5 beste VPN’s voor TCM zodat u het overal kunt bekijken

Beste VPN voor TCM Main


TCM toont voornamelijk films uitgebracht in de jaren 80 en eerder, met af en toe uitzending van nieuwere films. Als je van klassieke films houdt, is TCM de moeite van het bekijken waard. Als u een kabelabonnement hebt en zich in de VS bevindt, kunt u via haar online toegang krijgen tot TCM Bekijk TCM service zal geen probleem voor u zijn. Echter, toegang is geblokkeerd buiten de VS..

Een van de meest betrouwbare opties voor toegang tot de service is verbinding maken met een Amerikaanse Virtual Private Network (VPN) -server. Met VPN's kunt u uw internetverbinding omleiden via een server naar keuze en uw internetverkeer tijdens het proces coderen. VPN's hebben meestal servers op verschillende locaties wereldwijd, waaronder in de VS. Als zodanig kunt u geo-vergrendelde inhoud bekijken van bronnen zoals TCM in Canada, het VK, Duitsland of waar dan ook in het buitenland.

Dit betekent dat andere services zoals BBC iPlayer, Sky Go en Comedy Central ook kunnen worden gedeblokkeerd door verbinding te maken met een VPN-server op hun aangewezen locaties. Een goede VPN is duidelijk een krachtig hulpmiddel, maar niet alle VPN's zijn op hetzelfde niveau. We hebben verschillende VPN's bestudeerd om te bepalen welke het beste werken voor het deblokkeren van TCM buiten de VS..

We bieden uitgebreide beschrijvingen van elk van de VPN's die deze lijst hieronder hebben gemaakt, maar hier is een samenvatting voor het geval u tijd tekort komt:

 1. ExpressVPN Degene die verslagen moet worden. Blokkeert TCM en de meeste populaire streaming-netwerken van bijna overal. Geweldige streamingsnelheden, eersteklas privacy en beveiliging en gebruiksvriendelijke apps. Inclusief 30 dagen geld-terug-garantie.
 2. NordVPN Enorm netwerk van servers is geweldig voor toegang tot de meeste geo-geblokkeerde streaming inhoud. Snelheden, privacy en beveiliging zijn solide.
 3. CyberGhost Budgetnetwerkaanbieder met enkele van de beste streamingsnelheden die we zijn tegengekomen. Beginnersvriendelijke apps.
 4. PrivateVPN Nieuwste provider op deze lijst met een klein maar groeiend netwerk. Servers zijn snel en geweldig voor streaming.
 5. IPVanish Betrouwbare verbindingen en goede streamingsnelheden. Blokkeert TCM, maar kijk ergens anders als je ook Netflix of Hulu wilt.

De beste VPN's voor TCM

De lijst met criteria die we hebben gebruikt om onze lijst met VPN's samen te stellen is als volgt:

 • Blokkeert TCM met succes
 • Meerdere Amerikaanse servers beschikbaar
 • Snelle klantenondersteuning
 • Minimale tot geen registratie van gebruikersgegevens
 • Hoge verbindingssnelheden
 • Sterke beveiliging en codering

Disclaimer: Comparitech moedigt het gebruik van een VPN om illegaal inhoud te streamen niet aan. We adviseren u de wetgeving van uw land en de gebruiksvoorwaarden voor specifieke streamingplatforms te onderzoeken voordat u een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot inhoud.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 Blokkeert TCM getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN beveiligt uw verbinding en vergemakkelijkt tegelijkertijd HD-streaming. 29 servers in de VS zorgen voor de blokkering van TCM en andere services zoals Amazon Prime Video. Drie gelijktijdige verbindingen zijn toegestaan ​​per account.

Deze aanbieder heeft krachtige beveiligingsmaatregelen getroffen om zijn gebruikers te beschermen. Verkeer wordt gecodeerd met behulp van het 256-bit AES-protocol, IPv6-lekken worden geblokkeerd en er is een kill-schakelaar aanwezig. De laatste verbreekt uw internetverbinding in het geval dat de verbinding met een VPN-server wegvalt. Dit betekent dat er geen gegevens naar uw internetprovider (ISP) zijn gelekt. Daarnaast, er is een .onion-site beschikbaar die vrijwel volledig anonieme registratie mogelijk maakt.

Verbindingslogboeken worden opgeslagen met ExpressVPN, maar de hoeveelheid gegevens die wordt bewaard is minimaal en er worden geen IP-adressen opgeslagen. Bitcoin-betalingen worden geaccepteerd die helpen om betalingsinformatie anoniem te houden.

U hebt toegang tot klantenondersteuning via 24/7 livechat of u kunt een breed scala aan zelfstudies, handleidingen voor probleemoplossing en veelgestelde vragen gebruiken. Dit zorgt ervoor dat gebruikers geen verlies lijden wanneer ze hulp nodig hebben bij de service.

ExpressVPN heeft native apps beschikbaar voor MacOS, Windows, iOS, Android, Linux en sommige routers. Chrome-, Firefox- en Safari-extensies kunnen worden gedownload en stellen u in staat om de VPN-app vanuit uw browser te bedienen. Voor apparaten zonder native apps biedt ExpressVPN handleidingen waarmee u handmatig een VPN-verbinding kunt configureren zonder dat u een app nodig hebt.

Voors:

 • Servers in 18 Amerikaanse steden kunnen TCM en andere geo-beperkte inhoud bijna overal deblokkeren
 • Hoogwaardige beveiligingsfuncties met goede privacybescherming
 • Server snelheden zijn perfect voor HD-streaming en snelle downloads
 • Makkelijk te gebruiken apps voor alle belangrijke platforms
 • Schakel de schakelaar op het bureaublad uit als je verbinding wegvalt
 • 24/7 klantenondersteuning via live chat

nadelen:

 • Kostbaarder dan andere providers hier, gebruik coupon

BESTE VPN VOOR TCM: ExpressVPN is onze # 1 keuze. Een razendsnelle en betrouwbare keuze. Geweldig in het deblokkeren van alle belangrijke geo-beperkte streamingdiensten. Top privacy-functies en houdt geen logboeken bij. Probeer het zonder risico met de 30-dagen geld-terug-garantie.

Hier is onze review van ExpressVPN.

ExpressVPN CouponSpeciale Aanbieding - ontvang 3 maanden extra FREEGET DEALCoupon automatisch toegepast

2. NordVPN

NordVPNBlokkeert TCM getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN beveiligt uw verbinding en biedt meer dan 1.700 Amerikaanse servers aan. Dit betekent dat er geen problemen zijn bij het verbinden met een VPN-server die TCM blokkeert. Netflix, Hulu en ABC kunnen ook bij deze provider worden gedeblokkeerd. Voor degenen die een VPN-account delen, zijn zes gelijktijdige verbindingen toegestaan, wat betekent dat een heel huishouden hun internetverbinding kan beveiligen met een enkel NordVPN-abonnement.

256-bit AES-codering wordt gebruikt om uw verbinding te beveiligen. Bovendien worden DNS-lekbescherming en een internet-kill-switch voorzien om te voorkomen dat gegevens onbedoeld worden blootgesteld. Bitcoin-betalingen worden geaccepteerd en bieden meer anonimiteit in vergelijking met reguliere betaalmethoden.

Een grote database met handleidingen, zelfstudies en veelgestelde vragen kan helpen bij problemen die u kunt tegenkomen bij het gebruik van NordVPN. Als dit niet genoeg is, is er 24/7 live chat of e-mailondersteuning beschikbaar.

Apps kunnen worden gedownload voor MacOS, iOS, Android en Windows. Chrome- en Firefox-extensies zijn ook beschikbaar. Handmatige configuratie is mogelijk voor apparaten die geen native app hebben.

Voors:

 • Een budgetprovider met snelle en betrouwbare servers voor HD-streaming
 • Meer dan 1.700 servers in de VS kunnen vrijwel alles deblokkeren
 • Sterke codering en geen logboeken zorgen voor optimale beveiliging en privacy
 • Makkelijk te gebruiken apps voor Windows, MacOS, iOS, Linux en Android
 • Live chat 24/7

nadelen:

 • De desktop-app is even wennen

BESTE BUDGET VPN: NordVPN is een goede keuze. Een voordelige optie die betrouwbaar werkt met TCM en de populairste streaming-sites. Verbindt tot 6 apparaten tegelijkertijd. App biedt geen keuze voor schakelen tussen servers. 30-dagen geld terug garantie.

Hier is onze volledige review van NordVPN.

NordVPN Coupon Bespaar 70% op het 3-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

3. CyberGhost

CyberghostBlokkeert TCM getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

CyberGhost is een uitstekende optie voor hoge streamingsnelheden en beveiliging. Er zijn meer dan 700 Amerikaanse servers beschikbaar, waarmee TCM zonder enige problemen kan worden gedeblokkeerd. Amazon Prime Video en Netflix kunnen ook worden gedeblokkeerd. Maximaal vijf gelijktijdige verbindingen zijn toegestaan ​​voor het gemak van meerdere gebruikers.

Deze provider heeft een beleid zonder logboeken en verbindingen worden gecodeerd met behulp van de 256-bit AES-standaard. Bovendien zijn DNS- en IPv6-lekbescherming en een automatische kill-schakelaar aanwezig om te voorkomen dat uw gegevens lekken. Bitcoin-betalingen worden geaccepteerd, wat betekent dat betalingsinformatie niet gemakkelijk tot u kan worden herleid.

CyberGhost biedt een grote hoeveelheid handleidingen, probleemoplossingspagina's en veelgestelde vragen om gebruikers die hulp nodig hebben te helpen, met 24/7 live chatondersteuning beschikbaar voor gebruikers die meer één-op-één hulp nodig hebben.

CyberGhost VPN kan worden gedownload op Windows, MacOS, iOS en Android. Handmatige configuratie is mogelijk met Linux en sommige routers.

Voors:

 • Opereert meer dan 700 servers in verschillende steden in de VS, ideaal voor het deblokkeren van TCM in het buitenland
 • Houdt geen logboeken van gebruikersactiviteiten bij
 • Goedkoop geprijsde provider met indrukwekkende streamingsnelheden
 • Apps zijn eenvoudig te installeren en gebruiken

nadelen:

 • Deblokkeer niet alle belangrijke streaming-sites

GEWELDIGE WAARDE: CyberGhost is gemakkelijk te gebruiken. Een goed geprijsde solide performer. Goed in het deblokkeren van TCM en zelfs Amazon Prime, maar kan worstelen met andere streaming-sites. Wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Lees onze volledige review van CyberGhost.

CyberGhost Coupon NIEUWJAAR SPECIAAL: BESPAAR 80% op 3-jarige abonnementen + 2 maanden gratis GET DEAL Korting automatisch toegepast

4. PrivateVPN

PrivateVPNBlokkeert TCM getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN biedt tien Amerikaanse servers en is een handig hulpmiddel voor het beveiligen van uw internetverbinding. Het kan TCM en andere services zoals Netflix, Amazon Prime Video en BBC iPlayer deblokkeren. Vijf gelijktijdige verbindingen zijn toegestaan, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om al hun apparaten met slechts één abonnement te gebruiken.

Er worden geen logboeken opgeslagen en 256-bit AES-codering beveiligt uw internetverbinding. IPv6 en DNS-lekbescherming zijn standaard. Deze maatregelen verhogen de beveiliging van uw verbinding door te voorkomen dat gegevens naar uw ISP worden gelekt. Bitcoin-betalingen worden geaccepteerd, wat helpt om uw transacties zo anoniem mogelijk te houden.

PrivateVPN biedt klantenondersteuning via de livechatdienst. Ondersteuning op afstand wordt aangeboden om klanten te helpen bij het oplossen van problemen en het instellen van de VPN. Veelgestelde vragen zijn gratis beschikbaar voor gebruikers die nog wat extra hulp nodig hebben.

Speciale apps voor Windows, iOS, MacOS en Android zijn beschikbaar. Handmatige configuratie is mogelijk met ondersteunde draadloze routers en Linux-systemen.

Voors:

 • Servers in 9 Amerikaanse steden bereiken goede streamingsnelheden voor TCM
 • Aan populariteit winnen vanwege hun groeiende lijst met sites die ze deblokkeren
 • Op Zweden gebaseerde provider met een strikt beleid zonder logboeken
 • Deblokkeert bijna alle geo-beperkte streaming inhoud die we hebben getest

nadelen:

 • Moet handmatig worden aangepast om in China te werken
 • Livechat is niet de klok rond

GROTE SNELHEID: PrivateVPN is een goede keuze voor het gezin. Blokkeert TCM en staat maximaal 6 apparaten toe op hetzelfde account. Vergelijkbare maar goedkopere aanbiedingen hoger op deze lijst. 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige review van PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpeciale aanbieding - bespaar 83% op het 2-jarig planGET DEALKorting automatisch toegepast

5. IPVanish

IPVanishBlokkeert TCM getest januari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish biedt toegang tot meer dan 600 Amerikaanse servers. Dit betekent dat TCM veilig toegankelijk is, samen met andere services zoals Comedy Central en Hulu die zijn geolocked naar de VS. Deze provider biedt maar liefst 10 gelijktijdige verbindingen, veruit de meeste service op onze lijst.

256-bit AES-codering beveiligt uw verbinding bij het gebruik van deze service en DNS-lekbescherming is ingebouwd samen met een kill-schakelaar. Bitcoin-betalingen worden geaccepteerd, wat veilige betalingen mogelijk maakt die vrijwel anoniem zijn. 24/7 klantenservice wordt geboden via een e-mailformulier.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS, Fire TV en Android, evenals enkele ondersteunde routers. Andere routers en Chromebooks moeten handmatig worden ingesteld.

Voors:

 • Met ongeveer 600 Amerikaanse servers kan TCM met HD-snelheden worden gedeblokkeerd
 • Werkt goed met Kodi-apparaten
 • Geen logboekbeleid

nadelen:

 • Geen echte live klantenondersteuning
 • Goedkopere providers hoger op de lijst

TOT 10 APPARATEN: IPVanish is geweldig voor gezinnen en meerdere verbindingen. Blokkeert TCM maar kan niet zoveel streamingdiensten deblokkeren als rivalen hoger op deze lijst. Niet de goedkoopste optie. 7 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige review van IPVanish.

IPVanish Coupon BESPAAR 60% op het jaarplanGET DEALKorting automatisch toegepast

Werkt een gratis VPN met TCM?

Er zijn zeker veel gratis VPN-services die er zijn. We raden u echter over het algemeen niet aan om een ​​paar redenen. Gratis VPN's soms dragen malware en in veel gevallen traag zijn vanwege velen individuen de service meteen gebruiken. Bovendien gebruiken deze services in veel gevallen gewetenloze praktijken om geld te verdienen, zoals het bijhouden van uw activiteiten en het plaatsen van advertenties in uw browser.

Bovendien hebben ze meestal een kleiner aantal servers om uit te kiezen en zijn uw gegevens meestal beperkt. Het is absoluut de moeite waard om een ​​paar dollar per maand te besteden aan een gerenommeerde aanbieder.

Hoe een VPN met TCM te gebruiken

Bekijk TCM TV Service Provider

Als u TCM buiten de VS probeert te bekijken, krijgt u een pop-up waarin u wordt gevraagd in te loggen bij uw tv-serviceprovider. Maar zelfs als u een abonnement hebt, heeft u alleen toegang tot de service als u zich in de VS bevindt of een Amerikaans IP-adres hebt.

Om van TCM buiten de VS te genieten, maakt u eerst verbinding met een Amerikaanse VPN-server en logt u vervolgens in met uw tv-serviceprovider. U kunt dan genieten van uw favoriete klassieke films.

Welke films zijn beschikbaar om te bekijken op TCM?

Tijdens het kijken naar TCM worden uw films ongestoord door advertenties, zodat u er optimaal van kunt genieten. TCM zal alleen advertenties van hun eigen producten en diensten weergeven tussen films. Titels zoals Dr. Jekyll en Mr. Hyde (1932), De Beste jaren van ons leven (1946), en koning & Land (1964) worden soms uitgezonden op TCM. Meer recente films zoals Eyes of Laura Mars (1978), He Knows Youone Alone (1980), en Scènes uit de klassenstrijd in Beverly Hills (1989) zijn ook beschikbaar om te bekijken.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 58 =