5 beste VPN’s voor Popcornflix zodat je het overal kunt bekijken

Popcornflix-startpagina screenshot


Popcornflix biedt gratis streaming van volledige films en tv-programma's. Gelanceerd in 2011, vereist het geen abonnement, hoewel advertenties worden ondersteund. Helaas hebben sommige mensen geen toegang tot Popcornflix omdat het alleen beschikbaar is in de VS en Canada. Gelukkig is er een oplossing! Door een van deze 5 beste VPN's voor Popcornflix te gebruiken, kun je zonder problemen naar Popcornflix kijken in het buitenland.

Van streamingdiensten zoals Popcornflix, Netflix en Hulu is bekend dat ze geografische beperkingen hebben op hun inhoud. Als u zich niet in de VS of Canada bevindt, komt u waarschijnlijk het volgende foutbericht tegen op Popcornflix:

Deze video is niet beschikbaar in jouw land. Terug naar lijst...”

Gelukkig is er een oplossing voor dit specifieke probleem. Door een van de beste VPN's voor Popcornflix te gebruiken, kun je Popcornflix vanuit het buitenland streamen, waar je ook bent. Afkorting voor Virtual Private Network, een VPN codeert het verkeer van uw apparaat en stuurt het door een andere server, zodat uw ware locatie wordt verborgen. U kunt dus een VPN gebruiken om Popcornflix te streamen door uw locatie in te stellen als de VS of Canada.

We behandelen elke VPN die Popcornflix in detail blokkeert. Als je niet het hele artikel wilt lezen, dan zijn dit de 5 beste VPN's voor Pocornflix:

  1. ExpressVPN: Hoge snelheden voor streaming, deblokkeert veel streaming-sites.
  2. NordVPN: Beste budget VPN-keuze.
  3. Cyberghost: Nog een goed budget VPN met hoge snelheden.
  4. IPVanish: Populair bij torrenters en Kodi-gebruikers.
  5. PrivateVPN: Hoge snelheden en goed voor streaming.

Hoewel er veel VPN's op de markt zijn, zijn ze niet allemaal van een hoog niveau. VPN's kunnen inderdaad sterk variëren op het gebied van snelheid, beveiliging en klantenservice. Om de allerbeste VPN's voor Popcornflix te vinden, hebben we gezocht naar die die aan de volgende criteria voldoen:

  • Een groot netwerk met servers wereldwijd
  • Snelle en stabiele verbindingen voor ononderbroken streaming
  • Geen logboekregistratie van uw persoonlijke gegevens
  • Sterke beveiliging en codering
  • Snelle en efficiënte klantenondersteuning

Hoe Popcornflix naar het buitenland te streamen met een VPN

Maak je geen zorgen als je geen ervaring hebt met het gebruik van een VPN. Het is eigenlijk heel eenvoudig om een ​​VPN te installeren en te gebruiken om Popcornflix en andere geo-vergrendelde inhoud te deblokkeren. Volg gewoon deze stappen:

  1. Registreer u bij een van de onderstaande VPN's ((we raden ExpressVPN aan.)
  2. Download en installeer de VPN-software. Zorg ervoor dat u de juiste versie voor uw besturingssysteem selecteert.
  3. Maak verbinding met een van de op de VS of Canada gebaseerde servers van het VPN.
  4. Probeer een van de video's op Popcornflix. Het is een gratis site zonder registratie vereist. Mogelijk moet u de pagina vernieuwen om eventuele VPN-wijzigingen door te voeren.
  5. Geniet van de aangeboden films en tv-programma's!

Beste VPN's voor Popcornflix

Hier is onze lijst met de 5 beste VPN's voor Popcornflix:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuari 2020

Beschikbare apps:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN is een topaanbieder omdat het op alle fronten goed presteert. Met meer dan 2000 VPN-servers beschikbaar in 94 landen, u zult geen problemen hebben met ExpressVPN om Popcornflix te streamen of inderdaad elke andere belangrijke service zoals Netflix, Hulu, BBC iPlayer of Amazon Prime Video. ExpressVPN biedt uitstekende prestaties met onbeperkte bandbreedte.

Afgezien van dat het extreem snel is zonder buffering en weinig tot geen vertraging, is ExpressVPN uiterst eenvoudig te gebruiken. Door het eenvoudige ontwerp is het onwaarschijnlijk dat u veel hulp nodig heeft. Desondanks is er 24/7 live chat-ondersteuning beschikbaar. We hebben de responstijd van de klantenservice getest en vonden deze gemiddeld slechts 15 seconden.

We zijn ook erg onder de indruk van de beveiliging die ExpressVPN biedt. Het scoorde zelfs 18/19 in onze uitgebreide Privacy & Beveiligingsscoresheet. 256-bit AES-codering, DNS-lekbescherming en een kill-schakelaar zijn slechts enkele van de beveiligingsfuncties die aanwezig zijn. Bovendien houdt ExpressVPN geen activiteitenlogboeken bij, zodat u volledige privacy heeft.

ExpressVPN biedt apps voor alle belangrijke besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, iOS en Android. Browser-extensies zijn beschikbaar voor Chrome, Firefox en Safari. Andere ondersteunde apparaten zijn Apple TV, Fire TV, Smart TV, PlayStation en Android TV-box.

Voors:

  • Heeft hoge snelheden voor streaming
  • Blokkeert Hulu, Amazon Prime Video en BBC iPlayer
  • Heeft servers in 94 landen
  • Biedt een veilige, privéservice

nadelen:

  • Iets duurder dan sommige rivalen

BESTE VOOR STREAMING: Express VPN is onze # 1 keuze voor streaming. Het is snel, betrouwbaar en zeer gemakkelijk te gebruiken en deblokkeert gemakkelijk een grote verscheidenheid aan streamingdiensten.

Lees onze volledige review van ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Beschikbare apps:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN is een andere geweldige allrounder. Met een van de grootste servernetwerken van alle VPN's is NordVPN een krachtige VPN-service die u kunt overwegen. Het heeft meer dan 5.000 servers in 62 landen, waarvan bijna 2.000 in de Verenigde Staten. Afgezien van het feit dat ze een server per land kunnen selecteren, kunnen gebruikers ook het type server kiezen dat aan hun behoeften voldoet, of het nu een dubbele VPN of een specifiek IP-adres is. Deze VPN werkt niet alleen goed met streaming Popcornflix maar ook Netflix, Hulu en BBC iPlayer.

De app heeft een eenvoudig ontwerp, waardoor deze bijzonder gemakkelijk te gebruiken is. Het is mogelijk om tot 6 apparaten tegelijkertijd te beveiligen met één NordVPN-account. Als het gaat om beveiliging, is NordVPN daar met de allerbeste. Cruciaal is dat NordVPN een nul-logboekbeleid heeft zonder opslag van gebruikslogboeken of sessielogboeken, zodat uw persoonlijke gegevens voor u privé blijven. Andere beveiligingsfuncties zijn 256-bit AES-codering, een automatische kill-schakelaar en DNS-lekbescherming

NordVPN biedt gebruiksvriendelijke applicaties voor Windows, MacOS, iOS en Android, evenals extensies voor Chrome- en Firefox-browsers. Hoewel Linux wordt ondersteund, moet het handmatig worden geconfigureerd.

Voors:

  • Houdt geen persoonlijke gegevens bij
  • Biedt een veilige, gecodeerde verbinding
  • Sluit tegelijkertijd maximaal zes apparaten aan

nadelen:

  • Desktop-app is een beetje omslachtig

LAGE KOSTEN SERVICE: NordVPN biedt veel waar voor uw geld. Voor een lage prijs krijgt u toegang tot een groot aantal servers, uitstekende deblokkeringsmogelijkheden en een uitstekende reeks beveiligingsfuncties.

Lees onze volledige review van NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Beschikbare apps:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

CyberGhost is een gebruiksvriendelijke VPN, waardoor het bijzonder goed is voor degenen die nog geen VPN gebruiken. CyberGhost staat bekend om zijn consistente, betrouwbare service en heeft ongeveer 3.000 servers. Hoewel u een specifieke server kunt selecteren, kunt u CyberGhost ook het werk voor u laten doen - zowel het land als de specifieke serverlocatie kunnen automatisch worden gesimuleerd, waarbij de snelste beschikbare server wordt toegewezen. Er is ook onbeperkte bandbreedte en verkeer, waardoor het geweldig is voor het streamen van Popcornflix.

Als u een VPN op uw verschillende apparaten met internetverbinding wilt installeren, kunt u met CyberGhost 7 gelijktijdige verbindingen hebben op maximaal 7 apparaten - dat is meer dan de meeste andere VPN's op de markt. Als het gaat om beveiliging, CyberGhost was het enige bedrijf in 2018 dat een perfecte score behaalde in onze VPN Privacy and Security Scoresheet. Met 256-bit AES-codering, DNS- en IP-lekbescherming en een strikt beleid zonder logs, is het een zeer veilige VPN. Als je problemen hebt, is er ook 24/7 live chat-ondersteuning, die we heel snel vonden.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android. Handmatige configuratie is vereist voor Linux.

Voors:

  • Fatsoenlijke, betrouwbare snelheden
  • Biedt 24/7 live chat-ondersteuning
  • Wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 45 dagen

nadelen:

  • Heeft problemen met het deblokkeren van sommige streaming-sites

GROTE KEUZE VOOR BEGINNERS: Cyberghost-apps zijn uiterst intuïtief. Het heeft hoge snelheden en werkt met verschillende streaming-sites, en het biedt een private en veilige service.

Lees onze volledige review van CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Beschikbare apps:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

IPVanish is een andere goede VPN voor het deblokkeren van Popcornflix. Het heeft meer dan 1.000 anonieme servers in meer dan 60 landen en is een populaire optie bij Kodi-gebruikers. Wat we vooral leuk vinden aan IPVanish is dat het uiterst betrouwbaar is met een zeer stabiele verbinding. Gecombineerd met respectabele snelheid, zorgt dit voor streaming van Popcornflix van hoge kwaliteit met minimale buffering of lag. Het is ook vermeldenswaard dat er onbeperkte bandbreedte, gegevens- en serveromschakeling is.

De installatie van IPVanish is snel en eenvoudig, terwijl de interface zeer gebruiksvriendelijk is. Met een enkel abonnement, kunt u maximaal 10 gelijktijdige apparaten tegelijkertijd aansluiten - meer dan elke andere VPN in deze lijst. Gemoedsrust wordt geboden door de verschillende beveiligingsfuncties, waaronder 256-bits codering, DNS- en lPv6-lekbescherming en een kill-schakelaar. Bovendien hanteert IPVanish een strikt nullogboekbeleid.

IPVanish-apps zijn beschikbaar voor gebruik op Windows, MacOS, iOS en Android. Linux vereist handmatige configuratie.

Voors:

  • Beschermt uw privacy
  • Zeer hoge snelheden
  • Sluit tegelijkertijd maximaal tien apparaten aan

nadelen:

  • Werkt niet met alle streamingdiensten
  • Heeft geen 24/7 live chat

BLOKKERING STREAMING DIENSTEN: PrivateVPN deblokkeert gemakkelijk veel van de populaire streamingdiensten. Hoewel het slechts toegang heeft tot een klein aantal servers, kan PrivateVPN u nog steeds toegang geven tot Netflix BBC iPlayer, Hulu en meer.

Lees onze volledige review van PrivateVPN.

Kan ik Popcornflix bekijken met een gratis VPN?

Hoewel een gratis VPN misschien een goed idee lijkt, raden we ze om een ​​paar redenen niet aan. Een van de belangrijkste redenen is dat gratis VPN's bieden meestal slechte prestaties. Dit wordt verwacht omdat ze veel gebruikers aantrekken en te weinig servers hebben! Voeg aan deze datacaps en bandbreedtelimieten toe en je zult waarschijnlijk wat behoorlijk schokkerige streaming ervaren.

Afgezien van langzame en slechte kwaliteit streaming, gratis VPN's zijn vaak minder veilig. Omdat ze gratis zijn, moeten ze andere manieren vinden om geld te verdienen en dit omvat vaak bijhouden van uw online activiteiten en u spammen met advertenties. VPN's worden verondersteld onze privacy en anonimiteit te beschermen, dus gratis VPN's die deze praktijken toepassen gaan hiertegen in.

Tenslotte, gratis VPN's bevatten soms malware. In plaats van het risico te nemen, kunt u het beste kiezen voor een beproefde VPN-provider die de klant centraal stelt. Let op degenen die codering aanbieden en houd geen logboeken bij van uw persoonlijke online activiteiten, zoals hierboven!

Wat kan ik bekijken op Popcornflix?

Je kunt zowel films als tv-programma's op Popcornflix bekijken. Enkele beschikbare titels zijn:

  • Dierenriem
  • Monster
  • detectorists
  • Amerika's domste criminelen
  • Oude jongen
  • Kies M voor moord
  • Het meisje met de Dragon Tattoo
  • Gewoon voor de lol
  • The Weird Al Show
  • The Amityville Terror
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2