Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην Τράπεζα της Αμερικής στο εξωτερικό με ένα VPN (αυτά τα VPN εξακολουθούν να λειτουργούν το 2018)

Υπογράψτε την Τράπεζα της Αμερικής.


Η Τράπεζα της Αμερικής και άλλες τράπεζες εμποδίζουν την πρόσβαση στην κίνηση που προέρχεται από ορισμένους διακομιστές VPN. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

Ενώ ταξιδεύετε, ίσως είναι αναπόφευκτο να το χρειαστείτε πρόσβαση σε ηλεκτρονική τραπεζική σας σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Επειδή είστε μακριά από το σπίτι, θα μπορούσατε να είστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσετε το δημόσιο wifi για να το κάνετε. Συνιστάται να μην αποκαλύπτετε προσωπικές πληροφορίες σε τέτοια δίκτυα, αλλά στην περίπτωση της online τραπεζικής, ίσως είναι απαραίτητο.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε μόνο wifi για περιήγηση, συνιστούμε πάντα να προστατεύετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Αυτό κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας και τις σήραγγες μέσω ενός ενδιάμεσου διακομιστή σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να σπρώξει τη δραστηριότητά σας και οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς από την παρακολούθηση ISP και τους εγκληματίες. Επιπλέον, τα VPN παρέχουν και άλλα προνόμια, όπως πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικό κλειδί, συμπεριλαμβανομένου του US Netflix και άλλων βιβλιοθηκών ροής.

Θα βρείτε μερικές λεπτομέρειες για κάθε VPN που επιλέξαμε για χρήση με την BofA, αλλά αν δεν έχετε χρόνο, δείτε μια περίληψη:

 1. ExpressVPN Η κορυφαία επιλογή μας. Μεγάλο δίκτυο εξυπηρετητών περιελάμβανε πολλούς διακομιστές στις ΗΠΑ. Εξαιρετικά γρήγορος παροχέας που παρέχει ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. IPVanish Επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει εξυπηρετητές σε περίπτωση που κάποιος δεν ανταποκρίνεται στο BofA. Οι ιδιωτικές, ανώνυμες πληρωμές είναι αποδεκτές και δεν τηρούν μητρώα δραστηριοτήτων.
 3. CyberGhost Προμηθευτής προϋπολογισμού με αξιόπιστους διακομιστές στις ΗΠΑ. Αποκτήστε καλό αποτέλεσμα όσον αφορά την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια.
 4. PrivateVPN Μικρότερο και ανερχόμενο δίκτυο που αντιστάθηκε σε όλη τη δοκιμασία BofA. Εντυπωσιακές ταχύτητες και αξιόπιστες.
 5. NordVPN Μεγάλος πάροχος προϋπολογισμού. Μπορεί περιστασιακά να χρειαστεί βοήθεια υποστήριξης πελατών για την απεμπλοκή του BofA εάν η πρώτη προσπάθεια είναι ανεπιτυχής.

Δυστυχώς, Η Τράπεζα της Αμερικής και ορισμένα άλλα ιδρύματα, όπως το Wells Fargo, φαίνεται να εμποδίζουν ενεργά την επισκεψιμότητα που κατευθύνεται από ορισμένους διακομιστές VPN. Ακόμη και η προσπάθεια πρόσβασης στην κύρια τοποθεσία BofA μέσω ορισμένων διακομιστών VPN μπορεί να οδηγήσει σε ένα δυσάρεστο μήνυμα λάθους:

"Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον ιστότοπο www.bankofamerica.com πήρε πολύ χρόνο για να απαντήσει".

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Τράπεζας της Αμερικής.

Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να διαπιστώσουν ότι ορισμένες λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες στο εξωτερικό, όπως η μεταφορά χρημάτων σε διαφορετικές τράπεζες. Όλα αυτά μπορεί να είναι σοβαρά απογοητευτικά, καθώς θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή VPN και να διεξάγετε την online τραπεζική σας μέσω μιας μη ασφαλούς σύνδεσης.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος γύρω από αυτό ορισμένοι πάροχοι VPN εξακολουθούν να επιτρέπουν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Bank of America. Ωστόσο, μεταξύ εκείνων που εργάζονται, υπάρχουν ορισμένοι πάροχοι που δεν αξίζουν τα χρήματά σας. Εκτός από την πρόσβαση BofA, θα θέλετε να εξετάσετε παράγοντες όπως η ταχύτητα, η ασφάλεια, η επιλογή τοποθεσίας διακομιστή και η δυνατότητα αποδέσμευσης ιστοτόπων ροής.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για πρόσβαση στην Τράπεζα της Αμερικής στο εξωτερικό

Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα VPN για την Bank of America με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Έχει άφθονους διακομιστές που δεν εμποδίζονται από την BofA
 • Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών διακομιστών (κυρίως ΗΠΑ)
 • Χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση μαζί με άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Έχει άμεση και ενημερωμένη υποστήριξη πελατών
 • Παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία
 • Διατηρεί πολιτική μη καταγραφής

1. ExpressVPN

ExpressVPNΙανουάριος 2020

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.ExpressVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

ExpressVPN έχει την έδρα της στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο δίκτυο 3.000 εξυπηρετητών που εκτείνεται σε 94 χώρες. Όπως και με τους περισσότερους παρόχους VPN, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι όλοι οι διακομιστές θα δουλεύουν συνεχώς με το BofA. Αλλά όταν δοκιμάσαμε αυτή την υπηρεσία, το βρήκαμε ήταν απλό να βρούμε έναν διακομιστή των Η.Π.Α. που λειτουργούσε και δεν είχαμε προβλήματα με τις τοποθεσίες της Ευρώπης και της Ασίας.

Το ExpressVPN είναι γνωστό για την έγκαιρη και πεπειραμένη υποστήριξη πελατών του. Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε ζητήματα, μπορείτε απλά να ζητήσετε και ένας εκπρόσωπος θα μπορεί να σας κατευθύνει σε ένα διακομιστή εργασίας.

Ένα άλλο ExpressVPN perk, ενώ ταξιδεύετε, είναι η ικανότητά του να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο με γεωμετρικό περιεχόμενο από ιστότοπους όπως το US Netflix, το HBO, το Amazon Prime, το Hulu και το BBC iPlayer. Και πάλι, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μια γρήγορη ζωντανή συνομιλία με έναν εκπρόσωπο υποστήριξης πελατών θα πρέπει να σας εξυπηρετήσει.

Το ExpressVPN προσφέρει κορυφαία ασφάλεια, η οποία φυσικά είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit και τέλεια μυστικότητα προς τα εμπρός και περιλαμβάνει προστασία διαρροής DNS και διακόπτη kill. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τυχόν διαρροές πληροφοριών με αυτόν τον πάροχο δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής σύνδεσης που μπορούν να εντοπιστούν σε ένα άτομο.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS, Android, Linux και μερικούς δρομολογητές wifi.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί δίκτυο περισσότερων από 2.000 εξυπηρετητών που εκτείνονται σε 94 χώρες
 • Εύκολη σύνδεση με την BoA από ευρωπαϊκές και ασιατικές τοποθεσίες δοκιμών
 • Η καλύτερη κρυπτογράφηση στην κατηγορία σας προσφέρει σταθερή ασφάλεια και ιδιωτικότητα
 • Το προσωπικό υποστήριξης μπορεί να σας βοηθήσει με συνδέσεις, διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο μέσω chat
 • Δεν διατηρεί μητρώα κυκλοφορίας προσωπικών δεδομένων
 • Ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων εφαρμογών - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux και ορισμένοι δρομολογητές Wi-Fi

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πιο ακριβό από μερικούς ανταγωνιστές

Το καλύτερο VPN για πρόσβαση στο εξωτερικό: Το ExpressVPN είναι η # 1 επιλογή μας. Μια απίστευτη γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή. Εξαιρετική για την απεμπλοκή όλων των σημαντικών περιεχομένων και υπηρεσιών με γεωγραφική κάλυψη. Οι κορυφαίες λειτουργίες απορρήτου και δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής. Δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την εμπεριστατωμένη επισκόπηση του ExpressVPN.

ExpressVPN κουπόνι Ειδική προσφορά - λάβετε 3 μήνες επιπλέον FREEGET DEALCoupon εφαρμόζεται αυτόματα

2. IPVanish

IPVanish

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.IPVanish.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 7 ΗΜΕΡΕΣ

IPVanish είναι ένας παροχέας με έδρα τις ΗΠΑ με περισσότερους από 1.200 διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες. Αυτός ο πάροχος είχε αναφορές για προβλήματα BofA με ορισμένους διακομιστές, αν και όλα αυτά που δοκιμάσαμε λειτουργούσαν καλά. Εάν υπάρχουν προβλήματα, η μετάβαση σε διακομιστή των Η.Π.Α. θα πρέπει να κάνει το τέχνασμα ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών για έναν συγκεκριμένο διακομιστή χώρας.

Με ένα βασικό σχέδιο που επιτρέπει έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, θα καλύπτεστε για να ταξιδεύετε με πολλές συσκευές. Αυτός ο παροχέας δεν είναι ο καλύτερος για streaming, αλλά είναι πολύ δημοφιλές στους χρήστες Kodi και κακοποιούς.

Το IPVanish λειτουργεί καλά στο μέτωπο ασφαλείας με 256-bit κρυπτογράφηση και τέλεια εμπιστευτικότητα. Αυτός ο πάροχος που ασχολείται με την προστασία της ιδιωτικής ζωής έχει μια αυστηρή πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής χωρίς να διατηρούνται αρχεία καταγραφής κίνησης ή σύνδεσης. Ένας διακόπτης kill και μια εργασία προστασίας από διαρροές DNS για την περαιτέρω προστασία της διεύθυνσης IP σας.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Ελάχιστη αναστάτωση για σύνδεση με το BoA μέσω πολλαπλών τοποθεσιών δοκιμών.
 • Μην παρακολουθείτε τις δραστηριότητες των χρηστών και έχετε σταθερές ρυθμίσεις ασφαλείας
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες
 • Προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Ξεκλειδώνει το Netflix ΗΠΑ

Μειονεκτήματα:

 • Υποστηρίζει 24/7 υποστήριξη μέσω συζήτησης, αλλά τεχνικές ερωτήσεις μπορούν να διαρκέσουν έως και 2 ημέρες για να επιλυθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

BEST BUDGET VPN: Το IPVanish είναι μια καλή αξία για ένα VPN που χρησιμοποιεί ένα δίκτυο διακομιστών του μεγέθους του. Καλό για πρόσβαση στην BoA και έχει καλή ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% στο ετήσιο πρόγραμμα GET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

3. CyberGhost

Cyberghost

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.Cyberghost.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ΗΜΕΡΕΣ

Ρουμανία CyberGhost σας δίνει πρόσβαση σε έναν αυξανόμενο αριθμό διακομιστών, που σήμερα υπερβαίνουν τις 3.600 σε 57 χώρες. Δοκιμάζοντας τις υπηρεσίες του, είχαμε δεν υπάρχουν θέματα πρόσβασης στην τοποθεσία BofA χρησιμοποιώντας πολλούς διακομιστές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, η CyberGhost προτείνει τη χρήση ενός γεωγραφικά στενού διακομιστή για σύνδεση.

Όταν πρόκειται να αποκτήσετε πρόσβαση στο γεωγραφικό περιεχόμενο ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, η CyberGhost δεν θα απογοητεύσει. Έχει τοποθετήσει ένα με ιδιαίτερη έμφαση στη διασφάλιση ότι μπορεί να προσφέρει περιορισμένο περιεχόμενο από ιστότοπους όπως το Netflix, το Amazon Prime και το BBC iPlayer, όπου και αν βρίσκεστε.

Ένας άλλος ισχυρός παίκτης στο μέτωπο ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής, το CyberGhost χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256 bit και άψογη εμπιστευτικότητα και έρχεται με ενσωματωμένο διακόπτη σκοτώματος και προστασία από διαρροές DNS. Μια αυτόματη λειτουργία προστασίας wifi σημαίνει ότι η εφαρμογή θα θυμάται συγκεκριμένα δίκτυα οπότε δεν χρειάζεται να συνδέεστε χειροκίνητα στο VPN κάθε φορά. Με την επιλογή σύνδεσης έως και πέντε συσκευών ταυτόχρονα με ένα σχέδιο, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την εναλλαγή συσκευών.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης με BoA από διάφορες τοποθεσίες δοκιμών
 • Πολύ καλή και ξεμπλοκάρισμα γεωγραφικών περιοχών και περιεχομένου
 • Οι εφαρμογές είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν - μια καλή επιλογή για αρχάριους
 • Στερεά χαρακτηριστικά απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου του kill-switch

Μειονεκτήματα:

 • Δεν θα ξεμπλοκάρει τόσους ιστότοπους ροής όπως άλλοι σε αυτήν τη λίστα

Επιλογή των αρχαρίων: Το CyberGhost είναι εύκολο στη ρύθμιση. Λειτουργεί καλά για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα του BoA. Καλή επιλογή αν ψάχνετε για μια γρήγορη, αξιόπιστη σύνδεση και ένα εύκολο στη χρήση interface. Μπορεί να δυσκολευτεί να ξεκλειδώσει κάποιους δημοφιλείς ιστότοπους ροής. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του CyberGhost.

CyberGhost Κουπόνι ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 80% σε τριετή προγράμματα + 2 μήνες freeGET DEAL Η έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.PrivateVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

PrivateVPN είναι ένας πάροχος που βασίζεται στη Σουηδία και είναι ο νεότερος σε αυτόν τον κατάλογο. Το σχετικά μικρό του μέγεθος δικτύου δεν φαίνεται να επηρεάζει την απόδοσή του. Και στην πραγματικότητα μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός της στην περίπτωση της BofA και άλλων τραπεζών που ίσως ενδιαφέρονται περισσότερο να εμποδίσουν μεγαλύτερους παρόχους. Πράγματι, δεν είχαμε προβλήματα με κανένα από τους διακομιστές που δοκιμάσαμε. Ελέγξαμε με την υποστήριξη πελατών και δεν υπήρχαν γνωστά προβλήματα, αλλά ήταν ευτυχείς να δοκιμάσουν συγκεκριμένους διακομιστές γρήγορα και επιτόπου για λογαριασμό μας.

Το PrivateVPN μπορεί να υπερηφανεύεται για ορισμένες γρήγορες ταχύτητες και επιτρέπει πρόσβαση σε τοποθεσίες όπως το αμερικανικό Netflix, το Amazon Prime, το BBC iPlayer, το HBO και το Hulu. Ωστε να μπορείτε να ροή στο περιεχόμενο της καρδιάς σας ενώ ταξιδεύετε. Ένα βασικό σχέδιο σας επιτρέπει να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και έξι συσκευές.

Θα είστε χαρούμενοι από την άποψη της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής με το PrivateVPN, το οποίο ισχύει για το όνομά του. Χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση (126-bit ή 256-bit ανάλογα με το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείτε) μαζί με την απόλυτη εμπιστευτικότητα. Αυτό υποστηρίζεται και πάλι από έναν διακόπτη kill (ο οποίος σκοτώνει τη σύνδεση στο διαδίκτυο εάν χάσει τη σύνδεση VPN) και την προστασία από διαρροές DNS. Μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, χωρίς καταγραφές κυκλοφορίας ή σύνδεσης, προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Συνδέθηκε με την BoA χωρίς προβλήματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας
 • Μικρότερο, πιο σκοτεινό δίκτυο που πρέπει να στοχεύει στο γεωφυσικό εμπόδιο
 • Γρήγοροι εξυπηρετητές, επίσης κατάλληλοι για την απεμπλοκή ιστοσελίδων ροής με ασφάλεια και ιδιωτικότητα
 • Δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Το προσωπικό υποστήριξης λειτουργεί μόνο κατά τις ευρωπαϊκές ώρες λειτουργίας
 • Ο νέος πάροχος εξακολουθεί να επεκτείνει το δίκτυό του, έχει λιγότερους διακομιστές από τους οποίους μπορεί να επιλέξει

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Το PrivateVPN είναι σταθερά αξιόπιστο. Καλό για τη γενική χρήση και την απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου. Οι ταχύτητες ήταν εκπληκτικά καλές σε αυτό το άκρο της αγοράς. Θα μπορούσε να κάνει με την κατοχή περισσότερων εξυπηρετητών και δεν έχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την εμπεριστατωμένη επισκόπηση του PrivateVPN.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές πρόγραμμα planGET DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

5. NordVPN

NordVPN

Διαθέσιμες εφαρμογές:

 • PC
 • Μακ
 • IOS
 • Android
 • Linux

Δικτυακός τόπος: www.NordVPN.com

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 ΜΕΡΕΣ

Με περισσότερους από 5.400 διακομιστές σε 60 χώρες, με βάση τον Παναμά NordVPN είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους στον κατάλογό μας. Ως ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα, δεν είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το NordVPN είναι πιο πιθανός στόχος για αποκλεισμό από οντότητες όπως η BofA. Όλοι οι διακομιστές δεν θα επιτρέψουν την πρόσβαση στον κύριο ιστότοπο της Τράπεζας της Αμερικής, έτσι ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών για μια ενημερωμένη λίστα διακομιστών που θα λειτουργήσουν.

Ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, εάν θέλετε να κάνετε ροή, το NordVPN θα παραδώσει χωρίς αμφιβολία. Με γρήγορες ταχύτητες και πρόσβαση σε ιστότοπους όπως ΗΠΑ Netflix, HBO, BBC iPlayer, Hulu, και Amazon Prime, αυτός ο παροχέας είναι αποφασισμένος να παραδώσει περιεχόμενο με γεωγραφική κάλυψη όπου και πότε τα θέλουν οι χρήστες. Έχει ακόμη εξειδικευμένους διακομιστές βελτιστοποιημένους για γρήγορη ροή.

Η ασφάλεια παρέχεται με τη μορφή κρυπτογράφησης 256-bit AES σε συνδυασμό με την απόλυτη εμπιστευτικότητα. Η αυτόματη προστασία wifi σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τα μη ασφαλισμένα δίκτυα. Διατίθενται ένας διακόπτης σκοτώματος και η προστασία διαρροής DNS και δεν διατηρούνται καθόλου αρχεία καταγραφής. Ένα πρόσθετο επίδομα με το NordVPN είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα, αντί για τα συνηθισμένα πέντε.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, MacOS, iOS και Android.

Πλεονεκτήματα:

 • Το προσωπικό υποστήριξης διατηρεί μια ενημερωμένη λίστα διακομιστών που μπορούν να ξεμπλοκάρουν την BoA
 • Προμηθευτής χαμηλού προϋπολογισμού που δεν μειώνει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια
 • Αποσυνδέει τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ροής, π.χ. Netflix, BBC iPlayer και Amazon Prime Video

Μειονεκτήματα:

 • Ο πάροχος βετεράνων ξεχωρίζει για την προφανή παρεμπόδιση του διακομιστή, σε συνεχή παιχνίδι cat-and-mouse με την BoA
 • Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές μπορεί να πάρει μερικά συνηθίσει
 • Προετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε βοήθεια υποστήριξης εν ευθέτω χρόνω για την απεμπλοκή του BoA

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Το NordVPN είναι εύκολο στη ρύθμιση. Μια επιλογή μεγάλης αξίας για την πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους και περιεχόμενο. Συνδέει έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα. Η εφαρμογή δεν προσφέρει επιλογή εναλλαγής διακομιστή. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την εμπεριστατωμένη επισκόπηση του NordVPN.

Το NordVPN ΚουπόνιΑποθηκεύστε το 70% για την 3ετή πλατφόρμα GREE DEALDiscount που εφαρμόζεται αυτόματα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ελεύθερο VPN για πρόσβαση στην BofA από το εξωτερικό?

Ίσως παρατηρήσετε ότι όλες οι συνιστώμενες υπηρεσίες μας είναι πληρωμένες και πιθανότατα έχετε συναντήσει κάποιες δωρεάν προσφορές κατά την αναζήτησή σας. Το τελευταίο θα μπορούσε να είναι εντάξει σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά υπάρχει συνήθως κάποια άλλη τιμή που πρέπει να πληρώσετε για την παραίτηση από ένα νομισματικό τέλος.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με τους δωρεάν παρόχους είναι ότι συχνά προσφέρουν μια υποτονική και αναξιόπιστη υπηρεσία σε σύγκριση με τις πληρωμένες επιλογές. Η ουρά για ένα διακομιστή και στη συνέχεια η αντιμετώπιση μιας αργής διακοπτόμενης σύνδεσης είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που θέλετε ενώ προσπαθείτε να κάνετε online τραπεζικές συναλλαγές στα ταξίδια σας.

Υπάρχει ασφάλεια για να εξετάσει, επίσης, και δωρεάν υπηρεσίες δεν έχουν πάντα την καλύτερη φήμη σε αυτό το τμήμα. Αυτοί οι πάροχοι πρέπει να κάνουν τα χρήματα με κάποιο τρόπο και αυτό συχνά σημαίνει ότι θα εγκαταλείψεις κάποια ιδιωτικότητα. Τα επιχειρηματικά μοντέλα μπορεί να περιλαμβάνουν την αποθήκευση των αρχείων καταγραφής δραστηριότητας των χρηστών, την παρακολούθηση cookie και ακόμη και την πώληση αδρανούς εύρους ζώνης. Ορισμένες δωρεάν υπηρεσίες VPN είναι γνωστό ότι έχουν κακόβουλο λογισμικό!

Είτε αποφασίζετε να πάτε με έναν ελεύθερο ή πληρωμένο πάροχο, αξίζει πάντα να ελέγχετε τα φόρουμ για να δείτε εάν άλλοι χρήστες της BofA αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Θα διαπιστώσετε ότι ακόμη και μερικές πληρωμένες υπηρεσίες έχουν προβλήματα. Για παράδειγμα, οι χρήστες ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο ήταν αρκετά φωνημένοι σε διαδικτυακά φόρουμ σχετικά με το ότι οι διευθύνσεις IP αυτών των παρόχων έχουν μπλοκαριστεί από την BofA σε τακτική βάση.

Γιατί οι τράπεζες αποκλείουν τα VPN

Δεν είναι απολύτως σαφές γιατί ορισμένες τράπεζες μπλοκάρουν τα VPN και είναι δύσκολο να πάρουμε μια ευθεία απάντηση από τις ίδιες τις τράπεζες. Η πρακτική φαίνεται αντίθετη-διαισθητική διότι με τη χρήση ενός VPN συμβάλλετε στην πραγματικότητα να μειώσετε την πιθανότητα εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο, όπως η απάτη και η κλοπή ταυτότητας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές θεωρίες για το γιατί η BofA και άλλες τράπεζες εμποδίζουν την κυκλοφορία από διακομιστές VPN:

 • Το ένα είναι επειδή οι τράπεζες χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP σας για να εντοπίσουν πιθανή απάτη. Τα VPN θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι θέτουν σε κίνδυνο την αποτελεσματικότητα αυτής της τεχνικής.
 • Μια άλλη σκέψη είναι ότι τα VPNs θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από εγκληματίες για να κάνουν τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο πιο ανώνυμα. Οι τράπεζες μπορούν να πάρουν τη θέση ότι είναι επομένως καλύτερο να αποκλείεται κάθε κίνηση VPN παρά να διακινδυνεύσουν κάποιοι εγκληματίες να περάσουν.
 • Τέλος, δεδομένου ότι συχνά είναι ορισμένοι διακομιστές που έχουν μπλοκαριστεί, θα μπορούσε να ισχύει το γεγονός ότι μεμονωμένες διευθύνσεις IP έχουν επισημανθεί για κατάχρηση από εγκληματίες, εμποδίζοντας αποτελεσματικά όλη την κυκλοφορία από αυτές τις διευθύνσεις.

Ενώ οι λόγοι πίσω από την πρακτική ενδέχεται να μην είναι σαφείς ή να έχουν νόημα, το γεγονός είναι ότι οι τράπεζες το κάνουν αυτό, έτσι ώστε οι χρήστες θα πρέπει να ξέρουν πώς να το κάνουν.

Συμβουλές για πρόσβαση στο BofA από το εξωτερικό

Χρησιμοποιώντας ένα VPN στην παραπάνω λίστα θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι δεν θα αντιμετωπίζετε ζητήματα που χρησιμοποιούν το BofA στο εξωτερικό. Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες συμβουλές για την ομαλή ιστιοπλοΐα.

Μην εγκαταλείπετε το VPN

Ένα VPN προσφέρει αυξημένη ιδιωτικότητα και ασφάλεια, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό ενώ ταξιδεύετε. Εάν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας BofA ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, είναι πιθανό να είστε συνδεδεμένοι σε ένα δημόσιο δίκτυο wifi, όπως σε ένα ξενοδοχείο ή ένα καφέ. Αυτά είναι τα πρωταρχικά σημεία για τους χάκερ για να πάρουν τα χέρια τους στις πληροφορίες σας, οπότε είναι σημαντικό να προστατευτείτε με ένα VPN.

Ορισμένοι παροχείς VPN θα σας συμβουλεύσουν να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή όταν αποκτάτε πρόσβαση σε συγκεκριμένο ιστότοπο που είναι αποκλεισμένος. Πιθανόν να το κάνουν επειδή δεν μπορούν ή δεν είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και δεν θέλουν να μεταβείτε σε άλλο πάροχο. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να είναι μια τελευταία λύση καθώς δεν θα προστατεύεστε πλέον.

Συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή, αν είναι δυνατόν

Με βάση τις δοκιμές μας και από όσα μάθαμε από διάφορους παρόχους VPN, η σύνδεση μέσω διακομιστή των ΗΠΑ θα σας δώσει την καλύτερη ευκαιρία πρόσβασης στην τοποθεσία BofA. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν θεωρίες ότι οι τράπεζες μπορεί να σας αποκλείσουν, βασιζόμενοι σε ότι έχετε συνδεθεί από μια τοποθεσία μακριά από την τοποθεσία που χρησιμοποιήθηκε τελευταία η κάρτα σας. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, ίσως είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή που είναι γεωγραφικά κοντά σας.

Είχαμε μικτά αποτελέσματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αμερικανικοί διακομιστές αντιπροσώπευαν τις καλύτερες επιλογές. Άλλες φορές, οι διακομιστές των ΗΠΑ ήταν μπλοκαρισμένοι. Αναμφισβήτητα, θα μπορούσε να υπάρξει λίγη δοκιμή και λάθος που εμπλέκονται στην εξεύρεση ενός διακομιστή που λειτουργεί.

Ας πληροφορήσουμε ότι η Τράπεζα της Αμερικής γνωρίζει ότι ταξιδεύετε

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε διακομιστή εκτός ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ταξιδιού σας (ή στο σπίτι για αυτό το θέμα), θα μπορούσατε να δώσετε στο BofA ένα heads up πριν πάτε. Αυτό δεν εμποδίζει την τράπεζα να εμποδίζει τις διευθύνσεις IP VPN που θα κανονικά, αλλά μπορεί να εμποδίσει την επισήμανση του λογαριασμού σας.

Μην αλλάζετε συχνά τις τοποθεσίες διακομιστή

Οι τράπεζες εφαρμόζουν διάφορα μέτρα για να αποτρέψουν την απάτη. Εάν συνδέεστε από την Ταϊλάνδη ένα λεπτό, και η Γερμανία το επόμενο, αυτό πιθανότατα θα αυξήσει ορισμένες κόκκινες σημαίες. Οι συνέπειες μπορεί να περιλαμβάνουν ένα παγωμένο λογαριασμό και κάρτες που δεν είναι ιδανικές οποιαδήποτε στιγμή, αλλά ειδικά όταν ταξιδεύετε. Εάν συνδέεστε στο λογαριασμό σας από το εξωτερικό, προσπαθήστε τουλάχιστον να συνδεθείτε από μια παρόμοια τοποθεσία κάθε φορά.

"η τράπεζα της Αμερικής"Από τον Μάικ Μότσαρτ υπό την άδεια CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 19