5 beste VPN’s voor Telemundo Deportes zodat u het overal kunt bekijken

Wil je Telemundo Deportes overal ter wereld streamen? Hoewel dit platform probeert te voorkomen dat gebruikers in andere landen afstemmen, is het eigenlijk vrij eenvoudig om toegang te krijgen als u een Virtual Private Network (VPN) gebruikt. Vandaag zullen we uitleggen hoe we regionale blokkering kunnen omzeilen en kijken naar Telemundo Deportes vanuit het VK, Canada, Mexico, Spanje of een ander land ter wereld.


Over het algemeen hebben streamingdiensten alleen het recht om hun inhoud in specifieke landen te tonen. Velen controleren het IP-adres van de gebruiker om te zien of het afkomstig is uit een geldige regio en zo niet, dan is de inhoud verborgen. Door verbinding te maken met een van de servers van uw VPN in het juiste land, kunt u de site echter misleiden zodat u inhoud kunt bekijken, ongeacht uw werkelijke locatie. Een Amerikaanse server kan bijvoorbeeld NBC Sports en FOX deblokkeren, terwijl een Mexicaanse server TyC Sports of ESPN Latin America mogelijk deblokkeert.

Als u Telemundo Deportes van buiten de VS probeert te bekijken, zonder een VPN te gebruiken, wordt de inhoud gewoon eindeloos geladen. Mogelijk ziet u ook een bericht met de tekst 'Deze video is niet beschikbaar als een ad blocker actief is. Schakel de pagina uit en laad deze opnieuw om de video te starten.', Ongeacht of uw adblocker is ingeschakeld of niet.

Er zijn veel details hieronder voor elk van de VPN's die deze lijst hebben gemaakt, maar in het geval dat je tijd tekort komt, hier is onze lijst met de beste VPN's voor Telemundo Deportes:

 1. ExpressVPN Onze topkeuze. Tal van supersnelle servers in de VS die geweldig zijn voor streaming in HD. Hoogwaardige encryptiebeveiliging en privacy. Inclusief 30 dagen geld-terug-garantie.
 2. NordVPN Budgetaanbieder die geen concessies doet aan privacy of beveiligingsfuncties. Tal van servers in de VS zijn geweldig voor het deblokkeren van populaire streaming-sites in het buitenland.
 3. CyberGhost Grote waarde provider met apps die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. We waren vooral onder de indruk van hun streamingsnelheden.
 4. IPVanish Bezit hun hele netwerk van servers en biedt goede privacyfuncties. Goede streaming snelheden.
 5. PrivateVPN Nieuw netwerk met een steeds groter wordende lijst van servers met snelheden die geweldig zijn voor de meeste streaming-sites.

De beste VPN's voor Telemundo Deportes

Niet elke VPN is hetzelfde. Er kan een enorm verschil zijn op het gebied van snelheid, beveiliging en klantenondersteuning van de ene service naar de andere. Om de beste VPN's voor Telemundo Deportes te vinden, zochten we naar diensten met de volgende kenmerken:

 1. Verschillende Amerikaanse servers om uit te kiezen.
 2. Snel genoeg snelheden voor het streamen van live, high-definition video.
 3. De mogelijkheid om Telemundo Deportes en soortgelijke services te deblokkeren.
 4. Sterke codering en beveiligingsfuncties.
 5. Minimale registratie, of beter nog, geen enkele registratie.

Hier is onze lijst met de beste VPN's voor Telemundo Deportes:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 Blokkeert Telemundo Deportes Getest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN heeft 29 high-speed servers verspreid over de Verenigde Staten. Deze zijn snel genoeg om live inhoud te streamen zonder merkbare buffering of vertraging. Met maximaal drie gelijktijdige verbindingen toegestaan ​​en de mogelijkheid om services zoals Netflix, NBC en ESPN te deblokkeren, kunt u bovendien kijken waar en wanneer u maar wilt.

Met 256-bit encryptie, een kill-schakelaar, DNS-lekbescherming en perfect voorwaartse geheimhouding zorgt deze service ervoor dat uw activiteiten te allen tijde privé blijven. Verder bewaart ExpressVPN geen activiteiten- of verbindingslogboeken, wat betekent dat ze uw activiteiten niet zouden kunnen onthullen, zelfs als daarom wordt gevraagd door een derde partij. Klantenservice kan 24/7 gecontacteerd worden via e-mail of live chat.

Deze service heeft apps voor Windows, Android, MacOS, iOS en Linux. Bepaalde draadloze routers worden ondersteund, maar moeten handmatig worden geconfigureerd.

Voors:

 • Tal van servers in de VS.
 • Hoge, betrouwbare snelheden voor het streamen van HD-inhoud
 • Hoogwaardige beveiliging en privacyfuncties
 • Blokkeert ook de Amerikaanse Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en BBC iPlayer
 • Een eenvoudig te gebruiken app met wizardinstallatie

nadelen:

 • Niet zo goedkoop als sommige andere providers hieronder

BESTE VPN VOOR Telemundo Deportes: ExpressVPN is onze # 1 keuze. Een snelle en betrouwbare keuze die Telemundo Deportes en alle belangrijke streamingdiensten deblokkeert, waaronder US Netflix, Hulu, HBO en Amazon Prime. Geweldige beveiligings- en privacyfuncties en houdt geen logboeken bij. Probeer het zonder risico met de 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige review van ExpressVPN.

ExpressVPN CouponSpeciale Aanbieding - ontvang 3 maanden extra FREEGET DEALCoupon automatisch toegepast

2. NordVPN

NordVPNDeblokkeert Telemundo DeportesGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN heeft een uitzonderlijk uitgebreid servernetwerk, met meer dan 1600 alleen al in de VS. En nog beter, elk van deze is geoptimaliseerd voor het streamen van high-definition inhoud. Deze service kan populaire platforms deblokkeren, waaronder Netflix, BBC iPlayer en Amazon Prime Video. Aangezien u maximaal zes verbindingen tegelijk hebt toegestaan, kunt u met één account al uw favoriete apparaten beveiligen.

Deze VPN is ontworpen om geavanceerde beveiligingsconfiguraties mogelijk te maken. Het maakt standaard gebruik van 256-bit AES-codering, maar u kunt ook de kill-schakelaar, automatische ad-blocking, malwarebewaking, Tor over VPN of dubbele VPN-opties inschakelen. NordVPN kan worden betaald in Bitcoin en registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie, dus je kunt je zowel anoniem registreren als internetten.

NordVPN-apps zijn beschikbaar voor Windows-, Mac-, Android- en iOS-systemen. Op Linux gebaseerde apparaten en geselecteerde netwerkrouters worden ook ondersteund, maar vereisen handmatige installatie.

Voors:

 • Meer dan 1.600 servers die in de VS worden gebruikt
 • Servers zijn geoptimaliseerd voor HD-streaming
 • Zorgt voor aangepaste beveiligingsinstellingen
 • Gebruiksvriendelijke apps voor de meeste platforms

nadelen:

 • Kan algemene serverlocaties kiezen, maar kan geen specifieke servers kiezen

BESTE BUDGET VPN: NordVPN is een goede all-rounder. Een voordelige optie die een solide Telemundo Deportes-artiest is. Verbindt tot 6 apparaten tegelijkertijd. Werkt ook goed met de meeste populaire streamingdiensten en bereikt consistent goede snelheden. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige NordVPN-beoordeling.

NordVPN Coupon Bespaar 70% op het 3-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

3. CyberGhost

CyberghostDeblokkeert Telemundo DeportesGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

CyberGhost is een gebruiksvriendelijke VPN met een twist: je kunt eenvoudig een activiteit kiezen zoals torrenting of deblokkering van websites, en een geschikte server toegewezen krijgen. Er is ook de optie om handmatig een server te kiezen (er zijn er 345 in de VS), maar met één klik toegang krijgen tot platforms zoals Netflix, Telemundo Deportes en ESPN is absoluut zeer nuttig.

Deze service vereist niet veel configuratie. 256-bit encryptie en bescherming tegen DNS, IPv6 en port forwarding lekken zijn standaard ingeschakeld. Er is ook een kill-schakelaar, geforceerde HTTPS-, ad-blocking- en anti-malwarefuncties voor het geval je meer robuuste bescherming wilt. CyberGhost heeft een no-logging beleid dat ervoor zorgt dat uw activiteiten privé blijven.

Deze VPN biedt apps voor Android-, Windows-, iOS- en MacOS-apparaten. Handmatige installatie is vereist voor op Linux gebaseerde systemen en ondersteunde routers.

Voors:

 • Eenvoudig in gebruik - selecteer het type activiteit en word verbonden met de meest geschikte server
 • Blokkeert ook Netflix VS, VK en anderen
 • Enkele van de snelste servers die we tijdens het testen zijn tegengekomen
 • Schakel alle apps uit en houdt geen logboeken bij

nadelen:

 • Minder geschikt voor power users die toegang willen tot meer geavanceerde configuraties

KEUZE VOOR BEGINNERS: CyberGhost heeft een eenvoudige instelling. Een budgetkeuze. Goed op privacy. Streamt Telemundo Deporteert betrouwbaar in HD-video, maar verbindingen zijn niet zo betrouwbaar voor sommige andere streaming-sites. 45 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige CyberGhost review.

CyberGhost Coupon NIEUWJAAR SPECIAAL: BESPAAR 80% op 3-jarige abonnementen + 2 maanden gratis GET DEAL Korting automatisch toegepast

4. IPVanish

IPVanishDeblokkeert Telemundo DeportesGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish beschikt over een uitgebreid netwerk van zelfonderhouden servers over de hele wereld. Hierdoor kan het problemen sneller oplossen dan zijn concurrenten, maar het betekent ook hogere snelheden voor de gebruiker. IPVanish is snel genoeg om 4K-video te streamen zonder haperingen en met minimale buffering. Het kan een verscheidenheid aan services deblokkeren, waaronder FOX Sports, ESPN en Sky Sports.

Ondanks zijn lichtgewicht client zit IPVanish boordevol krachtige beveiligingsopties. Naast de 256-bits codering, kill-switch en IPv6 / DNS-lekbescherming, is er de optie om LAN-verkeer te blokkeren, OpenVPN-gegevens te verdoezelen en IP-adressen op regelmatige intervallen te schakelen. IPVanish registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie.

IPVanish heeft apps voor Amazon Fire TV, Mac, iOS, Windows en Android. Op Linux gebaseerde systemen zoals de Raspberry Pi vereisen handmatige configuratie, net als ondersteunde internetrouters.

Voors:

 • Indrukwekkende 4K-streaming snelheden behaald tijdens het testen
 • De voorkeur van Kodi en Firestick TV voor zijn gebruiksvriendelijke apps
 • Kan maximaal tien apparaten tegelijkertijd aansluiten

nadelen:

 • Anonieme registratie is niet toegestaan
 • Heeft geen live klantenondersteuning

GROOT SERVERNETWERK: IPVanish werkt met maximaal 10 verbonden apparaten. Snelle verbindingen, lichtgewicht gebruiksvriendelijke apps, goede ondersteuning voor meerdere platforms. Betrouwbaar met Telemundo Deportes, maar kan niet zoveel andere streamingdiensten deblokkeren als sommige van zijn rivalen. 7 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige IPVanish review.

IPVanish Coupon BESPAAR 60% op het jaarplanGET DEALKorting automatisch toegepast

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokkeert Telemundo DeportesGetest in januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

Ondanks minder servers (tien in de VS) dan sommige vergelijkbare services, PrivateVPN weet bovengemiddelde snelheden te leveren. Verder heeft het uitstekende deblokkeringsmogelijkheden en krijgt u toegang tot honderden services, waaronder Netflix, FOX Sports en Hulu, waar ter wereld u ook bent.

PrivateVPN maakt gebruik van 256-bit encryptie en voorkomt zowel DNS- als IPv6-lekken. De kill-schakelaar garandeert dat je nooit onbeschermd zult browsen, en het no-logs-beleid zorgt ervoor dat noch je sessie- of activiteitsinformatie wordt vastgelegd. Zes gelijktijdige verbindingen zijn toegestaan, dus deze VPN is een goede keuze voor mensen die veel apparaten tegelijk willen beschermen. Ondersteuning is 24/7 beschikbaar via live chat.

Deze service heeft speciale apps voor Windows-, Android-, MacOS- en iOS-apparaten. Linux-platforms en bepaalde routers worden ook ondersteund, maar moeten handmatig worden geïnstalleerd.

Voors:

 • Zeer hoge snelheden
 • 24/7/265 live chat ondersteuning
 • Een reputatie opbouwen voor het deblokkeren van populaire streaming-sites

nadelen:

 • Werkt met Linux, maar vereist handmatige configuratie
 • Minder servers om uit te kiezen dan andere providers hoger op deze lijst

GROTE SNELHEDEN: PrivateVPN is een goede keuze voor het gezin. Blokkeert Telemundo Deportes en staat maximaal 6 apparaten toe op hetzelfde account. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige PrivateVPN-beoordeling.

PrivateVPN CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

Hoe Telemundo Deportes te bekijken met een VPN

 1. Meld u aan bij een van de VPN's in de bovenstaande lijst.
 2. Download de juiste app voor uw besturingssysteem.
 3. Maak verbinding met een Amerikaanse server.
 4. Probeer iets op Telemundo Deportes te bekijken. De video zou snel moeten laden. Als dit niet het geval is, probeer dan een andere Amerikaanse server.

Kan ik Telemundo Deportes bekijken met een gratis VPN?

Hoewel gratis VPN's een gemakkelijke manier lijken om jezelf online te beschermen, hebben ze eigenlijk een aantal belangrijke nadelen. Ten eerste hebben ze meestal meer gebruikers dan hun infrastructuur kan ondersteunen. Dit veroorzaakt lage snelheden en intermitterende verbindingen - het laatste wat je wilt bij het streamen van live video. Omdat auteursrechthouders hun uiterste best doen om VPN-gebruikers toegang tot hun inhoud te blokkeren, is het waarschijnlijk dat een gratis VPN niet werkt.

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe een gratis VPN zich kan veroorloven. Omdat deze services gebruikers niet vooraf in rekening kunnen brengen, moesten ze andere manieren vinden om geld te verdienen. In sommige gevallen voegen ze gewoon advertenties in op de sites die u bezoekt, maar sommige gratis VPN's gebruiken zelfs trackingcookies om een ​​gedetailleerd consumentenprofiel op te bouwen van uw activiteiten. Deze kan dan zonder uw medeweten aan derden worden verkocht.

De risico's zijn echter veel groter dan gerichte advertenties. Eén studie uit 2017 toonde aan dat bijna 20% van de gratis VPN's voor Android je gegevens helemaal niet codeerde. Verder werd 38% gebundeld met enige vorm van malware. Het zijn echter niet alleen mobiele apparaten: we hebben zelfs gratis desktop-gebaseerde VPN's gezien die de bandbreedte van hun gebruikers verkopen voor gebruik in botnets. Om uw persoonlijke gegevens veilig te houden, raden we aan een gevestigde, gerenommeerde VPN-service te gebruiken met een geschiedenis van bescherming van de privacy van haar klanten.

Moet ik me registreren voor Telemundo Deportes?

telemundo deportes vpn-fout

Hoewel u geselecteerde videoclips kunt bekijken zonder te registreren, moet u zich aanmelden om live inhoud te bekijken. Er is één uitzondering hierop; het WK is tot 25 juni gratis beschikbaar.

Telemundo Deportes vraagt ​​gebruikers om in te loggen met de inloggegevens van hun kabelaanbieder. Er is een enorme selectie van ondersteunde providers, waaronder enkele populaire overdreven opties zoals Sling TV, YouTube TV en DirecTV. U kunt zich echter alleen aanmelden voor deze services vanuit de Verenigde Staten. Zelfs een VPN kan niet helpen met dit onderdeel, omdat ze controleren of uw betaalmethode is geregistreerd op een Amerikaanse bankrekening.

Helaas maken deze factoren het vrijwel onmogelijk om te registreren voor Telemundo Deportes van buiten de VS, tenzij je een Amerikaanse vriend hebt die bereid is om hun inloggegevens voor de kabel te delen. Dat gezegd hebbende, als je Amerikaans bent en gewoon wilt kijken in het buitenland, is dat geen enkel probleem.

Wat kan ik bekijken op Telemundo Deportes?

Als de enige officiële omroep van Amerika met Spaanse verslaggeving van het WK 2018, is Telemundo Deportes al behoorlijk aantrekkelijk. Hoewel de nadruk van deze dienst op voetbal ligt, biedt het ook nieuws en hoogtepunten met betrekking tot verschillende andere sporten. We hebben hieronder een kleine selectie opgenomen van wat Telemundo Deportes behandelt.

 1. National Football League (NFL)
 2. Major League Baseball (MLB)
 3. National Basketball Association (NBA)
 4. NASCAR
 5. Ultimate Fighting Championship (UFC)
 6. North American Boxing Association (NABA)
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 35 =