5 beste VPN’s om TLC te bekijken (buiten de VS)

Wil je TLC gratis kijken? In dit bericht leggen we uit hoe je live en on-demand TLC-shows online kunt streamen, zelfs als je in het buitenland bent. We zullen bespreken wat voor soort inhoud TLC biedt, laten zien hoe u regionale beperkingen kunt omzeilen met behulp van een Virtual Private Network (VPN) en enkele van de beste VPN's voor TLC aanbevelen. 


Beste VPN's voor TLC

Zoals de meeste streamingdiensten, stelt TLC regionale beperkingen op de inhoud ervan. Dit betekent dat u alleen programma's kunt bekijken als u zich op de juiste locatie bevindt, in dit geval de VS. Als u probeert om TLC ergens anders te streamen, verschijnt de volgende foutmelding 'Het spijt ons. Deze site is niet beschikbaar in uw regio."Dit betekent dat als je meestal in de VS woont maar op vakantie gaat naar het buitenland, je geen toegang hebt tot TLC of sommige van je andere gebruikelijke services. Gelukkig is er een oplossing.

Wanneer u een geografisch geblokkeerde site of service bezoekt, wordt uw IP-adres gecontroleerd om te zien in welk land u zich bevindt. Wanneer u echter verbinding maakt met een geschikte VPN-server, krijgt u een nieuw, regiospecifiek IP-adres. Als gevolg hiervan lijkt het alsof u zich daadwerkelijk in het gewenste land bevindt en de site normaal kunt gebruiken. Er is nog een belangrijk voordeel van het gebruik van een VPN: ze coderen uw verkeer, waardoor wordt voorkomen dat uw activiteiten worden gecontroleerd door hackers, netwerkbeheerders of uw internetprovider (ISP).

Hoe TLC naar het buitenland te streamen met een VPN

Maak je geen zorgen als je nog nooit een VPN hebt gebruikt, het is vrij eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om TLC vanuit het buitenland te deblokkeren:

 1. Registreer u eerst bij een geschikte VPN-provider (we raden ExpressVPN aan).
 2. Download en installeer de VPN-software en zorg ervoor dat u de juiste versie voor uw apparaat krijgt.
 3. Gebruik uw nieuwe accountgegevens om u aan te melden bij de app.
 4. Maak verbinding met een Amerikaanse server.
 5. Bezoek de TLC-website en probeer video te laden. Het zou onmiddellijk moeten beginnen, maar zo niet, probeer dan de pagina te vernieuwen, het cachegeheugen van de browser te wissen en cookies te verwijderen.

EEN GRATIS BETAALDE VPN KRIJGEN: Als u alleen op zoek bent naar kortetermijn VPN-dekking (bijvoorbeeld als u op vakantie naar het buitenland gaat), hoeft u niet te betalen. In plaats daarvan kunt u gewoon gebruikmaken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van ExpressVPN. Hoewel een aanbetaling vereist is, kunt u op elk gewenst moment tijdens deze periode annuleren om een ​​volledige terugbetaling zonder vragen te ontvangen.

Hoe de beste VPN voor TLC te kiezen

Het is van vitaal belang dat u de juiste VPN kiest voor de taak die moet worden uitgevoerd. Dit kan echter moeilijk zijn, omdat er honderden concurrerende providers zijn die allemaal verschillende dingen aanbieden. Sommigen leggen een grote nadruk op snelheid, terwijl anderen misschien prioriteit geven aan beveiliging of netwerkgrootte. Om de beste VPN's voor streaming TLC te vinden, zochten we naar services die aan de onderstaande criteria voldeden:

 • Biedt verschillende Amerikaanse servers om uit te kiezen
 • In staat om TLC en soortgelijke streamingdiensten vanuit het buitenland te deblokkeren
 • Heeft krachtige codering en biedt verschillende extra beveiligingsfuncties
 • Registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie, of houdt idealiter geen logbestanden bij
 • Heeft apps voor alle populaire besturingssystemen

Hieronder vindt u een lijst met de beste VPN's voor het streamen van TLC buiten de VS:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuari 2020

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN kan populaire platforms zoals Netflix, Amazon Prime Video, Hulu en TLC deblokkeren, dus het is een goede keuze voor mensen die willen streamen in het buitenland. Het is snel genoeg om probleemloos live HD-video te streamen, en met serverclusters in 20 Amerikaanse steden (en meer dan 2.000 servers wereldwijd), is er niets dat u tegenhoudt om al uw favoriete programma's overal ter wereld te bekijken.

Uw verkeer wordt beschermd tegen nieuwsgierige blikken met 256-bit encryptie, IPv6 en DNS-lekbescherming, een kill-schakelaar (in de desktopversies) en perfect voorwaarts geheim. Zonder persoonlijk identificeerbare informatie opgeslagen en de mogelijkheid om te betalen in Bitcoin, Met ExpressVPN kunt u vrijwel volledig anoniem browsen. Een beetje hulp nodig? Maak je geen zorgen: je kunt 24/7 ondersteuning bereiken via livechat.

Deze VPN bevat apps voor Android, iOS, Windows, MacOS en Linux. Hoewel handmatige installatie vereist is voor routers, maakt de aangepaste firmware van ExpressVPN dit snel en gemakkelijk.

LEZERKORTING: Kies de eenjarige deal van ExpressVPN om drie maanden gratis te krijgen en 49% te besparen.

Lees onze volledige ExpressVPN-beoordeling.

2. NordVPN

NordVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.NordVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

NordVPN is een uitstekende algemene VPN, met meer dan 5.000 servers wereldwijd (bijna 1.900 in de VS) en zelfs enkele die zijn geoptimaliseerd voor anonimiteit, bestandsuitwisseling en DDoS-bescherming. Het heeft een minimale impact op uw browsersnelheden en hiermee kunt u vanuit het buitenland services zoals TLC, Hulu, Netflix US en Sling TV deblokkeren. Met maximaal zes gelijktijdige verbindingen toegestaan, kunt u NordVPN gebruiken om al uw meest gebruikte apparaten te beschermen.

Deze VPN is gespecialiseerd in beveiliging. 256-bits codering is standaard ingeschakeld, maar dat is niet alles: het maakt gebruik van een aanpasbare, app-specifieke kill-schakelaar en WebRTC, IPv6 en DNS-lekbescherming om ervoor te zorgen dat er tijdens het browsen geen persoonlijke informatie wordt onthuld. Je kunt er zelfs voor kiezen om advertenties en malware automatisch te blokkeren, twee VPN's tegelijk te gebruiken of Tor te openen met een VPN. NordVPN houdt helemaal geen verbindingen of activiteitenlogboeken bij, wat betekent dat het niet kan worden gebruikt om uw activiteiten terug naar u te traceren.  

Deze service wordt geleverd met MacOS-, Windows-, iOS-, Linux- en Android-apps. Het kan handmatig worden geïnstalleerd op ondersteunde netwerkrouters.

EXCLUSIEF: Bespaar 75% en breng de prijs terug naar slechts $ 2,99 per maand door je aan te melden voor het driejarenplan van NordVPN.

Lees onze volledige NordVPN-beoordeling.

3. CyberGhost

Cyberghost

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.Cyberghost.com

Geldteruggarantie: 45 dagen

Deze VPN-service is ontworpen om gemakkelijk toegankelijk te zijn voor niet-deskundige gebruikers. Hoewel je handmatig een van de meer dan 3.000 servers kunt kiezen, is er ook de optie om een ​​taak te selecteren (zoals streaming deblokkeren, veilig browsen of anoniem bestanden delen) en een geschikte server toegewezen krijgen. Net zo deze service biedt hoge snelheden en deblokkering met één klik voor verschillende populaire streaming-sites (TLC wordt niet vermeld, maar kan worden gedeblokkeerd), het is zeer nuttig voor mensen die naar het buitenland reizen.

Ondanks zijn simplistische uiterlijk, heeft CyberGhost eigenlijk een reeks beveiligingsfuncties. Er is 256-bit codering, DNS- en IPv6-lekbescherming en een kill-schakelaar in elke versie van de software. Deze service registreert geen informatie die u zou kunnen identificeren, en u kunt in Bitcoin betalen om uw anonimiteit nog verder te vergroten. Klantenservice is 24/7 beschikbaar via live chat voor het geval u problemen tegenkomt.

CyberGhost heeft gebruiksvriendelijke apps voor Windows-, Android-, iOS- en MacOS-apparaten. Het werkt met Linux en ondersteunde draadloze routers, hoewel handmatige configuratie vereist is.

PROBEER HET RISICOVRIJ: Verlaag de kosten met meer dan 70% en ontvang een extra zes maanden gratis met het jaarabonnement van CyberGhost.

Lees onze volledige CyberGhost review.

4. IPVanish

IPVanish

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.IPVanish.com

Geldteruggarantie: 7 DAGEN

De IPVanish-service heeft veel te bieden. Het is erg snel en heeft momenteel meer dan 1.100 servers wereldwijd, met 520 in de VS, wat u vrijwel een lage latentie-verbinding garandeert. Verder kan IPVanish diensten zoals TLC, YouTube TV en ESPN van buiten de VS betrouwbaar deblokkeren. Het meest opvallende is dat deze VPN maximaal tien gelijktijdige verbindingen toestaat; dit is vooral genereus gezien de meeste van zijn rivalen slechts tussen drie en zes toestaan.

Deze VPN-service heeft meer beveiligingsfuncties dan de meeste. 256-bit encryptie, een kill-schakelaar en bescherming tegen DNS- en IPv6-lekken zijn inbegrepen in elke versie van de software. Je kunt er ook voor kiezen om je IP-adres regelmatig te wijzigen, OpenVPN-verkeer te verdoezelen en al het LAN-verkeer te blokkeren, als je wilt. IPVanish heeft een strikt beleid zonder logboeken, en accepteert Bitcoin voor maximale anonimiteit. Ondersteuning kan worden gecontacteerd via live chat, 24/7.

IPVanish biedt lichtgewicht Android-, iOS-, Windows-, MacOS- en Amazon Fire TV / Firestick-apps. Met een beetje handmatige configuratie werkt het zelfs op Linux-systemen en bepaalde internetrouters.

BESPAAR 60%: Onze lezers kunnen 60% besparen op IPVanish-abonnementen. Met een geld-terug-garantie van 7 dagen, kunt u de service zonder enig risico proberen.

Lees onze volledige IPVanish review.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PrivateVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

PrivateVPN heeft minder servers dan sommige vergelijkbare services (ongeveer 80 in totaal, met 10 in de VS), maar maakt het goed door veel hogere snelheden te bieden. Zes gelijktijdige verbindingen zijn toegestaan, zodat u al uw apparaten met één account kunt beveiligen. Bovendien biedt PrivateVPN u toegang tot platforms zoals Netflix US, BBC iPlayer, Hulu en TLC vanuit het buitenland.

Deze VPN maakt gebruik van 256-bit encryptie en een kill-schakelaar die onmiddellijk de gegevensoverdracht stopt wanneer uw verbinding is verbroken, om ervoor te zorgen dat u te allen tijde bent beschermd. Het omvat ook DNS-, WebRTC- en IPv6-lekbescherming, maar nog belangrijker, PrivateVPN registreert helemaal geen persoonlijk identificeerbare informatie. U kunt 24/7 contact opnemen met de klantenservice via livechat, maar in tegenstelling tot de meeste andere VPN-services, kan het personeel de software op afstand voor u installeren of configureren als u problemen ondervindt.

Deze service omvat apps voor Windows-, MacOS-, Android- en iOS-apparaten. Handmatige installatie is vereist voor Linux-gebaseerde platforms en netwerkrouters.

JAARLIJKSE DEAL: Meld u aan voor het jaarplan van PrivateVPN om vijf maanden extra dekking gratis te ontvangen en meer dan 70% te besparen.

Lees onze volledige PrivateVPN-beoordeling.

Kan ik online TLC kijken met een gratis VPN?

Gratis VPN's lijken misschien een gemakkelijke manier om jezelf online te beschermen, maar ze hebben eigenlijk verschillende belangrijke nadelen. Ten eerste hebben ze vaak meer gebruikers dan hun netwerken kunnen ondersteunen, dus je kunt trage browsersnelheden verwachten, video die vaak hapert of eindeloos buffert, en mogelijk zelfs sporadische ontkoppeling van de VPN. Dit veronderstelt dat je zelfs toegang hebt tot de inhoud, omdat gratis VPN's meestal de eerste zijn die worden geblokkeerd door grote streamingdiensten.

Als deze services hun gebruikers niet vooraf kosten, hoe kunnen ze het zich dan veroorloven om te werken? U zult merken dat ze bijna altijd advertenties invoegen in de sites die u bezoekt (vaak op een zeer irritante manier), maar sommige gaan zelfs verder. Door tracking cookies op uw apparaat op te slaan, kunnen gratis VPN's waardevolle gegevens verzamelen over hoe u internet gebruikt. Zodra voldoende informatie is verzameld, kan het resulterende consumentenprofiel zonder uw medeweten aan derden worden verkocht.

Ten slotte kan zelfs het kiezen van een gratis VPN een echt probleem zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat platforms zoals de Google Play Store worden overspoeld met malware-dragende apps die zich voordoen als gratis VPN's. Ongetwijfeld zijn sommige van de schijnbaar legitieme VPN's net zo gevaarlijk, waarbij 18% van de onderzochte apps de gebruikersgegevens niet codeert en 84% kwetsbaar is voor IPv6-lekken. Helaas hebben we zelfs gezien dat grote services hun gebruikers misleiden, zoals toen Hola gebruikersbandbreedte verkocht om een ​​botnet te faciliteren.

De beste manier om uw persoonlijke gegevens veilig te houden, is door een gerenommeerde VPN te gebruiken met een duidelijk en klantgericht privacybeleid.

Kan ik TLC gratis online bekijken?

U kunt bepaalde afleveringen van bepaalde shows gratis on-demand bekijken, zonder enige vorm van registratie. Er is echter geen vaste regel: sommige shows hebben de nieuwste aflevering vrij beschikbaar, terwijl andere je alleen toestaan ​​om elke tweede aflevering te bekijken.

Om alle on-demand inhoud van TLC en de livestream te ontgrendelen, moet u zich aanmelden met de gegevens van uw kabelaanbieder. Als je geen kabel-tv hebt, kun je nog steeds kijken, zolang je een PlayStation Vue-abonnement hebt. Deze beginnen bij $ 44,99 USD per maand en worden geleverd met een gratis proefperiode van vijf dagen.

Wat kan ik bekijken op TLC?

TLC biedt een breed scala aan reality-tv-shows en documentaires. Hieronder hebben we enkele van de populairste titels van de service opgesomd:

  1. Wie denk je dat je bent?
  2. 90 dagen verloofde
  3. Zeg ja tegen de jurk
  4. Handelsruimten
  5. Onvertelde verhalen van de ER
  6. Cake Boss
  7. peuters & Tiaras
  8. Mijn vreemde verslaving
  9. LA Ink
  10. Wat niet te dragen
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 42