TV. Configureer de VPN handmatig op Linux computers en compatibele routers.

Voors:

 • Opereert 2 snelle servers in Parijs, Geen problemen met het deblokkeren van TF1 en andere Franse streaming inhoud
 • Sterke functies voor beveiliging en privacybescherming
 • Houdt geen logs bij

nadelen:

 • Ondersteunend personeel werkt alleen tijdens Europese openingstijden
 • Newish-provider breidt zijn netwerk nog steeds uit, heeft minder servers om uit te kiezen

GROTE SNELHEID: PrivateVPN is een goede keuze voor het gezin. Deblokkeert TF1. Goed voor algemeen browsen en torrenting. Zou kunnen doen met meer servers en mist 24/7 ondersteuning. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige review van PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

Kan ik een gratis VPN voor TF1 gebruiken?

helaas, kunt u TF1 niet via internet bekijken met een gratis VPN. Dit komt omdat het proces om voorbij regionale beperkingen en proxy-detectie te komen een ingewikkelde procedure is en bedrijven die deze doelen kunnen bereiken, veel geld moeten investeren in speciale apparatuur en op maat gemaakte programma's om in het spel te blijven.

Het is geweldig om dingen gratis te krijgen. Echter, die bedrijven die geen geld verdienen aan een abonnement, proberen inkomsten te genereren via andere routes. Die gratis VPN's zijn soms honingvallen om mensen te lokken om hun persoonlijke gegevens te overhandigen, die de VPN-provider vervolgens aan adverteerders verkoopt. U kunt ook constante reclame verwachten met gratis VPN-services; velen injecteren zelfs advertenties rechtstreeks in uw browser.

Snelheden zijn meestal veel langzamer dan betaalde VPN's, gegevens- en bandbreedte-limieten komen veel voor en serverselectie is veel beperkter.

Snelheden voor live streaming TF1

VPN-bedrijven moeten veel investeren om snelle verbindingen te krijgen en gratis services kunnen die kosten gewoon niet betalen. Netflix beveelt een verbindingssnelheid van 5 Megabits per seconde aan om stotteren en bufferen tijdens het kijken naar HD-video te voorkomen. Maar de video's op aanvraag van Netflix zijn geoptimaliseerd voor streaming. Live streams hebben geen tijd om de video te comprimeren, dus ze zijn niet zo efficiënt als on-demand streams. Het bekijken van een livestream vereist meestal veel meer bandbreedte dan een on-demand stream van gelijke kwaliteit.

De services in onze lijst met de beste VPN's voor het streamen van TF1 overtreffen allemaal deze vereiste, zoals u kunt zien in de onderstaande grafiek.

Waarom laat TF1 me niet kijken vanuit het buitenland?

TF1 moet betalen voor de inhoud die wordt getoond en het koopt alleen de rechten om entertainment te tonen in Frankrijk. Licentiebeperkingen voor inhoud zijn van toepassing op het apparaat dat het entertainment bekijkt, niet op de locatie van de videostreaming-server, noch op het thuis- of factuuradres van de gebruiker. Dus wanneer TF1 contracten tekent om video in Frankrijk te tonen, moet het stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat mensen buiten Frankrijk geen toegang hebben tot video op zijn site.

TF1 snelheidstest

Als u dus toegang probeert te krijgen tot TF1 van buiten Frankrijk, is het scherm van de videospeler zwart en wordt niets anders weergegeven dan de foutmelding:Ce contenu est onmisbaar dans votre région.

TF1 regionale beperkingen

In het Engels betekent dat "Deze inhoud is niet beschikbaar in uw regio.”

De verplichting om de toegang tot inhoud te beperken, strekt zich ook uit tot het blokkeren van VPN's en andere methoden waarmee het grote publiek dergelijke beperkingen kan omzeilen. TF1 investeert, net als de meeste andere online tv-diensten, zwaar in VPN-detectiesystemen. Vanwege VPN-detectie kunnen niet veel VPN's u in TF1 krijgen.

Alle VPN's op onze bovenstaande lijst kunnen de proxy-detectiesystemen van TF1 omzeilen.

Hoe TF1 online te bekijken

De TF1-videostreamingpagina is overal ter wereld toegankelijk. Klik hier om online toegang te krijgen tot TF1.

Voordat je video's of streams op de site kunt bekijken:

 1.       Abonneer u op een VPN en installeer de app op uw apparaat.
 2.       Selecteer een server in Frankrijk en maak verbinding met de VPN.
 3.       Schakel eventuele adblockers voor de TF1-website uit.
 4.       Maak een MyTF1-account aan.

Hier zijn meer details van deze stappen.

1. Abonneer u op een VPN

Alle VPN's op onze lijst zullen u goed van dienst zijn om in de TF1-videoservice te komen. Nadat u hebt betaald voor de VPN van uw keuze, moet u dat doen download de clientsoftware. Een installatieprogramma zal al het nodige doen om een ​​VPN-client in te stellen die is geconfigureerd om te werken met alle servers van uw provider. Het installatieprogramma maakt ook een snelkoppeling op uw bureaublad.

Wanneer u TF1 wilt bekijken, u moet ervoor zorgen dat de VPN is verbonden met een server in Frankrijk. Zodra die verbinding tot stand is gebracht, opent u de TF1-website. Als je het al hebt geopend en het bericht ziet dat je de inhoud van je locatie niet kunt bekijken, vernieuw de pagina zodra de VPN actief is.

2. Schakel eventuele adblockers uit

De TF1-website werkt niet goed met adblockers. Wanneer u op de TF1-website bent, schakel uw advertentieblokkering uit als je er een gebruikt. Vernieuw de pagina indien nodig.

3. Stel een MyTF1-account in

De MyTF1-service is gratis en het maakt niet uit waar u bent wanneer u een account instelt. U heeft dus geen adres in Frankrijk of betalingsgegevens nodig. De pagina voor het maken van een account controleert uw locatie niet en u wordt niet om uw thuisadres gevraagd.

Een MyTF1-account registreren:

 1. Bereik de accountpagina door te proberen een video af te spelen zonder ingelogd te zijn, wat u naar login of een account zal leiden, of door op de blauwe te klikken Se Connecter knop in de menubalk van de site.
 2. Klik in de pop-up die verschijnt Créer un compte.
 3. Voer een e-mailadres en een wachtwoord in en druk vervolgens op continuer knop. Het moet een geldig e-mailaccount zijn waartoe u toegang hebt, omdat u een activeringslink ontvangt om het registratieproces te voltooien.

Als u TF1 niet uw echte e-mailadres wilt geven, kunt u dat doen een brander-e-mailaccount instellen met een online webmailservice. Mailinator is daar geweldig voor.

Als u de e-mailroute niet wilt gebruiken, kunt u een account instellen via Facebook. Klik in dit geval op de Continuer heeft Facebook knop. Als uw browser uw Facebook-gegevens heeft opgeslagen, gaat het proces voor het maken van een TF1-account door zonder verdere tussenkomst van u. Als u uw inloggegevens niet in uw browser heeft opgeslagen, moet u uw Facebook-gebruikersnaam en wachtwoord in het volgende venster invoeren. U krijgt meteen toegang tot de videospeler zonder dat u stappen voor identiteitsvalidatie hoeft te doorlopen.

Overal TF1 kijken

U kunt het hele jaar door online TF1 kijken met een VPN. Het mooie van de VPN's op onze lijst is dat ze kunnen op mobiele apparaten worden geïnstalleerd evenals routers en computers. Dat betekent dat, zolang je op een plek met internet bent, je TF1 kunt blijven kijken. Dit is geweldig nieuws als je lang onderweg bent, of als je je verveelt in een café of de hotellobby.

VPN's werken over de hele wereld en wanneer u zich abonneert op een, krijgt u het recht om het overal te gebruiken, niet alleen in het land waar u was toen u zich abonneerde. Zo, wanneer u naar andere landen reist, zal uw VPN u nog steeds naar TF1 brengen.

Gebruik je al een VPN om TF1 vanuit het buitenland te bekijken? Gebruik je een VPN die niet op onze lijst staat? Als u al abonnee bent op de services die we vermelden, wat is uw mening over die VPN? Laat een bericht achter in de commentaren hieronder en laat ons weten wat uw ervaring is.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 40